Nedeljni horoskop: 29. maj - 4. jun 2017.

Pročitano: 1858 puta
Kategorija: Horoskop
Ocenite horoskop:
(0 glasova)

Predstavljamo Vam nedeljni horoskop za period od 29. maja do 4. juna 2017. godine!

Ova sedmica vam „izvlači“ više energije nego obično, pa je potrebno da je nadoknadite kroz povećan broj kalorija. Najviše će vam prijati meso, na sve načine, ali zbog vašeg zdravlja – preporučujemo grilovano, kuvano, ili bareno.

Posao
Ova nedelja nudi lepe mogućnosti nezaposlenim Ovnovima – neke šanse vam se mogu otvoriti preko noći, prijatelji vas mogu „pogurati“ ili vam pomoći u kontaktima sa potencijalnim poslodavcem. Budite aktivni, vrebajte prilike i iskoristite ih. Generalno gledano – polako izlazite iz perioda zablokiranosti po nekim pitanjima i sada ćete moći lakše da dođete do svojih ciljeva. Stoje vam mogućnosti i za dogovore oko dodatnih poslovnih angažmana. Osećaćete se rasterećenije, pa će i svakodnevne obaveze funkcionisati neuporedivo lakše.

Novac
Neočekivane zarade, mogućnosti za prilive van redovnih poslovnih angažmana. Sve su ovo kratkotrajne šanse, pa ih nemojte propustiti, a mogu itekako pomoći da poprave stanje vašeg kućnog budžeta.

Ljubav
Kod zauzetih Ovnova nema nekih posebnih priča ove sedmice – vaš vladar je na poslednjim stepenima Blizanaca, izlazi iz opozicije sa Saturnom – ako se vi i voljeno vam biće iole potrudite jedno oko drugog, ne biste trebali da imate većih problema. Ne mogu da kažem da ćete se osećati savršeno, ali ovi aspekti nisu dovoljni da dovedu do nekih naročito turbulentnih dešavanja. Pogotovo što je vladarka partnerskih odnosa, Venera, u trigonu sa Saturnom i konjukciji sa Uranom – poslušajte neki predlog od strane voljene osobe – vreme provedite u nekim akcijama, dešavanjima – i sve će biti baš potaman! Što se usamljenih tiče, vama ova nedelja donosi šta god hoćete – biće tu svega – i kontakata sa bivšima, čak i obnove prekinutih emotivnih veza, biće iznenadnih ljubavnih prilika preko izlazaka, prijatelja, društvenih mreža. Možete ove sedmice započeti nov emotivni odnos, koji obećava veliko uzbuđenje i strast – okolnosti mogu biti neuobičajene ili čak pomalo čudne – ali to ne umanjuje lepotu onoga što će se desiti!

Zdravlje
Imaćete više energije i bolje ćete se osećati, ukoliko ste pripadnik mlađe generacije. Ipak, trudite se da se ne iscrpljujete do maksimuma. Stariji Ovnovi mogu imati tegoba sa glavom, pritiskom ili blaže prehlade.

Meso i mesne prerađevine tokom ove sedmice zauzimaće „počasno mesto“ u svim vašim obrocima. Potrudite se ipak da vam obroci budu raznovrsniji – nemojte preskakati povrće – naročito šargarepu, celer, spanać, zelje.

Posao
Koliko god da vam je protekla nedelja donela zastoje i blokade po onim pitanjima koja su vam bitna u poslovnom segmentu, toliko vam ovi dani koji su pred vama daju ogromne mogućnosti da napravite preokret u trenutku. Poslovne šanse koje se otvaraju pred Bikovima vode vas u nekom pravcu koji možda niste ni očekivali – Merkur u vašem znaku daće vam dovoljno strpljivosti, promućurnosti, i praktičnog razmišljanja da možete ispravno da odlučite da li prihvatiti ove šanse ili ipak sačekati neki drugi trenutak....

Novac
Imate zaista dobre šanse da poboljšate stanje u finansijskom segmentu. Iako smatram da ste dovoljno oprezni, ipak – dva puta proverite pre nego što se upustite u nešto. Aspekti su malo rizični, ali ne treba zaboraviti ono – ko reskira, profitira!

Ljubav
Dragi moji Bikovi, ove je sedmice vaša vladarka Venera u konjukciji sa Uranom u vašem polju tajni i istovremeno u sekstilu sa Marsom. Koliko god da su ovo jako podsticajni aspekti, oni koji teraju na pokret i dejstvo, definitivno donose neočekivane događaje na polju ljubavi. Od mogućnosti za ulaske u tajne veze koje će nas prosto „odneti“ svojom silinom i intenzitetom, slobodne ljubavi, ulazaka u nešto što miriše na neobavezno, povremeno, avanturu. Ovo ne znači da pod ovim aspektima ne možete započeti emotivnu priču, ali ipak morate voditi računa o simbolici i biti svesni šta bi ta priča donela – odnos koji može biti izuzetno podsticajan, pomalo čudan, neuobičajen, ali u kojem će morati da bude prisutna velika količina slobode, jer na drugi način neće moći da se održi. Itekako su mogući i jaki kontakti preko interneta, društvenih mreža, preko prijatelja (ili baš sa prijateljima), susreti sa osobama koje su potpuno drugačije od vaših dosadašnjih iskustava.....

Zdravlje
Već se osećate bolje, a tek ulazite u period kada ćete biti potpuno stabilni u zdravstvenom segmentu.

Dan započnite obrokom sačinjenim od više vrsta pahuljica sa komadima svežeg voća i jogurtom. Obezbedićete sebi dovoljno energije, a ovo će izuzetno prijati i vašem varenju. Valjalo bi da preskačete slatkiše ili da ih makar svedete na najmanju meru.

Posao
Blizanci imaju dobrih poslovnih prilika ove nedelje. Ne samo da stoji šansa da postojeće saradnje unapredite i stabilizujete, već možete dobiti i interesantne ponude koje niste očekivali. Sad, da li tako nešto prihvatiti ili ne – pitanje je? Naime, više je nego izvesno da je gro ovih ponuda u potpunosti dobro po vas, ali ipak, kada su pare i posao u pitanju, nikada ne treba odlučivati preko noći. Pošto nisam sigurna koliko ste vi zaista u ovom momentu sposobni da prosudite pravilno, a dovoljno brzo, ja bih vas posavetovala da potražite pomoć nekoga kome verujete. Dve glave bolje razmišljaju nego jedna.

Novac
Pa da vas neki novci „hoće“ ove nedelje, to stoji. Ipak, „hoće“ vas i troškovi, a ne bih rekla ni da ćete vi baš biti spremni da „stegnete kaiš“, već da se možete malkice raspustiti.....

Ljubav
Sunce u vašem znaku je u trigonskom aspektu sa Jupiterom iz polja ljubavi, a Mars, koji takođe tranzitira kroz vaše polje ličnosti – u sekstilu sa Venerom. Odlični su ovo aspekti za slobodne Blizance, jer ih jedno novo poznanstvo može u potpunosti „povući“ i mogu se zaljubiti preko glave na prečac. Vaš vladar je u znaku Bika i vašem polju podsvesti, pa je nešto sporiji, statičniji nego inače, što neke od vas može zakočiti i učiniti da propuste šansu koja im se bukvalno na dlanu daje. Kada je ljubav u pitanju, možda ne valja baš uvek razmišljati previše – ako ste „osetili“ da je neko baš prava osoba za vas – ne dozvolite joj da nestane iz vašeg života! U emotivnim relacijama – nije bajno stanje, ali se da tokom ove sedmice popraviti. Vi lično biste mogli da budete malo veseliji, optimističniji, da pokrenete neke pozitivne promene, da date voljenoj osobi dovoljno razloga za osmeh i zadovoljstvo. To sada možete, pa nemojte čekati da se neki vaši problemi reše sami od sebe, jer neće.

Zdravlje
Uglavnom ste dobro. Neki od vas imaju manjih problema sa varenjem, drugi pak sa nesanicom ili pritiskom, ali sve je ovo prolazno i kratkotrajno.

Ove sedmice će vam prijati lakša ishrana, sa smanjenim količinama mesa, a možete povećati unos voća i naročito povrća. Hleb – od više vrsta brašna – integralnog, heljdinog, speltinog, ražanog.

Posao
Sa Mesecom u svom znaku početkom ove sedmice, svakako ćete biti spremni za akciju. I nemojte da se brinete – biće je i više nego što mislite. Koliko god neka dešavanja bila podsticajna i dobra po vas, ne ide vam nikako na ruku da budete brzopleti i impulsivni. Sve o čemu promislite, ili o čemu pitate prijatelja za savet i pomoć – može se pokazati kao dobra prilika. Ako se zbog nekih situacija nervirate, zapamtite da ste na korak od perioda koji će u potpunosti promeniti vaš način gledanja, i pogurati vas u onom pravcu koji želite. Nekima od vas otvoriće se mogućnosti za napredovanje ili promenu radnog mesta.

Novac
Sa novcem budite oprezniji nego inače. To ne znači da ga neće biti, naprotiv. Samo vi morate voditi računa gde ga i na šta trošite.

Ljubav
Vaš emotivni život je u poslednje vreme baš povuci – potegni, zar ne? Taman nešto krene, pa stane – u svakom slučaju – nekima od vas je ovih promenljivih situacija već preko glave. Budite malo strpljivi, jer već sledeće nedelje Mars ulazi u vaš znak i nema šanse da vas ta ljubav zaobiđe. No, do tada – veorvali ili ne – ima šansi i u ovim danima da se dogodi nešto fino. Vi ćete biti u nešto boljem raspoloženju, spremni za druženja i izlaske i baš iz ovog segmenta se može pokrenuti jedna fina pričica. Pogotovo ako tu osobu već neko vreme poznajete....Što se zauzetih Rakova tiče, vi i partner ste daleko od idealne ljubavi, ali je ove nedelje ipak nešto bolja atmosfera i komunikacija između vas dvoje. Neki zajednički planovi mogu profunkcionisati, oboje ćete uživati u povremenim momentima bliskosti i jedino što je potrebno da uradite jeste da ne potencirate na različitostima, već da uživate u vašem odnosu.

Zdravlje
Iako napetost i nervoza i dalje „čuče“ u vama, sada sa njima lakše izlazite na kraj. Polako ulazite u bolji zdravstveni period.

Varenje vam ove sedmice može donositi manje probleme, pa se potrudite da ne pretovarujete stomak, da vam obroci budu raznovrsni, sa naglaskom na povrću i svežem voću. Obavezno više tečnosti.

Posao
Aspekti koji se vezuju za poslovni segment su dosta povoljni za vas i pojedini Lavovi bi mogli doživeti pravu ekspanziju, proširiti svoje poslovanje ili otvoriti potpuno nove „frontove“ koji će se pokazati kao jako isplativi. I pored povremenih zastoja i nedoumica, umete da odaberete ono što je pravo za vas i sigurna sam da ni jedan vaš potez neće biti pogrešan. Takođe, imate veliku podršku od drugih, naročito od strane uticajnih osoba, koje vam takođe mogu „otvoriti vrata“ za neke poslovne dogovore. Sve u svemu – i više nego dobro.

Novac
Dokle god ste oprezni, nećete imati nekih većih problema u finansijskom segmentu. Potrudite se da napravite jasne dogovore, da se kasnije sa saradnicima ne biste sporili oko visine zarade.

Ljubav
Lepi ljubavni aspekti za slobodne Lavove. Saturn iz vašeg polja ljubavi je u trigonu sa Venerom, pa nemojte da se iznenadite ukoliko „naletite“ na osobu sa kojom ste bili ranije ili ako obnovite kontakt sa bivšim partnerom. Tu bi čak moglo doći i do ponovnog pokretanja nečega, ali moram da priznam da to „nešto“ više liči na povremene kontakte, seks ili kombinaciju. Ali šta sad – ako je vama lepo, i meni je drago....Dalje – aspekt Venere u konjukciji sa Uranom dovešće do novih poznanstava, koja najviše idu preko interneta i društvenih mreža, putovanja, jednim delom preko izlazaka. Sasvim solidni dani da vas u potpunosti „dignu“ i oraspolože. U vašim emotivnim relacijama – stanje je u potpunosti zadovoljavajuće. Jedini problem bi mogao napraviti manjak vremena kod vas, jer ćete zaista biti preopterećeni obavezama. Ipak, to vam neće smetati da uživate u danima koji su pred vama, zajedno sa voljenom osobom.

Zdravlje
Mogućnosti za alergije, kod starijih pripadnika znaka – čak i neka slabija virusna oboljenja grla i respiratornog trakta.

Mesec u vašem znaku početkom ove sedmice može donekle uticati na povećanje apetita. Glad možete „zavarati“ užinama sačinjenim od svežeg voća ili orašastih plodova. Dovoljna će biti i šaka badema.

Posao
Polje promena je jako aktivirano tokom ovog perioda i ono što očekuje Device u poslovnom segmentu svakako je jaka dinamika i dešavanja koja vam idu u korist. Iako će povremeno izgledati da se stvari dešavaju haotično i bez ikakve vaše kontrole, prepustite se da vas nose. Sve ono što vam tokom ove nedelje dođe, posledica je prethodnog perioda u kojem ste vi uložili neizmernu količinu truda i angažovanja. Zato sada i ove darove i promene prihvatite na pravi način. Velike mogućnosti za promenu radnog mesta ili čak firme, a odlični su dani i za nezaposlene pripadnike znaka.

Novac
Možete naplatiti dugovanja ili potraživanja za svoj rad iz proteklog perioda. Dobici od trenutnih poslova su takođe aktuelni. Dobra situacija.

Ljubav
Konjukcija Venere i Urana u vašem polju strasti, uvodi slobodne Device u jednu zanosnu nedelju. Koliko god se vi trudili da budete mirni i stabilni, osećaji i želja prema jednoj osobi vas drmaju sve više i više. Čak i ako vi ne budete spremni na neki konkretniji potez, druga strana hoće. Ako želite da poslušate savet – prepustite se i ne razmišljajte previše. Ovaj život je samo jedan i treba iskoristiti svaki momenat za sreću. U vašim emotivnim relacijama, vi i partner ste ušli u jednu ozbiljniju i neuporedivo mirniju fazu. Problemi se polako sklanjaju, a ono što ostaje jeste suština vašeg odnosa – osećaj pripadanja, bliskosti, zajedništva. Neki planovi o budućnosti već počinju da se „motaju“ po vašoj glavi – ne žurite, pustite da sve dođe na svoje mesto. Pred vama je tek vreme koje će vam doneti dobro. Za sada, samo uživajte u lepim trenucima sa voljenom osobom.

Zdravlje
Vaš zdravstveni segment je vrlo stabilan. Stariji pripadnici znaka bi mogli imati manjih problema sa kičmom, sve ostalo je u redu.

Ove sedmice ste kao u struju uključeni, brzo ćete se trošiti, pa je potrebno da unosite hranu bogatiju kalorijama. Preporučuje vam se „jače“ meso, naročito govedina. Bilo bi dobro da vam i uzimanje svakodnevne doze meda postane navika.

Posao
Nema mira, nema stajanja, nema vremena čak ni vazduh da se udahne kako treba. To vam je maksimalno skraćeni opis radne nedelje u koju ulazite. Da se razumemo, neće ovde biti nikakvih katastrofalnih dešavanja, nikakvih padova niti velikih stresova i nerviranja – dani pred vama su odlični da napravite promene, da uhvatite šanse koje vam se pružaju, da uradite nešto za sebe. Biće novih ponuda, biće novih poslovnih prilika. Sigurno je da nećete moći da se požalite da ste prošli loše – naprotiv!

Novac
Novca će biti, i to mnogo više nego što mislite. Neki od vas mogu pomisliti da vas sa svih strana zasipaju parama – ne, ovo nije slučajno, već je posledica prethodnog perioda u kojem ste vukli prave poteze. Zato ćutite, uživajte i skupljajte novce. Osim ako sve ne potrošite dok kažete „keks“.

Ljubav
Za slobodne Vage – vaša vladarka Venera ove je nedelje u trigonskom aspektu sa retrogradnim Saturnom, konjukciji sa Uranom i sekstilu sa Marsom. Gde ćete bolje prilike da uskočite u nešto što odavno čekate? Ili da se prepustite nekom novom poznanstvu, da se zaljubite preko noći i uplovite u more strasti i uživanja? Da li ovo mogu da budu stabilne veze? Pa, iskreno rečeno – zar zaista sada želite da razmišljate o tome? Kukali ste kako se ništa ne dešava – pa evo, sad se događa, a gde će vas odvesti....to neka pokaže vreme. Za one koji su u emotivnim vezama – najbolje je da sa partnerom što više budete u pokretu, da što više izlazite i družite se i da zajedničke, intimne momente koristite samo za strast. Na taj način, ništa nećete pogrešiti i sve će biti baš onako kako vam odgovara, potaman.

Zdravlje
Zbog velike užurbanosti možda nećete imati dovoljno vremena za sebe. Malo ćete biti nenaspavani, umorni, ali generalno – dobro ćete se osećati.

Ova sedmica će vam čas kidati živce, čas vam donositi euforično raspoloženje. I po pitanju ishrane ćete vrlo varirati, i što se količine, ali i broja obroka tiče. Jedino bih vam preporučila da povrće bude u velikoj meri zastupljeno.

Posao
Osećaj sporosti, blokiranosti i nemogućnost da neke svoje poslovne planove ostvarite, počeće da nestaje i u potpunosti biti izbrisan već do polovine nedelje. A ono što vas očekuje na dalje su zaista – preokreti. Pozitivne promene, aktivnost, velike mogućnosti koje se otvaraju pred vama. Neki od vas će poželeti da promene radno mesto, firmu, da krenu nekim potpuno novim putevima. Ova nedelja je vreme kada treba napraviti prve korake u tom pravcu. Grabite šanse koje vam se ukazuju, jer na njih ste čekali dugo!

Novac
Novca ima i nemojte da kukate kako nemate pare. Dolaziće što vašim zaslugama, što potpuno neočekivano, kroz poslove na koje niste računali. E sad, šta ćete sa njim – to je već drugo pitanje. Ne treba zaboraviti da dosta toga iz prošlosti niste raščistili, pa bi baš bilo fino da novac ode na tu stranu.

Ljubav
Venera je u konjukciji sa Uranom i sekstilu sa Marsom ove nedelje. Tačka. Šta hoćete više? Vi hoćete nekog, neko hoće vas. Šta se čeka, momci i devojke? Umesto što se gledate i čekate da druga strana napravi neki potez, izvolite pa ga napravite sami. Jeste da je Venera vladarka partnerskih odnosa i konjukcija sa Uranom joj daje inicijativu, ali dragi moji – i vaš je vladar u sekstilu sa tim istim Uranom, pa i vi možete uraditi nešto. Nemojte samo da od svega ovoga ispadne da sve vrca od varnica, želje, potrebe – a da se ne dogodi ništa! Neočekivani potez rešava sve! Iznenadite jedno drugo, za promenu! Ukoliko ste u emotivnim relacijama – pregurajte prvih par dana ove nedelje, u kojima će se još uvek osećati uticaj opozicije Saturna na vašeg vladara – i posle toga ste mirni. Koristite period koji je pred vama da promenite nešto u svom odnosu, idite negde zajedno, ludujte, volite se! I sve će biti u redu.

Zdravlje
Još ćete neko vreme osećati posledice iz prethodnog perioda koji vas je „smlavio“. No, vrlo brzo idete ka oporavku i boljitku.

Veliki odliv energije, koji vi na žalost, ne nadoknađujete na pravi način. Okrećete se brzoj hrani, obrocima koji su obilni, ali premasni i prezačinjeni. Unosite suviše praznih kalorija, i nije ni čudo što se suviše često osećate bezvoljno i iscrpljeno.

Posao
Malo je mirnija sedmica pred vama u poslovnom segmentu. Neke ćete probleme ili rešiti, ili ćete makar uspeti da ih odložite i da se jednim delom opustite. Ipak, i na dalje vam stoji povećan obim obaveza i kontakti sa osobama koje nisu korektne prema vama, koje su jako zahtevne i koje nemaju razumevanja ni dva posto. Neki od vas će ipak biti „srećnici“ pa će dobiti novu ponudu za posao – doduše, ovo mi više liči na neki sezonski aranžman, na povremeno angažovanje ili kratkotrajan poslić, ali i to je sada dobro.

Novac
Uspećete da naplatite neko dugovanje ili ćete imati veći priliv od poslova koje ste u prethodnom periodu obavili. U svakom slučaju, malo ćete se oporaviti finansijski.

Ljubav
Ako ste slobodni pripadnik znaka, vi birajte šta hoćete ove sedmice, jer su vam mogućnosti bukvalno neograničene kada je ljubav u pitanju. Možete aktivirati prošlost i kontakte sa bivšima, ako je to ono što želite. Možete kroz novo poznanstvo odjednom uploviti u emotivnu priču. A možete se jednostavno – ludo zabaviti, ne razmišljajući o iole ozbiljnijim potezima. Samo uživajući u kontaktima sa suprotnim polom, koga će sada biti neuporedivo više nego inače. U vašim emotivnim relacijama – samo jedan kratak predah, čisto da udahnete vazduh kada je odnos sa partnerom u pitanju. Iskreno, ne mislim da ćete bilo šta trajnije srediti tokom ove nedelje, ali ćete dobiti makar dašak mira. A onda nastavljate dalje – mislim da bi neki od vas zaista istinski trebali da razmisle šta hoće od voljene osobe i zašto su uopšte tu. Ako vaša veza i na dalje bude mrcvarenje, zapitajte se – ima li ovo uopšte smisla?

Zdravlje
U zdravstvenom segmentu i na dalje stoji iscrpljenost i istrošenost, pa je neophodno da se više odmarate, jedete kvalitetno i rasteretite.

Uveli ste neke fine promene u ishranu, koje vam jako prijaju. Najviše vam odgovara lagana hrana, manji a češći obroci i neizmerno uživate u svežem povrću – naročito spanaću, zelju, mladom kupusu.

Posao
Lakše ćete od ove sedmice izlaziti na kraj sa nekim problematičnim obavezama ili ljudima. takođe, uspećete da završite i nešto što duže vreme „vučete“ i što vas non stop koči i vraća na početak. I pored ovih dobrih pomaka, ona prava stabilnost i sigurnost koju želite, vam nekako izmiče iz ruku. Doduše, neki od vas mogu tokom ovog perioda prihvatiti novu poslovnu šansu, nešto što je van njihovog dosadašnjeg domena poslovanja, što će se na duži rok pokazati kao jako dobro. Dajte sebi šansu da nešto promenite, jer promene su sada itekako dobre po vas.

Novac
Pomaci na bolje u finansijskom segmentu. Doduše, novac vam može dolaziti na „čudne“ načine ili od poslova koji nisu vaša osnovna preokupacija. Šta god da je – super je, para će biti!

Ljubav
Ako ste „solo“ – vaš vladar je tokom ove sedmice u trigonskom aspektu sa Venerom, koja vlada vašim poljem ljubavi. Itekako je moguće da u ovim danima osoba koju poznajete duže vreme, možda preko interneta ili prijatelja, napravi neki potez prema vama. Iako moram da primetim da u vama postoji i na dalje jedna forma „kočenja“ i nesigurnosti, možda zbog nekog proteklog lošeg emotivnog perioda, trebali bi da pustite da se stvari pokrenu. Nemojte bespotrebno kočiti ni sebe ni drugu stranu. U vašim emotivnim relacijama – stanje se smiruje, i to je sada već oho ho evidentno. Ne mogu da poreknem da ste vi još uvek malo „tvrdi“ kada je komunikacija sa partnerom u pitanju, ali kako dani budu prolazili i kako se budete opuštali, stvari će definitivno krenuti na bolje. Ovo može biti period potpunog smirenja i stabilizacije.

Zdravlje
Malo vas je prethodna nedelja „slomila“ i sada se polako oporavljate. Doduše, kod velikog broja vas, to je pre bio psihički nego fizički „lom“, ali svakako vam treba neko vreme da ponovo budete „svoji“. To će se i dogoditi ove nedelje – idete na bolje.

Iako vam se čini da je vaša energija neiscrpna, definitivno nije tako. Ove sedmice biste trebali već da krenete da se pripremate za naredni period, kada energije možda neće biti u tolikoj količini kao sada. Konzumirajte meso, jaja, velike količine svežeg povrća. Od voća – za vas su trenutno najbolji citrusi, najpre – limun.

Posao
Još u prvim danima ove sedmice bi valjalo biti fin i oprezan kada su odnosi sa nadređenima i autoritetima u pitanju. Ništa posebno, čisto da razmislite pre nego što nešto kažete. Sve ostalo vam ide na ruku i to u mnogo većoj meri nego što mislite. Biće novih prilika, biće novih poslovnih ponuda, neki od vas će rešiti da se okušaju u nečemu što nisu radili do sada. Neki od vas će krenuti i sa paralelnim poslom. U principu – posao vas hoće, ponude vas hoće, promene vas hoće. Sve je pozitivno i dobro.

Novac
Hajde da kažemo da ćete tokom ove sedmice biti štedljiviji i da ćete moći da obuzdate svoje impulse za kupovinom svega i svačega. Čak ćete i troškove svestni na neku razumnu meru. Prilivi će biti dobri, i tu nema šta posebno da se priča.

Ljubav
Ako ste sami, i ako i posle ove nedelje ostanete sami, onda ništa ne radite kako treba. Šalim se, naravno, ali gledajte ovo sad – Venera, planeta ljubavi, u konjukciji je sa jednim vašim vladarom, Uranom u polju pokreta, dešavanja, živosti. Takođe, u trigonskom aspektu je sa drugim vašim vladrom, Uranom, u polju prijatelja, društvenih mreža, izlazaka. U isto vreme u polju ljubavi vam je Mars u sekstilu sa Venerom i Uranom i kao „višnjica na tortu“ – tu je i Sunce. Pa šta hoćete više? Samo je potrebno da se pokrenete, sve ostalo će se desiti samo od sebe. Ako i ove nedelje „omanete“ i ne iskoristite svoje prilike....e onda ćete čekati, i čekati, i čekati.....pa vi sad vidite šta ćete i kako ćete. U vašim emotivnim relacijama – devedeset i pet posto sve je u redu. Da je više od toga, to već ne bi bilo normalno. Zato vi, blago meni, uživajte sa svojim voljenim bićem...i to je to.

Zdravlje
Samo nešto više odmora, više spavanja, više relaksacije – sve ostalo u zdravstvenom segmentu funkcioniše kao satić. Dobro ste.

Vašem organizmu je potrebna lakša hrana, manji obroci koji će se najvećim delom zasnivati na zelenom povrću, pilećem ili ćurećem mesu, koje je najbolje da bude grilovano. Ne opterećujte svoj želudac prženom hranom i slatkišima u većim količinama.

Posao
Biće ove sedmice za Ribe pozitivnih dešavanja u poslovnom segmentu. Stoje vam mogućnosti za nove poslove, za nove ponude, bićete u brzini od sto na sat, i to će vam jako prijati. Ne samo ovo – do nekih od vas mogu stići vesti o unapređenju ili nekoj formi nagrade za vaš rad i angažovanje. Sa nadređenima i autoritetima ćete imati totalno dobar odnos i više je nego izvesno – čak i pohvale. Divna promena u odnosu na prethodni period.  Doduše, vi mi lično niste još u potpunosti zadovoljni, ali brzo ćete doći i do onih ciljeva koje ste postavili sami sebi.

Novac
I novčane prilike su u ovom periodu dobre. Neke pare koje se ne vezuju za posao mogu doći do vas, a možete čak naplatiti i dugovanje od ranije.

Ljubav
Drage moje slobodne Ribe, znam da vam je ljubavnih neuspeha i onemogućavanja blago rečeno već preko glave, ali morate mi biti još malo strpljive. Ako ništa drugo, ove sedmice idu neke fine stvari, neka slatka i zanimljiva dešavanja, ali moram da primetim da vas to ne vodi ka stabilnosti i sigurnosti u emotivnom segmentu. Ipak, to ne znači da ne treba koristiti prilike koje vam se ukazuju, da se ne treba malo „pustiti“ i uživati u životnim radostima. Biće tu nekih zanimljivih susreta, biće....Ukoliko ste u emotivnoj relaciji – vas dvoje funkcionišete po principu – red ljubavi, red razmimoilaženja. Čas ste odlično, čas „padnete“ na nekim besmislenim pitanjima i problemima. No, bitno je da nisu neki naročito teški dani ispred vas dvoje i da ćete sa svim događajima uspešno izaći na kraj. Čak ćete uspeti da provedete više vremena zajedno, da se bolje osećate i uživate jedno u drugom.

Zdravlje
Još uvek niste u potpunosti psihički stabilizovani, ali i tu ima pomaka na bolje. Fizički – malo regulišite ishranu i budite aktivniji. Sve ostalo je u redu.

Autor horoskopa: Astro centar ''Moj astrolog'' - www.mojastrolog.rs
Astrolog: Olga (0906-200-600)

 

 

  • Da biste ostavili komentar morate biti prijavljeni na sistem!
    Prijava