Nedeljni horoskop: 22. - 28. maj 2017.

Pročitano: 2068 puta
Kategorija: Horoskop
Ocenite horoskop:
(0 glasova)

Predstavljamo Vam nedeljni horoskop za period od 22. do 28. maja 2017. godine!

Vreme je da više obratite pažnju na svoje obroke, da smanjite porcije ili da se makar potrudite da na vašem tanjiru češće budu bareno i kuvano meso, sveže povrće i mlečni proizvodi, naročito kefir i jogurt.

Posao
I tokom ove, a jednim delom i sledeće nedelje, biće vrlo aktuelna opozicija vašeg vladara Marsa sa Saturnom. Ovo je aspekt blokade koju pokušavamo da probijemo i definitivno donosi da budemo oči u oči sa nekim situacijama, ljudima, sa dešavanjima koja nas koče ili nam se postavljaju kao oponenti. Takođe, verovatno ćete, i pored svog truda koji ulažete, biti suočeni sa sporošću i teškoćama u odvijanju vaših planova. O svakom svom potezu dobro razmislite i ne radite ništa na brzinu. Umesto snage, koristite pamet!

Novac
I dalje je situacija „povuci – potegni“ kada je novac u pitanju. Ne uplićite se u rizične transakcije, a troškove pokušajte da svedete na najmanju moguću meru.

Ljubav
Ulazite u ovu sedmicu u dobrom raspoloženju, kao da intuitivno osećate da vas neke dobre stvari čekaju „iza ćoška“ kada je ljubav u pitanju. I niste daleko od istine – mlad Mesec u vašem polju pokreta, komunikacije, kontaktata, kratkih putovanja – otvoriće slobodnim Ovnovima put ka ljubavi. Ako ove nedelje „padne“ neko novo poznanstvo – to je to! Osoba koja dolazi u vašu blizinu „skopčaće“ se sa vama na prvi pogled, prvu izgovorenu reč. Nemojte da se kočite, da budete nesigurni i da se opterećujete nekim nebitnim sitnicama – raspričajte se onako kako vi znate i krenite u akciju. U vašim emotivnim relacijama nije baš sve toliko slatko. Postoji neki disbalans u odnosu sa voljenom osobom i zaista je potrebno mnogo truda da sve ovo držite pod kontrolom. Nemojte se tvrdoglaviti i zatvarati – potrebno je da razgovarate, da bi se neki napeti momenti prevazišli.

Zdravlje
Kod starije populacije mogu se javiti bolovi u rukama, nogama (od kičme), ali se i aktivirati hronični problemi i tegobe. Mlađi neka budu oprezniji u saobraćaju.

I dalje ste pod dosta jakim aspektima koji utiču na to da se osećate nesigurno i nezadovoljno, a utehu tražite u jelu. Pokušajte da slatkiše svedete na najmanju moguću meru i da iz ishrane makar na kraće vreme izbacite belo brašno.

Posao
Ove sedmice Bikovi imaju mlad Mesec u polju posla i novca. Računajte na to da se pred vama otvara period promena, novih poslovnih prilika i jakih mogućnosti da se stabilizujete u finansijskom segmentu. Ono sa čime se još uvek morate boriti jeste vaša nestrpljivost i užurbanost, a sa druge strane – sporost u dešavanjima i blokade koje vas koče da ostvarite ono što ste namerili. Ne rasipajte svoju pažnju i energiju, pokušajte da se fokusirate samo na jedan cilj, ili na jedan poslovni projekat – na taj način ćete uspeti više od onoga što mislite. U poslovnim partnerstvima može doći do zastoja ili problema.

Novac
Potrebno vam je da se u finansijskom segmentu osetite stabilnije. Iz tog razloga možete pokušavati da se bavite i nekim dopunskim poslovnim angažmanima. Ipak, novčana realizacija neće biti onakva kakvu očekujete.

Ljubav
Neke ljubavne zamke ste uspeli da prevaziđete (ili ste na njima slavno ljosnuli), ali ne računajte da je pred vama i na dalje mirno more i otvoren put. Vaša vladarka polako ulazi u trigonski aspekt sa retrogradnim Saturnom, pa će prošlost opet početi da malo pomalo „iskače“. Ako ne želite da se vraćate na ono što je bilo, iskoristite Merkura, vladara polja ljubavi i životnih zadovoljstava, koji je sada u vašem znaku. Otvorite srce za nove mogućnosti, a mogli biste da budete i vi malo aktivniji – da češće izlazite ili da se družite sa prijateljima. U vašim emotivnim relacijama – partnerova pozicija je trenutno loša i može uticati na celokupan vaš odnos. Vladari vas i partnera su u pozitivnom aspektu, što govori o tome da se ovakve situacije mogu prevazići, jer i pored povremenih napetih momenata, oboje ste otvoreni za priču i usklađivanje. Iskoristite ovo.

Zdravlje
Pored toga što morate obratiti više pažnje na ishranu, zaista bi vredelo razmisliti o makar nekom vidu rekreacije. Sada vam je to potrebno i da biste se psihički osećali rasterećenije.

Mlad Mesec u vašem znaku ove vam sedmice daje mogućnost da „okrenete novi list“ čak i kada je ishrana u pitanju. Sada je lakše promeniti životne navike, okrenuti se zdravoj hrani, ali biti i češće u pokretu.

Posao
Iako će na prvi pogled izgledati da vam se sa svih strana otvaraju šanse u poslovnom segmentu, brzo ćete uvideti da gro od toga morate odbaciti, ili da ne možete funkcionisati onim tempom kojim biste vi želeli. Da, mlad Mesec u vašem polju ličnosti daće vam mogućnost da promenite i poboljšate svoje pozicije, ali da biste to postigli moraćete da budete vrlo praktični i racionalni, i da jednim laganim korakom gradite poslovnu budućnost. Svaka brzopleta akcija vrlo brzo će se suočiti sa neuspehom. Više svoje pažnje usmerite u poslovna partnerstva i saradnje, jer tokom ovog perioda možete u ovim segmentima imati probleme i zastoje.

Novac
I ova je sedmica obeležena vašim pokušajima da izbalansirate prilive i troškove, što će dosta teško ići. Ne opuštajte se i trudite se da na vreme vraćate svoje dugove.

Ljubav
Mars i Sunce u vašem znaku i polju ličnosti donose ogromnu energiju, želju za aktivnošću i jake fizičke potrebe.  Vrlo vam je aktivno polje prijatelja, pa nije ni čudo što će neki od vas baš u tom segmentu potražiti partnera. Pojedini će krenuti sa jačim izlascima, dok će drugi preko društvenih mreža naći osobe sa kojima mogu da komuniciraju, a koje ih istovremeno jako privlače. Iako sve ono što će se dešavati može na prvi pogled biti samo avantura i seksualna kompatibilnost, ipak postoje velike šanse da ove priče  postanu i trajnijeg karaktera. U vašim emotivnim relacijama – mlad Mesec u vašem polju ličnosti donosi mogućnost da situaciju sa partnerom sagledate na drugačiji način i da pokušate da pokrenete pozitivne promene u vašem odnosu. Nekih otežanja će definitivno biti i sa vaše, ali od strane voljene osobe, ali sve ovo se relativno lako može prevazići.

Zdravlje
Mogućnosti za povrede kod mlađih pripadnika znaka. Starija populacija – aktiviranje hroničnih tegoba, naročito problema sa kičmom.

Ova vam je sedmica pomalo uzburkana, i često ćete biti bez energije, pa je potrebno da konzumirate dovoljno proteina, kao i svežeg voća i povrća. Vodite računa i o hidrataciji.

Posao
Jako aktivirano polje karijere i pozicije od samog početka ove nedelje donosi Rakovima potrebu za dokazivanjem i jačanje ambicioznosti. Spremniji ste da se „bacite na posao“ i trudićete se iz sve snage da neke svoje planove konačno i pokrenete. Ne računajte na lake okolnosti, a takođe – ne računajte ni na pomoć od drugih. Očigledno je da ćete sve morati sami. Konkurencija se ove sedmice može pokazati kao dosta jaka, a ni odnosi sa kolegama neće biti baš najsjajniji. Sve ovo možete srediti i izboriti se na pravi način, ako upotrebite promišljenost, racionalnost i miran pristup.

Novac
Opterećeni ste finansijskom situacijom – ili vam neka dugovanja stoje za vratom, ili ne možete da kontrolišete troškove, koji su u ovom periodu pojačani.

Ljubav
Ulaskom u ovu sedmicu, vaš vladar Mesec je u konjukciji sa Venerom i sekstilu sa Marsom, što slobodnim pripadnicima znaka donosi porast fizičkih potreba, aktiviranje strasti i želju da što pre, pa makar i naglavačke ulete u neku emotivnu priču. Definitivno je da nećete biti spremni da čekate da se sve odvija samo od sebe i nekim svojim tempom sa osobom koja vam je privlačna, već ćete gledati da preduzmete inicijativu. U vašim emotivnim relacijama – vi i partner jednim delom funkcionišete bolje, ali još uvek je to daleko od mira i stabilnosti koju želite. Neke stvari vas bodu u mozak, a moguće je da tokom ovog perioda i problemi ili tajne koje su čuvane izbiju na svetlost dana, što sigurno neće uticati da se vi i voljena osoba osećate bolje i opuštenije. Ipak, mlad Mesec i ulazak u novi životni ciklus za vas – doneće Rakovima da počnu da na situaciju sa partnerom gledaju nekim drugačijim očima.

Zdravlje
Promene raspoloženja, problemi sa spavanjem, statičnost, bezvoljnost – sve je ovo posledica psihičkog opterećenja i težine koju nosite.

Bolja energija, više ćete biti u pokretu, a neki od vas mogu krenuti i sa jačom fizičkom aktivnošću. Pojačajte unos proteina – kroz meso, jakja, mlečne proizvode – naročito sir i jogurt.

Posao
Mlad Mesec u polju podrške od drugih otvara pred Lavovima jedan solidan poslovni period, kada će moći da računaju na prijatelje, veze i usluge od strane onih koji su im naklonjeni. Merkur u polju karijere donosi vam dobre poslovne kontakte, jedino vas može nervirati to što sve ide suviše sporo. Ova sporost vam sada samo ide na ruku, jer u brzini možete napraviti pogrešne poteze i ugroziti i nove, ali i stare partnerske odnose. Idete ka napretku, ali morate poštovati tempo drugih i prilagoditi se okolnostima.

Novac
Budite nešto pažljiviji kada je finansijski segment u pitanju, jer lako možete dogovoriti nešto što bi se pokazalo kao neisplativo. Takođe, mogući su gubici i u partnerskim odnosima.

Ljubav
Tranzit vašeg vladara kroz znak Blizanaca donosi slobodnim Lavovima opuštenost, dobro raspoloženje i uživanje u provođenju vremena sa prijateljima, u izlascima ili na društvenim mrežama. Iz ovih segmenata može biti nekih zanimljivih priča i pričica, ali trenutno zaista nema potrebe da odlučujete na brzinu – prepustite se dešavanjima, opustite se i za sada – uživajte u svojoj slobodi. Ako već postoji neko ko vam se dopada, tu sada može biti blažih zastoja ili sporosti u dešavanjima. Samo polako. U vašim emotivnim relacijama – pokušajte da dovoljno pažnje posvetite voljenoj osobi. Trenutno ste usmereni na sebe, na svoje društvo i na ono što vas lično interesuje, pa možete jednim delom zanemariti partnera. Trudite se da održite sklad između vas dvoje.

Zdravlje
Ušli ste u jednu bolju i stabilniju fazu kada je zdrastveni segment u pitanju. Sa eventualnim tegobama lako ćete izaći na kraj.

Laganiji obroci ove sedmice će vam izuzetno prijati, a njihovi efekti će se odmah pokazati i kroz smanjenje kilograma i veći nivo energije. Povrće – naročito mahunarke, a voće konzumirajte u obliku smutija ili šejkova.

Posao
U vašem polju karijere nalaze se Mars i Sunce, a ove sedmice će tu biti i mlad Mesec. Pred Devicama će se otvoriti odličan poslovni period sa jakim mogućnostima da naprave bitne pozitivne pomake. No, zbog aktuelne opozicije Marsa i Saturna – računajte da ćete ove nedelje biti pod pritiskom i da ćete verovatno morati da se izborite sa otežavajućim okolnostima, koje će vas donekle kočiti. Ono što je dobro jeste da vi svemu što se bude dešavalo imate pravilan pristup i da nećete dozvoliti da vas bilo šta od ovoga izbaci iz takta.

Novac
Kao jednim delom ste uspeli da stabilizujete finansijski segment. Međutim, mnogo toga vam još pravi problem i opterećuje vas. A i ti neki novci koje čekate nikako da stignu.

Ljubav
Slobodnim Devicama je super u ovoj sedmici – u potpunom ste miru sami sa sobom, uživate u kontaktima sa suprotnim polom i bez ikakvog ste opterećenja i razmišljanja u kom pravcu bi sve to moglo ići na dalje. Ukoliko vam se bude uživalo – uživaćete. Ukoliko budete želeli da sve ostane samo na razgovorima i dobrom raspoloženju – to će tako i biti. Za promenu, puštate da se sve odvija svojim tokom i dozvoljavate udvaračima da se trude oko vas. U vašim emotivnim relacijama – svakim korakom, voljena osoba i vi ste sve bliže stabilnosti i zadovoljstvu u odnosu. Ako i bude nekih problema, to će biti sitnice koje ćete brzo i lako rešiti. Generalno gledano – pred vama su jako lepi i opušteni dani, uživanje u zajednički provedenim trenucima sa partnerom.

Zdravlje
Generalno – skroz ste ok. Ono na šta biste trebali da obratite pažnju jeste iscrpljivanje i odliv energije. Sve ostalo funkcioniše kako treba.

Ni ove sedmice ništa od balansa koji pokušavate da dostignete kada je hrana u pitanju. Potreba za uživanjem u mirisima i ukusima je mnogo jača od vaše volje.

Posao
Mlad Mesec je tokom ove nedelje u vašem polju inostranstva, obrazovanja, planova, ekspanzije – otvoriće pred Vagama period u kojem će moći da pokrenu pozitivne promene, ali i da prošire svoje poslovanje i više se posvete kontaktima sa strancima. No, ove sedmice je bitnije nešto drugo – možete biti u kontaktu sa teškim i napornim poslovnim saradnicima, ili se pak suočiti sa okolnostima koje vas vraćaju „korak unazad“. Primenite iskustvo iz prethodnog perioda – i sami ste svesni da se sve može prevazići ukoliko postoji dobra volja.

Novac
Definitivno treba tokom ove nedelje obratiti pažnju na finansijski segment. Mogući su gubici i pogrešna ulaganja. Budite mudri.

Ljubav
Vaša vladarka Venera, posle aspekata koji su bili aktuelni protekle nedelje i koji su vas jednim delom destabilizovali, polako ulazi u trigon sa retrogradnim Saturnom. Neke strasti i vatre u vama se smiruju, gledate na stvari na drugačiji način, i jasno vam je da se bliži vreme kada možete dobiti ono (to jest onu osobu) koju odavno želite. Sada vam je jasno da do prave ljubavi morate ići sporim tempom, samo još da se otvori pravi momenat – i moći ćete da se prepustite. Iskreno, ja ne bih rekla da je taj momenat sada, već da ćete morati da sačekate još malo. Znači – i dalje – strpljivo. U vašim emotivnim relacijama – sada se odnos sa voljenom osobom može vraćati u neke stabilnije vode. Doduše, i vi i partner ćete morati da se potrudite oko toga, ali komunikacija vam je bolja, što će znatno doprineti poboljšanju.

Zdravlje
Bolja situacija u zdravstvenom segmentu – imate više energije i dobro se osećate. Sada je samo potrebno da održavate ovaj fizički i psihički balans.

Istina je da u ovom periodu možete da se više posvetite zdravom načinu ishrane. Ono što će vam predstavljati problem jesu povremeni problemi sa varenjem i nadutošću.

Posao
Vaš vladar Mars je tokom cele ove, a jednim delom i naredne nedelje, u opoziciji sa retrogradnim Saturnom iz vašeg polja posla i novca. Moraćete da budete dosta oprezni, a naročito da kontrolišete svoju impulsivnost i nervozu kada ste u kontaktu sa autoritetima ili bitnim poslovnim partnerima. Takođe, možete se suočiti sa nekom formom blokade od strane njih, što vam nikako neće prijati. Ovi aspekti vas primoravaju na sporost, a sada vam to jako teško pada. Ako neke prepreke ne možete da prevaziđete, pokušajte da se prilagodite okolnostima....

Novac
Nije vreme za opušten odnos prema novcu. Iako su vaši prilivi dosta redovni i stabilni, troškovi i investicije vam odnose veliki deo finansija. Takođe, možete imati i neplaniranih gubitaka.

Ljubav
Usamljene Škorpije – vi ste već u kontaktu sa osobom koja vam se dopada, i ne možete da poreknete da je vaš odnos sve bliskiji kako dani prolaze. Ono što nikako da se desi jeste ta konačna manifestacija i ulazak u emotivnu priču. Jednim delom je kriva druga strana, ali isto tako i vi snosite dobar deo krivice. No, to u krajnjem slučaju nije ni bitno – poenta je da ste nekako non stop „na granici“ i da je samo pitanje kada će doći do pucanja blokade između vas dvoje. Da, to se može dogoditi i tokom ove nedelje. U vašim emotivnim relacijama – na prvi pogled sve funkcioniše dosta dobro. Partner i vi ste uspeli da izbalansirate neku problematiku, u korektnom ste kontaktu, a ni ta strast koja sada postoji nije za zanemariti. Ipak, i pored svega ovoga, vi niste zadovoljni, a jasno vam je da tako funkcioniše i druga strana. Možda se ovo vremenom sredi, ukoliko se potrudite.

Zdravlje
Disbalans kada je energija u pitanju osetiće se kod mlađih pripadnika znaka. Starije Škorpije bi trebale da obrate pažnju na hronične tegobe.

Iako možda još uvek niste u fazonu da vodite računa o tome šta (a naročito koliko) jedete, ipak vam predlažem da probate da u vašoj ishrani bude više mesa, ribe, mladog sira, zelenog lisnatog povrća, a manje testa i slatkiša...

Posao
Ako ulazite u nova poslovna partnerstva – sigurno je da će ona biti obeležena težinom i problemima. Kada su postojeći saradnički odnosi u pitanju, ni tu nije bajna situacija. Teško se uklapate sa onima sa kojima sarađujete i nastupajući problemi su evidentni. Doduše, razrešenje ovih situacija će u velikoj meri zavisiti od toga kako ćete se vi lično postaviti – ako budete iole spremni na kompromis, proći ćete bolje. Neke situacije iz proteklog perioda koje ste zanemarili ili propustili, sada će postati aktuelne. I to vas neće ni malo obradovati.

Novac
Neredovni prilivi i povećanje troškova nepovoljno utiču na vašu finansijsku situaciju. Takođe – neka dugovanja će doći na dnevni red.

Ljubav
Slobodni  Strelčevi samo treba da se prepuste i da uživaju. Ako vi nećete da jurite za ljubavlju, ljubav će juriti vas. Na vama je samo da ne bežite previše brzo, da bi mogla da vas stigne. Ako nećete nešto ozbiljno, već da se samo provedete i budete u neozbiljnim kontaktima – ma može i to. Shvatite sada – jedino vi možete kočiti dešavanja na emotivnom planu. Zato – što manje razmišljate i više se opustite – to bolje po vas. Na žalost, kod Strelaca koji su u emotivnim relacijama, nije ni malo jednostavna situacija. Mars u polju ozbiljnih partnerstava je već u direktnoj opoziciji ka Saturnu koji je u vašem polju ličnosti, i ovo vam je ona varijanta – tišina pred oluju. Niti vi više možete da trpite, niti to može vaš partner. Ako pogledamo da je ove nedelje mlad Mesec u polju ozbiljnih partnerstava, to nam kao daje neku nadu da ulazite u period koji će vam doneti boljitak. Ali, taj boljitak se ove sedmice neće desiti, moraćete da ga sačekate....

Zdravlje
Kod starijih pripadnika ovog znaka mogu se aktivirati hronične tegobe. Mlađima je potreban odmor, oporavak, da se sklone od svih problema, opuste i ne razmišljaju ni o čemu.

Vaša disciplina kada je hrana u pitanju je ove sedmice ponovo na zavidnom nivou. Jedino što vam se savetuje jeste da konzumirate više citrusa, zelenog lisnatog povrća, ribe.

Posao
Mars u polju poslovne svakodnevice u tačnoj je opoziciji sa vašim vladarom Saturnom. Očigledno je da su okolnosti u poslovnom segmentu tokom ovog perioda dosta problematične i nepovoljne po vas, a ni odnos sa kolegama i saradnicima baš i neće biti najbolji. Merkur u znaku Bika vas podržava ipak i daje vam dobre šanse da sa svim ovim izađete na kraj strpljivošću, racionalnošću, dobrim i promišljenim postupcima. Mlad Mesec u polju obaveza i odgovornosti uvodi vas u period u kojem će okolnosti ipak krenuti u vašu korist. Samo budite još malo strpljivi.

Novac
Iako ni u ovoj nedelji niste u nekoj bajnoj finansijskoj situaciji, ipak ste stabilniji nego ranije. Manje novčane sume dolaze do vas, a možete naplatiti i neko dugovanje od ranije.

Ljubav
Venera, vladarka vašeg polja ljubavi, u sve jačem je trigonskom aspektu sa Saturnom koji vlada vašim znakom. I vi sami osećate da emocija prema nekome jača, da vas sve više obuzima i „uvlači“ u sebe. Koliko god možda ovu osobu pokušavali da predstavite sami sebi kao prijatelja, kao nekoga sa kim imate dobru komunikaciju, evidentno je da tu ima mnogo više od toga. U vašim emotivnim relacijama – sada se mogu pojaviti prvi pravi pomaci. Neke situacije iz proteklog perioda je sada moguće prevazići kroz otvoren razgovor i kompromis. U prevodu – što se više potrudite kada je voljena osoba u pitanju, lakše ćete doći do onoga što želite – do stabilnosti i uživanja u odnosu sa dragim bićem. Pred vama nisu ni malo loši dani!

Zdravlje
Ova sedmica je nepovoljna u zdravstvenom segmentu, jer sve ono što ste svesno ili nesvesno zanemarivali, može doći na dnevni red.

Kako dolazi toplije vreme, sve više shvatate da vam ne odgovaraju vaši omiljeni komadi garderobe. Ova je sedmica izuzetno pogodna da otpočnete sa dijetom ili nekim zdravim režimom ishrane.

Posao
Tokom ove sedmice i jednim delom naredne može doći do problema u odnosima sa dugogodišnjim saradnikom ili poslovnim partnerom. Takođe, nisu vam dobro postavljeni ni odnosi sa nadređenima, i bilo bi dobro da ne pokušavate da „odmeravate snage“ i da se tvrdoglavite, jer ovde neće biti pobednika – i jedni i drugi možete ostati na gubitku. Sve ostalo na dnevnoj bazi će funkcionisati kako treba. i dalje je kod vas aktuelno mnogo noviteta, brza dešavanja i jedan jak tempo, koji vam izuzetno prija.

Novac
U finansijskom segmentu – dobro baratate postojećim sredstvima. Uspeli ste da izbalansirate prilive i troškove. Zadovoljni ste.

Ljubav
Mlad Mesec u polju ljubavi, životnih zadovoljstava i radosti aktivira slobodnim Vodolijama jedan duži vremenski period koji će biti ispunjen mogućnostima da pronađu svoju emotivnu sreću. No, konkretno, ova sedmica baš i nije najpogodnija za takav tip dešavanja, pogotovo ako već postoji osoba za koju ste zainteresovani. Naime, opozicija Marsa iz ovog polja sa Saturnom govori o mogućnosti prave „bitke“ i vaših napora da uđete u neku emotivnu priču. Da se razumemo, ono što se postavlja kao blokada je dosta teško, ali nije neostvarivo i nemoguće za prevazići. U vašim emotivnim relacijama – Sunce, koje vlada poljem ozbiljnih emotivnih partnerstava ušlo je u znak Blizanaca i trigonskim aspektom podržava vaše polje ličnosti. Ovo govori da ćete vi i partner imati više razumevanja jedno za drugo, da ćete više uživati u nekim lepim dešavanjima i moći da budete opušteniji.

Zdravlje
Zdravstvena situacija je vrlo solidna. Jedino na šta biste trebali da obratite pažnju jesu mogućnosti da se iscrpljujete i previše trošite. Samo vodite računa o odmoru.

I ove sedmice treba izbeći da vam „oči budu gladne“, pogotovo kada se na sto iznese vaše omiljeno jelo ili slatkiš koji vas mami. Generalo gledano – apetit je i dalje u porastu i biće potrebno dosta truda da ga iskontrolišete.

Posao
Mars je u opoziciji sa Saturnom, koji je trenutno u vašem polju karijere, pozicije, a ukazuje i na odnos sa autoritetima i šefovima. Niste u potpunosti zadovoljni svojom trenutnom situacijom, a ne nailazite na razumevanje od strane drugih. Sve ovo vas može jako nervirati i terati vas da napravite neki drastičniji potez, za koji trenutno definitivno nije vreme. Venera u polju posla i novca je u dobrom aspektu sa Saturnom, što govori da svim stvarima, pa i problemima, morate prići na jedan opušteniji način.

Novac
Dosta ste stabilni i nemojte kvariti svoju solidnu finansijsku situaciju nekim većim, više nego izvesno, nepotrebnim troškovima ili investicijama.

Ljubav
Ako ste slobodni, kao da trenutno ne možete da dobijete kompletno emotivno zadovoljstvo. Da, neke se osobe vrzmaju oko vas, ali vi niste nešto naročito zainteresovani. Emotivna nesređenost je više nego prisutna, i čak i ako se događaju neke lepe stvari, to je na blic, povremeno. Dignete se na kratko, a onda se vratite u neku ustaljenu svakodnevicu koja vam ne donosi zadovoljstvo. U prevodu – pravo vreme za onu ljubav koju očekujete i onu stabilnost, vam još uvek izmiče iz ruku. U vašim emotivnim relacijama – Mars u polju doma u opoziciji sa Saturnom može doneti trzavice sa bračnim partnerom. Ipak, one nisu nerešive, jer ste oboje spremniji na kompromis nego inače. Na ovo ukazuje i mlad Mesec u polju doma i porodice, koji vas ipak uvodi u jedan stabilniji period sa voljenom osobom.

Zdravlje
Pored potrebe da kontrolišete svoju ishranu, i dalje stoji savet da morate uraditi makar nešto kada je fizička aktivnost u pitanju.

Autor horoskopa: Astro centar ''Moj astrolog'' - www.mojastrolog.rs
Astrolog: Olga (0906-200-600)

 

 

  • Da biste ostavili komentar morate biti prijavljeni na sistem!
    Prijava