Nedeljni horoskop: 24. - 30. april 2017.

Pročitano: 2604 puta
Kategorija: Horoskop
Ocenite horoskop:
(0 glasova)

Predstavljamo Vam nedeljni horoskop za period od 24. do 30. aprila 2017. godine!

Pošto sedmica pred vama zahteva veću količinu energije, ali vam daje i velike aktivnosti i pokret, sigurno je da ćete kalorije trošiti brže nego inače, pa je potrebno da vaši obroci budu obilniji i raznovrsni.

Posao
Početkom sedmice imate mlad Mesec u vašem polju posla i novca, koji će pred vama otvoriti period velikih promena u ovim segmentima. Vi lično osećate da ste još uvek u nekoj tmurnoj i statičnoj fazi, ali promene su već nagoveštene i ove nedelje mogu i otpočeti. Bićete neuobičajeno aktivni, jednim delom zbog sopstvene inicijative, drugim – zbog dešavanja u poslovnom segmentu koje od vas zahtevaju ažurnost i brz tempo. Kratki rokovi vam mogu donositi nervozu i napetost u komunikaciji sa kolegama.

Novac
Trenutnim novčanim prilivima ste prilično zadovoljni. Međutim, ova vam sedmica donosi neplanirane troškove i odlive novca koje nećete moći da kontrolišete.

Ljubav
Ukoliko ste slobodni, nedelja pred vama obećava mnogo aktivnosti, mnogo zanimljivih osoba u vašem životu. Takođe, možete obnoviti neočekivano kontakt sa nekim koga jako dugo niste videli. Ulazak Venere u vaš znak krajem ovog perioda, donosi vam nove mogućnosti za zaljubljivanje, koje će tek postati jako aktuelne. Oni koji su u emotivnim vezama imaju pred sobom jednu živu sedmicu, ispunjenu dešavanjima. Prilično se dobro osećate, a i partner je više okrenut prema vama. Dobre su predispozicije da odnos sa voljenom osobom poboljšate. Jedino čega biste trebali da se čuvate jeste vaša nervoza , koja ne mora biti vezana za partnera, ali zbog nje možete povremeno neprimereno i neadekvatno reagovati. Potrudite se da do ovoga ne dođe.

Zdravlje
Grlo i respiratorni trakt su još uvek slaba tačka kod mnogih pripadnika ovog znaka. Kod starijih Ovnova, potreba da prekontrolišu stanje krvnih sudova.

Odličan je momenat da sa nekim lošijim navikama po pitanju ishrane presečete. Sada možete kontrolisati svoj apetit, i napraviti dobar plan izbalansiranih obroka za narednu sedmicu.

Posao
Ove se sedmice dešava mlad Mesec u vašem polju ličnosti, koji će vam otvoriti period u kojem ćete na drugačiji način sagledavati poslovne ciljeve i kada ćete svoje funkcionisanje moći da prilagodite trenutnim poslovnim okolnostima. Ono što vam ne ide na ruku jeste konjukcija Merkura, vladara polja posla i novca sa Uranom u vašem polju podsvesti, tajni, strahova, konkurencije, koja će biti aktivna dosta dugo – pripremite sebe na neočekivane probleme u poslovnom segmentu, koje ćete morati da rešavate u hodu. Ipak, ovi vam aspekti donose pojačanu intuiciju, kreativnost i dobre ideje.

Novac
Sve svoje snage ste usmerili u finansijski segment. Stalo vam je da što pre ostvarite ovde neke jače pomake, ali moram da priznam da će to ove sedmice biti dosta komplikovano. Dugovi iz prošlosti vam « jedu » sve ono što zaradite.

Ljubav
Pa ko kaže da se ljubavni snovi ne mogu ostvariti ? Pogotovo ako se vezuju za nekog ko nije trenutno u vašem životu i koga biste jako želeli da vidite. Bikovi tokom ove sedmice mogu ponovo pokrenuti priču sa osobom koju dugo iščekuju i kojoj se nadaju. Situacije će se odvijati neočekivano brzo, bez ikakve vaše kontrole dešavanja. Prepustite se i uživajte. Dobar period za one koji su u emotivnim vezama se nastavlja. Naravno, ukoliko zanemarite neke svoje strahove, opterećenost partnerovom vernošću i konstantne sumnje koje vas izjedaju. Sagledajte stvari na drugačiji način, zadržite primedbe za sebe i u prvi plan istaknite ono što je sada najnaglašenije, a to je vaša povezanost, bliskost i potreba da što više vremena provodite zajedno.

Zdravlje
Nervoza, glavobolja, problemi sa pritiskom ili sa spavanjem mogu biti aktivni i kod mlađih i kod starijih pripadnika ovog znaka.

Nervoza jako utiče na vaš ritam ishrane. I sami ste svesni da je potrebno da napravite neke promene i pokušavaćete tokom ove sedmice da ih i aktivirate.

Posao
Ono što je dobro, jeste da Mars u vašem polju ličnosti, daje dovoljno energije i akcije da biste sa situacijama u poslovnom segmentu uspešno izašli na kraj. Ono što je loše, jeste užurbanost, promene koje ne možete kontrolisati i iznenadne situacije koje će postati maltene pa svakodnevne. Obratite veliku pažnju na tehnička sredstva, na kompjutere, mobilne telefone, gde može doći do problema, nestanka bitnih podataka, kvarova. Takođe, u komunikaciji sa drugima spremite se da budete deo tima, a ne da pokušavate da vodite, jer ćete teško doći do liderske pozicije.

Novac
Manipulišete novcem, presipate iz šupljeg u prazno, pa se i vi lično u svim ovim dešavanjima možete pogubiti. Pazite da nekim rizičnim potezima ne ugrozite stabilnost svog budžeta.

Ljubav
Ukoliko ste slobodni, retrogradno kretanje vašeg vladara Merkura ka Uranu u polju prijatelja, društvenih kontakata i veza, može vam doneti obnovu komunikacije sa nekim iz prošlosti. Takođe, moguće je da će doći do promena u postojećim prijateljskim odnosima, pogotovo ako prema nekome iz vašeg društva već duže vreme osećate privlačnost. Sada se stvari mogu pokrenuti i u pravcu strasti i to prilično neočekivano. U postojećim emotivnim relacijama Blizanci bi trebali da smanje nervozu i da pokušaju da je okrenu u pravcu pozitivnih promena u svojim vezama. Ukoliko ne budete umeli da se kontrolišete kako treba, može dolaziti do burnih, ali na svu sreću kratkotrajnih rasprava sa partnerom. Nemojte da vam ovo postane svakodnevna praksa.

Zdravlje
Mlađi Blizanci – odlično. Kod starije generacije – sve ono što je vezano za pritisak, krvne sudove, glavobolje, nesanice – može praviti problem.

Sedmica pred vama vas malo, malo pa “natera” da zasučete rukave i da se bacite na spremanje omiljenih jela i poslastica. Uživaćete da u ovom periodu ugađate i sebi ali i onima koje volite.

Posao
Mlad Mesec se dešava ove sedmice u vašem polju prijatelja, društvenih veza i kontakata, pomoći i usluga od strane drugih ljudi. Pred vama će se otvoriti period u kojem ćete moći da iskoristite neke nove šanse koje vam se pružaju. Za sada ste više usmereni da aktivirate nešto što ste u proteklom periodu započeli, i što izgleda kao dosta obećavajuća poslovna prilika. Malo nervoze hoće biti prisutno u kontaktu sa nadređenima, ali ovo vreme možete iskoristiti i za pokretanje nekih svojih kreativnih planova i idejnih rešenja.

Novac
Finansijska sigurnost vam je sada prioritet i polako se privikavate na to da ćete u narednom periodu morati da ovde funkcionišete na drugačiji, mnogo odgovorniji način. Prolazni troškovi vam hoće zadavati glavobolju.

Ljubav
Kontakt sa nekim preko poslovnih okolnosti u potpunosti je zaokupio vašu pažnju. Pogotovo ako ste sa ovom osobom već ranije imali dodirnih tačaka, ali niste uspeli da odnos usmerite u pravcu emotivnih dešavanja. Sada se situacija odvija dosta brzo, susreti su maltene pa svakodnevni, i sve vas vuče ka nekim zanimljivim događajima. Prepustite se i uživajte, ne razmišljajte o tome šta će biti sutra….U emotivnim relacijama Rakovi su sada u mogućnosti da stave tačku na dugačak, prilično opterećujuć period sa partnerom. Vi ćete početi da situacije sa voljenom osobom posmatrate na drugačiji način i imaćete dovoljno snage da ih ili pokrenete u pozitivnom pravcu, ili da rešite da ne želite više da svoje vreme trošite….

Zdravlje
Više opreza u saobraćaju, ali i prilikom obavljanja sportskih ili rekreativnih aktivnosti. Brzina vam sada ne ide na ruku u ovim segmentima.

Najviše vam prija da se slatko naklopate, ušuškate i onda zadovoljno predete kao velika mačka. Nije to loše ni malo, i vidi se da istinski uživate u dobrom zalogaju, ali bi bilo dobro da se više aktivirate kada je rekreacija u pitanju. Treba sve te kalorije potrošiti…..

Posao
Početkom ove sedmice mlad Mesec se dešava u vašem polju karijere, pozicije. Pred vama je period od narednih par meseci koji će vam doneti jače zalaganje, veću efikasnost u poslu, ali i pozitivne promene koje vas vode ka vašim ciljevima. U ovom periodu sve ono što je vezano za posao donosi vam zanimljive i neočekivane ponude. Neke od njih su vredne razmatranja, dok ćete druge automatski odbaciti kao neozbiljne. Potrebna je veća koncentracija na dnevne obaveze, jer postoji mogućnost propusta i grešaka. Sve što je vezano za saradnju sa strancima znatnije se ubrzava i aktivira.

Novac
Istina je da ove sedmice kod vas stoje mogućnosti za neočekivanu zaradu ili naplatu dugovanja iz prethodnog perioda….ali takođe stoji i potreba da kontrolišete odliv novca i troškove.

Ljubav
Trenutno ste u fazi kada ste apsolutno zadovoljni svojim trenutnim statusom. Sami ste i to vam jako prija, ne osećate potrebu da se nešto “lomite” ili jurite za pripadnicima suprotnog pola. Merkaju vas tako neke osobe, vi pomalo flertujete, ali uglavnom rekreativno, bez pravih ozbiljnih namera da bilo šta zaista i pokrenete. Više vam sada prija društvo prijatelja, opuštena atmosfera i kontakti sa onima koji su vam bliski. Ukoliko ste u emotivnoj vezi – i vi i partner imate neke planove, ali sve to uglavnom ostaje samo na njima. Aktivnosti između vas dvoje su se smanjile, oboje ste više posvećeni nekim drugim životnim segmentima i vaš odnos se više svodi na rutinu, nego na neko pravo zadovoljstvo. Bilo bi dobro da iskoristite vikend, kada vam se otvaraju šanse da neke svoje dogovore i planove iz prošlosti i realizujete. Ovo će vam oboma doneti bolje raspoloženje.

Zdravlje
Stabilan zdravstveni segment mlađim pripadnicima znaka. Jedino je potrebno da se više krećete. Kod starije generacije – kratkotrajne hronične tegobe.

Biće pravo čudo ako vi sve ukupno dva puta tokom ovog perioda budete uspeli da sednete i da na miru pojedete kompletan obrok. Uglavnom će se sve svoditi na po koji zalogaj “u prolazu”, na brzu hranu, sendviče i grickalice.

Posao
Pred vama je nedelja koja će u potpunosti, od prvog do poslednjeg dana, biti ispunjena živošću, gomilom dešavanja, neočekivanim promenama u dogovorima, ali i sa vašom pojačanom idejnom i kreativnom aktivnošću i šansama da neke situacije pokrenete u pozitivnom pravcu. Pripremite svoje živce, zauzmite niski start i očekujte velike akcije koje će od vas zahtevati brzinu, razmišljanje, spremnost da se prilagodite i ispoštujete promene koje će samo “iskakati” pred vas. Vrlo podsticajan period koji vam može doneti velike rezultate.

Novac
Pozitivne promene u finansijskom segmentu su više nego evidentne. Pred vama se mogu otvoriti i šanse za neočekivane zarade.

Ljubav
Retrogradno kretanje vašeg vladara Merkura i konjukcija sa Uranom u znaku Ovna, doneće slobodnim Devicama neograničene mogućnosti kada je emotivni život u pitanju. Svega ovde može biti – i aktivnosti prema bivšim partnerima, i kombinacija, i kontakata preko društvenih mreža i prijatelja. Možete preko noći uleteti u jednu strasnu priču, koja neće biti na najstabilnijim osnovama. Ne isključujem mogućnosti za pokretanje dešavanja i sa onima koji su zauzeti. Opšta gungula i zbrka, pa se vi snađite u ovome kako znate i umete….U vašim emotivnim relacijama non stop dolazi do “skokova” u odnosu sa voljenom osobom. Red ljubavi, red rasprava, red strasti, red nervoze i nesuglasica. Pokušajte da više izlazite sa partnerom, da se više družite sa zajedničkim prijateljima i da ovu povišenu energiju “trošite” da ne bi pravila pometnju u vašem odnosu.

Zdravlje
Dosta visok nivo stresa, veliko energetsko trošenje je nešto što će vas pratiti tokom ovog perioda. Nađite vremena da napunite baterije i da se odmorite.

Tek od kraja ove sedmice ulazite u period kada ćete moći da kontrolišete potrebu za jačom, kaloričnijom hranom i slatkišima. Do tada – trud, ali bez pravih rezultata.

Posao
Pred vama je brza i aktivna sedmica, u kojoj ćete se vi snaći “kao riba u vodi”. Možda ćete na samom početku imati problem da se prilagodite drugačijim okolnostima ili promenama u partnerskim odnosima, ali ćete dosta brzo uhvatiti ritam i uigrati se. Neki ljudi sa kojima dolazite u kontakt izazivaju vam nervozu svojim nerazumnim zahtevima ili impulsivnošću, ali ćete se truditi da pronađete “lek” za njih. Nećete dozvoliti da neke situacije u poslovnom segmentu koje ste pokrenuli budu zakočene ili blokirane. Konkurencija se pojačava, naročito ako se bavite privatnim poslom.

Novac
Finansijski segment je prilično stabilan tokom ovog perioda. Novac vam dolazi sa više strana, pa ćete lako uspeti da pregurate i istovremeno povećanje troškova.

Ljubav
Ukoliko ste slobodni, može doći do kratkotrajnog kontakta ili susreta sa bivšim emotivnim partnerom. Iako će vas ovo donekle “dići” i doneti vam dobro raspoloženje, vrlo brzo ćete shvatiti da ova priča nije za vas. Uostalom, zašto biste se vraćali u prošlost, kada postoje minimum dve osobe koje su za vas zainteresovane i pokazuju vam veliku pažnju? Zaključak – ono što je bilo vratiti se ne može, jer vi više niste ista osoba. Vreme je da nastavite dalje. Oni koji su u emotivnim relacijama imaju u isto vreme dobru, ali i komplikovanu nedelju. Naime, konjukcija Merkura i Urana u polju partnera donosi pokretanje priča i problema iz prošlosti. Takođe, može doneti otkrivanje nekih situacija i njihov izlazak na svetlost dana. Ovo ne znači automatski problem za vas, jer je evidentno da vi i voljena osoba sada jeste u priličnom skladu. Izgleda mi kao da će zaključak cele priče biti pozitivne promene u vašem odnosu.

Zdravlje
Promene koje ste uveli u svom funkcionisanju počinju da daju rezultate. Osećaćete se neuporedivo bolje nego u proteklom periodu. Još samo da se sredite po pitanju ishrane….i sve će biti ok.

Napravili ste značajne pomake kada je pravilna i zdrava ishrana u pitanju. Još uvek ćete povremeno imati “padove” i sklonost da “brljate”, ali to je sada znatno manje nego u proteklom periodu.

Posao
Polje poslovne svakodnevice je prikazano prilično burno, pa drage Škorpije pripremite svoje živce, jer će vam biti potrebno mnogo strpljenja da izađete na kraj sa nekim situacijama. Doduše, sve ono što se bude dešavalo itekako vam može ići na ruku, jer ste u periodu kada ste izuzetno sposobni, promišljeni, spremni da se prilagodite i da pronađete najpozitivnije rešenje za sebe. Nekima od vas uslediće vrlo zanimljive poslovne ponude, i trebali bi da ih dobro razmotrite, jer vrede vašeg angažovanja i truda.

Novac
Novca ima koliko ima. Nisu to neke basnoslovne sume, ali vam ipak daju određenu formu sigurnosti. Ono što će vas i na dalje mučiti jeste odliv novca i neočekivani troškovi.

Ljubav
Venera na poslednjim stepenima vašeg polja ljubavi govori da je velika verovatnoća da se vaši emotivni snovi ostvare, pogotovo ako se vezuju za osobu sa kojom ste duže vreme u kontaktu ili sa kojom imate razliku u godinama. Neke okolnosti koje su vas do sada sprečavale da se aktivnije pokrenete po pitanju ovih priča se sklanjaju i pravi je momenat da sve krene da se odvija mnogo brže nego do sada. Ukoliko ste u emotivnim relacijama – mlad Mesec u vašem polju ozbiljnih emotivnih partnerstava govori da ste ušli u period kada svoje ljubavne odnose možete stabiliovati i pokrenuti na pravi način. Komplikovan i težak period je iza vas, sada je ono što vas očekuje mnogo bolje i podsticajnije. I vaš odnos sa partnerom je evidentno drugačiji – stoji više razumevanja, više nežnosti i posvećenosti.

Zdravlje
Kod mlađih pripadnika znaka, sem nervoze, neće biti većih iskakanja u zdravstvenom segmentu. Starija generacija mora voditi računa o pritisku i krvnim sudovima.

Neke situacije su vas pritisle i veliki broj vas sada traži utehu u hrani. Naravno, svesni ste da ovo nikako nije dobro po vaše zdravlje, ne samo izgled. Mlad Mesec u polju životnih navika može vam doneti svesnost i potrebu da nešto po ovom pitanju promenite.

Posao
Mlad Mesec se početkom ove sedmice dešava u vašem polju poslovne svakodnevice, obaveza i odgovornosti. Ulazite u duži vremenski period kada će biti moguće da svoje poslove postavite na drugačije, nadamo se – stabilnije osnove. Velike aktivnosti u partnerskom i saradničkom segmentu – očekujte da ćete od nekih osoba dobiti ponude koje će vas naterati da se zamislite. Ovde vam se ne savetuje da žurite – iako neke od njih izgledaju dosta privlačno i obećavaju brzu zaradu, morate biti mudri, setiti se iskustava iz prošlosti i tek onda doneti pravu odluku.

Novac
Novcu lepo recite “pa – pa”, jer je evidentno da troškove ne možete da kontrolišete. No, i ovome se nazire kraj, bolji je period pred vama. Samo budite još malo strpljivi.

Ljubav
Pojedinim slobodnim Strelčevima je izgleda samo prošlost aktuelna ove sedmice. Čini mi se da ne možete da nastavite dalje dok ova pitanja ne rešite. Drugi će pak imati velikih mogućnosti da jedan prijateljski odnos pokrenu u pravcu emocija, i to prilično neočekivano. Neki od vas su trenutno u kombinaciji koja im itekako prija. Kako god okrenuli, stabilnosti i neke mirne veze trenutno nema. Što se onih u emotivnim vezama tiče, još uvek se nikakvo rešenje ne nazire. Jednim delom, vi ćete uspevati da funkcionišete sa voljenom osobom, ali u suštini – mnogo toga vam smeta i ne uspevate da rešite ništa od problema koji vas zaista opterećuju. Partner će vas tokom ovog perioda iznenađivati, neki put će ta iznenađenja biti prijatna, ali će većina njih dovoditi samo do toga da se dodatno iznervirate.

Zdravlje
Niste sjajno, ali se polako popravljate u zdravstvenom segmentu. Pozitivni pomaci i rasterećenje će tek biti vidljivi. Do tada – trudite se da promenite svoje životne navike.

Sve bi bilo u redu da niste nervozniji nego inače, što vam donosi probleme sa varenjem i težinu nakon svakog obroka. Pokušajte da jedete lakšu hranu. Unosite i više tečnosti.

Posao
I ova vam sedmica donosi brzinu, intenzivna dešavanja i živu atmosferu u poslovnom okruženju. Dobro je što se vi osećate spremno za akciju, što ste više nego voljni da budete aktivni u kontaktima sa poslovnim partnerima i što vaši napori sada mogu dovesti do vrlo pozitivnih pomaka. Ono što ne valja jeste da na neke situacije gledate prilično nerealno i da očekujete više od onoga što ćete dobiti. Koliko god želeli da odmah sve iz korena sredite i promenite, to se u ovom periodu neće dogoditi.

Novac
Kao nešto malo bolja situacija u finansijskom segmentu. Sa naglaskom na “kao”. U suštini, daleko ste vi još uvek od one najminimalnije stabilnosti….

Ljubav
Evo mladog Meseca u vašem polju ljubavi, životnih zadovoljstava tokom ove sedmice. Evidentno je da Jarčevi ulaze u duži vremenski period kada će moći da okrenu novi list po pitanju ljubavi, da uđu u jednu mnogo stabilniju fazu koja će im doneti zadovoljstvo i stabilnost. Osoba koja je možda baš prava za vas je već u vašoj blizini – potrebno je samo da shvatite šta je ono što prema njoj osećate. Ne okrećite leđa ljubavi i nemojte se bojati novog početka. Ovo može biti vrlo obećavajuće. U emotivnim relacijama – u vašem polju doma tokom celog ovog perioda će biti prisutna konjukcija retrogradnog Merkura i Urana, što će dovoditi do promenljivog raspoloženja, nekih napetih momenata, ali i konačnog rešavanja vaših problema iz prošlosti. U suštini, iako na početku turbulentno, ovi aspekti mogu doneti izlazak iz krize i poboljšanje partnerskih odnosa. Zauzeti pripadnici ovog znaka najteži emotivni period ostavljaju iza sebe

Zdravlje
Sem nervoze – kod mlađih Jarčeva je sve pod kontrolom što se zdravlja tiče. Starija generacija može imati problema sa pritiskom i šećerom.

Venera će krajem ove sedmice izaći iz vašeg polja hrane i doneti vam olakšanje u ovom segmentu. Do tada – borite se kako znate i umete sa napadima gladi, potrebom za jakom hranom i slatkišima….

Posao
Vaše polje komunikacije, kontakata, kratkih putovanja, prosto vrvi od dešavanja. Retrogradni Merkur i Uran u njemu imaju konjukciju koja će trajati tokom cele ove sedmice, pa je evidentno da će nastupiti velike promene, užurbanost, novi poslovni predlozi, velike aktivnosti sa postojećim saradnicima….doduše, neće moći da vas « omaše » i problemi u komunikaciji, ili sa mobilnim telefonima i računarima, pa se spremite i na ovakav tip iznenađenja. Budite fokusirani, budite maksimalno skoncentrisani i spremite se za jednu ludu, ali itekako produktivnu nedelju !

Novac
Novca ima, i tu nema šta posebno da se priča. Vi ćete pokušavati da ove sedmice skrešete troškove, ali je malo verovatno da ćete u tome uspeti….Jednostavno, ne da vam se da budete mirni…

Ljubav
E, ako vas u ovoj nedelji ljubav « omaši », onda nešto debelo pogrešno radite. Naime, zvezdano nebo iznad vas « namešta » ljubavne situacije za koje ja zaista ne znam kako biste uspeli da ih izbegnete. Sve se ovo vezuje za prošlost, to jest – za osobe koje znate od ranije, ili sa kojima ste duže vreme u kontaktu. Doduše, i neki od vaših « prijatelja » mogu biti uključeni u celu ovu priču i dešavanja. Ono što je potrebno sa vaše strane jeste da ne čekate skrštenih ruku, već da šansu koja se otvori zgrabite. Ja sam duboko ubeđena i verujem da ćete, kada se ova nedelja završi, imati osmeh na licu i ispunjeno srce. Mlad Mesec u vašem polju doma i porodice govori da će se Vodolije u bračnim zajednicama u narednom periodu smiriti i stabilizovati. Doduše, pre toga ćete morati da rešite neke probleme iz proteklog perioda, ali to je luk i voda za vas. Oni u emotivnim vezama imaće jednu živu, povremeno turbulentnu nedelju sa voljenom osobom. Pokušajte da svoju nervozu utišate i da je okrenete u pojačanje zajedničkih aktivnosti sa partnerom.

Zdravlje
Polje saobraćaja i kretanja je tokom ove sedmice pod turbulentnim aspektima. Vodite računa gde idete, u šta gledate, ne brzajte, ne jurite.

Nervoza vas trenutno sprečava da po pitanju ishrane budete stabilni. Veliki skokovi i variranje u raspoloženju dovode do takođe velikih skokova i promena u apetitu.

Posao
Period pred vama doneće vam jače poslovne kontakte i nove prilike za napredovanje. Trenutna situacija, sa retrogradnim Merkurom u konjukciji sa Uranom u polju posla i novca donosi vam užurbanost, mnogobrojna dešavanja i promene, velike aktivnosti. Doduše, vi se vrlo uspešno borite sa ovim brzim tempom i bićete itekako zadovoljni rezultatima koje ostvarite. Neke promene će početi da se dešavaju u vašem poslovnom okruženju, ali one vam trenutno donose samo pozitivne pomake. Dobra nedelja.

Novac
Zadovoljni ste svojim prilivima, jer je novca evidentno više nego ranije. Takođe, sa više strana vam dolaze neki sitniji prilivi.

Ljubav
Mlad Mesec se tokom ove sedmice dešava u vašem polju komunikacije, kontakata, bliže okoline. Vi lično ćete biti mnogo aktivniji, lako ćete ostvarivati kontakte sa novim osobama u vašem životu i stoji itekako velika mogućnost da u narednom periodu započnete jedan lep emotivni odnos. Jedno zanimljivo poznanstvo može postati aktuelno već tokom ovog perioda. U vašim emotivnim relacijama – čini vam se da je odnos sa voljenom osobom bolji nego ranije. Doduše, možda vi sada optimističnije gledate na dešavanja sa partnerom, a i lakše uspevate da se prilagodite jedno drugom. Mars u vašem polju doma za sada « miruje » , ne donoseći vam neke naročite probleme. Mogli biste da ovu povišenu energiju iskoristite za neko renoviranje, krećenje, premeštanje nameštaja….ili za veliko spremanje.

Zdravlje
Mnogo bolja situacija u zdravstvenom segmentu, bilo da ste mlađi ili stariji pripadnik ovog znaka. Vreme je da budete više u pokretu.

Autor horoskopa: Astro centar ''Moj astrolog'' - www.mojastrolog.rs
Astrolog: Olga (0906-200-600)

 

 

  • Da biste ostavili komentar morate biti prijavljeni na sistem!
    Prijava