Nedeljni horoskop: 6 - 12. mart 2017.

Pročitano: 1648 puta
Kategorija: Horoskop
Ocenite horoskop:
(0 glasova)

Predstavljamo Vam nedeljni horoskop za period od 6. do 12. marta 2017. godine!

Biće teško izboriti se sa porivom za „jakom“ hranom koja će vas obuzeti tokom ove sedmice. Ne samo to – i slatkiši itekako mogu postati vaša slaba tačka.

Posao
Ove se sedmice pun Mesec dešava u vašem polju svakodnevnih poslovnih obaveza, odgovornosti, kolega. Obzirom i na ostale tranzite, možemo reći da vaša poslovna situacija sada nije najpovoljnija, a da je teret obaveza prilično veliki. Moraćete u narednim danima da budete posebno mudri, promišljeni, možda čak i malo proračunati, da biste sve koliko toliko držali pod kontrolom i izbegli neke neprijatne situacije. Dogovori ove nedelje ne funkcionišu onako kako biste vi želeli. Sačekajte povoljniji momenat.

Novac
Budite dosta obazrivi ako imate nameru da vršite neka ulaganja ili investiranja. Nisu baš savršeni dani za nešto tog tipa. Generalno - moguće je da će novac koji vam je potreban kasniti ili biti odložen.

Ljubav
Ako ste slobodni, ne mogu da osporim da se jako možete zagrejati za jednu osobu. Ipak, teško je odrediti da li je ova priča prava za vas, jer mi se čini da osoba koja vas je zainteresovala možda nije u potpunosti iskrena ili ima neki “emotivni ballast”. U prevodu – zauzeta je. U svakom slučaju, ako pokrenete nešto, to trenutno neće biti za javnost, već samo za “vaše oči”. Tajna priča u najavi….Kod zauzetih Ovnova – Venera, koja predstavlja vaše emotivne partnere kreće se retrogradno, a vaš vladar Mars ulazi u znak Bika u kojem nema povoljno dostojanstvo. I šta sad ovo znači? Pa, prosto rečeno – odvajanje između vas i voljene osobe se nastavlja – nema rastajanja, ali svako gleda svoje interese – pogotovo partner, koji je izgleda rešio da vas nauči nekim lekcijama….

Zdravlje
Grlo će vam u narednim danima biti posebno osetljivo – moguće su prehlade i virusne infekcije. Kod starijih pripadnika znaka – problemi sa vratnim delom kičme.

Da biste smanjili osećaj konstantne gladi koji će vas itekako pratiti u narednim danima, pokušajte da je zavarate na prirodan način – jabukama, šakom badema, nikako grickalicama i slatkišima.

Posao
Tranzitni Mars je ušao u vaš znak i polje ličnosti, a vaša vladarka ide retrogradnim hodom. Iskreno, slabe su ovo pozicije za neke veće i konkretnije rezultate u poslovnom segmentu, pa je izvesno da ćete morati korak po korak da delate, nadajući se da idete pravim putem. Doduše, mora se priznati da ste se u nekim stvarima dosta opametili, da nemate nameru da ponavljate stare greške i da se trudite da dobro procenite situacije u kojima se nalazite. Sve će ovo dati rezultate, samo je potrebno vreme.

Novac
Novac koji u ovom periodu dolazi do vas unapred je potrošen i samo čekate prilive da biste pokrpili rupe koje su se pojavile u proteklom periodu.

Ljubav
Osoba koju ste upoznali preko prijatelja ili nekog izlaska u proteklom periodu, itekako vam je zanimljiva, ali i pored dobre komunikacije i povremenih « varnica » koje se javljaju između vas dvoje – malo je verovatno da će se bilo šta konkretnije dogoditi. No, ni nemate razloga da žurite. Pun Mesec u vašem polju ljubavi govori da ste pri kraju jedne faze i da vas prave stvari u ovom segmentu tek čekaju. Ukoliko ste zauzeti – u vašim emotivnim relacijama trenutno malo stvari funkcioniše onako kako biste vi to želeli. Voljena osoba se trudi, aktivirala se prema vama mnogo više nego u proteklom periodu, ali ste mi vi nekako nezainteresovani da mu dozvolite da vam se tako lako približi. Funkcionišete zajedno, ali bez nekog posebnog elana.

Zdravlje
Naporan i iscrpljujuć period, kada ćete se vrlo često osećati bez energije i « izduvano ». Potreban vam je odmor i zdrava hrana, a ne prazne kalorije.

Unosite veće količine tečnosti tokom ove sedmice. Poželjan je i zeleni ili crni čaj, da biste se oslobodili nagomilanih toksina u organizmu.

Posao
Početak sedmice će vam doneti interesantnu poslovnu ponudu ili predlog i samo od vas zavisi da li ćete se zainteresovati da je dublje razmotrite. Pošto već niste zadovoljni trenutnim situacijama, možda i jeste pravi momenat da nešto promenite. Ako ništa drugo – da makar sebi obezbedite dodatni posao. Generalno – u ovoj nedelji mnogo radite, a malo postižete. Ponekad će vam se činiti da se non stop vrtite u krug i da u suštini ništa konkretno ni ne rešavate. Ovo je samo subjektivan osećaj.

Novac
Neki veći izdaci ili troškovi početkom nedelje baš će vas oneraspoložiti. No, ne brinite, ipak su prilivi u ovim danima dosta solidni i moći ćete da se “iščupate”.

Ljubav
Ako ste slobodni, mnogo se lako oduševljavate nekim osobama, ali to vaše oduševljenje i zanos isto tako brzo i splasnu. U suštini, malo je verovatno da će vam ovi dani doneti ljubav koja vam je potrebna, ali zato ćete svakako imati mnogo prilika za provod i uživanje. Neke se osobe raspituju kod vaših prijatelja za vas, trude se da vas osvoje i zainteresuju za sebe. Sve je to divno i krasno i definitivno biste trebali da prihvatite poziv za izlazak, ali savet je da ne požurujete sebe….U emotivnim relacijama kod Blizanaca je potpuno nedefinisana situacija. Vi i vaša voljena osoba ili nemate dovoljno vremena jedno za drugo, ili se pak ne razumete, kao da različitim jezicima govorite. Možda biste trebali da razmislite o uvođenju nekih promena, da biste obogatili svoj ljubavni život.

Zdravlje
Ako ste stariji pripadnik znaka, ili ako ste sa time imali problema nekada – proverite sve ono što je vezano za štitnu žlezdu. Pokušajte takođe da promenite neke navike koje vam škode.

Probudiće vam se u ovoj sedmici želja za grickalicama, za brzom hranom, za svim onim za šta već znate da šteti vašem organizmu. Pokušajte da ne podlegnete apetitima….

Posao
Pun Mesec je krajem ove sedmice u vašem polju komunikacije, dogovora, a izgleda mi da će ovi dani baš potencirati na situacijama u kojima će se od vas tražiti strpljenje, razumevanje i spremnost za kompromis. Evidentno je da će od samog početka nedelje nešto lošije biti funkcionisanje sa kolegama i poslovnim partnerima i da ćete morati dosta truda da uložite da biste održali sklad u ovim relacijama. Doduše, da ne bude da je sve loše – imaćete više neočekivanih poslovnih ponuda, i to uglavnom za dodatne angažmane ili honorarne poslove.

Novac
Verovatno ćete smatrati da nema šanse da nakupite sumu koja vam je potrebna da biste zatvorili jednu obavezu. No, dašak sreće i pomoć od strane okolnosti doneće vam dovoljno priliva da ne morate da brinete.

Ljubav
Slobodni Rakovi u ovu nedelju ulaze u prilično lošem raspoloženju. Neke prilike koje su se u prethodnom periodu pojavile za sada ne daju niti jedan nagoveštaj dešavanja i jačeg pokreta. Samo polako, već tamo od polovine nedelje, tempo događaja će se ubrzati sa već postojećim simpatijama, a pojaviće se i neke nove – i to preko poslovnog segmenta ili poznanstva preko prijatelja. Ovo još može ispasti i prilično zanimljiva sedmica za vas….U emotivnim relacijama – evidentna je distanca između vas i voljene osobe. Možda je bolje da se koji dan povučete i pustite da se situacija malo “slegne”, pa da onda popričate sa partnerom. U suštini, pred vama i nisu toliko loši dani ako samo budete malo strpljiviji i spremniji na kompromis sa voljenom osobom.

Zdravlje
Kod starije generacije Rakova javiće se problemi sa vratnim ili lumbalnim delom kičme. Mlađa populacija neće imati većih problema tokom ove sedmice.

Pun Mesec u polju hrane govori o znatnom povećanju apetita tokom ove nedelje. Pokušajte da se obuzdate, naročito ako ste od skora krenuli sa nekim zdravijim režimom ishrane…

Posao
Ponedeljak je za vas vrlo značajan dan što se poslovnog segmenta tiče. Neki dogovor ili predlog se mogu otvoriti potpuno neočekivano i valjalo bi da ovu priliku zgrabite što pre. Na sve ovo, imaćete pun Mesec u polju posla i novca, što govori da polako ulazite u promene u ovim segmentima, koje će biti sve jače u narednom periodu. Budite spremni da se maksimalno potrudite i angažujete. Pridržavajte se onoga što ste se dogovorili i nemojte promenama u mišljenju i stavovima zbunjivati svoje sagovornike.

Novac
Neke jače finansijske prilike stoje u prvim danima ove sedmice. Međutim, čini mi se da će sve ovo otići na obaveze sa kojima ste u zaostatku….

Ljubav
Osoba koju ste upoznali preko prijatelja ili ste imali neku formu poslovne saradnje sa njom, baš vam je nekako “legla”. Odavno niste naleteli na nekog sa kim se toliko razumete, maltene bez reči. Ipak, izvesno je da se ništa jače od komunikacije neće izdešavati tokom ovog perioda. Možda ste oprezniji nego inače….ili ste pak nesigurni ….u svakom slučaju – kontakt će se nastaviti do nekog povoljnijeg momenta…Ako ste u emotivnoj vezi – imate osećaj da vas partner sve više pritiska i “steže obruč” oko vas. Moguće je da je druga strana posesivnija ili ljubomornija nego inače i da budno prati svaki vaš pokret, što vam se ni malo ne dopada. Na ovakvo njegovo ponašanje vi možete odgovoriti povlačenjem i ćutanjem…..

Zdravlje
Mlađa populacija Lavova ima pred sobom sedmicu sa dobrom zdravstvenom situacijom. Stariji pripadnici znaka mogu imati hronične tegobe, naročito ako se one vezuju za kičmu.

Pun Mesec u vašem znaku tokom ove nedelje dovešće do pojačane potrebe za hranom. Da biste jednim delom regulisali apetit, pokušajte da pre svakog jela pijete jednu čašu mlake vode. Na taj način ćete i lakše svariti hranu koju konzumirate.

Posao
Pun Mesec u vašem znaku i polju ličnosti svakako govori o tome da se vi na ličnom planu menjate, da na drugačiji način sagledavate neke situacije i drugačije reagujete. Istina je da u poslovnom segmentu još uvek nemate nikakvu kontrolu nad dešavanjima, ali ovo tokom ovog perioda neće ići na vašu štetu. Trud i upornost koju pokazujete svakako će vrlo brzo rezultovati novim poslovnim ponudama i saradnjama. U prvom delu nedelje možete doći u kontakt sa osobom sa kojom već duže vreme pokušavate da ugovorite poslovni sastanak.

Novac
Neko prolongiranje u prilivima, kašnjenje…a ako imate svoju firmu – nešto ćete teže naplaćivati potraživanja. No, za sada ste u finansijskom segmentu prilično stabilni.

Ljubav
Sasvim sam sigurna da slobodne Device imaju u ovom periodu osobu za koju su zainteresovani. Ipak-iz nekih razloga se ustručavate da svoje interesovanje pokažete u većoj meri i samo se zadovoljavate povremenom komunikacijom i kontaktom sa ovom osobom. Negde duboko u sebi osećate da postoji interesovanje i sa druge strane, ali nikako ne uspevate da prevaziđete svoju trenutnu nesigurnost. Vi i emotivni partner biste trebali da se potrudite da u ovom momentu prevaziđete sve barijere i blokade koje postoje između vas. Oboje morate biti otvoreni i iskreni jedno prema drugom i izbegavati bilo kakve manipulacije ili sakrivanja. Ukoliko su neke tajne prisutne, one mogu napraviti problem u vašem odnosu na dalje…

Zdravlje
Starija populacija bi trebala da proveri krvni pritisak . Mlađi pripadnici ovog znaka mogu imati sitnije tegobe, uglavnom prolaznog karaktera.

Drage Vage, “bacite” se na zeleniš – na spanać, kelj, rukolu, blitvu. Takođe, odgovaraće vam pileće ili ćureće meso – izbegavajte mesne prerađevine.

Posao
Tokom ove sedmice više će vam se puta učiniti da samo tapkate u mestu, ne uspevajući da pokrenete one saradnje ili projekte koji su vam važni. U svakodnevnom poslovnom životu funkcionišete koliko toliko korektno, ali sve ono što priželjkujete sada vam je van domašaja i ostaje za neki drugi period, prolongira se. Doduše, i sada ćete imati interesantnih poslovnih ponuda, ali sve je to sitno u odnosu na ono što je vama potrebno  a to je pravi pokret i stabilizacija u poslovnom segmentu.

Novac
Nešto se malo pokrenulo na bolje po pitanju finansija, ali daleko je to od onoga što vi očekujete. Čini vam se da se trenutno zadovoljavate samo nekim “sitnim” novcima.

Ljubav
Jupiter u vašem znaku ide retrogradnim hodom, a i vaša vladarka se takođe kreće unazad. Čini mi se da ste, drage moje, itekako sklone da se malo “vratite u prošlost” – ako vi lično ne budete imale takvih pretenzija, nemojte se iznenaditi pojavama bivših partnera u vašem životu. Šta ćete sa njima, to je već drugo pitanje….Ako biste najradije da zaboravite sve ono što je bilo i da se okrenete ka novim ljudima u vašem životu, i tu postoji problem – trenutno je malo verovatno da će se bilo šta konkretnije dogoditi…Ukoliko imate emotivnog partnera, evidentno je da vas dvoje ne funkcionišete kao ranije. Vi ste okrenuti svojim interesima, partner takođe – i u suštini – samo funkcionišete na dnevnoj bazi, bez neke veće povezanosti….

Zdravlje
Uradite ono što možete po pitanju nezdravih navika koje u poslednje vreme praktikujete. Makar promenite nešto u načinu ishrane. Živite zdravije.

Definitivno će vam trebati hrana koja će “podići” energetske snage vašeg organizma. Čisto meso, riba, dosta zeleniša, a od voća – banane i jabuke. Od mlečnih proizvoda – samo niskomasni jogurt.

Posao
Verovatno vaša poslovna situacija i nije toliko loša koliko vi imate običaj da preuveličate probleme, da se previše opterećujete nekim situacijama, umesto da realno sagledate gde ste i kakve su vaše pozicije. Ono što ne možete završiti, ne potencirajte – ako nije moguće doći do rešenja sada, ono će se pronaći u narednom periodu. Za sada se potrudite da na dnevnoj bazi ispunjavate svoje obaveze i da budete korektni u komunikaciji sa poslovnim partnerima i saradnicima. Sve ostalo će doći kada bude vreme.

Novac
Vaši su prilivi u ovom periodu prilično promenljivi i ne možete da se oslonite na njih. Pokušaćete da izlaz pronađete u nekim dodatnim poslovnim angažmanima.

Ljubav
Zanimljiva dešavanja na polju ljubavi kod slobodnih Škorpija. Samo biste trebali da se čuvate idealizacije i zanosa koje vi toliko lepo umete da prepletete sa strašću i učini vam se da je osoba preko puta vas – ona prava. Dakle, mogućnosti za ulazak u novu emotivnu vezu imate, to će biti neko sa kim postoji razlika u godinama, ali nemojte baš odmah da od ovoga pravite “idealnu ljubav”. Sačekajte da vreme da svoj sud. Ukoliko ste u emotivnoj vezi, u ovom periodu morate da se više prilagodite voljenoj osobi. Doduše, ne dopada vam se vaš trenutni način funkcionisanja, ali ništa ne možete uraditi povodom toga. Partner je previše nervozan i u nekim svojim problemima i dilemama, pa ni nema dovoljno vremena za vas. No, sada je tako kako je.

Zdravlje
Mlađe Škorpije bi trebale više da obrate pažnju na ishranu i da počnu sa fizičkim aktivnostima. Stariji pripadnici znaka mogu imati tegoba sa pritiskom, grlom ili vratnim delom kičme.

Ne znam da li ste probali neki od “energetskih” šejkova, ali svakako biste mogli – kombinujte jogurt sa voćem koje volite, ubacite po koji list spanaća, izmiksajte – i dobili ste ukusan, zdrav i hranljiv koktel!

Posao
U ovoj nedelji se morate potruditi da budete dosta taktični i oprezni kada su dogovori sa partnerima i saradnicima u pitanju. U vašem je poslovnom segmentu sada dosta nejasnoća, konfuzija, pa ako bude još vladalo i nerazumevanje – stvari će se samo zakuvati. Pun Mesec u polju karijere govori da ste na samom pragu promena, ali da morate biti još malo strpljivi. I u ovakvim uslovima, pred vama se u prvom delu nedelje mogu otvoriti mogućnosti za dosta dobru poslovnu saradnju. Ne ispuštajte ovu šansu.

Novac
Naglašeni troškovi vezani za članove porodice ili za domaćinstvo. Nekako uspevate da sve obaveze ispoštujete.

Ljubav
Kod slobodnih Strelčeva stoji dosta dešavanja na emotivnom planu. Tu se neke interesantne osobe “motaju” oko vas, takođe ostvarujete kontakt sa nekim od bivših emotivnih partnera…uglavnom vam je sve ovo zanimljivo i zabavno, ali ne pokazujete nameru da se preterano vežete ni za koga. Prijaće vam najviše neobavezni kontakti, flertovanje, poigravanje, ludovanje – još uvek niste spremni za nešto ozbiljnije od toga. Strelčevi koji imaju emotivnog partnera trude se da budu odgovorni prema vezi u kojoj su, da ispoštuju voljenu osobu, pa čak i da pristanu na neke kompromise, samo da bi sve funkcionisalo kako treba. Vaš partner pokazuje velike promene raspoloženja, što vam sada itekako smeta, ali na to ne možete uticati.

Zdravlje
Potrebno je da se više posvetite sebi, načinu ishrane, rekreaciji. Starija populacija Strelčeva mogla bi da uradi makar osnovne analize krvi i ode na kontrolu kod lekara.

Voleli je ili ne voleli – ribu nemojte preskakati tokom ove sedmice, pa makar to bila i samo tunjevina iz konzerve. Obavezno više tečnosti, više čajeva i sokova od svežeg, ceđenog voća.

Posao
Mnogo se, možda i previše, pouzdajete u neke osobe i dogovore sa njima. No, čini mi se da će jako malo od svih tih komunikacija, priča, pregovaranja, obećanja – zaista i biti ispoštovano. Ipak, vi nemate nameru da odustanete tek tako lako i nastavljate dalje sa svojom velikom angažovanošću. Rešili ste da promenite nešto i toga se držite. U vašem polju planova, ekspanzije, obrazovanja, inostranstva, dešava se tokom ove nedelje pun Mesec, što govori da će se pomaci i promene dogoditi, i to vrlo brzo.

Novac
Dosta sitnih priliva, i od redovnih, ali i od dodatnih poslovnih angažmana. No, problem je što ih troškovi prate u stopu, pa ste nekako uvek na nuli….

Ljubav
Ako ste slobodni – povremeno imate osećaj da se nikad ništa u vašem emotivnom životu neće pokrenuti na bolje. Shvatili ste da zalud razmišljate o nekim bivšim emotivnim pričama, da od toga vajde nema i da je mnogo bolje da se okrenete ka budućnosti, a prošlost ostavite iza sebe. No, i ta budućnost nikako da dođe kako valja – taman pomislite da sa nekom osobom imate super komunikaciju i dopadne vam se kontakt sa njom, a onda se to jako brzo “rasprši” i na kraju ostanete praznih ruku. Svidelo vam se to ili ne, bojim se da na ono pravo morate još uvek da čekate. Ukoliko ste u emotivnoj vezi, trenutno kao da ne pronalazite zajednički jezik sa voljenom osobom. Nema tu nekih rasprava i svađa, jednostavno, niste na istim talasnim dužinama….

Zdravlje
Kod mlađih pripadnika znaka prisutan je stress, koji se može odraziti kroz nesanicu. Starija populacija Jarčeva može očekivati aktiviranje hroničnih tegoba.

I vama bismo u ovom periodu mogli preporučiti da češće imate ribu, bilo rečnu, bilo morsku na trpezi. Takođe, bilo bi dobro da smanjite konzumaciju slatkiša.

Posao
Dok svi oko vas kukaju kako nemaju posla, vi ne znate šta ćete i gde ćete pre. Obaveza preko glave, tempo dešavanja standardno – sto na sat, a non stop iskaču neki novi “poslići”, neki novi dogovori i ponude za saradnju. U suštini, dosta stresnih i napetih situacija je oko vas, a od vas se konkretno očekuje da sve ovo nekako izbalansirate i ostvarite kvalitetan posao, kao i do sada. I vi ćete ta očekivanja i ispuniti. U prevodu – sve držite pod svojom kontrolom. Ako vas na trenutak zbune neke promene u postojećim dogovorima, vrlo brzo ćete ovo uspeti da okrenete u svoju korist i da se snađete.

Novac
Priliv koji ste očekivali dolazi na samom početku sedmice. Sasvim dovoljno da budete raspoloženi, i da se ne brinete zbog zaostataka u plaćanju obaveza.

Ljubav
U vašem emotivnom životu, ukoliko ste slobodni – jednog dana ništa se ne dešava….već narednog – minimum tri emotivne prilike. Ima tu svega – neke osobe se već duže vreme motaju oko vas, stoje vam i nova poznanstva preko posla ili preko društvenih mreža….Sve vam je ovo vrlo zanimljivo i podsticajno, no ako pogledate realno – ove osobe vam samo na trenutak zaokupe pažnju i vrlo brzo ih gurate u drugi plan. U suštini, ne bih rekla da ste VI sada spremni za nešto ozbiljnije, osim za flertovanje i eventualno neki neobavezni kontakt….Ukoliko imate partnera, kod vas stoji standardno funkcionisanje. Red ljubavi, red nekih sitnih čarkica. No, realno gledano – i ta vaša “iskakanja iz koloseka” su bezazlena i neće uticati na kvalitet odnosa…

Zdravlje
Jedino što vas u ovom periodu može “potrefiti” jeste neka lakša prehlada. Čuvajte grlo i ne berite brigu. Kod starijih pripadnika znaka mogu se javiti problemi sa sinusima.

Mnogi od vas su uspeli dosta da srede svoje navike po pitanju hrane i zaista bi bilo šteta da ih sada pokvarite neodoljivom strašću prema slatkišima. Jedite voće, pravite voćne salate ili šejkove.

Posao
Drage moje Ribe, ne može sve odjednom. A čini mi se da ste vi baš to rešili – i da privedete kraju poslovne obaveze iz proteklog perioda, i da pokrećete nešto novo, i da istovremeno održavate komunikaciju i kontakt sa poslovnim partnerima. Vrlo je moguće da ćete u jednom trenutku izgubiti koncentraciju, što može dovesti do grešaka. Ne delajte hirovito, napravite neki plan, neki raspored, jer ćete se u potpunosti zatrpati. Ne uplićite se u neke sukobe u kolegijalnom okruženju, sklonite se od toga.

Novac
Iako ste dosta zadovoljni prilivima, ne možete poreći da smatrate da zaslužujete neuporedivo više. Nije da se ne slažemo….ali za tako nešto morate sačekati svojih “pet minuta”.

Ljubav
Ako ste slobodni, vaša vas emotivna prošlost sve više “čačka”. Kao da ne možete da neke osobe odgurnete u potpunosti, već im se non stop vraćate u mislima i razmišljanjima. Tokom ove sedmice ima velikih šansi da obnovite kontakt sa bivšim partnerom, čak stoje mogućnosti i za susret, od kojeg će u suštini i zavisiti dalji tok vašeg odnosa. Za sada nema naznaka stabilnosti….a za dalje ćemo videti. Ukoliko niste opterećeni teretom prošlosti, dobar je momenat da novu osobu pustite u svoj život. Neko pokazuje veliko interesovanje za vas i sada se ova komunikacija može produbiti. U vašim emotivnim relacijama – red ljubav i nežnosti, red nerazumevanja. Vi ste naglašeno emotivni, a partner nikako da se “otvori” na onaj način na koji vi želite.

Zdravlje
Mlađi pripadnici znaka – za divno čudo – prilično dobro. Starija generacija Riba može imati problema sa venama.

Autor horoskopa: Astro centar ''Moj astrolog'' - www.mojastrolog.rs
Astrolog: Olga (0906-200-600)

 

 

  • Da biste ostavili komentar morate biti prijavljeni na sistem!
    Prijava