Nedeljni horoskop: 14. - 20. novembar 2016.

Pročitano: 1739 puta
Kategorija: Horoskop
Ocenite horoskop:
(0 glasova)

Predstavljamo Vam nedeljni horoskop za period od 14. do 20. novembra 2016. godine!

Pun Mesec u polju hrane definitivno će Ovnovima tokom ove sedmice dati pojačan apetit, i mnogo jaču želju za uživanjem u ukusima i mirisima. Privlačiće vas bogata, kremasta, sočna hrana, a moguće je da ćete više koristiti i začine. Kada je već tako, dajte sebi malo oduška i uživajte....

Posao
Pun Mesec u polju posla i novca donosi da vam je nekih situacija (a verovatno i nekih ljudi) preko glave. Ipak, nećete se dati tek tako lako – pokušavaćete da se izdignete iznad situacije i da i dalje budete maksimalno posvećeni onim poslovnim projektima koje već neko vreme “gurate”.  Brzo razmišljate, brzo delate – pa ćete dosta toga uspevati da rešite lako i u hodu. Ono što vam ne ide u prilog je izvesna ishitrenost, koja je pomešana sa tvrdoglavošću, pa bi povremeno kontakt sa kolegama mogao biti naporan i tenzičan. Mogućnosti da obnovite poslovnu saradnju iz prošlosti. Nepovoljno za početak novih poslovnih saradnji. Neko može pokušati da vas prevari, obmane, izmanipuliše.

Novac
Ako očekujete neke veće prilive, moguće je da će oni kasniti. Ni dodatni poslovi se neće pokazati kao stabilan izvor prihoda.

Ljubav
Dokle god budete prvenstveno verni sebi, a onda i voljenoj osobi – nemate razloga da se brinete za emotivna dešavanja tokom ove sedmice. Doduše, Ovnovi koji su u vezama i brakovima bi mogli da se malo “zaigraju” i da od flerta naprave i ljubavnu kombinaciju….ali nadamo se da nećete otići baš tako daleko i da ćete umeti da se zaustavite na vreme. Neko čak vaše ponašanje, koje može biti striktno prijateljsko, može shvatiti kao flert….Ukoliko ste sami, opustite se i uživajte. Pred vama su izuzetno povoljni dani koji će vam doneti dobro raspoloženje, nova poznanstva i uživanje u kontaktu sa prijateljima. Društvo, izlasci, zanimljive osobe i preko društvenih mreža – sve se namešta da se prepustite čarima nekih lakih ljubavnih priča. A koliko će sve to trajati – to ćemo tek videti.

Zdravlje
Starija populacija Ovnova bi trebala da obrati pažnju na krvni pritisak. Mogući su i problemi sa kičmom, zglobovima, venskom cirkulacijom.

Pun Mesec u vašem znaku početkom ove sedmice doneće vam pojačanu želju da sva čula uživaju – potrudićete se da se na vašem stolu nađu obroci koji će u isto vrem ebiti ukusni, ali ispunjavati i vaše estetske kriterijume. Moguće je da ćete osećati jaču želju za tradicionalnim jelima.

Posao
Dok poslovni segment s jedne strane pokazuje velike znake napredovanja tokom ove sedmice, s druge biste ipak trebali da budete nešto oprezniji. Nije pravi trenutak da pokrećete nove dogovore ili da se uvlačite u partnerstva, jer trenutno ne možete sagledati stvari na pravi način, a moguće je i da vam nisu poznati svi detalji. Ako ostajete u utvrđenim okvirima poslovanja i bavite se proširenjem postojećih delatnosti, pred vama je više nego dobar period čijim ćete rezultatima biti izuzetno zadovoljni. Odlična komunikacija sa najbližim saradnicima. Velika podrška stoji i od strane šefova.

Novac
Nepovoljna finansijska situacija. Nije vreme da razbacujete novac. Izbegavajte da ulažete veće sume novca, koliko god vam neki poslovi izgledali isplativo.

Ljubav
Prija vam nečija pažnja, ali trenutno ne izgledate kao da ste spremni tek tako da se prepustite flertovanju ili ulasku u emotivni odnos. Smatrate da je bolje da sačekate i da vidite u kom pravcu će se ova situacija razvijati. Ne želite da se ponadate, pa da se razočarate. Ako ste u emotivnom odnosu – sada prilično realno i racionalno sagledavate situaciju. Neke stvari kod voljene osobe vam se ne dopadaju, ali za sada ćete samo ćutati i posmatrati. Smatrate da partner suviše vremena odvaja za sebe, za svoje društvo, a da vama ne posvećuje dovoljno pažnje i truda. Takođe, povremeno imate osećaj da njegova prijateljska “ćakulanja” i dopisivanja previše vuku ka flertovanju. Na samom početku sedmice ćete izneti deo svojih primedbi i nakon toga se povući. Sada je na drugoj strani red da pokaže koliko vas je ozbiljno shvatila.

Zdravlje
Naročito će kod starije populacije biti aktivirane hronične tegobe. Mogućnosti za probleme sa kičmom, zglobovima. Reuma.

Vaš vladar se nalazi u tranzitu kroz znak Strelca, pa nije ni čudo što će vas više privlačiti egzotična kuhinja. Neki od vas će tokom sedmice svratiti i do restorana u kojima će moći da uživaju u stranim kuhinjama, novim i neobičnim ukusima i specijalitetima.

Posao
Nepovoljni aspekti vašeg vladara sa Neptunom tokom ove sedmice mogu dovesti do toga da se previše rasipate, da preuzimate na sebe više obaveza nego što ih realno možete ispoštovati. Takođe, doneće vam manjak koncentracije, zaboravnost i naravno – mogućnost da stupite u kontakt sa osobama koje žele da iskoriste vašu lakomislenost, naivnost, dobrotu. Zato bi najbolje bilo da pokušate da se fokusirate na ono što morate uraditi – na redovne obaveze i da tu uložite sve svoje snage. Naravno, i ovde postoji mogućnost grešaka – zato samo polako i oprezno, da ne biste “popili” kritiku od strane nadređenog!

Novac
Neka dugovanja vas već prilično opterećuju i sve svoje snage ćete usmeriti u pokušaje da ih zatvorite. Nije dobar period za finansijska ulaganja i investicije.

Ljubav
Ono što definitivno ne biste trebali da radite u svojim emotivnim i bračnim relacijama je da određene stvari krijete od partnera ili da izaberete ćutanje umesto da se otvorite ako vas neke situacije muče. Oboje ste sada spremni da radite u korist svoje veze, i baš iz tog razloga je iskrena komunikacija neophodna. Na ovaj način ćete lako prevazići svaki eventualni problem. Jačanje strasti i romantike je takođe evidentno. Ako ste slobodni, lako će vas i brzo zaneti jedno novo poznanstvo. Komunikacija koja počinje iznenada, iz kratkog susreta, ali koja će se jako brzo proširiti i doneti i vama i drugoj strani neke divne i nezaboravne momente. U kom pravcu sve ovo što se dešava ide, još uvek je rano govoriti….ipak, bitno je da je vama lepo posle dužeg vremena i da se istinski radujete svakom novom susretu!

Zdravlje
Nešto lošija zdravstvena situacija u ovoj nedelji. Pad imuniteta kod mlađe populacije. Stariji Blizanci neka urade krvnu sliku.

I sami znate – kad agod je vladar vašeg znaka, Mesec, pun – u vama se probudi želja da kuvate, spremate, bakćete se po kuhinji i uveseljavate i sebe i članove svoje porodice ukusnim i sa ljubavlju spremljenim zalogajima. Tako će biti i ove sedmice. Pa onda šta reći sem – uživajte!

Posao
Moguće je da ste previše preuzeli na sebe i to će se tokom ove sedmice i pokazati. Vi lično ste preopterećeni, a i sami znate a u takvim situacijama ne funkcionišete najbolje. Moguće je da će u saradničkim odnosima doći do grešaka, propusta, ili do pogrešno protumačenih dogovora, nesporazuma. Neki poslovni projekti u koje ste ulagali veliki trud još uvek ne pokazuju nikakve rezultate i neki od vas će već biti u razmišljanjima da odustanu. Sačekajte još malo, trenutno ne možete da sagledate situaciju na pravi način. Proverite sve informacije koje dobijete tokom ove sedmice.

Novac
Tokom cele nedelje pratiće vas povećani troškovi. Teško je da ćete nagomilane obaveze moći da pokrijete trenutnim prilivima.

Ljubav
Dosta vam je da budete fini i dobri. Hoćete da malo uživate u životu, da više izlazite, da provodite vreme sa prijateljima i da upoznajete nove ljude. Za sve ovo imate itekako dobre predispozicije tokom ove sedmice, pa dragi moji Rakovi – pravac u neke izlaske i druženja. Vrlo brzo ćete shvatiti da izazivate veliku pažnju suprotnog pola, biće vam slatko da flertujete i da se muvate, a nije ni čudo što će neki od vas dopustiti sebi i da malo uživaju u čarima neobaveznih odnosa. Ma sve je to za ljude, bitno je da je vama lepo i da se posle dužeg vremena – zaista smejete od srca. Ako ste u emotivnom odnosu ili braku – svesni ste da neke stvari ne funkcionišu. Takođe vam je jasno da nije krivica samo na partneru, već i na vama, ali trenutno ne znate da pronađete način kako da ovo popravite. U vašim odnosima – promenljivo.

Zdravlje
Vaša zdravstvena situacija je više nego dobra. Starijoj populaciji mogući manji problemi sa krvnim sudovima.

Dokle god je vladar vašeg znaka, Sunce, u vašem polju doma i znaku Škorpije – više će vam odgovarati da se zavučete u kuću i uživate, da se svi hedonistički apetiti probude kod vas. Obratite pažnju na kvalitet i ispravnost namirnica koje unosite – stoje mogućnosti da pokvarite stomak.

Posao
Zanimljiva poslovna ponuda može stići do vas tokom ove sedmice. Ipak, malo je verovatno da ćete odmah biti spremni na odluku. Istina je da vas trenutna poslovna situacija donekle muči i opterećuje, ali kao da još uvek niste spremni da napravite neki konkretniji potez. Čvrsto se držite nekih ustaljenih obrazaca poslovanja, iako vidite da oni ne daju rezultate koji su vam potrebni. Za sada najbolje funkcionišete što se nekih redovnih obaveza i saradnji tiče. Povećanje obima posla onima koji rade u sektoru usluga i koji su vezani za inostranstvo, pravosuđe, državne organe i institucije.

Novac
Bolji prilivi, ali to neće u većoj meri popraviti vašu finansijsku situaciju, jer trenutno imate jake troškove. I vi se povremeno ponašate neodgovorno kada je novac u pitanju.

Ljubav
Jedna osoba preko vašeg poslovnog segmenta sve češće se “mota” oko vas pokušavajući da vam skrene pažnju na sebe. Za sada vam je ovo sve vrlo simpatično i ne možete poreći da ste donekle zainteresovani, ali trenutno nećet povlačiti neke konkretnije poteze. Pustićete da se komunikacija polako razvija, pa dokle vas dovede…..moguće je da kod vas još uvek postoji određena nesigurnost zbog prošlih emotivnih iskustava, pa želite da sebi date dovoljno vremena pre nego što se upustite u nešto novo. U emotivnim i bračnim relacijama ni ove nedelje se ne vidi neko korenitije popravljanje situacije sa partnerom. Šta više – napetosti od polovine nedelje mogu biti u porastu, naročito ako na dnevni red dođu pitanja poverenja i vernosti između vas dvoje. Trebali bi da pokušate da otvoreno razgovarate.

Zdravlje
Iako je aktivirana blaža zdravstvena problematika, starija populacija Lavova bi trebala da više povede računa o svom imunitetu.

Naglašeno polje doma govori da će Device ovu sedmicu ipak najviše uživati u domaćoj kuhinji. Još ako su tu mama ili baka koje mogu da vas obraduju nekim receptima i zalogajima koji imaju ukus i miris detinjstva – pa nema nikog srećnijeg od vas. Uživajte i opustite se u ovoj sedmici….

Posao
Nije vam jasno šta to radite pogrešno. Taman napravite neki dogovor ili vidite da se stvari u poslovnom segmentu pokreću na bolje, a onda dođe do zastoja, do odlaganja….Ove će vam sedmice trebati mnogo organizovanosti, fokusiranosti, truda da biste izašli iz začaranog kruga. Kolega ili neko sa kim duže sarađujete može vam ukazati na greške ili propuste i trebali bi da ga shvatite ozbiljno i usvojite ovu kritiku, jer je izrečena u potpunoj dobronamernosti. Ako želite da otpočnete novi projekat ili se upustite u novu saradnju, budite oprezniji nego inače. Moguće je da ne raspolažete pravim informacijama.

Novac
Prilivi su redovni, čak jači nego inače. Mogućnost zarade i kroz dodatne poslove. Ono o čemu ne vodite računa su troškovi. Povremeno ne možete da obuzdate sebe.

Ljubav
Ni vi sami ne znate šta da uradite po pitanju jedne osobe. S jedne strane – izuzetno vas privlači i ne možete da poreknete da vam komunikacija i susreti sa njom unose pozitivnu notu i čine vas ustreptalim i srećnim. S druge strane – kočite celu situaciju i nikako da dozvolite sebi da pređete neke granice. Moguće je da postoje određene otežavajuće okolnosti da bi se ova veza pokrenula. Ipak, želja i potreba su trenutno suviše jaki, pa je više nego izvesno da ćete se ipak odlučiti na pokret do kraja sedmice. Ako ste u emotivnom ili bračnom odnosu povremeno vas muče sumnja i ljubomora prema voljenoj osobi. Što više razmišljate o nekim njenim postupcima ili rečima, sve više ste ubeđeni da ste u pravu i da ona nešto krije od vas. Nemojte mučiti sebe, najbolje je da otvoreno iznesete neke stvari na dnevni red.

Zdravlje
Mars u vašem znaku može biti vrlo nezgodan, jer očas posla možete od potpuno solidne zdravstvene situacije “upasti” u period jakih prehlada ili viroza. Više vodite računa o sebi.

I kod vas je polje doma, ali i hrane dosta naglašeno, pa nije ni čudo što će se mnoge Vage u ovom periodu ipak pomalo ubuckiti i zaokrugliti. Nemojte da sputavate sebe – neki put nam je svima potrebno da se opustimo i uživamo u dobrom zalogaju. Pogotovo kada smo okruženi dragim ljudima i porodicom.

Posao
Osećate da neko od saradnika ili kolega nije u potpunosti iskren prema vama i zato ćete u kontaktu i dogovorima sa ovom osobom biti daleko obazriviji i oprezniji nego inače. Polje dogovora je postavljeno nešto nepovoljnije tokom ovog perioda, pa biste trebali da preduzmete sve mere opreza, naročito ako tek ulazite u neki partnerski ili saradnički odnos. Potrudite se da jasno postavite svoje uslove, ali i da pažljivo saslušate šta druga strana očekuje od vas. Kod nekih od vas će se pokrenuti jasnije planovi ka pokretanju privatnog biznisa. Za sada samo pravite dogovore, istražujte tržište, ali ne povlačite konkretnije poteze.

Novac
Ako ne budete previše rizikovali kada su finansijska ulaganja u pitanju, proći ćete kroz ovaj period više nego dobro. Prilivi su korektni i redovni.

Ljubav
Vi itekako znate šta i koga želite. S druge strane – jasno vam je da do toga možete doći samo strpljenjem i nekom formom čekanja, ali to vam trenutno ne pada teško. Osoba koja vam se dopada je blizu vas, sa njom imate jaku komunikaciju i dobro razumevanje i puštate da se bliskost između vas dvoje polako gradi. Ne želite da više funkcionišete u fazonu “brzo, ali kuso”, već imate nameru da stvorite dobar temelj za odnos koji može trajati. Ovo je pravo i zrelo razmišljanje, bravo! U vašim emotivnim i bračnim relacijama očekujete da partner bude posvećen odnosu na isti način kao i vi. Međutim, pošto je druga strana trenutno u nekim većim obavezama ili problemima, dobijaćete samo jedan deo njegove pažnje. Ne možete da kažete da ste u potpunosti zadovoljni, ali ipak razumete i spremni ste da se prilagodite.

Zdravlje
Lako se možete tokom ove nedelje prehladiti, pa i zakačiti jaču virozu. Vodite računa o sebi. Koristite u ishrani više vitamina, više svežeg povrća i voća.

Uspete vi tako s vremena na vreme da povučete ručnu kočnicu i malo sebe ograničite po pitanju hrane. Ipak, evidentno je da tokom ovog perioda nemate kontrolu na duži rok i obavezno “popustite” pred nekim zalogajima kojima jednostavno – ne možete da odolite.

Posao
Polje posla je tokom ove sedmice nepovoljnije postavljeno nego inače. Bilo bi dobro da budete oprezniji, jer su moguće i vaše greške, ali možete na neki način biti i obmanuti ili prevareni od strane saradnika ili najbližih kolega. Doduše, to će biti malo teže u ovom momentu, pošto je vaša intuicija uključena u svakom trenutku, ali zlu ne trebalo – bolje da budete upozoreni. Moguće je da ćete biti i razočarani postupcima nekih osoba na koje ste računali. Bolje je da se to dogodi sada nego u nekom drugom periodu, kada bi nanelo mnogo više štete. Nove saradnje sada mogu biti dosta uspešne, ali se potrudite da ugovori budu jasni, konkretni….i potpisani i sa vaše i sa druge strane….

Novac
Ne igrajte se sa novcem tokom ove sedmice. Mogućnosti gubitaka, krađe, neisplativo što se ulaganja tiče. Prilivi su dobri, ali vi povremeno nemate meru kada je trošenje u pitanju.

Ljubav
Ako ste slobodni i usamljeni, neko vas na kratko može “podići” i učiniti da vam srce zalupa brže. Moguće je da će se ova osoba pojaviti preko poslovnog segmenta i evidentno je da biste u prvom trenutku bili obuzeti dešavanjima. Ipak, kao da ona neće ispuniti sve vaše kriterijume, ili će se situacija jednostavno “razvodniti” i moglo bi da se desi da vrlo brzo vaše interesovanje splasne u potpunosti. U suštini, vi trenutno ne znate ni šta želite. Možda je najbolje da onda budete posvećeni sebi, svojim prijateljima.,..a da ljubav ostavite za neko drugo vreme. Odnos prema emotivnom ili bračnom partneru je trenutno u potpunosti promenljiv. Vi jeste opušteniji nego inače, ali ni vi ni voljena osoba ne uspevate suštinski da se povežete. Pošto su strasti jače nego inače, možda ćete kroz ovaj segment konačno doći do bliskosti…

Zdravlje
Blaži zdravstveni pad u prvom delu nedelje. Ipak, brz oporavak i vraćanje energije. Stariji neka povedu računa o načinu ishrane.

Mame vas sa svih strana dobri zalogaji. Čak i kada uspete sebe da koliko toliko ograničite, obavezno budete pozvani na neku proslavu, na neko veselje ili makar – na ručak ili večeru sa prijateljima. I ko u ovakvim uslovima može odoleti? Pa niko…..time ćete tešiti sami sebe….

Posao
Ono što je najbitnije tokom ove sedmice jeste da se fokusirate na one obaveze i dogovore koji su vam prioritetni. Ovo napominjem zbog toga što vaša pažnja i organizovanost sada nisu na nivou, a vrlo naivno možete dozvoliti da vam drugi nabace gomilu svojih obaveza, pa ćete upasti u situaciju da ne znate ni šta sve morate uraditi, niti kako ćete naći dovoljno vremena za to. Ne letite i ne verujte baš svima koji vam prodaju priče o fenomenalnim novim poslovima i još boljoj zaradi – usmerite se na postojeće saradnje i pokušajte da tu dodatno proširite poslovanje. Biće teško odrediti šta od novih poslovnih ponuda zaista vredi, zato ne žurite sa odlukama.

Novac
Nestabilnost po pitanju finansija se znatno smanjila, ali to još uvek nije ono što vi priželjkujete. Bilo bi baš lepo kada biste više kontrolisali sebe kada su troškovi u pitanju.

Ljubav
Slobodni pripadnici ovog znaka su u periodu koji vam donosi da ste stalno u pokretu, okruženi pozitivnim i interesantnim ljudima. Vrlo često vam se otvaraju mogućnosti za neka druženja, za izlaske, za nova poznanstva. Nije ni čudo što u ovakvo podsticajnoj atmosferi vi teško da možete poželeti da se smirite, skrasite pored jedne osobe. “Virus” lakih kontakata i površnih flertova vas drži i dalje – pa ako je već tako, onda se makar prepustite dešavanjima i uživajte. Onima koji čeznu da se zaljube jako i žestoko, mogu samo da savetujem – budite još malo strpljivi. U emotivnim vezama i bračnim zajednicama povremeno kod vas može biti prisutna ljubomora, posesivnost, ili neka forma zamišljenosti i preispitivanja odnosa u kome ste. Niste još uvek spremni da sa partnerom popričate otvoreno o situacijama koje vas muče i pritiskaju.

Zdravlje
Mnogo bolja zdravstvena situacija. I starija populacija se prilagodila promenljivom vremenu i hronične tegobe će biti znatno ublažene.

Venera je ušla u vaš znak, donoseći vam bolje raspoloženje, veći optimizam….ali i mnogo jači apetit. U prethodnom periodu ste jeli više zato što ste se osećali loše, sada se osećate više nego dobro…I zato jedete više. Kako god okrenuli – izgleda mi da će Jarčevi da nabace koje kilce….

Posao
Informacije koje dolaze do vas tokom ove sedmice unose vam zabunu i niste sigurni kome možete verovati. Možda ni vi sami ne znate šta da uradite po nekim pitanjima i uglavnom se vrtite u krug, pokušavajući da razlučite šta to ne radite kako treba, pa nikako da ostvarite prave rezultate. Neke ponude ćete dobiti, ali ste i sami neodlučni da li da ih prihvatite ili ne. Moguća su velika obećanja od strane drugih, na koje nećete znati da li možete da se oslonite. Kada sve saberemo i oduzmemo, možda bi najbolje bilo da se usmerite na tekuće obaveze, jer ćete i sa njima imati manjih problema. U suštini, kao da ste upali u neki procep – sve ide toliko polako da već počinjete da gubite i poslednje mrve strpljenja….

Novac
Nezadovoljstvo prilivima. Suviše je to sve malo, suviše neredovno, a vama je sada potrebna stabilnost. Pokušaćete da popravite finansije kroz dodatni posao.

Ljubav
Niti vi niti emotivni ili bračni partner niste zadovoljni situacijom u svojim odnosima u ovom periodu. Voljena osoba je okrenuta nekim svojim, uglavnom poslovnim prioritetima, a vi…..vi uporno vrtite neke filmove u glavi, razmišljate, odlučujete “za” i “protiv”…..i uglavnom ne radite ništa da biste iole pokušali da popravite situaciju u vezi. Nekima od vas je druga osoba u glavi, u srcu i sigurno je da niste iskreni prema postojećem partneru. U kom će pravcu vaši odnosi ići, veliko je pitanje. Istina je samo da se ove sedmice neće dogoditi baš ništa – ni pozitivno ni negativno u vašoj vezi. Distanciranje se nastavlja istim tempom.  Dragi slobodni Jarčevi, Venera je ušla u vaše polje ličnosti, sigurno je da se osećate bolje nego u prethodnom periodu i možda je zaista vreme da se malo osvrnete oko sebe i konačno primetite da postoje osobe koje bi rado želele da budu u vašem društvu i bolje vas upoznaju. Prilika za emotivni pokret je tu, još samo ostaje da vi sami sebi date šansu da malo uživate.

Zdravlje
Jači imunitet i bolja zdravstvena situacija. Ipak, nemojte dozvoliti sebi da se previše opustite. Kod starijih – problemi sa grlom.

Vi u ovom periodu uspevate koliko toliko da se borite sa svojim apetitima, ali i vi povremeno pokleknete kada je određena hrana u pitanju. Svemu možete da odolite, samo slatkišima – ne. Dobro je to što u ovom periodu to neće u većoj meri uticati na vašu kilažu…

Posao
Dokle god se trudite da se fokusirate na ono što vam je zaista važno – nećete imati nikakav problem u poslovnom segmentu tokom ove nedelje. No, ulaskom Marsa u vaše polje ličnosti – dobili ste ogromnu energiju i smatrate da sada možete raditi sedamdeset stvari odjednom. Ako dozvolite sebi da se rasipate na više strana, verovatno ćete se samo uplesti u situacije da ne znate gde udarate i da zaboravljate čak i one, najbitnije obaveze. Mogućnosti da napravite grešku ili neki jači propust su zaista velike, pa savet za vas svakako stoji – bolje da uradite manje obaveza, ali kvalitetno nego da svaštarite, pa da na kraju ne ostvarite ništa. Jedna ponuda koja dolazi do vas može biti zaista interesantna. Vredi razmisliti o njoj.

Novac
Trošite iznad svojih mogućnosti. Toga ste itekako svesni, ali jednostavno ne možete da se u potpunosti obuzdate. Vodite računa o obavezama koje morate izmiriti.

Ljubav
Eto, vreme je da prekinete da kukate i da se žalite kako samo vama ništa da se lepo i podsticajno dogodi na emotivnom planu. Tražili ste – pa sada gledajte! Ako postoji momenat kada je moguće da vas ljubavni grom strefi posred srca, onda su to baš ovi dani. Vodolijama idu mogućnosti za nova poznanstva i za pojavu osobe sa kojom će “kliknuti” na prvi pogled. Ako ste mladi i ludi i dalje imate više nego dobre prilike da uživate u provodu i zabavi – kontakti sa prijateljima i društvom su sada odlični! U emotivnim vezama i brakovima potrebno vam je mnogo više od onoga što vam partner trenutno pruža. Nećete biti zadovoljni količinom njegove pažnje i ljubavi i na sve načine ćete pokušavati da provedete što više vremena zajedno. Osmišljavaćete “akcije” i truditi se da mu pokažete koliko vam je zaista potreban.

Zdravlje
Sa Marsom u tranzitu kroz vaše polje ličnosti – uglavnom će energija biti jaka, pa ćete se lako boriti sa bilo kakvom zdravstvenom problematikom. Kod starije populacije malo problemi sa nervima, krvnim sudovima.

Samo ćete povremeno imati “napade gladi” koje ćete uglavnom uspevati da obuzdate grickajući neku zdravu hranu, voće ili povrće. Trudite se da maksimalno izbegavate ono što znate da vam ne odgovara ili od čega se gojite… I za sada se držite dosta dobro….

Posao
Neispunjena obećanja, preterana očekivanja, malo konfuzije i zabuna u dogovorima – sedmica pred vama je pomalo “mutna” i svakako ne bi valjalo previše žuriti sa postupcima, a pogotovo bitnim odlukama. I vi ćete imati tendenciju da obećate više nego što možete ispuniti, ali i da zato što ne umete da kažete “ne” dozvolite sebi da vam kolege prebace svoj deo obaveza. Pa….valjda ćete se jednom naučiti….Sada najbolje funkcionišu tekuće obaveze, kojima ste u potpunosti posvećeni. Jedna ponuda će stići do vas i počećete da razmišljate da li bi je vredelo prihvatiti. Obzirom na to u kakvom ste periodu, možda je bolje trenutno samo analizirati je, potražiti i savet od osoba kojima verujete….a odluku ostaviti za narednu sedmicu.

Novac
Možda ne zarađujete onoliko koliko biste želeli, ali se vrlo uspešno borite sa dugovanjima, računima, obavezama. Bićete zadovoljni finansijskom situacijom.

Ljubav
Kada pogledate realno (a to je vama zaista teško, ali možete ako se potrudite), shvatate da je u emotivnim ili bračnim relacijama trenutno sve u redu. Vi i partner imate dobru komunikaciju i lako rešavate bilo kakvu problematiku u odnosu. Međutim, vi ne možete da budete mirni, već se rekreativno bavite razmišljanjima o vernosti i iskrenosti voljene osobe. Neke stvari preuveličavate u svojoj glavi i nije zato ni čudo što povremeno upadate u tripove da vas druga strana vara i laže. Ne komplikujte sebi život bespotrebno, prepustite se dešavanjima i uživajte u ovom mirnom periodu. U životu slobodnih Riba pojavila se osoba koja je na vas ostavila veliki utisak. Pošto je potreba za ljubavlju sada ogromna, možete se očas posla zaneti i zaljubiti preko glave. Da li je ova osoba baš toliko savršena kakvom je vi zamišljate, to je već pitanje…..Bitno je da je vama lepo, i da ste posle dužeg vremena ponovo nasmejani i srećni.

Zdravlje
Naglašene su hronične tegobe, i to uglavnom kod onih Riba koje imaju probleme sa mokraćnim kanalima, urinarnim traktom.

Autor horoskopa: Astro centar ''Moj astrolog'' - www.mojastrolog.rs
Astrolog: Olga (0906-200-600)

 

 

  • Da biste ostavili komentar morate biti prijavljeni na sistem!
    Prijava