Nedeljni horoskop: 10. - 16. oktobar 2016.

Pročitano: 1100 puta
Kategorija: Horoskop
Ocenite horoskop:
(0 glasova)

Predstavljamo Vam nedeljni horoskop za period od 3. do 9. oktobra 2016. godine!

Dosta nekih napetih i nervoznih situacija vas očekuje tokom ove sedmice, pa je pitanje koliko ćete uopšte vremena i imati da se opustite i uživate u hrani. Uglavnom će se vaši obroci svoditi na po neki zalogaj „u hodu“. Nemojte svoju hranu bazirati samo na pekarskim proizvodima i fast fudovima.

Posao
U poslovno partnerskim odnosima i saradnjama stvari tokom ove sedmice baš i neće ići kao po loju. Vrlo često će dolaziti do nerazumevanja, do nekih konfuznih situacija, pa nije ni čudo što će povremeno izgledati da je dalja saradnja nemoguća. Međutim, i pored ovako naglašene tenzičnosti, ništa se spektakularno loše neće dogoditi. To vam je ona varijanta – tresla se gora, rodio se miš. Ono što je dobro jeste da će sve ove situacije izneti na površinu ono što ne valja, pa ćete to moći u hodu da rešite. Ako je moguće ikako – pokažite veću spremnost na kompromis, videćete da ćete na taj način proći bolje....

Novac
I pored lošeg odnosa sa ljudima sa kojima radite, finansije ovim nisu ni malo ugrožene. Šta više – osetno popravljanje priliva, pa ćete moći da rešite i neke zaostale obaveze. Nešto jači troškovi u drugom delu nedelje.

Ljubav
Ako ste slobodni, pred vama je jedna itekako podsticajna sedmica. Možete doći u kontakt sa više osoba i prilično se zagrejati za nekog. Doduše, na kraju će se ispostaviti da je to što vas je „drmalo“ bila samo strast, ali to vam neće smetati da uživate u dešavanjima. Međutim, neke ozbiljnije priče teško da će ovde biti. Oni u emotivnim vezama i brakovima imaće prilično problematičnu komunikaciju tokom celog ovog perioda. Vi ćete osećati da vas partner pritiska, a vaša voljena osoba će tvrditi da ste vi taj koji je netolerantan i ko provocira svađu. U suštini – verovatno ste krivi i jedno i drugo, ali to nećete biti spremni i da priznate. Naročito će napeta situacija biti za vikend, i ako ne promenite nešto, mogli biste ova dva dana provesti u prilično napetoj atmosferi i konstantnim raspravama.

Zdravlje
Zdravlje nije bajno. Mlađa populacija – prehlade, virusi, imunitet. Starija generacija Ovnova – kosti, zubi, kičma, zglobovi.

Tokom ove sedmice možete nametnuti sebi potpuno drugačiji režim ishrane. U pravom momentu! Naime, ova sedmica je više nego dobra da se „uvedete u red“ i da napravite neke značajne zaokrete po pitanju svojih navika. Videćete rezultate vrlo brzo.

Posao
Budite sigurni da pred vama nije ni malo laka poslovna sedmica. Neke obaveze će se nagomilati, koliko god se vi trudili da budete redovni u njihovom izvršavanju. Takođe, u drugom delu sedmice ni komunikacija sa poslovnim partnerima i saradnicima neće funkcionisati lako. Neki dogovori se mogu u poslednjem trenutku odložiti ili otkazati u potpunosti. Ako ste nezaposleni, sada možete dobiti samo neki privremen posao, i to na tešku muku, ili posredstvom uticajne osobe ili prijatelja. Ipak, ova sedmica neće proći bez dobrih dešavanja – dobićete ponudu o kojoj bi svakako vredelo razmisliti.

Novac
U prvom delu sedmice možete ostvariti neki veći novčani priliv ili naplatiti neko zaostalo potraživanje. Drugi deo ovog perioda ipak donosi povećanje troškova i nervozu kada su obaveze i računi u pitanju.

Ljubav
Ako ste slobodni, neko vas je u tolikoj meri zaintrigirao da nećete žaliti ni vremena ni truda da ovu osobu osvojite. Pa, srećno vam bilo! Naime, ovo će se pokazati kao prilično zahtevan zadatak, jer nikako nećete moći da kontrolišete situaciju i usmeravate je u pravcu u kojem želite. Samo polako i strpljivo, a sigurna sam da nećete imati nameru da odustanete tek tako lako. U emotivnim vezama i brakovima i ove će sedmice biti povremeno napetih situacija. Uglavnom će se rasprave voditi oko dnevnih dešavanja, oko sitnica koje će samo u tom trenutku izgledati kao neopisivo važne. U suštini – oboje ste svesni da je potrebno da popravite odnos i komunikaciju, ali to ove nedelje izgleda mi – ide prilično teško. Takođe, partnerova ljubomora bez ikakvih osnova može donositi neke neprijatne momente.

Zdravlje
U zdravstvenom segmentu tokom ove nedelje bi valjalo biti oprezan. Hronične tegobe starijima, a biće evidentna i podložnost sezonskim virusima i prehladama.

Ja bih zaista volela da mogu da vam napišem da ćete tokom ove nedelje uspeti da kontrolišete svoj apetit, ali realno gledano – ništa od toga. Poslovni ručkovi, večere, slavlja, proslave, neka lepa društvena okupljanja – a svugde gomila dobre hrane i poslastica kojima je tako teško odoleti....

Posao
Prvi deo nedelje može biti veoma značajan, jer se dešavaju situacije koje vama idu u korist. Neki od vas će dobiti zanimljive ponude, neki će ostvariti vrlo značajne kontakte koji ih vode u sigurniju poslovnu budućnost. U svakom slučaju – šanse će biti oko vas i potrudite se da ih ne propustite. Čak i nezaposleni mogu dobiti poziv na razgovor, pa se potrudite da se maksimalno dobro predstavite potencijalnom poslodavcu. Drugi deo sedmice je nepovoljan za kontakte, dogovore, saradnje, pa bi bilo najbolje da se okrenet samo ka završavanju svojih redovnih obaveza. Postoji velika predispozicija za greške i propuste.

Novac
Promenljiva finansijska stabilnost tokom ovog perioda. Vrlo često će vam novac dolaziti bukvalno u poslednjem momentu, a u drugom delu sedmice očekujte i povećanje troškova.

Ljubav
Ako se slobodni, neko vam se žestoko „podvukao pod kožu“ i trudite se maksimalno da ovu osobu osvojite. Ipak, to neće biti lako, jer ćete povremeno imati osećaj da vas druga strana testira, da se poigrava sa vama i stavlja vas na slatko čekanje. Malo je verovatno da će doći do realizacije tokom ove sedmice, jedino ako nešto konkretnije budete uspeli da uradite u prvim danima. Ipak, svakako savet stoji – nemojte odustajati. U emotivnim vezama i brakovima ove sedmice komunikacija će predstavljati vaš osnovni problem. Doduše, to možete preokrenuti, ukoliko budete spremni da sa voljenom osobom zađete u suštinu nekih vaših problema, ako pokrenete pitanja koja vas muče i budete u varijanti otvorenog razgovora. Samo na taj način rešićete ove situacije, u suprotnom – može doći čak i do ozbiljnijih sukoba, možda i prekida odnosa.

Zdravlje
U drugom delu sedmice evidentan će biti pad imuniteta. Kod starije populacije mogu se aktivirati problemi sa kičmom, bubrezima, urinarnim traktom, kožom.

Kad god vladar vašeg znaka, Mesec, ide „ka punjenju“ vaši apetiti se povećavaju. Tako će biti i ove sedmice, jer nas na samom kraju nedelje očekuje pun Mesec. U ovom periodu unosite više kuvane hrane, više tečnosti, čajeva, sokova od ceđenog voća.

Posao
Poslovna situacija je tokom ovog perioda više nego dobra, što ne znači da je pred vama mirnih nedelju dana. Naprotiv – budite spremni na to da ćete za sve ono što želite morati junački da zapnete i da se potrudite. Mogu se javiti problemi sa papirima, dokumentacijom, dozvolama, ali i u komunikaciji sa saradnicima i poslovnim partnerima. Ako je pred vama poslovno putovanje – moguće je da će biti odloženo, ili pak nećete uopšte biti zadovoljni rezultatima koje ste postigli. Potrudite se da dobro razmislite unapred o svakom svom potezu. Ne budite tvrdoglavi u odnosu sa nadređenima.

Novac
Uspevate nekako da balansirate po pitanju finansija, iako vam tokom ove sedmice stoje najave većih troškova ili ćete morati da ispoštujete obaveze za koje ste se nadali da ćete moći da ih prolongirate.

Ljubav
Neko vam se može dopasti ako ste slobodni, alli ovo lako može biti brzo uzdizanje i oduševljenje, da biste krajem nedelje shvatili da ste možda preuveličali celu situaciju. Nemojte ocenjivati neke ljude na brzinu, dajte priliku vremenu da vam da pravi uvid u to kakvi su zaista. U emotivnim vezama i brakovima definitivno ove nedelje neće biti mirno. Ne samo da ćete od samog početka perioda biti napeti i vi i partner, već će se ove situacije prolongirati, bez mnogo volje i sa vaše i sa partnerove strane da rešite problem i smirite strasti. Setite se onoga o čemu pričamo non stop – ovo je period kada mora postojati tolerancija i spremnost na kompromis, inače nećete uraditi ništa. Vikend će doneti konačno razrešenje – burniju raspravu posle koje će se situacija raščistiti. Ne povlačite nikakve poteze na brzinu i ishitreno.

Zdravlje
U drugom delu sedmice moguć je pad imuniteta. Takođe, mogu se javiti problemi sa krvnim pritiskom, a kod mlađe populacije ovog znaka i glavobolje i nesanica.

Uspeli ste da napravite potreban balans po pitanju ishrane i trudićete se da se čvrsto držite svojih odluka. To ove nedelje neće biti ni malo lak zadatak, ali rešili ste pa nemojte odustajati na prvim preprekama, kojih će svakako biti. Poslastice će biti najteže „zaobići“.

Posao
Vidi se vaša velika angažovanost, ambicioznost, vidi se da se istinski trudite i pokušavate da napravite prave dogovore i ostvarite solidne poslovne rezultate. Ipak, to možda ove nedelje neće biti dovoljno da biste bili zadovoljni postignutim. Neke stvari će se odložiti, neki problemi će neočekivano iskrsnuti i vi ćete morati da naučite da rešavate situacije „u hodu“. To se može pokazati kao prilično zahtevno i iscrpljujuće po vas. Neki od vas će povući neočekivane poslovne poteze ili biti spremni na određenu količinu rizika. Pojedini Lavovi mogu rešiti da okončaju poslovni odnos u kome su trenutno.

Novac
Veći novčani prilivi u prvom delu sedmice doneće vam osmeh na lice. ipak, nemojte se opuštati – vrlo brzo će se pokazati da će vam ovaj novac samo „proći kroz ruke“ i otići na dugovanja i obaveze...

Ljubav
Slobodnim Lavovima je sve tokom ove sedmice otvoreno za nova poznanstva, ali ona koja vas uglavnom vode u prolazne stvari – u avanturu, kombinaciju, seksualne „šeme“. Naročito će biti aktuelni kontakti preko interneta i izlazaka. Ako niste u ovom „fazonu“ i želite nešto stabilnije i trajnije, onda vas moram razočarati – teško je da ćete uspeti da u ovom periodu ostvarite nešto tog tipa. Možda i postoji osoba za koju ste jako zainteresovani, ali tu situacija nekako klacka, prolongira se, odlaže....U emotivnim vezama i brakovima Lavovi će uglavnom pustiti da sve ide kao i do sada – što znači da se nećete nešto naročito potruditi da poboljšate komunikaciju i odnos sa voljenom osobom. Nije zato ni čudo što oko vikenda može doći do problema, do tenzije i rasprava. Ne možete više gurati stvari pod tepih....

Zdravlje
Iako se osećate nešto bolje, još uvek nije vreme da se opustite po pitanju zdravlja. U drugom delu ovog perioda moguće su virusne infekcije, a kod starijih problemi sa pritiskom.

Vaši apetiti će u potpunosti varirati tokom ovog perioda. U prvom delu nedelje ćete biti „ješni“ za sve pare, pa nije ni čudo što ćete za vrlo kratko vreme nabaciti par kilograma. Drugi deo sedmice donosi restrikciju, ograničenje, a neki od vas će se tada odlučiti i za dijetu ili drugačiji režim ishrane.

Posao
U poslovnom okruženju – zbrka, žurba, veliki broj dešavanja i tempo od kojeg vam povremeno neće biti dobro. Naučite na vreme da neke stvari iskulirate i da ne obraćate mnogo pažnju na situacije koje vam unose pometnju, već se potrudite da ih prevaziđete i uvek imate na umu svoj cilj. Biće problema i u dogovorima i sa papirologijom, ali to ne znači da ne možete ostvariti solidne poslovne rezultate. Samo je potrebno da budete stabilni, da ne donosite odluke na brzinu i da dobro razmislite o svakom svom potezu. Ona varijanta „tri puta meri, jednom seci“ – neka postane vaš moto za ovu sedmicu!

Novac
Pružaju vam se ozbiljne prilike da unapredite sektor finansija. Nekima od vas će se otvoriti odlične šanse za dobru zaradu. Kada su troškovi u pitanju, budite oprezni, jer će vam se novac lako izvlačiti iz ruku.

Ljubav
Slobodni mogu pokrenuti jednu emotivnu priču koja će krenuti bajkovito, divno, nestvarno. Velike strasti i emocije se mogu probuditi za vrlo kratko vreme i verovatno je da ćete se osećati kao na sedmom nebu. Možda biste (a ovo ne kažem sa lošom namerom, naprotiv) mogli da se ne oduševljavate baš tako brzo i da pustite da vreme pokaže da li je zaista bilo pravih osnova za ovoliku vašu ekstatičnost. Ne bih volela da se u neko skorije vreme dogodi da se ovom osobom razočarate....U emotivnim vezama i brakovima čas ćete biti gore, čas dole. U suštini – odnos između vas i partnera bi se mogao opisati kao vruće-hladno kombinacija, kao tanka linija između ljubavi i mržnje. Budite oprezni na ovoj ljubavnoj „klackalici“ i potrudite se da sve ono što možete rešiti, uradite odmah. Postoje predispozicije za ljubomoru i svađe.

Zdravlje
Mogući su problemi sa povredama, posekotinama, padovima. Ako ste sportista ili se često bavite fizičkom aktivnošću – budite na oprezu. Kod starijih će biti evidentan pad imuniteta.

Nečija primedba ili dobronamerna kritika, nateraće vas da se ozbiljnije zamislite....koliko zaista u ovom periodu vodite računa o svojoj ishrani? Ako hoćete da budete realni – ni malo. Uglavnom ste u fazonu fast fudova, grickalica, slatkiša, obroka „u hodu“. Vreme je da se pozabavite ovim segmentom...

Posao
Neka dešavanja u poslovnom segmentu u prvom delu nedelje daće vam veliki podsticaj i snagu. Dobićete potvrdu svog rada, a neki od vas sada mogu i napredovati ili ostvariti zaista značajne poslovne saradnje. Pojedini mogu dobiti i „poziv koji se ne odbija“ za koji je moguće da će biti vezan za saradnju sa strancima ili za veću domaću privatnu firmu. Drugi deo sedmice i pored živih aktivnosti i dešavanja, donosi i određenu količinu nervoze, najviše u komunikaciji sa kolegama i saradnicima, ali i po pitanju bitnih papira, dokumenata, dozvola. U ovom periodu nemojte potpisivati nikakve ugovore.

Novac
I dalje vas prati sreća kada je finansijski segment u pitanju, tako da će se novac pojavljivati baš onda kada vam je najpotrebniji. Ipak, računajte i na povećanje troškova, jer trenutno ne možete da kontrolišete sebe po ovom pitanju.

Ljubav
Mnogo kontakata sa suprotnim polom, ali to ne znači da ćete u ovoj nedelji pronaći svoju srodnu dušu. Uglavnom ćete vrlo brzo shvatiti da imate posla sa neozbiljnim osobama koje su samo zainteresovane za avanturu i neka prolazna dešavanja. Ako vam je želja da se upustite u tako nešto – samo napred, imaćete ispunjenu i živu sedmicu. Ako pak čekate nešto što će biti trajna vrednost u vašem životu, još uvek ćete morati da budete strpljivi. Ono što je za utehu – mnogo izlazaka i druženja ulepšaće vam ove dane. U emotivnim vezama i brakovima nikako da vi i partner u potpunosti uskladite i harmonizujete svoju vezu. I ove će sedmice biti trzavica, i to naročito u njenom drugom delu. Šta više – vikend, koji biste trebali da provedete u opuštenoj atmosferi i odmoru, će verovatno biti i najburniji deo nedelje....

Zdravlje
Promenljiva zdravstvena situacija, a naročito će drugi deo sedmice biti problematičan. Kod starijih – pad imuniteta, a mlađa populacija neka vodi računa, jer su moguće povrede.

Iako i dalje osećate veliku „glad“ kada su poslastice u pitanju, ipak ćete uspevati u velikoj meri da se kontrolišete. U suštini, vi znate i sami – kada jednom rešite da stavite tačku na nešto, ništa vas neće maknuti od te vaše odluke.

Posao
Neki od vas će u ovoj nedelji dobiti jaku poslovnu ponudu i otvorenu mogućnost da se prebacite na drugo radno mesto ili potpuno drugi posao, firmu. O ovome bi svakako vredelo razmisliti, pa izvolite, dajte sebi dovoljno vremena za odluku. Generalno – pred vama je nedelja kada ćete imati velika razmišljanja i nedoumice kada je poslovni segment u pitanju. Želite da pokrenete neke promene, a u isto vreme se bojite kakav će biti krajnji rezultat. Komunikacija sa onima sa kojima radite će povremeno biti loša, najviše zbog vaše nervoze i nespremnosti za kompromis. Nemojte svojim ponašanjem ugroziti neke važne poslovne odnose.

Novac
Finansijski segment je sada u potpunosti svetla tačka – prilivi su više nego dobri i možete reći da ste u potpunosti zadovoljni. Neke manje obaveze ćete rešiti bez po muke i bez ikakvih problema.

Ljubav
Slobodne Škorpije će biti na velikim iskušenjima tokom ove sedmice. Pred vama se otvara prilika da uđete u jedan tajni odnos, i koliko god da vas to neodoljivo privlači, ipak i dalje pokušavate da održite samokontrolu i da ne dozvolite da vas ove situacije „povuku“. Možda izbegavate ovaj odnos iz razloga što je ta osoba zauzeta ili zato što postoje određeni problemi....ili se možda samo bojite još jednog ljubavnog razočarenja....u suštini, vaše čekanje na pravu emociju se nastavlja i dalje....U emotivnim vezama i brakovima ulazite u period kada ćete biti u varijanti „sve ili ništa“. Komunikacija sa voljenom osobom je odavno loša, a sada se samo pogoršava. Na sve to – neki skriveni problemi ili tajne mogu izaći na svetlost dana, što će uneti još veću pometnju. Mnoge veze su u ovom periodu pred vratima prekida...

Zdravlje
Nepovoljna zdravstvena situacija tokom ovog perioda. Imunitet je i dalje u padu, a stoji mogućnost povreda ili problema vezanih za kičmu, noge, zglobove, tetive.

Kod Strelčeva se nastavlja period u kojem vi striktno vodite računa šta i koliko jedete. Rešili ste se nekih lošijih navika i sa zadovoljstvom primećujete koliko se dobro osećate. Iako ste smatrali da ćete kroz sve ovo proći uz mnogo više napora, sada shvatate da se jakom voljom sve postiže!

Posao
Teško je da ćete moći da u ovom periodu ispunite sve ono što ste ugovorili ili obećali. U prvom delu nedelje još ćete i uspevati da se borite sa ogromnom količinom obaveza, ali drugi deo sedmice vam već može doneti veće probleme. U tom periodu će se javiti nesporazumi, problemi u dogovorima, problemi sa papirima, bitnim dokumentima ili dozvolama koje su vam neophodne za nastavak rada. Ako ste nezaposleni, u prvom delu nedelje možete dobiti ozbiljan poziv od potencijalnog poslodavca i otići na razgovor u kojem ćete pokazati maksimalnu spremnost za dogovor i saradnju.

Novac
Novac vam je u poslednje vreme slaba tačka, i to ne zbog loših prihoda, već zbog nagomilanih obaveza iz prethodnog perioda koje nikako ne uspevate da izmirite. Kod nekih će se javiti i problemi sa naplatom potraživanja.

Ljubav
Bura, strast, fatalni novi počeci – ova sedmica Strelčevima koji su slobodni obećava gomilu dešavanja koja će biti više nego podsticajna po vas. Neka privlačnost se može jako brzo aktivirati i vi ćete bukvalno naglavačke uleteti u jedan odnos koji mnogo obećava. Šta da vam kažem, osim da vam poželim da ovo i potraje....što duže. U emotivnim vezama i brakovima sam početak nedelje je više nego dobar. Ako se potrudite, ovo se može protegnuti i na ostatak perioda, ali budite spremni na kompromise i dogovore. U vezama sada mogu biti pokrenuta i ozbiljnija pitanja, tipa braka ili zajedničkog života. Ono što vam ne ide u prilog je drugi deo nedelje, koji je dosta nepovoljan, pa u tom periodu vodite računa da ne ugrozite odnose u kojima ste. Neki od vas se preispituju i razmišljaju. U vezama koje nisu na stabilnim osnovama u tom periodu može doći do ozbiljnih problema.

Zdravlje
U zdravstvennom segmentu ste više nego dobro. Ako se bavite sportom, povedite samo računa o tome da se ne povredite. Kod starijih se mogu javiti blage tegobe sa kičmom.

Ova sedmica vam donosi da se više opustite i više uživate u dobrom zalogaju. Doduše, vi ćete ipak biti umereni i nećete dozvoliti sebi da preterate u bilo čemu. U ovom periodu vam više odgovara domaća kuhinja i okruženost članovima porodice. Svaki zalogaj je tada mnogo slađi!

Posao
Malo je reći da u ovom periodu imate volju, upornost, angažovanost. Pretvorili ste se u pravu mašinu kada je poslovni segment u pitanju, krenuli ste i nemate nameru da stanete i odustanete. I pored sve ove vaše angažovanosti, evidentno je da pomaci na bolje idu sporo. Doduše, nekima od vas će se u prvom delu sedmice otvoriti mogućnost za napredovanje ili jačanje pozicija, a pojedini Jarčevi tada mogu dobiti i novu poslovnu ponudu. I pored svega ovoga – generalno – nastavlja se period u kojem vi dajete sve od sebe, a negde u dubini duše smatrate da niste dovoljno vrednovani za sav svoj trud.

Novac
U finansijskom segmentu situacija će se nešto malo popraviti, ali daleko je ovo od onoga da možete da se opustite. Šta više – očekujte povećane troškove u drugom delu sedmice.

Ljubav
Od samog početka sedmice slobodnim Jarčevima se otvaraju mogućnosti za početak jednog prilično dobrog emotivnog odnosa. Ovo može biti osoba koju poznajete preko poslovnog segmenta, neko ko je već izvesno vreme prisutan u vašoj blizini i sa kim ste već imali solidnu komunikaciju. Sada će se otvoriti šanse da se situacija između vas ubrza i konkretizuje i do kraja nedelje već možete biti u ljubavnom zanosu. Za one u braku – pun Mesec u polju doma i porodice označava kulminaciju nekih dešavanja. Ako ste imali problema u prethodnom periodu, definitivno je vreme da stavite tačku na njih i da pokažete veću inicijativu da rešite problem sa partnerom. Ukoliko ste u emotivnoj vezi – biće problema u komunikaciji sa voljenom osobom u ovom periodu, ali ovo će biti kratkotrajne situacije, koje ni na koji način neće ugroziti vaš odnos.

Zdravlje
Starija populacija neka obrati pažnju na hronične tegobe, koje se sada mogu aktivirati u većoj meri. Kod mlađih pripadnika znaka – problem su imunitet i mogućnosti za povrede.

Tranzitni Mesec u vašem znaku početkom ove sedmice doneće vam dobro raspoloženje, a vi i sami znate – kada ste u „super fazonu“ – i apetit vam je više nego dobar! Neki od vas će se truditi da povremeno „povuku ručnu kočnicu“ kada je hrana u pitanju, ali će to sve uglavnom ostati samo na pokušajima....

Posao
Neke Vodolije će imati ogromne razloge za radovanje. Mogu vam se otvoriti šanse za napredovanje, za jačanje finansijskog segmenta, a neki od vas će dobiti priliku koja se vezuje za inostranstvo ili za veliku domaću firmu. U suštini – vidi se da će vaš rad iz prethodnog perioda konačno biti vrednovan kako treba. Niste se trudili bez razloga, pa sada prihvatite nagradu koja vam dolazi. Generalno – neke promene u poslovnom segmentu mogu vam doneti kratkotrajnu uznemirenost, ali vi ste osoba koja je itekako naučila da se snalazi i da rešava situacije „u hodu“ pa ne sumnjam da ćete funkcionisati baš kako treba.

Novac
Pravi trenutak je da se oparite. Neki od vas će dobiti povećanje plata, neki će uspeti da ugovore posao koji će im odmah doneti veću finansijsku nadoknadu. Sve u svemu – odlična nedelja što se finansija tiče.

Ljubav
Ako ste slobodni – vidi se da ćete se žestoko zainteresovati za nekog. Sve je ovo divno i krasno, i meni je mnogo drago zbog vas, ali iskreno rečeno – ne izgleda mi kao da ovo može biti stabilna veza. Doduše, ako ste spremni za uživanje, za avanturu ili za dobar provod sa nekim, onda nemate nikakvog razloga da se kočite – prepustite se, jer ćete doživeti neke izuzetne momente. A onu pravu ljubav, stabilnost i trajnost....verovatno ćemo ostaviti za neki drugi put. U emotivnim vezama i brakovima standardna situacija – čas obožavate jedno drugo, čas očima ne možete da se vidite. Doduše, vas dvoje kao da ste u potpunosti navikli baš na ovakva dešavanja, pa ne smatram da će povremene turbulencije na bilo koji način ugroziti stabilnost vašeg odnosa. Šta više – neki od vas, koji su u dužim vezama mogu se odlučiti i za ozbiljnije korake....

Zdravlje
Mnogo sitnih problema u zdravstvenom segmentu. Čisto da ne možete da budete mirni i da se opustite. Radite na jačanju svog imuniteta. U tom „grmu“ leži problem....

Taman ste fino doterali svoju liniju, odrekli se nekih namirnica za koje znate da ne prijaju vašem organizmu (čitaj – gojite se od njih), kad eto problema....Bukvalno svakog dana tokom ove nedelje ćete imati neke pozive za poslovne ručkove, večere, za slavlja i veselja sa društvom....slatka i slana iskušenja će biti na sve strane pred vama....a vi sad gledajte kako ćete da im odolite!

Posao
Istina je da Ribama tokom ovog perioda stoji jedna dobra poslovna ponuda, naročito onima koji rade u privatnom sektoru. No, taj prvi deo nedelje, koji je dosta dobar po vas, neće vam doneti da i ostatak perioda živite mirno. Naime, vrlo brzo će se ponovo aktivirati neki problemi sa kolegama, za koje ste već mislili da ste ih ostavili iza sebe. U poslovnim partnerstvima i saradnjama može doći do promena u poslednjem trenutku, pa i otkazivanja nekih dogovora. Pored toga, ako radite sa papirima ili u sektoru usluga – očekujte napete momente. Komunikacija sa klijentima će biti prilično naporna po vas.

Novac
U finansijskom segmentu ste uspeli da se stabilizujete. Ipak, nemojte se opuštati – neke obaveze koje ste „zaboravili“ doći će na naplatu, i to verovatno u drugom delu nedelje.

Ljubav
Oni koji su slobodni već neko vreme primećuju da se jedna osoba intenzivno „mota“ oko njih, da pokušava da im skrene pažnju na sebe i da ih animira. Ne možete da kažete da ste ravnodušni, naprotiv – i vi biste želeli da se komunikacija između vas dvoje pojača. Zato nemojte sedeti skrštenih ruku – cela ova nedelja vam je više nego otvorena da započnete jedan lep emotivni odnos! U emotivnim vezama i brakovima i vi i partner želite da konačno stavite tačku na svoja prepucavanja i razmimoilaženja koja su bila toliko aktuelna u prethodnom periodu. No, to je lako reći, a teško učiniti, pa mogu jedino da vam savetujem da ne odustajete. Oni pravi razgovori, otvoreni i iskreni, teško će u ovom periodu zaživljavati i jedino vam ostaje da se trudite i dalje. Povremene razmirice neće biti toliko strašne kao ranije...

Zdravlje
U zdravstvenom segmentu prvi deo nedelje je dosta dobar, ali u ostatku ovog perioda stoji mogućnost za virusne i bakteriološke infekcije. Kod pojedinih će se javiti i visoka temperatura.

Autor horoskopa: Astro centar ''Moj astrolog'' - www.mojastrolog.rs
Astrolog: Olga (0906-200-600)

 

 

  • Da biste ostavili komentar morate biti prijavljeni na sistem!
    Prijava