Nedeljni horoskop: 12. - 18. septembar 2016.

Pročitano: 815 puta
Kategorija: Horoskop
Ocenite horoskop:
(0 glasova)

Predstavljamo Vam nedeljni horoskop za period od 12. do 18. septembra 2016. godine!

Vrlo promenljivo raspoloženje i napetost u ovoj će se nedelji svakako odraziti na vaš način ishrane. Trebali biste da težite što laganijim obrocima i da izbegavate da jedete u večernjim satima, jer ćete svakako imati probleme sa nesanicom i lošim varenjem.

Posao
Dosta loši odnosi sa onima sa kojima radite na dnevnoj bazi. Napetost i tenzije sa kolegama, a moguće je da neko od njih bude nekorektan ili neiskren prema vama. Biće vas lako isprovocirati, pa vam se savetuje da ne dozvolite da vas neki ljudi izbacuju iz takta. Generalno – nema mira u poslovnom segmentu, ali i pored turbulencije, pred vama će se otvoriti dosta dobre prilike da ispravite neke propuste. Teško je da biste sada mogli započeti nešto potpuno novo, a da to bude korektno i trajno, pa ako bude poslovnih ponuda – nemojte se zatrčavati. Saradnje sa strancima mogu se neočekivano pokrenuti na bolje.

Novac
Šanse za jače novčane prilive su dosta dobre tokom ovog perioda. Potrudite se da ne budete ishitreni u nekim investicijama, dobro razmislite. Rizik se može isplatiti, ali ipak treba biti obazriv.

Ljubav
Usamljeni Ovnovi će povremeno tokom ove nedelje imati osećaj da im se život pretvorio samo u posao i u obaveze a da je ljubavno ispunjenje suviše daleko od njih. Nemate razloga da se opterećujte, prave prilike će se u ovom periodu pojaviti i to verovatno kroz segment posla, ali je moguće ostvarenje i kroz kontakte sa prijateljima i preko društvenih mreža. Sigurno je da će vas neko u velikoj meri animirati i zainteresovati. U vašeim emotivnim vezama pravi je momenat da se konačno uskladite sa partnerom po nekim pitanjima koja su mučila i vas i njega. Ne kažem da će ovo biti lako, jer stoje povremene trzavice, ali ipak možete dosta rešiti stvari i pokrenuti svoj odnos u pozitivnom pravcu. U bračnim zajednicama ove sedmice može biti neugodnosti. Nemojte dozvoliti da vas neke situacije udalje od partnera.

Zdravlje
Napetost, nervoza, opterećenost psihe. Povremeno velike promene u raspoloženju, što će dodatno pojačati pomračenje Meseca u drugom delu sedmice. Problemi sa spavanjem.

Mnogi od vas će u ovom periodu jesti na nervnoj bazi. Primetili ste da se kilogrami mnogo lakše lepe za vas, pa je potrebno da imate meru kada je ishrana u pitanju. Trebali bi da ozbiljno razmislite o većim promenama, uvođenju pozitivnih navika i izbacivanju nekih namirnica. Takođe – rekreacija!

Posao
Ne mogu da kažem da je lagana sedmica pred vama. Ipak, ono što je bitno jeste da vi možete u velikoj meri ublažiti probleme tako što ćete se na pravi način postaviti prema osobama sa kojima dolazite u kontakt. Nemojte dozvoliti da se tuđa nervoza prenese i na vas, budite prilagodljivi i spremni na kompromis. Neke osobe u radnoj sredini su svakako prilično teške i verovatno se i mešaju u vaš način rada, ali se potrudite da ih ignorišete i radite stvari na svoj način. Ono što vam je odlično postavljeno su saradnje sa strancima i dobar kontakt sa novim saradnicima kojih će ove sedmice svakako biti.

Novac
Osetićete poboljšanje u finansijskom segmentu, bar što se priliva tiče. Kada su troškovi u pitanju, oni će svakako biti pojačani, pa se potrudite da vas ne povuku neke veće kupovine. Sada nije vreme za njih.

Ljubav
Slobodni Bikovi će tokom ovog perioda imati više emotivnih prilika. Sad, istina je da ste svesni da je sve ovo na dosta klimavim nogama i da je ono što vam se nudi uglavnom prolaznog ili neobaveznog karaktera, ali to ne bi trebalo da vas sprečava da uživate. Jači kontakti preko izlazaka, ali i preko prijatelja i društvenih mreža. Neke osobe iz vašeg poslovnog okruženja se mogu odjednom aktivirati i pokazati vam svoju zainteresovanost. U emotivnim relacijama dosta je promenljiva situacija. Evidentno je da je voljena osoba jako nervozna i da povremeno nema dovoljno vremena za vas. Moraćete da se uglavnom zadovoljavate mrvicama, makar u prvom delu sedmice, dok je u ostatku perioda ipak više šansi za jaču konekciju i susrete. Uglavnom ćete probleme sa voljenom osobom rešavati kroz strast.

Zdravlje
Drugi deo sedmice donosi tegobe hroničnim bolesnicima koje se najviše mogu vezivati za stomačni deo, ali i za probleme sa krvnim pritiskom. Kod mlađih pripadnika znaka moguće su promene na koži.

Koristite ovo vreme da izbacite loše, a uvedete neke dobre navike kada je ishrana u pitanju. Sada možete čuti prave informacije, prave savete i napraviti sebi režim ishrane koji će vrlo brzo početi da daje rezultate. Vi ćete se osećati, ali i izgledati bolje. Posetite nutricionistu.

Posao
Držite se dobro dragi Blizanci, jer je jedna prilično turbulentna nedelja pred vama. Doduše, obzirom na to koliko vi umete biti prilagodljivi, ne sumnjam da ćete veći deo ovih problema uspeti da u hodu sredite i „ispeglate“. Ipak, obratite pažnju na odnose sa kolegama, ali i sa nadređenima, jer su sa prvima moguće rasprave, a od strane drugih – kritike za neki posao koji ste „otaljali“. Ne žurite, ne možete ubrzati situacije koje su vam bitne. Sve vezano i za papirologiju, ali i za dogovore se odugovlači i prolongira i zato je bolje da pripremite unapred svoje živce. Jedna ponuda stiže do vas, ali je vaše zadovoljstvo delimično.

Novac
Imaćete problem da naplatite zaostala potraživanja. Takođe, ako vam neko duguje novac, pokušavaće na sve načine da vam izvrda vraćanje. I pored ovoga – uspevate nekako da uskladite prilive i troškove.

Ljubav
Ako ste usamljeni, definitivno postoji osoba koja vas interesuje. Primećujete povremeno njene zainteresovane poglede i svesni ste da ono kako se ponaša prema vama, svakako govori da joj se dopadate. Međutim, nikako ne uspevate da napravite neki konkretniji pokret i pomerite dešavanja u pravcu jače povezanosti. Možete povremeno smatrati da se druga strana poigrava sa vama. Budite strpljivi, neke jače šanse za vas idu od drugog dela sedmice. U emotivnim vezama i brakovima postoji neslaganje sa partnerom, nervoza i mogućnosti za prilično velike nesuglasice. Ni vi ni voljena osoba sada baš i niste „u vinkli“ i ne radite ništa da biste odnos popravili, već naprotiv – samo dodajete ulje na vatru. Bilo bi dobro kada bi makar jedno od vas dvoje malo „spustilo loptu“ i privelo se pameti....

Zdravlje
Ovo je sedmica kada vam je potrebno više odmora nego inače. Iscrpljenost. Moguće su i povrede. Potrebno je biti oprezan pri upravljanju motornim vozilima.

U ovom periodu bi svakako bilo dobro da uzimate više voća i povrća, kao i ostalih namirnica koje su bogate vitaminima i mineralima. Moguće je zadržavanje tečnosti, pa nemojte koristiti previše slanu i začinjenu hranu. U drugom delu sedmice možete jesti na nervnoj bazi.

Posao
Potrebna je prilagodljivost i spremnost da u komunikaciji sa poslovnim partnerima i kolegama nađete zajednički jezik. Iako se u ovoj sedmici pred vama mogu otvoriti dobre poslovne šanse, ipak će je najviše obeležiti nesklad u međuljudskim odnosima, ali i neki nekolegijalni potezi od strane osoba sa kojima radite na dnevnoj bazi. Stoje vam mogućnosti za dodatno poslovno angažovanje, kao i za kraće puteve, koji bi mogli biti stresni zbog tempa kojim će se sve odvijati, ali dosta isplativi. Ako sarađujete sa inostranstvom, doći će do zastoja prouzrokovanog problemima papirološke prirode.

Novac
Možda u ovom periodu previše očekujete. Nadate se da ćete na neki lakši i jednostavniji način rešiti svoje finansijske probleme. Iako ne stojite loše, tempo otplate dugova je i na dalje dosta spor.

Ljubav
U drugom delu sedmice slobodnim Rakovima stoji mogućnost vrlo interesantnog poznanstva. Možda se na prvi pogled ova osoba ne uklapa u ono što biste vi želeli kada je ljubav u pitanju, ali je sigurno da ćete biti potaknuti na pozitivan način. Komunikacija je vrlo inspirativna i nećete moći da poreknete da vam se ova osoba polako podvlači pod kožu. Kada su emotivna i bračna partnerstva u pitanju, Rakovi bi svakako trebali da sednu i dobro razmisle šta je ono što žele na dalje. Pomračenje vladara vašeg znaka, Meseca, dešava se pred vikend i možda je ovo pravi trenutak da sami sa sobom „svedete račune“. Dobićete uvide koliki je vaš deo krivice za postojeće stanje, ali ćete moći i da donesete odluku vredi li se dalje angažovati oko voljene osobe ili ne. Neki od vas u ovom periodu mogu biti razočarani postojećim stanjem u vezi.

Zdravlje
Ne dozvolite sebi da upadate u neka melanholična i depresivna stanja. Sve što vam se dešava je prolaznog karaktera. Nađite više vremena da se opustite i relaksirate.

Apetit će vam u narednoj sedmici u potpunosti varirati. Od trenutaka kada samo uzmete po koji zalogaj u usta tokom celog dana....do momenata kada ne možete da se obuzdate i prosto „usisavate“ sve pred sobom. Uzimajte citruse, pošto vam je imunitet u blagom padu, kao posledica nemara prema sebi.

Posao
Evidentno je da su stvari u poslovnom segmentu počele da se pokreću u većoj meri. Doduše, to ne znači da je pred vama mirna nedelja, ali ćete svakako imati dovoljno snage da se izborite sa okolnostima, ali i ljudima, koji će biti aktuelni u ovom periodu. Neke šanse koje ste u prethodnom periodu propustili, sada ponovo postaju aktuelne i vredelo bi potruditi se oko njih. Računajte na probleme sa paprilogijom i u dogovorima i da će vam biti potrebno dosta živaca da „ispeglate“ neke greške iz prethodnog perioda. Promene u jednoj saradnji ili poslovnom partnerstvu vam sada idu na ruku.

Novac
Neki novac na koji ste računali, a koji vam je potreban da biste zatvorili jedno dugovanje, verovatno će kasniti. Iako uz probleme, ovo biste trebali da regulišete do kraja nedelje.

Ljubav
Evidentno je da je pred slobodnim Lavovima u potpunosti otvoren put da osvoje koju god osobu zažele. Ne samo to – pred vama se svakodnevno otvaraju mogućnosti za nova poznanstva, a pripadnici suprotnog pola vas bukvalno obleću. Možete da se prepustite i da uživate u dešavanjima, pogotovo ako nemate neke ozbiljnije planove na pameti. A i ko će sada razmišljati o ozbiljnoj vezi, kada ste okruženi tolikim brojem osoba koje žele da vas osvoje? U emotivnim vezama i brakovima neće biti jednostavnih situacija ove sedmice, ali ako budete stabilni i uporni do kraja ovog perioda već možete dosta toga rešiti i stabilizovati svoj odnos. Ono što vam svakako koristi jeste da se strast između vas i voljene osobe ponovo pokrenula u većoj meri, pa ćete makar na ovaj način uspevati da rešite neke probleme...

Zdravlje
S jedne strane – osećate veliki priliv energije. S druge pak – jako se iscrpljujete i u fizičkom, ali i u psihičkom smislu. Povedite računa o imunitetu. Potrebno je da se više odmarate i hranite zdravije.

I sami ćete primetiti da vam neke namirnice ne prijaju. Takođe, nemojte preskakati obroke i posle ih nadoknađivati većom količinom hrane, jer će se to odraziti kroz probleme sa varenjem. U večernjim satima konzumirajte samo povrće u svim oblicima – kuvano, grilovano, bareno ili kao salatu.

Posao
Trzavice i problemi u komunikaciji sa saradnicima i kolegama biće maltene svakodnevni tokom ove sedmice. Pokušajte da takve situacije rešavate nekim lakšim pristupom, uključite više diplomatije u takta u razgovor sa osobama sa kojima poslovno sarađujete. Svesni ste da su vaše mogućnosti velike, ali nikako da se pomirite sa činjenicom da malo od toga možete sada i realizovati. Oni koji uporno pokušavaju da pokrenu nešto novo, isto tako uporno će se suočavati sa problemima koji ih vraćaju korak nazad. Pokažite više strpljenja, sačekajte da se otvore pravi momenti, a oni definitivno nisu sada.

Novac
Dosta ste nezadovoljni situacijom na polju finansija. Ne samo da vaši prilivi nisu dovoljni da pokriju nagomilana dugovanja, ne možete ni da se otresete nekih troškova koji vas uporno prate.

Ljubav
Ukoliko ste slobodni pripadnik znaka, vi trenutno verovatno ne znate gde udarate. Niste sigurni da li da se okrenete ka prošlosti ili da potražite nešto novo za sebe. Svesni ste da od bivših partnera ne možete dobiti ono što vam je potrebno, a novi ljudi koji se pojavljuju ne zadovoljavaju vaše kriterijume. U suštini, mislim da još uvek niste spremni da prevaziđete neke prošle okolnosti i da je potrebno da malo budete sami. Možda je u ovom periodu to i najbolje za vas. U emotivnim vezama i brakovima definitivno dolazi do jačih problema u komunikaciji, a moguća su i zahlađenja, pa čak i prekidi odnosa. Pomračenje Meseca u polju ozbiljnih emotivnih partnerstava definitivno može doneti eskalaciju sukoba koji vas već neko vreme prati. I vi i voljena osoba trebate da pokažete više dobre volje ako želite da sačuvate svoju vezu.

Zdravlje
Stres je prisutan, a njegova manifestacija je uglavnom preko stomačnog dela. Što se vašeg psihičkog stanja tiče – vrlo ste destabilizovani, sa velikim promenama raspoloženja. Odmarajte se.

Iako su vam povremeno „oči gladne“ ipak uspevate da kontrolišete sebe po pitanju ishrane. Drugi deo sedmice je nešto nepovoljniji po vas, jer će se apetiti razbuktati, a tada bi bilo dobro da ne navalite na slatkiše, već da svoju nervozu „gušite“ nekim zdravijim obrocima – na primer – salatama.

Posao
Ako ste očekivali da vam Venera i Jupiter u vašem znaku odmah raščiste sve puteve i otvore šanse...pa malo ste se prevarili. Ovi tranziti jesu izuzetno dobri, ali to ne znači da trebate da sednete i da čekate da vam sve padne u krilo. Ove sedmice može biti neke sitnije problematike, ali ćete sve uspešno okončati. Neki ljudi će vas u velikoj meri razočarati, jer vas mogu izdati, otkriti neke vaše tajne ili se pak pokazati kao nekolegijalni ili nepouzdani saradnici. I bolje je da ove stvari otkrijete na vreme i okružite se osobama koje vas mogu pratiti na vašem poslovnom putu. Rešićete svoje nedoumice.

Novac
Da su prilivi novca dobri, jesu. Da imate mogućnosti i za dodatno poslovno angažovanje, imate. Još samo da rešite te dugove koji su se nakupili i Bog da vas vidi. Zato – sav novac koristite da zatvorite obaveze koje imate!

Ljubav
Neosporno je da privlačite pripadnike suprotnog pola u velikoj meri u ovom periodu. Sve ono što se dešava vam jako prija, ali smatram da ne biste trebali da žurite u odabiru partnera. Naime, trenutno vas vuku prilično jake strasti i možete popustiti pred njima, što bi verovatno dovelo samo do ulaska u vezu koja će biti prolaznog karaktera i zasnivati se samo na seksualnom elementu. Dajte sebi vremena da bolje upoznate ljude koji se sada vrte oko vas. One Vage koje su u nekoj tajnoj aferi trebale bi da povedu računa šta rade, pogotovo ako imaju stalnog partnera. Naime, postoji velika verovatnoća da vaše tajne izbiju u javnost i donesu vam probleme. U suštini, sve što krijete od voljene osobe, sada vam se može obiti o glavu. Oni koji nemaju tajni sada će zaista uživati sa voljenom osobom u skladnom odnosu.

Zdravlje
Kad vas čovek vidi, rekao bi da vi nemate pojma šta je to nervoza i stres. No, situacija je svakako potpuno drugačija – ne samo da ste stalno pod tenzijom, već vam od toga može i imunitet opasti.

Škorpije su se konačno privele pameti i počele jako da obraćaju pažnju na količinu i kvalitet namirnica koje unose. U ovom periodu vam je potrebno mnogo voća i povrća, ribe i kvalitetnog mesa, da biste povratili stabilnost imuniteta. Definitivno izbegavajte masnu i previše začinjenu hranu!

Posao
Znam da nedeljama već potenciram na vašem odnosu sa nadređenim osobama, ali šta da vam radim – evidentno je da tu situacija nikako ne štima. Pojedine Škorpije čak mogu odlučiti da preseku postojeći poslovni kontakt i okrenu se nečem potpuno novom. Jednostavno, više nećete niti moći niti želeti da trpite pritisak, za koji smatrate da je potpuno bespotreban. No, šta god da se dogodi – za vas zime u ovom periodu nema. Čak iako se situacija u poslovnom segmentu ne popravi drastično tokom ove sedmice, ne brinite – naredna nedelja će vam doneti ono što toliko priželjkujete – veliki pokret!

Novac
Očigledno će vam biti da ste potpuno bespotrebno brinuli oko nekog dugovanja i da ste malo preuveličali celu situaciju. Naime, sve će se kockice složiti i vi ćete ovo uspeti da pokrijete bez problema.

Ljubav
Pomračenje Meseca se tokom ove sedmice dešava u vašem polju ljubavi i svakako će uticati na to kako ćete se osećati. Da će ovde biti svakakvih čudnih, kritičnih, iznenadnih situacija – više je nego izvesno. Od toga da se razočarate u osobu koja vam se dopada i odustanete od bilo čega sa njom, do iznenadnih ulazaka u strasne odnose sa nekim ko vam je prijatelj, pa čak i uplitanja u tajne veze i afere. Takođe, može se dogoditi da vaše veze budu debelo destabilizovane otkrivanjem nekih neprijatnih tajni koje ste vi ili voljena osoba ljubomorno čuvali. I pored svega ovoga, vaš vladar je u izuzetnim aspektima, što će Škorpijama doneti mogućnost da kroz ova dešavanja prođu brzo i maltene bezbolno. Doduše, neki od vas će napraviti „presek“ u postojećim emotivnim relacijama, ali ćete to doživeti kao oslobođenje.

Zdravlje
Još uvek su nervoza i stres prisutni, pa bi svakako bilo dobro da poradite na svom načinu ishrane, ali i na odmoru i relaksaciji, jer sve ovo može dovesti do jačeg pada imuniteta.

U ovoj sedmici ste skloni tome da preterujete kada je hrana u pitanju. Nećete moći sebe ni na koji način da obuzdate i non stop ćete grickati nešto. Jedino što mogu da vam savetujem, jeste da probate da „grickate“ sveže voće i povrće umesto da se bacate na masnu i prezačinjenu hranu.

Posao
Osobe iz vašeg radnog okruženja vam svojim ponašanjem ili primedbama izazivaju potrebu da odreagujete burno i spustite ih na njihovo mesto. Postoji zaista potreba da svedete račune sa nekim kolegama ili saradnicima, ali razmislite pre toga šta dobijate, a šta gubite. Doduše, mogli biste da se zapitate i da li su kritike koje vam neki ljudi upućuju opravdane. Preispitajte i sebe i svoje postupke, moguće je da ćete otkriti da ste i vi krivac za neke situacije. Umesto da vodite kancelarijsku politiku, mogli biste da se više posvetite svojim obavezama. Ne dozvolite da vas drugi podsećaju na njih!

Novac
Uspeli ste da za kratko vreme potrošite gomilu novca a sada sedite i nestrpljivo očekujete da vam neke pare dođu same od sebe. Ne bih da vas razočaram, ali je moguće da će vaši očekivani prilivi kasniti.

Ljubav
U emotivnim vezama i brakovima nastavlja se nestabilan period koji će sada samo biti pojačan i kod nekih pripadnika znaka čak voditi ka eskalaciji i prekidu odnosa. Sad, da li će ovo biti trajan prekid ili samo „pauza“ to je već pitanje. Jedino što bih mogla da vam savetujem jeste da pokušate da uvedete malo kompromisa, makar sa vaše strane i na taj način eventualno umanjite štetu. Partner će definitivno biti vrlo kritizerski raspoložen, na vama ostaje samo da pokušate da zažmurite na jedno oko na njegova prebacivanja. Slobodnim Strelčevima stoji više, jako dobrih emotivnih prilika. Može ovde biti i okretanja ka prošlosti, ali mi se čini da ćete tu samo „baciti oko“ na kratko i da se neće ništa spektakularno dogoditi. Zato je noviteta oko vas koliko god hoćete, prepustite se slobodno i uživajte u dešavanjima.

Zdravlje
Zaista se u ovom periodu dosta solidno osećate. Nekih manjih stresova i nervoza će biti, ali ovo ne bi trebalo da se ni na koji način odrazi na vaše zdravlje.

Nema nekih posebnih preporuka za vas tokom ove sedmice. Vaše su navike u ishrani dosta dobre, vodite računa o tome šta jedete i što se kvaliteta, ali i količine tiče. Jedino biste mogli da pojačate unos namirnica bogatih gvožđem – jedite džigericu, jaja, spanać....

Posao
Kao što u vašim emotivnim odnosima komunikacija trenutno predstavlja osnovni problem, ništa bolja situacija nije ni u poslovnom segmentu. Odnosi sa kolegama su „na ratnoj nozi“ i malo malo pa dođe do nekih napetih momenata. Vi lično možete smatrati da vam neki ljudi čak rade iza leđa, što realno gledano – i nije daleko od istine. Pomračenje Meseca se tokom ove sedmice dešava baš u vašem polju komunikacije i dogovora, pa nemojte da se začudite ako vam u nekom momentu „padne klapna“ i istresete sve što imate da kažete nekom poslovnom saradniku. Pokušajte da budete malo prilagodljiviji...

Novac
Neke situacije su malo zapele u finansijskom segmentu – ili vam nije stigla ona količina novca koju ste očekivali, ili vam neki ljudi kasne sa plaćanjima. No, ovo će biti samo kratkotrajna destabilizacija.

Ljubav
Slobodni pripadnici znaka (bar oni koji su preboleli emotivnu prošlost) počinju da primećuju da se jedna osoba u velikoj meri angažovala oko njih. S jedne strane, ne možete poreći da vam sve ovo prija i da ste jako privučeni i zainteresovani, ali sa druge – nekako shvatate da od svega ovoga što se dešava ne bi mogla da se napravi neka ozbiljnija priča. Moguće je da je druga strana zauzeta ili da pokazuje jasne namere da ima prolazni, seksualni kontakt sa vama, a vi niste sigurni da vam je to u ovom momentu potrebno. Razmislite, možda sebi uskraćujete uživanje....U emotivnim vezama i brakovima – ista meta, isto rastojanje. I na dalje je komunikacija sa emotivnim partnerom osnovni problem i zato nije ni čudo što ćete, kako sedmica bude odmicala, oboje biti sve nezadovoljniji i napetiji. Za vikend su moguće i veće rasprave, koje mogu dovesti čak i do prekida odnosa.....

Zdravlje
Mogućnosti povreda, a ako ste vozač, pogotovo ako krećete na put – potrudite se da budete odmorni i da obratite pažnju na saobraćaj. U ovoj sedmici ste energetski malo „izduvani“.

Dobar apetit, ali – za divno čudo – imate mere. Nećete u ovoj sedmici upadati u one vaše momente kada čistite sve pred sobom što je jestivo, naprotiv. Vrlo ćete voditi računa da jedete zdravo i izbalansirano. Neke pozitivne promene se dešavaju kod vas, očigledno!

Posao
Pomračenje i pun Mesec se tokom ove sedmice dešava u vašem polju posla i novca. Neke promene koje vam baš i neće biti mile sada se mogu aktivirati, ali dobro je što se vidi da ćete vi sve ovo što se bude događalo prilično uspešno srediti i ispeglati. Vi lično budite korektni prema onima sa kojima radite, naročito prema poslovnim partnerima i nadređenima, pa neka sve ide svojim tokom. Neki od vas će dobiti izuzetno zanimljivu ponudu koja može biti vezana za inostranstvo i definitivno bi trebalo razmisliti o ovome. Nečije usluge i posredovanje vam mogu pomoći prilikom dobijanja vrlo ozbiljnog posla.

Novac
Potrebno vam je mnogo novca da rešite jednu veliku obavezu, i prosto vam nije jasno kako ćete to uspeti da sakupite. Pozajmica ili pomoć od strane prijatelja vas sada može iščupati.

Ljubav
Slobodne Vodolije imaju razloga da se raduju. Preko segmenta prijatelja, izlazaka ili preko društvenih mreža – otvoriće vam se ove sedmice možda jedna, a možda i više mogućnosti za neke zanimljive događaje. Novo poznanstvo, ili pak osoba koju već neko vreme poznajete, ali ste bili samo „drugari“ doneće vam veliku strast i pokrenuti jednu neverovatno uzbudljivu i podsticajnu priču. Obzirom na to koliko se sve brzo izdešavalo, nisam sigurna da li će imati duži rok trajanja, ali o tome sada ne vredi ni razmišljati – prepustite se i uživajte! Vodolije u emotivnim vezama i brakovima definitivno mogu naći i bolji način da saopšte partneru neke stvari. Nemojte biti isključivi, nemojte biti nervozni, voljena osoba je sada potpuno korektna prema vama, pa se i vi ponašajte tako prema njoj. Pojačane strasti.

Zdravlje
Oni koji imaju problema sa krvnim pritiskom, mogli bi da ga češće kontrolišu tokom ovog perioda. Generalno – energetske snage vašeg organizma dosta variraju. Povremeno iscrpljenost.

Pomračenje i pun Meses su tokom ove nedelje u vašem polju ličnosti i sigurno je da će vam doneti vrlo promenljiva raspoloženja i nervozu, a kod vas to znači i veću potrebu za hranom. Naročito će slatkiši imati prioritet, kao „hrana utehe“. Drugi će pak u potpunosti izgubiti apetit....

Posao
Istina je da se vi lično u ovoj nedelji nećete osećati ni malo orno ni spremno za posao. Ipak, trebali biste da pokušate da se uzdignete, da potisnete svoje nezadovoljstvo i da više obratite pažnju na dešavanja. Pokušajte da budete korektni prema onima sa kojima radite, iako sam svesna da ste dosta nervozni i da vam je lako da prasnete i unesete tenziju u kolegijalne odnose. Saradnici su vam potrebni, kao i vi njima i pokušajte da se više usmerite na svoje obaveze. I pored ovakve situacije, neke prilike se dosta neočekivano mogu otvoriti pred vama. Nemojte da ih propustite, teško je da će se ponoviti.

Novac
Koliko god vi bili nezadovoljni u emotivnim i poslovnom segmentu, stoji da finansijsku stabilnost ipak imate. Prilivi su dosta redovni, a u ovom periodu vam neko može vratiti i novac koji vam duguje.

Ljubav
Ukoliko ste slobodni, možete u ovom periodu shvatiti da su vaša očekivanja prema nekoj osobi bila preuveličana. Moguće je da ste previše očekivali, previše se nadali ili previše verovali da je neko drugačija osoba nego što zaista jeste. Kod pojedinih Riba može nastupiti veliko razočarenje i potpuno povlačenje. Generalno, ovo nije dobar period za pravu ljubav...ako ste željni kombinacija ili seksualnih kontakata kratkotrajnog tipa – samo izvolite. Toga ćete imati na pretek. U emotivnim vezama i brakovima u ovoj će nedelji doći do velikih preispitivanja. Moram da priznam da vi trenutno niste krivac, veća je odgovornost na emotivnom partneru, koji se ponaša vrlo nekorektno ili neodgovorno prema vama. U svakom slučaju, pitanje je da li će pojedine veze „preživeti“ nastupajuću sedmicu....

Zdravlje
Zdravstveni segment je dosta loš. Generalno – i vaše psihičko, ali i fizičko zdravlje prilično klacka i potrebno je da se posvetite sebi, ali i da odete kod lekara i uradite neophodne analize.

Autor horoskopa: Astro centar ''Moj astrolog'' - www.mojastrolog.rs
Astrolog: Olga (0906-200-600)

 

 

  • Da biste ostavili komentar morate biti prijavljeni na sistem!
    Prijava