Nedeljni horoskop: 29. avgust - 4. septembar 2016.

Pročitano: 1474 puta
Kategorija: Horoskop
Ocenite horoskop:
(1 Glas)

Predstavljamo Vam nedeljni horoskop za period od 29. avgusta do 4. septembra 2016. godine!

Ovnovi tokom ove sedmice uspostavljaju toliko potrebnu ravnotežu kada je ishrana u pitanju. Neke promene koje ste u prethodnom periodu pokrenuli počinju da donose dobre rezultate. Bolje se osećate, primećujete da se nadutost koja vas je pratila u prethodnom periodu, znatno smanjila.

Posao
Pomračenje Sunca u polju poslovnih okolnosti, kao i retrogradno kretanje Merkura kroz ovo polje, definitivno Ovnovima skreće pažnju da se u velikoj meri posvete ovom segmentu. Neki problemi će isplivati na svetlost dana i neophodno je da prionete na njihovo rešavanje. Mogući su problemi sa papirima, sa dogovorima, ali će i dobar odnos sa kolegama povremeno biti teško održiv. Planove vezane za inostranstvo ostvarujete, ali uz dosta napora i nećete do poslednjeg momenta biti sigurni u rezultat. Dobijate najave važnih poslovnih dogovora i saradnji – ne ispuštajte ovo iz ruku!

Novac
Novčani prilivi će se tokom ovog perioda poboljšati, ali ovo nikako ne znači da možete da se opustite. Ako imate nameru da ulažete neki novac, savetuje vam se da prvenstveno dobro promislite, a najbolje bi bilo da odluku odložite za naredni period. Neki troškovi koje ste zaboravili dolaze na naplatu.

Ljubav
U vaše poslovno ili neposredno okruženje u ovim danima će “uploviti” jedna osoba koja će vas svojom pojavom na prvi pogled očarati. I pored jake privlačnosti koju osećate, nećete biti spremni da odmah stupite u neku konkretniju akciju, već ćete se truditi da ostvarite dobru komunikaciju sa njom. Ova priča ima šanse da se razvija u narednom periodu, a sigurno je da će vam doneti da se ove nedelje dobro osećate. U bračnim zajednicama na samom početku sedmice biće potrebno da rešite neki manji porodični problem, ali ostatak ovog perioda je više nego dobar. Primećujete da se sa bračnim partnerom vraćate u vaše ustaljene, stare staze. Oni u emotivnim vezama imaju neke sitnice koje zameraju partneru, ali i vi i druga strana ste spremni na kompromis, pa ćete lako uspostaviti ponovni sklad.

Zdravlje
Ako do sada niste posetili lekara i uradili neke osnovne analize, vreme je da se uputite u tom pravcu. Potrebno je da proverite da li su tegobe koje se ponavljaju nešto ozbiljnije ili prolazni problem.

Vaša vladarka ulazi u znak Vage, znak balansa i harmonije, pa će u ovom periodu biti lakše kontrolisati apetite koji su vas toliko mučili tokom prethodne nedelje. Doduše, još uvek nećete moći lako da odolite nekim slatkim zalogajčićima, ali sada makar imate mnogo više mere…

Posao
U vaše polje poslovnih obaveza i svakodnevice ulazi vaša vladarka Venera. Vidi se da biste vi da ubrzate neke situacije i pogurate one poslove koji su vam bitni, ali ne možete ići preko reda. Naime, itekako postoje poslovne obaveze ili problemi koje ste u prethodnom periodu “gurnuli pod tepih” koji će sada početi da izlaze na svetlost dana. Merkur, koji vlada vašim poljem posla krenuo je unazad, i vreme je da se okrenete ka onome što niste uradili, jer dok to ne završite, nećete ni moći da ostvarite neki napredak. Od vas će se očekivati da paralelno radite – i na onome što ste zapostavili, ali i na novim obavezama.

Novac
Jasno vam je da od nekih dogovora možete da izvučete solidnu finansijsku korist. Ipak, ako isplatu očekujete tokom ove sedmice, pripremite se na to da će verovatno kasniti. Slede vam i neki manji gubici ili troškovi, koji se uglavnom vezuju za porodicu i dom.

Ljubav
Poznanstvo iz prethodnog perioda koje vas je duboko dojmilo nastavlja da se razvija tokom ove sedmice. Slobodni su u potpunosti očarani nekim i žele da se ovoj osobi dodatno približe. Doduše, budite svesni da će vaši napori da ubrzate stvari uglavnom ostajati bezuspešni. Trenutno morate da se prilagodite nešto sporijem tempu, koji će dati itekako dobre rezultate i doneti vam ono što želite….samo je neophodno malo sačekati i biti strpljiv….U prvih par dana ove sedmice oni u emotivnim vezama i brakovima mogu očekivati pokretanje nekih pitanja sa voljenom osobom. Doduše, neće baš uvek ova komunikacija ići savršeno, moguće su povremene “varnice”, ali je bitno da ćete uspeti da raščistite ono što vas kao par muči. Vi i voljena osoba ulazite u jednu novu emotivnu fazu. Stvari se sređuju i idu na bolje.

Zdravlje
Zdravstvene prilike su tokom ove sedmice dosta bolje nego u prethodnom periodu. Starija populacija samo neka obrati pažnju na neke sitnije tegobe vezane za kičmu.

Taman ste lepo rešili da ćete da se bacite na neku dijetu ili da ćete krenuti da se hranite zdravo….kad eto malera…Obavezno je da će vam se ovih dana “poturati pod nos” baš ono što najviše volite, i definitivno je da nećete moći da odolite dobrom zalogaju.  Ne morate baš da jedete testo svaki dan….

Posao
Taman ste mislili da ćete uspeti da rešite neke poslovne situacije u svoju korist, kada vas okolnosti vraćaju korak unazad. Pojedinima se dosta važni dogovori mogu izmaknuti iz ruku u poslednjem momentu. Malo je ovo splet okolnosti, ali malo ima i vašeg pogrešnog pristupa nekim ljudima, kao i grešaka koje možda i ne želite da priznate sebi. No, u svakom slučaju – neka vrsta statičnosti će se uvući u vas i potrebno je više truda da ovaj zastoj prevaziđete. Nemojte padati u malodušnost, neke stvari se mogu ispraviti, pa prema tome – prionite na posao da rešite ono što možete…

Novac
Neki priliv vam dolazi odmah na početku sedmice, mada je moguće da će se on pre vezivati za neko dodatno angažovanje i posao, nego za vaše redovne poslovne aktivnosti. Ostatak sedmice mogu obeležiti manji troškovi. Sve u svemu – niste zadovoljni ni malo trenutnom situacijom….

Ljubav
Dragi slobodni Blizanci, Venera, planeta koja ljubavlju vlada, zakoračiće tokom ove sedmice baš u vaše polje ljubavi. Da će se neke prilike otvoriti pred vama, to je sigurno sto posto, ali je problem u tome kako ćete vi reagovati na njih….Naime, vladar vašeg znaka Merkur, krenuo je unazad i evidentno je da neki od vas neće moći tek tako lako da se oslobode emotivne prošlosti. Neki bivši partneri vam se još uvek “vrzmaju” po glavi i možete zbog toga biti zatvoreni za nove ljubavne prilike. Šta da vam kažem osim – ko je još dobra od prošlosti video? Pokušajte da se prepustite dešavanjima koja su ispred vas….U emotivnim vezama i brakovima tokom ove sedmice može doći do jednog burnog, napetog momenta. Ukoliko želite da sačuvate svoj odnos sa partnerom, potrudite se da ovo zajednički prevaziđete.

Zdravlje
Tegobe koje se vezuju najviše za stomačni deo i probavni trakt mogu se tokom ovog perioda ponoviti. Ovo bi trebao da bude signal za vas da odradite neophodne pretrage i analize kod lekara.

Uhvatila vas je manija spremanja. Na svu sreću, pa vas nije uhvatila i manija da pojedete sve što spremite. Zato ćete svoju porodicu i najbliže obilno “zatrpavati” raznoraznim đakonijama, a vi ćete vrlo dobro kontrolisati svoj apetit. Ne računamo to što ćete povremeno “pasti” na nekom slatkišu….

Posao
Vi ste više nego dobro raspoloženi i prilično aktivni u poslovnom segmentu. Međutim, čini mi se da vam okolnosti baš i ne idu na ruku, osećate neko sputavanje, čak zategnutost u dogovorima ili komunikaciji sa poslovnim saradnicima. Ipak, ovo ne znači da tokom ove sedmice nećete uspeti da ostvarite svoje planove – samo je evidentno da ćete se prilično umoriti i istrošiti u svemu što se bude dešavalo. Neki od vas će konačno dobiti satisfakciju koju već dugo čekaju. Obzirom na to koliko ste se trudili, pitanje je da li ćete imati snage i da se radujete kako treba. Privatni poslovi kreću uzlaznom linijom.

Novac
Novac koji očekujete i kome se nadate verovatno ćete dobiti već u prvoj polovini sedmice. Taman na vreme da pokrije troškove kojih će tokom ovog perioda biti više nego inače. Ako ste privatnik – bolja naplata potraživanja, ali još uvek nije vreme da se upuštate u neka veća investiranja ili ulaganja.

Ljubav
Slobodnim Rakovima se ove sedmice emotivne prilike otvaraju preko poslovnih okolnosti, ali i preko kontakata sa prijateljima i preko društvenih mreža.  Ovo poslednje bi možda ipak trebalo izbegavati, jer će vidi da će uzleti na ovaj način biti kratkog daha – jednostavno, neko vas na brzinu može oduševiti, ali ćete se isto tako brzo i ohladiti kada shvatite da je ova osoba neozbiljna i da verovatno pored vas, muva još minimum šest osoba. Druge opcije su trenutno mnogo bolje, ali ćete tu morati da se pomirite sa nešto sporijim dešavanjima. Ipak, osnova za trajnost ima. U emotivnim vezama i brakovima neke lepe vesti – Venera podržava vaše emocije i donosi vam sklad u relacijama koje su vam bitne. Komunikacija i dogovori sa voljenom osobom funkcionišu više nego dobro – pa da ne kvarimo, uživajte!

Zdravlje
Oni koji imaju hroničnih problema sa kičmom, sada mogu ponovo početi da osećaju tegobe. Ukoliko se bavite sportom ili rekreativnom fizičkom aktivnošću – budite oprezni, postoji mogućnost povreda.

Već počinje da vam smeta višak kilograma koji se nekako “sam od sebe” nalepio na vas tokom prethodnog perioda. Za Lavove je ovo odličan momenat da se bace na dijetu ili da uvedu velike promene u ishrani. Trenutno bi vam najviše odgovaralo da krenete sa hrono režimom ishrane.

Posao
Imate osećaj kao da vučete teret od sto kila na leđima, kada je poslovni segment u pitanju. Za sve vam treba duplo više vremena, non stop vas situacije vraćaju korak unazad da neke stvari ispravite ili doradite. Spremite svoje živce, jer će vam itekako trebati. Sigurno je da ćete se u nekom trenutku u potpunosti smoriti i biti u fazonu – pa dobro, dokle? Jedino što mogu da vam preporučim jeste da se maksimalno odgovorno posvetite svojim obavezama. Ne padajte u malodušnost i ne odustajte. Možda je ova sedmica statična, ali od naredne će ono što ste radili već početi da donosi rezultate.

Novac
U ovom periodu zaboravite na finansijska ulaganja ili na veće troškove. Ono što imate “stegnite” koliko god možete, jer je sigurno da će tokom ove sedmice iskrsnuti neki manji iznenadni troškovi koje ćete morati odmah da pokrivate.

Ljubav
Slobodni Lavovi su žestoko zainteresovani za nekog. Jedno poznanstvo vam je sve leptiriće u stomaku uzlepršalo i bacilli ste se u akciju osvajanja osobe koja vam se dopada. Loše vesti za vas – ova osoba je ili zauzeta pa iz tog razloga odbija vaše udvaranje, ili se jednostavno poigrava sa vama. Može joj se, vidi da ste se “primili” za sve pare. Topao savet – ukoliko ništa ne uspete konkretnije da uradite u prvih par dana, odustanite, jer će se cela priča samo razvlačiti, a vi na kraju nećete dobiti ama baš ništa. U emotivnim i bračnim relacijama definitivno je razmimoilaženje i distanciranje tokom ovog perioda. Voljenoj osobi smetaju neke stvari kod vas, koje vi trenutno nemate nameru da promenite. Moguće je i da će sumnja i ljubomora odigrati svoju ulogu u ovoj, nešto lošijoj sedmici za vaše emotivne relacije.

Zdravlje
Hronične tegobe su naročito naglašene starijoj generaciji Lavova. Mlađi pripadnici znaka su u dobroj formi, ipak – izbegavajte preterivanje kada je alkohol u pitanju.

Vrlo veliko variranje kada je apetit u pitanju. Takođe, ove ćete sedmice postati svesni koje su to namirnice koje izazivaju kod vas probleme sa probavom, naročito nadutost. Nešto jača potreba za slatkišima u drugom delu nedelje. Budite umereni.

Posao
Vladar vašeg znaka Merkur, krenuo je retrogradnim hodom tokom ove nedelje. Definitivno će vaš trud iz prethodnog perioda sada početi da donosi rezultate, pa se Device sada mogu nadati poslovnoj ponudi ili informacijama koje su vrlo obećavajuće. Da se razumemo – pred vama je i na dalje period velikih obaveza, ali i vaše odgovornosti prema svemu što morate odraditi. Neki od vas će početi da razmišljaju da li je posao koji trenutno radite ili saradnja u kojoj ste, dovoljno dobra za vas. Vreme za razmišljanje jeste, ali za neke konkretnije odluke ili poteze nije. Posvetite se analizi svog poslovanja.

Novac
Finansijski segment je krenuo ka oporavku ulaskom Venere u vaše polje posla i novca. Ipak, ovo ne znači da vas tokom ove sedmice neće “sačekati” neki troškovi ili obaveze koje ste pokušavali da “zaboravite” u prethodnom periodu. Naplata dolazi….šta da se radi – platite i krenite dalje…

Ljubav
U emotivnim vezama i brakovima ove će se sedmice odnosi vas i voljene osobe u znatnoj meri poboljšati. Vi ste se naučili na svojim greškama iz prethodnog perioda, i trudićete se da idete partneru “niz dlaku” jer želite da ispravite neke situacije između vas dvoje. U dužim emotivnim vezama vi lično možete ponovo pokrenuti pitanje zajednice ili čak braka. Generalno – ovo je odličan period da se vas dvoje ponovo povežete i počnete da funkcionišete kao pravi prar. Slobodne Device su u potpunosti “otkačile” za jednom osobom ali umesto da se bace u akciju osvajanja, sede i čekaju. E sad, da vas čovek pita – Šta čekate? – vi verovatno ne biste znali šta da kažete. Dragi moji, potrudite se da vam ova prilika ne isklizne iz ruku. Ukoliko malo strahujete zbog nekih prošlih emotivnih grešaka, morate shvatiti – na prošlosti učimo, ali to ne znači da ona treba da nas sputava….

Zdravlje
Energetske snage vašeg organizma se lakše troše tokom ovog perioda, tako da vam je definitivno potrebno da se više posvetite svom odmoru i relaksaciji. Ako možete, uzmite par dana odmora…

Vage su ušle u period kada teško odolevaju svojoj omiljenoj hrani….doduše, nisam sigurna da poslastice baš možemo nazvati hranom, ali šta sad….Očigledno je da smatrate da niste dovoljno “slatke” čim toliko navaljujete na sve ono što je kremasto, sočno, šlagasto, čokoladno….

Posao
Prvih par dana ove sedmice imaćete osećaj da ne znate gde vam je glava. Toliko se toga odjednom nakupilo što treba završiti, da ćete verovatno misliti da ćete pola uspeti da zaboravite. No, nema mesta niti uzbuni niti strahu – sve situacije polako dolaze na svoje mesto. Neki od vas su u ovom periodu dobili one informacije koje su čekali, ili čak unapređenje. Imate razloga da se radujete, čak iako je ovo manje od onoga čemu ste se nadali. Samo polako, vaše vreme tek dolazi….Sada imate dovoljno vremena i prostora da razmišljate šta je ono što biste mogli promeniti u postojećim poslovnim relacijama….

Novac
Sigurno je da ćete u jednom delu ovog perioda biti zabrinuti zbog nekih većih troškova ili obaveza koje morate isplatiti. No, neke srećne okolnosti su na vašoj strani, pa je više nego verovatno da ćete uspeti u poslednjem trenutku da se iščupate iz problema…

Ljubav
Vladarka vašeg znaka, Venera – ušla je u vaše polje ličnosti. Vama je i inače teško odoleti, a sada će to tek biti nemoguća misija. Slobodni pripadnici znaka itekako znaju i šta i koga žele. Sad, imamo jedan mali problem – osoba koju hoćete trenutno ne obraća baš mnogo pažnje na vas. No, i to će se ubrzo promeniti – vreme je da uključite svoje osvajačke sposobnosti na maksimum i da potencirate na komunikaciji. Ne brinite, vrlo brzo će ova osoba biti vaša – ako ne ove sedmice, a ono u nekom skorijem vremenskom periodu. U emotivnim vezama i brakovima – voljena osoba juri i žuri pokušavajući da završi neke poslovne ili privatne obaveze i istina je da vas malo zapostavlja. No, nije vreme za dizanje uzbune – i pored manjka vremena jedno za drugo, u vašim emotivnim relacijama je ipak stabilna situacija.

Zdravlje
Mlađi pripadnici ovog znaka su u dosta dobroj zdravstvenoj situaciji. Stoji blaga psihička opterećenost, ali se sa time uspešno borite. Kod starijih je neophodna kontrola po pitanju hroničnih tegoba.

I ove sedmice će vas mučiti to što prosto ne možete da odolite dobrom zalogaju, a posle se kajete kada shvatite da ste se prejeli, da se osećate teško i samo imate želju da “malo prilegnete, samo pola sata….”. Ipak, od drugog dela nedelje imate više šansi da kontrolišete apetit….

Posao
Odavno se niste osećali ovako dobro kada je posao u pitanju. Čak vas ni loš odnos sa nadređenima ne može “spustiti”, a ni zaustaviti u namerama da osvojite ono što želite. Autoriteti će u ovoj nedelji gledati svaki vaš potez i budite sigurni da će vam zameriti i za najmanju moguću sitnicu. Ipak, ne izgleda mi da će vas to na bilo koji način dotaknuti – svoj posao obavljate kako treba, a u isto vreme tražite nove mogućnosti. Veliki broj Škorpija će krenuti sa ozbiljnim razmišljanjima o promeni posla. Samo ćete čekati prave informacije i otvaranje pravog trenutka. Rešili ste da vas ništa neće zaustaviti u napredovanju.

Novac
Iako ste malo zabrinuti zbog nekih troškova koji su se neočekivano pojavili, vaša je finansijska situacija i tokom ove sedmice više nego dobra. Otvaraju se nove mogućnosti za neke prilive kroz dodatno poslovno angažovanje. Sve u svemu – “plivate” bez po muke….

Ljubav
Tranzitna Venera je ušla u vaše polje podsvesti, tajni….Evidentno je da kod slobodnih Škorpija postoji jaka naklonost prema jednoj osobi, ali još uvek vi ne znate šta da po tom pitanju uradite….Jedini savet za vas je da trenutno pustite da se situacije odvijaju svojim tokom i da sačekate. Znam da vam je više muka od čekanja, ali drugačije trenutno ne može. Kod nekih od vas postoji šansa za ostvarivanje tajnog emotivnog odnosa, ali je moguće da je ta osoba zauzeta….U emotivnim vezama i brakovima konačno su neki crni oblaci počeli da se razilaze nad vama i voljenom osobom. Ova sedmica može velikom broju vas doneti smirenje koje vam je toliko bilo potrebno. Međutim, ima i onih odnosa gde ćete i vi i partner sve više upadati u razmišljanja tipa – ima li ova veza smisla? Sačekajte, proverite, ne žurite nigde….

Zdravlje
Kod starijih pripadnika znaka i ove se sedmice mogu javiti problemi sa probavom i stomačnim delom. Mlađa populacija Škorpija je više nego dobro.

Vi se osećate bolje nego u prethodnom periodu i to će se odmah odraziti i kroz vaš apetit. Više vam neće zalogaji “zastajkivati u grlu”. Tokom ove sedmice vas očekuje više društvenih okupljanja, poziva na ručkove i večere….naročitu slabost osećaćete prema slatkišima….

Posao
Sa nekim komplikovanijim poslovnim situacijama završićete u prvoj polovini ove sedmice. Drago vam je što ste ovo uspeli da “skinete sa vrata” i što sada možete da se posvetite novim obavezama i saradnjama koje su ispred vas. Ipak, nemojte zanemariti bitnu papirologiju ili neki dogovor sa poslovnim saradnikom zaboraviti. Pokušajte da prihvatite onaj savet – glup pamti, pametan zapisuje! Osobe koje smatrate dosta jakim u poslovnom segmentu sada su voljne da pokažu inicijativu prema vama i ugovore neke poslovne projekte. U suštini – sve ide baš onako kako priželjkujete i nemate razloga da se žalite…

Novac
Neki od vas će tokom ovog perioda dobiti promenu pozicije, što će automatski vući i veću sumu novca u vašem novčaniku. Generalno – finansijski segment je dosta dobar i sada na mnogo lakši način uspevate da se rešite nekih zaostalih računa ili obaveza.

Ljubav
Slobodnim Stelčevima tokom ove sedmice stoji mogućnost za nova poznanstva, ali i za kontakt sa bivšim emotivnim partnerom. Pojedini od vas će zaista želeti da se vrate “korak unazad” jer smatraju da se odnos može ponovo vratiti na stare staze. Susret sa bivšom ljubavi može i vas i drugu stranu u velikoj meri uzdrmati. Evidentno je da emocije nisu zgasnule, ali samo od vas dvoje zavisi u kom pravcu ćete ovo usmeriti. Bivši partner je sada nešto statičniji, tako da ćete vi morati da budete osoba koja potencira na novim kontaktima. Ako ste sa prošlošću završili i želite da pustite novu osobu u svoj život – sa osobom koju ste upoznali možete relativno lako doći do nekih konkretnijih dešavanja. Oni u emotivnim vezama i brakovima moraju da obave važne razgovore sa voljenom osobom. Neće svi biti prijatni, ali su neophodni ako želite da kao par nastavite dalje….

Zdravlje
Iako se osećate neuporedivo bolje, ovo ne znači da trebate da zanemarite sebe. Naročito savetujemo starijim pripadnicima znaka da “osluškuju” svoj organizam.

Definitivno se bolje osećate nego inače i evidentno je da vam je i apetit bolji. Ipak, vaš stomak ne reaguje baš dobro na svu hranu, pa je neophodno da otkrijete koje vam to namirnice izazivaju gorušicu, nadimanje ili probleme sa probavom…

Posao
Venera tokom ove sedmice ulazi u vaše polje karijere, pozicije, napredovanja. Planete iz znaka Device vas takođe podržavaju i nema nikakvog osnova da budete nezadovoljni dešavanjima u poslovnom segmentu. Neke prilike vezane za inostranstvo, koje ste smatrali da ste propustili, sada se ponovo aktiviraju. Prihvatite ono što vam se nudi. Takođe, pojedinima od vas sada može doći nova poslovna ponuda o kojoj bi itekako vredelo razmisliti. Povremeno će odnos sa saradnicima biti napet, ali neće dolaziti do rasprava – uglavnom ćete na miran način uspevati da rešite svu problematiku…

Novac
Niste zatvoreni po pitanju finansijskih priliva, ali onaj novac koji očekujete nikako da dođe. Moguće je da je u pitanju neka veća naplata zaostalih potraživanja. Budite strpljivi, ako ne ove sedmice – sledeće ćete se sigurno  “opariti”.

Ljubav
Ako ste slobodni, još uvek se kroz vaše misli povremeno provlači neko bivše emotivno iskustvo. I sami ste svesni da je ovo gotova priča i da ne postoji šansa da nešto ponovo ostvarite, ali vas to još uvek sputava i sprečava da se prepustite nekim novim dešavanjima i novim ljudima koji vam ulaze u život. Nemojte propuštati svoje šanse, pošto u ovoj nedelji imate više nego dobru priliku da otpočnete jako zanimljivu komunikaciju, pa ubrzo i odnos sa osobom koja vam dolazi preko posla ili preko segmenta prijatelja. Ne sputavajte sebe, dajte priliku novoj ljubavi da vas oporavi i usreći! Oni u emotivnim vezama i brakovima su odlično. Konačno da vi i partner uspevate da se uskladite po svim pitanjima. Funkcionišete više nego dobro, pravite planove i razvijate svoju vezu. Poslušajte savet – idite na zajednički odmor, letovanje, ma uzmite makar par dana samo za vas dvoje!

Zdravlje
Čas ste dobro, šta više – odlično….čas osluškujete svoje telo i opterećujete se zbog nekih sitnijih tegoba. Razloga za strah nema, ali da biste bili sigurni – odradite neke osnovne analize kod nadležnog lekara.

Imate vi tako običaj da dva dana budete u fazi gladovanja….da biste trećeg izvršili “prepad” na frižider i počistili sve ono što vidite u njemu….U suštini, apetit vam jako varira tokom ovog perioda, a da ne pričam da slatkišima nikako ne uspevate da odolite….voćne i čokoladne torte – čuvajte se!

Posao
Neko vam nudi poslovni dogovor ili partnerstvo, ali savet za vas je da se nikako ne zalećete po ovom pitanju. Da biste prihvatili, potrebno je da prvo dobro proverite to što vam se nudi, a za to vam je potrebno vreme. Ako ne možete sami da odlučite, potražite pomoć od strane osobe kojoj verujete. U saradnjama sa strancima se nervirate – taman mislite da ste stigli do nekog nivoa poslovanja ili dogovora, a onda shvatite da druga strana “zateže situaciju” i vraća vas na početak. Spremite živce, budite korektni i spremni na kompromis, rasprave vas neće nigde dovesti…Sa kolegama – promenljivo.

Novac
Sklanjajte se od bilo kakvih ulaganja ili finansijskih investicija. Nije vreme za tako nešto, iako vam ponude koje dobijate mogu izgledati vrlo primamljivo. Generalno – finansijskim prilivima ste zadovoljni. Još kad biste uspeli da “skrešete” troškove….bili biste “na konju”….

Ljubav
Slobodne Vodolije su se zaljubile do koske. Doduše, to vama baš i ne pada teško, jer se vi na taj način zaljubljujete svakih dva dana, ali šta sad….U suštini, vi ćete tvrditi svojim prijateljima, onako ubedljivo kako samo vi znate da je “to ta osoba” i da je apsolutno nemoguće da ikada više pogledate nekog drugog…Pa, hajde da vam verujemo….Da rezimiramo – strasti su se kod vas u potpunosti probudile i razbuktale i evidentno je da ćete naglavačke uleteti u jednu emotivnu priču, pa nek traje koliko traje….U emotivnim vezama i brakovima sada polako dolaze na red neke ozbiljnije odluke. Doduše, nisam sigurna koliko ste vi baš na tu ozbiljnost spremni, ali ćete sigurno razgovarati sa partnerom i pokušavati da pronađete zajednički jezik. Kod nekih se mogu pokrenuti i pitanja veridbe, zajedničkog života ili prinova.

Zdravlje
Stres, stres, stres….čak i kada sve funkcioniše kako treba, vi nađete odlične razloge da se nervirate. Potreban vam je odmor, i to što pre…morate da rasteretite malo svoj mozak…

Još jedna sedmica kada su apetiti izraženi. Doduše, stoji da ćete vi pokušavati da se bacite na neke dijete, ili da makar ograničite unos slatkiša….ali sa vrlo promenljivim rezultatima. Umesto toga – pokušajte da se više krećete i da se bavite rekreacijom – tako ćete moći da potrošite sve ono što u svojim “napadima gladi” počistite ispred sebe…

Posao
Odnos sa kolegama i onima sa kojima sarađujete na dnevnoj bazi u priličnoj meri će vas iscrpljivati tokom ovog perioda. Koliko god vi pokušavali da pronađete rešenje i zajednički jezik sa ljudima sa kojima radite, nikako da se usaglasite i obavljate posao bez tenzija. Stoji mogućnost nesporazuma, a moguće je da ćete i vi i oni pokušavati da odgovornost za greške prebacite jedno na drugo. I pored ovoga, poslovni segment funkcioniše dobro u smislu vašeg napredovanja i obavljanja obaveza koje sup red vama. Pojedine Ribe će se jako okrenuti ka drugim prostorima i saradnji sa inostranstvom.

Novac
Neke veće sume novca sada mogu doći do vas. Moguće je da su ovo neka nenaplaćena potraživanja, ali stoji šansa da idu i kroz redovne prilive, na konto nagrada ili unapređenja. U svakom slučaju – trenutno ste više nego zadovoljni.

Ljubav
Ako ste slobodni pripadnik znaka, trenutno ste zatvoreni za bilo kakve “novitete” u svom emotivnom životu. Kod vas kao da postoji pravilo u ovom momentu – samo ono što je staro, vredno je – i vi ćete se tog pravila držati “kao pijan plota”. U suštini tokom ovog perioda postoji više nego velika šansa da se obnovi kontakt sa tom osobom što vam je srce uzela i ne pokazuje nameru da vam ga vrati. Sad, šta će se dešavati na dalje, to je već pitanje, ali osnovu koja vam je bila potrebna ste dobili – susret će vas duboko uzdrmati, ali ni druga strana neće ostati ravnodušna….pa na dalje – gledajte šta ćete….U emotivnim vezama i brakovima i pored nesporazuma i nesuglasica, kojih će biti – vama i voljenoj osobi se otvara jedan odličan period. Oboje ste svesni grešaka koje ste napravili u prethodnom periodu i sada ste spremni i da ih ispravite. Jačanje romantike i nežnosti j evidentno….

Zdravlje
Kod starijih pripadnika znaka javiće se hronične tegobe. Potrebno je obratiti se nadležnom lekaru. Mlađa populacija više nego dobro.

Autor horoskopa: Astro centar ''Moj astrolog'' - www.mojastrolog.rs
Astrolog: Olga (0906-200-600)

 

 

  • Da biste ostavili komentar morate biti prijavljeni na sistem!
    Prijava