Nedeljni horoskop: 18. - 24. avgust 2014.

Pročitano: 1379 puta
Kategorija: Horoskop
Ocenite horoskop:
(1 Glas)

Predstavljamo Vam nedeljni horoskop za period od 18. do 24. avgusta 2014. godine!

{slider Ovan (21. mart - 20. april)|closed}

Konzumiranje povrća je svakako zdrava opcija, ali postoji povrće koje snižava krvni pritisak, pa ako spadate u Ovnove sa ovim zdravstvenim problemom, obratite posebnu pažnju na to.

Posao
Pokušavate da dokažete onima oko vas da nisu u pravu i da su jadni u svojim stavovima. Ali to vam neće uspeti jer drugi neće obraćati dovoljno pažnje na vaše reči, a čemu i truda kada neko ne želi da vidi istinu. Ne zamarajte se time već gledajte da sebi ulepšate svaki tren.

Novac
Još uvek morate zavisiti od drugih kada je to polje, a vas to užasava. Nemojte previše stezati u džep jedan novčani dobitak koji stiže na početku ove nedelje.

Ljubav
Vaš inače lagani i graciozni hod zameniće povremena trapavost kao posledica rasejanosti, nervoze i duboke letargije. Ponovo ste pomalo izgubljeno u vremenu i prostoru jer je partner ponovo ućutao. Ni traga ni glasa od njega. Ako se ovako nastavi moguća je povećana razdražljivost. Jedna osoba je voljna da provede vreme sa vama, a možda je i vredna vaše pažnje. Nećete znati dok ne probate.

Zdravlje
Zdravlje koje je u ovom trenutku promenjljivo još je samo dodatni hendikep. Osećate se umorno.

{slider Bik (21. april - 20. maj)}

Svetska zdravstvena organizacija ne preporučuje veći unos od 5 gr soli u toku dana. To je ravno količini jedne kafene kašičice.

Posao
Najzad dolazi vaš period, koji ste željno očekivali. Uspavanost nije rezultat vaše lenjosti već okolnosti koje vam nisu išle na ruku. Neverovatno sa kojom se brzinom budite i kakvom energijom rušite prepreke i ne propuštate šanse. Sve ovo je temelj za dalje. Pomalo vas je i sramota što ste imali pogrešne poteze.

Novac
Sve više razmišljate šta ćete uraditi u budućnosti. Kako i šta stvoriti...Sve je to lepo, ali vas to usporava u svakodnevici. Morate znati mudro i da štedite.

Ljubav
Ovo je dobar period za bilo kakav intelektualni rad, ali i za emotivna traženja. Pošto verujete u sudbinu pokušajte da poverujete da sudbina i ljubav mogu biti delovi jednog te isto. Već se izvesno vreme susrećete sa jednim Rakom na neobičan način i sa neobičnim okolnostima pa možete slobodno gledati da to nije ni malo slučajno. Možda je lošim vezama došao kraj.

Zdravlje
Nervoza je prisutna jer kasnite sa poslom. Moguća zubobolja.

{slider Blizanci (21. maj - 20. jun)}

Ukoliko želite da snizite krvni pritisak , popijte čašu obranog mleka svaki dan.

Posao
Mnogi će biti nestrpljivi i besni jer se situacije dešavaju mimo njihove volje i uloženog truda. Neprijatna iskustava u poslu ih ostavljaju bez volje. To se posebno odnosi na Blizance prve dekade. Izađite iz šablona. Pokušajte da se pokrente sa ljudima koji vam prijaju i koji su vam podrška. Sa šefom ne vredi više razgovarati. On se tvrdogavo drži svoje „priče" i stavova.

Novac
Pomislite ponekada i obavezama koje imate prema drugima. Neki od vas prosto ne znaju gde će pre kada je novac u pitanju. Svaki dobitak je za vas sada mali.

Ljubav
Odlazak na put će doneti susret sa osobom o kojoj već izvesno vreme maštate. Ne znate kako da joj priđete, ali vam to ne smeta da pokušavate iznova i iznova. Ispod vaše krhke spoljašnjosti se ne vidi vaša odlučna priroda, ali vi dok ne dođete do vašeg cilja ne možete biti mirni. Euforično ćete se ponašati kada budete ugledali da simpatija odgovara na vaše signale.

Zdravlje
Mnogo pušite! Stavite na papir koliko pušite i koliko to košta, pa će vas možda to naterati da ostavite cigarete.

{slider Rak (21. jun - 22. jul)}

Sprečavanje kardiovaskularnih bolesti, jačanje kostiju, ali i snižavanje pritiska je idealna konzumacija obranog mleka i za vas dragi Rakovi.

Posao
Ako nešto novo učite ili ste se predali izučavanju neke nove discipline, ovo je pravi momenat za vas. Svoje lične obaveze rado zamenjujete obavezama na poslu. Lakše vam je da iscrpljujete radom nego emocijama koje vas stavljaju ponovo u poziciju da ne vidite stabilnu budućnost kada je materijalna sigurnost u pitanju.

Novac
Zavisite uglavnom od drugih i to vas užasava. Izbegavajte loše i crne misli kada je novac u pitanju, jer to polje vam ni malo ne stoji loše, barem ne sada, u toku ove nedelje.

Ljubav
Lepo je sresti Raka prvi put u onoj fazi kada su prepušteni neobuzdanom ludačkom smehu. To je ona vrsta veselog, zaraznog smeha, sa puno kihotanja i buke. Partner će bit presrećan vašom pozitivom. Pojedinima iz ovog znaka je veza u kojoj jesu sada u rasulu. Ne pokušavajte da je popravite. Doživećete samo rasprave. . Pojavljuje vam se u život osoba koja vam mnogo obećava, ali vi se samo sećate i nečijih obećanja i onda vam se još više stvara osećaj nemoći i besa.

Zdravlje
Zdravstveno – kijavica sigurno. Čaj od šipka, sa malo ruma, parče badema, slatko od šljiva i dve tri korice od mandarine, smućkajte, popijte i izbegavajte injekcije i antibiotike jer neki od vas su alergični.

{slider Lav (23. jul - 22. avgust)}

Koo d vas vatrenih Lavova ima problem sa visokim krvnim pritiskom mora znati da treba da izbegava konzumaciju putera, margarina, kajmaka...

Posao
Neki će napraviti pogrešan izbor posla. Pripazite. Burni obrti vas očekuju na poslovnom planu ako sada pogrešite. Sve stvari koje ste planirali ne idu tim tokom. Ne tražite krivce oko sebe, delom niste ni vi ne snosite krivicu. Jedna osoba će vas podržati.

Novac
Ne zalećite se, samo sačekajte prave trenutke. Novac pristiže. Bolje počnite da štedite.

Ljubav
Može vam biti interesantna jedna Vodolija. Zajednička interesovanja vas spajaju, a i prepoznaćete se i u nekim drugim sferama. Strast je očigledna između vas dvoje zato ne izbegavajte susrete. Muškarcima će jedna Račica prirasti za srce svojim nežnim ali i jakim nastupom. Morate da ispoštujete neka pravila i ovaj konatak ide ka jednom lepom i strasnom odnosu

Zdravlje
Pazite se viskog krvnog pritiska.

{slider Devica (23. avgust - 22. septembar)}

Svinjsko meso, iznutrice, majonez nije hrana za vaš osetljiv stomak, a posebno ako imate problem sa krvnim pritiskom i to onim visokim.

Posao
Nesuglasice i bezvoljnost na polju posla. Nemaš nikakvih razloga da se obazireš na bilo kakve signale koji nagoveštavaju tvoj izlazak iz krize. Zapamti, u pitanju su samo nagoveštaji i svako tvoje nastojanje da se otvoriš i pokreneš je osuđeno na promašaj i razočarenje. Zato, nemoj da se zalećeš u ulećeš u bilo šta što može da te zavede na pogrešnu stranu. Potrebno ti je da na miru razmisliš šta imaš i gde si ti u nekoj potencijalnoj poslovnoj priči.

Novac
Neki od vas su sigurno u akciji oko prodaje ili kupovine nekretnina, jer ste nadomak ostvarenju svojih snova.

Ljubav
U emocijama držite dominaciju, mada je više to stvar vašeg inata. Preporučuje se Devicama da ne ponavljaju stare greške. Pre nego što donesu odluke neka dobro razmisle. Čak ni savet prijatelja nije pravi u ovom trenutku. Mnogi od vas popuštaju pred jačim i agresivnijim partnerom. Pomozite prijateljima u nevolji, i oni su vama izlazili u susret. Device treće dekade će razmišljati o svom lošem emotivnom stanju, eventualnih propalim šansama. Međutim, otvaraju vam se „vrata" sreće na koja niti računaš, niti im se nadaš. Neko ko je blag, odan, smiren je zainteresovan za vas.

Zdravlje
Žene ovog znaka pate od akutne preosetljivosti ovih dana.

{slider Vaga (23. septembar - 22. oktobar)}

Može vam se učiniti da je hrana potpuno bezukusna bez soli ili dodatnih adetiva, ali nađite "slast" u konzumaciji sirovog povrća.

Posao
Apsolutni mrak je u tvom poslovnom životu ili barem ti zatvaraš oči ispred svega što je za neke druge vredno i značajno. Kao da si opsednut da razrešavaš probleme koji su u suštini nepostojeći. Nalaziš se u periodu koji je kulminacija nepovoljnih uticaja u tvom poslovnom polju.

Novac
Pomoć svojih, a i prijatelja je još uvek aktuelna kada je novac u pitanju. Izostaće novčani dobitak koji ste zaradili. Ne zadužujte se.

Ljubav
Vage druge dekade se osećaju kao da do ovog trenutka nije imalo ni trunčice svetla na emotivnom polju. Tek ćete uvideti pravu sliku i pravo stanje odnosa, veze ili braka. Ispada da ste tražili „iglu u plastu sena" ili da ste se nadmetali sa slepim čovekom u detektovanju oblika, a da su vam iznenada stavil povez preko očiju. Predstavnicima ovog zodijačkog znaka prve dekade će biti maksimalno naklonjeni astro-uticajima od značaja za ljubavne odnose i komunikaciju svake vrste. Nema potrebe da se sada premišljate, jasno sagledajte sve i slobodno iskoristite svaku šansu koja je prava.

Zdravlje
Bešika, genitalije i mokraćni kanali...

{slider Škorpija (23. oktobar - 22. novembar)}

Škorpije su gurmani, tako da ako imaju problem visokog krvnog pritiska, pre svega treba izbegavati sve vrste masnoće, kao i veliki unos soli.

Posao
Nastoj da se danas ne kačiš sa Ovnom, mada svi argumenti bili na tvojoj strani. Jaku, inspirativnu komunikaciju sa Rakom. Na vama je da birate. Neki su previše ušuškani u neke svoje snove i vizije i kao da propuštaju realnost i svakodnevne događaje. Čak i za prijatelje delujete odsutno, što može da bude pogrešno shvaćeno.

Novac
Materijalna sigurnost vam može biti zvezda vodilja. Pazite da se ne sapletete o svoje želje. Novca tokom ove nedelje ima dovoljno, ali vi ste nezadovoljni.

Ljubav
Slobodni treće dekade će imati eksploziju ustreptelih osećanja pri susretu sa jednom Vagom, a možda i Ribom. Može se reći da se osećate kao da vas je Sunce ogrejalo,ali pazite da vam ne postane previše vruće i da naglo skrenete misli, pažnju, a i srce u nekom drugom pravcu – ubrzo ćete se pokajati. Ugodnosti, prijatnosti, harmonija sve je to odlika odnosa koji ste nedavno započeli. Još uvek niste svesni da ste, zaista, u jednom istinskom, pravom, a pritom uzbudljivom odnosu. Idealno je „nestalo" u ovo naše vreme, ali ste ipak vi te sreće, zato ne pravite „scenaria" koji bi mogli da pokvare vašu idilu. Pojedinim Škorpijama će najava prinove otvoriti nov svet zajednčkog života.

Zdravlje
Glavobolje i problem sa žuči.

{slider Strelac (23. novembar - 21. decembar)}

Napetost i stresne situacije kod vas doprinose pojavi visokog krvnog pritiska, ali i variranju istog. Manje začinjena hrana i redovna pravilna ishrana je pravi recept za vas.

Posao
Tu je možda i šansa za konačno sređivanje tvog poslovnog života u ovoj nedelji. Strelcima drugog dekanta nikakvi napori ne mogu da daju rezultate u odnosima sa kolegama. Upravo sve ono što vam treba možete naći u saradnji sa jednom Škorpijom, ali je mala verovatnoća da ćete moći da imate ozbiljniji ortački odnos.

Novac
Imaćete dobitka preko firme ili neke institucije. Pokušaćete da nešto ostavite po strani, ali ovog puta bezuspešno.

Ljubav
Muškarci Strelci su više nego inače željni pažnje, a na jednom interesantnom putu mogu dobiti niz lepih kontakata sa suprotnm polom, da neće znati gde da se okrenu i za koga da se opredele. Jedna Devica bi mogla da bude podrška, a ujedno i uzbuđenje. Ljubav je neuporedivo bolja i stabilnija ovih dana i to mnogo više nego što veruješ i nema razloga da paničiš i prenemažeš se. Nastoj da sa Lavom maksimalno iskoristiš svaki raspoloživi trenutak sve dok on ima vremena i razumevanja za tebe.

Zdravlje
Fizička aktivnost...

{slider Jarac (22. decembar - 19. januar)}

Za sve Jarčeve kojima je slaba strana organizma povišeni krvni pritisak postoji jedan jednostavan, ali efektan savet- smanjite konzumaciju soli.

Posao
Jarčevi koji se bave umetnošću očekuje dobre ponude za dalju saradanju. Neki Lavovi će promeniti životni prostor ili mesto boravka. Ne plašite se, prošlo je vreme loših izbora. Ovo posebno važi za predstavnike treće dekade. Oni iz drugog dekanata boriće se starim greškama. Obnova saradnje je moguća. Nemojte tvrdoglavo da se držite svojih stavova.

Novac
Rasporedite sredstva na pravi način. Pazite se novčanih transakcija krajem nedelje. Moguće su greške koje nemaju veza sa vama, ali će vam napraviti zastoj.

Ljubav
Za slobodne Jarčeve druge dekade jedan prijatelj Riba je uvek tu i bukvalno te vadi iz nevolja, zar ne vidiš da bi hteo više? Jer, ukoliko to ne učiniš spremno i odmah, imaćeš obilje razloga za razmišljanje, žaljenje, lupanje glave o zid, stid, nelagodnost. Jasno je da određena topla osećanja koja uzajamno gajiš sa tebi dragim osobama neće prerasti u išta drugo do u moguće produbljivanje vašeg prijateljstva, bez obzira na mogućnost da se i drastično prekorači granica istog. Jer, već duže vreme postoji žestok naboj koji vas upućuje u tom pravcu i ravno je svetogrđu ako to bude ispucano bez pravih dodira.

Zdravlje
Stari i već učestali problemi vas muče. Moguće alergije.

{slider Vodolija (20. januar - 19. februar)}

Povedite računa o unosu alkohola, posebno ako imate visok krvni pritisak. Veća konzumacija oštećuje jetru.

Posao
Investiraj poverenje u Bika, jer ćeš na njega kasnije moći da računaš. Poverenje koje ćete međusobno izgraditi može da vas dovede u jedan harmoničan poslovni odnos. Ostaće razumevanje i moguće prijateljsvo koje neće moći niko i ništa da razruši i kada prođe potreba za poslovnom saradnjom.

Novac
Trebalo da produbljuju prijateljske odnose.Pomoć prijatelja se uvek pokazala kao prava.

Ljubav
Mada vama trenutno izgleda neverovatno, vaše emotivno stanje izgleda više nego alarmantno. Sebe ubeđujete da razmišljanja o osobi koja se nalazi svakodnevno u vašoj blizini je samo puki slučaj koji se ponavlja i ponavlja u nedogled. Neizostavno preispituj sebe šta ti nedostaje u emocijama, jer ovo stanje samo liči na zaljubljenost. Naglost i neočekivanost ovih osećanja samo je stvorilo u tebi potrebu za begom, ali time nećeš ništa dobiti, samo ćeš još više napraviti zbrku u svom životu. Suočavanje je neophodno, pre svega sa samim sobom, pa onda i sa osobama koje možeš eventualno povrediti.

Zdravlje
Nemojte zanemariti odlazak kod lekara tokom ove nedelje. Proverite i krvnu sliku. Moguća anemija.

{slider Ribe (20. februar - 20. mart)}

Kofein momentalno podiže krvni pritisak, ako imate manjak energije i nizak pritisak, dok osobe sa visokim krvnim pritiskom bi trebali da izbegavaju takve napitke.

Posao
Stalno „podmazuj" jedan poslovni odnos, jer ta investicija se višestruko isplati i trenutno je osećaš kao neku vrstu tvog trajnog zadatka i opredeljenja. Imaju poverenja u tebe i iskoristi sve šanse. Neke poslovne tajne će biti otkrivene. Na osnovu toga ćete znati kako da reagujete.

Novac
Još morate da se pomučite da biste bili zadovoljni u tom polju. Svaki dobitak ima svoj rashod. I u ovoj nedelji brinete zbog novca.

Ljubav
Učinite neki ustupak i definitvno ćete neke osobe vezati za sebe za čitav život. Emotivna prošlost sa jednom Ribom može da se razreši u ovom periodu. Detaljno utvrdi i ponovi sve što je sa tvoje strane učinjeno za njega. Slobodno se koristi svime što možeš da dobiješ od Vage. Ubedi Škorpiju da mora neprekidno da vodi računa o tebi. Sa Strelcem izbegavaj konfrotaciju. Na brzinu zamaži jednom Raku oči i ubedi da si oduvek na njenoj strani. Zaista je živo u polju komunikacija kada si ti u pitanju, a ti se osećaš usamljenijom i praznom više nego ikada. Ipak ti predstoji da učvrstiš osovinu sa osobom koja se provlači emotivno kroz tvoj život.

Zdravlje
Neraspoloženje zbog drugih životnih polja vam rasipa energiju. Osećate se umorno.

{/sliders}

Autor horoskopa: Astro centar ''Moj astrolog'' - www.mojastrolog.rs
Astrolog: Violeta (0906-200-600)

 

  • Da biste ostavili komentar morate biti prijavljeni na sistem!
    Prijava