Nedeljni horoskop: 16. - 22. jun 2014.

Pročitano: 1576 puta
Kategorija: Horoskop
Ocenite horoskop:
(1 Glas)

Predstavljamo Vam nedeljni horoskop za period od 16. do 22. juna 2014. godine!

{slider Ovan (21. mart - 20. april)|closed}

Prilično ste zapustili redovnu ishranu. Stomačne tegobe, kao i zadržavanje tečnosti može da bude karakteristično tokom ove nedelje. Više unošenje cinka, gvožđa je pravi put oporavka vašeg organizma. Moguće su alergije na neke hemijske supstance. Uspešno lečenje biljnim čajevima.

Posao
Vi ste u dobroj poslovnoj formi, ali i vaš partner takođe, pa ćete da delite iskustva. Ako vam je posao partnerski budite oprezni ovih dana. Kada je sam posao u pitanju možete gubiti smisao za realno što dovodi do konfrontacije sa kolegama, naročito u drugoj polovini nedelje. Izbegavajte nametanje svojih ideja, jer vas niko neće podržati. Nezaposlenima slede vesti, ali i čekanje. Nisu neostvariva nečija obećanja, već situacije diktiraju tempo.

Novac
Što se tiče finansija ni tu ne bi trebalo da bude većih problema, samo što period nije dobar za ulaganja, već promišljeni trošak, bilo da se radi o većoj sumi novca ili manjoj. Ako zajedno sa partnerom ulazete u izgradnji doma, kuće ili renoviranja, pazite da ne dođe do rasprava i svađa.

Ljubav
Još vas drži ljubavni zanos iz prethodnog perioda, pa vam se čini da je ceo svet vaš. Sredinom nedelje to vas dovodi u neugodnu situaciju jer niste spremni na kompromise, pa dolazi do mimoilaženja sa partnerom. Tek posle 19.juna ćete postati svesni situacije i posledica do koje arogancija može da dovede. Ovnovi koji su u braku ne bi trebalo da imaju problema, naprotiv, situacija im veoma pogoduje naročito oko 21.juna.

Zdravlje
Ova nedelje vam donosi glavobolje, lošu cirkulaciju. Pluća postaju prilično osetljiva. Čuvajte se jer to može malo duže da traje.

{slider Bik (21. april - 20. maj)}

Vaš imuni sistem nije dobar trenutno. Možete da „zaradite" neku infekciju. Venera je još ove nedelje u vašem sazvežđu pa vas tera na hedonistički pristup životu, pa i ishrani. Većina Bikova će osetiti tegobe pri malo većem unosu hrane, jer Saturn oponira iz sazvežđa Škorpije i samim tim jasno i glasno upozorava na –oprez.

Posao
Intelekt vam je sada pravolinijski. Imate cilj i tome težite bez obzira na težinu. Kao fanatik radite i u hodu učite. Crpite sa svih starna ideje i od toga pravite sistem. Ova nedelja je dobra kao temelj za naredni period. Nećete uspeti ništa novo da započnete, ali ćete stare i zaostale stvari regulisatu. Kada su rezultati posla u pitanju, biće mnogo bolje ako su vam saradnici mlađi ili sa novim pristupom radu. Pazite se kontraditornih i lažnih informacija na kraju nedelje. Poslovi poduhvati če nekima od vas biti vezani za inostranstvo.

Novac
Kada su finansije u pitanju morate biti malo razboritiji, jer previše novca odlazi na druge. Iako ste toga svesni nemate snage da im se suprostavite, a znate da vas svađe u ovom momentu ne bi nigde odvele. I ovo je nedelja kada ćete se mnogo nervirati zbog para. Sve što ulažete sada isplatiće se u dogledno vreme.

Ljubav
Potpuno ste okrenuti drugima i trošite se nemilice. To vas polako i primetno iscrpljuje. Jedina satisfakcija biće to što će pravi prijatelji umeti da cene vaš trud pa će vam se naći „pri ruci" kada vam to zaista bude potrebno. Na emotivnom planu ne očekuje vas ništa posebno, čak bi bilo poželjno da postojeću situaciju održite na istom nivou. Sada ste skloni raspravama koje voljenu osobu mogu udaljiti od vas. U drugoj polovini nedelje postajete zaista zainteresovani, pa se oko vas odjednom stvara gužva. Bikovi koji su u braku posvetiće se supružniku podređujući se potpuno njegovom rasporedu.

Zdravlje
Žene ovog znaka bi trebale da pripaze na genitalije, posebno jajnike. Pošto su grlo i vrat osetljive zdravstvene tačke Bikova, trebalo bi da se poštede nerviranja.

{slider Blizanci (21. maj - 20. jun)}

Nesređene emocije i život dovode do rastrojstva. Misli utiču na stanje organizma, pa je i način ishrane podređen tome. Volite da se posvetite sebi, ali tempo svakodnevice vam ne dozvoljava, pa će i način ishrane biti podrđen tome. Brza hrana je jedini izbor u brzini života koji vam se nameće. Mogući problemi sa stomakom dolaze od nervoze i strahova. Unosite više vitamina C, ali se trudite da ne bude na veštački način.

Posao
Živahni i svestrani, ali situacije su spore i gotovo nemoguće. Površni i nestalni će biti oni iz treće dekade. Volja vam nije slaba,ali vi ne vidite izlaza iz postojeće situacije. Teorija je jedno, a praksa diktira neki drugi tempo. Rasporedite svoje snage i iskoristite ovaj period za planove, jer rezultati čekaju neko drugo vreme. Razmišljate o dopunskom zanimanju. Svi oni koji se bave privatnim biznisom, treba da razmisle o dobroj reklami. U svakom slučaju, oslonite se na svoje ideje. Plasiranje istih je u nekom drugom periodu.

Novac
Sugestivno pokušavate sebe da tešite, ali polje novca je zaista u lošem stanju. Priliva ima, ali su oni periodični. Nije vreme za novine i novo plasiranje, kao i ulaganje, bez obzira čime se bavite. Očekivani dobitak može izostati tokom ove nedelje.

Ljubav
Za one koji su već u braku ili stabilnoj vezi ne treba se brinuti. Sa voljenom osobom ćete provesti lepe trenutke, ali pod uslovom da ne dirate u stare rane. Slobodni Blizanci će biti u potkretu. Možda će i nekim trenucima leteteti kao „muva bez glave" pa se može očekivati da posle prvog uspeha udarite glavom o zid. Neće vas to opametiti. Kada je ljubavu pitanju, spremni ste na sve,samo da biste ostvarili svoje namere. To će vam poći za rukom, ali tek pri kraju nedelje. Bračni imaju problema sa usaglašavanjem sa partnerom.

Zdravlje
Povrede šaka i sitnih kostiji su moguće tokom ove nedelje. Nenadano i bez najave. Poštedite se nerviranja koliko god možete, jer neke situacije ne možete da promenite. Muški pripadnici ovog znaka imaće probleme sa disajnim organima.

{slider Rak (21. jun - 22. jul)}

Moguća su variranja u kilaži. Vaš organizam je sklon zadržavanju tečnosti. Emotivni problemi vas mogu dosta uznemiriti i samim tim diktirati stanje organizma. Pokušajte da izbegnete hranu koja vam smiruje nerve, posebno ako ste skloni slatkom.

Posao
Morate puno da radite i to više stvari u isto vreme. To dovodi do pada motivacije i pažnje, pa će se javljati neke greške zbog kojih možete imati opomene. Činiće vam se da karijera trpi jake udarce. Neko će vas i ogovarati, tako da ćete morati da demantujete neistine. Volja vam je podložna raznim uticajima i utiscima. Ona nije kontrolisana i puna je kontradikcija. Vaš karakter nije baš jednostavan, a vama u nekim trenucima opterećujući. Ovog puta osetiće saradnici i kolege na poslu.

Novac
Neki dobitak koji je već trebao da stigne, može vas iznenaditi. Sreća kratko traj jer ga morate proslediti dalje. Koliko god se trudili i imali prilive novca, uvek vam zafali i takva situacija vas već izvesno vreme iritira.

Ljubav
Rakovi koji su u brkau postići će sa partnerom usaglašenost. Mir dolazi samo kroz ćutanje i ne prebacivanje krivice, u suprotnom može se reći i ono što ne mislite. Ostalim Rakovima je ljubav u prvom planu i na sve moguće načine uspevate da privučete pažnju suprotnog pola. Početkom nedelje pažnja je usmerena na jednu osobu. Ova veza već poprima ozbiljnost, ali možete se još uvek baviti unutrašnjim strahovima. Ako ne želite još uvek da stanete pred oltar, pripazite se, moguća je trudnoća.

Zdravlje
Kada je zdravlje u pitanju, ovaj period nosi psihosomatske tegobe, a sredinom nedelje su moguće i povrede. Čuvajte se u saobraćaju.

{slider Lav (23. jul - 22. avgust)}

Nervoza vas čini uzburkanim na svim nivoima. Dobro ste potkovani znanjem šta vašem organizmu odgovara, a šta ne kada je način ishrane u pitanju, ali vas nezadovoljstvo ponese i nekontrolisano znate da uneste i ono što vam ne odogovara. Ima tip Lavova kojima je izuzetno važno kako će izgledati, pa je to dobar povod da povedu računa o unosu nezdrave hrane.

Posao
Volja za organizacijom je jako izražena, ali vam sve više prija rad van tima. Iako volite da sarađujte i dobar ste organizator, sada vam prijaju drugi vidovi funkcionisanja. Ovo će posebno biti izraženo tokom ove nedelje. Kod Lavova je intelekt obično ograničen na formu, sistem, statičan je i drži se hirjerarhije. Logika je uvek iznad osećanja. Nastupa tek kada se skoncentriše. Ovakve osobine su pomalo poljuljane strahovima, što nije karakteristično za vas. Krupnije poslove ostavite za neko drugo vreme

Novac
Gubite kontrolu nad finansijama i padate u finansijsku „provaliju". Pokušajte da novac koji će pristizati odmah prosledite na mesto koje treba. Posao koji ste pokrenuli napreduje, pa vas očekuje stabilniji period u polju novca.

Ljubav
Ukoliko idete na odmor, očekuje vas jedan buran susret. Nezaboravni trenuci ostaju u sećanju. Lavovi druge dekade imaju konstantnu nervozu na ličnom planu. Lavovi u braku imaće sa supružnikom manjih problema pri kraju nedelje. Daljine vas privlače. Tako biste hteli da izađete iz kalupa svog života. Ne želite, ali vas obuzima ljubomora i sumnje u odnosu na voljenu osobu. Lavovi druge dekade mogu imati neočekivane raskide dugogodišnjih veza.

Zdravlje
Redovno merite krvni pritisak,jer ćete razloga za sekiraciju imati. Organi za varenje biće ugroženi iz istog razloga.

{slider Devica (23. avgust - 22. septembar)}

Emotivni problemi mogu uticati na opšte psihofizičko stanje,pa otuda i potreba da se obrati pažnja na stanje organizma. Neke Device će imati jaku želju da se prolepšaju pa je to dobar razlog za još bolji način života, a samim tim i način ishrane. Uznemirenost creva zna da bude vaša slaba tačka, pa se potrudite da se hranite namernicama bez glutena.

Posao
Posao će ići glatko, barem na onaj stari ustaljen tempo. Sredinom nedelje komplikacije sa nadređenima, možda šefom, pa onda i sa ostalima. Za vas je najvažnije da ne dozvolite da vas isprovociraju, jer bi tek tada nastao pravi lom. Poslušajte savet starijih ili prijatelja, iako će se on u prvi mah učiniti kao grdnja ili kao da vam popuju. Imate puno potencijala kojih niste svesni. Nečije ponašanje je takvo jer se osećaju ugroženim.

Novac
Kada su finansije u pitanju, trošićete preko svake mere i to neoprezno i nepromišljeno. U svakom slučaju će vam prijati. Nadoknadićete to u narednom periodu.

Ljubav
Odnosi sa okolinom biće više nego dobri, ako izuzmemo moguć period vezanosti za kuću na početku nedelje. Uspećete da otputujete negde sredinom nedelje. Potreban vam je odmor, tako da nećete reagovati na nečija udvaranja. U ljubavi nema novosti, niti ih vi želite. Ono što sada imate, sada vam odgovara pa ga ne bi trebalo ni menjati. Kada je brak u pitanju imaćete manjih sukobljavanja 18.i 19.juna, da bi se posle toga situacije izgladile.

Zdravlje
Zdravlje će vam biti malo ugroženo početkom nedelje, pa je moguće da ćete to vreme provesti u krevetu. Pojačana nerva napetost potrajaće, pa će se to odraziti na druge segmenta života.

{slider Vaga (23. septembar - 22. oktobar)}

Pijte više tečnosti, ali ne hladne tečnosti. Ne mučite sebe rigoroznim dijetama, jer samo blokirate svoj organizam. Odlazak kod kozmetičara vas opušta, ali biste isto tako mogli nekim starim, bakinim receptom da napravite osvežavajuću masku za lice i telo. Potrebna vam je veća fizička aktivnost, ali nemojte da zanemarite unos ugljenih hidrata. Naravno, onih kvalitetnih.

Posao
Uvek tražite srednji put između dve krajnosti. Savladaje svoje nerve kada je posao u pitanju. Biće žestok tempo, ali vi ćete ga dobro ispratiti. Sredinom nedelje ste neočekivano razdražljivi sa kolegama. Ravnodušnost kako će to šef prihvatiti će vas naterati da kažete ono što mislite i ne mislite. Ne obećevajte svašta ljudima sa kojima poslovno sarađujete, jer je ovo period koji liči na kockanje sa srećom. To vas može dovesti u situaciju da neki saradnici nemaju poverenja u vas.

Novac
Pošto niste štedljivi,moraćete da se uskladite sa novčanim dobitkom. Računi ne smeju da čekaju. Možete se osloniti na prijatelja ako vam zafali. Problem je jedino kako ćete mu to vratiti.

Ljubav
Za vas je ovo period velikih iskušenja na emotivnom planu. Sada vam se pruža mogućnost da ostvarite ono o čemu već dugo vreme maštate.Strpljenje vam neće biti jača strana, pa su zbog toga mogući konflikti sa partnerima. Što više takta budete pokazali, to ćete lakše prebroditi situaciju. Vodićete veoma aktivan društveni život i bićete u centru pažnje gde god da se pojavite. To će kod nekih osoba izazvati ljubomoru, pa može doći i do svađa. Vage u braku imaju nešto više sreće. Stare nesuglasice rešavaju.

Zdravlje
Hronične bolesti su ponovo aktuelne. Psihofizičko zdravlje nije u skladu. Trebali biste da obratite pažnju na bubrege i kožu.

{slider Škorpija (23. oktobar - 22. novembar)}

Ubrzan metabolizam, pojačana nervoza, ali i agresivna energija vas polako razara. Srčani bolesnici bi trebalo posebno da se pripaze tokom ovoe nedelje. Unesite više zelenog povrća ishranu. Magnezijum vam je takođe potreban

Posao
Borba za mesto u društvu i dalje vas drži. Sa rezultatima se visoko kotirate, iako ste vi sami u rasulu. Smeta vam malo duži jezik i ponekada što ne možete da ućutite. Ne brinite. Odnekuda se pojavi zrno sreće koje kompenzuje nastalu štetu. Oni koji pretenduju na šefovsko mesto moraće se još uvek dokazivati.

Novac
Sa finansijske strane gledano ispred vas je jedan veći dobitak, ali ćete ga ipak morati proslediti. Budite zadovoljni i zbog toga. Pazite da taj novac ne „bacite" na kupovinu koja vam sada nije neophodna.

Ljubav
Škorpija koje su u braku bi trebalo da se malo više opuste jer će im partner biti na raspolaganju. Tada će moći da se posvete jedno drugom. Slobodnima ljubavni plan nije u jeku dobrih dešavanja. Mada će neki od predstavnika ovog znaka ući u ozbiljnu vezu.

Zdravlje
Kod žena će biti osetljivi jajnici, a kod muškaraca prostata i mokraćna bešika. Pojačana osetljivost.

{slider Strelac (23. novembar - 21. decembar)}

Pojačana agresivnost, nesređenost zbog nezadovljstva sa novcem, odrazava se na odnose i komunikaciju. Ipak, pripadnici ovog znaka se okreću sa više pažnje prema sebi i onome što im je potrebno za psihofizičko zdravlje.

Posao
Ovu nedelju ćete provoditi radno iako u gužvi. Trud će se isplatiti ali ćete na to morate da pričekate. Za neke Strelce nastupa vreme novog posla, ali sve kroz vesti i informacije. Nemojte biti obeshrabreni. Moguća je i promena saradnika. Sada sklopljena partnerstva mogu biti u zastoju. Ako nije hitno nemojte sklapati nove ugovore i legate. Problemi sa zaposlenima postaće gorući onima iz privatnog sektora. Pokušaće da tu naprave neke novine.

Novac
Računi pristižu, a vi ne znate gde ćete pre. Dobro je što su prilivi konstantni, ali je isto tako dobro da ih ne zadržavate, jer će svakako otići na drugu stranu.

Ljubav
Neki Strelci kreću na neplaniran put tokom ove nedelje. Reagovaće sa oduševljenjem. Ljubav je nakonjena samo onima iz druge dekade. Ostalima ili mlaka uzbuđenja ili haotični događaji. Slobodnima se uglavnom pojavljuju prosečni likovi. U svakom slučaju kao da nema nade za njih da će se nešto dogoditi. Strelci koji su u braku imaju napet period, ali sve je zbog nesređene materijalne situacije. Kod nekih se ljubomora javlja, ali vrlo lako i stara strast, što i nije tako loše.

Zdravlje
Zbog nerviranja kod Strelčeva može biti osetljivija žuč. Osetljivi ste i na ishranu. Pokušajte da napravite neke izmene.

{slider Jarac (22. decembar - 19. januar)}

Jarčevima je želudac osetljiviji. Ipak imaju blagotvoran uticaj Venere,pa će usporiti svoj dnevni ritam i uskladiti ga sa svojim potrebama. Nećete biti podložni gojenju, ali nerviranje može izazvati jake migrene. Unos vitamina je neohodan.

Posao
Dobro je što vam mozak radi kao kompjuter i što sve stvari i situacije držite tu. Ova nedelje može vam biti problematična, ali zbog tuđih propusta i to iz nekog davno prošlog perioda. Imate otpor prema nekim stavarima, ali ste se sada našli u centru dešavanja i povedite računa da ne napravite ni jedan propust. Ne preti vam opasnost od novih saradnika, ali pripazite u koga imate poverenja.

Novac
Vaša finansijska situacija biće prosečna. Povećani prihodi vas tek očekuju. Sada se skoncentrišite na izdatke koje morate da imate. Nema potrebe da tražite pomoć od prijatelja. Samo sebi pravite zbrku.

Ljubav
Slobodnim Jarčevima odgovara trenutni zastoj u njihovom privatnom i ličnom životu. Postoje zainteresovani za njihovu ljubav i pažnju, ali će mali broj njih obraćati pažnju na to. U braku bi bilo poželjno da se uzdržite od svoje tvrdoglavosti, pa se nemojte začuditi ako vas partner poželi ostaviti. Smatraćete da je on/ona nezhvalan. Ipak je to samo vaš ugao viđenja. Na neki način koristite celu situaciju da biste pokazali drugima da niste sami.

Zdravlje
Pored stomačnih tegoba , mogući su problemi sa disajnim organima ili alergijom.

{slider Vodolija (20. januar - 19. februar)}

Malo ste se zapustili. Ovo posebno važi za Vodolije druge dekade. Nije naodmet da povratite svoj sjaj, jer vas očekuju lepa dešavanja na ličnom planu. Način ishrane je nesređen. Možda imate potrebu da isprobate novine ili nove načine kuvanja. Sve to možen pozitivno da utiče na vas, kako psihički, tako i fizički.

Posao
Zaglavljeni ste između zahteva okoline i onoga što vi želite. Zdrav razum je ipak tu i odabraćete stranu koja vam najviše pogoduje za vaš napredak. Napete ste, rastresene ste u razmišljanjima oko posla. Želja da izađete iz ove priče je velika, ali nije vreme. Imaćete podršku, ali ne očekujte previše u ovom trenutku. Ovo je pravi momenat da pripremite ljude na neke vaše zahteve i planove. Uz domišljatost i pomoć prijatelja.

Novac
Kada su finansije u pitanju, sve će biti dobro ako izbegnete potrošačku groznicu i smanjite troškove. Prilivi novca idu na kućne potrebštine i zaahteve koje imate od bližnjih.

Ljubav
Vrtite se u krug. Ostavljali ste, pa očekujte da budete ostavljeni. Problemi su uglavnom izazvani vašom krivicom, bez obzira da li oni dolaze iz nehata ili vaše volje. Slobodnim Vodolijama će se dešavati interesantni kontakti,ali sa zastojima i ćutanjem, tako da ponovo neće da znaju na čemu su. Veza koja je nedavno počela može se zahuktati. Ipak stoje nemiri u vama. Bićete nestrpljivi i navalentniji oni iz druge dekade sve u želji da stabilizuju svoje odnose.

Zdravlje
Pojačana nervna osetljivost tokom ove nedelje. Moguće su alergije i problemi sa zubima.

{slider Ribe (20. februar - 20. mart)}

Nervoza diktira tempo vaše svakodnevice, ali vi ste se skoncentrisali na zdrav način funkcionisanja i to u svakom pogledu. Fizička aktivnost praćena dobrom i sadržajnom ishranom je pravi način da nadoknadite utrošenu energiju i izgradite balans. Imate potrebu za ekseprimentisanjem u ishrani.

Posao
One Ribe iz prve dekade bi trebale da završe sve poslove vezane za administraciju. Nedostaje vam elan i entuzijazam. I na poslu vam je potreban tišina i samoća, iako sve vrvi od obaveza i potražnje. Destruktvina energija je prisutna, ali potražite zadovoljstvo u sitnim stvarima. Oni koji se bave sportom ili pedagoškim radom mogu se pohvaliti uspehom koji im utire put dalje i napred.

Novac
Finansijski efekti zaostaju kada je lično vaš priliv novca u pitanju, ali zato imate pomoć bližnjih. Neko od vas će i dopunske poslove aktivirati samo da dođe do određene sume novca.

Ljubav
U nekim trenucima ove nedelje bićete optimistički raspoloženi. U drugim trenucima vaša urođena seta ponovo dolazi do izražaja. Taj tempo će ipak diktirati partner. Iritira vas ta vrsta kontrole koju voljena osoba ima nad vama. Ribe koje su u braku biće nezadovoljne bračnom situacijom. Zaoštreni odnosi mogu odvesti u onu krajnost-rastanak, razvod. Ni jedno ni drugo niste spremni na neku potpunu odvojenost, ali i zajedništvo ne vodi ničemu. Pazite se da ne budete provokator. Nema potrebe da na takav način kažete ono što mislite.

Zdravlje
Hronične bolesti, reumatične tendencije i bolovi u kostima. Podložni gojenju iz treče dekade će imati problema sa crevima i pražnjenjem.

{/sliders}

Autor horoskopa: Astro centar ''Moj astrolog'' - www.mojastrolog.rs
Astrolog: Violeta (0906-200-600)

 

  • Da biste ostavili komentar morate biti prijavljeni na sistem!
    Prijava