Nedeljni horoskop: 2. - 8. jun 2014.

Pročitano: 2492 puta
Kategorija: Horoskop
Ocenite horoskop:
(1 Glas)

Predstavljamo Vam nedeljni horoskop za period od 2. do 8. juna 2014. godine!

{slider Ovan (21. mart - 20. april)|closed}

Venera u prirodnom drugom polju za znak Ovna takođe naglašava pozornost na vrstu hrane koju unosite. Moguće da je večina vas i započela neku dijetu. Ipak, povedite računa koju vrstu hrane unosite. Jednoličnost može da vam škodi.

Posao
Ulazite u ovu nedelju puni optimizma, ali i sukoba sa ljudima sa kojima ste do juče bili bliski. S obzirom na to da „kiptite" od energije sve što vam padne na pamet deluje moguće. Ipak, treba vam uputiti upozorenje. Jupiter u kvadratu sa vašim Suncem zavodi vas u megalomaniju i ekstravaganciju,a umanjuje osećaj za realnost. Ovo posebno važi za predstavnike treće dekade. Ostali Ovnovi slute da su na pragu krupnih uspeha koje priželjkuju već duže vreme.

Novac
Zaokret koji pravite iznenadiće mnoge oko vas. Nemojte se obeshrabriti, ali budite pažljivi u novčanim transakcijama. Ovo je samo posledica unutrašnjih promena koje su bile nužne, ali donose pozitvne rezultate.

Ljubav
Na ljubavnom planu dinamika i uzbuđenje, ali i nagli okreti i to posebno za one koji dolaze iz drugog dekanata. Vaše nedoumice, konfuzije i „talas" sentimentalnosti (za Ovnove nepodnošljiv) nikako da prođu. Utorak i sreda egzaltacija osećanja, ali to će ostati njihova tajna. Muški Ovnovi mogu da imaju sukobe krajem nedelje sa bliskom osobom. Doživećete razočarenje, a neki će prekinuti vezu. Nežnijem polu udvaraće se stariji muškarac. Moguće da se ljubav dešava preko posla. I ne pomišljate na vezu.

Zdravlje
Nervoza dosta utiče na vaše psiho-fizičko zdravlje. Opreznost sa hranom.

{slider Bik (21. april - 20. maj)}

Venera je i dalje prisutna u vašem sazvežđu i samim tim doprinosi da vam se svaki zalogaj viška prosto „lepi" . Porodična okupljanja su aktuelna, kao i vaša pojačana želja da uživate u blagodetima kuhinje vaše majke, tetke ili bake je pojačana prisustvom Merkura u znaku Raka. Opuštenost i nehajnost početkom nedelje, završiće se ulaskom Meseca u znaku Device od četvrtka, kada je idealno da započnete dijetu ili neku kuru čišćenja tokom mesečevog tranzita kroz taj znak (četvrtak, petak, subota).

Posao
Bikovi ulaze u period izazova na poslovnom planu. Ne savetuje vam se da sada se savetujete sa moćnim i autoritativnim osobama,niti da se upuštate u finansijske špekulacije, jer je uspeh neizvestan. Osobe koje su poslom vezane za mašine, hemikalije, vojsku ili sport mogu očekivati izvestan pomak, ali uz punu angažovanja.

Novac
Povoljan uticaj Jupitera, posebno onima koji su pripadici treće dekade, uprkos početnim teškoćama sledi uspeh kada je novac i finansijski priliv u pitanju. Kraj radne nedelje nosi priliv novca koji vam je neohodan.

Ljubav
Venera u vašem sazvežđu pored akcenta na materijalnu stranu, donosi potrebu za stabilnošću na emotivnom polju. Ova nedelja je nedelja kada će iz vas izaći onaj pravi hedonista, iako će ponedaljak biti naglašen dan za ppmoć jednom članu porodice. Bićete skloni raznim uživanjima. Obaveze na nekim drugim poljima će biti naglašene tokom utorka i srede, pa ćete imati sukob želja i potreba.Uz pozitivan stav i loša situacija izgleda manje teška. Krajem ove nedelje bičete osujećeni zbog odsutnosti ili neraspoloženja voljene osobe.

Zdravlje
Može vam se javiti vrtoglavica, pospanost ili alergijska reakcija, ali ćete vrlo brzo se vratiti u formi.

{slider Blizanci (21. maj - 20. jun)}

Prisustvo Jupitera u vašem prirodnom drugom polju može da vam promeni način razmišljanja o ishrani. Emotivna nestabilnost ili stabilnost utiče na vas. Prirodno i sa ukusom spremljeno vam donosi zdrav apetit.Potrudite se da ne jedete brzo i u hodu ili čak da nekontrolisano uzimate brdo hrane ili pića uz prijatne razgovore sa prijateljima.

Posao
Vladar vašeg znaka je u Raku, a to je prirodno drugo polje, polje novca i zarade za vas Blizance. Kreće u susret Jupiteru,pa se potrudite da napravite dobre poslovne planove i kontakte koji mogu da donesu solidan uspeh i zaradu. Sređujte dokumentaciju i papirologiju, pogotovu onu koja je deo prošlosti. Neki od vas će morati da ispravljaju greške svojih prethodnika. Nema mesta neraspoloženju. Uhvatite dobar ritam.

Novac
Možete očekivati neke zastoje u planovima,neraspoloženje, prinuđenost da se borite sa novčanim tegobama. Ipak ima svetla na kraju tunela. Okolnosti vam idu na ruku,iako će veći dobici zaostati tokom ovog dana.

Ljubav
Ukoliko planirate neki put, opuštanje sa voljenom osobom ovo je pravo vreme. Utorak i sreda tranzitom Meseca kroz znak Lava vam donosi dobre emotivne kontakte sa ovim horoskopskim znakom. Poslednje dane ove nedelje iskoristite za razgovor sa osobom koju već duže vreme izbegavate. Iz inostranstva vam stiže draga osoba ili barem vesti od nje. Blizanci prve dekade doživljavaju pravu „buru" na ljubavnom planu, ali se ne vidi smirenje u dogledno vreme.

Zdravlje
Oprezno rukujte sa električnim aparatima, vatrom ili oružjem.

{slider Rak (21. jun - 22. jul)}

Preterivali ste jedno vreme sa užicima, ali ste imali i dane kada ste se kontrolisali. Neki od vas će preći na vegaterijanski način ishrane što će malo poremeiti imunološki sistem. Nisu preporučljive nagle promene, već se potrudite da svaku promenu u ishrani uvedete polako i planski. Neohodan je savet stručnog lica, nutricioniste

Posao
Bićete usmereni od partnera.Imaćete jaku podršku u svakom vašem angažovanju. Na početku nedelje dobijate preambiciozan zadatak. Preispitujete svoje sposobnosti. Angažujte svu svoju kreativnost i okolina i saradnici biće više nego zadovoljni.

Novac
Finasije su u porastu, ali još uvek imate troškove koji premašuju priliv novca. Hvata vas blaga panika. Smirite se. Imaćete konstantan priliv novca. Prevazilazite sadašnje probleme.

Ljubav
U ovu nedelju Rakovi ulaze raspoloženi.Već u četvrtak i petak vas očekuje susret sa osobom koju niste dugo videli.Za Rakove koji planiraju put najbolji je kraj nedelje. Ako ga ne iskoristite sačekajte kraj meseca, u protivnom nećete izbeći nerviranja i malere. Vaša ljubav deluje laka, ali samo vi znate sa kojim teškoćama se borite. Osećate se zbunjeno i zabrinuto. Budite svesni da ste sve preuveličali i da je noramlno da stvari ne idu uvek glatko.

Zdravlje
Očekuje vas manji pad imuniteta, pa ne bi bilo loše da pređete na vitaminsku ishranu.

{slider Lav (23. jul - 22. avgust)}

Dajte prioritet zdravoj ishrani.Ako odabirate dijetu pridržavajte se u potpunosti. Većini će nastupajuće leto biti podstrek da lepo izgledaju. Manja razočarenja mogu uticati na gubitak apetita. Povedite računa o tome.

Posao
Oko vas se stvara gužva. Tobožnja gunđanja preko telefona koji zvoni ceo dan ne uzimate za ozbiljno.Stižu nove ponude za koje ste u principu zainteresovani, ali nećete moći sve odjednom da realizujete. Mogući pehovi krajem nedelje. Bolovanje kolege koji vam je neophodan. Obratite pažnju na vesti iz inostranstva.

Novac
Niste osoba koja voli da čeka, ali kada su finansije u pitanju, još uvek stoje nezadovoljstva. Morate biti smireni. Neočekivani troškovi i odlivi novca mogu da izazovu nervozu i bes.

Ljubav
Lavovi koji su u braku mogu da očekuju nemirne dane, nerazumevanje i ozbiljno preispitivanje čvrstine zajednice.Slobodnim Lavovima predstoje mnoga iskušenja,čak previše. Da stvar bude komplikovanija stara, ali fatalna ljubav se vraća u vaš život.U početku nećete znati kako da reagujete. Nadmenost na početku nedelje zamenićete analizom. Budite smireni.

Zdravlje
Već izvesno vreme brinete za zdravlje jednog člana porodice ili familije. Pazite se nestručnih saveta. Problemi sa crevima i imunološkim sistemom su mogući.

{slider Devica (23. avgust - 22. septembar)}

Imate puno elana i inspiracije. Vaša kreativnost se vidi i na stolu. Uživate u pripremanju hrane, ali one egzotične, drugačije,pre svega zdrave. Nema potrebe naglastiti da zbog zdravog organizma se skoncentrišete na vitaminsku ishranu. Kraći obraci su preporučljivi. Ako ste zaposleni, bolje vam je da svoj obrok pripremite kod kuće, bićete sigurniji šta unosite u svoj organizam.

Posao
Ako je neko sumnjao da ste zasita izvanredni u poslu koji obavljate nastupajući dani će demantovati. Elan i inspiracija su u usponu, a za divno čudo postajete borbeniji sa izražajnom potrebom da se istaknete i dokažete kao autoritet. Svima koji vas vole to je pravo olakšanje. Otvara se novi ciklus u vašoj karijeri.

Novac
Značajne promene u prilivu novca. Iscrpljujući rad se isplatio. Nije vreme za ulaganje,sačekajte neko drugo vreme.

Ljubav
Postaćete daleko privlačniji za suprotan pol. Razdragani i senzibilni ste tokom ove nedelje. Ipak, nećete moći da ne ispitate osobu koju ste nedavno upoznali. Susreti i prijatni razgovori vas očekuju tokom sredine ove nedelje. Bračnima će partner napraviti grešku koja nije previše krupna. Uzdržite se od poriva da ga žestoko kritikujete.

Zdravlje
Moguće su prehlade i zubobolja. Nekim od vas je neophodan odmor. Zdravlje vam je čelično.

{slider Vaga (23. septembar - 22. oktobar)}

Već duži vremenski period nezadovoljstav mogao je da utiče na način kako pristupate hrani.Nemojte očajavati i sauzama gutati prevelike zalogaje. To ne liči na vas. Pokrenite se. Nađite onaj optimizam i podelite ga sa dragima. Hrana je uživanje, ali hrana je i način da doprinese još većoj lepoti vašeg tela.

Posao
Ovaj period zahteva veće angažovanje na poslu. Veliki broj Vaga mora prihvatiti dodatne obaveze i poslova tokom ovog perioda, kako bi povećale zaradu. Nedelja koja će vas iscrpeti. Sređujte svu vrstu dokumentacije. Nerazumevanje sa saradnicima na početku nedelje. Podrška autoriteta do srede, kada ćete sa saradnicima ostvariti prividan mir.

Novac
Više posla doneće bolju zaradu.Ipak, morate da sačekate. Promene koje ste planirali ili neku veću kupovinu morate da odložite.

Ljubav
Bićete privučeni jednom ekscentričnom osobom koja vam donosi na neki način prividno i kratkotrajno zadovoljstvo. Savetuje se oprez. Galantan muškarac ulazi u vaš život na početku nastupajuće nedelje. Zadržite bistru glavu. Sve ovo može da vodi sa kratkotrajnim strastima. A ako ste za takvu vrstu kontakt onda u napad. Vage koje su u srećnoj vezi mogu da se nadaju lepom iznenađenju.

Zdravlje
Potrebno je da se fizički angažujete. Umor koji osećate jeste zarad nekih razočarenja, ali će vas sport i neke slične aktivnosti „podići".

{slider Škorpija (23. oktobar - 22. novembar)}

Prinuđeni ste da trošite puno energije, koje treba da nadoknadite na pravi način. Zdravom ishranom baziranom na kvalitetne proteine i povrće samo će doprinite vašoj psihofizičkoj spremnosti. Unutrašnju uznemirenost istrošite na vežbanje, a pozitivnu energiju unesite na „usta" zdravom hranom.

Posao
Prinuđeni ste da neke stvari završite na svoj način, što i nije loše. Ne donosi ti naredni period smirenje, možda samo kratkotrajno. Reorganizacija svakodnevice je neophodna. Novine te očekuju, bilo da nisi zaposlen ili da već jesi. Nečete imati preteranu potrebu da se dokazujete na poslu.

Novac
Situacija nije bezazlena ali ste je svesni. Očekivani priliv novca kasni. Možete da očekujete pomoć bliskih kada je novac u pitanju. Ako vam je nešto hitno, uzmite to u obzir.

Ljubav
Bićete pozvani na jedno neočekivano slavlje. Emotivno ste u rastrojstvu iako pokušavate da pokupite deliće svog života u jedan mozaik. Prošlost se razbuktava ponovo. Situacija nije bezazlena, a naročito bolni mogu biti 3. i 4. juni. Slobni ovog znaka su preokupirani ljubavlju, ali se trude da to okolina ne vidi.Poznanstvo sa jednom Devicom može doneti mnogo lepih momenata. Posebno srećni dani su petak i subota.

Zdravlje
Pričuvajte se povreda.Ovo nije nedelja kada biste trebali ići zubaru ili hirurgu.

{slider Strelac (23. novembar - 21. decembar)}

Novi ljudi i inspirativne teme mogu da vas podstiču da zanemarite ishranu. Sve čete raditi u hodu. Brza hrana može da vas uspori i samo na kratko doprinese osećaju sitosti. Stomačna kiselina može da radi jače tokom ove nedelje. Posvetite sebi vreme i uživajte u potpunom zadovoljstvu bez žurbe.

Posao
Jedan od saradnika probudiće vam osećaj za disciplinu. Bacate se na proučavanje novih vidova poslovanja. Ideje su na mestu i pune su inspiracija. Srećne okolnosti vam još ne idu na ruku, ali se vi svakako dobro organizujte. Nesporazumi sa pretpostavljenima su mogući krajem nedelje.

Novac
Nemojte impulsivno trošiti novac. Postoje stvari koje sada nisu hitne. Ne trošite bez plana i neumereno.

Ljubav
U ljubavi na izgled imate sreće, ali vas obuhvata melanholija. Pozitivniji su vam utorak i sreda, kao i nedelja. Grozničavo se bacate na neko sređivanje ljubavnog života. Vama uvek nešto nedostaje. Strelci koji imaju ljubavsvog života pored sebe bi trebalo da povedu računa o svom ponašanju. Partner vam nudi veću stabilnost. Ne propuštajte životne šanse.

Zdravlje
Moguće stomačne tegobe ili problemi sa nogama i zglobovima

{slider Jarac (22. decembar - 19. januar)}

Mnoge promene ste pregurali preko svojih „leđa". Neki od vas imaju upozorenja od strane lekara da moraju da povedu računa o svom zdravlju. Nesporazumi su u vama izrodili jedno biće koje oseća dozu grča sada. Vraćate se nekim starim vrednostima, pa tako i kada je hrana u pitanju. Sve što je „staro" je provereno i dobro.

Posao
Bilo bi vreme da se malo opustiti kada je posao u pitanju. Tokom nedelje vam se potvrđuje glas koji već očekujete. Unutrašnja razdraganost vam ostaje unutra jer ne smeta glasno da se obradujete za sve ono što je u najavi. Posao će vam tek pruđiti potrebno zadovoljstvo. Ukoliko radite na dva mesta možda ćete biti priseljeni da se odreknete jednog.

Novac
Posle kraćeg šoka,vi ćete ovaj period iskoristiti tako što ćete ponovo napuniti svoju „kasu". Pazite se nepotrebnih troškova.

Ljubav
Jarčevi koji su u stabilnoj vezi imaće period kada se preispituju šta dalje i kako dalje. Ovo neće naglas reći. Vi ipak želite mir i harmoniju i sitnice koje vam život znače. Nekoliko prijatnih dana imaće slobodni ovog znaka. Nemojte pogrešno proceniti situaciju kada je jedan Ovan u pitanju.

Zdravlje
Glavobolje ili hronične bolesti mogu biti aktuelne tokom ove nedelje

{slider Vodolija (20. januar - 19. februar)}

Imate poteškoće na mnogim poljima. Nesigurnost vas je obuzela. Neki od vas imaju faze kada previše konzumiraju hranu, piće, dok drugi ušravo beže od toga. Imunološki sistem može da trpi, zato se priberite i pokušajte da unesete kvalitetnu hranu. Vitaminska ishrana bi bila idelana za vas sada.

Posao
Završite nagomilane i zaostale stvari. Dobijate polet, ali vam energija i brzo splasne. Nesuglasice sa kolegama. Iščekivanje dobrih vesti kada je nov posao u pitanju. Sve to doprinosi da se kajete za neke prethodne pogrešne korake. Ovo je faza korenitih promene. Bitno je da je samo pratite.Sve će doći na svoje mesto.

Novac
Rasipate snagu, a novac ne pristiže u očekivanom iznosu. Dodane obaveze čekaju, a vas muči novac. Nepredviđeni troškovi na početku nedelje. Imate šansu za neku manju zaradu.

Ljubav
Slobodne Vodolije su već razočarane na ljubavnom planu. Prekidi i raskidi su već u toku, kao i nedefinisani od odnosi. Sve to doprinosi nervozi i nesanici. Oni koji du u dužim vezama ili braku stišavaju strasti i nesuglasice. Usmereni su na rešavanje drugih problema. Osoba iz prošlosti i dalje je uporno da uđe u vaš život. Moguće trzavice već na početku nedelje u porodičnom krugu. Lične probleme nemojte pričati. Stoji vam glas o ogovaranju vas i vaše ljubavne priče.

Zdravlje
Iscprljeni ste... Porverite krvnu sliku.Mogući su probavni problemi, kao i glavobolja.

{slider Ribe (20. februar - 20. mart)}

Zaslužile ste odmor, pa se potrudite da ga ostvarite. Imate šansu za malo tišine. Uživajte na miran način uz neko vitaminsko piće. Blagodeti dobre i kvalitetne hrane vi već poznajete. Pazite na hemijske vitamine. Vama mogu više sada da štete.

Posao
Napor i dokazivanje, ali se isplatilo. Dajete sebi šansu da dospete na poziciju koja će vas u potpunosti zadovoljiti. Ipak upozorenje na neke tračeve u okviru posla. Moguć otvoren sukob četvrtak-petak. Što pre da preduzmete prave korake i da rešite situaciju.Ne dozvolite da nelija loša reč utiče na dalji tok vašeg posla. Ipak je to samo zlonamerni trač.

Novac
Vlada zatišje. Više odliva novca nego priliva. Neko od porodice treba vašu finansijsku podršku.

Ljubav
Ne vršite eksperimente u ljubavi. Proverite da li ste sve dobro rekli. Osoba koja vam se dopada gaji ista osećanja kao i vi. Prava osoba vam je spajač. Emotivno uspešan je ponedeljak i sam kraj nedelje. Uštedećete sebi puno nerviranja, amožda i suza ako stavite bivšem partneru jasno do znanja da vas ne interesuje ništa vezano za njega. Neko očekuje da se setite važnog datuma. Partner je razočaran.

Zdravlje
Dinamični ste. Moguće su prolazne migrene i umor.

{/sliders}

Autor horoskopa: Astro centar ''Moj astrolog'' - www.mojastrolog.rs
Astrolog: Violeta (0906-200-600)

 

  • Da biste ostavili komentar morate biti prijavljeni na sistem!
    Prijava