Nedeljni horoskop: 21. april - 27. april 2014.

Pročitano: 6514 puta
Kategorija: Horoskop
Ocenite horoskop:
(1 Glas)

Predstavljamo Vam nedeljni horoskop za period od 21. do 27. aprila 2014. godine!

{slider Ovan (21. mart - 20. april)|closed}

Ulazak Sunca u astrološko polje hrane, omogućava vam jasno sagledavanje vašeg načina ishrane. Ovaj uticaj će vas podržavati narednih mesec dana, tako da imate dovoljno vremena da napravite dobre promene u ishrani. A sve u cilju poboljšanja imuniteta, vraćanja pozitivne energije kroz ishranu.

Posao
Ova nedelja vam je najpovoljnija za ispravljanje loših odluka iz prošlosti. Ako ste sami sagledali svoju grešku, sigurnim putem idete ka rešavanju problema. Ponovo dolazite u kontakt sa dragom osobom iz poslovnog okruženja, od koje ste se u jednom momentu udaljili. Obnova kontakta ili saradnje, vraća vam veru u vaše ciljeve.

Novac
Ulazak Sunca u vaše astrološko polje finansija, obećava bolju finansijsku situaciju u narednih mesec dana. Trenutno su vam date tri mogućnosti za poboljšanje finansija. Aktivnosti koje na neki način obavljate tajno, zatim kroz rad u kući. Najveću stabilnost ostvarujete kroz karijeru kojom se inače bavite.

Ljubav
U braku i dugim vezama još uvek vlada napeta situacija. Sa ovakvim uticajima vam je preporučljivo da ne ulazite u rasprave koje vas vode u sukob, ali i da se ne inatite partneru. Ima nade za vas ukoliko ozbiljno pristupite problemu, sagledate šta možete da promenite, prilagodite se, razgovarate ali bez optuživanja, zameranja... Kao po pravilu, slobodne osobe će ove nedelje upoznavati partnere koji su uspešni, finansijski stabilni, ali i zauzeti. U ovom periodu ste više raspoloženi za uživanja i dobar provod. To će vam biti prioritet pri izboru novog partnera. Gledate trenutna dešavanja i ne dotiče vas činjenica da je partner već zauzet ili u braku. Samo ne zaboravite, baš u takvog partnera bi se mogli snažno zaljubiti. Preko poslovnih aktivnosti lako bi mogli ući u vezu punu strasti. Tu je i tajna veza sa mlađom ili mladolikom osobom. Pažljivo birajte.

Zdravlje
Mogli bi imati problema sa vidom, dioptrijom... Posetite lekara ako primetite ovakve smetnje. Fizički se odlično osećate.

{slider Bik (21. april - 20. maj)}

Od ponedeljka bi mogli imati stomačnih problema koji su izazvani načinom ishrane. Naročito ako ste skloni gurmanskim jelima koji sadrže mnogo začina. Ukoliko niste skloni ovakvim izborom hrane, onda veću pažnju posvetite žvakanju namirnica. Od četvrtka ćete i sami imati potrebu da nešto menjate u svom jelovniku.

Posao
Napetost, nezadovoljstvo i nervoza su prisutni u poslovnom okruženju. Bavite se samo onim što zavisi od vas, što sami možete da poboljšate. U ovom periodu vam se ne preporučuju sukobi, otvorena zameranja i prebacivanja. Ne gubite nadu ako još uvek ne uspevate da dođete do bilo kakvog zaposlenja.

Novac
Svojim stavom i načinom komunikacija utičete na lična primanja. Ako ste svađalački raspoloženi, bez tolerancije... propuštate mogućnost za učestvovanje u aktivnostima koje bi vam mogle doneti stimulaciju, povećanje primanja. Odlazak na teren, službeni put... mogu doneti značajnije poboljšanje finansija.

Ljubav
Nešto vrlo ozbiljno ali tajno, prisutno je na ljubavnom planu. Ukoliko ste u tajnoj vezi sa zauzetom ili popularnom osobom, budite vrlo obazrivi, ako želite da vaša ljubav ostane tajna. Rizični su vam četvrtak i petak. Sva tajna udvaranja, simpatije... koje su prisutne u prethodne tri nedelje konačno vas vode ka emotivnom spajanju. Slobodne osobe mogu očekivati intenzivnija dešavanja u drugom delu nedelje. Svako putovanje obećava nešto novo i lepo. Preko društvenih mreža moglo bi doći do prijatnog poznanstva, koje pokreće intenzivnu komunikaciju, dopisivanje... sa osobom koja živi u inostranstvu. Do prvog susreta dolazi u naredna dva meseca. Prihvatite predlog vama bliske osobe, koja želi da vas upozna sa nekim. I te kako bi se mogli prijatno iznenaditi i emotivno ostvariti. Nezadovoljstvo na poslovnom planu, mogli bi preneti u bračne odnose.

Zdravlje
Ako izbegnete stomačne tegobe, bićete u punoj formi.

{slider Blizanci (21. maj - 20. jun)}

Ponedeljak vam je izuzetno povoljan za početak dijete. Tada bi mogli primeniti dijetu koju ste već oprobali i koja vam je donela dobre rezultate. Samo ne razmišljajte o gladovanju. Dok će ostali biti raspoloženi za sve vrste eksperimenata u ishrani. Sve što je novo i neobično to će vam biti interesantno.

Posao
U pokušaju da ispravite neku situaciju, bićete uspešni ako ste sigurni u sebe i svoje stavove, ciljeve... Bilo koji vid kolebanja vas vodi u začarani krug. Ova nedelja vam nudi veća ostvarenja, što govori da se okrenete ka višim ciljevima. Mogli bi potpisati poslovni ugovor koji vam donosi sjajnu budućnost.

Novac
Pozitivan odnos Venere i Jupitera, potvrđuje da ste u odličnom periodu za novac i sva finansijska pitanja. Značajna rešenja idu preko posla kojim se bavite. Još ako ste preko poslovnih aktivnosti povezani sa inostranstvo, prilivi će biti značajniji. Novi posao koji započinjete, kao i dobitak zaposlenja... najavljuju bitno poboljšanje finansija.

Ljubav
Poboljšanje finansijske situacije pozitivno utiče na odnose u braku i dugim vezama. Omogućeno vam je planiranje godišnjeg odmora, kraćeg putovanja... sa partnerom. Ako je bilo nekih nesuglasica i problema, lakše dolazite do zajedničkog dogovora. Još uvek su aktuelne stare ljubavi. Da bi nešto pokrenuli morate biti sigurni u sebe. Pokazivanjem slabosti, još više ćete udaljiti staru ljubav. Možda vam je potrebno još vremena kako bi realnije sagledali čitavu situaciju, prepoznali problem koji vas je udaljio. Usamljenim osobama se otvaraju velika vrata sreće. Svi oni kojima je ljubavno ostvarenje glavni cilj, ove nedelje će odabrati najbolje za sebe. Neko želi romantičnu ljubav, partnera koji zna da pokaže emocije. Drugi žele ulazak u trajnu vezu koja bi ih vodila u zajednički život. Ima i onih koji žele avanturu, provod i zabavu. Sva ljubavna ostvarenja su moguća, kroz novi početak.

Zdravlje
Mogli bi vam se vratiti stari problemi sa zglobovima i kičmom. Na vreme reagujte.

{slider Rak (21. jun - 22. jul)}

Ulazak Sunca u znak Bika, kod vas donosi jasnu želju za uživanjem u hrani. Pre bi se reklo da vam je bitan kvalitet, dobar ukus i miris namirnica, kao i izgled. Prvenstveno vas privlače omiljena jela. Ako napravite dobar raspored obroka i užine, uživaćete a pri tom nećete ugroziti ni svoju liniju, kao ni zdravlje.

Posao
Pozitivnim pristupom svim dešavanjima, imate mnogo veće šanse za ostvarenja i promene. Starija osoba sa kojom radite, a tu su prisutne i emocije, potpuno vam je na raspolaganju za svaku situaciju u kojoj se nađete. Inostranstvo vam daje veće mogućnosti. Pogotovo preko voljene osobe.

Novac
Ova nedelja vam kreće sa dobicima, poklonima i prilivima novca. Svaka simbolika inostranstva... da li se radi o voljenoj osobi ili službenom putu, govori o lepim dobicima u poklonu ili novcu. Mnogi primaju prvu platu. Koliko ste se angažovali na radnom mestu u prethodnom mesecu, videćete po uplatama koje vam stižu.

Ljubav
Tek kod Rakova su prisutne stare ljubavi. Veze koje su trajale duže od godinu dana, sada primaju izuzetno jake i pozitivne uticaje, koji im omogućavaju sretno pomirenje. Ovo je prava prilika koju ne bi smeli propustiti. Sa pomirenjem ide i dogovor o zajedničkom životu. Dok veze koje su trajale kraće od godinu dana, ni ove nedelje nemaju velike šanse za ponovnim spajanjem. Sve dok osećate nesigurnost u sebi, spremni ste da pređete bezuslovno preko svega, ne preporučuje vam se da bilo šta započinjete. U vašu vezu bi se ubrzo vratili stari problemi. Usamljeni koji žele ulazak u stabilnu vezu, na dobrom su putu. Svoju sreću ostvaruju sa osobom iz Zemljanog znaka: Bik, Devica ili Jarac. Preko osoba koje poznajete još iz detinjstva dolazite u kontakt sa simpatijom iz mladosti, koja trenutno živi u inostranstvu. Ubrzo vas očekuje susret. Ljubavi sa osobama iz inostranstva, ove nedelje donose ispunjenje emocija.

Zdravlje
Pratiće vas dobro raspoloženje. Samo ne preterujte u jelu.

{slider Lav (23. jul - 22. avgust)}

Lavovi su i te kako spremni na promene. Prethodne tri nedelje ste sami sebe uništavali lošim navikama. Pored hrane koja je nepovoljno uticala na vaš pritisak, značajno je bio zastupljen i alkohol ili cigarete. Od srede vam je omogućeno da napravite pozitivan zaokret i okrenete se ka zdravom životu. Osim toga, izbacite 'brzu hranu' iz svakodnevnog menija.

Posao
Promene na nebu koje vam donose odlučnost u promenama na bolje, kao i optimizam koji osećate u sebi, pokretački deluje na vas. Imate osećaj kao da vam se vraća snaga koju ste u datom momentu izgubili i vuče vas ka većim poslovnim ostvarenjima. Samo tako nastavite. Nadoknadićete sve ono što ste propustili.

Novac
Početak nedelje donosi priliv novca preko inostranstva ili službenog puta. Od srede svaka aktivnost kojoj se posvetite omogućava priliv novca. Tu je i nova ideja koju bi lako mogli sprovesti sa prijateljem koga znate još iz detinjstva. Vikend dočekujete zadovoljni, imaćete dovoljno novca za provod.

Ljubav
Koliko god tvrdili da ste preboleli staru ljubav i sami znate da to nije tačno. Preko osoba koje vam ulaze u dom, sa kojima se intenzivno družite, već početkom nedelje čućete informacije koje će vas obradovati. Ovaj period je povoljan za prvi kontakt, koji vodi ka pomirenju. Razdvajanje do koga je došlo zbog dužeg poslovnog boravka partnera u inostranstvu, neće još dugo trajati. Dobre vesti vas očekuju krajem nedelje. Ako ste već dugo usamljeni, a izašli ste iz duge veze ili braka, mogli bi pokrenuti pravu ljubavnu sreću. Partner je obrazovan i uspešan, ali je zauzet ili je to osoba iz javnog života. Ukoliko ste spremni za tajnu vezu, koja bi vam u mnogo čemu poboljšala kvalitet života, otvorenog srca prihvatite udvaranja. Slobodne osobe bi u ovom periodu mogle da biraju između dva podjednako privlačna partnera. Birajte srcem, nećete pogrešiti.

Zdravlje
U periodu ste velikog fizičkog i duhovnog oporavka.

{slider Devica (23. avgust - 22. septembar)}

Device i dalje muče muku sa stomačnim problemima ili alergijama. Sve ovo možete regulisati promenom ishrane, adekvatnim terapijama... Prisutan je i uticaj koji vas navodi na opuštanje. Ako ste u situaciji da jednu bitnu stvar želite da ostvarite, ali vam razum to ne dozvoljava, sve dok ne nađete prihvatljivo rešene, neku sredinu... neće vas napustiti stomačna nervoza.

Posao
Napetost i nervoza koju ste osećali prethodne tri nedelje, postepeno nestaje. Već sada osećate da vam se vraća stabilnost i ono što vas je mučilo sada vam deluje nebitno. Za ideje koje su vam bile neizvodljive, nalazite najbolja rešenja. Imate jak uticaj na poslovno okruženje, što vam daje dodatnu snagu i sigurnost.

Novac
Nikako vam se ne preporučuje da dugovanja bilo koje vrste regulišete ponovnim zaduživanjem. Ako ovo izbegnete, računajte da ste se spasili velikih nevolja u narednih mesec dana. Sa druge strane vam je omogućeno da dođete do veće zarade, koju bi iskoristili za divno putovanje. Sreća vam se ipak osmehuje.

Ljubav
Bračni odnosi, kao i odnosi u dugim vezama su u fazi većeg oporavka, uzajamnog razumevanja i pažnje. Intenzivnije druženje sa prijateljima, svakako bi vam prijalo. Device koje i dalje razmišljaju o staroj ljubavi, imaće ove nedelje priliku da poboljšaju odnose, da se same u nekom smislu prilagode... izbace iz sebe bes koji je izazvao razlog raskida... i konačno obnove tu veliku i dugu ljubav. Pravi lek za obostranu patnju bio bi odlazak na kraći put ili planiranje zajedničkog putovanja, godišnjeg odmora... Početak nedelje omogućava novi ljubavni početak sa izrazito tamnom osobom. Ako se već poznajete, do sredine nedelje ulazite u vezu. I dalje su prijatelji i rođaci bitni pri upoznavanju novog partnera. Oni koji vas dobro poznaju, izabraće mnogo bolje nego vi sami. Prihvatite ovakav predlog, nećete se razočarati.

Zdravlje
Misli su vam opterećene. Na vama je da prihvatite trenutnu realnost i nađete prihvatljivo rešenje za sebe.

{slider Vaga (23. septembar - 22. oktobar)}

Vage su prilično nesigurne. Ne prihvataju tuđe savete, a sami nemaju dovoljno snage da nešto promene u korist sebe. Uticaj se najviše oseća na polju hrane. Ako imate problem sa šećerom, teško ćete odoleti slatkišima i sl.. Ova nedelja bi vam mogla doneti veće zdravstvene probleme, ako niste disciplinovani. Samo od vas zavisi trenutno zdravlje, ne zaboravite to.

Posao
Na poslu vam sve ide olakšano. Čak i ako se susrećete sa nekim novim aktivnostima, bićete sjajni. Kako vas sa jedne strane podržava Venera, a sa druge Jupiter, znajte da su sva ostvarenja moguća na lakši način, preko protekcije... spleta okolnosti. Povećana je i mogućnost zaposlenja, ukoliko radite na tome. Svakako i svi vidovi napredovanja.

Novac
Sigurno vas muči Saturn koji već dugo boravi u vašem astrološkom polju novca. Ove nedelje Saturn prima stimulativne uticaje, koji vam omogućavaju da svoju finansijsku situaciju dovedete u red. Povoljno je vreme i za štednju, koja ima tendenciju rasta. Dobici koji vas očekuju su isključivo od puno rada i zalaganja.

Ljubav
Već duži period vaše astrološko polje ljubavi prima uzburkane uticaje, koji mogu doneti nagle promene. Ako ste u vezi, sami bi mogli pokrenuti sukob koji bi vas razdvojio. Više pažnje posvetite potrebama i željama partnera, kako bi spustili tenziju koja je prisutna među vama. Bilo koji vid uslovljavanja partnera, sigurno vas vodi ka sukobu, pa i rastanku. Isti uticaj deluje i pri ulasku u vezu. U jednom momentu ste i te kako zainteresovani za jednu osobu, da bi ubrzo otkrili bitne mane koje vas odbijaju. Ljubavi kreću u jednom momentu zanosa, a kad prenoćite shvatite da to nije to. Sa ovakvim uticajima samo budite obazrivi sa kim ulazite u vezu. Konfliktne osobe vam nikako ne odgovaraju, naročito u ovom periodu. Međutim, ukoliko upoznate osobu koja je krajnje originalna, neobična, bavi se neobičnim zanimanjem... mogli bi ući u interesantnu i sretnu ljubavnu priču.

Zdravlje
Fizički se prilično dobro osećate. Sami imate dobru intuiciju šta vam prija a šta ne.

{slider Škorpija (23. oktobar - 22. novembar)}

Ove nedelje će isplivati najlepša strana Škorpija. Potpuno ste stabilni, odlučni i uporni u svemu što je dobro za vas. Tako ćete se odnositi i prema hrani, kao i svom organizmu. Pri dobrom ste apetitu, ali pažljivo birate svoj meni. Za pravo čudo u svemu ste odmereni, a pri tom sretni i zadovoljni. Mogli bi malo preterati u slatkišima.

Posao
Mnoge muke kroz koje ste prošli sa Saturnom u vašem sazvežđu, svojom upornošću i željom za dokazivanjem, uspeli ste da prevaziđete. Upravo ste ušli u period koji će vam za ovakvo ponašanje doneti obilate nagrade. Najbolja ostvarenja možete postići na polju inostranstva. Svaka simbolika inostranstva donosi lepu poslovnu priču.

Novac
Ni za novac ne bi trebali da brinete. Ukoliko ste ipak bili u dužoj finansijskoj krizi, nekako vam se same okolnosti slažu i omogućavaju bolju zaradu. Tu su mogući i dobici preko dragih osoba, kao i službenih putovanja, putovanja iz zadovoljstva... Da ne zaboravimo vaš hobi, jer bi ga lako mogli unovčiti.

Ljubav
Škorpije znaju i te kako da uživaju. Emotivno ispunjenje im podiže pozitivnu energiju koju uspešno šire na sve osobe oko sebe. Venera je i dalje u vašem astrološkom polju ljubavi, a pri tom je odlično podržana od drugih planeta. Prijatno iznenađenje mogla bi da vam priredi crna markantna osoba. Radi se o starijem partneru koji je tradicionalan, odlučan i strpljiv. Škorpija sa kojom bi se prvenstveno nadmetali komentarima, na kraju će vas osvojiti. Romantična priča sa jednim boemom osvojila bi vam srce pri prvom kontaktu. I na ljubavnom planu inostranstvo će odigrati bitnu ulogu. Da li partner živi u inostranstvu ili često putuje... upoznajete ga na putovanju... Sa ovakvom osobom najlepše ćete se uklopiti. Poznanstvo do koga dolazi na javnom mestu, vodi vas u tajnu ljubav. Nemojte da se začudite, kada vas stalni partner zaprosi. Vreme je za venčanja i zajednički život.

Zdravlje
Vama vlada neverovatno jaka pozitivna energija.

{slider Strelac (23. novembar - 21. decembar)}

Iako ste prirodni optimista, svemu prilazite otvoreno i sa lakoćom, ove nedelje shvatate da morate biti odgovorniji prema sebi i svom organizmu. Ako ste na vreme promenili svoj dosadašnji način ishrane, u ovom periodu ćete se sjajno osećati. U suprotnom sami donosite konačne odluke od sredine nedelje i okrećete se ka zdravom životu.

Posao
Privatnici su još uvek pod dobrim uticajima, kao i oni koji se bave povremenim poslovima. Do srede sačekajte sa bitnim odlukama iako vam sve u prvom momentu deluju ispravno. Tada vam kreću jači uticaji koji vas pokreću na jedan vrlo siguran način. Sada ste u prilici da svoje kvalitete dokažete. Uticaj vas podržava u narednih mesec dana.

Novac
Pre nekoliko dana je krenuo jedan bitan uticaj, koji vam omogućava veliki finansijski preporod. Uticaj će trajati do kraja septembra, tako da imate dovoljno vremena da se dobro organizujete. I prolazni uticaji nagoveštavaju finansijsku stabilizaciju. Ako prodajete nekretninu, nećete dugo čekati pravog kupca.

Ljubav
Ljubavne odnose koji vas vezuju za prošlost, ne pokušavajte da obnovite preko prijatelja ili bilo koga drugog. Više verujte u sebe, svoje sagledavanje čitave situacije. Za sada pratite sve što se dešava kod bivšeg partnera, znaćete da iskoristite povoljan momenat. Nestrpljenje i ljubomora su vam najgori neprijatelji. Preko nepredviđenih okolnosti, usamljeni će ove nedelje imati priliku da uđu u novu vezu. Ako pri prvom susretu osetite veliku bliskost sa osobom suprotnog pola, znajte da ste naišli na partnera kakav vam u mnogo čemu odgovara. Osoba koja vam se uporno udvara a izašla je iz duge veze ili braka, trenutno vam se ne preporučuje. Bili bi rame za plakanje, što vama nikako ne bi prijalo. Ostanite u prijateljskim odnosima, vremenom bi se situacija mogla poboljšati. U blizini vašeg doma ili mesta gde radite, moguće je novo poznanstvo koje najavljuje novu ljubav.

Zdravlje
Ulazak Sunca u vaše astrološko polje zdravlja pozitivno deluje na vas i na vaš način razmišljanja.

{slider Jarac (22. decembar - 19. januar)}

Još uvek ste pod nepovoljnim uticajima, kada je vaš način ishrane u pitanju. Što više birate i menjate svoje stavove o hrani, sve ste dalje od pravog rešenja. Pokušajte da se ustalite sa jednim načinom ishrane, pa tek posle par dana nešto dodajte ili oduzmite. Samo na takav način imate šanse da se izvučete iz ovog nepovoljnog uticaja.

Posao
Skromnost će biti vrlina ove nedelje. Ako planirate neke veće promene, usmeravate se ka velikim ciljevima, teško ćete u tome uspeti. Dobitak zaposlenja je izvestan, kao i poboljšanje na radnom mestu, ali ništa grandiozno. Za sada radite na manjim promenama, koje vas postepeno vode ka višim ciljevima.

Novac
Izuzetno je važno da napravite prioritete, kada je novac u pitanju. U suprotnom bi mogli napraviti manji haos, koji bi vam iskomplikovao život. Ne povodite se trenutnim potrebama i željama, kako bi uspešno vladali celom situacijom. Jaki pozitivni uticaji, omogućavaju potpunu stabilnost, što ipak zavisi samo od vas.

Ljubav
Sasvim je drugačija situacija kada je ljubav u pitanju. Nalazite se u izvanrednom periodu za ljubav i ljubavna ostvarenja. Ako još uvek želite pomirenje sa bivšim partnerom, sa kojim ste bili u dugoj vezi, očekuju vas lepa dešavanja. Sama situacija se slaže i omogućava kontakt koji najavljuje pomirenje. Možda vam je ovo razdvajanje bilo potrebno kako bi što bolje sagledali vaš odnos i na vreme ispravili dosadašnje greške. Lepi počeci vam se omogućavaju preko putovanja ili partnera koji živi u inostranstvu, ima bitan kontakt sa inostranstvom... U ovom periodu ste pokretljivi i otvoreni za nešto novo. Tu bi vam i prijatelji mogli omogućiti novo poznanstvo, koje bi u vama probudilo burne emocije. Interesantno je i to, da kada vam se pojavi jedan potencijalni partner, pojaviće se još neko. Na vama je da birate. Tajna veza sa osobom sa kojom radite, ulazi u manju krizu.

Zdravlje
Do četvrtka bi mogli imati glavobolju ili nesanicu.

{slider Vodolija (20. januar - 19. februar)}

Vodolije se odlično snalaze u kuhinji. Uglavnom se oslanjaju na svoje kulinarske sposobnosti, najviše veruju sebi. Uživaju u laganoj hrani koja sadrži obilje povrća i voća. Još uvek ih drži pozitivan odnos prema ishrani. Razmišljaju kako će poboljšati svoj izgled i vitalnost, a pri tom da uživaju u ukusnim jelima.

Posao
Ako ste privatnik, zaposlen ili tražite posao, nadajte se sretnim okolnostima koje vas guraju napred. Narednih mesec dana je vreme uspeha za privatni biznis. Dok ostali imaju više vremena za veća ostvarenja. Ove nedelje su podržani svi oni koji imaju visoke poslovne ciljeva, koji su bili strpljivi i čekali svojih pet minuta.

Novac
Venera koja boravi u vašem astrološkom polju novca i ove nedelje prima odlične uticaje. Novac vam stiže preko dobitka zaposlenja, svih redovnih poslovnih aktivnosti. Tu je i novac koji ste već zaradili a kasnio je. Već od ponedeljka privatnici mogu očekivati bolji promet i značajnije prilive novca.

Ljubav
Za sada ne bi trebali da pokušavate obnovu kontakta sa partnerom koji ne živi u vašem mestu boravka. Još uvek su prisutni napeti uticaji i ne najavljuju ništa dobro. Bivše veze koje su pokrenute preko poslovnih aktivnosti, možda radite zajedno... su u mnogo boljoj poziciji. Sve se pokreće na nekom okupljanju ili nečijoj proslavi. Usamljene osobe su nestrpljive i same pokušavaju da pokrenu neku priču. Do četvrtka vas očekuju nova poznanstva, koja bi vas u momentu podigla i zainteresovala, ali već sutradan nestaje sva ta magija koja vas je opila prethodnog dana. Mogao bi uspeti kontakt samo sa osobom koja je uniformisana. Drugi deo nedelje mnogo više obećava. Neko nov dolazi u vaše poslovno okruženje i kod vas budi pravo ushićenje. Lako bi mogli ući u tajnu vezu sa zauzetim partnerom. Nešto interesantno se dešava i u vašem komšiluku. To je tek u najavi.

Zdravlje
Ishranom bi mogli regulisati tegobe ukoliko ih imate.

{slider Ribe (20. februar - 20. mart)}

Mnogi od vas bi želeli da vrate već oproban način ishrane koji im je u datom momentu najviše prijao. Ali kao da nemate dovoljno snage. Setite se kako ste se nekada osećali, izgledali i neka vam to bude stimulans. Pripremajte se do četvrtka, kada bi svaku svoju zamisao mogli pokrenuti sa lakoćom.

Posao
Ova nedelja vam je izuzetno povoljna za dogovore, nove kontakte i to sa uspešnim i uticajnim osobama. Neke situacije će te sami sebi razjasniti i samim tim naći pravi put za ostvarenje poslovnih ciljeva. Savet i podršku svake vrste očekujte od sebi bliske osobe, možda i vašeg partnera. Ono što započnete ove nedelje pokreće povoljan nastavak.

Novac
Ove nedelje vam se ne preporučuje pozajmljivanje novca. Imate manje prilive u odnosu na potrebe. Budite strpljivi i štedljivi. Već krajem nedelje situacija se menja. Kroz sve kontakte i dogovore koje ostvarite mogli bi očekivati lepe prilive novca. Naravno, službeni put najviše obećava.

Ljubav
Samo prisustvo Venere u vašem sazvežđu, najavljuje lepa emotivna dešavanja. Nova poznanstva koja će vas usrećiti, voljena osoba bi vas mogla obradovati lepim poklonom, a odnosi među partnerima se poboljšavaju. Trudnoća bi mogla biti pokretač za brži ulazak u zajednički život, brak. To vam sve obećava Venera koja je pri tom izvanredno podržana drugim planetama. Jupiter vam poručuje da bi svoju sreću mogli pronaći sa osobom koja živi u inostranstvu ili često putuje. Ako su se takvi kontakti pokrenuli u skorijoj prošlosti, uskoro dolazi do prvog susreta. Ukoliko ste izašli iz duge veze ili braka, samo od vas zavisi da li će te ući u nešto novo. Svaka neodlučnost donosi propuštene šanse. Omogućen vam je susret, lepa informacija o bivšem partneru sa kojim ste se razdvojili pre nekoliko meseci. Prijatelji bi vas na jedan spontan i iskren način mogli ponovo spojiti.

Zdravlje
Ova nedelja donosi pravo buđenje. Svesni ste šta je potrebno da menjate u korist svog zdravlja.

{/sliders}

Autor horoskopa: Astro centar ''Moj astrolog'' - www.mojastrolog.rs
Astrolog: Biljana Klark (0906-200-600)

 

  • Da biste ostavili komentar morate biti prijavljeni na sistem!
    Prijava