Nedeljni horoskop: 28. april - 4. maj 2014.

Pročitano: 7321 puta
Kategorija: Horoskop
Ocenite horoskop:
(1 Glas)

Predstavljamo Vam nedeljni horoskop za period od 28. aprila do 4. maja 2014. godine!

{slider Ovan (21. mart - 20. april)|closed}

Svi uticaji vam šalju istu poruku. Stabilizujte se sa načinom ishrane. Važnije od svega je da redovno uzimate obroke i užinu. Obroci ne bi trebali biti obilati. Opredelite se za hranu u kojoj uživate, koja ima manje kalorija i masnoće. Održaćete dobru liniju, bolje ćete se osećati. Vredi pokušati.

Posao
Idete samo na sigurna dešavanja. Uglavnom se sve ideje pokreću novca radi. Trenutno vam se ideje nižu jedna za drugom, sve dok se u jednoj ne pronađete. Kroz posao, kao i dopunske aktivnosti, mogli bi doći do ostvarenja koja su veća od očekivanih. Ukoliko tražite posao dobićete ga u privatnoj firmi.

Novac
Novac i posao su vam odlično povezani. Kroz sve redovne i sporedne poslovne aktivnosti, možete odlično zaraditi. Ušli ste u vrlo povoljan period za novac, a koliko ćete ga zaraditi zavisi samo od vašeg angažovanja. Privatnici mogu očekivati bolju zaradu. Dok nezaposleni dobijaju dobru podršku od ukućana.

Ljubav
Venera se ubrzano približava vašem sazvežđu. Nije ni čudo što osećate jaku potrebu za ljubavlju i provodom. Tajne veze će biti vrlo aktuelne ove nedelje. Ako je među vama došlo do dužeg razdvajanja, lako možete ponovo doći u kontakt. Sve ukazuje na pomirenje. Stariji partner koji vam se već izvesno vreme udvara, postaje vam interesantniji. Ovde očekujemo ulazak u tajnu vezu. Slobodne osobe bi trebale ići na sve veće skupove, proslave i zabave. Baš na takvom mestu upoznajete budućeg partnera. U isto vreme bi se mogle pojaviti dve osobe koje pokušavaju da vam se približe. Jedna je izuzetno vesela i interesantna, ali je zainteresovana samo za dobar provod. Dok je druga stabilna, želi prijatnu i ozbiljnu vezu.

Zdravlje
Više pažnje posvetite svom načinu ishrane. Pravilnom ishranom, poboljšaćete svoje zdravlje.

{slider Bik (21. april - 20. maj)}

Ukoliko prošle nedelje niste primenili zdrav način ishrane, to ćete sigurno uraditi u ovom periodu. Bikovi i te kako razmišljaju o ukusnoj hrani, hrani koju obožavaju da jedu... Ako ste preterali u jelima koja ne prijaju vašem organizmu, brzo će te to promeniti. Imaćete jaku podršku ukućana, posebno osobe koja je zadužena za kuvanje.

Posao
Boravak Sunca u vašem sazvežđu vam baš prija. Osećate jaku pozitivnu energiju, donosite dobre odluke i ništa vam nije teško. Ako ste planirali odlazak za inostranstvo, posla radi, približava se dan vašeg putovanja. To bi mogao biti i službeni put. Sjajni uticaji koje prima Sunce, nesigurnost i nervozu potiskuju u drugi plan.

Novac
Od aktivnosti koje ste igrom slučaja radili prošle nedelje, početkom ove očekujte prve prilive. Sva interesovanja su vam usmerena ka sticanju novca, pravite razno razne kombinacije. Bićete vrlo uspešni u tome. Jedan deo zarade bi trebali ostaviti sa strane, bolje ćete se osećati.

Ljubav
Početkom nedelje donosite odluke u vezi budućnosti vaše veze. Ako ste u vezi sa zauzetim partnerom, najverovatnije već sada imate potrebu za promenama. Ukoliko vas partner pozove na kraći put do kraja nedelje, uspešno ćete prevazići trenutnu krizu. Dok u dugim vezama partner oseća vaše udaljavanje. Ako se potrudi da nešto promeni na bolje i dalje ostajete u vezi. U suprotnom došlo je vreme za razdvajanje. Slobodne osobe će imati najviše uspeha kroz putovanja, poznanstva preko neke bliske osobe, kao i slučajna poznanstva na ulici, u šetnji pored vode... Moguće je i poznanstvo sa jednim strancem, koga bi upoznali preko prijatelja. Najveći utisak na vas će ostaviti osoba koju ne krasi velika lepota, ali poseduje neodoljiv šarm. Ova nedelja je kao stvorena za ljubav.

Zdravlje
Dobro se osećate. Vladate svojim životom, kao i zdravljem.

{slider Blizanci (21. maj - 20. jun)}

Početkom nedelje bi mogli imati ozbiljnijih stomačnih tegoba. To je prvi znak da bi trebali da korigujete svoju ishranu. Mnogi će pokušati da ova dešavanja prikriju od ukućana, ali neće za dugo. Najkasnije od petka sami nešto menjate uz podršku osobe koja najveći deo dana provodi sa vama. Stabilizaciju očekujte za vikend.

Posao
Venera vas još uvek dobro podržava na poslovnom planu. Ove nedelje bi konačno trebali da dođete do ostvarenja koje ste u datom momentu propustili ili jednostavno niste bili u mogućnosti da stupite u kontakt sa osobom koja odlučuje. Podršku očekujte od žena, kao i svih osoba sa kojima radite a imate prijateljske odnose.

Novac
Do sredine nedelje pažljivo čuvajte svoj novčanik, kako ga ne bi izgubili. Svi tajni dogovori, tajni poslovi... ono što diskretno obavljate, donosi vam novac. Kako i dalje u vašem astrološkom polju novca boravi Jupiter, a pri tom je dobro postavljen, nemate ne rešivih novčanih problema. Novac vam svakako stiže.

Ljubav
Veze u kojima je već došlo do ozbiljnijih problema, najpraktičnije bi bilo da završite. Možda vam je trenutno potrebno razdvajanje kako bi u narednom periodu sagledali koliko vam partner znači i da li ste vi sami nečim doprineli tom neskladu. Ako ste definitivno odlučili, ubrzo očekujte ulazak u emotivnu vezu sa starom simpatijom koju poznajete preko poslovnih aktivnosti. Pokreću se tajne ljubavne priče sa partnerom koji je prilično stariji od vas. Ukoliko upoznate osobu koja vam se neodoljivo dopada, ali niste sigurni da li se i vi njemu dopadate.. nastavite prijateljski kontakt. Iduća nedelja bi mogla doneti zbližavanje, pa čak i nagao ulazak u vezu. Vikend vam donosi ljubav na prvi pogled.

Zdravlje
Zbog jurnjave za boljim životom nemate dovoljno vremena za sebe.

{slider Rak (21. jun - 22. jul)}

Sunce koje boravi u sazvežđu Bika prima jake pozitivne uticaje od Jupitera iz vašeg sazvežđa. Ovaj uticaj bi vas mogao navesti na preterano uživanje u hrani, gde bi lako mogli izgubiti kontrolu nad svojim apetitom. Samo za ovih sedam dana mogli bi dobiti toliko kilograma da ne bi mogli obući uobičajenu garderobu. Razmislite.

Posao
Ne bi trebali da se upuštate u poslove, situacije i poslovne odnose kroz koje ste imali prilike već da prođete, a zapamtili ste po većem neuspehu. Ukoliko drugima postavljate velike ciljeve, a malo dajete tapkaćete na mestu. Sve čemu pristupate iskreno sa puno vere u sebe, doneće vam najbolje rezultate.

Novac
Ova nedelja bi mogla da vam donese zavidne rezultate na finansijskom planu. Sve zavisi isključivo od vas samih, koliko i kako ste se davali na radnom mestu. Uz saradnju sa starim prijateljem kome verujete rešavate bitne finansijske probleme. Očekuje vas vredan poklon.

Ljubav
Nikome ne bi trebali da dozvolite da utiče na vaš izbor partnera, na odnos koji imate u trenutnoj vezi ili braku. Povlačenjem i bežanjem od problema pokvarićete odnose sa partnerom kao i porodicom ili prijateljima. Slušajte svoje srce i nećete pogrešiti. Duži period su prisutni uticaji koji vam omogućavaju pomirenje sa voljenom osobom sa kojom ste u jednom momentu planirali brak ili ste već počeli da živite zajedno. Ako ove nedelje ne dođe do susreta, kontakta... očekuju vas vesti koje vam daju nadu. Pitanje je momenta kada će doći do pomirenja. Nove ljubavi se pokreću na putovanju, fakultetu, kao i sa osobama koje dolaze iz inostranstva. Pojavljuje se i jedna starija osoba.

Zdravlje
Snagu nađite u mirnim, dobroćudnim i mudrim osobama.

{slider Lav (23. jul - 22. avgust)}

Lavovi su oprezni i probirljivi. Vole dobro da pojedu i uglavnom se opredeljuju za hranu u kojoj uživaju. Mnogi od vas će sebi udovoljiti i pojesti ono što vole. Pri tom vode računa o količini hrane koju unose u organizam. Ima i onih koji kradom jedu. Tada bi mogli biti u problemu. Menjajte nešto.

Posao
Poslove koje niste dovršili neka vam budu prioritet. Svaki čas bi neko mogao da vam potraži baš taj podatak. Već ste ušli u period dokazivanja, pa zbog manjih propusta ne ugrožavajte poslovni ugled. Imaćete diskretan kontakt sa uspešnom osobom ili šefom, koji bi vam mogao promeniti život na bolje.

Novac
Sprema vam se novčana nagrada za aktivnosti u kojima ste učestvovali na diskretan način. Očekuju vas i dnevnice koje ste već trebali da dobijete. Ova nedelja je kao stvorena za novac. Sve ono što radite i te kako će vam se isplatiti. Novac vam stiže sa više strana. Budite aktivni.

Ljubav
Ne menjajte svoje navike. Organizujte se kako vama odgovara. Pritisak od strane partnera ili prijatelja u organizaciji izlazaka i odabira društva oduzeo bi vam pozitivnu energiju. Velike su mogućnosti susreta sa bivšim partnerom. Za sada ništa ne preduzimajte, pustite neka prođe još malo vremena. Preko posla ili na nekoj proslavi mogla bi vas osvojiti zauzeta osoba. Tajne veze su u fazi procvata, kako nove tako i stare. Ove nedelje vam se omogućava veliko ljubavno ostvarenje. Preko uspešnih osoba bi mogli upoznati nekoga ko će vam omogućiti dobar provod uz skladan odnos i puno nežnosti. Svaki kontakt sa inostranstvom, strancima, putovanjima... donosi partnera koji će znati da vas usreći.

Zdravlje
Dobro zdravlje, lepo raspoloženje i pozitivna energija. Vreme je za sport i razbibrigu.

{slider Devica (23. avgust - 22. septembar)}

Vama ništa ne može promaći. Ako osećate stomačne tegobe znajte da je to ozbiljan signal koji vas upozorava na način ishrane. Ne eksperimentišite sami ništa. Posetite lekara, uradite osnovne analize, ako želite da se rešite tegoba. U suprotnom ćete se naći u začaranom krugu.

Posao
Izbacite iz sebe unutrašnji bes i nezadovoljstvo koje je izazvano nečijim ponašanjem na radnom mestu. Dopustite pozitivnoj energiji da vas vodi. Vaš pozitivan stav donosi mudro razmišljanje i sva vrata će vam biti otvorena. Neka vam prioritet budu vaše želje i ciljevi. Mogli bi biti vrlo uspešni.

Novac
Kako ste skloni da se brinete unapred, mogli bi napraviti veliku pometnju u razmišljanju o obavezama koje niste izmirili. Venera vam šalje jaku pozitivnu energiju. Usmerava vas na dobar način kako da dođete do bolje zarade i rešite trenutne probleme.

Ljubav
Neophodno je da raščistite odnose sa starom ljubavi pa se tek onda možete usmeriti ka nečemu novom. Većina vas je ipak okupirana prošlošću. Još uvek vas podržavaju sjajni uticaji koji nagoveštavaju pomirenje. Problem je u vama. Nešto vam ne da da popustite, a trebali bi. Dajte sebi još jednu šansu da se kasnije ne bi kajali. Preko inostranstva, fakulteta ili u kontaktu sa zakonom omogućen vam je novi ljubavni početak. Ova nedelja omogućava prvi kontakt koji se nastavlja. Partner je strpljiv, odmeren i pokušava da vas osvoji na jedan krajnje specifičan način. Stara simpatija se vraća iz inostranstva, tek vas tu očekuju lepa dešavanja. Pozitivno ste podržani za ulazak u brak ili zajednički život.

Zdravlje
Skloni ste prehladama i padu raspoloženja. Uložite malo više truda, družite se.

{slider Vaga (23. septembar - 22. oktobar)}

Mars u vašem sazvežđu vam baš donosi pometnju na svim poljima života. Samo se malo potrudite i ovladajte svojom nesigurnošću. Ako u tome uspete, Saturn iz astrološkog polja hrane nudi vam divna rešenja. Prvenstveno kroz način ishrane koji će vam vratiti pozitivnu energiju.

Posao
Rešite se nemira i nesigurnosti na ličnom planu, kao bi mogli živeti divnu energiju koja vas podržava na poslovnom planu. U svim poslovnim aktivnostima imate podršku od strane žena i saradnika sa kojima se družite i van radnog mesta. Dok vam Jupiter šalje poruku da se okrenete ka uspešnim osobama.

Novac
Preko uspešnih osoba bi mogli doći do svih finansijskih rešenja, poboljšanja primanja. Ove nedelje vam je naklonjen novac preko svih aktivnosti. Ne dvoumite se mnogo, prihvatite sve poslove koji mogu da vam donesu dobru zaradu. Partner dobija povišicu.

Ljubav
Svaka slabost i nesigurnost koju bi pokazali partneru nepovoljno će uticati na vaš odnos. Vaše misli su opterećene. Sasvim je moguće da ste sami nešto pogrešno protumačili. Budite svoji i sigurni u sebe, bićete zadovoljniji i uspešniji. Ne dozvolite da vama ovlada neraspoloženje zbog ljubavnih neuspeha. Uložite samo malo truda i uspećete da pronađete odgovarajućeg partnera. Tajna ljubav koja kreće preko poslovnih aktivnosti u potpunosti bi vas oporavila. Ako ste se udaljili od simpatije sa kojom radite splet okolnosti će vas opet spojiti. Iskoristite ovu priliku. Ove nedelje vam se ne preporučuju avanture. Veća ostvarenja vas očekuju sa stabilnim partnerom, koji je najverovatnije stariji od vas nekoliko godina. Tu je i jedna razvedena osoba koja vam se i dalje udvara.

Zdravlje
Potreban vam je odmor i opuštanje. Više pažnje posvetite sebi.

{slider Škorpija (23. oktobar - 22. novembar)}

Ako osećate povišen pritisak, budite sigurni da je to izazvano načinom ishrane. Škorpije se inače nalaze u jednom vrlo uspešnom periodu i sve ono čega se prihvate uspešno dovršavaju. Sada se malo više pozabavite sobom i svim onim što unosite u organizam, radite na fizičkom oporavku kroz ishranu.

Posao
Saturn iz vašeg sazvežđa je već počeo pozitivno da deluje na vas. Ova nedelja vam donosi kontakte preko kojih dobijate ideju na koji način možete poslovno da se ostvarite. Sada ste u fazi pripreme za bitne realizacije koje vam kreću od iduće nedelje, a trajaće narednih mesec dana.

Novac
Donosite mudre odluke koje će pozitivno uticati na vašu finansijsku situaciju. Svaki vid udruživanja da li kroz timski rad ili saradnju sa bliskom uspešnom osobom pokrenuće sretne okolnosti i na lakši način dolazite do sjajnih priliva novca. Samo ne preterujte u procenama da li vama pripada više ili vašem poslovnom partneru.

Ljubav
Još ove nedelje Venera će boraviti u vašem astrološkom polju ljubavi. Dobri uticaji koje Venera prima od Saturna iz vašeg sazvežđa daje veće mogućnosti različitih emotivnih ostvarenja. Ono što je sigurno.. dolazi do susreta i obnove veze sa starom ljubavi. Svaka neodlučnost i povlačenje će vas udaljiti od voljene osobe. Budite odlučni i prihvatite pomirenje, ali i poziv za zajedničko putovanje. Dva uticaja nagoveštavaju ulazak u zajednički život, kao i ljubavnu sreću kroz putovanja. Tu je i ljubav sa osobom koja živi u inostranstvu od koje dobijate poziv za odlazak u posetu ili partner planira dolazak kod vas. Vikend vam donosi neplaniran susret sa kolegom što bi moglo da pokrene nova ljubavna dešavanja.

Zdravlje
Pojačana pozitivna energija i osećaj ličnog zadovoljstva.

{slider Strelac (23. novembar - 21. decembar)}

Sunce koje boravi u vašem astrološkom polju zdravlja povoljno je podržano retrogradnim Plutonom iz Jarca. Sam uticaj vam ukazuje da kroz manje promene u načinu života, odnosu prema sebi i hrani, mogli bi doći do velikog preporoda. Pluton vas neprimetno vraća ka zdravom životu.

Posao
Radosne vesti koje ste dobili prošle nedelje od strane šefa ili uticajne osobe, ove nedelje se realizuju. Neki će dobiti premeštaj, zaposlenje... svakako idete ka višim ciljevima koje ste dugo pripremali. Ako ste planirali službeni put ili odlazak u inostranstvo putevi su vam otvoreni.

Novac
Kroz privatan posao i sve sporedne poslovne aktivnosti koje držite u tajnosti, dolazite do dobre zarade koja će vam stizati duži vremenski period. Svaki novi poslovni ugovor koji potpišete isto tako obećava u naredne tri nedelje. Lakše dolazite do veće pozajmice, kredita, a neke očekuje dobro nasledstvo.

Ljubav
Da bi ste ostvarili svoje ljubavne planove, potrebno vam je više samopouzdanja gde bi napravili razliku između bitnog i nebitnog. Nalazite se u jednom dužem periodu koji je prilično uzburkan. Razmišljajte pozitivno i uspećete. U vezama budite svoji i ne dozvolite da vas iko pokoleba, utiče na vaš odnos sa partnerom. U suprotnom ćete imati toliko sukoba da ćete prilično iskomplikovati vaše odnose, možda se i razdvojiti. U čitavoj ovoj situaciji, spašava vas vladar Jupiter koji prima jaku pozitivnu energiju. Kako budete razmišljali i donosili odluke tako će vam biti u ljubavnom životu. Data vam je prilika da sprovedete sve ono što vam donosi ljubavnu sreću. I kroz vezu u kojoj ste, kao i kroz ulazak u nešto novo emotivno. Budite svoji.

Zdravlje
Samo prisustvo Sunca u vašem astrološkom polju zdravlja omogućava vam sjajan oporavak, stabilnost i dobru energiju.

{slider Jarac (22. decembar - 19. januar)}

Svi pripadnici ovog sazvežđa koji žive sami potpuno su zaboravili šta znači domaća kuhinja. Nezdravo se hranite i nerado ulazite u kuhinju. Ako ništa drugo povremeno odlazite na ručak kod roditelja ili bliskih rođaka, prijatelja. To bi vas moglo probuditi iz letargije i pozitivno pokrenuti.

Posao
Potrebna je velika odmerenost ukoliko ste privatnik. Ne zanosite se brzom poslovnom oporavku i ne pravite nagle promene. Idite isključivo na sigurno. Zaposlene osobe će kroz druženje van radnog mesta sebi otvoriti nove puteve, probuditi uspešne ideje. Zaposlenje preko drage osobe ili partnera.

Novac
Još uvek ste pod nepovoljnim uticajima na astrološkom polju novca. Sve zavisi od vas kako se postavite. Ne preporučuju vam se nagla velika ulaganja i neplansko trošenje novca. Ako ovo izbegnete sačuvaćete ono čime raspolažete. Već kroz poslove koje obavljate iz zadovoljstva, mogli bi lepo zaraditi.

Ljubav
U mnogima živi velika želja za pomirenjem sa voljenom osobom. Uticaj se odnosi na veze koje su trajale duže od godinu dana. Sve je moguće, ako uspete nekako da dođete u kontakt. Od velike pomoći će vam biti zajednički prijatelji ili rođaci. Organizacija zajedničkog izlaska ili putovanja bi bio pun pogodak. Astrološko polje ljubavi vam je već pokrenuto pozitivno. Tu su nove ljubavi koje bi vas lako mogle odvesti u stabilnu vezu, ali i zajednički život, brak... U tome uspevate ako se opredelite za stabilne osobe, koje iza sebe imaju bitna životna ostvarenja. Uspešna osoba, koja je možda zauzeta a sa vama se opušteno pojavljuje u javnosti ostvaruje vaš ljubavni san. Imate više mogućnosti za uspešna ljubavna ostvarenja.

Zdravlje
Ljubavna ostvarenja pozitivno utiču na fizičko zdravlje i način razmišljanja.

{slider Vodolija (20. januar - 19. februar)}

Ne inatite se sami sebi. Dopustite vašoj jakoj unutrašnjoj energiji da vas pokrene i oslobodi napetosti. Uzimanjem vitaminskih napitaka i što više voća mogli bi se pozitivno pokrenuti. Trenutno vam najviše odgovara lagana hrana. Obavezno izbacite noćne obroke, ako želite da se stabilizujete.

Posao
Na poslovnom planu možete očekivati dobre promene, ukoliko se uključite u trenutna dešavanja. Uz podršku vašeg šefa ostvarujete odlične rezultate. Pratite njegove zahteve i sve će lagano teći. Ako ste ostali bez posla ili tek pokušavate da dođete do zaposlenja, velike su šanse za novi uspešan početak.

Novac
Venera vam i ove nedelje obećava dobru finansijsku situaciju. Neko bi mogao da vam vrati dug na koji ste gotovo zaboravili. Zatim ukoliko vam kasni neka vanredna isplata preko posla kojim ste se bavili, stiže vam ove nedelje. Sada ste u situaciji da neki dinar ostavite na štednju.

Ljubav
Ukoliko ste u prethodnom periodu planirali zajednički život, ova nedelja vam je odlična za pokretanje i preseljenje. Upoznavanje partnera sa vašom porodicom biće vrlo uspešno. Ako se u vaš komšiluk doselila osoba koja dolazi iz drugog grada ili države, u vama budi znatiželju. Sami ćete se potruditi da što pre dođe do susreta i upoznavanja. Baš kroz pružanje pomoći, potrebne informacije novom komšiji, vidno primećujete obostrane simpatije. Isti uticaj će delovati i kroz poznanstvo sa komšijinim rođakom ili na nečijoj kućnoj zabavi. Odlazak na službeni put sa kolegom pokreće novu ljubavnu priču. Potpuni emotivni oporavak doživljavate kroz tajnu vezu sa markantnim partnerom.

Zdravlje
Osetljivi nervi, napetost i strahovi. Pronađite adekvatan način za opuštanje.

{slider Ribe (20. februar - 20. mart)}

Novčani problemi bi vas lako mogli navesti da utehu pronađete u jelu. Bolje bi vam bilo da se okrenete ka izlascima, druženju i ljubavi. Ako nastavite sa nekontrolisanim jelom mogli bi izazvati veće stomačne tegobe. Svoju energiju okrenite ka sreći i pozitivnom razmišljanju, brzo ćete doći do duševnog mira i opuštanja.

Posao
Ove nedelje vam je preporučljivo da se što više krećete, da budete aktivni i prihvatate sve predloge. Donećete najbolje odluke za sebe. Kroz susrete i razgovor sa uspešnim osobama pokrećete dobra dešavanja na radnom mestu. Od rođaka ili komšije imate značajnu pomoć pri pronalaženju zaposlenja.

Novac
Mnogi od vas bi mogli imati problema sa neplaćenim računima, obavezama po osnovu kreditnih kartica ili kredita. Strah i panika vam samo odmažu i blokiraju vaše misli i dobre ideje. Opustite se, rešenje nalazite preko voljene osobe, ali i vama dragih ljudi. Samo se ne zadužujte u cilju vraćanja nekog duga.

Ljubav
Još ovu nedelju u vašem sazvežđu boravi Venera, a pri tom u astrološkom polju ljubavi vas i dalje pozitivno podržava Jupiter. Simpatije koje su već prisutne, do kraja nedelje pokreću novu ljubavnu priču. Ako ste se rastali sa voljenom osobom koja živi u inostranstvu, omogućen vam je ponovni kontakt, susret i pomirenje. Kroz putovanja, intenzivna druženja sa prijateljima, rođacima i komšijama, preko društvenih mreža i svih vidova komunikacija... najlakše će te se ostvariti na emotivnom planu. Pri kupovini namirnica ili odlasku na ručak bićete u situaciji da birate između dve osobe. Za sada vam se ne preporučuje ljubav sa razvedenom osobom. Samo bi vam oduzela energiju i donela razočarenje.

Zdravlje
Tempo života će vas primorati da naučiti da postoji vreme za odmor i dobar san.

{/sliders}

Autor horoskopa: Astro centar ''Moj astrolog'' - www.mojastrolog.rs
Astrolog: Biljana Klark (0906-200-600)

 

  • Da biste ostavili komentar morate biti prijavljeni na sistem!
    Prijava