Nedeljni horoskop: 10. februar - 16. februar 2014.

Pročitano: 5772 puta
Kategorija: Horoskop
Ocenite horoskop:
(1 Glas)

Predstavljamo Vam nedeljni horoskop za period od 10. februara do 16. februara 2014. godine!

{slider Ovan (21. mart - 20. april)|closed}

Kako je ovo mesec, kada bi trebali više da se posvetite svojoj ishrani, lepote radi, ne pristupajte rigoroznim dijetama. Postepeno menjajte režim ishrane, nipošto ne gladujte. Pošto ste prinuđeni da idete na slavlja i proslave, gde je teško odoleti prelepoj trpezi, dajte sebi malo oduška. Ali ne preterano.

Posao
Svakim danom vas sve više napušta napetost, nervoza... Problemi su iza vas, ali tej težak osećaj razočarenja, bola... još uvek osećate negde u sebi. Krajem ove nedelje očekujte konkretne potvrde od saradnika. Mogli bi dobiti i željenu informaciju...

Novac
Ako ste u prethodnom periodu učestvovali u nekom vidu dopunskih delatnosti, ne samo privatno, već i na poslu kojim se bavite, očekuju vas lepi prilivi novca. Uspevate da svoju trenutnu finansijsku situaciju stabilizujete. Novac vas baš hoće, a tu su i dobici preko partnera. Povoljno je i za podizanje kredita.

Ljubav
Prijatelji će odigrati važnu ulogu u vašem ljubavnom životu. Ako je došlo do razdvajanja, uz njihovu podršku uspevate da dođete do bitnih informacija, ali i susreta sa bivšim partnerom. Sada je sve na vama. Razdvajanja do kojih je došlo u novembru ili januaru, i to nesporazuma radi, nečijeg uplitanja u vaš odnos... imaju najveće šanse za pomirenje. Na javnom mestu, mogli bi upoznati osobu koja je bliska vašem prijatelju. To je neko ko se ponovo vraća u vaše okruženje, ispoljava želju da vas vidi, upozna... Tu je i jedna uniformisana osoba, možda sportista... koja će vam se postepeno približiti. Gde god da izlazite, krećete se... susrećete se. Imate osećaj kao da vas namerno prati. Strelac bi vam doneo sjajan provod, novo iskustvo koje ćete dugo pamtiti.

Zdravlje
Ako zakačite prehladu, budite odgovorniji. Idite kod lekara i redovno koristite terapiju. Svaka neozbiljnost vas ponovo vraća u krevet.

{slider Bik (21. april - 20. maj)}

Iako se nalazimo u zimskom periodu, kada je više zastupljena kalorična hrana, nešto u vama vas odbija od takvog jelovnika. Kao da ste prezasićeni. Više vam prija 'lagana' hrana... rečni i morski specijaliteti... kao da želite da prizovete leto. Crna i bela rotkva bi vam i te kako prijala, naročito ako imate povišen holesterol i trigliceride. Pročistite svoj organizam.

Posao
Ako uspete da nađete zajednički interes sa svojim šefom, budite sigurni da ćete imati maksimalnu podršku sa njegove strane. Vaši predlozi i interesovanja, moraju doći u prvi plan. Ove nedelje su moguća službena putovanja, odlazak na seminar... Ne nasedajte na tuđe komentare, govorkanja... verujte isključivo sebi i onome što sami vidite.

Novac
Pokreće se priča o novcu koji ste već trebali da dobijete, a niste. Moglo je doći i do propusta u obračunu plata... Svakako vam stiže novac koji je kasnio u bilo kom smislu. Ako se radi o nagradi, stimulaciji pa i povišici, sve obavite vrlo diskretno. Novac vam je još uvek vrlo naklonjen.

Ljubav
Komentari vaših prijatelja, ponovo u vama bude sećanja i čežnju za bivšim partnerom. Prvenstveno morate da raščistite sve odnose iz prošlosti, kako bi mogli ići dalje. Aktuelni su susreti sa bivšim ljubavima, kao i pomirnja. Uopšte se nalazite u jednom bitnom periodu kada bi trebali sami sebi da razjasnite šta želite da ostvarite u svom ljubavnom životu. Upravo zbog toga, potrebno je da obnovite stari kontakt, kao bi došli do konačnih odgovora. U većem delu, pomirenja pokreću priču o zajedničkom životu. Od sredine nedelje, pojavljuje se zauzeta ili uspešna osoba u vašem životu. Kroz prijateljstvo se ovde ide u ljubav. Budite strpljivi i prepustite partneru da sam preuzme inicijativu. To je osoba koja voli da osvaja i dokazuje se. Uniformisana osoba se tek pojavljuje. Stariju osobu za sada držite na distanci.

Zdravlje
Stabilnost i dobro zdravlje. Prema svom telu ste disciplinovaniji nego inače.

{slider Blizanci (21. maj - 20. jun)}

Prirodna radoznalost u vama budi jaku želju da probate sve ono što vam se nudi, a do sada niste imali priliku da probate. Sklonost ekpserimentima u ishrani na vas deluje stimulativno. Vaša kreativnost dolazi do izražaja, pri organizaciji večere u krugu prijatelja. Ipak ćete ubaciti i neka stara omijena jela. Ovo će biti pun pogodak.

Posao
Retrogradni Merkur vas samo upozorava, da zaključke, mišljenja i odluke ne donosite na brzinu. Dobro proverite, potvrdite pa tek onda delujte. Sve ono što vam nije dovoljno, precizno jasno, ostavite za kasnije. Ako imate manji problem sa automobilom, rešite ga na vreme.

Novac
Značajan dobitak vam stiže u dom. Ako prodajete nekretninu, pojavljuje se žena kao siguran kupac. Dobici preko žena su aktuelni u prvoj polovini nedelje, dok krajem nedelje su muškarci ti preko kojih dolazi novac. Veći troškovi i ulaganja vam nisu preporučljivi.

Ljubav
Baš kada pomislite da nema ništa od pomirenja sa starim partnerom, situacija se preokreće u vašu korist. Sami ne inicirajte ništa, prepustite partneru da se malo pomuči. U vezama ili braku, moglo bi doći do nesporazuma, netačnih informacija... i to sve preko ljudi koje poznajete. Ne verujte svemu što čujete. Budite strpljivi, mogli bi se silno ogrešiti prema svom partneru. Ove nedelje vam se nikako ne preporučuju sukobi i svađe. Više uticaja ukazuje na mogućnost sukoba. A da li će do njih doći ili ne, zavisi samo od vas. Mi smo ti koji upravljamo svojom sudbinom i možemo izbeći nepovoljna dešavanja, samo ako smo dovoljno mudri i strpljivi. Slučajno poznanstvo, moglo bi pokrenuti ljubavnu priču koja bi vas usrećila. Ljubav na poslu bi za početak trebala biti tajna.

Zdravlje
Osećate jaku pokretačku energiju. Samo budite oprezni, mogli bi imati povremen pad koncentracije.

{slider Rak (21. jun - 22. jul)}

Ne čekajte da krenu stomačne tegobe, kako bi promenili svoj način ishrane. Svesni ste šta vam ne prija. Ovaj period je izuzetno povoljan za sve promene u ishrani. Samo se dogovorite sami sa sobom i krenite. Neće biti tako teško. Pušači bi lakše nego inače mogli ostaviti cigarete. Za početak, okrenite se čajevima.

Posao
Velika obećanja mogla bi vas poneti. Tu bi videli konačan rezultat, ali ne i način na koji bi došli do ostvarenja. Prisutni su uticaji koji ukazuju na preterana očekivanja, nerealno sagledavanje ličnih mogućnosti. U skladu sa sobom se ponašajte i odlučujte, već krajem nedelje dobijate lepe vesti.

Novac
Privatne aktivnosti najviše obećavaju, kada je novac u pitanju. Ako ste od nekoga tražili pozajmicu ili je odbijen zahtev za podizanje kredita, ove nedelje će se sve promeniti u vašu korist. Pokušajte ponovo. Novca će biti. Sada je bitno kako ćete ga rasporediti, usmeriti... Tu bi moglo biti promašaja. Oprez.

Ljubav
Ako ste izašli iz braka ili duge veze, ove nedelje vas očekuju lepe promene. Neko ko ulazi u vaš dom, ili je vaš komšija, upoznaje vas sa svojim rođakom ili kumom. Partner je odmeren, otvoreno ne pokazuje svoje oduševljenje, pri tom je kulturan. Živite u istom mestu, pa ne požurujte dalja dešavanja. Kako je to osoba koja sve odmerava i analizira, dajte mu vremena. Svakako da ulazite u prijatnu vezu. Uveliko idete ka jednom slučajnom susretu i poznanstvu, sa osobom suprotnog pola, koja je vaša sudbina. Sam početak veze će biti uzburkan. Vremenom pronalazite uzajamni sklad i harmoniju. Prijatno će vas iznenaditi jedan Strelac. Tajne veze sa zauzetim partnerom su u napetoj fazi. Tokom vikenda dolazi do susreta sa bivšim partnerom.

Zdravlje
Nagle promene vremena, nepovoljno utiču na zdravlje i raspoloženje.

{slider Lav (23. jul - 22. avgust)}

Mnogi od vas razmišljaju o svom fizičkom izgledu. Neki bi želeli da oslabe, dok drugi pokušavaju da se ugoje. Setite se, na koji način ste uspevali da imate željenu liniju. Vratite se tom već proverenom načinu ishrane i postići ćete ono što želite. Učestali kašalj vas upozorava da je krajnje vreme da ostavite duvan.

Posao
Prilično ste blokirani u svemu onome što želite da ostvarite. To je znak da nešto bitno morate da menjate. Možda društvo u kome se krećete na radnom mestu. U periodu ste velikog čišćenja, svega što vas na bilo koji način koči ili oduzima energiju. Potrebni su novi planovi i promene. Tek idete ka opuštanju.

Novac
Saradnja sa ženama, kao i poslovi koji zahtevaju kontakt sa masama ljudi, početkom nedelje vam donose novac. Ovaj povoljan uticaj iskoristite i izmirite sve zaostale obaveze. Uskoro bi mogli dobiti opeomenu za neplaćene račune. Pažljivo čuvajte novčanik, kako ga ne bi izgubili ili bili pokradeni.

Ljubav
Silno bi želeli da se zaljubite, da dosegnete potpuni optimizam života. Što se više približavate svom emotivnom cilju, osećate kao da vas napušta energija. To je osećaj 'straha' koji se budi u vama. Niste sigurni da li to stvarno želite i možete. Prošlost je ovde umešala prste i vraća vam sećanja na neuspehe i razočarenja. Ako uspete da prevaziđete ovaj neobjektivni 'strah', doći ćete do svoje sreće. Ovde ipak živi jedna bitna poruka. Pri izboru partnera ne dozvolite da vas prvi utisak osvoji. Veza koja krene idealno, brzo... uskoro će doneti razočarenje. Izbegavajte hvalisave partnere, koji mnogo više obećavaju nego što mogu da ispune. Bik, Devica ili Jarac, u potpunosti će ispuniti vaša očekivanja. Odmerenost i strpljenje vas štiti ove nedelje.

Zdravlje
Teretana bi vam i te kako prijala. Potrebna vam je pokretačka snaga. Ako je ne probudite, ovu nedelju ćete 'prespavati'.

{slider Devica (23. avgust - 22. septembar)}

Kako ste prirodno skloni analizi, ove nedelje bi mogli biti nesigurni, šta ponuditi u jelovniku dragim gostima koje očekujete. Opredelite se za stara tradicionalna jela, koja sami znate najbolje da pripremite. Tu sigurno nećete pogrešiti. Veći deo pripadnika ovog sazvežđa i te kako bi morala da kontroliše količinu slatkiša, koje unosi u svoj organizam.

Posao
Mogli bi dobiti ponudu za bolje plaćen posao. Za prelazak u drugu firmu ili na drugo radno mesto, dobitak zaposlenja, ipak ćete morati malo sačekati. I ove nedelje ste odlično podržani na poslovnom planu. Samo uz malo odmerenosti i više truda, uspevate da se dokažete na sebi karakterističan način.

Novac
Promene do kojih je već došlo na radnom mestu, obećavaju bolju finansijsku situaciju. Svoju ideju i te kako možete unovčiti. Koliko god da vam novac stiže sa svih strana, nećete moći da ga zadržite i sačuvate. Još uvek ste u euforiji trošenja na lična zadovoljstva... izlaske, garderobu i sve ono što volite.

Ljubav
Venera koja i dalje boravi u vašem astrološkom polju ljubavi, ove nedelje je prilično oštećena. Prima uticaje, koji upozoravaju, da kroz naglu i nekontrolisanu reakciju možete izazvati ozbiljan rastanak sa voljenom osobom. Nezadovoljstvo bi mogao pokrenuti nečiji nesmotren komentar, informacija. Verujte više sebi, kao i partneru. Ako budete odmereni i ne prihvatali tuđa mišljenja, uradićete pravu stvar. Sačuvati vaš odnos i još više se zbližiti sa partnerom. I pri izboru novog partnera, slušajte svoje srce. Značajan pomak očekujte, ako ste se potpuno usmerili ka pomirenju. Same okolnosti vas spajaju. Nešto nepredviđeno vas dovodi u kontakt. Od bivšeg partnera ćete čuti reči koje ste želeli da čujete. U pomirenje uđite bez tajni, nećete uspeti ništa da sakrijete.

Zdravlje
Svi previdi su mogući, izazvani povremenim padom koncentracije. Samo budite odmreni u pokretima. Sačuvaćete se od povreda.

{slider Vaga (23. septembar - 22. oktobar)}

Ako želite da ulepšate, osvežite svoju kuhinju i trpezariju, ne žurite nigde. Nađite vremena i pogledajte razno razne časopise, kako bi došli do što uspešnije ideje. Odabirom neobičnih i originalnih stoljnjaka i svih propratnih detalja koji se koriste za ulešavanje stola i kuhinje, napravićete jedan sasvim nov i prijatan ambijent.

Posao
Sa koliko lakoće uđete u rešavanja bitnih poslovnih pitanja, kao i odnosa sa saradnicima, bićete uspešniji. Budite spremni i na kompromise. Samo nemojte da precenite svoju izdržljivost i sposobnosti, znanje... mogli bi se žestoko uplesti u dešavanja koja vas tek očekuju.

Novac
Uspeh kroz akcije i preduzimljivost. Ono što možete danas, ne ostavljajte za sutra. Kroz zadovoljstvo najlakše dolazite do povremenih priliva novca. Veći, značajniji dobitak vas očekuje i preko partnera. Zlatan prsten, narukvica... Ne preporučuju vam se veće kupovine i ulaganja.

Ljubav
Sjajno se provodite na svim mestima za zabavu. Imate dobar osećaj da se tu negde sprema nešto lepo za vas. Svojim izgledom privlačite poglede. Originalno obučena osoba, pokušava da vas osvoji. Možda se radi i o javnoj ličnosti. Sigurno nećete moći izbeći udvaranja zauzetih osoba. Uspešni ste u zavođenju, pa se opredelite za osobu koja će na vas ostaviti najjači utisak još pri prvom pogledu. Ukoliko počnete da se nadmećete sa partnerom, forsirate svoja pravila i stavove, na kraju ostajete sami. Prijatelj koji je ostavljen, u fazi razvoda... pokušaće svoju tugu da zaleči preko vas. Ostanite na prijateljstvu, ova veza nema budućnost. Svi oni koji su u vezi ili braku, ove nedelje bi morali biti vrlo oprezni, taktični i tolerantni... kako ne bi ušli u sukob koji ćete teško prevazići. Sve ukazuje na burnu svađu, inate i razdvajanje.

Zdravlje
Osetljivi su vam zubi i uši. Posetite lekara, ne uzimajte terapiju na svoju ruku.

{slider Škorpija (23. oktobar - 22. novembar)}

Prava poruka ove nedelje je preterivanje. Već od ponedeljka imate jaku želju za uživanjem u jelu. Sve vam prija, miris, ukus hrane... ali trenutno. Ukoliko ne budete uspeli da se obuzdate u tom naletu uživanja u hrani, ne birajući šta jedete, već od sredine nedelje, imaćete ozbiljnije stomačne tegobe. Izbegavajte ljuto.

Posao
Mars iz Vage vas sjajno podržava. Iskoristite ovu divnu energiju, usmerite je ka pozitivnom. Dobićete jak vetar u leđa. I te kako vam je sve to potrebno, kako bi uspešno prevazišli neočekivano burna dešavanja na radnom mestu. Biće vrlo napeto. Sve ono što se ne tiče vas, prepustite drugima da rešavaju.

Novac
Veliki ste rasipnik. Neka unutrašnja sila vas gura ka trošenju novca i to na jedan nerazuman način. Na skijanje ne morate ići u inostranstvo, opredelite se za jeftiniju domaću varijantu. Tako se ophodite i u drugim situacijama. Ako ste već u problemu, starija ženska osoba će vam izaći u susret.

Ljubav
Dolazite do saznanja, zbog čega se od vas udaljio partner, sa kojim ste tek ušli u prelepu vezu. U pitanju je njegova bivša ljubav, koju nije dovršio do kraja. Ne bi trebalo to da vas obeshrabri. Velika je verovatnoća da će ponovo pokušati da vam se približi i na svoj način iskupi. Neće biti dugog čekanja. Ponovo se približavate zauzetoj osobi, sa kojom je već nešto krenulo u prethodnom periodu. Sada su se smirile strasti i ovde dolazi do obnove odnosa. Prelepu vezu bi mogli pokrenuti sa jednim Rakom, koji živi u inostranstvu. Ukoliko ste već u takvoj vezi, uskoro dolazi do viđanja. Možda i vi otputujete kod njega. Ako ste u dugoj vezi ili braku, ljubomora bi mogla i te kako da iskomplikuje vaše odnose. Naročito ukoliko partner naglo kreće na službeni put.

Zdravlje
Sklonost burnim i nekontrolisanim reakcijama.

{slider Strelac (23. novembar - 21. decembar)}

Nije vam srodno da terate inate, pogotovo kada se radi o vašoj ishrani. Sada ste u baš takvom periodu, gde ne želite da prihvatite da mnoge tegobe koje osećate, dolaze od namirnica i svega onoga što unosite u organizam. Hteli vi to ili ne, od sredine nedelje počinjete da radite na promenama Kuvana jela bi vam najviše prijala, sa ovakvim neudobnim uticajima.

Posao
Razgovor sa vama bliskom osobom, možda sa bratom ili rođakom, promeniće vaše mišljenje o trenutnim dešavanjima na poslu. Gubite želju da rasipate svoju energiju na destruktivne ljude, ma koliko vam bili dragi. Rešavajući tuđe probleme, zapostavili ste sebe i svoje ciljeve. Pozitivan preokret.

Novac
Šta vam drugo preostaje, nego da prihvatite realnost finansijske situacije. Sve ono što vam zadaje muke, rešivo je ali kroz vreme. Budite oprezni sa trošenjem novca, jer vam se rasipništvo nikako ne preporučuje. Krajem nedelje očekuje vas lep priliv novca, koji će na vas delovati pozitivno, pokretački.

Ljubav
Svim vidovima forsiranja situacije, sami sebe matirate. Ova nedelja zahteva neki vid mirovanja. Pustite samu situaciju da teče onako kako vam se nameće. I te kako ćete znati da iskoristite povoljan momenat. Sve se ovo odnosi na veze koje traju, kao i bračne odnose. Upornim pokušajima da nešto nametnete partneru, sve više ćete se udaljavati. Ako doživite odbijanje svoje simpatije, prihvatite to kao neminovnost. Nije sve tako loše. Ima razloga zašto neke odnose ne možete ostvariti na svoj način. Uz sve vidove kompromisa, daju vam se mnogo bolji rezultati. Nova ljubav je na pomolu. Partner je taktičan i zna šta hoće i na koji način. Navikli ste sami da birate i pokrećete ljubavne priče, sada budite strpljivi i prepustite se partneru. Sva pomirenja su moguća.

Zdravlje
Promenom načina razmišljanja, pokrećete jedan izuzetno sretan period na ličnom planu.

{slider Jarac (22. decembar - 19. januar)}

Spoznaju do koje ste došli u prethodne dve nedelje, trebali bi praktično da živite. Vraćanjem starom načinu ishrane i te kako bi sebi pomogli, bolje se osećali. Mnogima od vas se preporučuju češći i manji obroci. Brzu hranu izbegavajte, kako god znate. Voće i povrće bi trebalo da bude zastupljenije u vašoj ishrani.

Posao
U namerama da na svoj uobičajen način sprovedete ono što želite, ne nadajte se dobrim rezultatima. Promenom stava, prilagođavanjem... imate mnogo više šansi. Situacija iz prošlosti se ponovo vraća, promena radnog mesta ili se u poslovno okruženje vraća stari saradnik. Sada je sve drugačije, dajte sebi vremena da sagledate nove okolnosti.

Novac
Uspeh kroz novac od karijere. Sva primanja koja su vam kasnila iz bilo kojih razloga, stižu vam. Morate i vi da se potrudite kako bi ispravili nepravdu. Ukoliko se radi o većem iznosu, dobićete ga iz dva ili tri puta. Možda se radi i o napredovanju, do koga je već trebalo doći, a pozitivno će uticati na vaše finansije.

Ljubav
I ova nedelja donosi nemir u vaš ljubavni život. Ne ponavljajte stare greške, kako bi se zaštitili. To podrazumeva da sami ne započinjete temu koja vas je uglavnom vodila u sukob sa partnerom. Svaki vid napetosti i nestrpljenja, dovodi vas u mnogo lošiju situaciju. Na mudar način bi trebali u sebi prevazići to nagomilano nezadovoljstvo i postepeno rešavati jednu po jednu stvar. Nasilničko ponašanje svog partnera, ne bi trebali tolerisati, već se okrenuti sebi i novim ciljevima, pa i novim ljubavima. U drugom delu nedelje će te odahnuti. Omogućava vam se sreća u ljubavi, sa partnerom iz Zemljanog znaka: Bik, Devica ili Jarac. Ako se radi o nekom drugom znaku Zodijaka, partner bi morao biti odgovoran i stabilan. Prijatni doživljaji sa partnerom sa kojim postoji razlika u godinama, vode vas ka bitnoj ljubavnoj priči.

Zdravlje
Venera koja boravi u vašem sazvežđu, dosta je oštećena. To bi vas moglo navesti na preterivanja u svakom smislu. Naročito u jelu.

{slider Vodolija (20. januar - 19. februar)}

'Tajnim' obilascima frižidera, naročito u noćnim časovima, definitivno radite protiv sebe, svog zdravlja i lepog izgleda. Još ako su prisutne i razno razne grickalice tokom dana, stvarno ste preterali. Napetost koju osećate u sebi, uspešnije ćete izbaciti iz sebe, kroz sport i fizičke aktivnosti.

Posao
Daje vam se prilika da ispravite neki propust, iz prošlih vremena. Nešto što u datom momentu niste prepoznali, napravili pogrešan izbor, grešku u poslovanju... Sada slušajte sebe i idite na svoj način. Ovo je idealan period i za vraćanje dobre pozicije, koju ste nepravedno izgubili u prošlosti.

Novac
Imate utisak kao da vas sama sudbina navodi na dešavanja koja vam omogućavaju bolju zaradu. Sami ćete prepoznati koja varijanta vam najviše odgovara. Ovde se ne radi samo o novcu koji zarađujete kroz redovan rad, već vam daje i mnoge druge mogućnosti. Važno je da se i sami pokrenete, kako bi maksimalno iskoristili ove divne uticaje.

Ljubav
Prošlost je i te kako prisutna u vama. Da li želite pomirenje ili novu ljubav, koja će vam doneti istu sreću koju ste nekada imali sa bitnom ljubavi u vašem životu... Svakako bi trebali sebi dati priliku da obnovite kontakt sa bivšim partnerom. Dovoljno je da prihvatite njegov poziv, saslušate ga... A potom odlučite šta želite dalje, slušajte svoje srce. Tek kada raščistite sa prošlošću, spremni ste za novi početak. Splet okolnosti vas navodi na izrazito crnu i markantnu osobu. Sigurno ćete osetiti jaku privlačnost i interesovanje. Radi se o osobi koja je prilično zatvorena, a pri tome budno prati šta se dešava u vašem životu. Biće tu učestalih viđanja, s tim da prepustite partneru da vas osvaja. Ako vam nedostaje topao zagrljaj, pronaći ćete ga uz jednog Raka.

Zdravlje
Kroz preosetljivost u prvom delu nedelje, dolazite do pravih odgovora i stabilnosti.

{slider Ribe (20. februar - 20. mart)}

Svojim iskrenim komentarom, prijatelj će vas dovesti u nedoumicu, da li je vaš plan za okupljanje sa dragim osobama, dobro isplanirano. Više verujte sebi, znate šta vi volite, ali i vama drage osobe. Sve ono što ste već isplanirali, ne menjajte. Dobro ste sve osmislili. Zabava će biti posebna, baš na vaš način. Ako ste planirali samo piće, kokteli su neophodni.

Posao
Kod vas tajna i diskrecija, uvek donosi dobre promene. Ove nedelje, vama draga osoba, sprema iznenađenje. Potpisivanje novog ugovora, možda se ostvarujete kroz početak posla... Sve se pokreće kroz tuđu dobronamernu organizaciju i pripremu. Vaše je samo da prihvatite ili ne.

Novac
Malo ste haotični po pitanju finansija. Neke stvari su izmakle van kontrole. Ako ste to prepoznali, momentalno prekinite sa trošenjem novca. Još ako se radi o sklonosti ka kladionici ili hazardima bilo kog tipa, spašavajte se na vreme. Sa druge strane omogućena vam je svestrana podrška od partnera i dragih osoba.

Ljubav
Škorpije su i te kako aktuelne kod vas. Čak i ako je nešto krenulo nizbrdo, velika ljubav će sve prevazići i ponovo vas spojiti, približiti, ostvariti na najlepši mogući način. Po običaju ste izuzetno sentimentalni i stalno u potrazi za idealnom ljubavi. Svaki pokušaj i novi početak vam puni dušu i donosi novi ljubavni san. Dosegnućete svoju sreću ove nedelje. Ipak pri izboru novog partnera, ne verujte svemu onome što vaš partner priča. Sasvim je moguće da je to osoba koja sebi pripisuje tuđe zasluge i sebe stavlja u prvi plan. Hvali se bez osnova. Druga je situacija, ako ovaj partner zna da vam uzvrati tople emocije, pošto je vama samo to bitno. Vatrene osobe koje preko svih dešavanja prelaze brzo, ne dopuštaju sebi da svaki momenat prožive sa uživanjem, nikako vam se ne preporučuju. Ušli bi u haos, iz koga ne bi znali da izađete.

Zdravlje
U dobrom ste periodu za kompletan oporavak, ma šta da vas je mučilo.

{/sliders}

Autor horoskopa: Astro centar ''Moj astrolog'' - www.mojastrolog.rs
Astrolog: Biljana Klark (0906-200-600)

 

  • Da biste ostavili komentar morate biti prijavljeni na sistem!
    Prijava