Nedeljni horoskop: 13. - 19. januar 2014.

Pročitano: 5339 puta
Kategorija: Horoskop
Ocenite horoskop:
(3 glasova)

Zahvaljujući uspostavljenoj saradnji sa Astro centrom "Moj astrolog" od sada ćete biti u mogućnosti da na "Najukusnijem internet portalu" pratite i šta Vam zvezde govore. Predstavljamo Vam nedeljni horoskop za period od 13. januara do 19. januara 2014. godine!

{slider Ovan (21. mart - 20. april)|closed}

Opredelite se za manje kalorične namirnica. Trenutno vam je to potrebno, kako bi se bolje osećali. Inače, uskoro bi mogli imati ozbiljnije probleme sa pritiskom.

Posao
Svestrani ste. Svoju slobodnu volju bi sada mogli pozitivno usmeriti. Sve vam ide na ruku. Odlično organizujete saradnike, ukoliko se nalazite u zajedničkom poslovnom problemu. Tek pokrenuta prijateljstva, u ovom periodu igraju važnu ulogu. Pronalazite se u tek primljenim informacijama.

Novac
Mnogi od vas intenzivno razmišljaju o novcu i troškovima koje su napravili tokom praznika. Ništa nije tako alarmantno. Možete biti samo u kratkotrajnoj krizi. Manji priliv novca vas očekuje već početkom nedelje. A tek vam se najavljuje jedan mnogo uspešniji finansijski period.

Ljubav
Na dobrom ste putu da dođete do potpune emotivne stabilnosti. Ako ste izgradili obostrano poverenje sa partnerom, došlo je vreme za konačno spajanje i ulazak u zajednički život. Isti uticaj i te kako donosi stabilnost u braku. Čak i ako je bilo problema, skorašnji događaj vam vraća objektivnost i želju da ispravite već načinjene greške. Sreća se osmehuje onima koji su se razdvojili u prethodnom periodu. Da li ste već imali priliku da se sretnete sa bivšom ljubavi ili ste dobili informaciju koja će vam vratiti nadu... ova nedelja vam donosi pomirenje. Sve se dešava na način na koji to niste mogli ni pomisliti. Ako još niste upoznali partnera koji bi vas usrećio, budite spremniji nego inače za izlaske.

Zdravlje
Svi oni koji su ovih dana vratili stare loše navike, moraju biti energični i na vreme nešto preduzeti.

{slider Bik (21. april - 20. maj)}

Novi specijaiteti koje ste probali tokom praznika, pokušajte i sami da pripremite. Možda se okrenete drugačijem načinu ishrane, što vam je trenutno i preporučljivo.

Posao
Ove nedelje vam se ne preporučuje preterivanje ni u čemu. Svojevoljno ne bi trebali produžiti odsustvo sa posla, ma kakvi da su razlozi. Sem ako ste bolesni. Do kraja nedelje se ni o čemu bitnom ne izjašnjavajte, kako bi snimili kompletnu situaciju. Tako ćete izbeći sukobe i doneti dobre odluke.

Novac
Od samog početka nedelje nadajte se izvesnim prilivima novca. Ono što vam prvo stiže, u većem delu je potpuno neočekivano. Već ako ste bili u saznanju, iznos je veći od očekivanog. Stižu vam i redovna primanja. Nečim lepim, mogao bi vas iznenaditi prijatelj. Možda će vam dati lepu pozajmicu.

Ljubav
Poznanstva i veze koje su pokrenute na putovanju, početkom nedelje će biti u manjem zastoju. Do potpune informacije ili dogovora sa partnerom, kontakta... dolazi u drugoj polovini nedelje. Svaki vid prijatnog iznenađenja je tu prisutan. Partner koji živi u inostranstvu, priprema vam iznenađenje. Lako bi mogao da se pojavi, doputuje... planira sa vama da ode na zimovanje. Ako dobijete poziv za izlazak posle radnog vremena i to od petka i tokom vikenda, prihvatite. Tu bi moglo doći do nekih prijatnih dešavanja. Naročito ako će u društvu biti i vaša simpatija. Odgovorite na poziv ili poruku, od bivšeg partnera, ako želite pomirenje. Nove veze se aktiviraju na izuzetno lepom mestu.

Zdravlje
Početkom nedelje izbegavajte sukobe.

{slider Blizanci (21. maj - 20. jun)}

Ako ove nedelje očekujete goste, meni bi trebao biti što raznovrsniji, originalno aranžiran. Zadovoljićete svačiji ukus, ostaviti dobar utisak. A tu su i pohvale.

Posao
Neka mišljenja ste sigurno promenili. Imali ste dovoljno vremena da detaljno razradite svaku svoju ideju. Ova nedelja vam ide na ruku, šta god da započinjete ili rešavate. Još ako je u skorijoj prošlosti došlo do velikih promena u firmi, udobno ćete se smestiti i prilagoditi novonastaloj situaciji.

Novac
Pokretač za drugačiji pristup situaciji na radnom mestu, svakako je novac. Mnogima će promena na poslu, omogućiti vraćanje stare pozicije, koju su nepravedno izgubili u proteklom vremenu. Kao što već znate, u vremenu ste koji donosi bolju finansijsku situaciju, zato učestvujte.

Ljubav
Upornim odbijanjem zahteva ili ideja vašeg partnera, samo možete još više pogoršati odnose. U jednom ste napetijem periodu, kada bi trebali da imate više razumevanja, tolerancije i spremnosti da se prilagodite. Učestvovanjem u planovima partnera, mogli bi uživati više nego što ste mogli i da zamislite. A i partner bi bio zadovoljan i naklonjeniji prema vama. Stare ljubavi su većim delom još više naglašene. Mnogi od vas su već uspeli da se pomire. Budite još malo strpljivi, ako do pomirenja nije došlo. Naročito ako ste već imali jedan neuspeli pokušaj. Poznanstvo sa zgodnim partnerom, možda sportistom, nekim ko bi vam u potpunsoti odgovarao, neće omogućiti brz ulazak u vezu. Partner ima neodložne obavaeze, mogće putovanje.

Zdravlje
Fleksibilnost u svim situacijama, pozitivno će uticati i na vaše zdravlje. U suprotnom, očekuju vas glavobolje.

{slider Rak (21. jun - 22. jul)}

Nije vam preporučljivo da eksperimentišete pripremanjem novih specijaliteta. Mogli bi napraviti potpuni promašaj, ma koliko da ste dobar kulinar. Opredelite se za tradicionalna jela.

Posao
Kako ste prirodno skloni da se brinete unapred, ove nedelje bi mogli sebi nabiti tenziju. I to bez ikakve potrebe. Ako neka dešavanja kasne, ne brinite, uskoro sledi nastavak priče. Oko vas ima toliko osoba koje vas podržavaju i žele vam dobro. Pozitivno razmišljajte, kako bi se bolje osećali i istrajali u namerama.

Novac
Eliminacijom nesigurnosti i nervoze, bićete izuzetno promišljeni i sprečiti dešavanja koja bi nepovoljno uticala na vašu finansijsku stabilnost. Ako ste preterali u troškovima tokom praznika, ništa nije ne rešivo. Nalazite se u periodu koji vas štiti od finansijskih problema i donosi najbolja rešenja.

Ljubav
Ljubavne odluke donosite isključivo sami. Bilo čiji komentari mogu vas zavesti i pokvariti sve ono čemu sami težite. Budite svoji ako želite ljubavna ostvarenja. Naročito ako se radi o staroj ljubavi, ljubavi za kojom duboko patite. Sve ovo ukazuje da je potrebno da ponovo dođete u kontakt, obnovite vezu, kako bi znali šta je bolje za vas. Pomirenja su sasvim ostvariva, a dalji tok dešavanja zavisi samo od vas. Ne propuštajte ove divne mogućnosti. Ljubavnu sreću pokrećete sa starijom osobom, koja je neverovatno privlačna. Partner možda nije mnogo razgovorljiv, ali je nežan i pažljiv prema vama. Tu je i jedna razvedena osoba, možda je u fazi razvoda... tek ovde možete očekivati prijatne promene u ljubavnom životu. Sve se pokreće kroz prijateljstvo.

Zdravlje
Pokrenite aktivnosti koje vas opuštaju i pozitivno deluju na vaš način razmišljanja. Sve ćete videti lepšim očima.

{slider Lav (23. jul - 22. avgust)}

Ako je na vas pao izbor da odaberete restoran u kome se spremaju strana jela, nađite načina kako da saznate šta voli vaš partner. Ukoliko u tome ne uspete, odlučite se za kinesku kuhinju.

Posao
Već duži period ste sjajno podržani na ovom polju. Većini vas se daje više mogućnosti. U dogovoru sa svojim šefom, lako bi mogli pokrenuti nešto novo što obećava. Neki od vas će imati priliku da se vrate na staro radno mesto, ali i dobiju posao ukoliko ga traže. Samo ne pokušavajte da sedite na dve stolice.

Novac
Potpisivanjem novog poslovnog ugovora, obezbedićete bolju finansijsku situaciju na duži period. Ukoliko vam je neki novac kasnio, do sredine nedelje očekujte uplatu. Možda vam stižu dnevnice. Ova nedelja vam donosi manje prilive sa više strana, što će se ispostaviti kao najbolje rešenje.

Ljubav
Još uvek vas drži opitimizam, pokrenut uspešnim dešavanjima u prethodnom periodu. To bi vas i te kako moglo zavesti. Lako bi mogli sami sebe preceniti i pokvariti sve ono što vam je do sada bilo lepo. Zadržite ponašanje koje je donosilo skladne odnose sa partnerom, naročito ako je veza u začetku. Bilo koji vid flerta, u cilju da zadovoljite svoju taštinu, naljutiće osobu pored vas. Tek ulazak u duplu vezu vam se ne preporučuje. I u tajnim vezama ne bi trebali pokretati ljubomorne komentare. Pri izboru novog partnera, takođe bi trebali biti objektivni kako ne bi bili odbijeni. Opredelite se za osobu koja je slična vama, sa kojom ne postoje velike razlike u bilo čemu i napravićete pravi izbor. Samo od vas zavisi koliko ćete biti uspešni ove nedelje.

Zdravlje
U dobroj ste formi. Mnogi od vas imaju jaku potrebu da to i zadrže. Sigurno ćete se odvojiti od loših navika.

{slider Devica (23. avgust - 22. septembar)}

Ako budete pozvani na večeru u elitni restoran, opredelite se za već isprobana jela, u kojima znate da uživate. Nešto još ne isprobano, sigurno vam se neće dopasti, i to zbog jakih začina.

Posao
Ovu nedelju započinjete sa velikim elanom. Da li je to zbog dobrih informacija do kojih ste došli tokom vikenda ili vam je sinula jedna neobična ideja, a sasvim je ostvariva. Vaš smisao za detalje, kao i kreativnost će biti veća nego inače. Zadovoljstvo, uspeh i dobri odnosi sa saradnicima.

Novac
Ovo će biti neverovatno burna nedelja. U sasvim neočekivanom momentu sa lakoćom ćete nešto kupiti, potrošiti novac koji ste namenili za nešto drugo. Jednostavno vam to prija i podiže raspoloženje. Budite sigurni, nećete preći dozvoljenu granicu. A novac vam svakako stiže.

Ljubav
Ono što nikako ne možemo da zaobiđemo, kada je ljubav u pitanju, su bivši partneri. U tom pogledu ste više nego uzburkani već duži period. Šta god radili, pa čak i ušli u neku novu vezu, sve vas potseća na već bivšeg partnera. Mnogi od vas su već uspešno obnovili vezu. Ali ako niste, ova nedelja vam daje sjajne mogućnosti. Do susreta dolazi na mestu gde ste nekada često odlazili. Prvi kontakt, pa čak i pogled, mnogo obećava. Sama situacija će vam biti naklonjena i voditi vas ka spajanju. Ovde su opisane i stare simpatije, bez obzira da li ste u vezi, braku ili slobodni. Vraćaju vam se slike iz prošlosti i to one najlepše. Sada sami odlučite, ako ste zauzeti. Slobodne osobe očekuje ljubav na prvi pogled i to na neobičnom mestu.

Zdravlje
Odlučniji ste nego ikada. Tačno znate šta vaša duša želi, a šta prija vašem organizmu.

{slider Vaga (23. septembar - 22. oktobar)}

Posle dužeg vremena u dom vam dolazi draga osoba. Kao veliki esteta i te kako ćete lepo aranžirati trpezu. Čak ćete voditi računa o skladu boja, kako jela tako i dekoracije. Bićete ponosni.

Posao
Ove nedelje, kao i prethodne, od vas se očekuje diskrecija u svemu što planirate i radite. I ono što čujete, zadržite za sebe. Ako vam se priprema premeštaj na bolje radno mesto ili dobijate povišicu, stimulaciju, tek o tome ne pričajte sa drugima. Na ovakav način ćete nesmetano funkcionisati u svojim obavezama.

Novac
Kakva god da vam je trenutna finansijska situacija, nije preporučljivo da se izlažete većim troškovima. Naročito, ako planirate kupovinu automobila, želite da uplatite turistički aranžman... Da bi sačuvali stabilne finansije, samo budite odmereniji i odgovorniji.

Ljubav
Već mesec dana se u vašoj blizini nalazi osoba, koja vam se u nekom smislu dopada, ali vam nije jasna. Promenljivog je raspoloženja. U momentima je neverovatno nežna, prefinjena, da bi u sledećem, delovala grubo i samoživo. To je samo nesigurnost i nestrpljenje, pošto nikako ne uspeva da vas osvoji. U ovom odnosu održite prijateljstvo, pa tek onda kada ga bolje upoznate, dozvolite da vam priđe. Drugi deo nedelje je mnogo bolje postavljen za novi početak. Ako ste ušli u novo društvo, klub ili bilo koji vid novih aktivnosti, pokrenuće se i ljubavna dešavanja. Najviše će vam prijati duhovita i praktična osoba. Budite pažljivi, ne pokazujte svoje slabosti, stidljivost... kako bi bili interesantniji. U svim neobičnim situacijama, pokreće se ljubav.

Zdravlje
Ako vam se pojave alergijske reakcije, obavezno posetite lekara.

{slider Škorpija (23. oktobar - 22. novembar)}

Ako želite da ostavite dobar utisak na ukućane ili goste, a pri tom nemate dovoljno kulinarskog iskustva, potražite savet od starije osobe. A opredelite se za jednostavno, a ukusno jelo.

Posao
Budite oprezni ako vam neko od saradnika prenosi tajne informacije koje se odnose na vas. Situacija bi mogla biti sasvim drugačija i pozitivna. Krajem nedelje bi mogli doći do novih ideja, koje zahtevaju veće poslovne promene. Za sada sačekajte, biće boljih prilika. U suštini dobro funkcionišete.

Novac
Ako ste preterivali u troškovima za praznik, sigurno ćete ove nedelje imati glavobolje zbog novca. Biće tu različitih priliva sredstava, ali to neće biti dovoljno. Najlakše izlazite iz problema, ukoliko očekujete novac od bliske osobe iz inostranstva ili vam stižu dnevnice po osnovu službenog puta.

Ljubav
Većina vas je romantično raspoložena i u tom stilu bira mesta za izlazak. Ušli ste u predivan period, koji će potrajati, a najavljuje vam sudbinsku ljubav, ljubav kakvu ste oduvek sanjali. Radi se o Vodenom znaku: Rak, Škorpija ili Riba. Osetićete prijatan osećaj u društvu jednog Jarca. Do kontakta dolazi kroz sretne i nepredviđene okolnosti. Samo budite strpljivi i sačekajte da partner pokrene dešavanja među vama. Neverovatna stvar će vam se desiti, ako idete na nečije slavlje. Dolazi do susreta sa bivšim partnerom. Tu će biti i jedna vrlo zapažena i uspešna osoba, kojoj ćete se dopasti. Bivši partner neće biti ravnodušan kada primeti udvaranja druge osobe. Ništa neće prepustiti slučaju, otvoreno će se izboriti za vas i tu dolazi do pomirenja.

Zdravlje
Samo od načina ishrane zavisi kako ćete se zdravstveno osećati.

{slider Strelac (23. novembar - 21. decembar)}

Strogo se pridržavajte recepta, ako želite da budete uspešni u pripremanju specijaliteta. Slana jela bi mogla biti presoljena ili nedovoljno slana, dok bi kolači bili preslatki.

Posao
Ove nedelje ćete biti više u pokretu. Da li idete na teren ili službeni put, važan sastanak i dogovor. Kako volite promene i boravak na otvorenom, sve ćete to sa lakoćom obaviti. Ako ipak ostajete u službenom prostoru, imaćete više kontakta, a samim tim i dobrih informacija.

Novac
I dalje vam je izuzetno dobro postavljeno astrološko polje novca. Šta god da ste potrošili za praznike, ne može da vas ugrozi. Ove nedelje ćete dobiti novac koji vam kasni. Možda je bila greška u obračunu plate, pa vam sada stiže korekcija. Primanja imaju tendenciju rasta.

Ljubav
Ako ste u vezi ili braku, ne dozvolite prijateljima da se umešaju u vaš emotivni život. Čak i ako dođe do toga, budite svoji i radite po svome. Sami najbolje znate šta vas čini sretnim i koliko vam znači partner. Ako je vaš prijatelj suprotnog pola, uskoro ćete prepoznati da pokušava da vas osvoji. Preko mlađeg rođaka, mogli bi upoznati vrlo interesantnu i posebnu osobu. To je neko ko trenutno reaguje i otvoreno pokazuje oduševljenje. Odlazak na kraći put, omogućava neobična ljubavna iskustva. A do kontakta dolazi u momentu kada budete tražili neku običnu informaciju. I društvene mreže su vam u ovom periodu naklonjene. Opredelite se za osobu koja živi u vašem mestu. Ljubavna dešavanja se pokreću na mestima gde to najmanje očekujete.

Zdravlje
Dobrog ste zdravlja. Samo povedite računa o ishrani, ne preterujte u jelu i piću.

{slider Jarac (22. decembar - 19. januar)}

Ako ste se uželeli nekih jela iz mladosti, a niste ih nikada pripremali, potražite recept i krenite u novu avanturu. Bićete prezadovoljni svojim novim umećem.

Posao
Već nekoliko nedelja ste maksimalno okrenuti ka sebi. Duboko ulazite u sve ono što vam se dešava. Spoznaja do koje ste došli, snažno vas pokreće. U punom ste zaletu da ostvarite neke svoje stare snove. Imate podršku svog šefa ili uticajne osobe, a tu su i saradnici sa kojima već dugo radite. Samo napred.

Novac
Samo oni koji su se pomirili sa finansijskim teškoćama, ne mogu ništa novo da očekuju. Većina vas je pokrenula mnogo toga. Prisutne su nove ideje i mogućnosti, koje upravo sprovodite. Ova nedelja vam je naklonjena za novac, preko aktivnosti u kojima učestvujete. Ovo je tek početak, biće tu još priliva.

Ljubav
Ni na ljubavnom planu ne mirujete. Spremniji ste nego ikad da pokrenete sve ono što bi vas usrećilo. Posvetite se bračnom partneru i strpljivo radite na poboljšanju odnosa. Bićete vrlo uspešni. Osvežiti emocije i postići veći sklad. Mnogi pripadnici ovog sazvežđa uveliko rade na pripremama venčanja. I slobodne osobe su potpuno u svom elementu. Ništa nije bez razloga. Već duži period primećujete da ste vrlo zapaženi gde god da se pojavite, što stimulativno deluje na vas. Vraća vam samopouzdanje. Ovo nije vreme za avanture i eksperimente. Birajte po svom ukusu. A pravo rešenje su osobe iz Zemljanog znaka: Bik, Devica ili Jarac. Još uvek su aktuelna pomirenja. Ako to zaista želite, ponovo ćete osvojiti njegovo srce.

Zdravlje
Sreća vas prati na svim poljima života, što pozitivno utiče na vaše zdravlje.

{slider Vodolija (20. januar - 19. februar)}

Pravi izbor za ovu nedelju su morski specijaliteti. Naročito ako vam u posetu dolaze starije osobe. I te kako bi prijalo i vama. Već ako planirate izlazak, naravno tu je riblji restoran.

Posao
Iako ste u najboljem periodu za posao, napredovanje, zaposlenje... ove nedelje ne očekujte neke bitne promene. Razmislite, šta vam je objektivno moguće, jer svako preterivanje u očekivanjima, deluje iscrpljujuće na vas. Doći ćete vi do onoga što želite, samo budite strpljivi.

Novac
Ako dobijete ponudu od prijatelja, da sa njim učestvujete u nekim novim poslovnim aktivnostima, ne odbijajte. Mogli bi pokrenuti sretne okolnosti koje bi povoljno uticale na vašu finansijsku situaciju. Kako god bilo, u dužem ste periodu koji vam omogućava dobro funkcionisanje na ovom polju.

Ljubav
U vaše sazvežđe upravo ulazi vladar vašeg astrološkg polja ljubavi. Šta drugo bi mogli očekivati već lepa ostvarenja na ljubavnom planu. Sam uticaj vam donosi mogućnost pokretanja veze sa osobom koja vam je srodna. Kako je vreme za ljubav, potrudite se da više izlazite i družite se. Biće tu udvaranja od različitih tipova partnera, ali vi ste ti koji treba da birate i pravite selekciju. Jedno dugo prijateljstvo, prelazi u nežnu ljubav. Partner je taj koji će pokrenuti ovakva dešavanja. Uniformisana osoba, lepih manira, je pravo osveženje. Međutim, tu su i tajne veze. Ako je došlo do udaljavanja sa partnerom, sretne okolnosti će vas navesti na isti put. Do susreta će sigurno doći, a sada je na vama da prihvatite komunikaciju. Samo tako može doći do pomirenja. Svako odbijanje sa vaše strane, još više će vas udaljiti.

Zdravlje
Potrebno vam je više sna i odmora.

{slider Ribe (20. februar - 20. mart)}

Ako sa zadovoljstvom spremate jela, ne samo da će biti ukusna, već ćete imati potrebu da veliku pažnju posvetite aranžiranju. Usrećiće vas reakcija ukućana.

Posao
Ako je došlo do izvesnih promena na radnom mestu, ne bi trebali da se brinete za svoju budućnost. Svaka promena, pa i ona koja vam ne prija, ispostaviće se kao izuzetno povoljna za vas. Osoba koja odlučuje i te kako vam je naklonjena. Ali i same okolnosti rade za vas. Ne gubite nadu.

Novac
Mnogi od vas brinu za svoju egzistenciju. Samo ne dozvolite da vama ovlada strah i nesigurnost. Verujte u sebe i tražite rešenje, naći ćete ga. Krajem nedelje vas očekuje dobitak. Posle prvog priliva novca, očekuje vas i drugi i to istog dana. Dobićete i neke dobre vesti krajem nedelje.

Ljubav
Mnogi od vas su zbunjeni. Ono u šta ste verovali, imate osećaj da to nije ono što stvarno želite. Ovo je samo prolazna faza, tako da ove nedelje ne menjajte ništa drastično, ne udaljavajte se od svog partnera i ne izjašnjavajte se na negativan način. Ne zaboravite da ste u najboljem periodu za ljubav, a sam uticaj će vas još dugo podržavati. Veze koje su krenule tokom praznika, trenutno su u manjoj krizi. Ako budete mudri i strpljivi, uskoro se vraća sklad u odnosima. Trenutno je u vama problem. U fazi ste velikog preispitivanja sebe, svojih osećanja, šta stvarno želite, koga želite i na koji način. Ovakvo raspoloženje bi vas moglo navesti da uđete u duplu vezu. To bi vas moglo trgnuti u trenu i vratiti lepa osećanja prema stalnom partneru. Tu su i nove ljubavi.

Zdravlje
Situacija na poslu, izazvaće u vama preosetljivost.

{/sliders}

Autor horoskopa: Astro centar ''Moj astrolog'' - www.mojastrolog.rs
Astrolog:Biljana Klark (0906-200-600)

 

  • Da biste ostavili komentar morate biti prijavljeni na sistem!
    Prijava