Nedeljni horoskop: 22. - 28. januar 2024.

Pročitano: 230 puta
Kategorija: Horoskop
Ocenite horoskop:
(0 glasova)

Predstavljamo Vam nedeljni horoskop za period od 22. do 28. januara 2024. godine!

Počnite da pripremate širu garderobu, jer će vam brzo zatrebati. Kao da vas sa svih strana mame slatki i slani zalogaji, a vi ne možete da im odolite. Mogli biste da razmislite o tome da se više fizički aktivirate.

Posao
Vrlo aktivna nedelja – od samog početka očekujte više pokreta, dešavanja, dogovora, poslovnih putovanja ili planiranje istih. Energija je povišena na poslu – što zbog redovnih, što zbog vanrednih obaveza (kod nekih od vas je moguće da se razgovara i o reorganizaciji ili se uvode novine koje teško zaživljavaju), pa će kako nedelja bude odmicala biti mogućnosti za kratkotrajne rasprave ili tenziju sa saradnicima. Troškovi su veći od očekivanih, ali uspevate da izađete sa njima na kraj.

Ljubav
Pomalo čudna energija između drage vam osobe i vas tokom ove sedmice – kao sve je na svom mestu i kako treba, a možda ipak nije. Naime, i partnerska i vaša planeta su u tranzitu kroz ozbiljni i odgovorni znak Jarca – što može dovesti do toga da previše pažnje obraćate na rutinu, stabilnost, podršku – ali imate premalo onih nežnih, romantičnih, ljubavnih trenutaka. No, možda vas dani vikenda malo zatalasaju, pokrenu – pa makar i u pravcu strasti. Slobodni – moguć je flert preko posla. U drugom delu nedelje je naglašena zabava i dobar provod – pa i mogućnost da vas neko osvoji “na prvu loptu”.

Zdravlje
Stariji – hronične tegobe, pogotovo one koje se vezuju za kičmu, zglobove. Mlađi – umor.

Ove nedelje ste baš, baš dobro raspoloženi da uživate u hrani na svakom mestu i u svakoj prilici. Naglašen hedonizam, naglašena potreba za slatkišima, mada nećete ni ostalim namirnicama reći ne.

Posao
Dosta dobra poslovna sedmica je pred vama i sigurno je da ćete biti zadovoljni onim što ste postigli – a obradovaće vas i finansijski rezultati. Računajte da će biti par “iskakanja iz koloseka” tokom utorka i srede – tada može biti pomalo tenzije u poslovnom okruženju, kojoj i vi možete doprineti zato što ćete biti oštriji na jeziku nego inače. Tokom tih par dana gledajte da ne žurite i da ne obavljate više obaveza istovremeno, jer možete lako pogrešiti. Povoljna nedelja za one koji sarađuju sa strancima.

Ljubav
Partnerska i vaša planeta – Mars i Venera, idu kroz znak Jarca čija vam energija prija i bliska vam je – što govori da ćete u gro situacija drago vam biće i vi imati međusobno razumevanje, povezanost i stabilnost. No, spremila je ova sedmica i par zamki za vas – vi ćete biti osetljiviji nego inače i lako reagovati, a partner vas može nekim nepromišljenim postupcima ili izjavama “potkačiti”. Ipak su ovo lako rešive situacije – pa ako u nekom momentu postane uzavrelo – prebacite na strasti. Slobodni – pred vama se otvara povoljniji ljubavni period. Intenziviranje zanimljivih kontakata sa suprotnim polom.

Zdravlje
Prilično stabilno.

Potrudite se da namirnice koje koristite za pripremu obroka budu sveže i kvalitetne, ali ih za svaki slučaj i dobro termički obradite. U ovoj vam je sedmici želudac nešto osetljiviji.

Posao
Dosta onog što ste isplanirali ćete u ovoj nedelji morati da menjate, prilagođavate se okolnostima i odreagujete u trenutku. Moguće je da će se više situacija dešavati istovremeno – pa pokušajte da se najbolje organizujete da ne biste pravili greške. Drugi deo nedelje donosi važne kontakte i dogovore – koji se u budućnosti mogu pokazati kao povoljni po vas. Možete dobiti poslovnu ponudu “iz vedra neba” koja deluje prilično dobro – ali vam se svejedno ne savetuje da žurite sa odlukom i zatrčavate se.

Ljubav
Manje razmimoilaženje u partnerskim odnosima početkom sedmice – nešto se nećete razumeti kako treba – što je prilično lako ispravljivo ako ne budete talasali previše i ako ne uključite tvrdoglavost na maksimum. Ne forsirajte razlike, gurajte u prvi plan ono što vas spaja – a toga ima. Nemojte od nečeg bezazlenog i sitnog napraviti to da se durite jedno na drugo tokom većeg dela nedelje. Slobodni Blizanci – možete se približiti osobi koja vam se dopada, ali je potrebno da pokažete inicijativu i nešto više hrabrosti. Ako ste spremni da osvajate – onda budite aktivni u drugoj polovini nedelje.

Zdravlje
Pojačana nervoza. Moguće su povrede, a potrebno je i više opreza u saobraćaju.

Bilo bi divno kada biste sa menija izbacili kolače, torte, slatkiše, ili se makar trudili da ih zamenite voćem. Potrebno vam je više povrća, naročito onog zelenog – spanaća, zelene salate, brokolija, blitve.

Posao
Odnos sa saradnicima i kolegama će biti na testu tokom većeg dela ove sedmice. Nešto zbog okolnosti, nešto zbog njihove i vaše nervoze i napetosti – u svakom slučaju – ako ne želite da pokvarite relacije koje su vam od važnosti – potrudite se da budete stabilniji i ne doživljavate ništa lično. Opterećivaće vas što će veliki deo obaveza biti “za juče” i što ćete morati da žurite i oko onih zadataka koji zahtevaju vreme i posebnu pažnju. Velike oscilacije po pitanju finansija – mogući su i neočekivani troškovi.

Ljubav
Da bi ova sedmica bila korektna za partnera i vas, kao i vaš odnos – oboje ćete morati više da se potrudite. Pogotovo u prvoj polovini sedmice – vi ćete lako menjati raspoloženja, a partner može biti neuobičajeno težak ili zahtevan (ili će to bar vama tako izgledati). Bilo bi dobro da oboje umete da se ujedete za jezik, pogotovo ako su na dnevnom redu “osetljive” teme – one oko kojih ste i ranije imali razmimoilaženja. Slobodni Rakovi – neko se može posebno truditi oko vas, želeći da vam se približi, osvoji vas – što će vama jednim delom prijati, a drugim vas pomalo opterećivati.

Zdravlje
Dosta stresna sedmica po vas. Mogući su problemi sa spavanjem, ali i probavom.

Nešto jači apetit i čak iako ste na dijeti, nećete moći da je ispoštujete. Pokušajte da jedete hranu koja nije kalorična, a koja će ukloniti osećaj gladi – kokice, piletinu, ćuretinu, sveže voće – naročito jabuke.

Posao
Finansijski tokovi su povoljniji po vas – mogući su stabilniji prilivi (pogotovo ako se bavite privatnim poslom), a i sa računima i troškovima ćete lakše izlaziti na kraj. Poslovni sektor je dosta stabilan u ovom periodu i pored povremenih nerviranja, promena u planovima ili tenzičnije komunikacije sa saradnicima. Uspevaćete vi sa svim situacijama da izađete na kraj a nekima od vas je moguć i dosta povoljan dogovor ili ugovor. Slušajte nadređene – u prevodu – vežite konja gde vam gazda kaže. Biće vam mirnija glava.

Ljubav
Nemiri su od početka sedmice prisutni kod vas. Opterećuju vas neke situacije na poslu, obaveze i neki ljudi vas nerviraju….ta tenzija će se skupljati i gomilati kod vas i moguće je da u jednom trenutku izbije, što može rezultovati ćudljivim ponašanjima, promenama raspoloženja ili pravljenjem nepotrebne drame. Vaši postupci mogu uticati na stabilnost odnosa – zato hajd malo rashladite glavu. Slobodni Lavovi – i vi se brzinski možete zaljubiti, ali isto tako brzinski možete i osvojiti nekog. Vi ćete u svakom slučaju itekako uspevati da privučete pažnju i biće vam teško odoleti.

Zdravlje
Stresna nedelja, vodite više računa o sebi.

Vaše navike po pitanju ishrane su uglavnom dobre u ovom periodu – ali užurbani tempo života i nervoza mogu uticati na vaše varenje. Koristite lako svarljive namirnice i uzimajte količinski manje obroke.

Posao
Izuzetno dobra nedelja za zaradu, ali i za stabilizaciju u finansijskom sektoru. Generalno gledano – u dužem ste vremenskom periodu koji će povoljno uticati na vaše finansije. Što se poslovnog sektora tiče – povoljan je period za dogovore, ali i za poslovna putovanja. Oni koji sarađuju sa inostranstvom mogu učvrstiti odnose, ali i dobiti nov i isplativ projekat. Ne žurite u poslu – pažljivo razmotrite svaku informaciju, predlog ili dogovor. Ne zatrpavajte se obavezama, pravilno organizujte svoje vreme.

Ljubav
Talasi nervoze mogu biti prisutni u prvom delu sedmice. Bilo da se oni vezuju za neke druge aspekte vašeg života (posao, prijatelje, porodicu) ili baš za odnos sa partnerom – svakako se potrudite da ne unose negativnu energiju između vas dvoje. Sve možete pozitivno rešiti i ne dozvoliti da se situacija intenzivira. U danima vikenda budite inicijator za lepa dešavanja i aktivnosti sa voljenom osobom. Slobodne Device – ljubav je svakako na dnevnom redu ovih dana. Pogotovo je vikend izuzetno povoljan i lako može označiti početak jedne stabilne emotivne priče. Ili makar značajnog novog poznanstva.

Zdravlje
Budite oprezniji u saobraćaju. Moguće su i kratkotrajne, ali intenzivne viroze.

Jak apetit, potreba za kaloričnijom hranom, želja da se uživa – pratiće vas tokom sedmice. Biće teško odoleti onim jelima koje volite, nećete moći da se oduprete svemu što je slatko, kremasto, sočno....

Posao
Bićete do nosa u obavezama – toliko da povremeno nećete imati dovoljno vremena i živaca ni za sebe, a kamoli za druge. Zato ne gomilajte posao, a pogotovo ne preuzimajte tuđe obaveze na sebe – i svoje ćete završavati u poslednjem trenutku. Ova prezauzetost i brzina činiće vas povremeno nervoznim, razdražljivim, preterano osetljivim – pa je moguća povremena tenzija sa saradnicima. Možete očekivati neke zaostale isplate ili ćete naplatiti nešto što ste davno odradili. Stabilna finansijska situacija.

Ljubav
Svi će nešto očekivati od vas ovih dana . I partner i poslovna tematika i porodica i prijatelji – a vi ste se već pomalo umorili od toga da sve “dižete” energetski, svima predstavljate rame za plakanje ili psihoterapeuta, svima “uskačete” kad im je potrebno. Imaćete osećaj da vam se iste situacije ponavljaju i to vas čini nervoznim. Tas na vašoj unutrašnjoj vagi može iznenada prevagnuti – a vi svu nervozu izliti na partnera (ili na članove porodice). Znate kako se kaže – vodite ljubav, a ne rat. Strasti mogu ispraviti krive Drine. Slobodni – nova poznanstva i nove veze sada mnogo “mirišu” na prošlost.

Zdravlje
Umor. Aktivacija hroničnih problema. Moguće poteškoće sa hormonima.

Apetit će zavisiti od raspoloženja, koje će biti dosta promenljivo. Možete da konzumirate sve vrste mesa i domaćih mesnih prerađevina, ali biste trebali da izbegavate proizvode od belog brašna i slatkiše.

Posao
Vi volite kad ste u poslovnoj gužvi, ali onoj koju vi ipak držite pod kontrolom. No, izgleda da će u ovoj nedelji te gužve biti malo previše – jer ćete povremeno imati trenutke kad se pogubite u dešavanjima, unervozite, odreagujete za sitnicu. Ali ovi moment će doći, biti rešeni sa vaše strane i proći – a ostaće rezultati, koji su više nego dobri. U ovoj sedmici možete dobiti vrlo zanimljive poslovne ponude i predloge – one o kojima stvarno treba razmisliti jer se mogu pokazati kao povoljne po vas.

Ljubav
Ne budite nestrpljivi sa voljenom osobom. Ovih dana lako reagujete, a umete biti i vrlo nezgodni i oštri na rečima (kao posledica porodičnog i poslovnog sektora gde ima turbulencija) – pa možete bespotrebno uneti tenziju u odnos. Takođe, budite malo spontaniji i opušteniji – prijaće i partneru i vama. Višak energije koji sada nosite iskoristite za sve vidove “akcija” sa voljenom osobom – a pogotovo onih koje najviše volite. Znate vi koje. Slobodne Škorpije – flertova, ali i strasti koliko ti duša ište. Neke strasti će ostati baš samo to….ali ima i onih koje se mogu pretvoriti u ozbiljnije priče. Dobre priče.

Zdravlje
Hronični problemi. Dosta nervoze – usporite u saobraćaju i vodite računa da se ne povredite.

Prijaće vam mlečni proizvodi – pogotovo grčki jogurt, kefir, sirevi. Mogli biste malo i da poradite na krvnoj slici i poboljšate je konzumiranjem spanaća, cvekle, džigerice. Uzimajte više toplih napitaka.

Posao
I pored troškova koji su više nego prisutni – ova nedelja pozitivno utiče na stanje vaših finansija. Nekima od vas će doći i dugo čekani novac ili zaostala uplata, dok neke može obradovati i najava povećanja nadoknade za rad. Poslovno – umećete da budete nešto oštriji i isključiviji u komunikaciji sa saradnicima, pogotovo onima koji vas ne doživljavaju ozbiljno ili koji vrdaju u obavezama koje treba da ispune. Trebaće vam više strpljenja, ali će sve ono što trebate da obavite biti završeno na vreme.

Ljubav
Početkom nedelje je moguće razmimoilaženje, neki vid nervoze koji bi trebalo odmah rešavati i ne dozvoliti da se gomila i uvećava. U suprotnom – samo ćete “dodavati” tenziju – što može proizvesti da polovinom sedmice uđete u jaču raspravu u kojoj ćete vi biti strana koja će “soliti pamet” dragom vam biću, i u kojoj se možete postaviti prilično dominantno, naredbodavno i oštro – što svakako nije dobro (bez obzira da li je partner to zaslužio ili ne). Slobodni – prema onima koji vas privlače i dopadaju vam se bićete raspoloženi, divni, harizmatični….a one koji vas smaraju – umećete u trenutku da “sasečete”.

Zdravlje
Osetljiv stomačni deo. Naglašenija nervoza.

Ove nedelje se sve namešta da vas mami kada je hrana u pitanju. Imate pozive sa više strana, da li od prijatelja, poslovnih partnera – a na dnevnom redu je sve ono što vi volite i u čemu neizmerno uživate.

Posao
Vrlo slična situacija je i u poslovnom sektoru. Ok, trebaće vam mnogo, mnoogo više strpljenja za one sa kojima radite i sarađujete – ali pregurali ste vi i teže situacije preko glave, pa ćete i ovu. To što ćete zbog drugih izaći iz ove sedmice sa nešto manje živaca nego inače – pa, sve u rok službe. Bitno je da ćete vi završiti svaku obavezu na vreme i to više nego dobro. Bitno je da ćete dobiti priliku da realizujete svoje projekte, bitno je da ćete više nego lepo zaraditi. Da, sreća je na vašoj strani – ali i vaš rad i iskustvo.

Ljubav
Da će sve biti bajno i sjajno – pa i neće. Umećete voljena osoba i vi da izbacite jedno drugo iz takta, da se sporečkate u trenutku i odreagujete prilično burno. Ali ovi će neugodni talasi brzo doći i još brže proći – jer je trenutno ipak mnogo jače i stabilnije ono što je lepo između vas dvoje. Ima emocija, ima strasti, ima dogovora, planova, pa možda i kraće putovanje ili izlet – najpre u drugom delu sedmice i pogotovo za vikend. Slobodni Jarčevi – ja ne znam zašto čekate. Ako postoji period kada treba ići u osvajanja – onda je to sada. Nemojte mnogo da se predomišljate. Krenite ka osobi za kojom žudite.

Zdravlje
Povrede, hronične boljke.

Vodite više računa o ishrani. Ono što bi vam najviše prijalo jeste kuvana hrana, mnogo svežeg voća i povrća. Smanjite konzumiranje prerađevina od mesa. Mlečni napici umereno.

Posao
Sunce je u vašem znaku, Pluton je u vašem znaku. Pa, reklo bi se da je došao trenutak da pravite neke ozbiljnije poslovne pomake – naravno, ako očekujete da ćete sad i odmah ostvariti ono što želite – od ta posla ništa. Trebaće vremena da promene prvo kod vas, a onda i kroz posao počnu da zaživljavaju. Trenutna poslovna situacija je dobra. Ono što je vama najbitnije – novca ima dovoljno da bi obaveze bile izmirivane na vreme i da biste se osećali sigurno. Cela nedelja vam je puna obaveza, uzburkana.

Ljubav
Ne znam da li vam je partner rekao (a verovatno jeste i to više puta) – da vi baš umete biti naporni, zahtevni i teški . I da isto tako umete biti divni i predivni i lahorasti. A verovatno vam je rekao i da se kod vas nikad ne zna koje ćete raspoloženje da izvučete iz rukava. E, sa dragim vam bićem u ovoj nedelji možete da se igrate igrice zvane “čik pogodi u kom sam raspoloženju danas”. Jer, u vama će se smenjivati zima i leto – pa nije ni čudno što će partner čas biti smrzavan, a čas grejan. Slobodni – vreme je da povučete potez prema osobi koja vam se dopada. Ne brinite, postoje samo dva ishoda – ili ćete je osvojiti očas posla….ili će pobeći od vas.

Zdravlje
Zdravstveno ćete klackati u ovoj sedmici. Hronične boljke uglavnom, ali i slabiji imunitet.

Uživate u svemu što pojedete, a jedete….pa, prilično u ovom periodu. Ako želite da vam zdravlje bude stabilno a linija kako treba – malo zakočite. Ne morate grickati non stop.

Posao
Iako je ova nedelja poslovno dobra, bar po rezultatima – to ne znači da će ona biti lagana za vas. Čekaju vas neke važne odluke, važni dogovori – oni koji vam mogu doneti promene koje će trajati u vremenu. No, isto tako – čeka vas i sedmica u kojoj ćete morati da pokažete dosta strpljenja, takta i samokontrole – jer će biti i situacija, ali i osoba koje će vas dovoditi do “ivice”. Nedelja će krenuti sa dosta obaveza i nastaviće se u istom maniru do samog kraja. Biće vam nešto teže da se organizujete, ali uspećete.

Ljubav
Nema razloga da ova nedelja ne bude dobra i kvalitetna u vašim emotivnim relacijama. Osim ako vi ne uspete da napravite neki razlog – a on može biti da nešto ozlojedite partnera, da ga čačnete u živac ili da eventualno pomisli da mu nešto prećutkujete i nešto krijete od njega. Ukoliko uspete da izbegnete ove zamke – imaćete pred sobom nedelju sa dobrim razumevanjem sa voljenom osobom, dobrom energijom i stabilnim emocijama. Slobodne Ribe – odličan period i da se družite i zabavite – ali i da ljubavišete. Saturn u vašem znaku naučiće vas da prepoznate prave ljubavne prilike, one koje su dobre po vas.

Zdravlje
Pojačana nervoza i dosta energetskog trošenja. Odmarajte kad god možete.

Autor horoskopa: venerasapapilotnom.com
Astrolog: Olga Savić

 

 

  • Da biste ostavili komentar morate biti prijavljeni na sistem!
    Prijava