Nedeljni horoskop: 3. - 9. jul 2023.

Pročitano: 287 puta
Kategorija: Horoskop
Ocenite horoskop:
(0 glasova)

Predstavljamo Vam nedeljni horoskop za period od 3. do 9. jula 2023. godine!

Navalite na variva, čorbe i salate a meso i mesne prerađevine smanjite. Svo sezonsko voće vam sada odgovara, a može da promakne i po koji sladoled.

Posao
Nedelja u kojoj ćete imati osećaj da pričate različitim jezicima sa onima sa kojima ste u poslovnom kontaktu. Ovo će pogotovo biti primetno u prvoj polovini sedmice. Energija i volja su vam i dalje prilično jaki, ali već počinjete da osećate „zamor materijala“ – najpre zbog stalnih promena planova i preokreta u poslovnom okruženju kojima pokušavate da se prilagodite i rešite ih u hodu. Sve nove ideje i zamisli koje hoćete da pokrenete ostavite za kasniji period – sada nije pravi trenutak da se time bavite.

Ljubav
Pun Mesec u znaku Jarca na samom početku nedelje ukazaće na nerazumevanje u okviru porodice, generacijski jaz ili na češće kvarove. Oni koji su u braku ili žive zajedno imaće zahtevan zadatak da zaista čuju jedno drugo i uklope se. Ovnovi koji su u vezama – i pored povremenih oscilacija i burnih trenutaka zbog partnerove i vaše tvrdoglavosti ili impulsivnosti – ljubav i strast su ipak i dalje na prvom mestu . I one će vas izvući iz kriznih momenata. Slobodni Ovnovi – ako vam je već dato da uživate, skitate, putujete, provodite se, flertujete – a vi onda iskoristite svaki momenat koji je pred vama.

Zdravlje
Više odmarajte. Sklonost alergijama i ekcemima.

Započnite dan sa nečim osvežavajućim – jogurtom ili kiselim mlekom sa svežim voćem i ovsenim pahuljicama i orašastim plodovima. Tokom ostatka dana prijaće vam supe i obrok-salate sa mesom.

Posao
Situacija na poslu se zahuktava i pred vama je nedelja sa mnoštvom dešavanja, dogovora, susreta, informacija. Ukoliko je potrebno da rešavate papirološka ili administrativna pitanja – birajte drugi deo nedelje jer ćete sve to obaviti sa manje nerviranja. Taj period je bolji i za dogovore i realizaciju poslovnih sastanaka – bolje ćete se razumeti i lakše pronaći zajednički jezik i interes. Polovinom sedmice možete imati par „varničastih“ razgovora sa nadređenim – možda ste u pravu, ali ne terajte inat sada.

Ljubav
Reč po reč, pa se sporečkamo. Doduše, mora se priznati da ćete verovatno prećutati prvi put kada vas nešto podbode (partnerovi postupci ili neka situacija u vašem odnosu) – ali zato ćete drugi put itekako voljenu osobu umeti da pecnete, baš tamo gde boli. A kad se sporečkamo, onda možemo i da se zatvrdoglavimo. Samo što to tvrdoglavljenje ili zategnutost u odnosu ne bi trebalo dugo da traje – najkasnije do vikenda. Prevagnuće emocije. Slobodni Bikovi – komunikacija se nekim se baš lepo razvija i vi uživate u onome što se dešava. Dobar je period da više skitate, opuštate se, flertujete.

Zdravlje
Manjak energije je posledica mentalne opterećenosti. Šetajte, pustite mozak da iskulira.

Iako stoji potreba da obratite pažnju na ishranu i izbegavate namirnice za koje znate da baš i ne prijaju vašem želucu, možete konzumirati više mesa i ribe, povrća – najpre kroz salate.

Posao
Nestrpljivost i pokušaji da ubrzate situacije koje su vam bitne – neće vam baš ići na ruku, posebno u prvom delu sedmice. Što više budete žurili – sve više ćete se upetljavati ili će iskakati sitne, ali nervirajuće prepreke. Neki put ćete vi biti krivi za zastoj – i to najpre iz razloga što ćete pokušavati da radite više stvari odjednom. Drugi deo nedelje vama donosi bolju organizaciju i fokusiranost na ono što je prioritetno, kao i rešenja koja su vam potrebna. Vodite računa o novcu, trošite ga olako.

Ljubav
I partner i vi ćete biti nešto nervozniji ovih dana, oboje u žurbi i jurnjavi i sa mnoštvom obaveza – pa nije čudno što će povremeno zaiskriti varnice između vas dvoje. U takvim trenucima je bitno da ne rasplamsavate nervozu time što ćete oboje pričati svoju priču a ne slušati drugu stranu. Nađite zajednički jezik, jer to sada možete – i trudite se da slobodno vreme provedete u zabavnim aktivnostima, opustite se i uživate. Slobodni Blizanci – ima više nego dovoljno prostora da se lepo provedete u ovim danima. Priča i flertovanja će biti, ali ovo nije vreme za nešto ozbiljnije, samo za dobru zabavu.

Zdravlje
Osetljivo grlo.

Unutrašnja nervoza se odražava na stomačni deo. Pomozite svom želucu time što ćete unositi namirnice koje su lako svarljive. Od sezonskog voća – najviše će vam prijati lubenice i dinje

Posao
Vi ćete reći prave reči, ali vas mogu pogrešno razumeti. Bar u početku. Malo će vas to smoriti jer će se od jednostavnih dogovora ili redovnih svakodnevnih obaveza – napraviti petljancija i trošenje vremena. No, i to će se prevazići. Suštinski – nije ni malo loša nedelja pred vama. Rešićete papirološka pitanja koja su vam bitna, napraviti po koji solidan dogovor, a stići će vam i neke pozitivne informacije u drugom delu sedmice. Jedino što će pomalo škripati jesu finansije – jer sve što novca dođe – to i ode.

Ljubav
Nešto ste osetljiviji ovih dana, pogotovo u prvoj polovini sedmice – pa previše emotivno možete doživljavati svaki partnerov postupak ili izjavu – što može dovesti do kratkotrajnih prepirki. Sa nešto više pozitivnosti i dobre energije (a toga sada svakako ima) – lako će se ovo prevazići i ipak uživati zajedno u ovoj nedelji koja itekako donosi i emocije i bliskost između vas dvoje. A i dobar provod – i to ne treba zanemariti. Slobodni Rakovi – prijatelji su tu za vas, da vas podstaknu da se opustite, uživate, dobro sa njima provedete. Naročito vikend donosi dobru energiju....ali i neke osobe koje će vam prijati.

Zdravlje
Stomak je osetljiv a i vi se nervirate previše. Kulirajte malo, odmarajte, šetajte, rashladite glavu.

Trenutni manjak energije jeste povezan sa vašom pojačanom aktivnošću, ali i sa neadekvatnom ishranom. Ne prija vam teška hrana – najviše će vam odgovarati ono „na kašiku“ i salate.

Posao
Ako ste u prilici – uzmite odmor i iskulirajte od svih pritisaka i jurnjave iz prethodnog perioda. Ukoliko to sada nije ostvarivo – pa, spremite se za još jednu sedmicu u kojoj se od vas očekuje nemoguće. U prvom delu nedelje dogovori sa kolegama i saradnicima će bagovati, a obaveza zvanih „sad i odmah“ će biti koliko ti duša ište. Saplitaćete se na sitnicama i detaljima koji će vam promicati, nervirati se oko gluposti i teško se organizovati. Drugi deo sedmice će doneti popuštanje tenzija i jednostavnije funkcionisanje.

Ljubav
Najlakše je biti „Toza nervoza“ u ovim danima – imaćete milion i jedan razlog za to. Ili ćete bar vi misliti da imate, partneru će delovati da šištite kao ekspres lonac bez ikakve potrebe . I dalje vam ono ljubavno i željno ide u korist i na ruku – pa zato skrećite fokus na sve ono lepo što vam se događa i što imate sa voljenom osobom (a toga baš ima) – dramu i grčke tragedije ostavite za neki drugi put. Slobodni Lavovi – nemojte mnogo da mudrujete i da se opterećujete razmišljanjima tipa „da li je ovo dobro, kuda sve ovo ide itd....“ već se opustite i uživajte u pozitivnim dešavanjima i isto tako pozitivnim osobama oko vas.

Zdravlje
Umorni ste i nervozni.

Više sezonskog voća i povrća. Možete pojačati unos mlečnih proizvoda, ali nemojte preterivati. Najpre – mladi sir i kiselo mleko. Mesne prerađevine izbegavajte a uzimajte tikvice, patlidžan, celer, paradajz .

Posao
Ono što nećete moći da izbegnete jesu manje teškoće, povremeni nesporazumi sa saradnicima i kolegama. Isto tako – porast broja obaveza na dnevnoj bazi – što redovnih, što vanrednih. Ono što možete da izbegnete jeste da se nervirate zbog gluposti, zbog sitnih grešaka i propusta onih sa kojima radite, zbog kašnjenja – jer na sve to ne možete da utičete. Sve ono što vam je od važnosti ćete uspešno privesti kraju, na vreme. Ne opuštajte se previše kada su finansije u pitanju, nije vreme za troškarenje.

Ljubav
Postoji mogućnost da se partner i vi pokačite oko gluposti, oko nevažne sitnice koja može postati kao brdo velika ukoliko budete istrajavali u tome da jedno drugom dokažete da ste u pravu. Period vam je suštinski dobar i sa malo volje biće i uživanja i razumevanja i dobre energije. Nemojte bez razloga zatezati situaciju i kvariti dane koji su pred vama. U svakom slučaju – nervoza će se smiriti, ali zaista nema potrebe sada za njom. Slobodne Device – to što vi želite i to što vam se „nudi“ u ovoj se nedelji ne poklapa. Rešenje je jednostavno – ili uzmite ili nemojte. Savršenstvo u ovim danima ne postoji.

Zdravlje
Sitnija zdravstvena problematika.

Lakši obroci, raznovrsna ishrana. Nemojte jesti „s nogu“ i smanjite konzumiranje brze hrane i peciva. Što više povrća, pripremljeno na razne načine – vam izuzetno odgovara.

Posao
Vi ste svakako spremni da se potrudite, imate dovoljno i energije i volje i motiva –ali i pored toga, računajte da je pred vama napornih nedelju dana. Malo ćete se saplitati u kontaktu sa šefovima, malo u komunikaciji sa saradnicima, malo sa papirološkim pitanjima – od svega po malo, nema drastičnih problema – ali i to malo po malo....pa dođosmo do mnogo nervoze. Ako ne ranije a ono u petak – izlazite iz tog nervirajućeg perioda. Što se finansija tiče – impulsivno trošenje je sada vaše drugo ime.

Ljubav
Dok vam život komplikuju porodične i poslovne obaveze – sa voljenom osobom može doći do manjih problema, najpre zbog toga što nervozu iz drugih segmenata prenosite u odnos u kojem ste. Bilo bi šteta da se tom nervozom pa makar i na kratko pokvari dobar period – pogotovo što vam on donosi i više ljubavi i strasti, ali i više zajedničkog dobrog provoda. Manite nervozu, vreme je da gromko i iz sve snage uživate. Slobodne Vage – ako se komunikacija sa osobom koja vam se dopada ne razvija onako kako biste želeli, ne nervirajte se. Ili će krenuti kako treba u drugom delu nedelje...ili će se pojaviti neko drugi..

Zdravlje
Nema veće zdravstvene problematike.

Škorpije pokušavaju da naprave promene u životnim navikama, pa i u načinu ishrane – ali to sada ne ide baš onako kako ste zamislili. Ne možete sebe preko noći promeniti, budite uporni i rezultati će doći.

Posao
Bilo da vam je to namera ili ne – i u ovoj ste nedelji radnik – udarnik. Završićete sto obaveza koje ste planirali i još toliko na koje uopšte niste računali, a koje su eto baš rešile da svrate do vas. Jer, zašto da funkcionišete mirno i opušteno na poslu kada može komplikovano, u žurbi i u poslednjem trenutku? Sa nekim ljudima ćete imati odličnu komunikaciju, drugi će vas smarati i cepkati vam živce na sitno. Jedan od tih „cepkača živaca“ može da bude i nadređena osoba (ili neko ko smatra da sve zna i može).

Ljubav
Komunikacija u partnerskim odnosima će povremeno predstavljati prepreku na kojoj se oboje možete saplesti, pogotovo u prvom delu sedmice. Ne bojite vaše dane nervozom, suviše se toga lepog dešava i u vašem partnerstvu i u vama da biste dozvolili „kvarenje“. Strast i vatrenost su sada dobri kada ih ispoljavate kroz zajednički provod ili kroz spavaću sobu – a nisu baš poželjni u nervoznim momentima. Nemojte se vatreno raspravljati, vatreno se volite. Slobodne Škorpije – neočekivani susret, neplanirani kontakt, osoba koju „pronalazite“ baš tamo gde niste očekivali – sve vas to može ljubavno probuditi.

Zdravlje
Hronično ste umorni, ali uporno gurate dalje.

Polako ulazite u balans kada je ishrana u pitanju. Još uvek imate povremene ispade jer ne možete da odolite namirnicama koje ne prijaju baš vašem želucu i varenju, ali se trudite da to kontrolišete.

Posao
Prošlost će vas podsetiti na sebe po pitanju finansija, neke na pozitivan način a neke ne baš. Pozitivno – neko vam može vratiti dug ili ćete naplatiti zaostalo potraživanje. Negativno – eto neke obaveze koju niste izmirili da vas podseti na sebe – naravno, baš onda kada ne treba. Što se poslovnog dela tiče – naradićete se pošteno. Krug gomile obaveza na dnevnoj bazi se zavrteo i izgleda nema nameru da stane. Ako možete – zbrišite na odmor. Ako ne možete....pa onda duboko udahnite i krenite sa poslom...

Ljubav
Na prvi pogled – sve je na svom mestu i kako treba između partnera i vas. Na drugi ili ako malo zagrebemo površinu – vidi se da tu ima i bagova i povređenih osećanja i nekog vida razočaranosti ili osećaja da ste zatvoreni u jednom te istom krugu dešavanja i da se ne ide u pravcu koji vi želite. Kada sve saberemo i oduzmemo – vas dvoje ste kao par dobro, ali mora se poraditi na nekim stavkama u odnosu – da biste bili još bolje. Slobodni Strelčevi – bežite u zabavu baš iz razloga što ste ne baš zadovoljni svojim ljubavnim životom i opcijama koje imate. Neka, opuštajte se – doći će i trenutak za ljubav.

Zdravlje
Manji problemi sa stomakom, ali suštinski ste dobro.

Potrebno vam je sveže povrće, sezonsko voće, med, a od mlečnih proizvoda – sir, jogurt, kefir. Možete konzumirati sve vrste povrća u neograničenim količinama, kroz salate, grilovano ili pečeno u rerni.

Posao
Izgledaće početkom nedelje da je potrebno maksimalno truda i razumevanja sa vaše strane da biste se uklopili sa saradnicima. Jer, komunikacija će bagovati i ništa neće funkcionisati po planovima. Rešenje će se brzo pronaći, samo je potrebno nešto više strpljenja. Ostatak nedelje vam je poslovno prilično korektan i uglavnom ćete sve završavati kako treba i u roku. Po pitanju finansija – ili nećete dobiti onoliko novca koliko ste očekivali – ili će pak troškovi da vam dobrano opustoše novčanik.

Ljubav
Prva polovina sedmice će proći u nekoj čudnoj atmosferi. Moguće su oscilacije raspoloženja i kod partnera i kod vas, a što se komunikacije tiče – možda ćete se čuti, ali se baš i nećete najbolje razumeti. A onda iz tog nerazumevanja mogu krenuti prebacivanja i inat. Ovo su situacije koje će se brzo srediti, ali bi ipak bilo bolje da do njih ni ne dođe. Jer, bespotrebno ćete unervoziti jedno drugo. Pokušajte iz tog razloga da nađete zajednički jezik, potrudite se. Slobodni Jarčevi – neko vas pokreće, aktivira, izaziva. Ne budite nestrpljivi, ali nemojte ni sputavati sebe. Opustite se i uživajte u zanimljivoj komunikaciji.

Zdravlje
Stomačna regija je osetljiva.

Vodolije teško mogu napraviti velike promene po pitanju navika u ishrani, ali mogu uraditi nešto drugo. Ova vam je nedelja odlična da makar započnete sa promenama, a usput se više fizički aktivirate.

Posao
Žurićete sve u šesnaest – a kasnićete. Maksimalno ćete se truditi da osobi preko puta vas objasnite nešto – a ona će vas gledati belo, kao da govorite različitim jezicima. Naravno, pet obaveza će doći u isto vreme do vas a vi nećete znati za koju pre da se uhvatite. Ova vam je radna nedelja kao trka na sto metara sa preponama – završićete je uspešno, ali makar neku morate oboriti. Ono što je dobro jeste da vi izazove volite i najbolje funkcionišete kada ste pod pritiskom . I dobro ćete zaraditi.

Ljubav
Više ćete se posvetiti obavezama, a manje voljenoj osobi. Ne zato što vi to tako želite, već zato što ste pritisnuti sa svih strana. To naravno može rezultovati na dva načina – kod nekih parova može doći do osećanja distanciranosti, kod drugih – do povremenih burnih momenata i nervoze. Ni jedno ni drugo nije dobro, pa bi iz tog razloga bilo fino da ipak pronađete više vremena za osobu koju volite. Što ste više zajedno, to bolje. Jer, ti zajednički trenuci zaista mogu biti ispunjeni dobrom energijom. Slobodne Vodolije – dobićete „signal“ da je neko zainteresovan za vas. Kako ćete i da li ćete odreagovati – na vama je.

Zdravlje
Ako izuzmemo manjak odmora i po koji nepovratno izgubljen živac – vi ste dobro.

Potrebno vam je povrće i voće, grilovano meso (ćuretina ili piletina) i naravno – riba. Uzimajte više tečnosti – pored vode, možete sveže ceđene voćne sokove, samo ne alkohol i gazirano.

Posao
Ako ste na godišnjem odmoru – ma bravo za vas. Uspeli ste da zbrišete u pravom trenutku. Ukoliko niste te sreće – pa, dobrodošli u još jednu radnu nedelju zvanu „ja radim u rudniku i život mi nije lak...“ Šalu na stranu – da ćete se naraditi, hoćete i to baš. Dodatno će vam otežati to što će u prvom delu nedelje biti baš mnogo žurbe i nerviranja – verovatno zbog toga što nećete imati kvalitetnu komunikaciju sa saradnicima. No, kako se budete bližili kraju radne sedmice – smirivaće se tenzija i stvari rešavati.

Ljubav
Nemojte dozvoliti da vam sitnice sreću kvare. Jer, bezveze je – niste u lošem periodu kada su vaše emotivne relacije u pitanju. Partner je malo preosetljiv ovih dana i može talasati, ali nemojte se hvatati u to kolo. Pređite preko primedbi, prećutite. Imajte strpljenja. Talasaće, pa će prestati. Tamo negde u drugom delu sedmice sve će doći na svoje mesto . I ponovo ćete moći da uživate, opušteno i zajedno. Slobodne Ribe – ovo mogu biti baš zanimljivi dani. Ako nema na vidiku nekog interesantnog (ako nema, biće i to vrlo brzo) – tu su prijatelji da vas pokrenu i da se sa njima lepo provedete.

Zdravlje
Ono što vam je neophodno je odmor, opuštanje, relaksacija. Da spere sav stres i pritisak sa vas.

Autor horoskopa: venerasapapilotnom.com
Astrolog: Olga Savić

 

 

  • Da biste ostavili komentar morate biti prijavljeni na sistem!
    Prijava