Nedeljni horoskop: 26. jun - 2. jul 2023.

Pročitano: 194 puta
Kategorija: Horoskop
Ocenite horoskop:
(0 glasova)

Predstavljamo Vam nedeljni horoskop za period od 26. juna do 2. jula 2023. godine!

Brzinski obroci, s nogu jer ne želite da izgubite ni minut dragocenog vremena. Zato nije čudno što će neki od vas u ovom periodu imati teškoće sa varenjem ili gastritisom.

Posao
Poslovna svakodnevica i dešavanja u poslovnom sektoru vas istovremeno guraju napred, postavljajući vam nove i nove izazove i ciljeve, a istovremeno vas i troše i iscrpljuju – jer nikako ne uspevate da pronađete dovoljno vremena za opuštanje, fizičko i mentalno resetovanje. Ako ste u mogućnosti – možda je pravo vreme za godišnji odmor ili makar za planiranje istog. Novac će vam odlaziti na kuću i ukućane, ali i na neplanirane kupovine i izdatke. Umete da preterate sa troškovima ovih dana.

Ljubav
Sa voljenom osobom ćete imati dobar odnos, korektnu komunikaciju i pregršt lepih dešavanja začinjenih i onim vrućim emocijama i strašću, ali i bliskošću – dokle god se u partneru ili u vama ne probudi (možda bi bilo bolje reći – ne isprovocira) onaj ratnički duh, impulsivnost, dokazivanje ko je u pravu a ko nije. Iza svake od tih potencijalnih rasprava stajaće nečija povređenost i uvređenost (bilo partnerova, bilo vaša) – pa gledajte da sa više obzira i pažnje nastupate jedno prema drugom. Slobodni Ovnovi – period je super da ljubavno „akcijate“. Više nego dovoljno šansi za provod, interesantna poznanstva i zanimljive osobe.

Zdravlje
Nešto osetljiviji stomačni deo, pojačan stres.

Preporučuje vam se više svežeg povrća, mesa i ribe, a od mlečnih proizvoda – sir i kiselo mleko, koje možete lepo kombinovati sa salatama, pastama. Prijaće vam bobičasto voće, lubenice.

Posao
Sunce i Merkur u vašem polju dogovora, pregovora, kontakata, sastanaka, komunikacije – donosi vam življi i aktivniji poslovni period. Možda situacije i pitanja koja su vam bitna i dalje neće ići onim tempom koji vi priželjkujete, ali evidentni su pomaci na bolje. Dobar je trenutak za potragu za poslom ili pokušaje da promenite radno mesto, firmu. Neko vam može biti od velike koristi savetima ili konkretnom podrškom, a moguće je da se u ovom periodu pojavi osoba koja ima poslovnu ponudu za vas.

Ljubav
Nešto žulja, a žuljaće i na dalje u vašim emotivnim relacijama. Da li žuljaju misli, da li neka nervoza, da li postoji osećaj neispunjenosti – nije ni važno. Važno je da se ta žuljanja sada mogu ublažiti, popraviti, da se može napraviti lep korak napred – ali se to neće dogoditi samo od sebe . I partneru i vama je zaista potrebno da lepo, iskreno, otvoreno – popričate. Bez ljutnje i prebacivanja, samo da saslušate jedno drugo. Pred vama je period od par nedelja kada se odnos može poboljšati, ne propuštajte ga i ne gurajte stvari pod tepih. Slobodni – opušteni i fini dani su pred vama, ispunjeni dešavanjima. Ima prostora da se neke interesantne pričice pokrenu.

Zdravlje
Budite aktivniji i više u pokretu. Fizička aktivnost je sada više nego dobrodošla.

Povremeni gubici energije, koji ćete morati da nadoknađujete kvalitetnom ishranom. Potrebna vam je „konkretna“ hrana – meso, riba, jaja, dosta svežeg povrća i voće u umerenim količinama.

Posao
Dobar period da zaradite i od svog redovnog posla, ali i od dodatnih aktivnosti i poslića. Novac će vam se lakše slivati u džep, ali oprez! – isto tako će brzo i odlaziti od vas, ukoliko malo ne usporite sebe. Neplanirano, možete naplatiti neko staro potraživanje ili će vam biti vraćen dug. Što se poslovnog dela tiče – dogovori, sastanci, poslovni kontakti, pa čak i poslovna putovanja – se sada mogu pokazati kao pravi potezi sa vaše strane. Rešavajte zastoje i zaostatke, rešavajte papirološka pitanja.

Ljubav
Mnogo zanimljivosti, aktivnosti i dinamike postoji u vašim emotivnim relacijama trenutno . I to je super i treba uživati u takvim dešavanjima – dokle god se ne pređu neke granice, pa budemo u varijanti „od igračke – plačke“. Jer, lako se pozitivna energija pretvori u stres, a mrgođenje i nervoza zamene osmehe. Mogućnosti za više napetosti su na samom početku nedelje i za vikend. Slobodni Blizanci – neko vam se može „podvući pod kožu“ prilično brzo. Iako ubeđujete sebe da želite samo da se dobro provedete i uživate u kontaktima sa zanimljivim ljudima, emocije se mogu pokrenuti i probuditi neplanirano.

Zdravlje
Nešto osetljiviji stomačni deo i respiratorni sistem. Moguće i alergije.

Sada vam odgovaraju lagani obroci, sa više povrća i manje mesa. Bacite se na salatice, na grilovano povrće i ribu a smanjite ili izbacite suhomesnate proizvode i mlečne sa većim procentom masti.

Posao
Sunce će vam dati svesnost, inicijativu, pojačati ambicije i želju da se istaknete i ostvarite svoje ciljeve. Merkur će vam doneti bolju komunikaciju, mogućnost da pronađete prave reči, da budete ubedljivi i inspirativni po druge. Na sve ovo – imaćete i podršku onih koji sarađuju sa vama, onih koji cene vaš način rada, ideje, sposobnosti. Pred vama je uglavnom vrlo uspešna radna nedelja, koju samo može kvariti to što će nove obaveze stalno iskakati i sa njima ćete morati da se snalazite u hodu.

Ljubav
Ono što će vam ići na ruku kada su emotivni odnosi u pitanju jeste povećana količina sklada, bliskosti, razumevanja. Bolje ćete se razumeti i lakše komunicirati jedno s drugim, lakše se dogovarati. Ono što vam neće ići na ruku je pojačana nestrpljivost – sve hoćete sad i odmah kada je partner u pitanju i ništa vam nije dovoljno brzo. Ova nestrpljivost može povremeno doneti varnice u vašem odnosu, ali kratkotrajne. Slobodni Rakovi – ispunjen dešavanjima period je pred vama – da, najviše ćete biti okrenuti prijateljima i druženjima – ali i preko ovih segmenata može da se „provuče“ neko interesantan.

Zdravlje
Uglavnom solidno. Nešto više obratite pažnju na ishranu.

Smanjite mesne prerađevine i više se okrenite čistom mesu, ribi, jajima, mlečnim proizvodima – mladom siru, kiselom mleku, jogurtu. Ne zanemarujte ni povrće. Naročito tikvice, paradajz, blitvu, spanać.

Posao
Dobre prilike da se oparite tokom ove nedelje i poboljšate finansijsku situaciju. No, obzirom da ste u periodu kada nešto ležernije baratate novcem – vodite računa o sopstvenoj impulsivnosti kada je kupovina u pitanju. Poslovno – korektna nedelja je pred vama, samo nešto više povedite računa o odnosu sa nadređenima, u smislu – ne radite stvari na svoju ruku i ne donosite odluke bez konsultacije sa njima. Malo spustite loptu kada su kolege u pitanju – potrebni ste jedni drugima.

Ljubav
Više ljubavi, manje nervoze. Više osmeha, manje mrštenja. Više želja i strasti, a manje tvrdoglavosti. Ove prve stavke – ljubav, osmesi, želje i strasti – vodiće vas uzbudljivom, ali ipak stabilnom trasom kroz ovu nedelju, ruku pod ruku sa partnerom. Ove druge stavke – nervoza, mrštenje, tvrdoglavost (koja lako može da preraste čak i u bes) – vodiće vas stazama punim prepreka....a neke mogu odvesti i na put razdvajanja. Zato, budite mudri. Slobodni Lavovi – dani varnica, dani neočekivanih događaja, dani zvani „kao grom iz vedra neba“, dani u kojima srca u trenutku zatrepere, zasvetle, zaljube se.

Zdravlje
Pojačan stres. Nađite dovoljno prostora za odmor i opuštanje.

Potreba da unosite više kuvane, barene, dinstane hrane. Manje mesa, a više povrća, ribe, voća. Začini i premasna hrana sada će uticati negativno na vaše varenje, ali i na osećaj težine i nadutosti.

Posao
Jednostavnija i lakša poslovna sedmica je pred vama. Iako povremeno možete biti nervozni – da li zbog nekih nerešenih situacija, da li zbog toga što mislite da ćete probiti rokove, da li zbog promena koje utiču na vaše planove – suština je da ćete pronaći vreme, način i model ponašanja i funkcionisanja da sve dođe na svoje mesto i bude rešeno. Dobar kontakt vašeg vladara Merkura sa Saturnom govori o tome da čak i ako idete sporije od očekivanog – stižete na vreme, u pravom trenutku i na pravi način.

Ljubav
Poboljšanje komunikacije, a samim tim i odnosa sa partnerom jeste ono što sledi Devicama u emotivnim relacijama. Na kratko problem mogu napraviti razmimoilaženja u planovima ili pokušaj da organizujete zajednički putovanje, odmor – ali sa malo volje ovo je itekako rešivo. Dobar je trenutak i za putovanje, ali i za organizovanje druženja i izlazaka sa prijateljima. Ukoliko je nešto do sada pravilo problem u vašem odnosu – sada ima dovoljno prostora da se ovo reši – kroz priču, naravno. Slobodne Device – dokle god se ne uplićete u tajne emotivne veze – imate dobre aspekte za flert, ljubav i uživanje u istoj.

Zdravlje
Više odmarajte i opuštajte se.

Navalićete na ugljene hidrate – na testa, na krompir na sto načina, na paste. Pokušajte da vaši obroci budu lakši – da sadrže više povrća u kombinaciji sa mesom – najbolje piletinom.

Posao
Sunce i Merkur su u prolazu kroz vaše polje karijere – pa vas čeka ozbiljniji poslovni period u kojem je potrebno više vašeg angažovanja i inicijative, više uključenosti u sve poslovne tokove. Nemojte biti samo delimično uključeni u ono što radite, potrebno je da sada date sve od sebe da biste iskoristili povoljnosti koje ovaj period nosi. Neki od vas će dobiti povoljne vesti od strane nadređenih – izaći će vam se u susret po nekom pitanju ili ćete dobiti promenu koju ste već odavno tražili.

Ljubav
I partner i vi ste trenutno pomalo nestrpljivi, lako vas je oboje podbosti i iznervirati (pogotovo ako uspete da „čačnete“ jedno drugo tamo gde ste najosetljiviji i najuvredljiviji) – pa je lako moguće da vas u ovoj sedmici očekuje par žustrih „razmena mišljenja“. No – ono što vas trenutno spaja i gura jedno ka drugom mnogo je jače od tih varničastih momenata pa će i pored njih ova nedelja za vas dvoje kao par biti vrlo solidna. Slobodne Vage – više nego interesantni dani su pred vama. Neko vas može oboriti s nogu i bez obzira što cela priča deluje kao da je samo avantura i flert – može tu biti i više od toga...

Zdravlje
Nešto više umora i stresa – ali dobro ste.

Smanjite unos mesnih prerađevina tokom ove sedmice, a gledajte da ne preterujete ni sa začinima. Od povrća – zelena salata, paradajz, tikvice, plavi patlidžan. Orašasti plodovi i bobičasto voće.

Posao
Nedelja pred vama nije loša, ali ako očekujete da mirno i opušteno prođete kroz nju – tako nešto će se teško desiti. Postojaće trzavice, postojaće žurba, nerviraće vas oni oko vas – ali ako ćemo pravo – nerviraćete i vi njih. No, prevagnuće interes, zajednički ciljevi i planovi, prevagnuće potreba za mirom u napetim momentima, jasne misli, dobra koncentracija i fokusiranost na ono što radite. Mogući su ozbiljni poslovni dogovori, pogotovo ako se vezuju za inostranstvo. Finansije – dosta stabilno.

Ljubav
Neki varničasti momenti tokom ove sedmice mogu poremetiti „red i redosled“ u vašim emotivnim relacijama. Lako je pokačiti se, a teško je preći preko ponosa, još teže preko tvrdoglavosti. Oboje možete imati svoje „žute minute“ – pa gledajte da u takvim trenucima ne pokvarite ono što imate. Uvek možete igrati na kartu strasti jer ona sada jeste jaka, ali je možda bolje igrati na kartu razumevanja i emocija. Setite se onoga – dogovor kuću gradi. Slobodne Škorpije – više nego interesantan period koji može iznedriti zanimljive, burne, vrlo strastvene, ali i pravim emocijama protkane priče i pričice.

Zdravlje
Naglašena nervoza i dosta stresa. Hronični bolesnici osetljiviji nego inače.

Potrebna vam je raznovrsna ishrana, ali u manjem obimu. Sada vam prijaju mali, a češći obroci i morate izbegavati mesne prerađevine, kao i veće količine testa i peciva.

Posao
Nešto bolje ćete se razumeti sa onima koji su vam poslovno važni, nešto brže ćete završavati čak i sa onim najzahtevnijim obavezama, dogovorima, papirologijom. No, par puta tokom ove sedmice verovatno će se dogoditi situacije koje će vam poremetiti planove, koje će vam doneti promene u poslednjem trenutku, koje će uneti nemir u kolegijalno okruženje. Ništa nije nerešivo, samo će vam uzdrmati živce. Pojačani troškovi, naglašeno u drugom delu nedelje. Bićete prilično „široke ruke“.

Ljubav
Šareniš – i dobro i ono ne baš – kao da se u vašim emotivnim relacijama, ali i u vašim osećajima ovih dana sve nekako pomešalo. Pa ste vas dvoje čas „na istom kursu“, potpuno se kopčate, podržavate, razumete – a u nekom drugom momentu već izbijaju varnice na sve strane, pa se javlja osećaj povređenosti i besa istovremeno. Tamo gde su emocije duboke – lako će se prevazići napetosti. A tamo gde već neko vreme škripi...te oscilacije će biti izraženije. Slobodni – ukoliko vam se neko već dopada – situacija će se ubrzati. A ako baš nikog sada nema na vidiku – ne brinite, to će se brzo promeniti.

Zdravlje
Osetljivo grlo i kompletan respiratorni trakt. Nešto naglašenija nervoza.

Izbegavajte meso i više se okrećite povrću. Karfiol, tikvice, patlidžan, kupus, brokoli, špargle – plus zelenolisno povrće neka budu na vašem meniju što češće.

Posao
Ova nedelja je takva – što više žurite, sa više prepreka ćete se suočavati. Što ste nestrpljiviji po nekim pitanjima – duže ćete čekati rešenja, a ona će biti protkana sa komplikacijama. Pokažite strpljenje, razumevanje, sposobnost da se prilagodite, ali pokažite i volju da zaista sarađujete sa onima koji su oko vas – i svoje ciljeve ćete lakše ostvariti, a obaveze jednostanije završiti. Biće u danima ispred vas nekih nepredviđenih situacija – ali će timski rad to prevazići. Finansije – nije loša situacija, dosta stabilno.

Ljubav
Partner i vi imate sve preduslove da vaš odnos kroz ovu nedelju prođe u jednoj finoj i opuštenoj atmosferi. Mnogo toga se može pokrenuti i promeniti na bolje između vas dvoje, mnoga pitanja se sada mogu uspešno rešiti i zatvoriti. Možda se u početnoj fazi nećete složiti oko nekih stavki, ali kod oboje sada postoji potreba da se pronađe rešenje, da se razgovara i kroz razum, ali i kroz emocije. Dogovarajte se . I idite napred, zajedno. Slobodni – biće i u ovoj nedelji ali i u celokupnom periodu koji je ispred vas onih osoba koje vas aktiviraju samo kroz strasti i želje, ali biće i onih koji nude ljubavi koje vrede.

Zdravlje
Pojačan stres može uticati na način ishrane, pa doneti i probleme sa stomačnim delom.

Pokušajte da ne preterujete ni u čemu. Bilo da je to unošenje prevelike količine hrane…ili pak preskakanje obroka. Neka obroci budu češći, a manji - više bazirani na ribi, piletini, povrću.

Posao
Veći deo onih sa kojima dolazite u kontakt treniraće vam živce. Neko stavovima i nastupom, neko nepouzdanošću i promenljivošću, neko jer je neodlučan, neko jer je previše zahtevan....No, baš ti koji vam najviše treniraju nervni sistem – sa njima ćete najbolje dogovore i poslove postići i ostvariti. Na koji način? Pa tako što će vas podstaći da se više trudite, da date sve od sebe, da ne propustite ništa, da prokrčite put. Podstaći će vas da primenite iskustvo i mudrost. Finansije dosta stabilno.

Ljubav
Biće potrebno nešto više strpljenja i tolerancije između partnera i vas. Jer, postojaće trenuci koji mogu zatalasati atmosferu između vas dvoje – bilo bi dobro da tada drastičnost, tvrdoglavost i dramatičnost preskočite, jer neće dati dobre rezultate – samo će doliti ulje na vatru. Ono što hoće dati rezultate jeste otvorenost u pokazivanju emocija, ali i reči – one iz srca. Jer samo će te, iz srca – do drugog srca pronaći put. Slobodne Vodolije – biće blic zaljubljivanja, ali i blic odljubljivanja. Neko vam može uzeti pažnju na kratko, ali da bi se neka priča održala, produbljivala i trajala – vi ćete morati da OSETITE da je to to.

Zdravlje
Krvni sudovi, pritisak, cirkulacija – kod starijih Vodolija. Mlađi – osetljivo grlo.

Potrudite se da ne preskačete obroke – posebno doručak koji bi trebao da bude nešto jači – da vas energetski održi u ovim pomalo zahtevnim danima.

Posao
Nema tog problema ili prepreke u poslovnom sektoru koje vi u ovoj sedmici ne možete rešiti. Pa čak i ako u početnoj fazi problem ili izazovna situacija deluju kao da im ne možete ništa. U suštini – sve ono što deluje komplikovano kao da će probuditi ono najbolje u vama – a kada se vi istinski pokrenete, nema toga što ne možete obaviti. Naravno, ovi dani moraju doneti nešto jaču tenziju i žurbu – ali pošto vas takva situacija prati već neko vreme, nadam se da ste navikli na nju. Finansije – potrošiste sve pare.

Ljubav
Za slobodne Ribe je krenuo jedan interesantan period – prisustvo Sunca i Merkura u vašem polju zabave i ljubavi, uživanja – može pogotovo od drugog dela nedelje da donese talas pozitivnih dešavanja na ljubavnom planu. Biće tu zanimljivih poznanstava, flertovanja koja se mogu pretvoriti i u nešto više od toga. Jedino na šta biste trebali da obratite pažnju jeste da li je osoba koja vas interesuje slobodna ili zauzeta. Neki od vas mogu početi da intenzivnije razmišljaju o prošlosti (moguć je kontakt). Zauzeti – ne nervirajte se (i ne nervirajte partnera) oko gluposti. Dobar je period da uživate, putujete, volite se.

Zdravlje
U saobraćaju budite oprezni, skoncentrisani i pažljivi. Ne žurite nigde.

Autor horoskopa: venerasapapilotnom.com
Astrolog: Olga Savić

 

 

  • Da biste ostavili komentar morate biti prijavljeni na sistem!
    Prijava