Nedeljni horoskop: 3. - 9. april 2023.

Pročitano: 1224 puta
Kategorija: Horoskop
Ocenite horoskop:
(0 glasova)

Predstavljamo Vam nedeljni horoskop za period od 3. do 9. aprila 2023. godine!

Preterujete sa hranom, jer jedete na nervnoj bazi. Trenutno ne uspevate da pronađete način da se zaustavite u impulsivnom grickanju. U drugom delu nedelje su mogući i stomačni problemi.

Posao
Jačanje ambicija i produktivnosti, što jeste pozitivno – ali sa druge strane – potrebno je dobro odmeriti kako ćete nastupiti prema saradnicima, jer je moguće da u preteranoj želji da se dokažete „izgorite“ ili napravite više štete nego koristi. Suština je da je sada potrebno pronaći balans i pravu meru – i ne žuriti nigde. Finansijski segment dodatno je u fokusu od ove nedelje – neke informacije koje dobijete verovatno vam neće odgovarati, moguće su vesti o smanjenju priliva ili o odlaganju isplata.

Ljubav
Pun Mesec u znaku Vage i vašem partnerskom polju doneće pojačane aktivnosti i dosta dešavanja sa voljenom osobom, ali može ukazati i na komplikacije u porodičnom životu i izneti neku problematiku na dnevni red između partnera i vas. Voljena osoba može biti posebno naporna i zahtevna, pa i ljubomorna – a vaše reakcije mogu biti prilično impulsivne i burne. Ukoliko ne budete u stanju da se dogovorite i jedno drugom popustite – možete ući u period koji će uticati na stabilnost vašeg odnosa. Slobodni Ovnovi – okrenutost ka prošlosti ili ulazak u odnos koji je sličan onome što ste već prošli.

Zdravlje
Velike oscilacije energije, pojačana nervoza i osetljiv stomačni deo.

Pokušaje da ishranu dovedete u red mogu kvariti povremeni talasi nervoze koji dovode do impulsivnih porasta apetita. Voće bi vam odgovaralo, naročito jabuke ili pak bobičasto voće.

Posao
Verovatno će početkom nedelje doći informacije koje će vam dići pritisak, nasekirati vas ili pak doneti užurbanost u radnom okruženju koja će se svakako preliti i na vas. Moguće je da šefovi imaju neke nerealne zahteve ili vrše pritisak da se neki posao, obaveza ili projekat završi što pre. Ispetljaćete se svakako iz ovoga, ali će biti primetna nervoza u kolegijalnom okruženju. Po pitanju finansija ni na dalje nemate čist i rasterećen put i nervira vas što u nekim momentima morate da se dovijate i snalazite.

Ljubav
Iako vam sve ono što se vezuje za porodicu, posao i finansije može donositi stres – odnos sa partnerom je u ovim danima korektan i vaša nervoza ne bi trebala da se u većoj meri odrazi na vas kao par. Umete da pronađete pravi model ponašanja, komunikacija neopterećeno teče, oboje pronalazite strpljenje jedno za drugo. Ukoliko se budete istinski „čuli“ – nećete imati većih problema. Slobodni Bikovi – harizmatičnost, šarmantnost i elokventnost su tu, pa nije čudno što ste primećeni i što ima više osoba koje su zainteresovane za vas. Da li ste spremni za ljubav ne znam, ali za flertovanje – o, itekako.

Zdravlje
Stomačni deo je osetljiv, a moguće su i prehlade.

Apetita čas ima, čas nema. Prijali bi vam lagani obroci – oni sa pilećim ili ćurećim mesom (eventualno riba) u kombinaciji sa dosta povrća (zeleno lisnato povrće). Izbegavajte tešku i previše začinjenu hranu.

Posao
Shvatićete da nešto što ste planirali neće moći sada da se pokrene, ali ste spremni da sačekate pravi momenat. Vaš način funkcionisanja i razmišljanja postaje praktičan –bavite se onim obavezama i poslovima koji su vam isplativi i u onoj meri u kojoj drugi vrednuju vaš rad. Spremni ste da malo štedite sebe i da se ne dajete do maksimuma, kao do sada. Što bi se reklo – koliko para, toliko muzike. Ipak, trudite se da ne zapostavljate obaveze – vrlo brzo se mogu nagomilati i doneti vam opterećenje.

Ljubav
Kod vas će postojati oscilacije raspoloženja. U jednom trenutku ste pod uplivom lagane, fine i opuštene energije, komunikativni i zabavni – a u drugom se pretvarate u ćutologa, povlačite se ili postajete naporni i drugima i sebi. Ok, postoje situacije koje vas opterećuju i brkaju vam misli i raspoloženja – ali nemojte dozvoliti da to utiče na odnos sa voljenom osobom. Slobodni Blizanci – u vašem polju tajni, podsvesti, misli – nagomilale su se planete i verovatno ukazuju da ste okupirani razmišljanjima o nekom. Za sada sve ostaje samo u vašoj glavi (eventualno bi moglo da se pokrene nešto što je tajno, neobično).

Zdravlje
Uglavnom ste dobro, ali pomalo umorni i neaktivni.

Više ćete voditi računa o tome šta i koliko jedu vaši ukućani ili osobe koje su vam bliske, nego što ćete razmišljati o sopstvenom načinu ishrane. Grickajte što više voće i povrće, ne grickajte sopstveni želudac.

Posao
Ulazak Merkura u znak Bika će vam odgovarati – to je već energija koja vam prija, pa ćete se bolje snalaziti u dogovorima, kontaktima sa saradnicima, umećete jedni druge da pokrenete i više se razumete. Papirološka pitanja će lakše funkcionisati a jednim lepim delom i nervoza i žurba u poslovnom okruženju će utihnuti. Naravno da neće sve biti savršeno – postojaće i dalje neka forma pritiska na vas, ali ćete sada sa tim lakše izlaziti na kraj. Finansije – novci dolaze i odlaze, standardna situacija.

Ljubav
Preosetljivost je prisutna kod vas. Pun Mesec koji se tokom ove nedelje dešava u polju doma i porodice ne mora da proizvede ne znam ni ja kakva dramatična dešavanja, ali će svakako doneti to da vi postanete nervozni, da lako reagujete, da se branite iako niste napadnuti ili pak da osećate pojačanu potrebu da zaštitite one koje volite. Suština vaših emotivnih relacija je mirna i stabilna, sve ostalo su distrakcije sa kojima ćete naučiti da se izborite. Slobodni Rakovi – talas podsećanja – možda ćete čuti nešto o bivšem partneru ili će vas jednostavno misli vratiti korak unazad. Proći će, prijatelji su tu za vas.

Zdravlje
Nervozni ste, pomalo možda i anksiozni ovih dana a neće vam prijati ni promenljivo vreme.

Bićete ovih dana u priličnoj meri raspoloženi za klopu i uživanje u dobrom zalogaju. Nešto će vas više privlačiti kremasta, bogata, dooooobro začinjena hrana a povrće ćete uglavnom izbegavati.

Posao
U svakom dogovoru ili svakom poslovnom kontaktu može u početnoj fazi postojati element tenzije, žurbe, intenziteta. Sa nešto više mira i strpljenja – rešenja su tu. Dakle, ovih dana nemojte žuriti – ništa vam što vredi pobeći neće, a sačuvaćete i ono malo živaca što vam je preostalo. Uspećete da pronađete pravi model funkcionisanja, onaj koji daje rezultate koji su vam potrebni. Po pitanju finansija – uspevate da „zatvorite“ neka dugovanja ili obaveze koje su vam donosile opterećenje u prethodnim danima.

Ljubav
Uglavnom je dobro. Da, postoje situacije koje vas blago iritiraju ili ćete nešto više brinuti – ali ovo su prolazna dešavanja koja neće u većoj meri uticati na odnos sa voljenom osobom. Trudićete se da pronađete dovoljno vremena jedno za drugo, iako će se obaveze kod oboje „gurati“ u prvi plan. Emocije i bliskost će pronalaziti put do vas i pored prepreka. Slobodni Lavovi – vama je dobro, bilo da postoji neko ko vas interesuje ili ne. Ukoliko razmišljate o nekom (pogotovo ako je to osoba iz prošlosti), nemojte da se iznenadite ako dođe do kontakta, neke informacije ili pak slučajnog susreta.

Zdravlje
Nešto više stresa.

Uglavnom su vaše navike po pitanju ishrane dobre ovih dana. Izbegavajte tešku ili previše začinjenu hranu, jer to ni malo neće prijati vašem stomaku.

Posao
Vi ćete biti jasni, precizni, praktični i pragmatični – a oni sa kojima ste u kontaktu će to umeti da cene. U ovoj se nedelji mogu pokrenuti interesantne poslovne priče i dogovori, otpočeti saradnje koje imaju šansu da potraju. Iako će neke situacije zahtevati hitrinu i žurbu – umećete da se snađete u dešavanjima i da se organizujete na pravi način. Dobra komunikacija na svim nivoima. Po pitanju finansija – prilično ste zadovoljni u ovom periodu, pronašli ste balans između priliva i troškova, a nešto i preostane.

Ljubav
Ulazak Merkura u znak Bika vam definitivno prija, jer vam donosi vašu energiju, stabilnost, mir. Sa partnerom ćete umeti da pronađete zajednički jezik – doduše, više ćete pričati o praktičnim stvarima, o onome što se treba i mora obaviti zajednički – ali svejedno, razgovori će teći bez većih opterećenja. Možete eventualno pokrenuti i dogovor oko nekog kraćeg putovanja ili dešavanja koje bi vas oboje opustilo. Slobodne Device – vi se osećate prilično stabilno i dobro u ovim danima. Nervoza koja je postojala u vama je nestala i uživate u opuštenim kontaktima sa prijateljima i suprotnim polom.

Zdravlje
Početkom nedelje su moguće meteoropatske tegobe ili pojačane glavobolje.

Pun Mesec u vašem znaku šaltaće vam raspoloženja, smanjivati i pojačavati želju za hranom. Jedino što će biti konstantno prisutno jeste vaša želja za slatkišima kojima ovih dana ne uspevate da odolite.

Posao
Bilo bi dobro da ovih dana budete strpljivi i mudri kada je poslovni segment u pitanju. Da se vi ne zatrčavate u izjavama, odlukama. Ali da isto tako ne reagujete na tuđa zatrčavanja, da ne reagujete na eventualne provokacije, pritiske ili dramatične izjave pojedinaca. Oni preko puta vas u ovim danima teraju po svome, pokušavajući da vam nametnu svoj način funkcionisanja. Vi se bavite svojim poslovima, svojim obavezama i trudite se da ono što je do vas, bude završeno na vreme i kvalitetno.

Ljubav
Pun Mesec u vašem znaku učiniće da osećanja nabujaju, da vi ne uspevate da zadržite u sebi reakcije ili reči. Moraćete da pokažete i šta vam se dopada....ali i šta vam se ne dopada ni malo. Malo će se zaljuljati neki odnosi u ovoj sedmici, ali će posle kratkotrajnog potresa stvari doći na svoje mesto. Biće doduše i onih emotivnih relacija u kojima će postojati element drame i povređenosti, ali i ovde postoji šansa za rešenje. Slobodne Vage – i nije baš neki vajni/bajni momenat za stabilne emotivne priče. Neko vam može delovati kao da je baš po vašoj meri....ali možda bi bilo dobro da se ne zatrčavate previše.

Zdravlje
Nešto povišen nivo stresa.

Emocije vam ovih dana diktiraju sve, pa i apetite i način ishrane. Nema redovnosti, nema balansa, nema pridržavanja navika. U jednom trenutku – sve pod konac. U drugom – rasulo.

Posao
Sve biste odjednom . I ok, to je vaša priroda – i možda bi takav način funkcionisanja i dao rezultate u nekim drugim danima, ali u ovim koji su ispred vas – teško. Jer, odjednom ćete se naći zatrpani a nećete imati dovoljno snage da se izvučete. Shvatićete da koliko god želeli da istrpite pritisak koji ste sami sebi nametnuli – morate da se ili organizujete bolje ili da nešto prolongirate, ostavite po strani. Po pitanju finansija – prilivi su sasvim solidni, ali što vi umete da potrošite pare – pa to je pravo čudo.

Ljubav
Ljubavno – emotivni šareniš je ono što vas čeka u narednim danima. Čas na sedmom nebu, čas u podrumu. Malo nerviranja protkano sa mnogo emocija. Malo (ili malo više) dramatičnih momenata, pa stabilnost i mir. Malo isključivosti i posesivnosti, pa mnogo strasti . I sve tako u krug. Prosto rečeno – ova vam sedmica donosi nemire kroz koje ćete se smiriti, zajedno. Što se tiče slobodnih Škorpija – kao da se situacija zgušnjava. Odjednom je više osoba „u igri“ i svaka je na svoj način zanimljiva i vama intrigantna. Još ako dodamo da vas u ovim danima mogu zapljusnuti talasi sentimentalnosti, onda je slika kompletna.

Zdravlje
Sami ste sebi najveći neprijatelj ovih dana. Odmarajte malo, ne forsirajte sebe.

Bilo bi dobro da vaša ishrana u ovim danima bude lagana. Da se bazira na ribi (eventualno piletina, ćuretina) i na svežem povrću. Izbegavajte mlečne proizvode i preveliku upotrebu začina.

Posao
Iiii.....evo segmenta koji će u potpunosti zaokupiti vašu pažnju, bilo da vam je to namera ili ne. Prvo će vas sačekati informacije ili saznanje da nešto „morate“ odraditi i to što pre. Nema čekanja, mora da bude gotovo za juče. Stisnuće vas rokovi i u prvom trenutku će izgledati kao da je skoro pa nemoguće da iz svega isplivate. No, vrlo brzo ćete uspeti da uhvatite korak i da obavite sve ono što se od vas očekuje. Mada se mora priznati da ćete se ljudski umoriti i nanervirati u procesu. Finansije – čupate se.

Ljubav
Emotivni život i odnos sa voljenom osobom vam neće donositi ono što očekujete. To ne znači da vam partner neće biti posvećen ili da će biti ne znam ni ja kakvih dramatičnih situacija – jednostavno, vaša će pažnja biti mnogo više usmerena na druge životne segmente, pa koliko god da ljubavi i podrške od voljene osobe dobijete – to neće biti dovoljno. Ako ništa drugo, razumećete se ovih dana, koliko god da imate malo zajedničkih trenutaka. Slobodni Strelčevi – više su ovi dani za zezanje, za druženje, za kontakte sa prijateljima i dobru energiju nego što su za stabilne ljubavne početke. Uživajte malo, solo.

Zdravlje
Moguće su prehlade, ali i povrede. Takođe – sačuvajte ono malo živaca što vam je ostalo.

Ako ste već rešili da menjate nešto u načinu ishrane, onda menjajte na bolje a ne na gore. Nervoza jako utiče na vaš apetit, ali i na varenje. Trudite se da obroci budu redovni i da između njih ne grickate ništa.

Posao
Pun Mesec u polju karijere, ambicije, dostignuća, poslovnih ciljeva i nadređenih osoba – doneće vam dane u kojima možete imati utisak da su svi i sve protiv vas, da se sve urotilo da vam maksimalno začini poslovnu svakodnevicu i to onim ne baš prijatnim začinima. Ali, vi na svojoj strani imate sebe, a to vam je u ovoj nedelji i više nego dovoljno. Umećete da pronađete prave reči, povučete pravi postupak, izvadite kao mađioničar pravi dokument. U suštini – proći ćete kroz ove dane solidno, čak uspešno.

Ljubav
Kao da će se ovih dana svi udružiti da vas nerviraju i da vam ne daju mira. Poslovni segment je uzburkan, porodični takođe, a partner kao da samo čeka momenat da vam „stane na žulj“ dodatno . I iako sve ovo deluje u početnoj fazi kao jedan uzavreli lonac – nekako će se sve posložiti i doći na svoje mesto. Što bi se reklo – tresla se gora, rodio se miš. A možda vi jednostavno imate pravi model funkcionisanja za svaku situaciju i uspevate da sve rešite na pravi način. Slobodni Jarčevi – talasaju osećanja. Nekog talasa prošlost, a nekog nove osobe koje su tu oko vas. Možete na koju stranu hoćete, znate? Vi birate.

Zdravlje
Više se krećite i više vodite računa o ishrani.

I u ovoj nedelji se nastavlja „ne može se uhvatiti ni za glavu ni za rep“ vaše funkcionsanje po pitanju ishrane. Ili ste večito gladni ili ste siti svega. Neujednačenost i neadekvatna ishrana.

Posao
Imaćete osećaj da osobe sa kojima ste u kontaktu postaju sve sporije, sve napornije, zahtevnije i teže. No, vaša je energija dobra u ovim danima i umećete da pronađete pravi model ponašanja za svakog od njih. Da, smoriće vas nekim svojim pričama i postupcima – ali vama je trenutno zarada na pameti, a zarad zarade – spremni ste i da pretrpite ponešto. Baš tu zaradu će vam u većoj meri doneti sve što se vezuje za inostranstvo ili druge gradove. Doduše, sposobni ste vi i da potrošite zarađeno.

Ljubav
Porodični segment „traži svoje“ pa će oni koji su u braku ili žive zajedno morati više da se posvete ovom sektoru, na uštrb zajedničkih momenata. Oni koji su u vezama će bolje proći ovih dana, jer neće dozvoliti da ih bilo šta omete u funkcionisanju sa voljenom osobom. Suštinski, odnos sa partnerom će biti dobar, povremene oscilacije će biti kratkotrajne i neće uticati na vaš odnos. Što se tiče slobodnih Vodolija – vi ste negde ni na nebu ni na zemlji. Mnogo toga se dešava na više strana, istovremeno je aktivna i prošlost i nešto novo. Gde ćete vi i na koju stranu – to vi odlučite. Sve vam se može i sve vam je dato.

Zdravlje
I dobro ste i niste. Energija vam varira, a i stres je nešto pojačan.

Nedelja pojačane nervoze i unutrašnje napetosti,pa će i apetit biti sa vrlo velikim oscilacijama. Pokušajte da se držite nekog ustaljenog reda i rasporeda, nemojte ići iz krajnosti u krajnost.

Posao
Malo ćete po pitanju finansija da se nervirate, da vam naleti talas troškova – ali će brzo situacija da se sredi i da sve dođe na svoje mesto. Generalno gledano – može biti malog zastoja u dogovorima i nešto lošije komunikacije početkom nedelje, ali već nakon toga – ulazite u jednu finu, stabilnu i prilično dobru poslovnu fazu. Pravi su dani da se prave dogovori, da se sastanči, ugovaraju poslovi i projekti. Hteće vas posao i u njemu ćete se dobro snalaziti. Čak i povremene promene planova neće vam doneti problem.

Ljubav
Vaš emotivni život će funkcionisati. Eventualno bi početkom nedelje mogao da se dogodi neki problemčić vezano za partnerovu ljubomoru i posesivnost – ali ovo se da rešiti. Suštinski – ovo su dani kada sa voljenom osobom treba razgovarati, jer će ti razgovori doneti stabilnost i mir. Možete lepo da se uklopite, lepo dogovorite, da više posvetite vremena jedno drugom. A gde je više vremena i više priče – i bliskost se lakše budi. Slobodne Ribe – nisu ni vama ovo loši dani, uopšte. Polje aktivnosti je puno, u polju ljubavi se razbaškario Mars – pravi momenti da se neke priče i pričice pokrenu . I da krenu fino.

Zdravlje
Vodite računa da se ne prehladite i nemojte se nervirati bez razloga.

Autor horoskopa: venerasapapilotnom.com
Astrolog: Olga Savić

 

 

  • Da biste ostavili komentar morate biti prijavljeni na sistem!
    Prijava