Nedeljni horoskop: 12. - 18. decembar 2022.

Pročitano: 409 puta
Kategorija: Horoskop
Ocenite horoskop:
(0 glasova)

Predstavljamo Vam nedeljni horoskop za period od 12. do 18. decembra 2022. godine!

Probavni sistem vam je opterećen ovih dana – previše udovoljavate sebi i kada je hrana, ali i kada je piće u pitanju. Pokušajte da budete umereniji.

Posao
Stari klijenti ili poslovni saradnici vam se mogu „vratiti“ tokom ove sedmice ili ćete vi pak inicirati kontakt – suština je da može biti novih predloga i mogućnosti da se ove saradnje obnove i unaprede. Takođe, interesantna komunikacija sa nadređenima ili nekim od autoriteta – moguće su ponude ili projekti koji deluju dosta zanimljivo i stabilno. Evidentno je da je kod vas došlo vreme za ozbiljne poslovne priče . I pored serije troškova, prilično ste zadovoljni trenutnom finansijskom situacijom.

Ljubav
Partner se ne ponaša u skladu sa vašim očekivanjima, pogotovo ako ste u protekloj nedelji/nedeljama imali češće čarke ili ukoliko je vaš odnos bio sa velikim oscilacijama. Sa partnerove strane dolazi do neke vrste povlačenja, distanciranja – možda je ovo dobro, obzirom da vam je oboma potrebno da rashladite glave. Odnosi koji su „pravi“ nisu ugroženi. Oni drugi...pa, partner je prilično odlučan da ovog puta ne popusti. Što se tiče slobodnih – može biti neke zanimljive komunikacije, ali da li će se ovo razviti u pravcu koji biste vi priželjkivali – još uvek je vrlo neizvesno.

Zdravlje
Odmarajte se, vaša energija nije neiscrpna.

Ne preterujte sa gaziranim pićima i alkoholom. Prijaće vam kuvana hrana – variva, supe, čorbe. Takođe, mlečni proizvodi – naročito zreli sirevi. Mesne prerađevine su ok, ali samo ako su proverene i kvalitetne.

Posao
Venera i Merkur u odgovornom i praktičnom znaku Jarca vam prijaju, donose vam način komunikacije koji vam odgovara, donose vam kontakte sa ljudima na koje se možete osloniti i sa kojima se možete lepo poslovno povezati. Period je dobar za dogovaranje, za nove poslovne prilike, pa čak i za poboljšanje zarade. Odnos sa autoritetima će biti prilično korektan i ovo možda jeste vreme da pokušate da progurate neke svoje ideje ili predloge. Troškovi su vezani za kuću i članove porodice.

Ljubav
Vaša vladarka Venera u tranzitu kroz znak Jarca budi u vama energiju koja vam prija – a po pitanjima ljubavi donosi realan pogled na odnos . I na ono što partner jeste, ali i na ono što nije. Kao i prihvatanje svih vrlina i mana voljene osobe. A i jednih i drugih ima, isto kao i kod vas. Možda nećete u ovom periodu imati savršenost i odnos koji priželjkujete, ali ćete imati i sopstvenu, ali i stabilnost veze. Što se slobodnih tiče, ulazite u period aktiviranja višestrukih ljubavnih ponuda. Slede vam češći izlasci i više druženja, kao i makar dve zanimljive osobe koje će vas zaintrigirati.

Zdravlje
Mlađi – prehlade. Stariji – reumatske tegobe.

Potrebna vam je nešto „konkretnija“ hrana da nadoknadi brz gubitak energije koji je ovih dana prisutan kod vas. Ne zanemarujte ni povrće kroz salate, niti voće – naročito južno.

Posao
Sada možete da se na ozbiljniji i odgovorniji način posvetite svim onim obavezama, papirologiji ili poslovnim temama koje su ostale nedovršene, nedorečene ili koje ste propustili da uradite. Vaš vladar Merkur u znaku Jarca „tera“ vas na odgovornija ponašanja, zreliji način razmišljanja i mnogo praktičnosti – što i nije toliko loše, ako zanemarimo da ćete se verovatno žaliti kako su vam dani i radne akcije prilično suvoparni, jednolični, dosadni. No, bolje i to nego raspad sistema i haos koji su ostali iza vas.

Ljubav
Komunikacija sa partnerom i dalje predstavlja tačku saplitanja u vašim emotivnim relacijama. Ili je ima premalo, ili se bavite samo uskim krugom tema (a ne pričate o onima koje su zaista bitne za vaš odnos) ili se pak jednostavno – ne razumete na pravi način. Čak i ako u ovoj nedelji bude postojala želja da razumski i iskreno porazgovarate o nekim stvarima, malo je verovatno da ćete temu zaključiti do kraja. No, ukoliko je u proteklom periodu postojao prekid ili ozbiljnije uzdrmavanje odnosa, čak i ovi mali koraci biće dobrodošli. Slobodni – dobar period za one koji traže ali i nude zrelost u ljubavi.

Zdravlje
Imuni sistem je i dalje dosta osetljiv.

I vi ćete se malo „raspustiti“ kada je ishrana u pitanju. Doduše, ne samo da smažete već i da pripremite za ukućane ili za goste. Samo nemojte preterati sa slatkišima i previše začinjenom hranom.

Posao
Doći će do poboljšavanja komunikacije sa saradnicima i kolegama. Biće s vremena na vreme konfuznih momenata ali ćete uglavnom uspevati da ovo na zadovoljavajući način rešite. Sunce u vašem polju poslovne svakodnevice i odgovornosti s jedne strane ukazuje da ste u ozbiljnom poslovnom periodu kada je potrebno da date sve od sebe i dokažete se, a sa druge govori o tome da možete doći u kontakt sa značajnim osobama iz svoje poslovne sfere, ostaviti utisak na njih, ostvariti saradnju i dogovor.

Ljubav
Nervoza i napetost već su neko vreme prisutni u vama i sigurno je da su u više navrata donele manje ili veće „čarke“ sa partnerom. Interesantno je da vam partner u ovoj sedmici može jednim delom olakšati, skinuti neki teret sa vaših leđa – da li konkretnom akcijom ili pak razgovorom sa vama koji će vam makar na neko vreme umanjiti tu nervozu ili ublažiti brige. Nije savršeno i teško da to može biti ali ipak postoji dobar prostor da se voljena osoba i vi više u ovom periodu približite jedno drugom. Slobodni – neko na koga intenzivnije mislite u poslednje vreme doći će u vašu blizinu ili pokrenuti komunikaciju sa vama.

Zdravlje
Problemi sa varenjem i stomakom.

Umećete da se u ovoj sedmici opustite i uživate u hrani. Skrenula bih vam samo pažnju na kvalitet i ispravnost namirnica koje koristite. Takođe, nemojte preterivati sa alkoholom.

Posao
Prilično korektna poslovna nedelja je pred vama. Ne samo da ćete moći da rešite neke zaostatke, da završite veliku količinu obaveza, nego je ovo i period za korektne odnose sa kolegama i saradnicima, kao i za početke pregovora oko nekih poslova koji bi se mogli pokazati kao isplativi i trajni. Dobra nedelja i za kreativnost, za nove ideje i nove projekte. Finansijska situacija će krenuti ka stabilizaciji, ali sredinom nedelje možete imati više troškova ili se pak zaleteti u neka ulaganja i kupovine.

Ljubav
Partner i vi uspevate da se lepo uskladite i prilagodite jedno drugom. U nekim momentima to ide jednostavno i lako, u drugim naiđe po koja prepreka na vašem putu, ali kada sve saberemo i oduzmemo – dobro je. Iako nemate onoliko vremena koliko biste voleli za zajedničke trenutke sa voljenom osobom – biće i lepih dešavanja, razonode i opuštene atmosfere u vašem odnosu. Slobodni Lavovi – dobar trenutak za ulazak u lepu, ali i ozbiljnu ljubavnu priču. Moguće je da je više „udvarača“ u igri – vodite se onim – one osobe koje deluju nerealno dobro, vrlo izvesno nisu takve. Ne ulazite u tajne veze niti odnose sa zauzetim osobama.

Zdravlje
Čuvajte se viroza i prehlada.

i za vas je krenulo vreme sa više prostora za opuštanje i uživanje u dobrom zalogaju....ali na vaš način. Ovo je odličan period da, ukoliko je bilo nekih problema –sredite navike po pitanju ishrane.

Posao
I poslovno je ovo povoljan period za vas. Samo nemojte ulaziti u neke nerealne šeme, u projekte u kojima se obećavaju brda i doline – a biće osoba koje će pokušavati da vas uvuku u nešto tog tipa. Dovoljno ste zreli i mudri da prepoznate šta je realan i dobar posao, a šta ne. Dobar je trenutak i da smišljate nove ideje i pokrećete planove - sve ono o čemu ste razmišljali sada možete otpočeti sa realizacijom. Odgovornost i posvećenost poslu doneće vam i nove poslovne prilike, vrlo korektne.

Ljubav
Još uvek niste u potpunosti izašli iz nemirne faze u vašim partnerstvima (potrajaće još desetak dana), koliko god da se energija između voljene osobe i vas poboljšala i koliko god da se oboje trudite da stvari funkcionišu lako i bez prepreka. Do sredine nedelje možete imati još jedan „talas“ nesigurnosti, sumnji ili pak preispitivanja partnerovih reči i postupaka. Lep, normalan iskren i otvoren razgovor dve zrele i odrasle osobe rešiće mnogo toga. Slobodne Device – ovo je za vas povoljan emotivni period. Možete pokrenuti ozbiljne i trajne ljubavne priče i ući u vrlo značajnu emotivnu fazu.

Zdravlje
Cirkulacija i krvni sudovi kod starijih Devica.

Period kada je potrebno da više pažnje posvetite ishrani, ali i fizičkoj aktivnosti. Možete upasti u „zamku“ – kombinacija statičnosti i pojačanih apetita nije dobra niti za vaš izgled, niti za vaše zdravlje.

Posao
Naporno, suvoparno, previše ozbiljno, jednolično. Ok, oni koji se bave privatnim biznisom jesu u periodu kada mogu imati više posla, čak ozbiljnijih poslovnih projekata i dogovora – ali neće to biti baš stopostotno po vašem ukusu. Generalno gledano – ovo jeste period kada morate ozbiljno i odgovorno da prionete na posao i da rešite najpre zaostale, a onda i tekuće obaveze. Bićete zadovoljni rezultatima, mada ćete se umoriti u procesu. Po pitanju finansija – zaradićete i zatvoriti neke veće novčane obaveze.

Ljubav
Venera u znaku Jarca nije vaša energija. Nema tu lepršavosti već se sve svodi na zrelost, razum,odgovornost, posvećenost partneru, domu, porodici. Nisam sigurna koliko će vam ovaj period prijati jer malo je tu „želim“ a previše je „moram“. Neki vid podrške od strane voljene osobe imate, a sad – da li je to vama dovoljno i da li ste zadovoljni – to već vi znate. Ako ni za šta drugo – ovaj je period dobar da sa partnerom pokrenete ozbiljne teme. Slobodne Vage – vaš ljubavni život se sveo na neke sitne komunikacije, dopisivanja – nije baš da nema ničega, ali ono što ima – baš i nije podsticajno po vas.

Zdravlje
Glavobolje, prehlade, meteoropatske tegobe. Aktivacija hroničnih boljki.

Jako je teško da ćete vi u ovom periodu uspevati da odolite slatkim ili slanim đakonijama. Ukoliko ste na dijeti – bar za sada dignite ruke od toga jer je malo verovatno da je nećete prekršiti.

Posao
Aktivan, aktivan period. Jeste, vaš vladar Mars se i dalje mrljavi u retrogradnom hodu, donoseći vam povremene padove energije, ponavljanja, kašnjenja, to da retko šta možete da završite iz prvog pokušaja....ali ipak....Marsov dispozitor Merkur, kao i Venera donose zrele, praktične i razumne ljude u vašu blizinu sa kojima možete da se dogovorite, sporazumete, nađete zajednički interes. Moguće je da vam bude ponuđeno više poslovnih dogovora, saradnji, projekata. Zaradićete...naravno – i potrošiti.

Ljubav
Merkur i Venera u polju komunikacije doneće ne samo više razumevanja između partnera i vas, već i priliku da kroz lep i otvoren razgovor rešite bilo koju temu koja eventualno predstavlja problem u vašem odnosu, kao i da se dogovorite, usaglasite. Možda i da napravite po koji plan – možda vezan za putovanje, praznike, a možda vezan i za budućnost vašeg odnosa. Ozbiljne teme, ali na lep način. Slobodne Škorpije – videćete nekog koga dugo niste, pokrenućete komunikaciju koja je bila u zastoju ili prekinuta, ali isto tako – otvorićete i nova ljubavna „polja“ , upoznati nove ljude i pokrenuti se ka njima.

Zdravlje
Mlađi – prehlade. Stariji – meteoropatske i reumatske tegobe.

Nešto lošije navike po pitanju ishrane. Na tapetu su najpre slatkiši i grickalice koji će vam nekako vrlo često biti „pri ruci“. Unosite više tečnosti, naročito kroz supe i čajeve.

Posao
Poslovno je situacija bolja nego po pitanjima emocija. Merkur i Venera u tranzitu kroz kuću koja vlada novcem pomoći će da se finansijska situacija stabilizuje – za neke kroz dodatne prihode, za neke kroz period koji donosi mogućnost povećanja nadoknade za rad. Saturn u polju komunikacije i Sunce koje je kod vas obezbediće vam važne razgovore sa ozbiljnim poslovnim ljudima, dobre dogovore i projekte, ali i to da umete da pronađete način da se snađete u svakoj situaciji koja se postavi pred vas.

Ljubav
Nije bajno, nije. Doduše, nema one naglašene tenzije i promenljivih raspoloženja kao što je to bilo tokom protekle nedelje, ali partner i vi imate još podugačak put pred sobom da biste rešili nagomilane probleme, kao i sve ono što ste gurali pod tepih. Ukoliko je došlo do razdvajanja i prekida odnosa – oboma vam je sada potrebno da se povučete i razmislite malo o svemu. Ne zaboravite – ovaj period sada samo je najava dešavanja koja će vas od proleća pratiti godinama. Vreme za ozbiljna partnerstva, samo to će imati prođu. Slobodni – nije vam baš ovo fenomenalan period da se zaljubljujete.

Zdravlje
Osetljiv probavni sistem, sklonost prehladama.

U dobrom ste raspoloženju za druženja, slavlja, veselja – a ta opuštenost i rasterećenost doneće i jače buđenje apetita. Nema potrebe govoriti vam da ne preterate – imaćete meru u svemu.

Posao
Preambiciozni planovi i grandiozni poslovni potezi sada je malo verovatno da će proći....ili će pak za njih biti potrebno mnogo više vremena i truda nego što vi trenutno mislite. Ali će zato proći sve ono što je ozbiljno i studiozno razrađeno, proći će svi dogovori kojima se posvetite i u kojima nastupate zrelo, odgovorno. Ovo je dobar period za vas, vreme kada umete i možete da pokažete svoje sposobnosti, kada je lako ostvariti pravu komunikaciju i dogovor sa onima koji su vam poslovno važni.

Ljubav
Merkur i Venera u vašem znaku daće vam mudre reči, lepe reči, daće vam to da umete da kažete pravu stvar u pravom trenutku. Ukoliko je u prethodnom periodu bilo trzavica sa partnerom, sada je vreme da se to rešava. Ako ste pak imali mirno more, sada je dobar trenutak da dodatno lepo i lako zaplovite njime, pod ruku sa voljenom osobom. Dogovarajte se, pričajte, pravite planove – sve je ostvarivo kada postoji dobra volja a sada je ima, itekako. Slobodni Jarčevi – i evo nekih lepih momenata pred vama. Evo prilike za uživanja, druženja, za kontakte sa osobama sa kojima se kopčate i koje vam prijaju.

Zdravlje
Osetljivost disajnih organa, problemi sa spavanjem.

Sedmica u kojoj ćete biti prilično opušteni po pitanjima hrane, a umećete vrlo često i da preterate – naročito sa mesom i mesnim proizvodima. Potreba za jačom, kaloričnijom hranom.

Posao
Po pitanju finansija ništa se neće značajnije promeniti. Pred vama je i na dalje period sa vrlo solidnim zaradama, ali isto tako period u kojem novac odlazi od vas . I to na žalost, bar trenutno – ne možete u većoj meri promeniti. Generalno gledano – poslovno ste vi prilično stabilni. Situacija je korektna i sa autoritetima i sa saradnicima. Moguće je da ćete od ovog perioda pokazati značajniju odgovornost i posvećenost svim poslovnim temama i obavezama. Kao da se pripremate za udarnički rad.

Ljubav
Osećaj da je sve kako treba postojaće kod vas. Partner i vi se držite čvrsto, povezani ste, razumete se i podržavate. Ok, biće par situacija u kojima će vas voljena osoba možda začuditi svojim ponašanjima ili u kojima će pokazati određeni nivo neodgovornosti, ali kada sve saberemo i oduzmemo – dobro je. No, vaše polje podsvesti i tajni se aktiviralo i tako će biti i u narednom, dužem vremenskom periodu. Ovo će kod nekih doneti možda statičniju fazu u partnerskim odnosima....a kod nekih pa, mogućnost da malo brljeknu sa strane. No, pratićemo pa ćemo izveštavati šta se dešava....Slobodni – razmišljate o nekome, prilično intenzivno. Da li postoji šansa da se nešto pokrene? O, da – već od ove nedelje pa na dalje.

Zdravlje
Problemi sa spavanjem i probavom.

Period slava i praznika je pred nama. Uživajte i opustite se, ali nemojte preterati jer vam probava u poslednje vreme nije sjajna. Izbegavajte alkohol.

Posao
Poslovno ste vi dobro, samo je mali problem u tome što ćete ili preuzeti previše na sebe ili ćete pak imati teškoću da se organizujete na pravi način. Ovo može dovoditi do toga da imate dane u kojima ne znate gde ćete pre i u kojima se obaveze samo gomilaju a vi ne možete na pravi način da odgovorite na njih. Dobićete neki tip zasluge ili potvrde vašeg rada od strane autoriteta, šefova – samo nisam sigurna da je to baš ono čemu ste se vi nadali. Vaši planovi sada mogu početi sa realizacijom i krenuti kako treba.

Ljubav
Problematična i napeta prethodna nedelja, ali i celokupan duži vremenski period unazad – ostavio je svoje posledice na partnera i vas. Da, situacija se donekle stabilizovala i sredila, ali je problem u tome što je ovo sve vrlo krhko i lako ga je poremetiti. Odjeci neprijatnih dešavanja i dalje su prisutni tokom ove nedelje i jedini savet koji vam mogu dati jeste da sa voljenom osobom istinski razgovarate otvoreno i iskreno. Ono što zaista i do kraja ne rešite sada – opet će doći na dnevni red, želeli vi to ili ne. Slobodne Ribe – preko prijatelja, izlazaka, druženja – idu vam pozitivni trenuci, uživanje i emotivne prilike.

Zdravlje
Osetljiv je vratni deo, kao i ramena. Nešto bolji imunitet.

Autor horoskopa: venerasapapilotnom.com
Astrolog: Olga Savić

 

 

  • Da biste ostavili komentar morate biti prijavljeni na sistem!
    Prijava