Nedeljni horoskop: 22. - 28. avgust 2022.

Pročitano: 320 puta
Kategorija: Horoskop
Ocenite horoskop:
(0 glasova)

Predstavljamo Vam nedeljni horoskop za period od 22. do 28. avgusta 2022. godine!

Promene u načinu ishrane vam definitivno prijaju. Možete povremeno imati pojačanu sklonost ka slatkišima, ali uglavnom ćete to uspevati da držite pod kontrolom.

Posao
Blizanci su vaše polje pokreta, učenja, dogovora, susreta, kontakata, informacija – ova energija vam prija i u skladu je sa vama i kako dani budu prolazili shvatićete koliko brzo se dešava sve i koliko vi brzo reagujete na sva dešavanja. To što ste vi kao munja ne znači da su i oni koji su oko vas, pa će verovatno biti po koja raspravica sa kolegama i saradnicima koji se razvlače ili traže dlaku u jajetu. Ali, obostrani interes će rešiti sve. Malo povedite računa o novcu jer ste skloni nepotrebnim troškovima.

Ljubav
Vatrena Venera u Lavu koja vlada vašim partnerstvima i vazdušni Mars u Blizancima (to ste vi) su savršena kombinacija – vazduh raspaljuje vatru, a vatra zagreva vazduh. Ovo su odlični aspekti za strasti i ljubavi koje se očas posla raspire i rasplamsaju. Odlični su za susrete posle kojih više ništa nije isto jer se dvoje prepoznaju i u trenutku spoje. E sad, malo od novozapočetih priča će nastaviti da gori u vremenu, mnoge će se brzo rasplamsati i još brže sagoreti. Ukoliko ste zauzeti, ovo su dani da se volite a da one situacije na kojima se saplićete – preskočite i ostavite ih za neki drugi put . I dani za ozbiljne odluke.

Zdravlje
Povrede, osetljivost respiratornog sistema, problemi sa zubima.

Treba se vama u ovom periodu izboriti i sa promenljivim raspoloženjima ali i sa oscilacijama apetita. Najviše bi vam odgovarali jednostavni, manji ali češći obroci sa velikim udelom povrća.

Posao
Pokušavaćete da se izborite za sebe. Za drugačiji odnos nadređenih prema vama, za povećanje finansijskog dela, za definisanje vašeg statusa. Ta borba će u konačnici dati dobar rezultat, ali početni momenti će delovati vrlo naporno, frustrirajuće, kao da je nemoguće postići dogovor. Budite mudri, ne impulsivni. Taktični, ne drastični . I do svojih ciljeva ćete stići. Previše pritisaka trpite u ovom periodu. Možete se izboriti sa njima i izgurati, ali će vas sve to umarati i pojačavati vam nezadovoljstvo.

Ljubav
Vi lično ćete biti čas odlično, čas napeto, čas puno poleta, čas nezadovoljno, čas će vas ka partneru vući jake strasti a čas ćete se osećati uskraćeno za njegovo vreme i pažnju. Može između vas dvoje biti nervoze, ali tu nervozu ćete uspevati da pretvorite ili u strast ili u konstruktivne razgovore i dogovor. Slobodni Bikovi – postoji razmišljanje o prošlosti. Kod nekih će se ovo pretvoriti u prihvatanje i zaključak, kod drugih u potencijalni kontakt. Takođe – ulazak u nove ljubavne priče je sada povezan sa impulsivnošću, potrebom za uživanjima i strastima. Ne baš savršena kombinacija za trajnost.

Zdravlje
Osetljiv stomak. Mogućnost alergija. Stariji – hronična problematika aktivna.

Skloni ste u ovom periodu da jedete u kasnim večernjim satima i da češće posežete za brzom hranom i grickalicama. Ovo vam samo može doneti probleme sa probavom.

Posao
Dovoljno energije ćete svakako imati, ali to ne znači da ste svemogući, pa pokušajte bolje da organizujete svoje obaveze. Jer, bićete skloni gomilanju, prihvatanju dodatnih obaveza iako ste i postojećima već prilično zatrpani. Ono što je dobro – nove poslovne šanse vam se mogu otvoriti i moguće je da ćete ući u pregovore oko istih. Iako su ove poslovne šanse vrlo solidne, ti pregovori neće biti jednostavni. Pokušajte da po nekim pitanjima budete taktičniji i mudriji.

Ljubav
Mars je u vašem znaku i tu će boraviti vrlo dugo – daće vam inicijativu, snagu kroz akciju i kroz reči. Ipak, Mars je to – ratnička planeta, pa tu snagu treba koristiti mudro – posebno ovo važi za zauzete Blizance i posebno za ovu nedelju – impulsivnost i pojačana nervoza mogu dovesti do brzih razmirica sa partnerom koje će se na kraju regulisati, ali će ipak doneti negativnu energiju u vaš odnos. Slobodnima će biti mnogo lakše nego zauzetima jer će ovu energiju koristiti za akciju, nova poznanstva, za uživanje u društvenim kontaktima i provodu, ali i za brze ulaske u vrlo uzbudljive ljubavne letnje priče.

Zdravlje
Sitnija, prolazna zdravstvena problematika. Osetljivost respiratornog sistema.

Stomak čudno reaguje, čak i na namirnice sa kojima do sada niste imali problema. Nadimanje i teškoće sa probavom skreću vam pažnju da je neophodno da akcenat bacite na biljna vlaka, posebno na povrće.

Posao
Osećaj da kasnite po nekim pitanjima ili da ste propustili neke prilike – može biti posebno naglašen tokom ove sedmice. Nestrpljenje i nemir vam ne idu na ruku – ne pumpajte sebe impulsivnošću i nervozom i ne jurcajte, tako možete napraviti samo više štete nego koristi. Dolazićete češće u kontakt sa ljudima koji vas na neki način provociraju ili kritikuju – upotrebite svoj šarm i diplomatiju da ovo rešite. Niste zadovoljni trenutnim prilivima a troškovi su u ovom periodu dodatno pojačani.

Ljubav
Rakovi, bilo da su slobodni ili zauzeti u ovoj nedelji mogu imati kontakt sa osobom koja će ih intenzivno privući, ali sa kojom mogu ostvariti samo tajnu priču. Da li ćete ući u to ili ne zavisi samo od vas. Generalno gledano – kod zauzetih se ništa posebno ne dešava, kao da emotivni život prolazi mimo vas. Odnos sa partnerom je čas korektan, čas statičan – niti posebno dobrih niti posebno loših dešavanja nema. Ukoliko ste slobodni – sem te mogućnosti za tajni kontakt i malo prošlosti koja se s vremena na vreme provlači – nema ničeg drugog. Inspirativni su vam kontakti sa prijateljima i društveni život.

Zdravlje
Više se opustite i odmarajte. Mogući problemi sa stomakom.

Koliko god da vam baš i nije omiljena hrana – povrće je sada neophodno u što većoj meri u vašoj ishrani. Meso i suhomesnate proizvode biste trebali da izbegavate ili ih značajno svedete.

Posao
Sa ne baš naročitim elanom funkcionišete u ovoj nedelji. U stvari, vi elana i optimizma za posao imate, ali ih nemaju oni sa kojima ste u svakodnevnom kontaktu, pa vam tu lepu energiju „gase“ pritiscima, tovarenjem zahtevnih obaveza, opterećenjima. Energija koju ulažete jeste velika, ali rezultati će biti promenljivi – ne zbog vas, već zbog drugih. Sa njima se sada ne možete usaglasiti, osim prihvatiti trenutno stanje. Dobijate naznake da će neki vaši projekti biti realizovani u narednom periodu.

Ljubav
Venera u vašem znaku u opozitnom je odnosu sa Saturnom iz partnerskog polja. Ispada da vas voljena osoba nekim svojim postupcima, činjenjima ili nečinjenima – hladi ili kao da svesno ili nesvesno čini da vaš entuzijazam i energija, kao i želja za uživanjima i lepim dešavanjima opada. Dođu tako neki dani kada se ne razumemo ili nehotice povređujemo...ne treba praviti dramu oko toga, već pokušati da se razjasnimo, progovorimo, razumemo, uskladimo. Slobodni Lavovi – ako je bilo nekih emotivnih dešavanja u prethodnom periodu, sada to možete polako da razrađujete. Bez žurbe, jer joj nije mesto. Takođe – mogućnost iznenadnog kontakta ili susreta koji će vas „pecnuti“ i pokrenuti.

Zdravlje
Hormonski disbalans, mogući problemi sa žlezdama. Stariji –krvni sudovi, cirkulacija.

Sa mladim Mesecom – otvarate novu životnu fazu....pa zašto onda ne biste uveli i promene u ishranu? Ono što sada pokrenete bi trebalo da brzo da rezultate kojima ćete biti više nego zadovoljni!

Posao
Mars je ušetao u vaše polje karijere i tu će boraviti sve do kraja marta naredne godine. Za mnoge od vas ovaj će period biti izvanredna prilika da ostvare svoje poslovne ciljeve i naprave velike promene po pitanju karijere. U ovoj nedelji konkretno možete očekivati nemire, nervozu, pritiske od strane saradnika, klijenta, pa i nadređenih. Posle početne neorganizovanosti i zbunjenosti, vi ćete uspeti da na pravi način rešite svaki zahtev i situaciju. Lošiji odnosi sa nekim od kolega vam unose opterećenje.

Ljubav
Sunce će preći u vaš znak dajući vam potrebu da osvetlite i sve ono što vas muči a što je prikriveno, ali i sve ono što se dešava kod partnera. U zavisnosti od stabilnosti i temelja vašeg odnosa, ovo se može odraziti na različite načine – u nestabilnim odnosima ova nedelja, ali i period na dalje doneće razotkrivanje mnogo toga što je bilo prikriveno, što može duboko potresti odnos. U iole stabilnim odnosima, ovaj će period pokrenuti potrebu da se otvorite jedno drugom i rešite nesuglasice. Ukoliko ste slobodni – preko poslovnog segmenta, eventualno kroz prijatelje – novo poznanstvo i jake strasti.

Zdravlje
Povišen nivo stresa, osetljiv respiratorni sistem.

Svako odstupanje od pravilne ishrane dovodi do problema sa probavom, nadimanja, mučnine i bolova u stomaku. Sklonost ka uživanjima, hedonizmu i preterivanje sada morate skloniti u stranu.Ljubav Vaša vladarka u znaku Lava koji vam odgovara i partnerska planeta Mars u znaku Blizanaca – dobro se slažu i mogu da se usaglase i dogovore a umeju itekako i da vatreno podstaknu jedno drugo na strast, uživanje, aktivnost. No, u ovoj nedelji odnos sa partnerom će imati povremene talase nervoze – vas će nervirati zato što se ponavljaju neke situacije koje vam ne prijaju, a voljena osoba će biti napeta i impulsivna. Slobodne Vage ili će imati kontakt i razmišljanje o prošlosti.....ili će pak upoznati osobu koja je po nekim osobinama ili izgledu slična kao bivši partner. Očigledno neke lekcije još uvek niste naučili.

Posao
Problemi sa spavanjem, hormonski disbalans, žlezde. Osetljivost kože.

Ljubav
Što više budete žurili, situacije će ići sve sporije ili postajati sve komplikovanije. Saplitaće vas povremeno, posebno u prvom delu nedelje – ali ćete vi nastavljati dalje. Doći ćete u kontakt sa ljudima koji vam ne govore prave informacije ili pokušavaju da vas na neki način oštete, ali ćete vi nastavljati dalje. Možda ćete u ovoj nedelji biti samo polovično zadovoljni onim što ste postigli ali vrlo brzo će sve doći na svoje mesto. Ne brzajte, tako samo pravite greške koje posle morate rešavati.

Zdravlje

Preterujete sa začinima, ne proveravate rok upotrebe namirnica, jedete u kasnim večernjim satima – a posle se čudite što imate probleme sa stomakom ili sa kilogramima. Budite odgovorniji prema sebi.

Posao
Poslovno, nije loš period pred vama. Energija vam je dobra, komunikacija takođe i prilično lako možete pokrenuti mnoge situacije ili napraviti dogovore. Samo isključite impulsivnost i potrebu da solite pamet drugima, a mogli biste i da se bolje organizujete i da ne preskačete detalje ili papirologiju koji su po vašem mišljenju nebitni. Bitni su, odradite sve temeljno. Možete imati manjih nesuglasica sa onima koji su po stažu ili statusu iznad vas – možda smatrate da ste vi u pravu, ali je potrebno prilagoditi se.

Ljubav
Mars, koji vlada vašim znakom nalazi se u Blizancima – polju promena i kriza – i tu će ostati sve do kraja marta naredne godine. Oni odnosi koji su u prethodnom periodu pukli sada su u fazi raspodele (vrati mi moje krpice fazon) ili pak prihvatanja neminovnosti i suočavanja. Neko će pokušavati sa „pregovorima“ ali bar u ovoj nedelji ti pregovori neće biti naročito uspešni. U međuvremenu, odnosi koji su opstali i dalje su pod turbulentnim uticajima planeta, ali se lakše nego inače dolazi do zajedničkog rešenja. Slobodne Škorpije – poslovni segment, ali i segment društvenosti, prijatelja i interneta – daje opcije za aktiviranje zanimljivih i strasnih, mada vrlo komplikovanih priča. Naravno, i prošlost je još uvek tu.

Zdravlje
Osetljivost respiratornog sistema.

Možete malo pojačati ishranu, ali ne brzom hranom, slatkišima, gaziranim napicima, pecivima....Mlečni proizvodi će vam prijati, kao i jaja, meso, riba i naravno – sve vrste povrća. Od voća - lubenice.

Posao
Mars je ušao u vaše polje poslovnih partnerstava i tu će boraviti narednih sedam meseci. Ovaj će period kod mnogih od vas pokrenuti značajne promene (na neke od njih ste baš dugo čekali), ali će isto tako doneti i povišenu energiju i dozu impulsivnosti u kontaktima sa drugima. Konkretno u ovoj nedelji – odnos sa saradnicima i nadređenima nije baš najsjajniji, pa pokušajte da vi lično merite svoje reči i postupke. Drugi neka rade kako oni hoće, vi budite korektni. Usporenost u poslovnim projektima.

Ljubav
Slobodni pripadnici ovog znaka su i dalje u izuzetno jakom periodu koji se vezuje i za ljubavne prilike, ali i za ljubavne neprilike...Strasti su kod vas sada prenaglašene, a gde su strasti primarne – tu racio baš i ne funkcioniše. Pa su tako moguća naglavačke uletanja u odnose za koje vi možda i znate da nisu baš za vas, ali trenutno ne možete da se oduprete zovu privlačnosti koji je toliko jak. Sada je moguće i sedenje na više stolica, i obnavljanje komplikovanih ljubavnih priča, i odnosi sa razlikom u godinama, kilometrima, statusu....i tako dalje....Zauzeti – komunikacija sa partnerom je promenljiva, ali nekako isplivavate...

Zdravlje
Uglavnom sitnija zdravstvena problematika.

Budite umereni sa mlečnim proizvodima, a najviše bi vam prijali kiselo mleko i jogurt. Povrće neka bude značajna stavka na vašem meniju. Od voća će vam najviše odgovarati lubenice, dinje, banane.

Posao
Mars u polju poslovne svakodnevice i obaveza, kao i odnosa sa saradnicima – biće kod vas aktuelan sve do kraja marta naredne godine. Za vreme tog perioda kod vas će se desiti ogromne poslovne promene, trud koji ste ulagali u prethodnim godinama će se definitivno isplatiti po vas. U ovoj nedelji – biće nekih trzavica u odnosima sa kolegama – previše je nervoze i obaveza a rokovi su izuzetno kratki. Nećete biti zadovoljni finansijama, a moguće je da vam se neki novac i izmakne iz ruku u poslednjem trenutku.

Ljubav
U emotivnim i bračnim relacijama – onako, ne baš spektakularan period. Trenutno ste i jedno i drugo okupirani, što ličnom što porodičnom i poslovnom problematikom, ne pokazujete baš neke namere da se prilagođavate jedno drugom i pravite kompromise. Ne mora ovo da proizvede nikakve posebne trzavice, jednostavno – ovih dana ćete se nekako mimoilaziti, oboje ne baš zadovoljni. Slobodni Jarčevi – kroz posao i svakodnevicu su moguća neka dešavanja, ali to je sve još uvek u začetku. Ono što je primarno jeste prošlost ili priče (osobe) koje vas po nečemu podsećaju na bivše partnere.

Zdravlje
Problemi sa probavom. Stariji – pritisak, cirkulacija.

Ne praktikujte preveliko konzumiranje brze hrane – zbog mnogo konzervansa i aditiva, ali i zbog pojačane količine začina. Stomak vam je osetljiv – može vas iznenaditi lošom probavom.

Posao
Više ili manje ste smoreni kroz ovu nedelju. Iako nema loših pokazatelja po vaš posao, niste mi puni entuzijazma i energije – više deluje kao da se razvlačite i odrađujete ono što morate. Evidentno je da ste nečim nezadovoljni – da li finansijama, da li količinom posla i obaveza, da li odnosom saradnika prema vama....A moguće je i da vas trenutno ništa posebno ne inspiriše da biste se stopostotno aktivirali. Pokušajte da nešto više kontrolišete troškove u ovom periodu, novac vam curi na sve strane.

Ljubav
Mars je ušao u vaše polje ljubavi, strasti, uživanja i zabave i ovde će boraviti narednih sedam meseci. Naljubavisaćete se vi, ali i nanervirati po sto puta za to vreme, ali ako je za utehu – ni u jednom momentu vam neće biti dosadno. Vrlo je izvesno da će više osoba biti „u igri“ – neke od njih se vezuju za prošlost, a neke su glanc nove . I jedne i druge će vam zakomplikovati život, za to se ne brinite. U ovoj nedelji – prošlost i priče slične prošlosti – tuku iz svih oružja po vašem srcu. Da li ste nešto naučili sa Saturnom u svom znaku ili niste – pokazaće vreme. Zauzeti – vi isto odrađujete ljubavne lekcije kroz partnerstva. U ovoj će nedelji i partneru i vama biti potrebno mnogo strpljenja jedno za drugo.

Zdravlje
Moguć je pojačan stres. Fizička aktivnost utiče pozitivno na vas.

Pojačana nervoza – idete iz krajnosti u krajnost po pitanju ishrane. To se može odraziti na probavu, pa pokušajte da izbegnete preterivanja.Sa povrćem ne možete pogrešiti nikada.

Posao
Ne znate na koju ćete pre stranu, jer ispada da svi od vas očekuju da im posvetite svoje vreme i pažnju. Poslovnih obaveza ima zaista mnogo, a nije vam trenutno jednostavno da se organizujete i budete efikasni kao što vi inače umete. Mnoge situacije ćete završavati u poslednjem trenutku i pod velikim mentalnim pritiskom. Iako će dosta toga delovati kao komplikovano, zahtevno i maltene pa nerešivo – vi ćete to ipak uspevati da uradite. Pokušajte da smanjite tenziju u kolegijalnim odnosima.

Ljubav
Ribe ulaze u sedmomesečni boravak Marsa u polju koje se vezuje za porodicu, dom, koren, ali i prošlost. Nekima od vas naredni period će doneti preseljenje, ulazak pod zajednički krov sa voljenom osobom....ali biće i onih kojima će porodični odnosi postati izuzetno naporni i sami temelji odnosa biti ugroženi. U ovoj nedelji konkretno – partner i vi ste u raskoraku i pod lošom komunikacijom. Ukoliko postoje tajne koje prikrivate jedno od drugog – one sada mogu izaći na dnevni red. Slobodni – prilike za ljubavna dešavanja postoje – ali je itekako moguće da se one vezuju za tajne i paralelne odnose.

Zdravlje
Hormoni, žlezde, meteoropatske tegobe, nešto slabiji imunitet. Mogući problemi sa spavanjem.

Autor horoskopa: venerasapapilotnom.com
Astrolog: Olga Savić

 

 

  • Da biste ostavili komentar morate biti prijavljeni na sistem!
    Prijava