Nedeljni horoskop: 24. april - 1. maj 2022.

Pročitano: 358 puta
Kategorija: Horoskop
Ocenite horoskop:
(0 glasova)

Predstavljamo Vam nedeljni horoskop za period od 24. aprila do 1. maja 2022. godine!

U vašoj ishrani bi povrće trebalo da bude najzastupljenija namirnica. Više vitamina i minerala u ishrani uticaće blagotvorno na vaš imunitet, ali i doprineti opštem čišćenju organizma. Što više tečnosti.

Posao
Početak nedelje donosi suočavanje sa problemima, odlaganjima ili otežanjima u planovima, projektima, dogovorima, papirološkim pitanjima. Prisutan je i napet i komplikovan odnos sa starijim saradnicima ili nadređenima. Delimično pomračenje Sunca dešava se u polju finansija i ličnih vrednosti – ukazujući da je ovo segment u kojem će uskoro doći do velikih promena. Kod nekih – naglašeniji troškovi u ovom periodu. Kod drugih – mogućnost većih novčanih priliva. Pa kako vam zapadne....

Ljubav
Planetarni raspored u ovoj nedelji pokazuje dve naglašene situacije kod zauzetih Ovnova. Prva je – pripremate iznenađenje za partnera i u mnogim vezama u ovim danima može doći do veridbe ili prosidbe, a kod onih koji su već u braku – lepih zajedničkih planova. Druga je – ošašaviće vas totalno nešto tajno i zaronićete u to iz sve snage – da li ćete imati mirno more ili će vas uskoro oluje olupati – e, to će vreme pokazati. Slobodni Ovnovi – emocije vas vuku i koliko god im se opirali – pa, izgleda da su trenutno jače od vas. Nemojte samo da se zatreskavate u prevarante, one koji obećavaju ili zauzete.

Zdravlje
Želudac, sinusi, alergije, glavobolje, problemi sa spavanjem.

Dopunite svoje obroke salatama i ubacite više zeleniša u ishranu – bilo da su u pitanju zelena salata, mladi luk, zelje, blitva. Sok od cvekle ili od paradajza popraviće vašu krvnu sliku, ali doneti i više energije.

Posao
Pritisak na vas od samog početka sedmice. To može biti pritisak od strane starijih kolega ili nadređenih, pritisak obaveza, ali i jurenje rokova koji pokušavaju da vam izmaknu, loša komunikacija sa klijentima ili saradnicima, papirološke greške i problemi sa dokumentacijom . I pored te presije i težine koja vam stoji nad glavom – prilično ste vi dobro i možete regulisati sve na najbolji način. Nekima od vas otvara se od ove sedmice šansa za promenu – novo radno mesto, nov posao ili povećanje finansijskog dela.

Ljubav
Delimično pomračenje Sunca koje se dešava u vašem znaku krajem nedelje ukazuje na velike promene u partnerskim odnosima. Kod nekih od vas – od ove sedmice emotivni život će postajati sve prijatniji, odnos sa partnerom bliskiji a polako će početi i da se oblikuju veliki planovi za vašu budućnost. Kod drugih – do teškoće u komunikaciji će doći već početkom nedelje – ukoliko ih ne rešite, problem se samo može produbljivati. Slobodni Bikovi – emotivne prilike su otvorene pred vama, neke vrlo dobre a neke baš i ne. Na vama je da prepoznate šta je ono što vredi a šta je prenaduvano, tajno ili šarena laža.

Zdravlje
Problemi sa spavanjem, nervoza, osetljivost grla, moguće hormonske i meteoropatske tegobe.

Neophodna je lagana ishrana, kao i pojačan unos tečnosti. Voda, čajevi, sokovi od svežeg voća ili kombinacije voća i povrća. Potrebno je da svoj organizam očistite i malo se uvedete u red.

Posao
Itekako od ove nedelje mogu krenuti veće promene u poslovnom sektoru. Neke od vas očekuje napredovanje, poboljšanje finansija ili pak – čvrsto obećanje da će se vaša situacija promeniti na bolje u skorijem vremenskom periodu. Moguće je i da će pojedini ostvariti isplative tajne dogovore. Jedino što bi trebalo da vam bude prioritet jeste da ono što radite ili dogovarate bude po zakonskim normama. Skretanje u „sivu zonu“ će vam doneti problem – nekima odmah sada, nekima u narednom periodu.

Ljubav
Delimično pomračenje Sunca u polju podsvesti i tajni uticaće negativno na one Blizance koji nešto sakrivaju od voljene osobe (najpre flertovanje ili ljubavnu aferu) jer može doneti opterećenost, pogrešne poteze, strahove i nesigurnost. Kod svih ostalih – možda niste baš zadovoljni trenutnom situacijom sa partnerom ali realno gledano – vaš odnos sada je prilično korektan. Možda se ne razumete baš uvek, ali emocija i povezanost postoji. Slobodni Blizanci – i jeste i nije period za ljubav. Jeste – ako ne žurite i ukoliko vas interesuje osoba koja nije zauzeta. Nije – ako imate nameru da uđete u nešto tajno.

Zdravlje
Moguće povrede, reumatski bolovi. Mlađi – problemi sa grlom, glavobolje.

Oscilacije u raspoloženjima uticaće i na oscilacije po pitanju apetita i načina ishrane. Možete u ovoj sedmici više posezati za slatkišima, naročito u danima oko vikenda. Pokušajte sa voćem, zdravije je.

Posao
Ako postoji šansa da se nešto dobro pred vama otvori ili da se zaključi neki zaista fin posao ili da dobijete nešto za čim čeznete – bilo da je u pitanju finansijski deo, napredovanje ili promena radnog mesta – onda je vreme sada. Neće se skoro ponoviti ovako jaka planetarna podrška za vas – uradite sve ono što je u vašoj moći da iskoristite svaku priliku koja vam se pruži. Delimično pomračenje Sunca i mlad Mesec dešavaju se u vašem polju šansi, prilika, podrške – navijamo da vam donesu pomake na bolje.

Ljubav
Ukoliko ste u vezi ili u braku – nemojte u tajne, nemojte u ćutanje. Čak i ako odnos nije najsjajniji – ima šansi za popravljanje, ali se one neće dogoditi same od sebe, potrebno je da se istinski otvorite jedno pred drugim. U suštini, sada će funkcionisati sve ono što je na pravoj emociji sazdano i moći će da se ispravlja i sređuje. Slobodni Rakovi – neke zaista divne ljubavne priče se sada mogu pokrenuti. Samo nemojte u odnose sa zauzetima ili sa onima koji su daleko od vas . I naravno – nemojte da kod vas sve ostane samo na sanjarenju, maštarenju i ljubavnom filmovanju a da ne uradite ama baš ništa konkretno.

Zdravlje
Osetljivo grlo i disajni putevi. Mogući problemi sa ušima.

Napravite bolji raspored obroka – jedite češće, ali količinski manje. Neka na vašem stolu najviše bude svežeg povrća kroz salate, ili grilovanog, barenog. Izbegavajte jake začine, testa, grickalice i slatkiše.

Posao
Ni sa kolegama i saradnicima, pa čak i nadređenima nećete imati baš bajnu komunikaciju i razumevanje, pa malo povedite računa da neki sitni konflikti ne prerastu u krupan problem. Delimično pomračenje Sunca dešava se baš u vašem polju karijere – period pred vama će svakako doneti promene a u kom pravcu će one ići – pokazaće vreme. Ukoliko vas prati pa makar i maleno zrno sreće – već u ovoj sedmici jedna od promena bi mogla biti i pojačanje finansijskog segmenta.

Ljubav
Najizraženiji će biti zastoj ili problem u komunikaciji, ćutanje ili nerazumevanje između partnera i vas. Vi možete pokušavati da balansirate i prilagođavate se – ali druga strana je i za svo strpljenje koje trenutno posedujete – previše zahtevna, komplikovana i teška kao crna zemlja. Bilo da ćutite ili se iscrpljujete u „pregovorima“ situacija je slična – teško će se doći do rešenja ili dogovora, zaključka koji odgovara obema stranama. Slobodni Lavovi – eventualno neke strasti, eventualno neka sporadična komunikacija ili ista takva dešavanja, eventualno sanjarenje i maštanje o ljubavi. Nešto stabilno – vrlo, vrlo teško.

Zdravlje
Stariji Lavovi – zglobovi, kolena, vratni deo kičme. Mlađi – problemi sa grlom.

Čim se malo uvedete u red po pitanju ishrane – odmah se osećate neuporedivo bolje – pa gledajte da se i dalje pridržavate puta kojim ste krenuli. Potrebno vam je više žitarica i biljnih vlakana, zelenog povrća.

Posao
U poslu ćete se snalaziti bolje nego na emotivnom terenu. Jeste da će vam i ova nedelja proteći u ozbiljnim obavezama i u tome da najveći deo energije ulažete u rešavanja, razrešavanja, dogovore, sastančenja, planove, bavljenje klijentima i papirima – ali odmah ćete videti rezultate, i to vrlo konkretne – najpre kroz finansije. Živce će vam povremeno trenirati to što će se ili sve dešavati suviše brzo sa snalaženjem u hodu, ili pak previše sporo i uz ponavljanja.

Ljubav
Sa partnerove strane stiže simbolika Jupitera i Venere – emocija, bliskost, uživanje. No, isto tako sa partnerove strane stiže i Marsova simbolika – to da vas drago biće iritira svojim činjenjima ili nečinjenima, svojim postupcima ili svojim povlačenjima. Sa druge strane – vi ste previše okupirani poslom i obavezama – ono lepo što od voljene osobe dolazi biste prihvatili vrlo lako, ali onaj iritirajući deo vas odbija i čini da se sklanjate. Realno gledano, to je ljubav – kad se u isto vreme volite i svađate. Slobodne Device – neko vam nudi da vam skine zvezde s neba, a vama je nos zabijen u posao.

Zdravlje
Problemi sa grlom i disajnim putevima. Stariji – koštano zglobni sistem.

Iako su vam apetiti pojačani, malo je verovatno da će se to odraziti na vašu liniju. Trenutno ste u jednom aktivnijem i energičnijem periodu, pa se ništa ne „lepi“ za vas. Ipak – umanjite unos slatkiša....

Posao
E kada pričamo o poslu, tu već može biti više povoljnosti. Neke od njih će se otvoriti na konto vašeg angažovanja, ali će ipak veći deo doći uz dašak sreće, čudnom igrom slučaja ili uz nečiju podršku i savet. A sve ovo će se najvećim delom odraziti na vaše pozicije i na stanje finansija. Zaraditi hoćete, ali mnogi od vas će obezbediti i dogovore koji će im i u narednom periodu donositi solidne zarade. Doduše i potrošićete, pošto ćete biti prilično široke ruke. A neke od vas će sačekati i novčane kazne.

Ljubav
Emotivno – sve i ništa . I to važi i za zauzete i za slobodne pripadnike znaka. Može biti tajnih emotivnih relacija, može biti i mnogo sanjarenja i platonskih zatreskavanja. Može doduše biti i po koji susret sa osobom za koju ćete pomisliti da je vaša srodna duša, obzirom na to kakvu ćete energiju i nalet emocija osetiti. Ali od svega toga iskreno – može da bude jedno veliko ništa. Ta čuvena konjunkcija Venere i Jupitera dešava se u polju koje za vas baš i nije povoljno i ne daje baš mnogo pravih šansi, bar ne kad su emocije u pitanju. Tako da će ova nedelja uglavnom proteći sa vašom pažnjom usmerenom na posao.

Zdravlje
Vreme za uspešno rešavanje zdravstvene problematike.

Opet ste skrenuli put neredovne i neadekvatne ishrane. Pojačali ste unos kalorija kroz hleb, peciva, grickalice i slatkiše – svesni ste da je potrebno da menjate nešto, ali trenutno nemate pravu volju za to.

Posao
Da je pred vama lagana nedelja – pa i nije. Sve što se vezuje za komunikaciju, dogovore, papirološka pitanja, dokumenta, čak i sve što se vezuje za trenutno aktuelne fiskalne kase – ići će teško da teže i komplikovanije ne može biti. Sve ćete rešiti da znate – ali ćete u procesu osedeti i iznervirati se za sve pare. Delimično pomračenje Sunca dešava se u vašem poslovno – partnerskom polju, pa ulazite u period promena u saradnjama, vašeg većeg angažovanja i stabilnijih finansijskih priliva.

Ljubav
Merkur i Sunce iz polja partnerstava u kvadratu sa Saturnom – kao da voljena osoba i vi ne možete da se složite ni po jednom pitanju. Delimično pomračenje Sunca i mlad Mesec u polju partnerstava čiji je dispozitor Venera u konjunkciji sa Jupiterom u polju ljubavi – divne promene i dešavanja . I kako sad sklopiti ova dva, potpuno različita elementa? Pa lako, kroz više primera. Prvi – ljubav je tu zajedno sa težinom. Drugi – ono što želite i ono što dobijate su potpuno različite stvari. Treći – problemi se mogu ljubavlju i razumevanjem rešiti. A slobodne Škorpije? Kod vas je lako – ili ćete dobiti baš onu priču koju želite i o kojoj maštate.....Ili ćete lepe moje morati još da čekate na ono pravo a dok to ne dođe – sanjajte....

Zdravlje
Osetljivost sinusa, glavobolje.

Ako biste slatkiše i grickalice uspeli da svedete na minimum – vrlo brzo biste osetili promene i to bi vam dalo podstrek da nastavite dalje. Neka se na vašem tanjiru češće nalazi sveže povrće i raznovrsne salate.

Posao
Možete biti nemirni i napeti ukoliko vaši planovi ne budu išli onako kako ste vi to zamislili. Moguće je da ćete nešto morati da korigujete i prilagodite se saradnicima ili zahtevima na tržištu. Budite fokusirani u dogovorima u prvom delu nedelje da vam ne bi promakle neke bitne stavke i detalji. Ukoliko sve odigrate kako treba – postoji šansa za zadovoljstvo obavljenim koje može ići kroz finansije ili kroz poboljšanje vašeg statusa. Odličan momenat za one koji žele da pokrenu privatni posao.

Ljubav
Velike zajedničke odluke su pred vama. Bilo da su odluke tipa „hajmo da okrečimo stan“ ili „šta misliš o tome da počnemo da živimo zajedno?“ suština će biti ista – u početku teško dolaženje do dogovora i rešenja – a onda slaganje, kompromis. Vaš odnos se menja – neki parovi će imati „kozmetičke“ promene a neki će iz korena krenuti u sređivanje. Generalno gledano – početak nedelje parovima donosi nešto lošiju energiju, kasnije je već sve ok. Slobodni Strelčevi – komunikacija sa nekim ko vam se dopada ići će jako sporo i uz otežanja. Nemojte odustajati ako je to ono što želite – vrlo brzo će doći do promena.

Zdravlje
Alergije, grlo, stopala, vene, hormoni.

Jedini savet koji bi mogli da vam naglasimo tokom ove sedmice jeste unos dovoljne količine tečnosti. Na prvom mestu naravno voda, ali i sve vrste čajeva, i sokova – najpre od svežeg voća i povrća.

Posao
Finansijski segment će vam talasati živce u ovoj nedelji. Red priliva, red troškova glava da vas zaboli. Ako je za utehu – pobediće novčani prilivi. Generalno gledano – odlična nedelja za akciju, za dogovore, za poslovna putovanja, za seminare i obuke, za dobijanje zaposlenja, za rešavanje papiroloških pitanja, za bitne sastanke i upoznavanje ljudi koji će vam biti od značaja po pitanjima posla. Imaćete osećaj da se konačno nešto kreće baš u onom pravcu koji vama odgovara. Biće i težine, ali sve je rešivo.

Ljubav
Vreme je za prave razgovore između partnera i vas. Vreme je da se otvore karte i pokrenu sva pitanja koja su do sada stajala neizrečena. Jer reči će sada menjati sve, menjati pravac vašeg odnosa. Kod mnogih parova doći će do poboljšanja, do stabilizacije ili pak do kretanja ka zajedničkoj, drugačijoj budućnosti. Biće i onih parova koji će se saplitati na sitnicama ili skrenuti ka tvrdoglavosti – nemojte, sve se da sada rešiti i ispraviti. Slobodni Jarčevi – delimično pomračenje Sunca i mlad Mesec u polju ljubavi....a koren je u polju komunikacije i susreta i konjunkciji Jupitera i Venere – nešto lepo vas čeka tu blizu, na korak, na otkucaj srca – neka poruka, poziv ili susret koji će promeniti sve.

Zdravlje
Osetljivost disajnih puteva. Tegobe sa kostima i zglobovima.

Nezadovoljni ste i u tim trenucima – posežete za hranom. Uglavnom ćete se u tim momentima uhvatiti za slatkiše, za grickalice, za konzerviranu hranu, testa, peciva. Probajte da kontrolišete ove impulse.

Posao
Kad već ljubav ide traljavo, hajd mi lepo da zaradimo i još lepše da potrošimo. Vodolije su se usmerile na poslovni segment u stvari – najpre na finansije, jer to zaista trenutno jeste jedino polje koje stvarno daje rezultate. E ona konjunkcija Venere i Jupitera dešava se baš u polju finansija, pa ako nemate sreće – zaradićete, a ako imate sreće – zaradićete oho-ho. Pored tih zarada – sve ostalo tipa papirologije i dogovora kidaće vam živce na rezance. Ali ćete sve uspešno privesti kraju i rešiti.

Ljubav
Nema vama spokoja i harmonije, nema lakoće kada je emotivni život u pitanju. Čak i da vam je odnos sa voljenom osobom najskladniji i najemotivniji moguć – opet će biti situacija koje vam neće dati da mirno funkcionišete. Dolaziće distrakcije od strane jedne ili druge porodice, od obaveza, donosiće vam nervozu. A gde ima nervoze – lako je i pokačiti se ili zaćutati. Ono što je dobro jeste da partner i vi delite emociju i iste poglede na svet – za to se uhvatite i ne dajte da vas talasi nervoze odnesu. Slobodne Vodolije – nešto sitno, a vi time zadovoljni niste. U prevodu – male šanse za stabilnost i pravu ljubav.

Zdravlje
Izraženije tegobe sa koštano zglobnim sistemom.

Potrudite se da pronađete pravi balans kada je ishrana u ovoj sedmici u pitanju. U nekim momentima vam nije do jela , a u drugim - u jednom obroku nadoknadite sve ono što ste propustili.

Posao
Ove planetarne pozicije koje smo naveli jako su dobre i za poslovnu tematiku. Mars će vam dati snagu i energiju, volju i odlučnost. Konjunkcija Venere i Jupitera privući će pozitivna dešavanja, daće vam dašak sreće u svemu, doneće optimizam. Mlad Mesec će učiniti da prevaziđete neke svoje strahove, nedoumice, usmeriće vas da krenete ka onome što hoćete. Sve ovo čini da ste u periodu kada imate izuzetno povoljne poslovne prilike i dešavanja pred sobom. Iskoristite svaku šansu koja se ukaže.

Ljubav
E ta konjunkcija dva benefika – Jupitera i Venere – dešava se baš u vašem znaku. A u polju pokreta, komunikacije - delimično pomračenje Sunca i mlad Mesec koji koren imaju baš u ovom Jupiteru i Veneri. A sve ovo znači da i slobodne i zauzete Ribe imaju pred sobom nedelju koja je jako lepa po emotivnim pitanjima. Neko će prevazići strahove i pokrenuti se ka osobi koju želi. Neko će definisati svoju emotivnu priču u ozbiljnijem pravcu. Neko će dobiti ili dati ponudu za brak, zajednički život. Kod nekog će se odnos sa voljenom osobom poboljšati. Mnogo je lepog a jako malo onog što žulja ili nije dobro u ovoj nedelji.

Zdravlje
Prehlade, problemi sa grlom. Mogućnost povreda.

Autor horoskopa: venerasapapilotnom.com
Astrolog: Olga Savić

 

 

  • Da biste ostavili komentar morate biti prijavljeni na sistem!
    Prijava