Nedeljni horoskop: 4. - 10. april 2022.

Pročitano: 188 puta
Kategorija: Horoskop
Ocenite horoskop:
(0 glasova)

Predstavljamo Vam nedeljni horoskop za period od 4. do 10. aprila 2022. godine!

Od samog početka nedelje ste u “klopajućem” fazonu i verovatno ćete i tom fazonu ostati tokom cele sedmice. Sad vas neće mnogo iščupati pojačana aktivnost i trošenje kalorija, i sami ćete biti svesni da preterujete.

Posao
Sa Suncem i Merkurom kod sebe, uz Saturnovu i Marsovu podršku – vi jeste u prvom planu i trudićete se da se, što se posla i poslovnih aktivnosti tiče maksimalno istaknete. S druge strane – u polju tajni takođe počinju da se gomilaju planete što će nekim Ovnovima doneti tajne pregovore, dogovore i planove o kojima za sada ne govore nikom. Čuvajte se bilo kakvih mahinacija i postupaka koji nisu u skladu sa zakonom i moralom koliko god da mogu biti isplativi. Nije to put kojim trebate ići.

Ljubav
Ulaskom Venere u znak Riba i vaše polje tajni – muke onih koji su na iskušenjima ili su već u nekoj tajnoj priči (pri tom mislim na zauzete Ovnove) mogu se samo produbiti. To jest – te tajne i osoba za koju su vezani počeće da vas „uvlače“ sve intenzivnije i dublje u dešavanja. Dragi Ovnovi, nemojte da „tonete“ u tajnovitost – pre ili kasnije – ovo vam hoće doneti probleme. Ukoliko u odnosu sa voljenom osobom nema skrivanja i tajni – vi ćete kao par biti vrlo solidno. Slobodni – vi se uglavnom osećate dobro, bilo da se javno ili tajno muvate sa nekim. Bilo bi bolje da je javno, jer i vama tajno može doneti glavobolju.

Zdravlje
Čas se osećate odlično, čas ste bez energije.

Sedmicu započinjete sa Mesecom u svom znaku....I kakva to može biti nedelja kada u nju ulazite u potpuno hedonističkom raspoloženju. Neko se hranom časti, neko pak zatrpava svoje frustracije....ali suština je ista – teško je stati. A treba. Baš kad je najslađe.

Posao
Zbog prisustva konjunkcije Marsa i Saturna u polju karijere i nadređenih – imaćete povremeno tokom nedelje osećaj da koliko god se trudili da neke stvari završite, rešite – stalno se pojavljuje nešto što vam remeti planove. S druge strane – polako će početi da se javljaju nagoveštaji da će vaš dosadašnji trud biti nagrađen – stoje obećanja o promeni radnog mesta,unapređenju ili dobijanju finansijskih beneficija. Iako je sve za sada samo na obećanjima, nešto od ovoga će ipak biti realizovano tokom aprila.

Ljubav
Venera, vaša vladarka – ulazi u utorak u znak Riba, vaše polje dobrih šansi i prijatelja, povoljnih okolnosti. Mars, kao partnerska planeta i dalje ostaje u hladnom Saturnovom zagrljaju. Voljenoj osobi – teškoće i pritisak od strane okolnosti, a vama podrška od strane onih koji su vam bliski. Sunce i Merkur u polju nesvesnog i strahova uzburkavaće vas – brinućete za partnera, nervirati se i to će se jednim delom osećati u vašem odnosu. Slobodni Bikovi – Venera je u Ribama egzaltirana – mnogo želi, mnogo očekuje, ali spremna je i mnogo ljubavi da da. Ljubavi su tek nagoveštene, ali idete ka njima.

Zdravlje
Napetost i problemi sa spavanjem.

Vaš stomak će burno reagovati ukoliko u ovom periodu ne budete praktikovali laganu ishranu, uglavnom sačinjenu od biljnih vlakana, voća i povrća. Malo mlečnih proizvoda i mesa a suhomesnate proizvode svedite, kao i testenine i slatkiše.Ljubav Partner i vi se mimoilazite u načinu funkcionisanja i razmišljanja. Druga strana je u nekom svom svetu, a vi ste u dobrom raspoloženju, željni da se krećete, družite, opustite i uživate. Ukoliko vam voljena osoba prebaci da ste infantilni i neozbiljni – zapitajte se da li svojim ponašanjima možda odajete baš takvu sliku. Niste trenutno sposobni da se razumete, pa je možda najbolje da bitna pitanja i teme odložite za neki drugi put. Slobodni Blizanci – imate inicijativu i šarm i očas posla zainteresujete nekog. Ali, ne bih rekla da ste trenutno spremni za ozbiljnije priče – kao da biste samo da se igrate, zabavite.

Posao
Sem pojačanog umora, osećate se prilično dobro.

Ljubav
Jeste da nosite u sebi malo impulsivnosti, umete biti prebrzi u nekim odlukama – ali opet je vaša energija u ovom periodu odlična i uspevaćete i da se izvučete iz svake problematične situacije, ali i da rešite ono što vam je od važnosti. Bićete poletni, spremni na sve izazove i lakše ćete izlaziti na kraj sa svim poslovnim situacijama (ali i osobama na poslu). No, i pored toga nisam sigurna da će sve ono što radite biti „prepoznato“ od strane onih koji odlučuju, bar ne u onoj meri u kojoj ste to zaslužili.

Zdravlje

Primetili ste da ste se u prethodnom periodu malkice „glacnuli“ a da vam je sada jako teško da taj višak kilograma skinete i vratite se na težinu koja vam odgovara. Ukoliko ne napravite odlučnije promene, sve će ostati na istom....

Posao
Previše kalkulisanja, previše oklevanja – nemojte propustiti neke šanse koje su počele da vam se otvaraju iz razloga što ste nesigurni ili nespremni da napravite promenu. Ovo je nedelja mnogobrojnih dešavanja u poslovnoj sferi, ali biće i dosta napetosti i pritisaka. U svakom slučaju vas očekuju naporni radni dani – ali oni su istovremeno vaša šansa za napredak, stabilizaciju vaših pozicija ili građenje nekih novih. Budite istrajni u onome što želite, nemojte odustajati na preprekama.

Ljubav
Snovi i uljuljkivanje u njih su jedno, realnost je nešto drugo. U snovima možda sa partnerom funkcionišete odlično, ali na javi je pre prisutna udaljenost i nerazumevanje nego ljubavisanje. Partner ima svojih problema, imate i vi svoje – ali se ne spajate da ih rešavate zajedničkim snagama, nego se borite svako za sebe. Komunikacija vam je povremeno obojena nervozom. Probajte da odredite zajedničke ciljeve i da se usmerite ka njima, da se ponovo ujedinite. Slobodni Rakovi – balansirate između velike potrebe za ljubavlju i straha od iste. Potrebe i želje će pobediti, samo je potrebno vreme.

Zdravlje
Imunitet vam nije stabilan. Moguće su glavobolje i problemi sa zubima i sinusima.

Intenzivno se trudite da promenite navike po pitanju ishrane, ali sve je to kratkog daha . I nije važno da li jedete premalo ili previše – suština je da niste u balansu i nikako da ga pronađete. Preporuka za one „ješne“ – manje sendviča i grickalica, više zeleniša.

Posao
Iako zbog dobre pozicije Sunca i Merkura ka vašem znaku ovo jeste period za veće poslovne aktivnosti, ambiciju, afirmaciju i napredak – i pored toga postoje blokade koje je teško prevazići. Saradnici, poslovni partneri i nadređeni mogu postavljati pred vas prilično zahtevne obaveze i zadatke a komunikacija sa njima će povremeno biti obojena nervozom. Sa nešto više uloženog truda – uspevaćete da se organizujete i završite sve na vreme. Po pitanju finansija – neko malo poboljšanje.

Ljubav
Neku labavu stabilnost je sada moguće postići u emotivnim relacijama. Nije ovo sjajno, da se razumemo – ali može biti bolje nego što je bilo. Ako ništa drugo – bar će komunikacija da se poboljša i moći ćete da se dogovorite. A od dogovora sve kreće, zar ne? Povremeno popustite vi, povremeno će da popusti voljena osoba – i nekako će se ići napred korak po korak. Oboje zaboravite na tvrdoglavost i inat – ona vam neće doneti ništa. Slobodni Lavovi - dobar period za druženje, za više aktivnosti i izlazaka. Za ljubav baš i nije fenomenalno, ali hajde – možda bude i po neki flertić i zabavni trenutak.

Zdravlje
Prijaće vam fizička aktivnost i što više boravka u prirodi.

Varirate po pitanju ishrane – kao da ne uspevate da pronađete zlatnu sredinu i idete iz krajnosti u krajnost. Pokušavate, ali sada teško kontrolišete potrebu za slatkišima. Potrebno vam je više tečnosti, ali izbegavajte kafu i gazirane napitke.

Posao
Možda se emotivno ne snalazite i trenutno ne znate gde udarate – ali kada je posao u pitanju, e tu je već druga priča. Osećate ogroman priliv energije i žarku želju da se dokažete, da pokažete koje su vaše sposobnosti i da budete „priznati“. Oni oko vas će teško uspevati da prate vaš tempo i koliko god vas s vremena na vreme blokirali i kočili – nema šanse da će uspeti da vas zaustave. Ne sporim da je za vas ovo poslovno vrlo zahtevan period koji angažuje sve vaše snage – ali sve će vam se ovo vratiti. Duplo.

Ljubav
U polje partnerstava u utorak ulazi Venera – ona će ponuditi ljubav ali ne znam da li će to biti ljubav koju tražite ili sa kojom će vaš praktični um umeti da izađe na kraj. Jer ovo je ljubav koja traži da se racio izbriše, a kako ćete vi to učiniti, racionalne moje Device – e, to ne znam. Tu su već Jupiter i Neptun – udruženi, da vam pobrkaju i zamute sve ono što se vezuje za osobu koju volite. Ili da vam donesu zablude, iluzije, ljude koje ne shvatate a koji vas neodoljivo privlače. Vaš vladar Merkur je trenutno u Ovnu i želi sve sada i odmah – čisto i jasno kao sunce. A toga sada ne može da bude. Biće, strpljenja.

Zdravlje
Starije Device – potreba za češćim kontrolama, naročito kod hroničnih bolesnika.

U ovoj nedelji možete se stabilizovati i uvesti sebe u red po pitanju ishrane. Koristite ove dane jer će vam sada biti lakše da uvedete neke zdrave navike ili da se, na primer – odreknete omiljenih namirnica. Još ako biste se bavili i fizičkim aktivnostima – sve bi išlo mnogo brže i lakše.Ljubav Vaša planeta Venera preselila se u polje koje se bavi poslovnim aktivnostima i obavezama i to će postati vaši prioriteti. Partner će sa druge strane očekivati isti nivo zajedničkih aktivnosti i vremena kao i do sada, što neće biti moguće izvesti. Za sada se ne vide neki veći problemi između vas dvoje povodom ovoga, samo će povremeno provejavati napetost, pogotovo ako vam voljena osoba bude unosila nervozu svojim rečima i postupcima. Slobodne Vage – ima tu nekih flertića, čak mogućnosti da vas neke osobe malo nerviraju a malo privlače. Iako ste vi kao pobegli od nje – i prošlost je tu, i dalje prisutna.

Posao
Vodite računa o preventivi, skloni ste prehladama.

Ljubav
Može biti nekih finih poslovnih dešavanja i ostvarenja u ovoj nedelji, ali ćete morati da se dogovarate i sarađujete sa osobama koje vam jednostavno „ne leže“ ili vas pomalo iritiraju. Postojaće početni problem ili zastoj u komunikaciji, ali ćete vi uspeti da se prilagodite. Teške obaveze i teški ljudi – ali dovoljno motiva kod vas. Ulazak Venere u znak Riba u ovoj nedelji nećete posebno osetiti, ali će on u narednom periodu doneti znatnije promene, drugačiju poslovnu atmosferu i bolje šanse da zaradite.

Zdravlje

Jednim delom ste se uveli u red, čak ste malo živnuli i kada je fizička aktivnost u pitanju. Dosta dobro se držite puta kojim ste krenuli, ali će vam prvi deo nedelje doneti iskušenja kojima će biti teško odoleti. Najteža od njih će biti vezana baš za slatkiše.

Posao
Napetost, napor i težina u svakodnevici – na to ste već jednim delom oguglali. Nervoza i komplikovane situacije kao i još komplikovaniji ljudi – toliko ste toga preturili preko glave da ni sami ne znate broja. Ni ova nedelja neće biti drugačija – ali kroz sve to počeće da se rešavaju neka pitanja, da se završavaju komplikovani poslovni projekti a naći će se prostora i za kreativnost i razmišljanje kako unaprediti ono što radite, kako poboljšati i naravno – kako staviti više novca u džep. Više optimizma od polovine nedelje

Ljubav
Venera će se, pored Jupitera i Neptuna smestiti u vaše polje ljubavi i uživanja. Da se volite sa partnerom možete, da romantišete i ljubavišete – ako vam okolnosti budu davale dovoljno vremena za to. Ako se okolnosti vezuju za porodicu ili za poslovni segment – oni će vam oduzimati veliki deo i energije i vremena. Za one koji su u braku ili žive zajedno – još jedna nedelja koja će potencirati na nervozi i pritisku na vas. Borite se sa tim, ne prebacujte na voljenu osobu. Slobodne Škorpije – ima da se nasanjate i namaštate o ljubavi koliko vam duša ište. Sanjajte jer ima snova koji mogu da se ostvare.

Zdravlje
Umorni ste, istrošeni. Krećite se, potrebna vam je fizička aktivnost.

Period u kojem zdrave navike po pitanju ishrane mogu zaživeti nastavlja se i dalje. Da, imaćete jedno veće iskušenje u prvoj polovini sedmice, ali sa malo volje i truda uspećete da ovo prevaziđete. Izbegavajte grickalice i slatkiše.

Posao
Neka kašnjenja vas mogu malo zakočiti ili usporiti u prvom delu sedmice – kašnjenja papirologije, odlaganje dogovorenih sastanaka. Ovo može samo na kratko poremetiti vaše planove, ali obzirom da ste u periodu kada su vam i snalažljivost i energija dosta naglašeni – sve ćete ovo privesti uspešno kraju. Komunikacija sa poslovnim saradnicima će imati manje oscilacije – bitno je samo da ne požurujete druge ali ni da vi ne budete impulsivni i brzi na jeziku. Troškovi su vezani za dom ili za članove porodice.

Ljubav
S jedne strane – dobro je. Partner vam prija, komunikacija vam je dosta solidna i oko svega uspevate prilično lako da se dogovorite. Ok, bude tu s vremena na vreme po koji napeti trenutak ili malo inata – ali ovo se da prevazići relativno brzo. No, s druge strane – pozicija planete koja predstavlja vas, Jupitera – govori da ste vi lično trenutno u nekim nedoumicama. Na primer – možete se preispitivati da li je ovo partner i odnos koji želite, možete razmišljati o prošlosti...ili nešto slično....Slobodni Strelčevi – intenzivan društveni život, druženje i lako sklapanje novih poznanstava, kao i lako flertovanje.

Zdravlje
Uglavnom prolazne zdravstvene tegobe. Pojačan umor.

Vaš način ishrane i apetiti će u ovoj sedmici dosta zavisiti od vaših raspoloženja. A ona će biti prilično promenljiva. Sada vam je teško da se ustalite, ali nemojte odustati odmah, na prvim preprekama. Razmišljajte o svom zdravlju, ne samo o liniji.Ljubav Iako prvi dani ove sedmice donose prenaglašenu energiju između voljene osobe i vas i oboje možete smatrati da je druga osoba naporna, teška i komplikovana – ovo će se relativno brzo rešiti. Vaše polje komunikacije dodatno će obojiti planeta Venera, a pošto je njena uloga da ulepša, ublaži i donese balans – partner i vi ćete umeti da se ipak prilagodite jedno drugom i pronađete kompromis, ali i mir. Kod nekih parova otvoriće se teme i planovi za budućnost. Slobodni Jarčevi – baš ta Venera u polju koje vlada okolinom, ali i komunikacijom i susretima polako će vas voditi ka ljubavnim dešavanjima.

Posao
Alergije, respiratorne infekcije. Potrebno vam je više kretanja.

Ljubav
Iako će se poslovni planovi uglavnom odvijati po vašim zamislima, vi ćete naročito u prvom delu nedelje imati povremene padove raspoloženja. Jer dosta se toga nakupilo – odgovornosti i obaveze vezane za porodicu i dom, buran poslovni period koji je iza vas, teškoće sa finansijama, obećanja koja nikako da se realizuju....Na sve to – neke osobe će biti apsolutno sposobne da vas iznerviraju. Možda ne baš u ovoj sedmici, ali već od sledeće stvari će početi da se razvijaju brže i ići će u vašu korist.

Zdravlje

Ukoliko želite da napravite pravi potez – trebali bi da izbacite i slatkiše ali i grickalice i brzu hranu sa svog menija. No,to će ići dosta teško obzirom da od ove nedelje i Venera ulazi u vaše polje hrane, donoseći dodatno ljubav prema dobrom zalogaju.

Posao
Neke nove a neke stare poslovne šanse mogu se otvoriti pred vama, ali će realizacija zavisiti od toga koliko budete spremni na pravu komunikaciju i na kompromise. U dogovorima je jako bitno da se vi i druga strana „čujete“ na pravi način, kao i da ne pokušavate da nametnete svoje mišljenje kao jedino ispravno. Realno i promišljeno sagledajte ono što vam se nudi i donesite odluku. Ulazak Venere u polje koje vlada finansijama polako će početi da „obogaćuje“ vaš život, ali i vaš novčanik.

Ljubav
Sredinu i balans u partnerskim odnosima ne možete da pronađete. U jednom trenutku oboje ste skloni inaćenju, tvrdoglavosti i samo tražite razlog da „čačnete“ jedno drugo, a u sledećem već uživate u zajedničkim momentima, imate dobru komunikaciju i opušteni ste. Te momente kada se ne razumete najbolje i kada okolnosti porodične i poslovne utiču na vaš odnos – pokušajte da lakše i brže prevaziđete. Možete se dogovoriti oko svega, samo je potrebno malo kompromisa. Slobodne Vodolije – ima kao nekih šansica za zanimljive susrete, za malo flertovanja i za dobro raspoloženje.

Zdravlje
Solidna zdravstvena situacija, ali pojačan stres.

Svesni ste da ste u poslednje vreme nabacili koji kilogram viška i pokušavate da ovo regulišete promenama u ishrani. No, odricanje od onoga što volite ići će promenljivo tokom ove sedmice. Venera u vašem znaku itekako vam može dodatno pojačati apetite.

Posao
Jupiter, Neptun i Venera su u vašem znaku i polju ličnosti. Ušli ste u period u kojem ćete na lakši i lepši način dolaziti do onoga što želite. To ne znači da će automatski svi problemi i teškoće na dnevnoj bazi nestati – ali će period koji je ispred vas umeti da vas nagradi za sve ono što ste dali do sada. Da, postoje nedoumice kod vas i nesigurnost da li ćete uspeti da se poslovno ostvarite – ne opterećujte se ovim, već dajte najbolje od sebe. Poboljšanje u segmentu finansija je primetno, ali ima i dosta troškova.

Ljubav
Verovatno ni vi sami sa sobom povremeno ne možete da izađete na kraj. Jer, raspoloženja vas šaltaju na sve strane. U jednom momentu ste ispunjeni ljubavlju, verom u odnos sa voljenom osobom, nežni ste i senzibilni....A već u sledećem vas uhvate strahovi i nesigurnosti koje nikako ne uspevate da u potpunosti izbacite iz glave. Pokušajte da kada ste u fazi neraspoloženja ne pritiskate voljenu osobu – davati nekom konstantne potvrde ljubavi ume itekako biti naporno. Slobodne Ribe – Venera ulazi u vaš znak u utora. Doneće vam nove ljubavi, nove snove...a dobro – nekima će doneti i nove iluzije.

Zdravlje
Vene, virusne i bakteriološke infekcije, alergije.

Autor horoskopa: venerasapapilotnom.com
Astrolog: Olga Savić

 

 

  • Da biste ostavili komentar morate biti prijavljeni na sistem!
    Prijava