Nedeljni horoskop: 6. - 12. septembar 2021.

Pročitano: 344 puta
Kategorija: Horoskop
Ocenite horoskop:
(0 glasova)

Predstavljamo Vam nedeljni horoskop za period od 6. do 12. septembra 2021. godine!

Mlad Mesec u znaku Device za pripadnike ovog znaka otvara period u kojem će potreba za promenama po pitanju ishrane postajati sve jača. Odličan je momenat za dijetu ili nove navike – lako ćete se priviknuti na njih i usvojiti ih.

Posao
Mlad Mesec početkom sedmice je u vašem polju poslovne svakodnevice, kolega i obaveza. On suštinski ukazuje na početak perioda promena u poslovnoj sferi koje će započeti u narednih par nedelja, ali koje će se razvijati tokom narednih šest meseci. Na duži vremenski rok – moguća je promena radnog mesta, započinjanje potpuno novog posla, privatni posao i udruživanje. U ovoj nedelji – količina obaveza se ne smanjuje ali vi sa njima lakše izlazite na kraj. Mogućnost početka pregovora sa poslovnim partnerima.

Novac
Generalno gledano – situacija nije loša, ali sledi vam ubrzo period većih izdataka, pa se ne razbacujte.

Ljubav
Do 10-og je Venera, planeta koja vlada vašim partnerstvima – u znaku Vage i svom sedištu. Partner će sa vama funkcionisati „u rukavicama“ i prilično diplomatski i šarmantno, bez obzira na to da li mu se dopada situacija u vašem odnosu i da li ima zamerku na vaša ponašanja. No, od tog desetog – rukavice se skidaju i ono što vas na dalje čeka jeste pojačana ljubomora, želja partnera da poseduje ili kontroliše svaki trenutak vašeg života. Da li ćete reagovati ili ne – zavisi samo od stepena kontrole koji sada imate. Slobodni – dve mogućnosti – ili strasti (postoji tajnost ili razlika u godinama) ili staro. Birajte.

Zdravlje
Hronični umor. Ne znate gde više pronalazite dovoljno snage i energije.

Par dana vodite računa o ishrani….a onda sednete i nadoknadite sve ono što ste “propustili” ili uskratili sebi. Generalno gledano – nestabilnost kada je ishrana u pitanju, velika variranja apetita. Bilo bi dobro da promenite makar po koju naviku.

Posao
Sa saradnicima i kolegama biste trebali da imate korektan i kvalitetan odnos. Moguće je čak da dobijete i interesantne vesti po pitanju finansija (da li je ovo neko povećanje ili pak „jednokratna“ isplata – ne znam) ili da vam bude obećana neka forma napredovanja. To napredovanje ako se desi odmah – desilo se, a ako ne – bojim se da ćete popričekati na njega. U ovoj sedmici ne biste trebali da imate većih teškoća po pitanju posla i obaveza, ali se polako pripremajte za naredni period koji sve to donosi.

Novac
Korektna situacija. Očekujte neku zaostalu isplatu sredinom nedelje.

Ljubav
Za sada će sve funkcionisati uglavnom kako treba u vašim partnerskim relacijama. Razumevanje postoji, strasti su takođe prisutne a sa partnerove strane može doći čak inicijativa o nekoj promeni u vašem odnosu koja bi pozitivno delovala na vas. Za Bikove koji bi želeli da se ostvare kao roditelji – ovo je trenutak da krenete da razmišljate u tom pravcu. Slobodni Bikovi – mlad Mesec u polju ljubavi i zabave definitivno ukazuje na to da će se u narednom periodu pojaviti osoba sa kojom biste mogli otpočeti emotivnu priču. Za tako nešto je otvorena i ova sedmica (iako vas ona malo vuče u prošlost).

Zdravlje
Uglavnom stabilna zdravstvena situacija.

Mesec, koji vlada vašim načinom ishrane započinje nov ciklus u znaku Device. Blizanci bi u narednom periodu trebali da se više okrenu ishrani baziranoj na žitaricama, voću, povrću, mlečnim proizvodima. Što jednostavnije – to bolje.

Posao
Dejstvo mladog Meseca se kod pojedinih Blizanaca može odraziti i kroz razmišljanja o pokretanju privatnog posla. Malo sačekajte sa ovom „matematikom“ – biće boljih perioda za tako nešto. U ovoj se nedelji napeta atmosfera koja je postojala u poslovnom okruženju dosta smiruje i ulazite u period koji će ipak doneti neko lakše i organizovanije funkcionisanje. Dobar je trenutak za obnovu saradnje sa inostranstvom ili pokretanje u tom smeru. Papirološka pitanja ćete rešavati lakše nego inače.

Novac
Pred kraj sedmice sledi vam serija jačih troškova.

Ljubav
Mlad Mesec u polju doma i porodice pogoduje Blizancima koji imaju nameru da se „skuće“, da renoviraju ili kupe stambeni prostor, da otpočnu zajednički život ili uđu u brak sa partnerom. Period od narednih šest meseci pokrenuće mnoge parove ka ozbiljnim odlukama. U ovoj nedelji komunikacija sa partnerom se uglavnom odvija u nekoj stabilnoj, normalnoj, razumskoj formi. Nije loše, ni malo. Slobodni Blizanci – tražićete prostor i društvo da što više vremena provedete u zabavnim i opuštenim aktivnostima. Možete naleteti na starog poznanika ili na osobu sa kojom ste bili u prošlosti.

Zdravlje
Mogućnost lakših respiratornih infekcija.

Zbog uticaja mladog Meseca, odličan je momenat za nove početke po pitanju ishrane i životnih navika. Sve ono što otpočnete sada – dijetu, nov režim ishrane – trebali biste da usvojite lako i bez velikih napora.

Posao
Mlad Mesec u polju pokreta, komunikacije, dešavanja i dogovora – svakako će pokrenuti Rakove u jednom dužem vremenskom periodu. No, ti počeci će ići sporije od vaših želja i zamisli što ne znači da su loši, ne – kvalitetni su i pozitivni ali ne možete baš lako i brzo stići do njih. Neki od vas će sa pomeranjima, pokretom i promenama krenuti već u ovoj nedelji – sve ono što započnete sada, biće dobro. Ali, lako može da se dogodi da se odmah na početku susretnete sa odlaganjima. Strpljenje.

Novac
Bićete u solidnoj meri zadovoljni finansijama u ovoj nedelji.

Ljubav
Nedelja u kojoj se situacija sa voljenom osobom nekako „sleže“ i sve deluje kao da je bez pritiska, bez tenzija i da su mnoga pitanja rešena....ili makar gurnuta pod tepih. Situacija neće baš nešto naročito dugo ostati ovakva, pa je moj savet da sada, kada ipak postoji razumevanje – pokušate da rešite ono što vam je najkrucijalnije u odnosu sa voljenom osobom, jer će ići lakše nego inače. Slobodni Rakovi – novo, ali na starim osnovama. E sad – to može označiti obnovu emotivne priče iz prošlosti, može označiti ponovni susret sa starim poznanikom, ali može označiti i period karmičkih početaka i ljubavi.

Zdravlje
Krećite se, šetajte, odmarajte mozak i punite pozitivnom energijom telo.

I za Lavove je vreme da naprave promene po pitanju ishrane. Mlad Mesec u znaku Device otvorio je za vas period u kojem biste trebali da se posvetite načinu na koji se hranite. Što prirodnije, jednostavnije i laganije - to bolje.

Posao
I vi ste sa ovim mladim Mesecom ušli u novu fazu kada je posao i zarada u pitanju. Prve ćete korake ka promenama napraviti baš u ovoj sedmici, ali će i naredni period od šest meseci doneti pomeranje i realizaciju. Obnovite komunikaciju i kontakte sa osobama sa kojima ste ranije lepo sarađivali, posvetite se planovima i idejama koje već neko vreme „čuče“ u vašim mislima – dobar je trenutak da se napravi iskorak. U ovoj ste nedelji odlični kada su dogovori, pregovori i papirologija u pitanju.

Novac
Novca taman onoliko koliko treba.

Ljubav
Sve što ste želeli da kažete partneru – recite u ovoj sedmici. Sada uspevate da pronađete prave reči, da kažete na pravi način, da odmerite kada treba biti odlučniji a kada treba umekšati, ublažiti . I partner će vas takođe na pravi način – čuti. Nemojte odlagati pitanja koja su vam na bilo koji način bitna, jer nemate previše pogodnog vremena – već od sledeće nedelje stvari više neće biti tako jednostavne. Slobodni Lavovi – ako želite da ostvarite kontakt sa nekom osobom – uradite to sada. Bilo da je u pitanju nešto novo, emotivna prošlost ili pak osoba koja vam se već duže vreme provlači kroz misli.

Zdravlje
Menjajte nešto po pitanju navika, naročito kada je ishrana u pitanju.

Mlad Mesec u vašem znaku – novi početak za vas u svim segmentima, pa i po pitanju ishrane. Dakle – ukoliko želite na dijetu – sada ćete to ostvariti lakše nego inače. Ukoliko hoćete da uvedete neke novine – sve vam je otvoreno.

Posao
Mlad Mesec u vašem znaku uvodi vas u velike promene koje će se najpre odraziti kroz poslovno – finansijski segment. Najveće promene će doživeti oni koji rade sa strancima, inostranstvom ili su vezani za državne i javne ustanove. Neke promene, u vidu dogovora ili početaka (obnove) saradnji mogu krenuti već tokom ove sedmice ali računajte da će celokupna ova faza trajati narednih šest meseci. Ova vam je nedelja povoljna – možda će vam samo ponedeljak biti nešto naporniji i komplikovaniji.

Novac
Dobar period za lepu zaradu, ali i za lepe troškove.

Ljubav
Solidna sedmica za one koji su u emotivnim ili bračnim vezama. Izašli ste iz nešto lošije faze i sada sve deluje dosta stabilno i mirno. Mars je još uvek u vašem znaku, ali ga u ovoj sedmici lakše možete „upotrebiti“ da aktivirate voljenu osobu i da probudite strasti. Ukoliko je u proteklom periodu došlo do svađe ili čak odvajanja od partnera – sada to možete rešiti i vratiti odnos na stare staze. Slobodne Device – više će vas ovaj period usmeravati na posao i obaveze nego na emocije, ali čak i u takvim situacijama – može se pronaći prostora za više druženja i pokreta i upoznavanje nekih zanimljivih osoba.

Zdravlje
Mogući su problemi sa stomakom, alergijama i hormonima.

Vaša vladarka za vikend ulazi u znak Škorpije koji je poznat po svom gurmanluku i povremenoj neumerenosti po pitanju ishrane. Bilo bi lepo da preskočite neke obilnije i teže obroke, pogotovo u večernjim satima. Slatkiše svedite na neku razumnu meru.

Posao
Vi ste već pokrenuli promene kojima težite i u ovoj nedelji ćete ih samo razrađivati, praviti dogovore, otvarati nove puteve kojima ćete na dalje ići. Svaka vrsta dogovora, ideje, plana – naravno, ono o čemu ste dobro razmislili i za šta ste dobili podršku – sada će funkcionisati i krenuti napred. Očekuju vas povoljni razgovori i informacije koje vam idu na ruku. Nedelja pred vama jeste dinamična i vrlo aktivna (sem ponedeljka koji će biti za vas pomalo dosadan i miran) ali ćete funkcionisati bez problema.

Novac
Mogućnosti za veće zarade tokom ovog perioda. No, slede vam troškovi za kuću.

Ljubav
Vi se menjate već neko vreme unazad, a sada će vam ovaj mlad Mesec u polju podsvesti dodatno pomoći da osvestite šta je ono što želite kada su vaša partnerstva u pitanju i način da do toga dođete. Venera i Merkur u vašem znaku vam pomažu da tokom ove sedmice situacija sa voljenom osobom ide nekim mirnim i prilično stabilnim, harmoničnim tokom. Osećaćete se dobro. Slobodne Vage – još jedna lepa i interesantna sedmica u kojoj je vaš društveni život pojačan a vi ste u centru pažnje suprotnog pola. Kontakti sa zanimljivim osobama, flertovanje, slatke igrice koje vam prijaju i u kojima uživate.

Zdravlje
Hormonski disbalans. Smanjite unos slatkiša.

Znate vi da bi bilo fino da više vodite računa o ishrani, ali non stop vas nešto mami – malo slano, više slatko. Malo vam je lepo pa klopate, malo se nervirate pa klopate. Suština je – blago preterujete i to se može itekako odraziti na vašu kilažu.

Posao
Pred Škorpijama su značajne odluke – one koje menjaju stvari iz korena i pokreću vas. Takođe, uz zdušnu pomoć mladog Meseca u Devici koja predstavlja vaše polje budućnosti, podrške i prijatelja – pred vama će se „spletom okolnosti“ otvoriti ponude i predlozi za saradnju, partnerstvo. Nešto od ovoga će se pokrenuti baš u sedmici koja je pred nama, ali će veći deo ostati da se razvija u periodu od narednih šest meseci. Vi ste umorni, ali neizrecivo odlučni i puni volje da isterate ono što ste isplanirali i odlučili.

Novac
Prilično fina situacija u ovom periodu.

Ljubav
Tajno moja tajanstvena. Ludilima, nežnošću i strašću obojena. Da, dobro ste pročitali – Škorpijama sledi jedan leeep i pooooodugačak period u kojem će tajna tajnu stizati. Pa će tako oni koji su u vezama i brakovima biti skloni preispitivanjima, razmišljanjima, neodlučnostima, strahovima. A biće i onih koji će biti skloni uplitanju u tajne veze i vezice. Ni slobodni neće proći ništa bolje (niti lošije, zavisi sa koje strane gledate) jer će i kod njih sve da se vrti oko tajnovitosti. Ako do sada nije bilo „okidača“ (to važi i za zauzete i za slobodne) nego se sve svodilo samo na razmišljanje i maštanje – sada se taj „okidač“ može pokrenuti i aktivirati sled događaja koji će doneti jake strasti, ljubomoru, isključivost i naravno – ljubav.

Zdravlje
Problemi sa stomakom se smanjuju. Uglavnom sitne zdravstvene tegobe.

Bićete više u pokretu, pa vam je potrebna raznovrsna ishrana koja će vam vraćati energiju. Uzimajte više ribe, mesa, svežeg povrća, jaja, mlečnih proizvoda. Ono što biste mogli da izbegavate je veća količina začina, kao i neumerenost po pitanju slatkiša.

Posao
Mlad Mesec se početkom ove sedmice dešava baš u polju koje se kod vas vezuje za karijeru, poziciju, status. Obzirom na aspekte koje ovaj mlad Mesec pravi – evidentno je da će se kod Strelčeva pokrenuti veće promene u poslovnom segmentu. Nešto od ovoga se aktivira već u ovoj i narednoj sedmici, dok će se razvoj situacije dogoditi u periodu od šest meseci. Sada se pred vama otvaraju neki dogovori, saradnje i prilike na koje ste čekali već izvesno vreme. Takođe – pokreće se rešavanje papiroloških pitanja.

Novac
U ovoj ste sedmici stabilni po pitanjima novca.

Ljubav
Odnos sa partnerom će biti daleko mirniji nego u nekom prethodnom dužem vremenskom periodu i to je odlično. No, ipak biste vi trebali da budete nešto oprezniji – da svojim postupcima ili rečima ne krenete da izazivate podozrenje ili sumnju kod emotivnog partnera. Od vikenda ulazite u period kada tajne mogu da vam naprave problem – unapred ste upozoreni, pa izvolite – uradite nešto po tom pitanju. Slobodni Strelčevi – u vašem polju pokreta i komunikacije su retrogradne planete (označavaju sporost ili prošlost) – zabaviti se možete, ali će se uglavnom „stare“ emotivne prilike „nuditi“ za vas.

Zdravlje
Povremeno stres i nervoza, ali zdravlje dosta korektno.

Sada je pravi trenutak da pojačate svoju ishranu – preporučuje vam se riba, meso (ali ne mesne prerađevine), mlečni proizvodi, ali i žitarice i koštunjavi plodovi. Standardno – povrće u što većim količinama. Od voća – šljive, kruške.

Posao
U takvom ste periodu da imate više nego dovoljno i snage i volje i energije za poslovne teme i dileme. Takođe, mnogo toga će vam pogodovati i ići vam na ruku – naročito kada su u pitanju kontakti sa saradnicima i dogovori a kod nekih Jarčeva sve ono što se vezuje za inostranstvo biće posebno izraženo. Da, situacija vas gura na akciju, traži od vas da se više aktivirate ali i da završite sve repove iz prethodnog perioda, na ovaj ili na onaj način. Kolege i nadređeni će konačno biti spremni da vas zaista „čuju“.

Novac
Korektna i stabilna nedelja.

Ljubav
Mirno – nemirna nedelja je pred zauzetim Jarčevima. Svaki će dan biti različit i u svakom ćete danu partner i vi funkcionisati drugačije. Neka konstantna napetost i nemir će postojati – i kod voljene osobe i kod vas, ali ćete je prevazilaziti, rešavati, sređivati. U danima vikenda pokušajte da se rasteretite, odete negde, zabavite se sa zajedničkim prijateljima. Slobodni Jarčevi – Venera je od vikenda u znaku koji vam donosi emotivne šanse – ali se one i dalje najvećim delom vezuju za prošlost i stare poznanike.

Zdravlje
Solidan period po pitanju zdravlja. Izbegavajte stres i više se opuštajte.

Ova vam sedmica donosi akciju i trošenje, tako da ćete morati da pojačate svoju ishranu. Naravno, ne grickalicama i slatkišima (a bićete itekako skloni da odete na tu stranu) već ribom, mesom, povrćem, jajima, voćem. Budite disciplinovani da biste se osećali dobro.

Posao
Mlad Mesec deluje na finansijski segment – naročito kod onih koji se bave privatnim poslom. Takođe,mnoge Vodolije će zbog stabilizacije finansija u periodu od šest meseci ozbiljno razmišljati o pokretanju sopstvenog biznisa. Ideje koje vam sada dolaze, kao i one o kojima ste već razmišljali pa niste bili u mogućnosti da ih ostvarite – sada stupaju na dnevni red. Ova vam je sedmica dobra, prilično mirna i stabilna, ali nemojte se previše opuštati – vrlo brzo će se sve uskomešati i tražiti vašu pažnju.

Novac
Prilično dobra situacija.

Ljubav
Uglavnom dobra situacija, korektan odnos i pristojno razumevanje sa voljenom osobom. Biće po koja nemirna situacija, naročito u danima vikenda, ali generalno gledano – ovo je solidno. Ukoliko je moguće – gledajte da što više zajedničkog vremena provedete ili u nekom planiranju ili rešavanju postojećih pitanja – ili pak u provodu, zabavi, šetnji, druženju. Slobodne Vodolije – neke se kockice u ovoj nedelji slažu. Merkur i Venera iz znaka Vage u dobrom su kontaktu sa Saturnom i Jupiterom u vašem polju ličnosti. Dolazi vam nešto, nešto fino i slatko, nešto što ste poprilično dugo čekali.

Zdravlje
Zdravstveno ste relativno ok, ima sitnih problema samo. Budite odgovorniji prema sebi.

Teško je da ćete vi uspevati da kontrolišete svoju ishranu. Zatrpavate se brzom hranom, grickalicama, slatkišima – svim onim za šta i sami znate da vam ne prija. Ali jednostavno – ne možete da se zaustavite. Ili ne želite uopšte….

Posao
Ovaj mlad Mesec imaće pozitivan uticaj i na sve ono što se vezuje za poslovnu sferu. Ribe će zaista u narednom periodu od pola godine doći do ozbiljnijih poslovnih pomaka. Zato sam vam jednom prilikom napisala – sve ono što sada gurate teškom mukom i nervirate se – isplatiće se itekako kada za to dođe trenutak. Neke naznake u kom pravcu će se promene dešavati dobićete već tokom ove nedelje jer vam u njoj dolaze informacije i povoljnosti koje se vezuju za poslovnu sferu. Pozitivna iznenađenja.

Novac
Korektna finansijska situacija. Nekima od vas stoje pojačane beneficije ili nagrade za rad.

Ljubav
Mlad Mesec u polju vaših partnerstava je povoljan za vas. On označava ulazak u fazu pozitivnih promena koje će u narednih šest meseci delovati u vašim emotivnim vezama. Već tokom ove sedmice doći će do nekih pomaka na bolje u odnosu sa partnerom – neki vaši nemiri će se umiriti, komunikacija će se poboljšati i biće više razumevanja između vas dvoje. Nije sjajno, ali je bolje nego što je bilo. Mlad Mesec slobodnim Ribama najpre ukazuje na početak emotivne priče sa nekim koga duže vreme poznaju, čak eventualno sa bivšim partnerom. U svakom slučaju – ulazite u period pojačanih ljubavnih dešavanja.

Zdravlje
Opuštajte se, smirujte se. Stres je sada glavni okidač za bilo koji problem sa zdravljem.

Autor horoskopa: venerasapapilotnom.com
Astrolog: Olga Savić

 

 

  • Da biste ostavili komentar morate biti prijavljeni na sistem!
    Prijava