Nedeljni horoskop: 30. avgust - 5. septembar 2021.

Pročitano: 274 puta
Kategorija: Horoskop
Ocenite horoskop:
(0 glasova)

Predstavljamo Vam nedeljni horoskop za period od 30. avgusta do 5. septembra 2021. godine!

Pred vama je sedmica u kojoj ćete ići iz krajnosti u krajnost. Apetiti variraju, pa su vam u jednom danu dovoljni lagani i jednostavni obroci, a već u drugom „sve po redu“ – od predjela, pa na dalje....I dalje neka kod vas postoji oprez po pitanju ispravnosti namirnica.

Posao
U ovoj sedmici možete kasniti, možete biti neorganizovani, neefikasni, lako praviti greške (dobro je što će ih biti lako ispraviti). Misli će vam lako odlutati i delovaće kao da ste isključeni. Vaša je energija sada dosta blokirana i teško je budite. Možete dolaziti u kontakt sa manipulativnim ili lažljivim osobama, ali isto tako – i vi možete biti skloni prikrivanju istine. Definitivno nije period za donošenje bitnih odluka – jedino ako se ozbiljno posavetujete sa nekim ko sada racionalnije i jasnije vidi od vas.

Novac
Prilivi su stabilni, ali vama novac može kliziti kroz prste.

Ljubav
Kompleksni aspekti koji deluju na vašeg vladara Marsa tokom cele ove nedelje (opozicija sa Neptunom) neće vam olakšati niti pojednostaviti odnos sa emotivnim partnerom. Iako ne smatram da imate razloga da sumnjate u partnera, lako je moguće da će neki od vas ovakvim tipom pitanja mučiti sebe. Mnogo je izvesnije da će neki od vas u ovom periodu pokušati da ponešto sakriju od partnera ili ne budu iskreni do kraja. Ne kvarite odnos, ni na prvi a pogotovo ne na drugi način. Slobodni Ovnovi – sada se lako upada u zanos i romantiku, emocije i želje stavljaju raciu ružičaste naočare....a to nikad nije dobro za nov početak.

Zdravlje
Mogućnost trovanja – hranom, ali i lekovima, alkoholom. Problem sa lošim navikama.

Uvedite više povrća u svoju ishranu. Tikvice, patlidžan, paprike i šargarepa izuzetno odgovaraju vašem organizmu sada. Od voća – preporučuju vam se dinje, kajsije, smokve i šljive. Od mesa – samo ono manje masno, kao što su piletina, ćuretina.

Posao
Poslovna situacija je prilično stabilna . I ako bude nekih problema ili problemčića – a to je moguće – brzo se dolazi do rešavanja, balansiranja, dogovora, završetaka. Vi ste u jednom opuštenijem fazonu nego inače pa vas čak neće mnogo ni doticati uzburkanost koja se dešava oko vas u poslovnom okruženju. Trenutno ste „opskrbljeni“ većim količinama razboritosti, mudrosti i sposobnosti da svoje iskustvo pretočite u odlične poslovne poteze. Imate podršku i od saradnika, ali za divno čudo – i od šefova.

Novac
Situacija sa novcem je korektna, mada troškarite nešto više nego inače.

Ljubav
Mars, partnerska planeta – iako u nekim tmuljavim aspektima na nebu, u dobrom je odnosu prema vašem znaku što će itekako pomoći da, ukoliko bude nekih nedoumica, čudnih ili nejasnih partnerovih postupaka – sve bude brzo i lako rešeno. Šta više, itekako je moguće da partner bude nežniji, emotivniji nego inače i da vas pozitivno iznenađuje svojim izjavama i ponašanjima. Ukoliko vam padne na pamet da se nešto čudno dešava – pokušajte ovu misao da odgurnete od sebe i da ne sumnjate. Slobodni Bikovi – neobično poznanstvo, neobična osoba....može biti ok, ali za svaki slučaj – ne žurite puno.

Zdravlje
Prilično dobra situacija po pitanju zdravlja.

Tokom ove sedmice najviše će vam prijati mlečni proizvodi, posebno kiselo mleko, mladi sir, jogurt. Da biste poboljšali varenje uzimajte žitarice, koštunjavo voće i dosta zeleniša. Nemojte preterivati sa slatkišima.

Posao
U ovoj vas nedelji očekuju važni dogovori i kontakti sa osobama sa kojima se razumete kada je posao u pitanju. Imaćete problema u svakodnevnom funkcionisanju (uglavnom vi nećete biti krivac, već druge osobe ili okolnosti) ali ćete uspevati da smirenošću i spremnošću da pronađete zajedničko rešenje i zajednički jezik – brzo rešavate problematiku. Kolege pogotovo u ovoj nedelji mogu biti „izvor“ nekih čudnih, neprijatnih ili problematičnih situacija. Privodite kraju važne poslove i projekte.

Novac
Ulaganja u posao ili troškovi vezani za kuću i ukućane odnose vam dosta novca.

Ljubav
Već neko vreme unazad vam život ne servira lagane stvari – ne mora da znači da se događaju neki kolapsi, ali vaši živci su nategnuti do pucanja, što svakako ne doprinosi da komunikacija sa partnerom bude sjajna i blistava. Što se smirivanja vaših živaca tiče, na žalost ne mogu vam obećati da će se to dogoditi u sedmici koja je pred nama – ali ćete vi ipak uspevati da se drugačije, mnogo stabilnije odnosite prema svakoj situaciji (ili osobi) koja vas nervira. Naravno, komunikacija sa voljenom osobom će početi da se poboljšava. Slobodni – vama lepo. Povremeno nerviranje vam ne smeta da se zabavljate.

Zdravlje
Iako će biti oscilacija, najpre zbog stresa – pred kraj nedelje nastupa poboljšanje.

Ova nedelja je pravi je momenat za one Rakove koji žele na dijetu ili hoće da naprave velike promene po pitanju ishrane. Biće vam nešto teže u početku da se odreknete omiljenih slatkiša, ali brzo ćete ući u “štos”.

Posao
Iako je poslovni segment vrlo živnuo u odnosu na prethodni period, ne bi trebalo baš mnogo žuriti – naročito kada su u pitanju važni dogovori, sastanci ili odluke koje mogu uticati u većoj meri na vašu poslovnu budućnost. Nemojte se iznenaditi ukoliko neke osobe budu manipulativne ili proračunate prema vama, a sami izbegavajte takav tip ponašanja. Slušajte svoju intuiciju kada su neki ljudi u pitanju – ne slušajte reči i obećanja, jer oni mogu biti slatki i samim tim – prevrtljivi.

Novac
Poboljšanje u sektoru finansija, mada prilično lako troškarite.

Ljubav
Period u kojem se lako može posumnjati, ali isto tako – i lako može pogrešiti. Pokušavam da objasnim da ovo definitivno nije dobra nedelja da donosite zaključke ili odluke u vezi partnera ili odnosa u kojem ste – bez obzira na to kojeg su tipa i zaključci i odluke. Ali jeste dobar period da pustite da stvari idu svojim tokom, da uživate u stvarima koje vam donose radost sa voljenom osobom, ali i da pratite – i svoje misli, ali i partnerove reči i postupke. Slobodni Rakovi – susreti sa zanimljivim osobama u ovoj nedelji mogu biti pod velom tajnosti....ili ćete vi iz prikrajka posmatrati simpatiju? A možda i ona vas?

Zdravlje
Vodite računa u saobraćaju. Moguće su i povrede.

Mogući su problemi sa varenjem, usporen rad želuca i creva. Iz tog razloga – izbegavajte preobilne obroke, tešku i premasnu hranu . I dalje je potrebno akcenat baciti na voće i povrće, a vašem stomaku će prijati i supe, čorbe, lagana variva.

Posao
Pred vama je period povoljnih dešavanja i informacija koje vam mogu biti od značaja za poslovanje. Ukoliko je bilo problematične komunikacije sa saradnicima ili kolegama – situacija se sada vraća u normalu – jer, potrebni ste jedni drugima. Samo se nemojte zaletati po pitanju investicija jer nije trenutak da ulažete veći novac u posao. Takođe, moguće je da će neki od vas imati problem sa naplatom potraživanja ili sa solventnošću klijenata. Dobijate nove ideje koje bi mogle unaprediti vaš posao.

Novac
Mogući su troškovi i gubici novca. Ne žurite da što pre potrošite ono što ste zaradili.

Ljubav
Odnos sa partnerom će funkcionisati. Da li ćete biti zadovoljni dešavanjima? Pa, iskreno – teško. Ali, teško da će biti nekih velikih rasprava, zatvaranja, tvrdoglavosti i hladnoće – kao što je to bio slučaj u prethodnom periodu. Sada će sve ići onako, normalno. Napravićete dogovore i držaćete ih se, oboje. Suštinski, tu neki problem i dalje čuči – ali nećete čačkati pitanja koja mogu izazvati rasprave. Slobodni Lavovi – period dobrih mogućnosti za nova poznanstva, ali i za obnovu kontakata sa osoboma sa kojima ste ranije bili ili koje ste poznavali – itekako je aktuelan i dalje. Ne trošite vreme samo na posao.

Zdravlje
Problemi sa stomakom. Nervoza.

Dobar je momenat da započnete sa dijetom ili novim režimom ishrane. Savetuje vam se više voća, a manje mleka i mlečnih proizvoda. Mesni proizvodi u umerenim količinama, a meso grilujte ili koristite manje ulja u pripremi.

Posao
Biće nekih neugodnih ili čudnih situacija u poslovnom segmentu u ovoj nedelji. To može biti neslaganje sa nadređenima ili pak loš odnos sa saradnicima – teško je da se možete razumeti na pravi način u ovom periodu, zato ne bi valjalo da se bavite ozbiljnijim pitanjima ili da donosite značajne odluke. Strpljenje i diplomatija doneće mnogo bolje rezultate nego pokušaji da na silu nešto uradite i pokrenete „koliko odmah“. Krajem sedmice, povoljne informacije koje ste duže vreme čekali dolaze do vas.

Novac
Jedna zakasnela isplata se može realizovati u ovom periodu.

Ljubav
Sunce u vašem znaku će vam davati svesnost i sjaj, jasne uvide u ono šta želite i kako da se postavite u partnerskim odnosima. No, Mars koji je takođe u vašem znaku i opoziciji sa retrogradnim Neptunom iz partnerskog polja može vam kvariti emotivnu priču – sumnjama, nesigurnostima, lošim zaključcima i uvidima, a kod nekih – i potrebom da što šta sakriju od strane voljene osobe. Pokušajte da sijate, a ne da muljate – ni druge niti sebe. Slobodne Device – primećeni ste od strane suprotnog pola, ali se i vi možete zainteresovati i želeti da produbite komunikaciju sa nekim interesantnim . I dalje stoji savet – bez žurbe.

Zdravlje
Nervoza i stres.

Manje mesa i mesnih prerađevina, ali ribu možete konzumirati u neograničenim količinama. Od mlečnih proizvoda – koristite kiselo mleko i probiotik jogurte, koje možete kombinovati sa voćem i pahuljicama. Od povrća – prijaće vam keleraba, kupus, zelena salata, krastavci.

Posao
I vi ćete biti skloni da malo manipulišete i prikrivate svoje ideje, planove – ali isto tako – i oni sa kojima sarađujete će umeti da vas neugodno iznenade nekim svojim potezima koje niste očekivali. Da vas razočaraju, da shvatite da vam pričaju iza leđa, da ukopčate da su vukli neke ne baš kolegijalne poteze. No, šta god vam muljali – doći će do vas. Ili kroz bljesak intuicije, ili kroz informaciju koja „u prolazu“ dolazi do vas. Ne nervirajte se zbog tuđih obmana, barem ćete znati sa kim imate posla.

Novac
Novac pokazuje tendenciju da nestaje – bilo na dugove, bilo kroz troškove, bilo kroz krađu.

Ljubav
Pored Venere koja je već u vašem znaku, već početkom nedelje i Merkur dolazi kod vas – pa ćete dodatno pored šarma, lepote i harizmatičnosti, dobiti i reči, elokventnost i ako baš želite – i tu mogućnost da prevedete žedne preko vode. Ukoliko ste u partnerskom odnosu, pokušajte VI da ne brljate sa strane, a ukoliko partner brljucka – itekako ćete vi to osetiti, pa čak i dobiti dokaze. No, mnogo je verovatnije da ćete vi biti skloni da malo „zađete“ u tajne priče. Ukoliko ste slobodni – kod vas je sada „tri u jedan“ – prošlost, noviteti, tajna. Kako god okrenuli i šta god izabrali – dosadno vam biti neće.

Zdravlje
Fizički ste skroz ok, ali ste pomalo mentalno raštrkani i opterećeni mislima.

Izbegavajte namirnice koje vam izazivaju otežan rad creva. Mahunarke, kupus, mlečne proizvode (sem probiotik jogurta), jake začine, gazirane napitke. Odgovaraju vam tikvice, pečurke, patlidžan, krastavci, šargarepa, krompir u manjim količinama. Od voća – breskve, dinje.

Posao
Niste mi baš u nekom radnom raspoloženju u ovom periodu. Suviše ste rasplinuti, eterični, energija vam je rasuta i teško se fokusirate. DA se razumemo – ovakvi aspekti pogoduju onima koji se bave kreativnim, umetničkim radom, idejama. No, ako je potrebno da budete precizni i brzi – imaćete problem da funkcionišete. Kad smo već kod te brzine – ama nikako vam ne bih savetovala da se brzinski dogovarate, odlučujete – izbrzani potezi mogu samo da vam donsesu glavobolje.

Novac
Dosta korektno u ovoj nedelji.

Ljubav
I Škorpije će u ovom periodu biti poprilično zbunjene kada su emotivni odnosi u pitanju. Nešto vam iz stomaka šapuće da stvari nisu onakve kao što izgledaju i možete upasti u začarani krug sumnje prema partneru. Problem je u tome što vam sad niko na ovom svetu ne može reći da li su to vaši tripovi ili vaša intuicija. Ja sam sklona da ovo proglasim tripovima, a vi vidite da li ćete prihvatiti ili ne. Slobodne Škorpije – može da vas „pukne“ talas romantike i zanosa, ali dalje od tajne taj talas otići neće. Ako volite da se tajnovito i maglovito zaljubljujete (pa ima li šta slađe?) – e, sada je baš vaš trenutak.

Zdravlje
Problemi sa pritiskom, bakterijama, virusima, stomakom. Potrebno vam je više odmora.

Bilo bi divno da po pitanju ishrane donesete neke odluke. Da pronađete balans i počnete da se ponašate odgovornije prema sebi. Lagani, raznovrsni i hranljivi obroci su ono što vam je potrebno. Koliko god da ne „marite“ za povrće – ono vam je sada neophodno u ishrani.

Posao
Posao u ovoj nedelji mora da vam donese neke opterećujuće, zbunjujuće ili bezveze momente. No, vi ste već duže vreme u takvom periodu da ste na sve vrste prepreka navikli i ništa vas više ne iznenađuje. Bilo bi dobro da ne donosite neke odluke pod pritiskom ili pod stresom. Takođe, odnos sa nadređenima će biti pomalo čudan – neće vam biti jasni njihovi postupci niti to šta se očekuje od vas. Ali, zapamtite – svaki problem koji u ovoj nedelji izađe – do njenog kraja će se rešiti, na vaše zadovoljstvo. Zato ne žurite.

Novac
Prilično stabilna finansijska situacija.

Ljubav
Prelazak Merkura, planete koja vlada vašim partnerstvima u znak koji je „dobar“ prema vama i sa kojim se razumete – označiće početak znatnijeg poboljšanja komunikacije sa osobom do koje vam je stalo. Neće to ići savršeno – biće tokom ove nedelje povremeno nesporazuma, ali sada ste oboje spremni da saslušate jedno drugo i sve će se brzo rešiti na obostrano zadovoljstvo. Slobodni Strelčevi – period koji je dobar za vas se nastavlja. Ima tu i starijih i mlađih osoba, ima prošlosti i potpuno novih ljudi u vašem životu. Jeste da je šareniš, ali se vi tu lepo snalazite i uživate u onome što se dešava.

Zdravlje
Više se opuštajte, odmarajte, hladite usijanu glavu.

Ove sedmice uvedite više povrća u svoju ishranu, a umanjite unos mleka i mlečnih proizvoda. Eventualno u obzir mogu doći jogurt i mladi sirevi. Loš izbor namirnica može vam doneti probleme sa varenjem i bolove u stomačnoj regiji.

Posao
Ne uzimajte informacije koje dolaze do vas ili koje vam neko plasira zdravo za gotovo. Pogotovo nemojte donositi odluke na konto onoga što niste tri puta proverili. Sa malo strpljenja – doći ćete do korena i do prave istine, e tek tada će i odluke biti prave. Generalno gledano – segment komunikacije i dogovora može vam u ovoj nedelji praviti više problema nego inače. Teško ćete se sporazumevati sa nekim saradnicima, koliko god da postoji obostrana volja i trud. Proveravajte se, moguće su i greške.

Novac
Dosta ste zadovoljni statusom finansija u ovoj nedelji.

Ljubav
I kod partnera i kod vas postojaće promenljiva raspoloženja u ovoj nedelji. Oboje možete imati talase nesigurnosti, sumnje, preispitivanja, ljubomore. Koliko tu ima realnosti, a koliko su samo vaši strahovi – to će vreme brzo pokazati. Ne mogu da kažem da u nekim odnosima ne postoji temelj za tajne, ali mnoge jarčevske relacije su „čiste“ po tom pitanju, samo su strahovi naglašeni. Zato ne žurite, razgovarajte – rešite. Slobodni Jarčevi – da, neka prošlost može imati jako uporište u vašim mislima. Da li ćete je pokretati ili ne, zavisi samo od vas. Takođe – nekima sledi zanos koji će biti teško izbeći.

Zdravlje
Fizički ste dobro, ali vam je potrebno više opuštanja i mentalnog mira.

I dalje ste u periodu kada je neophodno da vodite računa o ishrani koja mora biti umerena, ali u isto vreme raznovrsna. Lagani i hranljivi obroci koji bi trebali da budu sačinjeni od većeg procenta povrća, sa malo mesa. Jedite što više voća. Proveravajte ispravnost namirnica.

Posao
Sa šefovima možete imati nerazumevanje, nedoumice ili pak čudne i zbunjujuće situacije. Gledajte da ne reagujete, pogotovo ne u brzini – ionako će se do kraja nedelje ove situacije raščistiti i doći na svoje mesto. Generalno gledano u dobrom ste poslovnom periodu kada će vam biti lakše nego do sada da se sporazumete sa saradnicima i klijentima. Šta god da radite, imajte strpljenja jer će vam ono biti potrebno. Nije period da ulazite u veće investicije, jer one mogu biti promašaj. Ne verujte drugima.

Novac
Nepovoljno za razbacivanje i troškove. Nestanak novca, gubici.

Ljubav
Ništa ja ovo ne bih dirala. U trenutnim okolnostima – vaše emotivne relacije funkcionišu prilično dobro. Ovo ne znači da je sve savršeno i bajno – ali znači da se vas dvoje razumete, da imate volje i želje da se uskladite, da napravite kompromis, da uživate. Dajte jedno drugom onoliko vremena koliko ste u mogućnosti – oboje ste okupirani poslom i obavezama – pa će svaki zajednički trenutak itekako značiti oboma. Slobodne Vodolije – kao što sam i ranije govorila – od prošlosti ili od karmičkih početaka sada ne možete da pobegnete. No, to što je nešto prošlost ili karma – ne znači da nije baš pravo za vas.

Zdravlje
Vodite računa o ishrani.

Još jedna sedmica u kojoj će kvalitet vaše ishrane zavisiti od vašeg raspoloženja. Uglavnom jedete preko volje, čisto da ne biste bili gladni. No, zato kada su grickalice i slatkiši u pitanju – tu trenutno ne možete i ne uspevate da se kontrolišete.

Posao
Načini funkcionisanja saradnika i vas se jako razlikuju u ovoj sedmici. No, to što postoje razlike ne znači da se ne može napraviti dogovor i kompromis. Ali pazite sada – DOGOVOR i KOMPROMIS. Što bi značilo – ne može onako kako vi smatrate da treba i kako vi hoćete. Morate da pronađete zajedničko tlo, a možete. Dokle god se i saradnici i vi ne budete potrudili da se usaglasite, do tada ćete imati problem u funkcionisanju i u razumevanju. Nemojte manipulisati, ali ne dozvolite ni da vama manipulišu.

Novac
Pojačani troškovi. Možete i izgubiti određenu sumu novca ili nećete moći nešto da naplatite.

Ljubav
Ne mogu da kažem da je ova nedelja lagana kada su vaša partnerstva u pitanju. A pogotovo neće biti lagana ukoliko budete u sebi nakupljali strahove, nesigurnosti, neizgovorene reči, sumnje. Zaista je potrebno da se otvorite, da popričate sa osobom koju volite. Jer, težina sada stoji u vašim mislima – ako joj ne dozvolite da izađe i da se raščisti kroz razgovor (a itekako je moguće da hoće!) samo ćete sebi praviti problem, a samim tim – i vašem partneru. Slobodne Ribe – od tog zanosa i romantike sada ne možete da pobegnete, juri vas. Ali gde su zanos i romantika, tu su i iluzija i tajne.....

Zdravlje
Možete imati manjih problema sa stomakom.

Autor horoskopa: venerasapapilotnom.com
Astrolog: Olga Savić

 

 

  • Da biste ostavili komentar morate biti prijavljeni na sistem!
    Prijava