Nedeljni horoskop: 8 - 14. februar 2021.

Pročitano: 272 puta
Kategorija: Horoskop
Ocenite horoskop:
(0 glasova)

Predstavljamo Vam nedeljni horoskop za period od 8. do 14. februara 2021. godine!

U ovoj je nedelji za vas dobra hidratacija, pa unosite više tečnosti, ali i konzumirajte namirnice bogate vodom – krastavce, zelenu salatu, lišće celera, paradajz, spanać, karfiol, mladu šargarepu i grejpfrut. Smanjite unos mlečnih proizvoda, naročito onih sa većim procentom mlečne masti.

Posao
Pred vama je jedna šarena nedelja u kojoj ćete dobiti vrlo značajne informacije koje su od važnosti za vaše dalje poslovno usmerenje, u kojoj će se neke prilike pokrenuti i neke ideje otvoriti pred vama . I sve ovo da, izgleda kao vrlo povoljno i korisno za vas, ali ipak treba umeti na pravi način odreagovati na ono što vam dolazi. Naime, u ovoj sedmici je takođe prenaglašena i vaša impulsivnost i ishitrenost – a sami znate koliko puta vas je to koštalo u životu. Pokušajte da ne žurite i ne prenagljujete u odlukama.

Novac
Sve ono što se za novac vezuje može vas vrlo pozitivno iznenaditi. Samo ne žurite i ne rizikujte previše.

Ljubav
Partner donosi dobru, mada povremeno haotičnu energiju u vaš odnos. Voljeno bićence povremeno ne možete uhvatiti ni za glavu ni za rep jer menja mišljenja i ponašanja u deliću sekunde. E sad, sve bi vam ovo verovatno prijalo jako, da nije vaše opterećenosti drugim pitanjima – najpre onima koja se vezuju za posao i materijalnu sferu. Zbog toga će povremeno iz vas izbijati talasi nervoze. No, ništa to nije strašno – čak i ta vaša nervoza može se preokrenuti u strast. Slobodni Ovnovi – suprotni pol se aktivirao prema vama – ima tu i noviteta, i iznenađenja i prošlosti i avantura i mnogo, mnogo flertovanja.

Zdravlje
Potreba da obratite više pažnje na ishranu. Moguće su povrede, više opreza i u saobraćaju.

U ovoj sedmici malo meso smanjite a mesne proizvode izbegavajte. Masna hrana škodiće vašim krvnim sudovima, a da biste ubrzali metabolizam i poboljšali cirkulaciju, koristite đumbir i kao čaj i kao začin. Ne prejedajte se impulsivno.

Posao
Imaćete veliki problem sa organizacijom kada je poslovni segment u pitanju. Malo zato što ste vi haotični i što preuzimate previše na sebe, a malo zato što su poslovne okolnosti u ovom periodu u fazonu zbrda zdola. Napet odnos sa autoritetima i onima sa kojima sarađujete. No, ova nedelja takođe donosi i neke izuzetno jake poslovne šanse i druge lepe mogućnosti – kao što su bonusi,nagrade, unapređenje ili neke druge forme povoljnosti kada je vaša poslovna pozicija u pitanju. Promene u planovima na dnevnoj bazi.

Novac
Neočekivani i neplanirani troškovi. No, trebalo bi da bude i solidnih priliva.

Ljubav
Bićete super raspoloženi i super nervozni. Kako kad, sve zavisi od trenutka, od toga kakve vas osobe i situacije okružuju. Jasno vam je da iz tog razloga – komunikacija i odnos sa voljenom osobom mogu biti sjajni, ali mogu biti i na ivici sukoba. Vas dvoje birate na koju ćete stranu „gurati“ ali ono što se neosporno provlači, bilo kroz te sjajne momente bilo kroz tenziju – jeste velika strast koja će vas oboje nositi. Slobodni Bikovi – ova nedelja nudi ljubavne preokrete, iznenađenja, mnogo pozitivne energije i adrenalina. Za flert i avanturu – super, a za nešto stabilnije i ozbiljnije – e, to je povuci potegni.....

Zdravlje
I dalje su osetljivi pritisak, krvni sudovi, cirkulacija i hormoni.

Nepravilna i neadekvatna ishrana svakako se može tokom ove sedmice odraziti na vaše zdravlje. Izbegavajte brzu hranu i bilo kakav vid neumerenosti, kome ste još uvek skloni. Potrebne su vam sveže namirnice – uglavnom povrće, voće, i meso u manjim količinama.

Posao
Nestrpljivost i brzopletost su jako izraženi u ovoj sedmici, pa se Blizancima ne preporučuje da se zaleću onako kao što umeju – bilo u komunikaciji sa drugima, bilo u obećanjima, bilo u dogovorima, a pogotovo ne u tome da preuzimaju na sebe više nego što mogu da iznesu. Organizacija vam je vrlo slaba stavka a okolnosti vam neće pomagati niti vam ići na ruku – pa možete sebe da zateknete u lepom haosu, koji ste većim delom sami prouzrokovali. Nedelja JESTE dobra za vaše poslove, samo nemojte juriti i žuriti!

Novac
Naplata nekog zaostalog potraživanja.

Ljubav
Odnos sa emotivnim partnerom se može baš fino srediti i stabilizovati, ali i donositi oboma neke lepe momente. Naravno, ništa se neće dogoditi samo od sebe, očekuje se da se i druga strana i vi angažujete više jedno oko drugog . I dalje postoji opasnost od toga da švrljnete negde sa strane ili da se intenzivije aktivirate u društvu i na društvenim mrežama, što vama može biti zanimljivo....ali ne znam koliko će se dopasti vašem partneru. Slobodni Blizanci – kontakti sa novim osobama, kontakti sa onima koji su bilo kao partneri ili kao poznanici ostavili trag u vašem životu. Vama sve ovo prija, pa onda – uživajte!

Zdravlje
Mogućnost povreda. Kod starije populacije – cirkulacija, pritisak.

Prijaće vam lagana hrana, što je dobrodošla promena u odnosu na protekli period, u kojem niste mogli da povučete ručnu kočnicu kada su omiljene namirnice u pitanju. Pojačajte unos namirnica bogatih vitaminom C – južnim voćem, ali i paprikama, kiselim kupusom....

Posao
Komunikacija u poslovnoj sferi će povremeno biti problematična, dosta nerazumevanja postoji i ne biste trebali da budete brzopleti u zaključcima i odlukama. Sa druge strane, period vam daje veliku šansu da dosta toga što je do sada bilo haotično, neorganizovano, u zastoju ili sa greškama – sredite, završite, prilagodite sebi. Takođe – očekujte vrlo zanimljive i podsticajne vesti i informacije – čak i mogućnosti da vam se otvori prilika da napravite neki veći, pozitivni preokret na poslu. Tražite savet, dobićete ga.

Novac
Sređivanje dokumentacije u vezi pozajmice ili kredita. Povoljnija nedelja po pitanjima novca.

Ljubav
Bilo bi lepo kada biste odnos sa emotivnim partnerom u ovoj nedelji više „gurali“ ka situacijama koje su uzbudljive, neopterećujuće, zanosne i strasne i kada biste se trudili da jedno drugo bolje razumete. Da imate mogućnosti za sve ovo, itekako imate – ali će se tokom nedelje desiti par momenata u kojima će baš ta komunikacija doneti saplitanje i nesklad. Sve ovo je vrlo rešivo, sa nešto više uloženog truda i sa partnerove i sa vaše strane. Slobodni Rakovi – interesantne varnice i podsticajna komunikacija sa više osoba definitivno vam prijaju. Prijateljsko i internet okruženje nudi mogućnost za avanturu i strast.

Zdravlje
Manji problemi sa spavanjem i nervozom. Stariji – reumatski bolovi.

Potrebna je restrikcija kada je ishrana u pitanju – trebali biste da smanjite unos teško svarljivih namirnica, i da se više okrenete biljnoj ishrani. Meso u nekim umerenijim količinama, ali bez mesnih prerađevina. Riba svakako – sve vrste, bilo rečne, bilo morske.

Posao
Budite pametni, promišljeni, ne istrčavajte se i ne pokušavajte da na silu zgrabite neke povoljnosti ili prilike – one ionako same dolaze do vas, od vas se očekuje samo da ih svojom intervencijom ne pokvarite. Mlad Mesec u vašem polju poslovnih partnerstava, javnosti – itekako otvara vrata periodu koji za vas može biti vrlo povoljan. Pratite šta se dešava oko vas i budite spremni da se prilagodite. Obnova poslovnih kontakata ili saradnji, moguće i sa strancima ili firmama iz inostranstva.

Novac
Troškovi su i dalje pojačani, pokušajte da kontrolišete ono što možete.

Ljubav
Lavovi u partnerstvima mogu imati jako finu i zanimljivu nedelju – toliko mogućnosti imate za neka fina dešavanja, za zajedničke akcije i ludovanja, za mnogo,mnogo strasti i uživanja. Samo postoji jedan mali, malecki preduslov da bi sve funkcionisalo savršeno, a on je – ne možete vi da svirate a partner da igra, već obrnuto. Znam da je to šok za vaš organizam, ali tako je kako je. U prevodu – pustite da voljeno biće vodi, vi sada nemate ni snage ni mogućnosti za to. Slobodni Lavovi – uopa! Ljubav vas čeka iza ćoška i sprema se da vas saplete. Ma sapletite se i prućite koliko ste dugi – sigurno je da ćete uživati.

Zdravlje
Osetljivi su želudac, kičma, krvni sudovi.

Neki od vas mogu tokom ovog perioda jesti na nervnoj bazi – i uglavnom se okretati ka kaloričnijoj hrani, grickalicama i slatkišima. Pokušajte da budete umereniji što se ove nezdrave hrane tiče, a više uvedite u ishranu meso, ribu, mlečne proizvode sa smanjenim procentom masti.

Posao
Kasnite, ali stižete na vreme. Verovatno u poslednjem trenutku, ali ipak stižete. U poslednjem trenutku u ovoj nedelji rešavate sve – i papirologiju i dogovore i stastanke i obaveze, stare i nove. Da, tenzija postoji – ali čini mi se da će ta tenzija nekako podsticajno delovati na vas, da će vam davati još više volje, energije, a možda i inata da izgurate sve. Vrlo zanimljive informacije su prisutne tokom celog perioda, saslušajte dobro šta dolazi do vas. Mogućnosti da napravite velike promene na bolje u poslu.

Novac
Bonusi, nagrade, zaostala potraživanja, vraćanje dugova – u svakom slučaju, pare će dolaziti.

Ljubav
Postoji ogroman prostor za lep, otvoren i nadasve – potpuno iskren razgovor koji može mnogo toga pokrenuti i promeniti između partnera i vas. Možda nešto od onoga što budete rekli jedno drugom i neće biti baš slatko i prijatno, ali će i drugu stranu i vas osloboditi od pritiska koji postoji u vašem odnosu. Sada samo obostrano otvorenih očiju, u potpunosti svesni situacije možete nastaviti dalje. Ito će onda biti dobar temelj za vašu emotivnu priču. Slobodne Device – poslovni, prijateljski ili internetski segment sada nudi ogromnu šansu za jedno lepo poznanstvo. Ili za obnovu nekih simpatija.

Zdravlje
Stres, pa i imunitet nije stabilan. Stariji – cirkulacija, pritisak. Moguće su povrede, budite oprezni.

Bio bi dobar momenat da promenite nešto po pitanju ishrane u ovoj sedmici i okrenete se zdravijem životu. No, nešto nisam sigurna da vi sada baš imate volje za to. Meso i riba su vam neophodni, kao i zeleno lisnato povrće. Od voća – jabuke, sve vrste citrusa.

Posao
Retrogradni Merkur će se truditi da vam povremeno brčka po živcima, da vas sapliće i da čini da kasnite, da vam je problem da se organizujete ili da imate problem u dogovorima, papirima. No, i taj retro Merkur je dobar prema vašem znaku a i ide vašoj vladarki u susret, pa će svaka zbrčka da izađe na dobro i da se reši. U prevodu – nemojte kidati živce bez veze i smisla. Imate odličnu energiju i volju, a u nekim slučajevima i inat, a imate i pregršt povoljnih okolnosti na svojoj strani. Sve ćete srediti, ne brinite.

Novac
Prilivima ste vi zadovoljni, nije problem u tome. Troškovi su ono što vas „boli“.

Ljubav
Generalno gledano – za vas lično je ovo odličan period. Vi ste super, izašli ste iz nekih polumračnih momenata koji su se povremeno javljali prošle sedmice i u velikom stilu gurate dalje . I sve bi ovo bilo divno i krasno, da partner nije nešto smoren, sporovozan, naporan u pojedinim trenucima. Ne dajte da vam ovo kida živce, ionako su ovo prolazni momenti, koje vi itekako možete preokrenuti i ugoditi i drugoj strani i sebi. Slobodne Vage – ooooo mlad Mesec u vašem polju ljubavi i zabave, pa još konjukcija Venere i Jupitera....nešto novo lepo i slatko vam dolazi. Ili staro, ali na nov način. Ma biće vam super.

Zdravlje
Pokrećete se u ovoj nedelji. Potencijalni zdravstveni problemi kreću ka rešavanju.

Trebali bi da se usmerite na zdravu ishranu, pogotovo što u ovom periodu možete imati problema sa holesterolom, krvnim sudovima. Riba, piletina, ćuretina, malo mlečnih proizvoda, a smanjite i unos šećera, prezačinjene i premasne hrane.

Posao
Dovoljna je samo jedna reč koja tako lepo opisuje vaš poslovni segment – tenzija. To ne znači da će biti ne znam ni ja kakvih problema, ma ne – sve što dođe na dnevni red biće rešivo. Samo što će vam to rešavanje odneti po koji metar živaca. Ali, takav vam je horoskop. Rođeni ste da se borite, pa eto sad prilike da pokažete koliki ste borci. Ne brinem se ja, izborićete se vi za sve ono što želite i što vam je potrebno, voljom, snagom, odlučnošću, tvrdoglavošću – ono što je bitno jeste da ćete pobediti.

Novac
Mogu da vas potrefe neki veći novci. Samo gledajte da ih ne potrošite koliko odmah.

Ljubav
Svega će biti u vašim emotivnim relacijama – i nekih predivnih momenata koji će vas ostaviti bez teksta i totalno zanesene, i obostrane tvrdoglavosti i nadmudrivanja, i veselja i živosti, i rasprava i tenzije. Svega će biti, samo mira neće. Bar se vi pomirite sa tim da mir ne postoji trenutno. Čisto da ne biste sami sebi izglodali i ono malo živaca što vam je ostalo. Kada dođu divnoće – uživajte u njima. Kada dođu problemi – pokušavajte da ih rešite. Ako prekidate, džabe prekidate da znate – opet ćete se vratiti jedno drugom. Slobodne Škorpije – ako hoćete da ludujete i da se avanturišete, to može. Ostalo – jok, ništa.

Zdravlje
Još uvek ste u periodu kada postoje zdravstvene oscilacije.

U ovim danima ne možete sebe da obuzdate kada je dobar zalogaj u pitanju. Sve vam je slatko, sve vam prija i u hrani iskreno uživate. To nije nikakav problem, jer se krećete dovoljno, ali bi stariji Strelčevi ipak trebali da razmisle o tome da malo povuku ručnu kočnicu.

Posao
Taj retrogradni Merkur je baš u vašem polju komunikacije i dogovora i može povremeno da vam napravi zvrčku i da vas saplete. To su vam one situacije kada se u trenutku nadrndate na poslovnog saradnika ili na kolegu, razmenite po par žustrih reči i onda shvatite oboje da ste se iznervirali bezveze, samo se niste lepo sporazumeli. E takvih sitnih „bum tras“ situacija može biti u ovoj nedelji više, ali je suština ista – uvek se na kraju pronalazi rešenje i to rešenje je povoljno i po vas i po drugu stranu.

Novac
Biće para, biće para......

Ljubav
Partner i vi ćete biti skloni da podbadate jedno drugo. E sad, mnogo će tih „podbadanja“ biti slatko, interesantno, zanimljivo, podsticaće vas – ne postoji nikakav problem u tome, jer će samo dodatno začiniti vašu svakodnevicu i ljubavni život. No, biće i onih trenutaka kada se možete pogrešno razumeti, impulsivno naljutiti, uvrediti. Dobro je što su ovo stvarno prolazni trenuci i što vrlo lako mogu biti rešeni. Dakle, igrajte se „čoveče ne ljuti se“ i uživajte u toj igri. Slobodni Strelčevi – ima starih, ima novih, ma ima svega i svačega – a najbolje je što ima najviše vašeg dobrog raspoloženja i uživanja u dešavanjima.

Zdravlje
Ne jurcajte kao muva bez glave da se ne biste polomatali ili povredili.

Jarčevi, pogotovo oni koji imaju problema sa pritiskom, trebali bi da urade nešto po pitanju navika u ishrani. Izbacite industrijske mesne prerađevine, belo brašno, jake začine, grickalice. Potrebno vam je više zelenog lisnatog povrća, ribe, svežeg voća.

Posao
Strpljivo i odlučno gurate sve ono što vam je bitno i napredujete, korak po korak. U prvoj polovini nedelje možete se na kratko iznervirati jer će vam se učiniti da će nešto poremetiti vaše planove ili ćete pak dobiti informacije koje vam ni malo ne prijaju. No, ništa od ovoga nije trajni problem, naprotiv – rešenje ćete vrlo brzo pronaći, šta više – situacije se čak posle ovog kratkotrajnog zastoja mogu ubrzati i pre vas dovesti do onoga što želite. Samo nemojte žuriti i donositi odluke dok ste iznervirani.

Novac
Kratkotrajni zastoj u prilivima. Nakon toga – naplata zaostalih potraživanja. Više novca u ovoj nedelji.

Ljubav
Jedna „ni tamo ni ovamo“ nedelja je pred vama kada su emotivni odnosi u pitanju. Trudite se da izvučete najbolje iz nje tako što ćete izbegavati situacije koje bi eventualno mogle da donesu neku negativnu energiju ili tenziju u odnosu sa partnerom. Nemojte gledati samo ono što je loše i što vas nervira, više se usmerite na pozitivnosti. Nije savršen period jer je partner u nekoj šarenoj fazi, ali provući ćete se zajednički bez većih posledica po vaš odnos. Slobodni Jarčevi – neko vam se vraća prvo u misli, a onda i u realnosti. Poruka i poziv koji će vas prijatno iznenaditi i koji mogu pokrenuti situaciju na dalje.

Zdravlje
Sitnije zdravstvene tegobe.

Apetit će vam se otvarati, naročito u večernjim satima . I dalje ste u periodu kada vas mirisi i ukusi mame i ne uspevate da im odolite. Ukoliko nastavite ovim tempom, uskoro će vam sva omiljena garderoba postati previše tesna….

Posao
U prvom delu nedelje – što više žurite, više ćete kasniti. Što više pokušavate da objasnite – sve će se više komplikovati. Reći ćete baš ono što ne treba baš onda kada ne treba. Otkazivaće vam mozak, računar, klijenti. A onda će se situacija preokrenuti za stoosamdeset stepeni – nećete raditi ništa, a sve će se dešavati samo od sebe, sve će se otvarati, nameštati, sve će vam pružati jednu šansu za drugom. Potrefiće vas i ono čemu se nadate i što priželjkujete, ali i ono što ne smete čak ni da sanjate.

Novac
Novac dolazi . I dolazi . I dolazi. Na razne načine i sa raznih strana. Ali dolazi.

Ljubav
Planetarno petočlano društvo se super provodi u vašem znaku a u ovoj nedelji doći će vam u posetu i mlad Mesec . I sad, sve bi to bilo divno i krasno i vi biste bili nezaustavljivi kada je ljubav u pitanju, da nije tog bikovskog Marsa i Urana koji vas kvadriraju i lupaju po prstima i živcima kad god se prezanesete. Tako da će zauzeti u ovoj nedelji funkcionisati u fazonu – ushićenje pa pad, prelivanje ljubavi pa nervoza, telepatsko razumevanje pa rasprava, kao na ljuljašci ste – čas dotičete oblake, čas rijete po prašini. Ali, opet na kraju – ljubav pobeđuje. Slobodni – dolazi vam neko da vas iznenadi,da vas probudi.....

Zdravlje
Niste vi baš u vinklu u ovoj nedelji. Ništa strašno, samo ste malo izbačeni iz balansa. RIBE

Ako želite da zadržite svoju finu liniju, trebali biste da češće pripremate ribu, manje masna mesa, da umereno koristite mlečne proizvode i da gro svoje ishrane bazirate na svežem ili barenom povrću. Odgovaraće vam i integralni pirinač, ovsene i ražane pahuljice.

Posao
Grešite ne zato što radite pogrešno, već zato što previše preispitujete i previše analizirate svaki svoj potez i onda se zapletete kao pile u kučine i napravite problem. Energija vam je odlična, volja takođe – ono što vam pravi problem isto kao i u ljubavi su vaše sopstvene nesigurnosti i nedoumice. Potražite savet po onim pitanjima koja su vam bitna – ima oko vas osoba koje će vam vrlo rado izaći u susret i pomoći vam, iskristalisati vam neke stvari. Do vas dolaze izuzetno lepe vesti i najave velikih promena.

Novac
Para će biti u ovoj sedmici.

Ljubav
Danas divno, sutra noćna mora. Imam jednu napomenu ovde – te noćne more većim delom imaju koren u vašoj glavi i u vašim strahovima – ako ste vi u skladu sami sa sobom, noćnih mora neće ni biti. Ili će makar biti jako brzo rešive. Tog divnog ima neuporedivo više – hajde nemojte da komplikujete nego se opustite i uživajte sa partnerom. U ovoj se nedelji možete jako otvoriti jedno prema drugom, rešiti mnogo toga, otvoreno razgovarati. I dobiti svoj duševni mir. Slobodne Ribe – jedno simpatisanje ili flertić vas tako lepo čačka po mislima da je to prosto milina...Ne kočite se, priuštite sebi uživanje...

Zdravlje
Nervoza, napetost, stres, nesanica.

Autor horoskopa: venerasapapilotnom.com
Astrolog: Olga Savić

 

 

  • Da biste ostavili komentar morate biti prijavljeni na sistem!
    Prijava