Nedeljni horoskop: 18 - 24. januar 2021.

Pročitano: 321 puta
Kategorija: Horoskop
Ocenite horoskop:
(0 glasova)

Predstavljamo Vam nedeljni horoskop za period od 18. do 24. januara 2021. godine!

Ove ćete se sedmice prilično trošiti i bilo bi dobro da pojačate svoju ishranu namirnicama koje su obogaćene gvožđem i magnezijumom. Prazne kalorije iz slatkiša, grickalica, šećera i testa samo će negativno uticati na vas – osećaćete se tromo i bez snage.

Posao
Neke pozitivne promene se otvaraju pred vama, sada je samo pitanje na koji način ćete ih iskoristiti. Pojedini Ovnovi će mirno, isplanirano i istrajno ići ka svojim ciljevima, ali biće i onih koji će odluke donositi u trenutku i „prebijati preko kolena“. Vaši ciljevi i planovi sada mogu biti poprilično značajni i veliki – bitno je samo da ne žurite i da dobro sagledate sve okolnosti. Jedino što vam se ne preporučuje – ne odustajte od svojih planova i pored prepreka. Prepreke su rešive, možete ih savladati.

Novac
Možete biti nervozni i napeti zbog finansija, mada realno – nema pravog razloga za to.

Ljubav
Energija i adrenalin vas pucaju u ovoj nedelji, ali zajedno sa ovom podsticajnom energijom dolazi i nerviranje, neizdrž i manjak takta što se itekako može osetiti u vašim emotivnim relacijama. Ukoliko želite da izbegnete poteze, postupke i reči koje bi mogle da donesu sukobe i rasprave, bilo bi dobro da ne reagujete na prvu loptu. Suštinsko razumevanje postoji između voljene osobe i vas, pokušajte da kroz neke fine i podsticajne trenutke uživate zajedno. Slobodni Ovnovi – dolazićete u kontakt sa osobama koje vas inspirišu na akciju, sa kojima imate zanimljivu komunikaciju i flertovanje.

Zdravlje
Problemi sa varenjem, sa grlom. Stariji – slabija cirkulacija, pritisak.

Primetili ste da se u poslednje vreme vaši apetiti samo pojačavaju i da ne uspevate sebe baš uvek da obuzdate kada su na stolu vaše omiljene namirnice. Za ovakav vid funkcionisanja postoji tendencija da se nastavlja i dalje, a vi samo vodite računa da ne preterate...

Posao
Nije vam lako da se izborite sa talasom nadolazećih promena u poslovnoj sferi, kao što vam nije lako da imate normalnu komunikaciju sa saradnicima i autoritetima. Zaista bi bilo dobro da pokušate da sačuvate svoj mir i mentalnu stabilnost i da ne dozvolite da vas drugi „povuku“ i isprovociraju. Imate energije na izvoz, samo je potrebno da je usmerite na prave stvari i na svoje ciljeve. Poslovno okruženje je i dalje nestabilno i uzavrelo, ali vi možete vrlo uspešno isplivati iz svega što je oko vas.

Novac
Promenljivo – neočekivani prilivi, ali isto tako i neočekivani troškovi i odlivi novca.

Ljubav
Napetost i nervoza koja dolazi iz okoline nije nešto što može uticati na odnos sa voljenom osobom. Naravno, na vama je da prepoznate zašto se kod vas tako lako budi tvrdoglavost, bes, teranje inata – i da shvatite da partner nema nikakve veze sa tim. Možete sada biti velika podrška jedno drugom, jer su osećanja koja nosite kod oboje stabilna i sigurna. Prava komunikacija je sada ključ balansa u vezi. Slobodni Bikovi – dosta toga zanimljivog se sada dešava kod vas. Na“meti“ ste suprotnog pola pa neće biti čudno ukoliko se u ovom periodu pokrenu priče i pričice koje će vam doneti uzbuđenje i adrenalin.

Zdravlje
Mogućnost povreda, infekcija. Respiratorni organi su osetljivi. Problemi sa spavanjem.

Nervozni ste, pa to prenosite i u svoje navike po pitanju ishrane. Kao da nemate dovoljno vremena da natenane uživate u obroku kod kuće, već ćete uglavnom jesti „usput“. Ako je to ikako moguće, makar izbegavajte češće odlaske u pekaru i brzu hranu...

Posao
Postojaće potezi, momenti i odluke koje ćete morati da donesete i pokrenete a zbog kojih se nećete osećati dobro ili ćete imati sumnju u ispravnost onoga što ste pokrenuli. Nesigurnost sada kod vas postoji, ali to ne znači da niste u periodu kada se možete odvažiti da napravite značajniji zaokret, napravite promenu. U poslovnoj sferi se trudite da vaši postupci budu moralni i zakonski legalni – da biste izbegli potencijalne probleme. Sve ćete obavljati bukvalno u poslednjem trenutku.

Novac
Ima osnova za solidnu finansijsku situaciju u ovoj nedelji. No, stoji i opterećenost dugovima.

Ljubav
Vi ste opterećeni i nervozni, a u istom fazonu je i voljena osoba. Mnogo toga vam oboma skakuće po živcima i oduzima vreme, pa će verovatno postojati momenti u kojima partner i vi možete burno odreagovati na neku glupost koja realno gledano, nema uticaj na vaš odnos . I pored razumevanja koje sada postoji i zajedničke potrebe da uživate u svom odnosu i opustite se – postojaće trenuci i dešavanja tokom ove sedmice koji vas na kratko mogu „prodrmati“. Slobodni Blizanci – vi ste u svom elementu. To ne znači da ćete pronaći ljubav svog života, ali vam svakako donosi dobru energiju i puno kontakata.

Zdravlje
Cirkulacija, pritisak, problemi sa spavanjem, meteoropatske tegobe.

U dobrom ste i podsticajnom raspoloženju tokom ovog perioda, ali ćete biti s vremena na vreme užurbani, pa možda nećete stići da baš obratite pažnju da jedete raznovrsno i kvalitetno. Pokušajte da makar doručak, kao najvažniji obrok, bude uvek nešto bogatiji.

Posao
Iako kao okvirno imate neku sigurnost, daleko je to od situacija da biste se osećali stabilno i zadovoljno. Presija na vas ide kroz obaveze, ali i kroz kontakte sa saradnicima i autoritetima. Cela nedelja će vam proleteti u treptaju oka – mešaće se brzina, haotičnost, nervoza - sa povoljnim informacijama, dobrim poslovnim šansama i velikim prilivom energije kod vas. Jedan veliki bućkuriš dešavanja kroz koji ćete vi prilično uspešno ploviti i snalaziti se. Povoljnosti kroz inostranstvo ili kroz strane klijente.

Novac
Postoji prostor za zaradu, ali ne postoji osećaj stabilnosti po ovom pitanju.

Ljubav
Sve se više i brže raščišćavaju situacije u emotivnim partnerstvima kod Rakova. Otpada ono što ne valja, ostaje ono što može trajati. Naravno – da li ćete kroz ovu nedelju proći u duševnom miru, ljubavi i strasti i lepim zajedničkim, podsticajnim aktivnostima sa partnerom....ili ćete se non stop nešto kačiti,podbadati – zavisi samo od prirode vašeg odnosa i njegove stabilnosti. Realno je i jedno i drugo. Suština je da se vaš odnos menja, a na koju stranu će otići te promene – videćemo. Slobodni Rakovi – debelo ste zaintrigirani nekim i trudite se da sa ovom osobom što češće budete u kontaktu. Neka se razvija sve polako.

Zdravlje
Mogućnost glavobolja, osetljivost grla i celokupnog respiratornog trakta. Stariji – cirkulacija.

Lavovi bi trebali da uvrste u svoju ishranu više ribe, bilo da je ona rečna ili morska. Potrebne su vam nezasićene masne kiseline, ali i nešto više vitamina u ishrani, koje ćete pronaći najviše u južnom voću, ali i u domaćim salatama – kiselom kupusu, turšiji, krastavcima.

Posao
Da je svakodnevica ispunjena dešavanjima, jeste. Ali bilo bi divno kad ta dešavanja ne bi donosila nerviranje, prepreke i lošu komunikaciju sa saradnicima – a donose. Postoje ljudi sa kojima možete da se povežete lako i bez problema – ali oni trenutno nisu ključni faktor za vaš poslovni život. No, slušajte šta vam pričaju i pravite neke planove i dogovore sa njima – jer se u budućnosti, najpre tokom februara mogu pokazati kao šansa za dobre stvari kod vas. Sada gledajte da prođete mirne glave kroz ovu nedelju.

Novac
Novac dođe,novac ode. Što brže dolazi, brže i odlazi.

Ljubav
Kako god okrenuli – partnerski odnosi su na žestokom ispitu u ovom periodu. Prostora ima za sve – i da rešite da se okrenete jedno drugom zaista, i da rešite da se odvojite jedno od drugog – zaista i za sva vremena. Što se ovih prvih tiče – to okretanje jedno ka drugom pre deluje kao da je pod moranje ili zato što ne umete drugačije, ali hajde – trudićete se da razumete jedno drugo. Što se ovih drugih tiče – pre nego što odsvirate „kraj“ vašem odnosu – sedite i porazgovarajte kao ljudi, najotvorenije i najiskrenije moguće. Slobodni – tu i tamo se pojavi po koji podsticaj, slabašan..čisto da malo razveseli dan.

Zdravlje
Previše je ovo stresa za vaš nervni sistem. Pokušajte da se izolujete, odmorite.

Ove ćete nedelje izaći iz nekog svog uobičajenog modela kada je ishrana u pitanju. Imaćete manje vremena za sebe, pa će obroci biti neuravnoteženi, neki vrlo oskudni, a u drugima možete preterivati, da „nadoknadite“. Čuvajte svoj stomak, ali i imunitet.

Posao
Čas nervoza i stres, čas opuštenost i dobre poslovne prilike. Kao da u ovoj nedelji ne uspevate da pronađete zlatnu sredinu, već ćete non stop oscilirati između jednog i drugog. Pokušajte da ne žurite ni u čemu što vam je bitno,koliko god vas drugi požurivali – jer postoji veliki prostor za previde, propuste, greške bilo kog tipa. Neki novi momenti i uslovi koji se uvode u vaše poslovanje sada vam zadaju glavobolju, naročito po pitanju toga kako da se vi lično organizujete i snađete u svemu.

Novac
Ok je, nije loše.

Ljubav
Podrška i razumevanje između partnera i vas u ovoj nedelji postoje . I to bi onim stabilnim parovima trebalo da bude više nego dovoljno da prevaziđu nervozu koju ovaj period takođe donosi u velikoj meri. Što više pričate i otvarate dušu jedno drugom, bolje će biti. Naravno, imamo i onu kategoriiju nestabilnih parova kod kojih ovaj period definitivno neće pozitivno uticati na odnos. Previše je nervoze, previše je toga što se potiskivalo i guralo pod tepih, a što sada može izaći na svetlost dana. Slobodne Device – itekako se kod vas nastavlja period sa ljubavnim šansama. Prepustite se, opustite, uživajte.

Zdravlje
Nivo energije je dosta nizak i potrebno je više odmora, sna, opuštanja. Stariji – pritisak.

Kod Vaga se može javiti potreba za začinjenijom, pikantnijom hranom, ali i za obrocima u kojima će biti više mesa i mesnih prerađevina. Mešavina ukusa i začina će vam izuzetno prijati i bićete skloni malim eksperimentima, želeći da od klasičnih jela napravite nešto potpuno drugačije.

Posao
Nervozu ste potisnuli negde u deseti plan i trudite se da ne budete uznemireni dešavanjima, informacijama i okolnostima koje su svugde oko vas. Ukoliko uspete da se zatvorite za spoljne uticaje, u ovoj nedelji ćete obaviti zaista puno posla i to na kvalitetan način. Šta više – možda će se otvoriti i neke nove poslovne šanse za vas. U periodu ste kreativnosti i dobrih ideja, za sada ih ne iznosite u prvi plan, samo ih razrađujte i čekajte svoj trenutak. Ne žurite ni u čemu što radite, da biste izbegli greške.

Novac
Što novac više dolazi, već pritisak na vas je od strane troškova, kazni ili dugovanja.

Ljubav
U suštini, sve bi trebalo da bude dobro ukoliko vaš partner uspe da se na pravi način izbori sa nekim situacijama koje se vezuju za njega lično, za njegovu problematiku poslovne ili neke druge prirode. Voljena osoba je prodrmana i nervozna za sve pare, pa na vama ostaje da balansirate kako znate i umete ili da se trudite da dragom vam biću date podršku i popravite raspoloženje. A možete i da se nervirate i da terate inat, sami birate šta hoćete. Slobodne Vage – ima dešavanja, brzih, burnih, neočekivanih, ali istovremeno vrlo čudnih i možda za vašu dušu uznemirujućih. Samo polako, raščistiće se sve uskoro.

Zdravlje
Ovo nije period u kojem se dobro osećate. Statičnost, problemi sa hormonima, kostima, loša ishrana.

Osećate se nešto statičnije nego inače što može dovoditi do nervoze, a mnogi od vas će je u ovom periodu lečiti kroz pojačanu ishranu. Višak hrane samo dovodi do toga da se još više osećate tromo i neaktivno i trebali bi da što pre izađete iz ovog začaranog kruga.

Posao
S jedne strane vam izuzetno prija što ste „traženi“, što vidite da je vaš rad cenjen i što ste konstantno u prvom planu kada je posao u pitanju. Ono što vam ne prija jeste da ništa ne ide normalno, bez prepreka, sve uz neki stres i nervozu i obavljanje u poslednjem trenutku. Pred vama je vrlo aktivna nedelja, sa ogromnim brojem promena na dnevnoj bazi. Povremeno će vam biti jako teško da sve uspete da skenirate, da ostanete fokusirani i organizovani. Mogući problemi sa dozvolama, kaznama.

Novac
Korektne zarade i naravno – pojačani troškovi. Da, i dalje.

Ljubav
Partner vas hladi, pa vas greje. A isto tako se i vi ponašate prema drugoj strani. Grejete se kroz strasti, kroz komunikaciju, kroz povezanost i bliskost koja je sada neosporna i prisutna. Hladite se kroz neke nervozne momente koje oboje vučete sa sobom – oni mogu biti vezani za nesigurnost po pitanju posla, za osobe iz vaše okoline, ili za nešto sto dvadeseto. Poenta je u tome da je potrebno potencirati na tim lepim dešavanjima, a ove druge se potruditi da zajedničkim snagama što pre rešite. Slobodne Škorpije – komešaju se strasti i osećanja u vama, na korak ste da budete uvučeni u strasnu ljubavnu avanturu.

Zdravlje
Stresa koliko ti duša ište, a prilika za odmor malo. Ili ni malo. Pokušajte da se opuštate što više.

Kod Strelčeva je u ovoj nedelji pojačan apetit i želja za hranom. Nećete biti probirljivi, sve što se iznese pred vas biće vam slatko i ukusno i sa zadovoljstvom ćete „očistiti“ tanjir. Najviše će vam odgovarati svaka kombinacija sa mesom, ali i mlečni proizvodi.

Posao
Puni ste ideja i planova, spremni da se dogovorite sa saradnicima i pokrenete nešto od ovoga. No, problem će predstavljati baš ta realizacija jer će se vaši planovi suočiti sa preprekama koje na prvi pogled deluju nepremostivo. Ne znači da ih nećete prevazići, ali će vam za to svakako trebati mnogo truda i upornosti. Sa druge strane – ne preuzimajte na sebe previše obaveza, jer ćete brzo uvideti da niste u stanju da ih ispunite, pogotovo što ćete raditi sa zahtevnom klijentelom koja očekuje najbolje od vas.

Novac
Para će biti, nema nikakvog problema u tome. Doduše, ne onoliko koliko biste vi hteli, ali šta sad...

Ljubav
Iako ste partner i vi na istim talasnim dužinama u ovoj nedelji, to ne znači da će sve između vas dvoje funkcionisati savršeno. Vi imate svojih problema, voljena osoba svojih – a gde je toga puno,postoji i puno nervoze . I očas posla ta nervoza može skrenuti u pogrešnom pravcu i napraviti trenutno neku lošu energiju ili disbalans u vašem odnosu. Možda je najbolje da svaki slobodan trenutak iskoristite tako što ćete biti zajedno u nekim aktivnostima – šetnji, izlasku, druženju...Slobodni Strelčevi – vi ste u dobroj energiji, suprotni pol se uskomešao oko vas i postoji prostor za puno komunikacije i noviteta.

Zdravlje
Brzina jednako povreda. Zato, vodite računa o sebi. Takođe – oprez u saobraćaju!

Trenutno vam najviše prija domaća kuhinja i okruženost porodicom i onima koje volite. Meso je u ovom periodu češće na vašoj trpezi, ali i mesne prerađevine u domaćoj verziji, u kombinaciji sa sirom ili kiselim mlekom.

Posao
Dosta toga vas iscrpljuje trenutno – ima nervoze, ima promena u poslednjem trenutku a verovatno je da je i obim posla veći nego u prethodnom periodu. Ili makar zahtevniji po vas. Sve to stoji da imate osećaj pritiska i očekivanja od vas, ali takođe stoji i da imate više nego dovoljno snage, volje i sposobnosti da ovo na najbolji mogući način rešite. Trenutno budite što više praktični i racionalni – organizujte se bolje i fokusirajte samo na ono što je od najvećeg prioriteta . I bićete više nego zadovoljni rezultatima.

Novac
Na žalost, period pojačanih troškova se sada nastavlja kod vas.

Ljubav
Zašto da bude lepo, ako je već moguće napraviti problem i stres? Realno gledano, kao i u prethodnoj nedelji – Jarčevima u emotivnim relacijama se sve namešta da funkcioniše kako treba. No, postoje trenuci u kojima vaš mir može biti poremećen – i zato kada ti trenuci dođu, ne treba dolivati ulje na vatru i impulsivno uletati u rasprave već pokušati da sednete, dogovorite se i da vidite da li sve možete srediti mirnim putem. A možete. Slobodni Jarčevi – te ljubavne šanse kojima ste sada okruženi sve više se aktiviraju i skreću vam pažnju na sebe. Postoje lepe mogućnosti za ulazak u novu ljubavnu priču.

Zdravlje
Sve vezano za kičmu, zglobove, tetive, pa čak i zube – sada može donositi sitniju problematiku.

Vodolije u ovoj nedelji variraju i sa raspoloženjima, ali i sa apetitima. U jednom momentu ste gladni „kao vuk“, dok vam je u sledećem dovoljan samo po koji zalogaj da vam utoli glad. Ako vam ovo odgovara, to je skroz ok, samo gledajte da ipak izbegavate slatkiše u većim količinama.

Posao
Neka je slična situacija i u poslovnoj sferi. Dođu trenuci kada ste kao robot – sve obavljate u roku i besprekorno. A onda dođu momenti kada ste u haosu sami sa sobom i ne znate na koju ćete stranu. Nerviraju vas drugi, a ako ćemo iskreno – i vi itekako nervirate njih svojim promenljivim ponašanjima i postupcima. Ono što je sigurno jeste da će posla itekako biti, a još sigurnije je i da će vam koji metar živaca otići u nepovrat. Trudite se da se organizujete, kako god znate i umete.

Novac
Pare nisu problem, para ima. NI troškovi nisu problem – ima i njih koliko ti duša ište.

Ljubav
Nervozni ste za sve pare . I vaša osećanja su izuzetno promenljiva – od lakih priča i osmeha od uha do uha očas posla skrenete u fazu kada je bolje da vam se svi sklanjaju ispred očiju. Partnera čas obožavate i u potpunosti razumete, a čas biste mu najradije okrenuli leđa. Evidentno je da ste u periodu kada vas situacije na sve strane „drmaju“, ali jedino što mogu da vam kažem jeste – borite se kako znate i umete sa tim i gledajte da ne urušavate svoje emotivne relacije (ukoliko one iole vrede) svojom impulsivnošću. Slobodni – danas hoćete jednu, sutra drugu, a prekosutra petu osobu. Nije vama lako u sopstvenoj koži.

Zdravlje
Svaki nerv i svaki krvni sudić je sada pod pritiskom. Stres, oscilacija pritiska, cirkulacija.

Preskačete obroke, a najmanje pažnje obraćate na ono na šta biste trebali najviše – na doručak. Potrudite se da ovaj obrok bude obilan i raznovrstan, da vašem organizmu da dovoljno energije. Pokušajte da se više uvedete u red....

Posao
Sada se pred vama mogu otvoriti neki vrlo značajni momenti. Mogućnost novog dogovora, ili potpisivanja ugovora koji vam je bitan. Sve ono čemu ste se negde potajno nadali, ali niste verovali da bi se to zaista moglo i pokrenuti. To je ono što je dobro. Ono što ne valja u ovoj sedmici jeste nastavak haotičnog perioda koji vam donosi opterećenje i mnogo promena na dnevnoj bazi. Situacije koje morate da rešavate bukvalno u trenutku a koje vam oduzimaju veliku količinu energije i donose stres.

Novac
Novca će biti. Taman da pokrijete troškove i dugovanja.

Ljubav
Vi ste prilično napeti i nervozni, ali ako je za utehu – ni voljena osoba nije u lakšoj poziciji. Oboma vam je ovaj period prilično zahtevan i težak i zaista je potrebno da više razumete jedno drugo i da pokušate da se prilagodite. U suprotnom – sva frustracija koju oboje nosite sada može dovoditi do problema i rasprava i momenata koji su na korak od prekida. A to ne želite, zar ne? Ne gurajte i ne pritiskajte voljenu osobu, pogotovo ako taj pritisak dolazi zbog vaših ličnih nesigurnosti i strahova. Slobodne Ribe – postoje šanse da vas neke osobe vrlo prijatno iznenade svojom inicijativom i pokazivanjem zainteresovanosti za vas.

Zdravlje
Pojačan nivo stresa. Problemi sa spavanjem i u saobraćaju. Kod starijih – cirkulacija, pritisak.

Autor horoskopa: venerasapapilotnom.com
Astrolog: Olga Savić

 

 

  • Da biste ostavili komentar morate biti prijavljeni na sistem!
    Prijava