Nedeljni horoskop: 30. mart - 5. april 2020.

Pročitano: 335 puta
Kategorija: Horoskop
Ocenite horoskop:
(0 glasova)

Predstavljamo Vam nedeljni horoskop za period od 30. marta do 5. aprila 2020. godine!

Imate trenutno višak energije i morate nešto da radite, pa ćete ukoliko ste u izolaciji – naći zanimaciju kroz česte šetnje od fotelje do frižidera i nazad. Prijatno vam bilo, ali postoje i drugi načini trošenja vremena. Budite kreativni.

Posao
Radite u definitivno drugačijim okolnostima od onih na koje ste navikli i još uvek niste uspeli u potpunosti da im se prilagodite . I dalje tražite neki način da zaobiđete pravila i radite kako vi hoćete. Naglašeni osećaj sputanosti u prvom delu nedelje može dovesti do toga da napravite neki drastičan potez zbog kojeg biste se kasnije mogli pokajati. Tajni dogovori, čudne priče, “poverljive i proverene” informacije samo vam mogu škoditi pa gledajte da ih zaobilazite u širokom luku.

Novac
Da je stislo, jeste. Da ćete naći rešenje – hoćete.

Ljubav
Kod nekih od vas postoji zanimljiva situacija – pored vas je jedna osoba, a u glavi vam je druga. Sa tom što vam je u glavi imate vrlo oskudan ili nikakav kontakt, a sa osobom koja je pored vas imate više kontakta nego što vam je to trenutno potrebno. Ukoliko niste u ovakvoj situaciji – vi onda uglavnom ne znate šta ćete sami sa sobom. Nervira vas i pritiska partner, ali i vi nervirate njega. Ne pravite dramu bez potrebe. Slobodni – prelaskom Venere u znak Blizanaca i vaše polje komunikacije i okoline možete ostvariti kontakt sa nekim zanimljivim. Ili se gledati značajno preko maski u redu ispred prodavnice.

Zdravlje
Imate previše energije i možete biti frustrirani ograničenjima pa samim tim nervozni i anksiozni.

Pojačajte proteine a malo prikočite kad su ugljeni hidrati u pitanju, mada se mora priznati da će vam ovaj zadatak u nedelji koja je pred nama biti prekomplikovan. Venera koja je u vašem znaku do subote govori o tome da se osećate sigurno tek onda kada ste se lepo naručkali….

Posao
Tranzit Marsa i Saturna kroz polje karijere i pozicije govori da su Bikovi u periodu velikih, suštinskih poslovnih promena. Neki od vas će sami “prelomiti”, kod drugih će se situacija postarati za to, ali postoje i oni Bikovi koji će u ovoj i u narednoj nedelji ozbiljno početi da razmišljaju da u poslovnom segmentu naprave veliki zaokret i promenu. Oni koji aktivno rade – vrlo napeta situacija sa mnogo stresa i tenzije – a ipak se od vas očekuje da stignete na sve strane odjednom i obavite posao kako treba.

Novac
Osećate blagu nelagodu kada shvatite kojom brzinom vam se novac izvlači iz džepa.

Ljubav
Umete povremeno da budete teški sami sebi, a kamoli partneru. Ni jednom ni drugom nije lako da se izbori sa trenutnom situacijom, ali iako napetost može postojati sredinom nedelje, ipak dani vikenda donose opušteniju i lakšu, komunikativniju energiju između vas dvoje. Umećete da prevaziđete naporne momente i više uživate u društvu jedno drugog. Slobodni Bikovi – više osoba je tu sada aktuelno. Nisam sigurna da vi baš u potpunosti i jasno znate na koju biste stranu. Jednostavno, prija vam da flertujete a situacija će se pobrinuti da toga bude u dovoljnoj meri za vas.

Zdravlje
Koliko god delovali jako – osetljivi ste. Ne landrajte naokolo, budite odgovorni prema sebi.

Idete iz krajnosti u krajnost. Ili samo nutkate druge hranom a vi ste u potpunosti bez apetita….ili upadnete u drugačiji način funkcionisanja pa non stop grickate i ne možete da se zasitite. Apetit vam je promenljiv, baš kao i vaše raspoloženje.

Posao
Najblaže rečeno – u stanju ste neorganizovanosti. Ukoliko radite, bilo od kuće ili ste na svom radnom mestu – ili dobijate informacije za koje niste sigurni da li su tačne i da li na njih možete da se oslonite ili imate čas prazan hod, čas iznenadno gomilanje obaveza. Postoji million sitnih detalja koje je potrebno srediti, a to sada teško funkcioniše. Ako ste na nekoj iole značajnijoj ili odgovornijoj poziciji – vodite računa o greškama jer su one u ovom periodu prenaglašene.

Novac
Bilo da ste jače ili slabije finansijski potkovani – ne osećate se sigurno trenutno.

Ljubav
U postojećim emotivnim relacijama ova nedelja vam donosi promenljiva raspoloženja. Ona se neće odraziti na odnos sa voljenom osobom, ali će prvenstveno vama stvarati zbrku u glavi. Čas ste pod naponom nadanuća, bliskosti i povezanosti a čas distancirani, zamišljeni, povučeni. To su potpuno normalna dešavanja, pogotovo u trenutnim okolnostima – biće vam potrebno neko vreme da prihvatite novonastalu situaciju, ali i to će se dogoditi u danima vikenda. Slobodni Blizanci – višestruki kontakti sa suprotnim polom postoje, a do kraja nedelje će se neko izdvojiti i početi da vam se brže uvlači u srce.

Zdravlje
Nervoza, problemi sa spavanjem i blaga osetljivost respiratornih puteva.

Vaši su apetiti vrlo promenljivi ovih dana ali je sigurno da će svi oni koji su oko vas biti svaki čas nutkani i da ćete veći broj sati trošiti u kuhinji, pripremajući sve što im padne na pamet. Vama lično je potrebna raznovrsnija ishrana i više hidriranja.

Posao
Ukoliko radite, bilo od kuće ili sa svog radnog mesta – u ovoj nedelji se morate čuvati ishitrenosti, brzopletosti i pogrešnih zaključaka kada su poslovne situacije u pitanju. Ne preporučuju vam se bilo kakvi iole dramatičniji zaokreti i preseci jer je veliko pitanje da li je situacija sada jasna i konkretna. Takođe, trudite se da budete konkretni u dogovorima da ne bi dolazilo do nesporazuma. Ako ne radite, ne znate šta ćete sami sa sobom što vam verovatno samo doprinosi konfuziji koja je sada prenaglašena.

Novac
Prilično stabilne finansije.

Ljubav
Postoji prepreka koju u ovoj nedelji morate da savladate i prevaziđete kada je vaše partnerstvo u pitanju. Možda je to konkretna situacija u kojoj se ne snalazite a možda i problem koji imate sami sa sobom. U vašoj glavi u ovim danima poprilično huči i nestabilno je – zapitajte se da li zaista postoji problem ili ste vi trenutno prenaduvali strahove i preopteretili se i onim što treba i onim što ne treba. Slobodni Rakovi – pokušavate da ubedite sebe da na nekoga gledate samo prijateljskim očima, ali ustalasana osećanja u vama govore suprotno. Pokušavate da sakrijete emocije sami od sebe.

Zdravlje
Najveći problem imate u glavi, pa su mogući strahovi, nesanice i nemiri.

Nestabilnost na polju ishrane koja je u stvari samo posledica unutrašnjeg disbalansa koji trenutno osećate. Oni koji se više kreću ili imaju sreće da provode vreme van kuće – biće stabilniji. Svi drugi – radite nešto fizički, trenirajte – to će vas smirivati i donekle srediti apetit.

Posao
Ukoliko radite, bilo od kuće ili sa svog radnog mesta – ovo je nedelja kada je zaista potrebno prilagoditi se onima sa kojima sarađujete, a mora se priznati da će to biti zahtevan zadatak. Verovatno je da niste u pravu po nekim pitanjima, iako uporno pokušavate da isterate svoje, pa može doći do manjeg sukoba i konfrontacije sa poslovnim partnerima. Ako su pak vaše poslovne aktivnosti u većoj ili manjoj meri obustavljene – da ne biste bili nervozni nađite novu zanimaciju da biste se osećali korisno.

Novac
Neizvesnost, bilo da ima ili nema razloga za takvo osećanje.

Ljubav
Partnerski odnosi nisu u bajnom periodu. Situacije se već neko vreme gomilaju ispod površine i ukoliko istinski ne krenete da ih rešavate i sređujete – zaista postoji šansa za ozbiljniji sukob koji bi mnogo neprijatnih tajni mogao izneti na svetlost dana. U prevodu i u ovoj nedelji ali i u dužem narednom periodu postoji potencijal za ozbiljno prodrmavanje partnerske stabilnosti. Dogovorite se prvo sami sa sobom a onda i sa osobom koju volite. Slobodni Lavovi – neko vas je ustalasao i ušao vam pod kožu. Čak i u trenutnim, nepovoljnim okolnostima – ova priča ima šanse da se nastavlja i traje.

Zdravlje
Pored problema sa ishranom i pojačane nervoze, obratite pažnju i na mogućnost manjih povreda.

Uvedite red u nered a počnite od načina na koji se hranite. Potrudite se da vam ishrana bude što raznovrsnija ove sedmice. Ne preskačite neke grupe namirnica – neka budu zastupljeni i meso, mlečni proizvodi, med, jaja, voće i povrće, žitarice.

Posao
Dobro se zapitajte da li su vaši zaključci pravi pre nego što donesete iole bitniju odluku vezanu za vaš poslovni segment i radni status. U radnom okruženju se dešavaju ogromne, suštinske promene i vi trenutno nemate pojma kako će se i da li će se one u narednom periodu odraziti na vas. Ako vam trenutno konfuziju unosi promena načina funkcionisanja i delanje “uz pomoć štapa i kanapa” – morate biti strpljivi – ovo će se rešiti u narednim sedmicama.

Novac
Trenutno ste u ovom segmentu relativno mirni.

Ljubav
U jednom momentu vam je potpuno i sve jasno i tačno znate šta želite, da biste već u drugom bili u kompletnoj emotivnoj nedoumici. Jeste posvećeni osobi koju volite i tu nema šta da se priča, taj neki problem imate sami sa sobom pa ga isto tako sami i morate rešiti. Neki od vas su baš ovaj period izabrali da preispituju odnos u kojem su – niti je vreme, niti je mesto pravo a pitanje je i da li bi ti vaši zaključci bili ispravni. Sačekajte da se stvari slegnu. Sada neka vas vode samo lepa osećanja, njima verujte. Slobodne Device – svaka vama čast ako vi trenutno znate šta hoćete i koga hoćete…..

Zdravlje
Mentalna osetljivost i nesigurnost. Izolujte se od katastrofičnih vesti – to vam sada stvarno ne treba.

Batalite da svoje unutrašnje nemire lečite hranom. To definitivno nije dobro, ni za vaše zdravlje ni za vašu liniju. Jasno mi je da ste se uzvrteli i da ne znate šta ćete sami sa sobom – biće bolje od vikenda pa na dalje.

Posao
Rasplinutost u svakodnevici će postojati bilo da radite od kuće, na radnom mestu ili ste trenutno u nekom praznom hodu. Onima koji rade će ovo donositi čas plimu čas oseku obaveza i totalnu neorganizovanost. U trenucima kada bude potrebno da date sve od sebe, vi ćete se zakočiti a onda kada budete imali lufta za odmor – vi ćete raditi kao udarnik. Za bilo kakve veće poslovne odluke ovo nije vreme jer su informacije neproverene, prenaduvane ili u potpunosti netačne.

Novac
Prepreka koja postoji u finansijskom segmentu biće prevaziđena do kraja sedmice.

Ljubav
U većem delu nedelje ništa vam neće biti jasno, samo ćete znati da se ne osećate dobro, lako, opušteno, mirno i stabilno u svojim emotivnim relacijama. Snažna osećanja će vas talasati a rešenje trenutno ne uspevate da pronađete. Ukoliko vam to pada na pamet – stvarno nije vreme za bilo kakve iole konkretne odluke, morate uraditi ono što najviše mrzite – sačekati. Od vikenda se lagano dižete i opuštate….Slobodne Vage – konjukcija Saturna i Marsa u vašem polju ljubavi daje nove ljubavne priče, ali i okolnosti koje su teške, komplikovane, zahtevne. Ljubav oko koje se istinski mora truditi.

Zdravlje
Osećaj blokiranosti i anksioznosti počeće da popušta krajem nedelje.

Osećaj nemogućnosti kontrole i zarobljenosti u okolnostima dovešće do disbalansa u načinu ishrane. Koliko god vam to sada teško padalo, morate se uvesti u red. Ne smete dozvoliti da vam imunitet u ovim danima padne. Više voća, povrća, toplih čajeva.

Posao
Nedelja u kojoj savladavate prepreke, jednu po jednu. A izgledaće kao da je svaka sledeća komplikovanija od prethodne. Neki od vas osećaju veliki pritisak i tenziju koja se gomila, osećaj ograničenja i potrebu da se “oslobodite”. Zaista dobro razmislite pre bilo kakvih impulsivnih poteza. U vama se ovih dana rađaju nove ideje koje su potaknute novim načinom funkcionisanja. Neke od njih će se u narednom periodu pokazati kao prilično dobre. Oslonite se ponekad i na druge, ne samo na sebe.

Novac
Korektna finansijska situacija, ukoliko vi ne zakomplikujete nešto.

Ljubav
Konjukcija Saturna i Marsa u vašem polju stabilnosti, doma i porodice govori o tome da je potrebno da u ovoj nedelji prevaziđete ograničavajuće okolnosti koje vas sprečavaju da trenutno date najbolje od sebe u svojim emotivnim relacijama. Odnos sa voljenom osobom je čudan – čas opsesivno vezujući, čas opterećujući. Promenite neke svoje obrasce ponašanja – to će raščistiti atmosferu i od vikenda vam doneti više opuštenosti. Slobodne Škorpije – talasate, maštate, filmujete – u prevodu – ne znate gde udarate i šta da uradite. Postoji osoba, možda i više njih. Sačekajte, vreme će raščistiti ove magle.

Zdravlje
Morate da se krećete. Ogromnu nervozu nosite u sebi i potrebno je da ona bude izbačena. Trenirajte kod kuće, premeštajte nameštaj, šta god. Samo ne trenirajte živce ukućanima.

Glad koju osećate tokom celog dana nije realna, to vam je jasno zar ne? Naravno da je u pitanju nervoza koja proizvodi vaše impulsivno prejedanje i potrebu da konstantno nešto grickate. Grickajte voće, koštunjave plodove i tako to…..

Posao
Od ove sedmice ulazite u vreme značajnijih poslovnih promena i dešavanja. U samoj početnoj fazi situacije mogu izgledati vrlo komplikovano, čas otežavajuće po vas – ali će se vrlo brzo – ako ne u ovoj sedmici, a ono u sledećoj – doći do pravog načina funkcionisanja što će automatski doneti dobre rezultate. U ovoj nedelji vam je malo komplikovano sve ono što se organizacije i dogovora tiče. Biće potrebno da prevaziđete određene prepreke, bilo kroz okolnosti, bilo kroz teške saradnike.

Novac
Korektno, prevazići ćete zastoj koji trenutno postoji.

Ljubav
Stabilnost – kakvu takvu – sa emotivnim partnerom sada je moguće ostvariti, ali samo ako se oboje posvetite očuvanju odnosa i građenju uzajamnog poverenja i odgovornosti jedno prema drugom. Znam da kod nekih od vas to zvuči kao nemoguća misija, ali nije baš tako . I pored oscilacija koje ova nedelja svakako donosi, ipak je moguće da pred njen kraj osetite olakšanje i imate bolju komunikaciju sa partnerom. Slobodni STrelčevi – iako okolnosti jesu ograničavajuće i frustrirajuće, ipak vam stoji mogućnost novih kontakata, čak i postepenog razvoja ljubavne priče. Neće to biti loše, ni malo.

Zdravlje
Vodite više računa u saobraćaju. Takođe – mogućnosti manjih povreda.

I vama će količina unutrašnje nervoze određivati količinu i kvalitet ishrane. Više se hidrirajte, bilo kroz ishranu bilo kroz veći unos čajeva, sokova. Sada vam mnogo više odgovara biljna ishrana, od one zasnovane na mesnim i mlečnim proizvodima.

Posao
Imaćete osećaj da ni na koga ne možete u ovim danima da se oslonite. Dogovori će se menjati, pogrešne informacije će stizati do vas a sprovođenje onoga što ste planirali biće pod velikim znakom pitanja. Sve ovo može izazivati osećaj frustriranosti i duboke unutrašnje nervoze ali ako ne u ovoj nedelji, a ono u sledećoj – imaćete mnogo jasniju i konkretniju sliku. Neke prepreke će se sada ipak prevazići, koliko god izgledalo u prvom trenutku da je to nemoguće.

Novac
Kakva god da je situacija, vi se osećate zablokirano.

Ljubav
Odnos sa osobom koju volite bi trebao da bude dobar. Stoji da ćete povremeno imati prazan hod kada je komunikacija u pitanju, stoji da ćete imati manjih problema sa svakodnevnom organizacijom, ali ništa to nije strašno i može se relativno lako prevazići. Mnogo veći problem vi trenutno imate sami sa sobom jer osećate unutrašnji nemir zbog celokupne situacije, a trudite se da se to na vama ne vidi. No, tenziju nećete izbacivati na partnera nego verovatno kroz posao ili u komunikaciji sa prijateljima. Slobodni Jarčevi – komunikacija sa simpatijom u ovoj nedelji oscilira. Takođe – pitanje je koliko je iskrena nova osoba koja ovih dana ostvaruje komunikaciju sa vama.

Zdravlje
Mogući su problemi sa kičmom i bolovi u nogama.

Između ostalog, vi ste u periodu kada se morate naučiti odgovornosti i kada je ishrana u pitanju. A to će sada biti poprilično težak zadatak. Ili ćete zaboravljati da jedete ili se pretovarivati a isto tako – morate voditi striktno računa o kvalitetu i ispravnosti namirnica.

Posao
Kako god to izgledalo – Vodolije su u izuzetno značajnoj poslovnoj fazi u kojoj je potrebno da pokažete ogroman nivo odgovornosti, posvećenosti i sposobnosti da prepoznate kada je vreme za akciju a kada je potrebno sačekati i stati. Saturn u vašem znaku daje upornost i strpljenje, Mars daje akciju, snagu i volju. Sve će, ako ne u ovoj nedelji a ono u narednim – početi da dolazi na svoje mesto i da dobija pravi smisao. Postavljate temelje za novu poslovnu budućnost.

Novac
Novac dolazi sa više strana, ali i odlazi istom brzinom.

Ljubav
Saturn i Mars u konjukciji u vašem polju ličnosti govore da ste u vrlo ozbiljnom periodu u kojem morate naglašeno imati odgovornost i prema sebi, ali i prema onima koje volite. Neki od vas imaju izraženu potrebu da preseku stvari preko kolena i da se oslobode ograničenja, kakva god ona bila i nevezano za to da li dolaze od strane voljene osobe ili od strane okolnosti. Vi u suštini u ovoj nedelji savladavate sebe i usmeravate se na neku novu stranu i nov način funkcionisanja. Koji će to pravac biti, to zavisi od vas. Slobodne Vodolije – osoba postoji, ali postoji prepreka. Možda možete da je prevaziđete a možda je ipak bolje da pustite jer nemate kontrolu nad dešavanjima, koliko god to bilo frustrirajuće po vas.

Zdravlje
Problemi sa pritiskom, cirkulacijom, nervozom.

Jednim delom ste svoju ishranu popravili, promenili neke navike i ostaje vam samo da nastavite ovim tempom. Više vitamina i minerala potražite u svežem voću i povrću. Pokušajte da izbegnete slatkiše, ako je to ikako moguće.

Posao
Koliko god mislili da ste po nekim pitanjima na pravom putu, ipak bi bilo dobro da ne donosite zaključke, a pogotovo ne bitnije poslovne odluke. Najbolje bi vam bilo da se usmerite na obavljanje svakodnevne poslovne tematike i da sve važne situacije, čak i dogovore odložite. U ovom periodu postoji mogućnost grešaka po pitanju papirologije – pa češće proveravajte sami sebe. Ukoliko radite od kuće verovatno vam je teško da se organizujete, ali od kraja nedelje pa na dalje i to će biti lakše.

Novac
I pored korektne finansijske situacije, vi ste zabrinuti.

Ljubav
Ukoliko u vašim emotivnim relacijama postoji osećaj stabilnosti – sada ne postoji nikakav razlog da taj osećaj bude poljuljan i narušen. Ok, možete imati povremeno oscilacije u raspoloženjima ali je to u trenutnim okolnostima potpuno normalno. Oni odnosi koji su nešto više poljuljani i u kojima preovladava nesigurnost i manjak komunikacije nešto teže će se boriti u ovom periodu i pritisak i nervoza mogu izazvati povremene jače rasprave. Slobodne Ribe – postoji mogućnost angažovanja oko vas od strane više osoba. Nije vreme za neke konkretne odluke i zaključke, samo uživajte i opustite se.

Zdravlje
Zdravstvene tegobe su prolazne. Više se relaksirajte, previše ste nervozni.

Autor horoskopa: venerasapapilotnom.com
Astrolog: Olga Savić

 

 

  • Da biste ostavili komentar morate biti prijavljeni na sistem!
    Prijava