Nedeljni horoskop: 23. - 29. mart 2020.

Pročitano: 356 puta
Kategorija: Horoskop
Ocenite horoskop:
(0 glasova)

Predstavljamo Vam nedeljni horoskop za period od 23. do 29. marta 2020. godine!

Svi ćemo postati hedonisti i očigledno samo razmišljati o tome šta ćemo pojesti, a vi ćete naravno – shodno prirodi svog znaka – prednjačiti u tome! Na svu sreću pa ste sa Suncem u svom znaku vrlo aktivni, pa ćete sve što smazate – brzo potrošiti.

Posao
Milion i jedan plan, milion i jedna ideja. Ono što je moguće u datim okolnostima, pokrenućete. A poznajući vas – pokrenućete više nego bilo ko drugi. Postoje određene prepreke, postoji problem sa kompletnom realizacijom – ali vaša je energija sada dovoljno jaka da može makar neke od tih prepreka da slomi. Sve u vezi posla odvijaće se uglavnom mirno. Vesti i informacije koje dolaze do vas menjaju vam perspektivu i način funkcionisanja, testiraju vaše snage ali vi uporno kročite napred.

Novac
Koliko god da je labav, osećaj sigurnosti po pitanju finansija stoji.

Ljubav
Nedelja sklapanja kockica u emotivnim relacijama. Sve dolazi na svoje mesto, i to mesto je ili fenomenalno i vas i partnera još više udružene vodi dalje, ka većoj ozbiljnosti.....ili pak duboko u sebi počinjete da osećate da ste se istrošili, da je ovaj odnos pretežak i prekomplikovan za vas. Mlad Mesec u vašem znaku baca fokus baš na vas – zvanično ste zakoračili u jedan novi ljubavni ciklus, posle kojeg više ništa neće biti isto. Slobodni Ovnovi – ljubav u doba korone, pa postoji li to uopšte? Naravno da postoji. Ljubav ne poznaje nikakve granice, rađa se bez obzira na okolnosti. Ono što dolazi, trajno je.

Zdravlje
Alergije, problemi sa sinusima. Ostanite kod kuće, i zbog sebe i zbog drugih.

Nije vama lako u ovom periodu, ni malo. Apetiti bujaju, a verovatno imate više nego dovoljno vremena da razmišljate o tome šta biste mogli smazati. Makar probajte da više klopate neke voćkice i povrćkice i ne obilazite toliko često frižider – tu je on, neće nigde da pobegne.

Posao
Ulazak Saturna u polje karijere i pozicije može vas jednim delom u ovoj nedelji zakočiti ili vam doneti okolnosti vezane za posao za koje će vam biti potrebno vremena da se prilagodite . I pored ovoga – nekako ste mirni i sigurni da su ovakve okolnosti prolazna stvar i da će naredni period doneti razrešenje i pokret. Obaveze koje imate odvijaće se nekim ustaljenim tokom. Informacije koje dobijate čas doprinose vašem optimizmu, čas niste sigurni da li su prave, realne. Sačekajte, pokazaće vreme sve.

Novac
Finansijska stabilnost postoji, ali postoje i preveliki troškovi. Zakočite malo.

Ljubav
Realno gledano, odnos sa osobom koju volite odvijaće se bez nekih velikih talasanja. Tu ste jedno za drugo i to je to. Kod nekih od vas manji će problem predstavljati povremeno preispitivanje – kao da pokušavate sami sa sobom da se dogovorite šta je ono što zaista hoćete i da li je osoba sa kojom ste vredna vašeg truda. No, sva ta pitanja ostaće samo u vašoj glavi – prelazićete preko njih i posvetiti se partneru, u potpuosti. Slobodni Bikovi – preko društvenih mreža u ovoj nedelji stoji najezda kontakata i udvarača. Ako vam je lepo – uživajte i ćakulajte. A možda se i neka ozbiljnija priča vremenom izrodi.

Zdravlje
Manji problemi sa grlom. Ostanite kod kuće, i zbog sebe i zbog drugih.

Čitate i slušate ovih dana sto i jedan savet i recept za neku zdravu ishranu....ali je problem što vam to samo prođe kroz misli, a realnost donosi da niti jedan ne poslušate. Ne drži vas mesto – spremate, kuvate, mesite – zatrpavate i sebe i one oko vas poslasticama i hranom.

Posao
Vrlo se čudno osećate a još čudnije ponašate. Moguće je itekako da je ovo sve skopčano sa trenutnom situacijom koja je promenila vaš način funkcionisanja ili donela nepredviđena otežanja. No, gde je problem tu je automatski i rešenje pa će mnogi od vas tokom ove nedelje pronaći način da se makar na kratko izdignu ili uvedu promene koje im odgovaraju i prijaju. Malo će vas smoriti što će dosta situacija kretati pa kočiti pa kretati iznova, ali sve je ovo rešivo koliko god na prvi pogled izgledalo komplikovano.

Novac
Nije savršeno, ali ćete ipak biti dosta mirni u ovom segmentu.

Ljubav
Bolje biste funkcionisali sa partnerom ukoliko biste mu pomogli da vas u ovom periodu razume, da shvati zašto se ponašate u jednom trenutku potpuno normalno, nežno, ljubavno.....a u drugom bludite pogledom negde u daljinu, rasejani ste i ne konstatujete ga. Otvorite se više prema osobi koju volite – ako su neke sitne nedoumice i strahovi – lakše ćete to prebroditi zajedno. No, ukoliko je nešto krupno, a pogotovo ako se vezuje za drugu osobu – e tu ne znam šta da vam kažem. Borite se, sami sa sobom. Slobodni – misao na nekog je tu u vama. Čas kroz najlepši osmeh, čas kroz potmuli bol u grudima.

Zdravlje
Respiratorni trakt je osetljiv. Ostanite kod kuće, i zbog sebe i zbog drugih.

Zatvori Rakove u kuću, daj im dovoljnu količinu raznovrsnih namirnica i gledaj kako kulinarska čarolija nastaje. Kad se razradite i krenete da štancujete kiflice, nahranićete i porodicu i komšiluk....Vi niste trenutno nešto naročito ješni, ali uživate pripremajući za druge.

Posao
Bila korona ili ne bila – ovo je dobra poslovna sedmica za vas. Mlad Mesec u polju karijere samo dodatno otvara period koji za vas donosi pozitivne promene. Iako sve može izgledati haotično i na prvi pogled kao da se ne zna ko pije a ko plaća i u kom će se pravcu situacije odvijati – vi ipak stojite stabilno a razrešenje će svakako doći. Imate ogromnu podršku, bilo da ste je svesni ili ne . I ta podrška će vam pomoći da prevaziđete povremene, možda neprijatne ili komplikovane momente u ovoj sedmici.

Novac
Korektno. Malo povedite računa o troškovima.

Ljubav
Za Rakove je ljubav tu i ne pokazuje nikakvu nameru da ode. Može u ovoj sedmici postajati samo dublja, stabilnija, puštati sve više korenje i učvršćivati se u vama. One reči koje ste hteli da čujete, dobićete. One poteze koje ste priželjkivali – evo ih, stižu. One potvrde i priznanja kojima ste se nadali – tu su. Uživajte u ovoj sedmici, nemate nikakvih razloga za zabrinutost. Slobodni Rakovi – ljubav je došla. Ako je bilo namenjeno da zavolite, to se dogodilo ili će se baš u ovoj sedmici samo potvrditi. Rađate se u ljubavi, ponovo. Promene će se događati, situacije će vas vući baš na onu stazu koja je prava za vas.

Zdravlje
Sinusi, prehlade, alergije. Ostanite kod kuće, i zbog sebe i zbog drugih.

Vaša ishrana u ovoj nedelji zavisi isključivo od toga kako se osećate. A obzirom da ćete se osećati čas sjajno, čas sa ogromnim oscilacijama – jasno vam je da će i ishrana tako funkcionisati. Čas ćete tamaniti sve pred sobom, da biste u nekom sledećem momentu bili u potpunosti bez apetita.

Posao
Sve je dobro i ništa nije dobro. Sve je dobro zato što poslovna stabilnost postoji, a ništa nije dobro zato što vi svoja raspoloženja menjate na svaka dva sata. Informacije koje dobijate vam čas donose mir, čas nemate pojma šta da uradite dalje. Neki ishitreni potezi i odluke vam se sada zaista ne preporučuju – samo ono o čemu ste debelo i dobro razmislili, svesni i prednosti i mana takvih odluka. Neke promene koje se događaju na duži rok će se pokazati kao ipak povoljne, iako vam sada jako smetaju.

Novac
Neki sitniji prilivi postoje, ali jako morate voditi računa o troškovima.

Ljubav
Saturn u polju partnerstava donosi ozbiljne teme za parove, naročito za one koji će baš u ovoj nedelji zakoračiti u zajednički život ili krenuti makar ka dogovorima o istom. Generalno – donosi da se sada možete osloniti na partnera, bilo da ste u braku ili u vezi. No, kod pojedinih imamo eventualni, malecki problem – a to je prenaglašeno polje onoga što sakrivate od dragog vam bića. Ove tajne su žestoke i povedite računa – mogu izaći na površinu, u skorije vreme. Slobodni Lavovi – taj neko koga ste priželjkivali je tu . I sudeći po svemu – nema nikakvu nameru da ode. Uživajte u ljubavi i strasti.

Zdravlje
Dobro ste, možete imati manjih oscilacija raspoloženja ali ok ste. Ostanite kod kuće, i zbog sebe i zbog drugih

I kod pripadnika vašeg znaka će to kako se osećate značajno uticati na način ishrane. A obzirom da se osećate vrlo rasuto i kao da ne znate gde udarate – onda vam je jasno da od pravilnih životnih navika u ovom segmentu sada nema ništa.

Posao
E tek kad je posao u pitanju, ne znate gde udarate. Potpuna rasutost i nefokusiranost koja i može i ne mora imati ikakvih dodirnih tačaka sa realnom situacijom. U svakom slučaju, iako to vama tako ne izgleda – prilično dobro plivate u svemu ovome. Možda radite stvari na drugačiji način, možda nosite u stomaku i na leđima teret zbog situacija i okolnosti koje su oko vas – ali se snalazite i gurate dalje. Još vi niste ušli u punu radnu brzinu, ali i to će se uskoro dogoditi.

Novac
Finansijski ćete biti ok, koliko god se brinuli i nervirali.

Ljubav
Dobro ste i tu nema šta posebno da se priča. Sad, da pričamo da je baš savršeno – pa vi i sami sa svojim racionalnim mozgom shvatate da to savršenstvo ne postoji. Ali, trenutno uživate sa voljenom osobom, a uživate i u onome što osećate. Raspilavili ste se i to vam lepo stoji, a prija i vama i drugoj strani. Posvetite se jedno drugom, još više – ovaj period može preporoditi vaš odnos. Slobodne Device – Neko vas je u srce dotakao i od tog dodira ne možete i ne želite da pobegnete. Nisu vam jasne misli, ne znate šta da uradite, ali ako je ikako moguće – gurnite ih u stranu i pustite neka vas srce vodi.

Zdravlje
Ne budite hipohondar, imate veći problem u glavi nego u realnosti. Ostanite kod kuće, i zbog vas i zbog drugih.

U jednom trenutku ste dobro, mirno – a u drugom vas uhvate pundravci i samo gledate šta ćete da pojedete. U tim momentima se impulsivno zatrpavate, naročito slatkišima i grickalicama.

Posao
U nekim situacijama ni vi sami ne znate kako da se postavite. Svalili su se tereti na vas i ne popuštaju. Možete vi te terete itekako da nosite, iako ćete se verovatno na sav glas usput žaliti. Ovaj period možda nije onako lak i opušten kakvom ste se nadali, ali to ne znači da suštinski nije dobar. Teško vam je da povremeno pohvatate konce dešavanja i da se organizujete i fokusirate, ali i to je moguće. Ovo je ozbiljan period za vas i isto ga tako ozbiljno i iskoristite. Budite vredni, to se od vas očekuje.

Novac
Novčana situacija je prilično stabilna i novac vam dođe uvek kad je to potrebno.

Ljubav
Ako vi znate tačno šta hoćete kada su vaša partnerstva u pitanju – e onda svaka vam čast. Pošto meni izgleda kao da čas hoćete jedno, čas drugo, a čas nećete i ne biste ništa. Komplikovan je ovo period za vas, zato što vas je stisnuo oko grudi i ne da vam da udahnete kako treba. Ide se ovde ka razrešenju, kakvo god da je ono – kod nekih otpuštanje napetosti, kod drugih odvajanje – ali to je tek u vremenu koje dolazi. Slobodne Vage – Saturn u polju ljubavi donosi ozbiljnost, jake odnose, ali donosi i da ih vi morate ozbiljno shvatiti. Biće ljubavi, biće trajnih priča i pravih vrednosti. To ste želeli, zar ne?

Zdravlje
Problemi sa hormonima, žlezdama, grlom. Ostanite kod kuće, i zbog sebe i zbog drugih.

Ne možete vi drugačije nego iz krajnosti u krajnost. A mnogo toga će u vašem načinu ishrane zavisiti od toga kako se osećate. A osećate se čas kao na izmaku snaga, čas kao da možete svet da pokrenete.

Posao
Kasnite, ali stižete na vreme. Trčite onda kada to nije potrebno, a usporite baš onda kada biste trebali da požurite. No, i pored ovakvog načina funkcionisanja – vrlo solidno ćete vi izgurati nedelju u koju ulazimo. Mlad Mesec u polju poslovne svakodnevice sa jedne strane govori o drugačijem, novom načinu funkcionisanja. Sa druge strane pak govori da će se obim posla ipak povećati, koliko god vam čudno to u ovom momentu izgledalo. Ispada da će za vas uvek biti posla, čak i kada su okolnosti otežavajuće.

Novac
Neki osećaj sigurnosti imate, jeste labav – ali daj šta daš.

Ljubav
Odnosi koji su suštinski dobri – procvetaće. Mnogo strasti (na njoj će se najviše bazirati trenutni odnos sa voljenom osobom) ali ima tu i svega ostalog – i podrške i razumevanja. One veze pak koje u svom korenu nose nešto trulo – kao da će biti u fazi zastoja. Napetost i neka neizvesnost se prosto oseća u vazduhu, ali se ništa spektakularno u ovoj nedelji neće dogoditi, bar ne ono što bi donelo neke prave promene. Slobodne Škorpije su verovatno na nekom sedamnaestom nebu. Znate šta hoćete, ne znate šta hoćete, želite tu osobu, ne želite je ni malo, puca vas romantika, povlačite se. Džabe se borite, to je to.

Zdravlje
Vi ste skroz dobro. Ostanite kod kuće, i zbog sebe i zbog drugih.

Potrebno vam je da nešto više ojačate svoj imunitet. A kako biste to bolje mogli da učinite nego da promenite nešto, konkretno u načinu ishrane. Ne treba vam količinski više, potrebno vam je da namirnice budu raznovrsne.

Posao
Trudite se da ispeglate neke situacije iz prethodnog perioda, da ostvarite bolji kontakt sa saradnicima sa kojima se baš i niste razumeli do skoro. Trudite se da eventualne greške ispravite i nastavite dalje. Posao se odvija relativno normalno, jeste da postoji izvesna težina ali vi uspevate da se sa njom izborite. Moguće je da ćete se povremeno osećati stegnuto okolnostima, ograničenjima – ali i pored toga ne mogu da kažem da ova sedmica za vas neće doneti povoljne poslovne rezultate.

Novac
Kako je bilo, sada i nije toliko loše.

Ljubav
I dobro je i nije dobro. Neku komunikacijsku osnovu i razumevanje sada sa partnerom svakako imate, problem je u tome što se vi ipak ne osećate lagodno i opušteno u trenutnoj situaciji. Osećaj da vam se stvari nameću i da nemate izbora iznutra vam smeta, ali se trudite da to ne pokazujete. Ovo je verovatno prolazna situacija i ne biste trebali da previše obraćate pažnju na nju. Slobodni Strelčevi – mlad Mesec u vašem polju ljubavi otvara vrata za nova dešavanja i nove osobe u vašem životu, za značajnije pokretanje emocija. Možda je sam uvodni momenat spor, ali ništa vam ne stoji na putu da se ostvarite.

Zdravlje
Niste savršeno, ali dobro ste. Ostanite kod kuće, i zbog sebe i zbog drugih.

Potrebno vam je više svežeg povrća i voća u ishrani. Trenutno ste na nekom prilično jednoličnom režimu, pa nije ni čudo što ćete imati oscilacije u energiji. Vrlo je značajno da imate redovne, ali što raznovrsnije obroke.

Posao
Neke stvari sada možda idu sporije, ali idu i dalje . I pored svih okolnosti koje trenutno nisu na vašoj strani i koje vas usporavaju – ipak je za vas ovo nedelja u kojoj mnogo toga možete ispravno uraditi i pokrenuti. Svesni ste da neke priče i dogovori sada ne mogu biti realizovani ili da će njihova realizacija trenutno biti mala, ali to ne znači da u budućnosti ovo neće doneti prave rezultate. Mnogo planirate, mnogo razmišljate i dogovarate se i sami sa sobom i sa drugima. Biće ovo dobro, samo strpljenja.

Novac
Korektna situacija na polju finansija.

Ljubav
Kao i kod nekih drugih znakova – Jarčevi koji su u suštinski stabilnim vezama – neće u ovoj nedelji imati nikakvih konkretnih problema. Možda ćete vi lično imati povremeno neki čudan osećaj napetosti, ali realno gledano – odnos sa emotivnim partnerom će funkcionisati vrlo korektno, sa više strasti. Oni Jarčevi koji već duže vreme imaju osećaj nedorečenosti i praznine u svojim emotivnim relacijama – pokušavaće da to zanemare, ali će se suštinski osećati prazno i neispunjeno. Slobodni Jarčevi – ljubav je tu i čeka vas. Pohrlite joj u susret – ovo je lepa ljubavna priča koja može trajati.

Zdravlje
Prilično ste dobro. Ostanite kod kuće, i zbog sebe i zbog drugih.

Ukoliko se osećate stabilno i mirno – u segmentu ishrane bićete skroz ok. Ukoliko pak imate problem sami sa sobom ili sa drugima – verovatno ćete opsedati frižider na svakih pola sata. Nešto mi se ipak čini da je ova druga opcija mnogo jača....

Posao
Došao vam je vladar, Saturn . I da, Saturn vlada znakom Vodolije, Uran tu može biti samo suvladar – i to ako mu Saturn dozvoli. Šta to za vas znači? Znači da težine i prepreke dolaze sa razlogom, ne da biste poklekli – već da biste postali još stabilniji i jači. Ne tovarite sebi loše misli u glavu, realnost govori nešto potpuno drugačije – poslovno možda nećete jurcati onako kako biste vi voleli, ali ćete raditi i zaraditi. Nove poslovne ponude se otvaraju, ima dešavanja i pokreta.

Novac
Para će biti, a vaše je da se potrudite da ne spiskate sve očas posla.

Ljubav
Došao vam Saturn u znak. Došao vam da vas muči i nauči. Da traži od vas odgovornost, i prema sebi i prema onima sa kojima ste. A kako da ta odgovornost trenutno postoji kada vam je polje tajni prepunjeno, pa sve preliva? Tako ste vi u ovoj nedelji malo odgovorni, a malo razuzdani. Malo se pravite da je sve u redu, a malo vas te neke unutrašnje vatre, bure i oluje – poljuljaju. Borite se. Prvenstveno protiv sebe. Slobodne Vodolije – neko vam je razbio mir i sada nemate pojma šta da uradite. Hoćete, nećete, pustili biste se, ne biste. Razum govori jedno, a srce i strasti nešto potpuno drugo.

Zdravlje
Odgovornost prema sebi i sve će biti u redu. Ostanite kod kuće, i zbog sebe i zbog drugih.

Mlad Mesec u polju hrane vam daje šansu da napravite neke veće promene u ovom segmentu. Samo izbegnite za početak to da svaki čas nešto grickate. Uobročite se i ne šuškajte svaki čas po kesicama sa grickalicama i slatkišima.

Posao
Funkcionisaćete na drugačiji način nego do sada, ali niko ne kaže da će to funkcionisanje biti loše. Mnogo priče, mnogo komunikacije, mnogo dogovora – poslovna svakodnevica će biti uzavrela i užurbana a stvari će se rešavati i dešavati u treptaju oka, u dahu, usput . I problemi će se rešavati u hodu, jedan po jedan – i to vrlo uspešno. Vi kao da ste odjednom dobili priliku da kažete i pokažete sve što mislite i što možete. Nije ni malo loša sedmica za vas, a njene prave rezultate ćete tek dobiti u narednom periodu.

Novac
Korektna finansijska situacija.

Ljubav
Partner je tu i ne ide nigde od vas. Čak i ako ste fizički udaljeni, komunikacijski i mentalni link konstantno postoji i biće vam jasno da je druga strana emotivno tu, pored vas. Na koje god načine ova nedelja pred vama bila zahtevna i komplikovana, osećanja koje imate i koja dobijate od druge strane biće vaša zvezda vodilja i ono što će vam davati snagu. Slobodne Ribe – ljubav je tu. Prizivali je ili ne, želeli da pobegnete ili da joj potrčite u susret – svejedno je. Ona je došla kod vas i ne pokazuje nikakvu nameru da ode. Ako trenutno nemate simpatiju – dogodiće se značajni kontakti u ovoj sedmici.

Zdravlje
Imate osećaj rasutosti, razapetosti – ali se ipak dobro osećate. Ostanite kod kuće, i zbog sebe i zbog drugih.

Autor horoskopa: venerasapapilotnom.com
Astrolog: Olga Savić

 

 

  • Da biste ostavili komentar morate biti prijavljeni na sistem!
    Prijava