Nedeljni horoskop: 26. avgust - 1. septembar 2019.

Pročitano: 681 puta
Kategorija: Horoskop
Ocenite horoskop:
(0 glasova)

Predstavljamo Vam nedeljni horoskop za period od 26. avgista do 1. septembra 2019. godine!

Promene u načinu ishrane vam prijaju i sada čak i najveći skeptici među vašim prijateljima (a poznajući vaše apetite) moraju da priznaju da izgledate bolje nego ikad. Neka vam komplimenti daju dobar vetar u leđa da nastavite sa zdravijim životom“

Posao
Možda vam sada izgleda da se neke priče i situacije vrte bez ikakvih rezultata, da samo radite i radite i radite a ništa od tog svog rada ne vidite, da izgarate na poslu a dobijate mrvice....ali morate da shvatite da je ovo samo UVOD u ono što dolazi . I naravno – da nastavite dalje punim tempom. Nove mogućnosti već od ove sedmice mogu početi da se otvaraju pred vama i sigurno je da vas vode u vrlo ozbiljnom pravcu. Dobijate sve veću podršku i podsticaj od strane nadređenih osoba.

Novac
Proverite stanje neizmirenih obaveza i regulišite makar neka dugovanja.

Ljubav
Sedmica koja je prosto dušu dala za avanturu, za mnogobrojne kontakte sa suprotnim polom, za flertovanje. Reklo bi se na prvi pogleda da vam je ljubav širom otvorila vrata, ali ne bih se ja na vašem mestu baš zaletala u zaključcima ove vrste. Sada se stvari mogu lako pokrenuti, ali je pitanje u kom pravcu će ići. Mnogo će ovih prilika da otpadne u nekom kratkom vremenskom roku. Postoji šansa da naletite na onog pravog ili na onu pravu ali samo će vreme dati svoj sud ko vredi a ko ne. Oni koji su zauzeti – šareno. Nekim parovima će biti super jer će uspevati da se uklope i da zajedničkim snagama guraju napred, ali će biti i onih koji će prosto vrebati svaku priliku da se isposvađaju....

Zdravlje
Uglavnom sitnija zdravstvena problematika.

Malo padnete, uhvati vas neko čudno raspoloženje (koje se odlično zatrpava i guši hranom), pokleknete....pa onda opet rešite da ćete biti karakter i navalite na grickanje voća i povrća, semenkica....Nije vama lako s vama u ovom periodu – treba se izboriti sa apetitima i raspoloženjima

Posao
Imate vi dosta zamerki i na račun kolega, ali i na račun onih koji su vam pretpostavljeni. Da ste zadovoljni trenutnom situacijom i njihovim odnosom prema vama – pa baš i niste, ali ste zauzeli stav da je posao na prvom mestu i toga se i držite. U svakom slučaju, neko rasterećenje tokom ovog perioda vam sledi – ili će se na poslu sve odvijati mirnije nego inače ili vi nećete dozvoliti da vas situacije dotiču. Vaša praktičnost i posvećenost obavezama neće proći neprimećeno.

Novac
Iznenadni prilivi. Mogućnost sitnijih dobitaka u igrama na sreću.

Ljubav
Mlad Mesec u polju ljubavi, zabave, provoda i opuštencije uvodi Bikove u period kada itekako mogu napraviti ozbiljniji korak ka ljubavnom ispunjenju. Odjednom će dosta osoba biti zainteresovano da uživa u vašem društvu – naći ćete se u centru zbivanja i sigurno je da će vam jednim delom to jako prijati. Avanturice su moguće, a čak je moguće i da jedna od ovih priča polako preraste i u nešto ozbiljnije. Ukoliko čeznete za nekim iz prošlosti, od ove sedmice se otvara prostor da se i tu situacije pokrenu. Zauzeti Bikovi – možda situacija sa partnerom nije najsavršenija, ali je dosta mirna. Voljena osoba je nervoznija nego inače, ali vi uspevate da stvari držite pod kontrolom.

Zdravlje
Pazite da ne pokvarite stomak. Mogućnosti alergija.

Od zamerki na vaš način ishrane u ovom periodu, morala bih posebno da izdvojim to što ste skloni da jedete u kasnim večernjim satima i to ne male obroke....Da, možete se izgovarati nemanjem vremena, ali negde i sami znate da vam ovo samo može doneti probleme sa probavom.

Posao
Dosta poslovnih obaveza i novih prilika, naročito onima koji se bave privatnim biznisom. Pred vama se otvaraju i nove mogućnosti i poslovne šanse – nešto čemu ste se nadali ali ste mislili da ćete još na to morati da čekate. Ulazak vašeg vladara Merkura u znak Device donosi vam bolju organizaciju i veću efikasnost na poslu, ali i sklonost da prihvatate dodatne obaveze iako ste i postojećim u priličnoj meri zatrpani . I pored toga – imate odlične ideje kako da unapredite svoje poslovanje.

Novac
Prilivi od dodatnih poslova. Troškovi za kuću ili članove porodice još uvek su dosta prisutni.

Ljubav
Neko vas jako privlači, hemija koju osećate je neverovatna i lako joj se možete prepustiti. Trenutno vas ne interesuje u kom pravcu bi ovaj odnos išao i da li ima budućnost – strasti su prejake da biste imali želju da se opterećujete razmišljanjima. Vrlo aktivan društveni život, nova poznanstva preko izlazaka ali i preko interneta. Zauzeti Blizanci – obaveze vas polako preplavljuju i vi ćete od ove nedelje imati sve manje vremena koje možete posvetiti emotivnom partneru. Pokušajte da ovo ne utiče na vaš odnos – pronađite u svakom danu trenutak u kojem ćete dragom biću moći da pružite i pokažete pažnju. Sitne razmirice će se u ovom periodu uglavnom voditi oko svakodnevnih problema i situacija.

Zdravlje
Uglavnom sitnija, prolazna zdravstvena problematika.

I sami ćete primetiti da vam stomak vrlo čudno reaguje, čak i na one namirnice sa kojima nikada do sada niste imali problema. nadimanje i teškoće sa probavom skreću vam pažnju da je neophodno da akcenat bacite na biljna vlaka, posebno na povrće.

Posao
Vrlo interesantna sedmica je pred vama. Pozitivno će vas iznenaditi informacije koje dolaze do vas – daju vam veliku nadu da ćete uspeti u svojim namerama i iako kod vas i dalje postoji skepticizam – spremni ste da krenete ovim putem i donesete odluke. U ovoj nedelji očekujte završetak pregovora iz prethodnog perioda – i to u vašu korist. Dobra mogućnost za nove klijente, nove poslovne partnere, a ukoliko ste nezaposleni – vreme vam je da se bacite u aktivniju potragu.

Novac
Mogućnost višestrukih priliva. Dodatna poslovna angažovanja.

Ljubav
U ovu sedmicu ulazite kroz opoziciju Meseca iz vašeg znaka sa Saturnom i Plutonom iz polja partnerstava. Iako će odnos sa voljenom osobom biti prilično korektan, ovaj aspekt govori da vi lično, iznutra – ne osećate sigurnost i da smatrate da po nekim pitanjima postoji distanciranost ili nerazumevanje između vas dvoje. Ne donosite zaključke naprečac niti mučite sebe pitanjima na koja trenutno ne možete dobiti odgovore. Od pred kraj nedelje osećaćete se mnogo stabilnije i mirnije. Slobodni Rakovi – nekako ste mi živnuli, prijaju vam osobe koje su oko vas i koje vam pokazuju zainteresovanost. Ne želite da žurite – puštate da vam pokažu da li vas zavređuju....

Zdravlje
Nedelja u kojoj bi trebalo više se opustiti i odmoriti.

Koliko god da vam baš i nije omiljena hrana – povrće je sada zaista neophodno u što većoj meri u vašoj ishrani. Meso i suhomesnate proizvode biste trebali da izbegavate – možete jesti ribu ili sebe povremeno počastiti komadom grilovanog pilećeg filea ili ćuretine.

Posao
Da, sve je dobro. Gurnite taj skepticizam u stranu i objektivnije sagledajte svoju situaciju . I sami ste svesni da je stanje na tržištu takvo da ne možete očekivati brda i doline, bez obzira na to što smatrate da ih zaslužujete. Dobijate iz dana u dan potvrdu svojih vrednosti, dobijate male naznake da stvari kreću na bolje i to neka vam za sada bude dovoljno jer ste tek ušli u period u kojem će sve ono pokrenuto imati svoju realizaciju i u kojem ćete napredovati više nego što očekujete.

Novac
Lepe vesti o novčanim prilivima. Zarada vam dolazi iz više izvora.

Ljubav
Sa elanom idete da radite jer se preko posla pojavila osoba sa kojom imate vrlo zanimljiv kontakt. Iako vi volite da dobijete sve odmah i sada, trenutno vam prijaju ta slatka začikavanja, peckanja, te igre reči iza kojih stoji mnogo toga neiskazanog a željenog. Treperite u očekivanju da se ovo pokrene u onom pravcu koji priželjkujete. Obratite pažnju na sredinu sedmice – sledi vam iznenadni poziv na sastanak. Zauzeti Lavovi – sa partnerom trenutno imate mala uklapanja, sitne pomake na bolje. Nekako vam i odgovara da trenutno idete malim koracima, pogotovo što osećate da ste na pravom putu. Iz dana u dan vaš odnos dobija nove prilike da se usaglasite, da se dogovorite, da zajedničkim snagama prevaziđete teškoće.

Zdravlje
Očekuje vas miran period po pitanju zdravlja.

Sa mladim Mesecom u vašem znaku ove sedmice – otvarate jednu, potpuno novu životnu fazu....pa zašto onda ne biste uveli i značajne promene u vašu ishranu? Pokušajte – ono što sada pokrenete bi trebalo da jako brzo da rezultate kojima ćete biti više nego zadovoljni!

Posao
Dobar poslovni period je pred vama. Naravno, to ne znači da ćete magično dobiti sve ono što priželjkujete – a i sami znate da to na taj način ne funkcioniše kod vas. Ono što je jako važno jeste da sada imate i snagu i volju i odlične ideje, kao i više nego dobre poslovne poteze. Sve vas u suštini vodi ka onome čemu se nadate, samo je bitno da nastavite na isti način i ne odustanete. Neki od vas će baš tokom ovog perioda dobiti novu poslovnu ponudu koju vredi razmotriti.

Novac
Nešto bolja situacija po pitanju finansija, iako ste još uvek daleko od prave stabilnosti.

Ljubav
Na svakom koraku i u svakoj prilici će postojati šansa da skrenete pažnju na sebe. Jednostavno- ovo je period kada ne možete proći neprimećeno u očima suprotnog pola, a vi ćete to maksimalno koristiti i uživati u pažnji koja vam se pruža. Ne samo da se osećate dobro u svojoj koži već sada možete i vrlo racionalno sagledati svaku od ponuda koja je pred vama i odabrati ono što je pravo za vas. Srce i racio su sada udruženi i idu ruku pod ruku – a to je uvek najbolja kombinacija za ulazak u odnose koji mogu potrajati....Zauzete Debice bi mogle da malo smanje očekivanja koja imaju prema voljenoj osobi. Ne budite previše zahtevni i kritički nastrojeni.

Zdravlje
Ne nervirajte se. Umesto toga – više se fizički aktivirajte, smanjite stres.

I Vage će se brzo uveriti da svako odstupanje od pravilne ishrane lako dovodi do problema sa probavom i vrlo neprijatnog nadimanja, mučnine i bolova u stomaku. Svoju sklonost ka uživanjima, hedonizmu i preterivanje sada morate skloniti u stranu....

Posao
Situacije će vas saplitati a vi ćete se dizati i nastavljati dalje. Saplitaćete povremeno i sami sebe – prebrzo ćete odreagovati u nekim trenucima, napravićete propust pa ćete to posle ispravljati, donosićete odluke na prečac. Vi biste sada mnogo toga, osećate da se nešto jeste promenilo na bolje, pa želite da to dodatno ubrzate...Džabe vam, samo ćete napraviti pometnju i sebi i drugima – morate pustiti da sve ide svojim tokom. Nemajte brige – situacije vas vode ka stabilnosti i poslovnom uspehu.

Novac
Samo vi znate kako uspete da potrošite toliko novca za tako kratko vreme....

Ljubav
Drži vas idealizam, drže vas velika očekivanja i nadanja i možda ne želite da vidite da osobe koje su oko vas u ovom periodu i nisu baš one prave....Šta god vi hteli ili želeli od ljubavi – ovo su dani kada ne možete dobiti mnogo – već samo na kašičicu, ljubavne mrvice, trice i sitnice. odnosi koji se započnu u ovom periodu biće jedan moćan koktel hemije i strasti – ali nešto nisam sigurna da će vam dati ono što vam je najpotrebnije - stabilnost i mir u duši. Zauzete Vage – očekujete od partnera „nešto“ – više pažnje, više posvećenosti, više vremena, više ljubavnih izjava i nežnosti. Bojim se da je malo verovatno da će vam se ove želje i ostvariti. No, strast funkcioniše super, pa se okrenite ka njoj....

Zdravlje
Previše se opterećujete, previše radite, premalo odmarate....

Preterujete sa začinima, ne proveravate rok upotrebe namirnicama, jedete u kasnim večernjim satima – a posle se čudite što imate probleme sa stomakom ili što niste uspeli da skinete ni jedan jedini gram....Morate mnogo odgovornije da se postavite, prvenstveno prema svom zdravlju....

Posao
Komunikacija vam sada ide od ruke, pa je ovo odličan period da pokrenete poslovne dogovore. Vrlo ste efikasni, organizovani i detaljni – neki put i na svoju štetu, pa nemojte biti iznenađeni ukoliko vam zamere na sporosti i krenu da vas požuruju. Iako vam ta brzina sada nije vrlina, sa druge strane – toliko ćete dobro odraditi svaku obavezu da saradnici i nadređeni neće moći da vam prigovore ili se duže ljute na vas. Nove informacije koje stižu daju vam vetar u leđa.

Novac
Zaradićete ekstra i isto toliko potrošiti. Možda i više....

Ljubav
Mnogo toga se dešava, mnogo je udvarača oko vas. Živnuli ste, zanimljivo vam je da razgovarate i da budete u kontaktu sa ljudima, ali teško ćete se u ovom periodu istinski prepustiti osećanjima. Vaš mozak je uključen sto na sat – svakoj osobi tražite mane, tražite razlog da je „otpišete“ kao nepodobnu. Možda niste skloni da se obavežete u ovom periodu, ali sa druge strane – velike strasti mogu da vam pokvare ovu vašu racionalnost i da vas uvuku u odnos koji je isključivo erotske prirode....Oni koji su zauzeti – previše se opterećujete svakom sitnicom kod partnera, previše tražite „dlaku u jajetu“. Ovo su dani u kojima je potrebno da uživate, a ne da preispitujete svaku reč i potez druge strane....

Zdravlje
Osetljiva kičma, zglobovi i stomačni deo.

Možete tokom ove sedmice da malo pojačate svoju ishranu, ali ne brzom hranom, slatkišima, gaziranim napicima, pecivima....Mlečni proizvodi će vam prijati, kao i jaja, meso, riba i naravno – sve vrste povrća. Od voća vam trenutno najviše prija lubenica....

Posao
S jedne strane – vaše polje karijere je izuzetno naglašeno, pogotovo što ove sedmice tu imamo i mlad Mesec kao osnovu za neki nov, dodatno povoljan početak za vas. S druge strane – ako očekujete da će se pred vama situacije otvarati lako i glatko i bez vašeg nerviranja – bojim se da od tog posla nema ništa. Dakle, povoljnosti su tu i kroz vreme će vam doneti velike poslovne uspehe, ali su istovremeno prisutni i ograničavajući faktori i ljudi sa kojima se teško sporazumevate i koji vas jako, jako nerviraju.

Novac
Malo je bolje. Samo nemojte da preterate sa troškovima u ovoj sedmici.

Ljubav
Da ćete imati i na dalje ljubavnih prilika – ma hoćete, u tome nije problem uopšte. No, neke ljubavne „prilike“ vrlo lako mogu postati ljubavne „neprilike“ pa je zaista bitno da pre nego što se prepustite strasti i ljubavi ipak pokušate da proverite ko je osoba preko puta vas. Ukoliko osećate ludu strast a svesni ste da je predmet vašeg interesovanja neko ko je zauzet ili ko je spreman samo na seksualnu avanturu – onda budite svesni i kakve to posledice može doneti. U prevodu – oni koji žure ka ljubavi zatvorenih očiju, lako i brzo se mogu u narednom periodu saplesti....Zauzeti Strelčevi – ako je na trenutak bilo bolje, ne znači da će i uvek. U odnos se mora ulagati i vreme i trud....

Zdravlje
Manja zdravstvena problematika. Ipak, nemojte je zanemarivati.

Budite umereni sa mlečnim proizvodima, koristite one sa manjim procentom masti a najviše bi vam prijali kiselo mleko i jogurt. Povrće takođe neka bude značajna stavka na vašem svakodnevnom meniju. Od voća će vam najviše odgovarati lubenice, nektarine, banane.

Posao
Neke stvari su krenule na bolje i vi to i sami primećujete. Još uvek kod vas postoji onaj strah da će se u poslednjem trenutku sve nekako urušiti, da će izbiti problem, da će vas nešto sputati i zakočiti....ali nemate razloga za veliku brigu. Čak i ako se ovakve situacije dogode, mirom, strpljenjem i pribranošću uspećete da ih rešite. Ukoliko se vaš posao vezuje za druge prostore, za saradnju sa strancima ili državnim i javnim ustanovama – tu stvari polako dolaze na svoje mesto i pripremaju vam napredak.

Novac
Manji prilivi koji će vas obradovati.

Ljubav
Kod zauzetih – sve će biti dobro dokle god ne postoje stvari koje skrivate od voljene osobe. Ukoliko je baš to slučaj, zaista vam se savetuje veliki oprez jer sitnice mogu početi da izlaze jedna po jedna....a kad se nakupe – partner možda više neće želeti da ih toleriše. Najbitnije vam je sada da budete otvoreni i da imate dobru komunikaciju sa osobom koju volite....a tajne ostavite za neki drugi put...Slobodni Jarčevi – jedna osoba vas jako inspiriše, često vam je u mislima i primećujete da i ona itekako reaguje na vas. Moguće je da kod vas postoje određene kočnice, a šta je to – to sami najbolje znate. Da li vredi prevazići ih i prepustiti se? Ja bih rekla – da, ne oklevajte....

Zdravlje
Uglavnom solidna zdravstvena situacija.

Ne praktikujte preveliko konzumiranje brze hrane i izbegavajte da naručujete obroke – najpre zbog mnogo konzervansa i aditiva, ali i zbog pojačane količine začina. Stomak vam je osetljiviji nego što mislite – može vas iznenaditi nadimanjem, mučninom i lošom probavom.

Posao
Svi traže da im posvetite pažnju i svoje vreme, a vi ne znate na koju biste pre stranu. Poslovne obaveze su se sručile na vas kao lavina i pokušavate da se organizujete i isplivate iz ovoga kako znate i umete. U suštini, ovo je izuzetno jaka poslovna sedmica, ali to u prevodu za vas znači da ćete uglavnom trčati i stizati sve u poslednjem trenutku. No, ne brinite – iako vam se čini da sve ovo nema smisla niti pravi putokaz, ima itekako. Samo pustite da vreme radi za vas a vi u međuvremenu rmbajte punom parom!

Novac
Ogromne šanse za zaradu, ali isto tako – ogromne šanse da sve potrošite očas posla.

Ljubav
Neko će vam odjednom doći, iznenada se pojaviti – i više ništa neće biti isto. Prilika za ljubavna dešavanja je tu, sve će se odvijati ogromnom brzinom i vi možete bukvalno preko noći biti preplavljeni razmišljanjima i strastima prema ovoj osobi. E sad, da li ova priča može imati neku budućnost to je već veliko pitanje, ali ono što je sigurno je da će vas pokrenuti, učiniti da živnete i ponovo zablistate i zaiskrite okicama! Zauzete Vodolije – partner vas malo nervira, malo ga volite, malo vam je dosadan i previše kritičan, a malo ne znate šta biste radili bez njega. U prevodu – ništa posebno i ništa neuobičajeno – standardni period u vašim emotivnim relacijama....

Zdravlje
Ponekad ste tako, tako umorni....Opuštaće vas fizička aktivnost, plivanje, rekreacija...

Znate i sami da, kada vam je nervoza pojačana – idete iz krajnosti u krajnost po pitanju ishrane. To se može odraziti u ovoj nedelji na stanje vaše probave, pa pokušajte da izbegnete preterivanja, i ona u plus i ona u minus.....Sa povrćem jedino ne možete pogrešiti nikada....

Posao
Mlad Mesec u polju poslovnih partnerstava ukazuje vam da ulazite u značajniju fazu u svom poslovnom životu. No, ta faza će u početku biti prilično naporna po vas – pa od ove sedmice očekujte sve, samo ne lakoću u svakodnevnom funkcionisanju. Ono što je za vas trenutno vrlo bitno – iako neke situacije mogu na prvi pogled delovati kao maksimalno komplikovane, zahtevne i nerešive – to je nešto što ćete ipak odraditi. Samo je potrebno da se organizujete bolje i ne paničite.

Novac
Korektna finansijska situacija.

Ljubav
Prijatelji su ono najvrednije što imate, a od ove sedmice mogu postati i vrlo bitan faktor kada je ljubavni život u pitanju. Prijatelj vas može upoznati sa osobom koja bi mogla postati jako značajna za vaš život na dalje, isto tako – preko izlazaka sa društvom otvaraju vam se nove ljubavne mogućnosti. U suštini – prijatelja ili prijateljicu pod ruku – i krenite u ljubavna osvajanja. Da, kada kažemo „prijatelji“ – da znate da to može biti i preko društvenih mreža....Zauzete Ribe – vi ili uključite srce ili uključite mozak. Kao da ne možete istovremeno funkcionisati na obe strane. Kada uključite mozak – previše preispitujete i nervirate se. Kada uključite srce – sve je divno, krasno i romantično. Teško vama s vama....

Zdravlje
Manje probavne smetnje.

Autor horoskopa: Astro centar ''Moj astrolog'' - www.mojastrolog.rs
Astrolog: Olga (0906-200-600)

 

 

  • Da biste ostavili komentar morate biti prijavljeni na sistem!
    Prijava