Nedeljni horoskop: 10. - 16. jun 2019.

Pročitano: 780 puta
Kategorija: Horoskop
Ocenite horoskop:
(0 glasova)

Predstavljamo Vam nedeljni horoskop za period od 10. do 16. juna 2019. godine!

Raznovrsno, raznovrsno....od svega po malo najbolja je kombinacija za ove dane. Ne preskačite povrće, i to ono sveže i ne okrećite glavu od jela koja nisu sa mesom. Ne sastoje se obroci samo od prženog ili pohovanog....a da se zasladite – voćna salata, naravno!

Posao
Pritisak na vas je evidentan i samo vi znate kako se trenutno nosite sa njim. S druge strane, okruženi ste „mlakim“ ljudima koji u suštini ne znaju šta hoće, pa samo prebacuju teret odgovornosti na vas i od vas očekuju da rešite njihove probleme. Vi se trenutno ne osećate sposobnim za to, pogotovo što imate svojih muka i obaveza preko glave. Povoljne informacije sredinom sedmice ulivaju vam nadu da ćete ubrzo napraviti neku značajniju promenu i rešiti se velikog dela opterećenja.

Novac
Lepi prilivi će vas sačekati tokom ove sedmice. Ipak, troškovi ih prate u stopu.

Ljubav
Vi vučete na svoju stranu, partner na svoju. Teško je da u ovoj nedelji može biti dogovora i kompromisa po pitanjima koja ste izneli na dnevni red. Nemojte dodatno talasati odnos koji je već u poslednje vreme nemiran – ili ostavite ono što vas muči „za neki drugi put“ ili makar nemojte dozvoliti da se nervoza uvuče između vas dvoje. Klonite se odluka koje su proizvod burnih emocija i nemira. Slobodni pripadnici ovog znaka odjednom će se naći pod „rafaljnom paljbom“ – sa svih strana vam dolaze ponude, predlozi za izlazak, okruženi ste osobama koje bi da ostvare ili prošire komunikaciju sa vama.

Zdravlje
Osetljiv želudac. Damama problemi sa hormonima.

Pa ko će na jelo da misli kada u ovim danima ima toliko zanimljivih i podsticajnih momenata za vas? Pošto se od ljubavi i provoda ne živi, jel da...potrebno je s vremena na vreme ubaciti i po koji zalogaj...možete malo i da se opustite, dovoljno ste u pokretu, pa kalorije nestaju same od sebe.

Posao
Ništa se na poslu neće rešavati jednostavno i iz prvog pokušaja. Non stop će od početka sedmice izlaziti na dnevni red nove i nove komplikacije, ne toliko strašne da vas zablokiraju ali dovoljne da vam donose da morate da trčkarate na sve strane i da se nervirate. Bićete u kontaktu sa ljudima koji su ili preosetljivi pa reaguju vrlo burno na svaku sitnicu, ili pak zajedljivi, nervozni i pakosni. Možete da izađete na kraj sa svim ovim, ali će vas ove situacije prilično umarati.

Novac
Pojavljuju se mogućnosti za nove izvore prihoda. No, vi niste zadovoljni svojim finansijama.

Ljubav
Komunikacija sa partnerom baš i nije vaša najjača stavka tokom ovog perioda . I voljena osoba i vi ste čas u odličnom raspoloženju, čas preosetljivi i reagujete na svaku sitnicu. Ako vidite da po nekim pitanjima nema dogovora, pogotovo ako ste u prošlosti već pokušavali da ih rešite pa niste uspeli – savet je da se povučete iz rasprave i da ne dolivate ulje na vatru. Slobodni pripadnici ovog znaka – do kraja sedmice ćete verovatno odbiti more udvarača, ali vam jedna ili dve osobe ipak mogu privući pažnju. Za sada, biće vam zanimljivo da onako, lagano flertujete sa njima bez ikakvih posebnih planova.

Zdravlje
Osetljivo grlo. Blage alergijske reakcije.

Ulaskom Venere u vaš znak – ukoliko budete pustili da vam se sva razmišljanja vrte oko toga kad ćete, koliko i šta pojesti...vrlo brzo ćete se zaokrugliti. Doduše, od nekih obaveza će vam zalogaj u grlu presesti..ili od nekih ljudi...

Posao
Cela ova sedmica će vam proći u „kreni – stani“ fazonu. Jurnućete, pa će vas nešto zablokirati, otpočećete, pa ćete morati da se zaustavite....i tako redom. U suštini, početni momenat će biti dosta jak, ali će krajnji cilj biti teško dostići i realizacija će biti neizvesna. Zato u sve u šta ulazite, bilo da su to novi poslovni dogovori, papirološka pitanja ili traženje posla – nemojte previše očekivati i nećete biti razočarani ukoliko se vaše nade ne ostvare.

Novac
Kašnjenje priliva – očekujte isplatu u drugom delu sedmice.

Ljubav
A u ovoj sedmici – problem bez problema. U prevodu – verovatno neće biti nikakvih trzavica, već pre natezanja sa voljenom osobom. Partner radi stvari na svoj način, vi radite na svoj....a ta dva načina sada je pomalo komplikovano uklopiti. Takođe, vaša su raspoloženja jako promenljiva i postoje oscilacije u emocijama pa ćete u jednom momentu želeti svo vreme ovog sveta sa osobom koju volite, a u drugom – želeti da partijate sa prijateljima i uživate u svojoj slobodi. Slobodni Blizanci – imate paralelnu komunikaciju sa više osoba i u svemu što se dešava uživate. Još ako se i neka prošlost aktivirala i bivši partner žarko želi da obnovi kontakt sa vama – e, onda je slika zaista kompletna.

Zdravlje
Stomačna regija, alergije, oscilacije pritiska.

Ne morate da se brinete kada je ishrana u pitanju. Uspeli ste malo da obuzdate svoj apetit, a i krećete se više. Ove sedmice će vam najviše odgovarati supe i čorbice, izbegavajte suvu hranu...zbog želuca. Zasladite se sladoledom ili voćnim salatama.

Posao
Ovi aspekti o kojima sam pričala u delu vezanom za ljubav, takođe će se osetiti i kroz posao ali na drugačiji način. Oni donose zatrpanost poslom, nervozu u kontaktu sa osobama koje su vam teške i previše zahtevne, ali sa druge strane – donose vam ogromnu snagu i energiju da se izborite za svoje ciljeve. Da, na vas će se sručiti veliki zahtevi od strane saradnika i nadređenih, ali ovo nemojte doživljavati kao kaznu – jer izlaskom iz njih kao pobednik, otvarate vrata svom napredovanju u poslu!

Novac
Uopšte vam nije jasno na šta vam novac odlazi, samo vidite da je novčanik prazan....

Ljubav
I oni koji su rođeni u znaku Raka, ali i oni kojima je ovo podznak – direktna opozicija Marsa i Saturna dešava se tokom ove sedmice u vašem polju ličnosti i polju ozbiljnih emotivnih partnerstava. Uz prisustvo Merkura, koji će još dodatno začinjavati situacije i „talasati“ vaše emocije – zaista je neophodno da sa voljenom osobom pronađete pravi način da razrešite bilo kakve nesporazume, pitanja koja vas opterećuju i isto tako – da ublažite i primirite potencijalne rasprave i svađe. Ovo su dosta komplikovani aspekti koje treba shvatiti ozbiljno – ne inatite se, ne dolivajte ulje na vatru, primirite se. Mogući su burni prekidi odnosa, konfliktne situacije, mentalni, čak i fizički napadi.

Zdravlje
Jaka nervoza, problemi sa spavanjem, teškoće sa varenjem.

Pucate od energije, od živosti, od novog elana koji vas je u potpunosti obuzeo. Taman ste u odličnom periodu da napravite neke značajne preseke – da započnete dijetu, da krenete sa zdravijim režimom ishrane, da odbacite neke loše navike. Iskoristite ove momente, pravo je vreme!

Posao
Svi poslovi i obaveze dolaze odjednom. Naravno, vi ste u potpunosti nepripremljeni za ovako nešto i organizacija vam je blago rečeno – katastrofalna. Trudićete se da se rastegnete na pet strana odjednom....pa mogu samo da kažem – neka vam je sa srećom u tim pokušajima. S druge strane – odjednom postajete izuzetno traženi – naročito će biti aktivan segment inostranstva i stranaca iz kojeg vam jedna za drugom dolaze nove ponude za posao.

Novac
Zastoj u naplati potraživanja. Svi prilivi su nekako „na čekanju“.

Ljubav
S jedne strane – jako vas bodu u mozak neki partnerovi postupci ili reči, ne možete da prestanete da razmišljate o tome i da se opterećujete. Uporni ste u tome da pronađete grešku osobi koju volite, dok sa druge strane – vi grešite takođe, ali uvek pronađete opravdanje za sebe. Ili ste pak u varijanti – kad može on, mogu i ja! Zauzeti Lavovi u ovoj sedmici mogu i malo „šarnuti“ sa strane – bilo flert, bilo susret sa nekim zanimljivim makar na kratko će vam doneti osećaj zadovoljstva i pojačati samopouzdanje. Slobodni Lavovi – očekivanja od neke pričice koja se pokrenula su ogromna.....Vi očekujete neku svemirsku ljubavnu priču sa hepi endom....ali je malo verovatno da će se to i ostvariti...

Zdravlje
Rešavajte hroničnu problematiku – dobar momenat za odlazak kod lekara.

Ako ste počeli u prethodnom periodu da obraćate više pažnje na ishranu, sada ćete primetiti prve, prave rezultate. Ili je kilaža krenula na dole, ili ste značajno smanjili neke tegobe sa želucem i varenjem . I dalje za vas važi – raznovrsno, u malim količinama, dosta, dosta povrća i biljnih vlakana...

Posao
Ne znate kako da odreagujete na informacije koje dolaze do vas. Radovali biste se, ali prosto niste sigurni da se to zaista vama dešava – da do vas dolaze naznake o nekim promenama koje ste toliko dugo čekali. Za sada pustite da vidite u kom će pravcu sve ovo ići, a za slavlje i vatromet će biti vremena. Dobar je trenutak i da „pokažete zube“ u kontaktima sa nekim osobama – ne da pokvarite odnos, već da date do znanja da se vaše mišljenje ne sme zanemarivati i da nećete trpeti ničije hirove niti pritisak.

Novac
Ne padajte na tužne priče – ne pozajmljujte svoj novac nikome u ovoj nedelji.

Ljubav
Nećete znati šta se dešava – da li zbog jačanja emocija jača i strast sa voljenom osobom....ili zbog jačanja strasti – emocije idu na kvadrat? Zar je istinski bitno koji je red i redosled, kada je suština ista – i nežnost i hemija kao da su se probudili, razgoreli, buknuli u ovoj nedelji! Uživajte u onome što se dešava i ne dozvolite da vam neke sitnice kvare ove momente – ne opterećujte se ljubomorom, sada za to zaista nema nikakvog razloga....Slobodni pripadnici ovog znaka – neke čudne vibracije počinju da struje između vas i osobe koju ne poznajete od skora. Treba vam vremena da izanalizirate šta se u stvari dešava....

Zdravlje
Želudac, creva, generalno stomačna regija – osetljivost. Takođe – alergije.

Neki put su najjednostavniji recepti ujedno i najzdraviji. Pomešate omiljeno sveže povrće, i napravite salatu koja će biti rapsodija boja i ukusa. Uživate i u izgledu, ali i u ukusu hrane. Da se zasladite – sveže voće ili voćna salata . I makar jednom nedeljno – riba.

Posao
Preuzeli ste neke prilično zahtevne obaveze na sebe i vrlo teško ćete se iskoprcati iz svega ovoga. Verovatno ćete kasniti, pa je moguće i da vas saradnici ili nadređeni iskritikuju ili vam prebace. S druge strane, dobićete važne informacije za koje vam u prvom trenutku neće biti jasno da li su istinite ili ne. Vrlo brzo će se pokazati da li imate pravih razloga za optimizam po ovom pitanju. Moguće je da ćete u ovoj sedmici imati neplanirana, višestruka kraća poslovna putovanja.

Novac
Niste u prilici da se opustite sa novčanim izdacima, ali vi to svejedno radite.

Ljubav
Pokušaji da poboljšate komunikaciju sa voljenom osobom ili da bacite akcenat na pitanja koja su vama važna – verovatno će ostati bez nekih spektakularnih rezultata. Uložićete mnogo truda a dobićete sitnice, ništa drugo. Zato je bolje ostaviti sve to za neki drugi period i pokušati da se prilagodite voljenoj osobi, mada će ona biti prilično zahtevna u ovom periodu i ovo će biti zahtevan zadatak za vas. Slobodni pripadnici ovog znaka – oni koji vas „startuju“ u ovoj nedelji su ili zauzeti ili ste svesni da samo pričaju u prazno i da vi tu nemate šta da tražite. Ukoliko vam je zanimljivo da flertujete i ne očekujete ništa više od toga, onda – samo napred! Za tako nešto je ova sedmica dušu dala....

Zdravlje
Ponovljene prehlade, alergije koje se vraćaju iznova i iznova.

Metabolizam vam je tokom ovog perioda usporen, pa bi bilo dobro da svoje obroke podelite na veći broj manjih, da uvedete obavezno sveže voće i povrće i da izbacite testa i slatkiše. Odgovarale bi vam naročito cvekla, spanać, zelena salata, sremuš.Ljubav U ovoj sedmici kontrolišite i svoje emocije i svoje reakcije. Previše ste iznutra uzburkani i onda možete odreagovati preterano na nešto što vi smatrate provokacijom od strane voljene osobe. Ne uplićite se u teme za koje znate da mogu postati neprijatne po vas ili koje vam smetaju jer insistiranje na njima može dovesti do konflikta, pa čak i prekida komunikacije.....makar kratkotrajnog. Tu vatru koju nosite u sebi iskoristite na pravi način – na strast i aktivniji društveni život sa voljenom osobom. Slobodne Škorpije – spopali su vas udvarači sa svih strana, pa možete postati vrlo neprijatni u pokušajima da ih rasterate. Ukoliko postoji osoba koja vam se dopada – e ona kao za baksuz sada kao da vas ne primećuje....

Posao
Obaveze i troškovi su vas spopali sa svih strana i ovo vam donosi jaku nervozu.

Novac
Hormoni vam luduju, imate problem sa nervozom, sa nesanicom. Bolovi u stomačnoj regiji.

Ljubav
Sve se ubrzava do maksimuma, a vi pokušavate da se snađete i prosto vam nije jasno kako izdržavate ovaj tempo. Rešavate obaveze jednu po jednu, ali se mora priznati da sve to pomalo otaljavate, pa je moguće da dođe do prebacivanja od strane saradnika, klijenata ili nadređenih. Umesto da priznate (makar sebi ako ne možete drugima) da je greška do vas, vi možete otići u drugu krajnost i krenuti sa raspravama. Nemojte, ovo je potpuno nepotrebno. Iskulirajte, napravite kompromis.

Zdravlje

Obratite pažnju pošto kod vas postoji mogućnost alergije na neku od namirnica koje konzumirate. Potrudite se da dobro operete voće i povrće i da meso bude na pravi način termički obrađeno . I da – mogli biste da konzumirate više ribe.

Posao
Onaj osećaj da vam je sve na dohvat ruke, ali da to nikako ne možete istinski da realizujete i dohvatite – biće prisutan većim delom ove sedmice. Računajte u ovoj sedmici samo na neke manje pomake – kao da tek počinju da stižu informacije ili da se tek formiraju prave prilike za vas. Ukoliko ste opterećeni papirologijom, bojim se da ćete do rešenja doći zaista teškom mukom....a moguće je da će nešto od ovoga biti prolongirano i za naredni period.

Novac
Svi od vas traže pare, traže da ispunite obaveze i budete odgovorni. Zahtevna sedmica.

Ljubav
Potrebno vam je više mira, opuštanja, ponekad čak i malo povlačenja i više aktivnosti sa prijateljima – ali voljena osoba ima potpuno drugačije planove za vas dvoje. Vi biste da ćutite, a partner želi priču. Vi biste da uživate zajednički kod kuće, a partner želi da izađete i budete aktivniji u društvu. Bojim se da se vi ne pitate u ovoj sedmici i da ćete morati da se prilagodite željama druge strane, jer će u suprotnom dolaziti do prebacivanja.....Slobodni pripadnici ovog znaka – opterećeni ste nekom prošlošću – non stop vrtite u glavi stare filmove i pokušavate sebi da date odgovore na pitanja koja vas muče. Ma batalite tu prošlost više – vrtite se u začaranom krugu a potencijalne nove prilike ni ne primećujete.

Zdravlje
Mala prehlada može postati ozbiljniji problem. Osetljivost pluća i bronhija.

Bilo bi pravo vreme da preispitate svoj način ishrane. Očigledno je da vam ili neke namirnice ne prijaju, ili da nešto radite pogrešno, pošto ste često bez energije i umorni. Pokušajte da vam obroci budu raznovrsniji i nemojte preskakati namirnice kao što je riba, blitva, zelje.

Posao
Zašto jednostavno kad može komplikovano? – bojim se da će ovo postati vaš novi moto u nedelji koja je pred nama. Ništa neće ići lagano i bez opterećenja, normalno – ne, sve će funkcionisati uz natezanje, uz ponavljanje, uz zastoje, uz odlaganja. U suštini – situacije na dnevnoj bazi će vam testirati i strpljenje i volju i odlučnost. Naravno, jasno vam je da je ovo samo prolazni period i da ćete uspeti da se izborite sa poslovnim iskušenjima koja vas sada vrebaju sa svih strana....

Novac
Sledi vam par manjih priliva. Slatka finansijska inekcija, koja ipak neće rešiti sve vaše probleme.

Ljubav
I pored svog vašeg strpljenja i truda i spremnosti da pronađete kompromisno rešenje – partnerovi zahtevi i postupci mogu biti preveliki za vas u ovoj nedelji. Druga strana vas non stop nešto podbada – to mogu biti i oni fini zahtevi – hajmo ovamo, hajmo onamo, što si se ustoličio, mrdni se sa mesta, idemo u provod.....ali i oni drugi – prebacivanja i zakeranja i preterani izlivi emocija sa kojima vi ne znate šta ćete. Iako će vaše voljeno biće biti izuzetno zahtevno, pokušajte da nekako pronađete snage u sebi da mirno izgurate ovu nedelju. Slobodni Jarčevi – navalili su na vas udvarači, ali mora se priznati da je izbor dosta slab. Sve neke čudne osobe sa kojima vi zaista ne znate šta biste....

Zdravlje
Mogućnosti za povrede. Takođe – sklonost ka prehladama, alergijama.

Kod vas je naglašena potreba za oprezom kada pričamo o zalogajima i zalogajčićima...čas ste bez apetita, čas tamanite sve ono što se postavi pred vas...Na sve ovo, morate voditi računa i o kvalitetu namirnica, da ne pokvarite stomak ili ne dobijete neku alergijsku reakciju...

Posao
Što vas više smaraju obaveze kojima morate da posvećujete pažnju na dnevnoj bazi, toliko one više dolaze i umnožavaju se. Vrtite jedne te iste priče sa jednim te istim ljudima, bavite se istim poslovima a sve vas to toliko smaraaaa i dovodi povremeno u situaciju da se u potpunosti zablokirate ili da dignete ruke od svega i date sebi predaha makar na par sati....ili par dana....Ne odlažite ono što morate završiti i za šta imate vremensku odrednicu, da ne biste sebe doveli u situaciju da jurite kao muva bez glave.

Novac
Prilivi će se učestati i pojačati. Troškovi će se učestati i pojačati. Sve vam jasno.

Ljubav
Kao sve je okej, kao sve je baš kako treba u vašim emotivnim i bračnim vezama....Kad se realno pogleda, vi stvarno nemate razloga da se žalite. No, nešto tu nije kako treba, u ovom slučaju to nije krivica voljene osobe – nešto vama lično smeta, bode vas, boli. U krajnjem slučaju može da bude ono – toliko je sve mirno, da ćete vi više da poludite od tog mira – potrebno vam je da se NEŠTO dešava, da se osetite podstaknuto....nemojte samo da to tražite u osobama sa strane....Slobodne Vodolije – ljubavnim dilemama i trilemama nikad kraja, akcije i flertovanja na sve strane, udvarači samo iskaču. S jedne strane, interesantno vam je....s druge – niko vas od njih nešto posebno ne dotiče....

Zdravlje
Slabiji imunitet, česte prehlade i alergije. Mogućnosti manjih povreda.

Energija je u usponu, pa je samim tim i apetit porastao. Počeli ste da se osećate bolje, poletnije, pa je svaki zalogaj slađi i ukusniji. Tako vi zalogajčić po zalogajčić, pa morate i na neku rekreaciju, da ne bi šlauf oko stomaka postao prevelik...šalim se naravno – malo se opustite i uživajte!

Posao
Nadređeni ili neko ko sebe smatra autoritetom može vam u ovoj sedmici skrenuti pažnju na neke vaše nepravilnosti ili propuste iz prethodnog perioda. Ništa to ne bi bilo problematično – greške u poslu uvek postoje, da vi niste stopostotno sigurni da niste uradili ništa van propisa i pravila poslovanja. Moraćete da isterate pravdu i dokažete da ste u pravu, koliko god to dugo trajalo i koliko god se natezali sa onima koji su oko vas. Generalno gledano – sedmica koja donosi mnogo obaveza i užurbanost.

Novac
Kontrolišite svoje troškove tokom ove nedelje.

Ljubav
Od voljene osobe ili bračnog partnera dobijate mnogo, ali to mnogo sada vama nije dovoljno . I da vam daje tri puta više i ljubavi i pažnje i obzira i nežnosti i razgovora – vi biste se opet osećali uskraćeno, kao da vam eto još samo zrnce fali da biste bili kompletno mirni i sigurni. Prekinite da tražite hleba preko pogače i konačno počnite da uživate u onome što imate. Jer u suprotnom – partnerova pojačana emotivnost se može pretvoriti u razdražljivost i nervozu. Slobodne Ribe – udvarači su sve aktivniji i aktivniji. Što se oni više trude da vas osvoje, vi ih sve podozrivije gledate....S druge strane – možete biti privučeni nekim ko kao da ne obraća pažnju na vas ili vas tek povremeno „čačne“ nekom porukicom...

Zdravlje
Reumatski bolovi, osetljivost disajnih puteva.

Autor horoskopa: Astro centar ''Moj astrolog'' - www.mojastrolog.rs
Astrolog: Olga (0906-200-600)

 

 

  • Da biste ostavili komentar morate biti prijavljeni na sistem!
    Prijava