Nedeljni horoskop: 27. maj - 2. jun 2019.

Pročitano: 1144 puta
Kategorija: Horoskop
Ocenite horoskop:
(0 glasova)

Predstavljamo Vam nedeljni horoskop za period od 27. maja do 2. juna 2019. godine!

Za ukusan i zdrav obrok koji će zadovoljiti potrebe vašeg organizma u ovoj nedelji neće vam trebati mnogo vremena – supe od raznovrsnog povrća, salata, bareno meso – malo vremena za pripremu a puno kvalitetne energije za vas!

Posao
Pred vama je jedna užurbana i ispunjena dešavanjima nedelja u kojoj možete postići mnogo više od onog čemu se nadate ili što očekujete. Od ruke vam ide komunikacija, pregovori a moguće je da ćete u ovom periodu imati i češća poslovna putovanja. Iako ćete vi lično biti dosta izmoreni i povremeno nezadovoljni svojim učinkom – oni oko vas neće imati šta da vam zamere. Ukoliko ste nezaposleni, sada bi bio dobar trenutak da se aktivirate.

Novac
Nastavlja se period pojačanih troškova. Iznenadiće vas opomena oko obaveze koju ste zaboravili....

Ljubav
Nezadovoljni ste pa čak i ako je sve u redu u odnosu sa voljenom osobom. Neki razlog za vašu nervozu postoji, nešto vas bode u mozak – bilo da je to problem novca, odnosi u porodici, pojačana ljubomora ili nametanje obaveza koje vam se ni malo ne dopadaju od strane partnera. Iako s vremena na vreme ključate iznutra, zaista nije pravi trenutak da budete impulsivni i svađalački raspoloženi. Sve se može srediti otvorenim razgovorom. Slobodni – neko vas neodoljivo privlači i često u ovoj nedelji imate osećaj da će se svakog trenutka pokrenuti konkretnija dešavanja između vas dvoje. Nemojte biti razočarani ukoliko sve ipak ostane samo na komunikaciji i čeznutljivim pogledima....

Zdravlje
Stomačni deo je slaba tačka u ovom periodu.

Apetiti jačaju, ali isto tako jača i vaša rešenost da ne popustite sami sebi i svojim željama. Koliko god da čeznete za slatkišima ili bogatijom hranom, ne možete poreći da se osećate neuporedivo bolje od kako ste krenuli sa lakšim obrocima sa velikim udelom povrća.

Posao
Situacija na poslou i nije toliko loša. Moguće je da ste dosta opterećeni obavezama ili da su oko vas ljudi koji vas nerviraju, ali vi to nekako uspevate da prevaziđete i da se posvetite onome što vam je bitno. Očekujte tokom ove sedmice dosta informacija od kojih vam neke baš i neće prijati, pogotovo ako se vezuju za propuste i greške koje ste napravili u prethodnom periodu. Iako početni momenat može biti neprijatan po vas, ipak sledi pozitivno razrešenje.

Novac
Iako su vaše zabrinutosti po pitanju finansija možda nerealne, to ne znači da možete da se opustite...

Ljubav
Partner je u neuporedivo lošijoj poziciji od vas, opterećen brigama i problemima sa svih strana. U nekim momentima vas ovo jako dotiče i trudite se da budete tu za njega i da mu pomognete koliko je u vašoj moći, a u drugim – samo vas nervira njegovo konstantno žaljenje i u tim trenucima prosto poželite da je što dalje od vas. Malo je verovatno da će u ovoj nedelji doći do nekih većih promena u vašem odnosu, osim što će se u danima vikenda neke stvari posložiti u vašoj glavi i bićete u miru sami sa sobom. Slobodni – ima dešavanja, ima udvarača, sa nekima od njih ima čak i hemije – ali nešto mi ne izgleda da ćete se vi baš „polomiti“ da uđete u novu vezu....

Zdravlje
Stabilna zdravstvena situacija, osim što je grlo malo osetljivije.

Teško je da ćete u ovoj nedelji uspeti da se držite pravila i zdravijeg režima ishrane – izuzetno će vas privlačiti slatkiši, grickalice, brza hrana....U suštini, sve ono što vam je na dohvat ruke i što možete brzinski i da pripremite....i da pojedete...

Posao
Ubeđeni ste da ste u nekim situacijama u pravu, što može iznedriti poteze ili dogovore za koje bi se kasnije pokazalo da su bili pogrešni. Baš iz tog razloga, u ovoj nedelji budite posebno oprezni i potražite savet od onih kojima verujete. Suviše žurite da završite sa obavezama koje su se nagomilale, pa u toj žurbi može promaći greška ili papirološki propust. Oni poslovi, projekti ili dogovori oko kojih ste već duže vreme angažovani, sada konačno donosi rezultat.

Novac
Velike oscilacije u finansijskom sektoru. Zaboravljeni računi i obaveze dolaze na plaćanje.

Ljubav
Ukoliko bilo šta radite partneru iza leđa, bilo da je u pitanju tajna ljubavna priča ili neke situacije koje ste iz ko zna kog razloga sakrivali od voljene osobe – u ovoj nedelji može doći do otkrivanja, što bi moglo dovesti do ozbiljnijih problema u odnosu. Ako dođe do ovakvih situacija, postoji način da se one razreše i sve smiri, ali tek u danima vikenda. Slobodni Blizanci – vaša razmišljanja u sferi emocija okrenuta su ka prošlosti i u ovoj sedmici može doći do kontakta sa bivšim partnerom ili simpatijom iz davnih dana. Iako će vam ovaj kontakt definitivno prijati, nešto ne bih rekla da će ta prijatnost potrajati....moguće je da će vaš entuzijazam vrlo brzo splasnuti.

Zdravlje
Manje teškoće sa grlom i disajnim putevima. Moguće su i alergije.

Ishrana sa više biljnih vlakana, pojačan unos povrća i voća potrebna vam je u ovoj sedmici. Meso možete konzumirati umereno, kao i mlečne proizvode, dok biste trebali da izbegavate hranu pripremanu na ulju, masti. Više se hidrirajte.

Posao
Poslovne obaveze se u ogromnoj količini sručuju na vas. Obim posla se konstantno širi a u isto vreme je protkan dešavanjima koja donose razdražljivost i nervozu i vama i onima sa kojima sarađujete. Mnoštvo neplaniranih sitnica koje konstantno iskaču i troše vaše živce i testiraju vašu skoncentrisanost. Imate vi više nego dovoljno energije za sve ovo, ali se trošite i fizički i mentalno preko svake mere. Komplikovano jeste, ali je ovo period u kojem se borite i sa sobom i sa drugima....i pobeđujete.

Novac
Pomalo ste se opustili sa novcem, a zaista nije vreme za tako nešto....

Ljubav
Non stop osećate potrebu da isterujete neku pravdu i tražite razjašnjenja u odnosu sa voljenom osobom. Stalno imate osećaj da vas nešto „žulja“ i da ne funkcioniše najbolje, a itekako je moguće da ste sve preuveličali i da ne želite da realno sagledate situaciju. Loša komunikacija sa partnerom samo podgrejava vaše strahove i čini da ste još više uznemireni. Probajte da se više fokusirate na ono emotivno što struji između vas dvoje – pogledi u ovoj nedelji govore iskrenije i dublje od bilo kojih reči. Slobodni – sa Marsom koji vlada vašim poljem emocija i zabave – ljubav je već kod vas, traži vas i pokušava da skrene pažnju na sebe. Pogledajte, progledajte.

Zdravlje
Pojačana nervoza, osetljiv stomak, sklonost povredama.

Trošite se i potrebno vam je dosta energije da ovo nadoknadite pa možete pojačati obroke i ubaciti više užina koje bi se sastojale od kombinacije voća i orašastih plodova. Možete praviti i šejkove ili voćne sokove koji bi u sebi sadržali i pomalo povrća – spanaća, zelja, blitve.

Posao
Onima oko vas izgleda da sve rešavate i završavate bez ikakvih opterećenja, lagano. Druga je stvar kako to vama izgleda – a vi ste se prilično mentalno umorili od konstantnih pokušaja da sve postavite na svoje mesto i ispoštujete vremenske rokove. Ponekad vam se čini da samo presipate iz šupljeg u prazno i vrtite se u istom, začaranom krugu. Dobili ste neke predloge ili poslovne šanse koji vam se čine kao da su pravi za vas, ali pre nego što se zaletite – pokušajte da dobro proverite sve i posavetujete se.

Novac
U ovoj sedmici ste široke ruke. Nerealno visoki troškovi.

Ljubav
Imate osećaj da je partner samo jednim delom tu za vas, a taj jedan deo nije dovoljan da biste se osećali sigurno. Potrebna vam je živost, obostrana razmena dobre energije, potreban vam je mir u srcu i radost duši a toga trenutno ni od korova. Partner samo priča o novcu, o nekim planovima koji se vezuju za budućnost ili za prošlost, a kao da u sadašnjosti, ovde – nije prisutan i ne učestvuje u vašem odnosu. Možete vi i ovako da se „igrate“ ali vam iznutra, to ne prija ni malo. Slobodni – i pored aktivnog društvenog života i okruženosti suprotnim polom – ništa se spektakularno ne dešava po pitanju ljubavi. Ona vam nekako uvek izmakne za dlaku....

Zdravlje
Rešavate stare zdravstvene probleme. Poboljšanje hroničnim bolesnicima.

Iako ste u periodu kada vam je potrebna raznovrsna ishrana i vaš organizam traži više energije – lako možete otići u drugu krajnost i preterati. Preporuka za vas je da unosite više tečnosti, najpre kroz čajeve i sokove od ceđenog voća i povrća.

Posao
Svakodnevica je jednolična, ispunjena obavezama koje radite po automatizmu, bez ikakvog posebnog uključivanja i skoncentrisanosti. Ovakvo ponašanje vam se može obiti o glavu, jer je moguće da ćete propustiti da obavite nešto, ili ćete to uraditi ofrlje, uz greške. Više se fokusirajte da biste izbegli ovo. Sa druge strane – napali su vas neki sitni problemi koje ne smete ostaviti da se rešavaju sami od sebe, morate se uključiti i završiti ovo da vam ne bi u kasnijem periodu ponovo donosili nervozu.

Novac
Naplata zaostalih potraživanja. Vreme je i da izmirite dugovanja koja imate.

Ljubav
I vi i partner ste dosta osetljivi u ovom periodu, skloni čestim promenama raspoloženja i nervozni. Ovo i može i ne mora uticati na vaš odnos, bitno je samo kako oboje reagujete i koliko ste spremni da napravite kompromis i prećutite po nešto. U svakom slučaju, drugi deo sedmice je pomalo naporan i za vas i za partnera – no, moguće je da ćete u tom periodu oboje biti prezauzeti pa nećete imati dovoljno prostora da napravite problem u vezi. Slobodni – dobar odnos retrogradnog Saturna i Venere može u vaš život vratiti nekog iz prošlosti, ali i otvoriti prostor za ulazak u vaš život osobe sa kojom imate razliku u godinama. Bilo da je jedno ili drugo – biće vam zanimljivo.

Zdravlje
Pojačana nervoza i manji problemi sa varenjem.

Sada možete napraviti dobar plan ishrane i pridržavati ga se i pored toga što ćete tokom sedmice imati par iskušenja najpre kroz slatkiše i testa. Vašem organizmu je trenutno potreban pojačan unos tečnosti i puno svežeg povrća i voća.

Posao
Poslovna svakodnevica vam ne daje trenutno nikakve posebne podsticaje niti mogućnosti. Čak i ako se pojave neke prilike – veliko je pitanje da li su one prave za vas ili je to samo priča u prazno. U ovom periodu pokušajte najpre da rešite neku zaostalu papirologiju ili obaveze koje ste propustili. Nije vreme za nove poslove, a čak i ako otpočnete nešto – vrlo brzo ćete shvatiti da to nije za vas i da se tu ne snalazite niti osećate dobro.

Novac
Pojačava se nervoza zbog smanjenog obima priliva.

Ljubav
Partnerova nervoza i vaša nemogućnost da na pravi način učestvujete u odnosu podloga su za nestabilna i promenljiva osećanja. Vi kao da ste se zatvorili, uvukli u neku svoju ljušturu i mrljavite se – što je za vas potpuno neuobičajeno. No, vi se ne osećate podstaknuto, šta više – sve vam je teško, pa čak i da pokažete voljenoj osobi da vam je do nje stalo. Iako ovo neće proizvesti veće probleme u vašem odnosu, ipak će se osetiti da nešto nije kako treba. Slobodni – trigon Venere i retrogradnog Saturna može probuditi neke stare želje i vratiti vam osobe sa kojima ste ranije bili. Ipak, ne izgleda mi da će vas ovo držati naročito dugo – mali kratkotrajni podsticaj koji će vas brzo pustiti....

Zdravlje
Nešto ste „na pola“što se energije tiče.....Sitniji zdravstveni problemi.

Tempo dešavanja oko vas se pojačava, pa vam je potrebno više energije nego inače što ne znači da trebate da je potražite u slatkišima, grickalicama ili u obrocima „s nogu“. Odvojte uvek dovoljno vremena za pripremu kvalitetnog i zdravog obroka.

Posao
Vaši planovi, koliko god da su dobri – u ovoj sedmici ostaju nerealizovani jer non stop nešto koči ili vas vraća unazad. Vi ne biste bili vi kada biste odustali tek tako lako, ali i pored vaše najbolje volje ništa se neće rešiti u potpunosti, dobijate samo deliće slagalice. Onaj osećaj da ništa ne zavisi od vas već samo od drugih osoba vas izluđuje – igrate vi onako kako drugi sviraju, ali vam se ni ritam ni muzika ne dopadaju, ni malo. Ne budite tvrdoglavi već sagledajte i dobrobiti, ne samo mane.

Novac
Troškova i izdataka je koliko god hoćeš u ovoj nedelji. Teško je da ćete ih sve izmiriti.

Ljubav
I zadovoljni ste i niste zadovoljni. S jedne strane – odnos sa voljenom osobom je miran i sve se odvija stabilno i bez trzavica. S druge strane pak – čini vam se da partner diktira tempo, diktira ono što će se raditi i ponašanja – sve ovo čini da ste se pomalo unervozili i uzvrpoljili jer odjednom imate osećaj da ništa ne zavisi od vas, već samo od druge strane. Nemate razloga za bilo kakve bojazni, sve je u redu i neka tako i ostane. Slobodni – „napali“ su vas udvarači sa svih strana ali ni jedan od njih ne izaziva nikakva posebna osećanja kod vas. Vrlo lako se može dogoditi da se i prošlost u ovoj sedmici aktivira – biće vam simpatično u početku, ali ne bih rekla da ćete pasti pod njen uticaj....

Zdravlje
Sve vas nešto žiga, probada, smeta. Nikakve ozbiljnije zdravstvene smetnje, samo distrakcije.

Lista namirnica koje biste trebali da izbegavate je podugačka, a uostalom – vrlo dobro vi znate šta biste smeli a šta ne da konzumirate. Isto tako – nemate nikakav ni red ni redosled kada su obroci u pitanju – uglavnom jedete u popodnevnim ili večernjim satima.

Posao
Svaki pokušaj dogovora će vam izazivati stres, svaki sastanak će se ili otegnuti ili ćete imati muke da zakažete vreme koje odgovara i vama i drugoj strani. Mnogo se priča, malo se realizuje i konkretizuje a vi samo gubite energiju u ogromnom broju kontakata sa ljudima, u priči bez kraja i konca. Sa druge strane – obaveze na dnevnoj bazi su se znatno pojačale i vi ne možete da postignete odjednom na pet frontova. Svi vas tapšu po leđima i oslanjaju se na vas, a vi ste već na izmaku snaga....

Novac
Pojačani prilivi novca donose vam koliko toliko olakšanje.

Ljubav
Čitav spektar promenljivih osećanja u vašim emotivnim relacijama ove sedmice. Vi kasnite u svemu, nemate dovoljno vremena za voljenu osobu, zakopavate se u posao i obaveze a druga strana to nema nameru da toleriše. Njoj je potrebna komunikacija sa vama, kretanje, jača društvena dešavanja, više izlazaka i opuštencije – a vama to ne pada na pamet. U suštini, oboje ste zauzeli neke svoje stavove, zauzeli „busije“ i ne pokazujete nikakvu nameru da to promenite i prilagodite se jedno drugom. Slobodni – neko se pojavio ko izaziva interesovanje kod vas, ali nikako da se prava komunikacija i dogovori pokrenu. Malo je verovatno da će u ovoj sedmici biti ljubavnih početaka....

Zdravlje
Umor, iscrpljenost, bolovi u ekstremitetima. Čuvajte se povreda.

Pojačajte unos mlečnih proizvoda – jogurt, kiselo mleko, kefir i sve vrste sireva će vašem organizmu izuzetno prijati. Mesne proizvode, testa i slatkiše unosite umereno a više se bazirajte na ishranu bogatu biljnim vlaknima.

Posao
Čak i da napravite neki pomak, čak i da pokrenete poslovne situacije koje su vam važne – teško je da ćete biti zadovoljni u ovoj nedelji. Sve ostaje nekako „na dugačkom štapu“ u smislu – da, biće....samo se ne zna tačno kada....Informacije, ljudi, dogovori – sve ono sa čime se susrećete tokom ove sedmice – samo će izazvati još veću zbunjenost kod vas i osećaj da ste uskraćeni za prave stvari. Ne komplikujte, obavljajte tekuće poslove i čekajte svoj trenutak.

Novac
Dugovi rastu ili dolaze odjednom na naplatu....

Ljubav
Ukoliko nešto krijete (a to je vrlo moguće, obzirom da odnos sa „redovnim“ partnerom baš i nije nešto podsticajan po vas) budite u ovoj sedmici posebno oprezni. Poruka, telefonski poziv, čak i samo vaše ponašanje – može izazvati podozrivost kod voljene osobe. Ako krene da čačka i istražuje, koješta može isplivati i samo vam doneti problem. Vaš odnos, iako na prvi pogled deluje stabilno, sada je jako lako uzdrmati. Slobodni – ili ne odustajete od prošlosti, ili ona ne odustaje od vas. Kako god bilo – mogući su kontakti u ovoj sedmici. Da li će vam doneti nešto posebno? Pa.....znate kako se kaže – previše malo, previše kasno....Ima i noviteta oko vas, ali vi kao da ih ne vidite....

Zdravlje
Pobegnite u prirodu, u tišinu. To je pravi lek za vas.

Oči vam zasijaju kad ugledate slatkiše, peciva, suhomesnate proizvode, kad prođete pored izloga brze hrane. S druge strane – kada se pred vama nađe nešto zdravo – duboko uzdišete i mrljavite po tanjiru. Možete da se ljutite koliko god hoćete, ali ako hoćete zdravlje i dobru liniju – znate koji je izbor za vas.

Posao
Potreban vam je mir, a mira ni od korova. Potrebno vam je da ne razbijate glavu na dnevnoj bazi I da ne tražite svaki čas rešenja za probleme i neočekivane situacije koje su vas napale sa svih strana. Koliko god taj mir prizivali, malo je verovatno da ga u ovoj sedmici može biti. Fokusirajte se na ono što radite da ne biste radili dva puta, jer su greške itekako moguće. Otaljavate sve poslove, pa nemojte da se posle žalite ako popijete kritiku.

Novac
Novca vam konstantno nedostaje i fali. Pomalo ste i vi sami krivi za to....

Ljubav
Sve je dobro, a ništa nije potaman. U prevodu – kada pogledate realno, nemate vi šta da zamerite voljenoj osobi. Ona je takva kakva je, ponaša se kako se ponaša, ništa se nije promenila u odnosu prema vama, šta više – trudi se da unese vedru i opuštenu atmosferu. S druge strane pak – vi ste emotivno nezadovoljeni, sve vam to izgleda površno i nedovoljno, tražite dlaku u jajetu....Ili promenite svoja gledišta, ili tražite ono što vam nedostaje na drugoj strani....pri tom mislim na prijatelje, jer to vam ne može doneti probleme u budućnosti....Slobodni – ili ste sa svih strana okruženi udvaračima (od kojih ni jedan nije po vašoj meri) ili oko vas nema nigde nikoga....

Zdravlje
Živci su vam prilično istanjeni. Stres otvara vrata zdravstvenoj problematici.

Pojačana osetljivost i promenljivost vaših raspoloženja učiniće da ili utehu potražite u hrani, ili da potpuno zaboravite da jedete. Nesklad u ishrani može se odraziti na vaš sistem za varenje. Pokušajte da budete odgovorniji prema sebi.

Posao
Imate lošu ili neadekvatnu komunikaciju sa saradnicima i kolegama pa se nemojte baš preterano oslanjati na informacije koje dobijate od njih u ovoj sedmici. Sve dva puta proveravajte, da se ne biste kajali kasnije. U ovoj su nedelji izvesni i problemi papirološke prirode ali i mogućnost da se otkriju neke greške koje ste ili vi ili neko drugi napravili u prethodna dva meseca. Ovo otkrivanje će se dogoditi naravno, u najnezgodnijem mogućem momentu....

Novac
Dosta novca odlazi na troškove vezane za porodicu.

Ljubav
Malo je verovatno da ćete vi i partner moći da se uskladite u ovoj sedmici. Ili vam se neće „dati“ dovoljno prostora, pa ćete morati da kradete trenutke kada ste zajedno, ili ćete pak biti svako u svojim obavezama do nosa i u nemogućnosti da pronađete dovoljno vremena jedno za drugo. Ovakva situacija će izazivati nervozu i velike oscilacije u raspoloženjima kod vas a kod partnera potrebu da se u potpunosti zatvori u sebe. Slobodni – Mars se šeta kroz vaše polje ljubavi, donoseći vam osobu koja je vrlo zainteresovana za nešto konkretnije sa vama. Niste vi baš imuni na čari ove persone, ali ste uporni u pokušajima da joj pronađete bilo kakvu manu koja bi vam dala izgovor....

Zdravlje
Alergijske reakcije, mogućnosti za promene na koži.

Autor horoskopa: Astro centar ''Moj astrolog'' - www.mojastrolog.rs
Astrolog: Olga (0906-200-600)

 

 

  • Da biste ostavili komentar morate biti prijavljeni na sistem!
    Prijava