Nedeljni horoskop: 25. - 31. mart 2019.

Pročitano: 895 puta
Kategorija: Horoskop
Ocenite horoskop:
(0 glasova)

Predstavljamo Vam nedeljni horoskop za period od 25. do 31. marta 2019. godine!

Vladarka vašeg polja hrane, Venera – prelazi u znak Riba tokom ove sedmice, znak koji između ostalog predstavlja umnožavanje i obilje. U narednom periodu vaš je zadatak da se oduprete iskušenjima i pokušate da budete umereni u ishrani.

Posao
Stacionarnost Merkura koji vlada i vašim dogovorima i komunikacijom, ali i svim papirološkim pitanjima i ugovorima u ovoj nedelji – i nije dobra osnova za pokretanje iole značajnijih poslovnih priča. Šta više, i u postojećima treba vrlo voditi računa o greškama, koje se u ovom periodu itekako mogu potkrasti. Iako će vam se otvoriti jedna nova poslovna prilika, sa njom baš treba biti izuzetno obazriv iz gore navedenih razloga, osim ako je to neki kratkotrajni angažman u kojem ćete novac dobiti unapred.

Novac
Šanse za zaradu postoje tokom ove nedelje, ali je malo verovatno da će ovi prilivi novca doneti olakšanje i rasterećenje od briga.

Ljubav
Atmosfera u partnerskim odnosima vas pomalo guši, steže, opterećuje. Retki su trenuci kada se osećate lako i opušteno, a suviše česti oni u kojima osećate pritisak. Komunikacija sa voljenom osobom je u totalnom zastoju – ni jedno ni drugo niste zadovoljni ali činite malo toga da biste popravili situaciju. Ulazak Venere u vaše polje tajni može kod nekih od vas aktivirati tajnu priču i odnos. Što se slobodnih tiče, vama su ljubavne šanse otvorene i preko posla i preko društvenog života, interneta. Moguće je pokretanje jedne zanimljive pričice u kojoj ćete želeti da se opustite i uživate punim plućima. No, ukoliko ova osoba odmah na samom početku krene da vas steže i pritiska, ne verujem da ćete se tu i zadržati…

Zdravlje
Sedmica u kojoj su snage vašeg organizma na izmaku i kada lako može doći do pada imuniteta. Posebno obratite pažnju na grlo, postoji izuzetna osetljivost.

U zavisnosti od vašeg karaktera i životnih navika, u ovoj nedelji možete otići ili u veliku borbu sa nagomilanim kilogramima i striktno okretanje principima zdrave ishrane….ili još više navaliti na hranu i pojačati apetit na maksimum. Trenutno ste na klackalici i jedno od ova dva će prevagnuti…

Posao
Nedelja u kojoj može doći do pozitivnih promena. Neke od njih ste očekivali Ili im se nadali, a neke baš i ne – ali zajednički imenitelj jeste da će vam ove promene prijati i u početku, ali i na duži rok. Sada vam je to baš potrebno i stiže u pravom trenutku jer ste negde na izmaku snaga i više ne možete da funkcionišete na dosadašnji način. Ne samo ovo, pojedinim pripadnicima ovog znaka se može otvoriti i jedna neočekivana poslovna prilika koju svakako morate i trebate iskoristiti.

Novac
Iako je po pitanju novca prisutan pritisak i tenzija kod vas, neki novčani prilivi ili najave istih itekako će vam popraviti raspoloženje.

Ljubav
Upadate u fazu bolećivosti i ekstremne senzitivnosti i sada možete funkcionisati na više načina. Ili ćete biti preterano emotivni i svaki postupak ili izjavu od strane partnera doživljavati vrlo lično, što će vas naterati na povlačenje i tugovanje u tišini….Ili ćete pak početi da “zalivate” voljenu osobu ogromnim količinama emocija, brigom, pažnjom i nesebičnošću. Gledaćete da svaki slobodni momenat posvetite partneru. Slobodni Bikovi mogu ući u jednu priču koja se u potpunosti razlikuje od vaših dosadašnjih ponašanja i izbora kada je ljubav u pitanju. I što je najinteresantnije – zaista ćete uživati u tome! Promene koje osećate u sebi privlače drugačiji tip osoba u vaš život…

Zdravlje
Mantalna napetost utiče na kvalitet vašeg života. Sada vam je potrebno mnogo opuštanja, ali bi vam i rekreacija itekako pomogla da ovo prevaziđete….

Iako ste svesni da radite protiv sebe kada je ishrana u pitanju, i u ovoj nedelji ste skloni istom ponašanju i ne osećate poseban podsticaj da nešto korenito promenite. Potrebna vam je lagana ishrana sa puno svežeg povrća i voća, a vi i jedno i drugo izbegavate u širokom luku….

Posao
Ulazak Venere u vaše polje karijere i pozicije sredinom sedmice otvara pred vama nove poslovne šanse, donosi dobre vesti i najavljuje preokrete u poslovnom segmentu. Neke neočekivane prilike, ali i priznanja mogu se pokrenuti baš sada. Sa druge strane – sa nekim poslovnim saradnicima i partnerima nemate dobru komunikaciju i skloni ste i vi ali i oni da mnogo toga prećutkujete ili gurate pod tepih. Moguće su pogrešne informacije, nesporazumi i nerazumevanje.

Novac
Pokušajte da redukujete troškove i da više pažnje posvetite neizmirenim obavezama. Za ovo drugo ćete itekako imati priliku jer će prilivi novca biti pojačani.

Ljubav
Potrebno vam je neuporedivo više i pažnje i razumevanja i prisustva od voljene osobe nego što dobijate u ovom trenutku. Doduše, možda i vi snosite jedan deo krivice za ovo, jer se ne otvarate i ne pokazujete jasno šta vam je potrebno. Ukoliko možete, probajte da budete otvoreniji. Ako ne možete – makar nemojte stvarati tenziju time što ćete se povući i uvređeno ućutati ili prekinuti svaku komunikaciju. Slobodni pripadnici ovog znaka konačno ulaze u period kada su spremni da ostave prošlost iza sebe. Jedna ljubavna šansa otvara se pred vama tokom ove sedmice i vi biste trebali da zakoračite u nju jer će vam doneti živost i dobro raspoloženje. Nemojte samo da previše razmišljate da je ne biste propustili…

Zdravlje
U ovoj sedmici ćete biti dosta umorni i isceđeni i tek ćete za vikend osetiti da se oporavljate i da vam se energija vraća.

Vašem bi organizmu definitivno trebalo jedno veliko prolećno čišćenje, ali je pitanje koliko ćete vi u ovoj nedelji imati i prilike i volje za tako nešto. Ukoliko baš ne možete sada da se odreknete nekih namirnica, onda se trudite da unosite više tečnosti i da se krećete više.

Posao
Neke nove poslovne prilike se otvaraju pred vama. Možda ih nećete u samom početku doživljavati kao nešto iole ozbiljno ali to ne znači da nećete ubrzo shvatiti da bi ovo mogla biti prava priča za vas. Gradite svoje društvene konekcije jer baš preko osobe koju poznajete ili sa kojom se družite možete doći u priliku da ostvarite nešto dosta ozbiljno po pitanju posla, a što se može vezivati i za inostranstvo. Takođe, neki od vas će baš u ovoj nedelji dobiti veliku podršku za svoje planove.

Novac
Neke novčane pogodnosti se otvaraju pred vama i sigurno je da ćete u ovoj sedmici zaraditi. No, sa druge strane – morate redukovati troškove…

Ljubav
U ovoj će se sedmici razgovori i komunikacija sa partnerom vrteti samo i isključivo oko nekih dosadnih, svakodnevnih tema. Činiće vam se da ste izgubili onu nit koja vas je spajala i možete se povremeno osećati nezadovoljno i neispunjeno. Ipak, u drugom delu sedmice situacija će polako krenuti na bolje jer će partner konačno da se otvori po nekim pitanjima i pruži vam više i nežnosti i pažnje. Slobodni pripadnici ovog znaka mogu upoznati nekoga preko prijatelja, izlaska ili preko društvenih mreža uspostaviti vrlo zanimljiv kontakt sa osobom koja ne živi blizu njih. Sve ove solucije mogu vam doneti bolje raspoloženje i učiniti da zaboravite na naporan period koji je iza vas…

Zdravlje
Psihički ste dosta istrošeni a zbog toga povremeno jako neraspoloženi i nervozni. Potreban vam je mir i što više boravka na svežem vazduhu.

Neravnoteža po pitanju ishrane je prisutna i dalje. Unosite više namirnica nego što vam je to istinski potrebno, a posebno ste skloni svim vrstama slatkiša. No, ono što je dobro jeste da ste fizički dosta aktivniji nego ranije, pa se dosta ovoga i potroši na dnevnoj bazi….

Posao
Osećaj zastoja i pritiska kada je poslovni segment u pitanju biće prisutan tokom cele ove nedelje. Ipak, budite svesni da ste negde pri kraju ovog perioda i da ne morate čekati još mnogo do rasterećenja. Ono što će vam dati vetar u leđa jeste poslovna šansa koja se otvara bukvalno preko noći – nešto novo što do sada niste radili a u čemu ćete se snaći kao riba u vodi. Iako ovo može biti povremeni angažman ili neki kratkotrajni posao ili projekat – to ne znači da vam neće doneti dobru energiju….ali i lepe novce….

Novac
Prilivi će biti učestali i jači nego inače. No, mnogo bi pomoglo vašoj finansijskoj stabilizaciji kada biste prestali da toliko ne vodite računa o troškovima…

Ljubav
Iako se početkom sedmice još uvek osećaju efekti nemira iz prethodne nedelje, ipak sada postoji šansa da se odnosi primire i usklade, pa makar to bilo samo površno, “kozmetičko” sređivanje. Voljena osoba kao da je spremna da vam izađe u susret po nekim pitanjima ili će vam pak dati predloge koji bi se mogli pokazati kao jako zanimljivi i podsticajni po vas. U prevodu – sada bi stvari mogle početi da dolaze na svoje mesto….Slobodni pripadnici ovog znaka mogu se odlučiti da zakorače u jednu priču koja je na prvi pogled vrlo neobična, ali sa druge strane – jako intrigirajuća i uzbudljiva po vas. Nemojte previše razmišljati da li je to dobro po vas ili ne – opustite se i prepustite se dešavanjima…

Zdravlje
Dosta dobra zdravstvena situacija, iako ste vi povremeno skloni da se iscrpljujete i terate sebe do krajnjih granica….

Ne smete ići iz krajnosti u krajnost kada je ishrana u pitanju. Preterujete u ovoj nedelji – upadate u faze kada se prejedate, da biste nakon toga ušli u dane kada sebi uskraćujete i ono što vam je zaista potrebno. Kao da ne možete i ne uspevate da pronađete pravi balans.

Posao
Osećaj da nemate prave informacije i podršku i da tapkate u mestu biće naglašen tokom ove nedelje. Ta magla kojom ste okruženi jednim velikim delom počeće da se razvejava u drugom delu ovog perioda kada će se pred Devicama odjednom otvoriti poslovne prilike i kada ćete konačno početi da osećate da se realizuje ono čemu ste stremili. Vodite računa o papirologiji, a za dogovore se ne brinite mnogo – sada ćete umeti na pravi način da se predstavite, u najboljem svetlu.

Novac
Vaša finansijska situacija ne može magično da se reši, ali bi vas jedan priliv tokom ove sedmice mogao makar jednim delom opustiti i doneti vam bolje raspoloženje.

Ljubav
Partner ne razume vaše ćutanje i povlačenje a vi trenutno nemate ni snage ni volje da dajete bilo kakva objašnjenja. Ipak, negde morate razumeti da ovakvo ponašanje neće doneti dobre rezultate niti popraviti odnos između vas dvoje. Od sredine nedelje ipak postoji šansa da se komunikacija popravi pa gledajte da je iskoristite. Jedno upozorenje za one koji rade bilo šta tajno ili iza leđa voljenoj osobi – u ovoj sedmici partner je izuzetno intuitivan i može osetiti da se nešto dešava. Vodite računa. Slobodni pripadnici ovog znaka – ulazak Venere u vaše polje partnerstava i njen kontakt sa Uranom doneće vam poznanstvo preko prijatelja ili kontakt sa nekim ko ne živi blizu vas. I to vrlo zanimljiv…..

Zdravlje
U drugom delu sedmice počećete polako da osećate da vam se vaša snaga, energija i dobro raspoloženje ponovo vraćaju….

Klackate kada je ishrana u pitanju i kao da ne uspevate da u potpunosti pronađete neki svoj pravi put. U stvari, možda ste ga i pronašli ali nemate dovoljno energije i volje da ga se u potpunosti držite. Samo polako, ništa se ne rešava preko noći.

Posao
Više vam je pomalo muka od nerešenih pitanja i situacija, od neizvesnosti koja se provlači na dnevnoj bazi u poslovnom segmentu. Toliko toga ostaje nepoznato, skriveno od vas a vi ne možete i ne želite da funkcionišete na taj način. Možda ćete do polovine nedelje i ćutati, ali drugi deo sedmice je kod vas rezervisan za izbacivanje svih karata na sto i progovaranje, pa kome se svidi, svidi se….a kome se ne svidi – šta da mu vi radite. Da li će ovo pokrenuti dešavanja? Da, definitivno hoće.

Novac
Sve vezano za finansije vas guši i opterećuje. I pored toga što ste još uvek u zahtevnom periodu po pitanju novca – ipak ćete u ovoj nedelji uspeti da regulišete sve ono što vam je bitno.

Ljubav
Vi i partner kao da se jurite u ovoj  nedelji i nikako ne uspevate da se uhvatite. Kada ste vi raspoloženi, voljena osoba je smrknuta i povučena, kada ste vi željni ljubavi i pažnje – druga strana vam iznosi suvoparne činjenice i samo priča o novcu i svojim problemima, kada biste vi da ludujete partner bi da radi….i tako redom. Jedino gde ćete se “pronalaziti” je strast….Pa, ako je to jedina tačka koja sada funkcioniše – onda se držite nje…..Slobodni pripadnici ovog znaka mogu sada baš tu hemiju i strast i ljubav pomalo pomešati. Ali, zar je bitno šta je suština toga što vam se dešava, ako vi u tome uživate i osećate se odlično?

Zdravlje
Počećete da se smirujete i jedan veliki deo vaše psihičke napetosti će vas u ovoj nedelji napustiti….

Ako vam neko kaže da ste se ugojili – pojedite ga. Naravno, ovo jeste šala – ali mora se priznati da ste mi se malkicko ubucili, zaokruglili, nabacili krofnice i šlaufčiće. Hoćete da smršate u ovoj nedelji? Pa neće da može....biće dobro ako se ne ugojite još....

Posao
Šef vas nervira i kolege vas nerviraju i saradnici vam idu na živce. Kao da su se svi đuture udružili da vas bodu u mozak, a što je najgore – iz ko zna kojih razloga vi ne možete adekvatno da im odgovorite. Sputavate sami sebe a najradije biste ih sve oduvali u jednom potezu. Ako je za utehu – isto tako kao što oni nerviraju vas i vi njih živcirate. Kako će posao funkcionisati u ovakvoj atmosferi? Teško, na mišiće – ali ćete gurati i izgurati. No, jedva ćete čekati da ova sedmica prođe....

Novac
Prilivi vam dolaze u većoj meri nego inače ali ih vi samo prosleđujete dalje. Ako ništa drugo – bar ćete imati da pokrijete sve troškove i obaveze. I naravno – ostaćete bez dinara u džepu.

Ljubav
Samo da znate – u vašim partnerskim odnosima niko nije zadovoljan trenutno. Prema tome, nemojte da mislite da ste jedini kojem nešto smeta i bode ga. Najgora varijanta je naravno da sada različitosti i sukobe u mišljenjima i stavovima iznosite u prvi plan. Rešenje nećete dobiti, samo ćete dobiti tenziju i obostrano frktanje. Ako ne možete da razgovarate normalno i opušteno, onda razgovore bolje preskočite. Pokušajte da igrate na kartu strasti, mada se mora priznati da je ovo samo privremeno rešenje.....Slobodne Škorpije – neki se bivši tu nešto petljaju oko vas a vi ne znate da li vam je svejedno ili vam je smešno. Čak i ako vas neka od tih osoba za trenutak zainteresuje – brzo će vas proći....

Zdravlje
Osećate se mnogo bolje, vaša energija vam se maltene pa u potpunosti vratila. Sačekajte još malo, tek stiže pravo vreme za vas.

Ulazite u ovu sedmicu sa jednom jakom i pokretačkom energijom i nećete imati baš mnogo vremena da se bakćete načinom ishrane. Šta naleti pod ruku to ćete smazati, tako da postoji realna šansa da u ovoj nedelji funkcionišete samo na brzoj hrani, pecivima, grickalicama, konzerviranim obrocima.

Posao
Promene i poslovne prilike pokreću se u drugom delu nedelje. Sav trud iz prethodnog perioda konačno ima smisla. Doduše, još uvek vas čeka da se bakćete papirologijom ili dozvolama u vezi ovog posla, ali i to je nešto što ćete ubrzo rešiti. Takođe, oni Strelčevi koji su planirali početak privatnog posla, verovatno će se baš u ovoj nedelji odlučiti da startuju. Bićete više nego zadovoljni početkom, ali posebnu pažnju odmah obratite na knjigovodstveni segment, da ne biste kasnije imali problema.

Novac
Na samom početku sedmice očekujte jedan veći trošak. Za ostatak nedelje ne berite brigu – prilivi će biti vrlo solidni.

Ljubav
Partner se u ovoj sedmici u potpunosti povukao, ućutao i ne daje glasa od sebe. Vaši pokušaji da situaciju pokrenete neće proći baš uspešno. Na sve ovo, vaša voljena osoba može postaviti pitanja koja su davno gurnuta pod tepih ili izneti informacije koje definitivno ne želite da čujete. I pored ovoga, sve se može srediti, pogotovo što u drugom delu nedelje Venera ulazi u vaše polje doma i pokreće situaciju na bolje. Slobodni pripadnici ovog znaka – u drugom delu sedmice se može pokrenuti poznanstvo sa osobom koju posmatrate iz prikrajka neko duže vreme. Takođe, ukoliko već imate simpatiju sa kojom je bio zastoj u komunikaciji u prethodne tri nedelje – ponovo pokrećete kontakt i priču…

Zdravlje
Čuvajte se preterivanja, posebno u ishrani jer će se to odraziti na stomačni deo i doneti vam probleme sa varenjem. Stariji – uradite krvnu sliku.

Stariji Jarčevi bi posebno trebali da obrate pažnju na holesterol i šećer, pa samim tim – da ograniče konzumaciju premasne, prebogate hrane i slatkiša. Kod mlađih – vi ste uhvatili jedan fin tempo i navike u ishrani.

Posao
Merkur koji je u ovoj nedelji stacionaran koči vas po pitanju informacija, dogovora, papirologije, dozvola – otežava vam i čini da se često morate vraćati na početak ili biti u neizvesnosti po nekim pitanjima. No, ulaskom Venere u znak Riba sredinom sedmice – dosta toga će se pokrenuti ili krenuti ka razjašnjavanju. Takođe, pojedini Jarčevi će u ovom periodu dobiti ponudu ili poslovnu priliku o kojoj bi trebalo ozbiljno razmisliti jer može znatnije unaprediti vašu finansijsku situaciju.

Novac
Nešto ćete parica potrošiti, a nešto više će se sliti u vaše džepove. Pristanite na dodatne poslovne angažmane, ali ih naplatite unapred.

Ljubav
Da može biti nejasnoća i problema između vas i voljene osobe – ma može. Ali, ovo su sitnice, kratkotrajni problemi koji se lako daju rešiti. Ulazak Venere u vaše polje komunikacije otvoriće mogućnosti da više i kažete i pokažete, da se na jedan način na koji niste do sada otvorite voljenoj osobi. I vama i drugoj strani sada su jako potrebni i bliskost i nežnost i razumevanje, a sve se to može postići u ovoj nedelji. Slobodni pripadnici ovog znaka – u ovoj će sedmici neko uskočiti u vaš život. Venera iz polja okoline, ali i kontakata spaja se sekstilnim aspektom sa Uranom iz vašeg polja ljubavi. Neko ko je blizu vas ili koga upoznajete preko prijatelja i društvenih aktivnosti sprema se da vam “pomrsi konce”.

Zdravlje
Više opreza u saobraćaju. Mogućnosti za manje povrede, naročito prilikom rekreacije – na udaru su tetive i donji deo nogu, ispod kolena.

Kao da se samo nebo urotilo protiv vas i vaših “čvrstih” odluka kada je ishrana u pitanju. Vi bežite od iskušenja, ali ona vas jure i ne daju vam da odahnete ni u jednom momentu. Da li će vas sustići? Pa…..bojim se da hoće….

Posao
U prvom delu nedelje ćete verovatno imati osećaj da trčite po ceo dan, da se ubiste da rešite sve probleme i sve poslovne situacije – a da ne dobijate nikakvu pohvalu, priznanje ili finansijsku nadoknadu za sav svoj trud. Samo polako, do svega ovoga će doći, ali u drugom delu sedmice. Šta više – na dnevni red mogu stići i neke bitne poslovne odluke koje su pokrenute informacijama ili ponudama koje stižu od strane vaših poznanika ili prijatelja. Odlučite mudro….

Novac
I pored toga što će u jednom trenutku doći do zastoja u ovom sektoru i što će vas to zabrinuti – novac vam stiže u dovoljnoj meri da biste uspeli da zatvorite sve troškove i dugovanja.

Ljubav
I dalje će prava, otvorena komunikacija predstavljati kamen spoticanja u odnosu sa voljenom osobom. Na neki način ste prepustili u potpunosti inicijativu partneru po tom pitanju, a sada vam se to ni malo ne dopada. Čini vam se da dobijate nedovoljno i možete u nekom momentu čak postati nesigurni i pitati se da li se vaše voljeno biće ohladilo od vas. Nije, ne brinite – sada samo funkcioniše na drugačiji način od vas i ne vidi vašu nesigurnost – previše je zaokupljen svojim problemima. Slobodni pripadnici ovog znaka  vi kao da ste se negde zaglavili kada je ljubav u pitanju. Nećete prošlost, nove osobe vam ne odgovaraju….u stvari – ni sami ne znate šta biste sada trenutno….

Zdravlje
Opet problemi sa varenjem i to u prvom delu sedmice. Generalno – period koji može aktivirati alergije i probleme sa hormonima.

Ulazak Venere u vaš znak je odličan za lepotu i šarm, ali nije baš odličan kada je ishrana u pitanju jer donosi potrebu za bogatijom, masnijom hranom i za većom količinom slatkiša. Pa vi sad birajte – hoćete li da budete lepi….ili siti?

Posao
Iako vi ne biste i ne znate da li je pravi trenutak i non stop ovo odlažete – zaista jeste vreme da porazgovarate vrlo ozbiljno o vašim trenutnim poslovnim pozicijama i mogućnostima da se one u skorije vreme poboljšaju. Nadate se nečemu ali ne činite ništa da to i pokrenete – e sada je pravi trenutak da ovakav vaš način funcionisanja i promenite. Nadajte se najboljem, jer postoje ogromne šanse da sve ide baš u tom pravcu!

Novac
Neprijatno će vas iznenaditi neki troškovi koje definitivno niste očekivali. Ne brinite, uspećete da nabavite potrebnu sumu.

Ljubav
Merkur u vašem znaku stoji i tek pred kraj nedelje kreće direktnim hodom – što i nije neki naročit preduslov da se komunikacija sa dragim vam bićem popravi. No, ulazak Venere u vaše polje ličnosti sredinom sedmice ipak će vas trgnuti i učiniti da nađete pravi način da doprete do voljene osobe i da sa njom pokrenete iskreniji i otvoreniji razgovor koji će rešiti mnogo toga. Dakle – od četvrtka – spremajte se za priču – ovaj period neizvesnosti, sumnji, magle i konfuzije kada su vaša partnerstva u pitanju već predugo traje – vreme je da se to razreši! Slobodni pripadnici ovog znaka – u nekom ste čudnom i nedefinisanom raspoloženju, ali će vas kontakt sa jednom osobom dići i doneti osmeh na lice!

Zdravlje
Ozbiljno razmislite o tome da se što pre učestalije bavite rekreacijom. To vam je zaista neophodno.

Autor horoskopa: Astro centar ''Moj astrolog'' - www.mojastrolog.rs
Astrolog: Olga (0906-200-600)

 

 

  • Da biste ostavili komentar morate biti prijavljeni na sistem!
    Prijava