Grašak prosto obožavam i zato ga veoma često spremam. Evo jednog od mačina koji mi je najomiljeniji.
33019
Neki će reći da nije bitno kako je hrana spremljena dokle god je ukusna. Međutim ne delim to mišljenje pa je to jedan od razloga zbog kojeg su nastala "košarice".
5203
Ako ste ljubitelj pljeskavica ali vam je dosadila kombinacija svinjskog i junećeg mesa ili biste jednostavno samo da napravite promenu ove načina kako da spremite pljeskavice od pilećeg mesa.
31176
Sjajan način za spremanje melevenog mesa. Malo drugačije od uobičajenih načina a sasvim sigurno veoma ukusno!
4685
Njoke su nekada bile dosta često jelo a onda su nekako zaboravljene. Evo sjajnog recepta kako da ih spremite uz piletinu. Njoke nisu pravljenje već kupljene, ako nego ima recept…
6545
Gulaš zbog kojeg veoma često na kraju ručka "prste poližem". Bukovača je odlična pečurka i sjajno ide uz junetinu. Prijatno!
5764