Restoran Vega 8 International

Pročitano: 7404 puta
Kategorija: Putopisi
Ocenite ovaj članak:
(9 glasova)

Restoran Vega 8 International je otpočeo sa radom 2008. godine. Od tada gosti u izuzetno prijatnom ambijentu mogu probati italijansku kuhinju u kombinaciji sa tradicionalnim srpskim jelima.

Restoran ima 9 zaposlenih. Osoblje je veoma mlado, raspoloženo i uvek spremno da ponudi osmeh i specijalitete kuće.

Enterijer restorana predstavlja harmoniju starinskog i modernog dizajna dok kontrast koji iz toga proizilazi restoranu daje jedinstvenu atmosferu i veoma prijatan ambijent u kojem se gosti rado opuštaju i borave.

Na izuzetno bogatom meniju gosti mogu pronaći tradicionalna srpska jela ali i veliki broj italijanskih specijaliteta kao što su paste, pene i razne vrste rižota, dok su posebni specijaliteti restorana Vega 8 International - bifteci. Bifteke možete dobiti na više desetine načina - gorgonzola sos, crni biber, zeleni biber i mnogi drugi načini a kao poseban kuriozitet je svakako biftek u sosu od semena bundeve - specijalitet koji se svakako mora probati.

Restoran se nalazi na međunarodnom putu Beograd - Temišvar i kao takav turisti ga rado posećuju obzirom da su cene pristupačne a meni bogat i veoma raznovrstan. Naravno ovu ponudu upotpunjava izuzetno bogata karta pića u kojoj se pored raznih domaćih vina mogu pronaći i veoma poznata i tražena italijanska vina.

Intalijansko-srpski restoran i picerija Vega 8 International je rado posećeno mesto u kojem mladi mogu uživati picama, pastama, tagliatelama, vitaminskim salatama, a porodice u posebnim paketima - porodičnim ručkovima. Naravno, ni poslovni ljudi nisu zaboravljeni, pa za njih postoje posebne pogodnosti koje redovnim gostima omogućavaju razna iznenađenja i popuste.

Dobrodošli!

Napisano: 

Kontakt detalji

  • Pun naziv: Restoran Vega 8 International
  • Adresa: Vuka Karadžića 4, Vršac, Srbija
  • Telefon: +381 (0) 13 / 830 080, +381 (0) 60 / 085 13 09
  • e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
  • WEB: www.vega8.rs

Video

Prethodni putopis
Restoran/Motel GALIJA
Sledeći putopis
Salaš 137
  • Da biste ostavili komentar morate biti prijavljeni na sistem!
    Prijava