Nedeljni horoskop: 4. - 10. jun 2018.

Pročitano: 1186 puta
Kategorija: Horoskop
Ocenite horoskop:
(0 glasova)

Predstavljamo Vam nedeljni horoskop za period od 4. do 10. juna 2018. godine!

Apetit je taman „kako treba“, vaše raspoloženje je na nivou i ove sedmice nema nekih posebnih saveta za vas. Jedino biste mogli da malo smanjite slatkiše i sladolede i da ih zamenite voćem i voćnim salatama.

Posao
Kvadrat Sunca i Merkura sa Neptunom u vašem polju komunikacije, susreta – upozorava vas da obratite pažnju prilikom konkretizacije nekih dogovora. Morate biti skoncentrisani i izdetaljisati ama baš sve, nemojte se voditi onim – to ćemo precizirati „u hodu“, jer na taj način možete samo sebi naškoditi. Ne budite lakoverni, ali ni previše samouvereni. Ukoliko se nešto više fokusirate, još biste mogli ostvariti i jako dobre dogovore i nove poslove. Takođe, smanjite impulsivnost prema onima sa kojima radite.

Novac
Ukoliko se zatrčite u neki posao, možete ostati na gubitku. Takođe, ove su vam nedelje pojačani troškovi, tako da morate voditi računa o svakom dinaru.

Ljubav
„Razradili“ ste se na društvenim mrežama, samo komentarišete, objavljujete slike, šalite se – i nije ni čudo što privlačite pažnju mnogih, pa vam je inbox prepun i simpatične, ali i one manje simpatične prepiske. Ovo vam jako prija, pa ćete verovatno poželeti i da nekoga od svojih „prijatelja“ ili pratioca i upoznate uživo. Ako niste fan društvenih mreža, aktivni ste ovako – izlazite maltene svakog dana ili se makar družite sa prijateljima u obližnjem kafiću. Sva ova dešavanja daju predispozicije za nova poznanstva i za intelektualnu aktivnost, a da li će biti i nešto više od toga – to tek treba videti....Ukoliko ste zauzeti, partner može biti ljubomorniji i posesivniji nego inače, pa na taj detalj obratite pažnju...

Zdravlje
Ne sedajte umorni, nenaspavani ili pod dejstvom alkohola za volan. Starijim Ovnovima – meteoropatske reakcije.

Na prvo mesto biste trebali da stavite hidrataciju ove nedelje. I ne – to ne podrazumeva alkoholna ili gazirana pića. Potrebna vam je stara dobra voda, sokovi od voća ili povrća, i naravno – namirnice koje u sebi sadrže veći procenat vode.

Posao
Poslovni segment bi trebao da bude dosta korektan tokom ove nedelje. Ipak, postoje situacije na koje biste trebali da obratite pažnju. Može se dogoditi da zaboravite na neke obaveze, da napravite grešku, ili da pak imate problem papirološke prirode. Takođe, itekako je moguće da će atmosfera na radnom mestu biti povremeno jako čudna, dosta toga će biti nedefinisano i nejasno, a možete u nekom momentu pomisliti i da vam neko od kolega radi iza leđa. Vi gledajte svoje obaveze i usmerite se na njih.

Novac
Stoje vam izdaci koji se uglavnom vezuju za kuću ili za članove porodice. Mogući su kvarovi kućnih aparata, pa ćete biti prinuđeni da tražite pomoć majstora...

Ljubav
Ove nedelje tako lepo možete da se „zakačite“ za nekog preko društvenih mreža, prijatelja ili eventualno preko posla da je to prosto divota! Tu negde oko polovine sedmice vam je baš „crvena zona“ za ovakve situacije. Da vas sve što se dešava može poprilično opiti, to stoji svakako. Sad, da li je osoba u koju ćete da se zaljubite preko ušiju baš ona prava ili baš za vas  - to je već neko drugo pitanje. Meni lično ne izgleda da je vaša simpatija baš u potpunosti iskrena, ali možda i grešim. Vredi probati svakako....Što se tiče onih koji su u vezama, jedan dan super, drugi dan varnice šibaju na sve strane! Najveći problem će biti ljubomora i neki pokušaji kontrole, i sa vaše ali i sa partnerove strane....

Zdravlje
Zdravstveni segment kod mlađih Bikova je korektan. Stariji pripadnici znaka bi više trebali da obrate pažnju na stomak.

U ovoj nedelji treba izbegavati alkoholne napitke, ali i veće količine energetskih pića, kafu. Bolje se rashladite sa čašom limunade sa malo leda ili bilo kojim drugim sokom od svežeg, ceđenog voća. Stomak će vam nešto biti osetljiviji, pa vodite računa o kvarljivim namirnicama.

Posao
Kvadrat od strane Neptuna iz polja karijere na Merkur i Sunce u vašem znaku, upozorava vas da vodite računa o onome što govorite, ali i da ne uzimate zdravo za gotovo informacije koje dobijate. Ne preporučuje vam se da na osnovu onoga što čujete, reagujete – već pre da sačekate dan ili dva da biste informacije proverili. Trudite se da ne zanemarujete svoje redovne obaveze i nemojte ostavljati stvari „za sutra“, jer vam to može proizvesti probleme. Odnos sa kolegama vrlo promenljiv.

Novac
Finansijska situacija može biti povoljna po vas, jer vam stoje neki prilivi koje niste očekivali. Ipak, morate da povedete računa o svojim troškovima.

Ljubav
Sve što se otvara na polju emocija, nekako mora biti vezano za posao tokom ove nedelje, bilo da je u pitanju vaš posao ili upoznajete neku osobu na njenom poslu. Dve su mogućnosti – ili da je taj/ta koju upoznajete itekako zainteresovana, ali isključivo za ozbiljnu vezu (što ne znam koliko će vama u ovom trenutku odgovarati), ili već ima neku emotivnu priču, možda i bračnu...a sa vama flertuje u fazonu – hajde da probam, pa da vidimo šta će se desiti na dalje....Kako god okrenuli, dešavanja će biti, a vi se potrudite da u njima i uživate. Što se tiče onih koji su zauzeti – ove nedelje više provodite vremena sa partnerom, jer će vam prebacivati zbog nedovoljno pažnje koju mu ukazujete, a i biti ljubomoran...

Zdravlje
Stariji pripadnici znaka bi mogli imati meteoropatske reakcije ili problem sa pritiskom, venama. Kod mlađih – ishrana.

Apetit će vam se znatno smanjiti i postaćete vrlo probirljivi kada je hrana u pitanju. Malo je ovo posledica vremena, a malo i vašeg raspoloženja – jednostavno, niste gladni. Trudite se da makar ne preskačete doručak i ne zaboravite – to je ipak najvažniji obrok tokom dana!

Posao
Posebno su tokom ovog perioda naglašene saradnje sa inostranstvom. No, koliko god da je to pozitivno, postoje situacije na koje treba obratiti pažnju. Vodite računa u dogovorima, da ne što ne propustite što vam je od suštinske važnosti, a dobro proverite i sve ono što je vezano za papirologiju, dokumentaciju. Mogući su propusti koji bi vam mogli doneti gubitak. Generalno gledano – iako vas saradnički odnosi opterećuju u ovom periodu, ne možete da poreknete da ste stabilni i zadovoljni svojim poslom.

Novac
Mogućnosti gubitaka i troškova, ukoliko ne budete vrlo pažljivi. No, čak i ako ih bude – i prilivi su tokom ove nedelje dobri, pa ćete u svakom slučaju biti na pozitivnoj nuli...

Ljubav
Još jedna sedmica sa pojačanim šansama za slobodne Rakove. Tranziti planeta vas i dalje podržavaju u vašim nastojanjima da pronađete svoju srodnu dušu i da se konačno zaljubite „u pravu osobu“. Doduše, oko vas je u ovom periodu mnogo više osoba koje bi želele nešto neobavezno, povremeno...i koje nemaju na pameti neko ozbiljnije vezivanje. Baš iz tog razloga, ne savetuje vam se da ulećete u odnose u koje vas vuče strast ili neka opsesivnost, već da imate na pameti ono što vam je zaista važno – ljubav! Što se tiče onih koji su u vezama i brakovima, jedan dan lepo, drugi dan pritisak. Jednog dana poverenje i ljubav, drugog dana kontrola, ljubomora, sumnje....totalno promenljiva sedmica za vas...

Zdravlje
Sam početak nedelje je obojen nekom napetošću, nervozom, a možete imati probleme i sa spavanjem ili pritiskom ukoliko ste stariji pripadnik znaka. Ostatak perioda je dobar.

Taj neki odličan režim ishrane koji vam jako prija ove nedelje biste samo malo trebali da korigujete. Više tečnosti, kao i namirnica sa većim procentom vode, ali i povrće, bilo sveže ili kuvano na pari. Takođe – mogli biste makar povremeno da uzimate pčelinje proizvode.

Posao
Znate li onu izreku – skuplja dara nego mera? Verujem da znate....E, zato nemojte da se začudite ukoliko vam se baš nešto tog tipa desi ove sedmice. Neko će vam učiniti uslugu, pomoći, podržati vas – ali će vam nakon toga zasesti na glavu i smarati vas na dnevnoj bazi. Baš iz tog razloga – mogli biste da izbegavate „ljubazne“ posrednike tokom ovog perioda i potrudite se sami oko onoga što vam je potrebno ili što želite. Tako će vam bar biti mirna glava. U suštini – poslovno – niste ni malo loše.

Novac
Neki troškovi tokom ove nedelje moraju da vas stignu i sapletu, koliko god vi pokušavali da pobegnete od njih....

Ljubav
Ukoliko osobu koja vam se dopada ne uspete da očarate do polovine nedelje, verovatno ćete morati da svoje napore da je osvojite prebacite i za narednu sedmicu....no, ja se nadam da ćete dati sve od sebe i  uspeti u ovom pokušaju! Ukoliko nemate simpatiju, obratite pažnju na društvene mreže, na druženja sa prijateljima ili izlaske – neka noćna, lagana i opuštena komunikacija očas posla se može pretvoriti u jaku zagrejanost i vas i druge osobe! Opustite se i uživajte u onome što vam se dešava! Ukoliko ste zauzeti, kontakt sa emotivnim partnerom je tokom ovog perioda prilično dobar. Meni ne izgleda da bi tu moglo biti bilo kakvih problema, a vi se potrudite da sve ide nekim svojim, uobičajenim tokom.

Zdravlje
Malo ishrana, malo alergijske reakcije, malo pritisak, malo vene – ove nedelje sve nešto po malo...i to uglavnom starijim Lavovima...

I vi biste trebali da više pažnje obratite na hidrataciju, a da definitivno izbegavate gazirane napitke, alkohol i kafu. Neki od vas će imati povremenih problema sa crevima i probavom, pa vam se savetuju lagani, ali češći obroci kojima nećete opterećivati stomak.

Posao
Kad biste mogli da stignete na jedno osam strana odjednom, to bi bilo fenomenalno....U prevodu – očekuje vas nedelja koja će vas u potpunosti poklopiti i dešavanjima i tempom. Moraćete da budete jako skoncentrisani i organizovani, a to će u trenutnim okolnostima zaista biti komplikovano. Zato, itekako su moguće greške prilikom obavljanja čak i onih, najobičnijih dnevnih obaveza. No, to i nije toliki problem – gledajte da ne napravite neku grešku u dogovorima ili sa papirima. To već ne bi bilo tako jednostavno...

Novac
Jedne nedelje malo bolje, pa opet bezveze....E, ovo vam je jedna od „bezveznih“ nedelja po pitanju finansija....

Ljubav
Neko vas može osvojiti na prečac, bukvalno vas „opiti“ i možete naglavačke uskočiti u emotivni odnos, pa čak i ako ste negde svesni da ova osoba možda baš i nije prava za vas. Generalno gledano – ove nedelje ste po malo skloni idealizaciji osoba sa kojima ste u kontaktu, mašta i zanos vam previše rade, koliko god se trudili da budete realni i da stojite čvrsto na zemlji. A dobro, šta sad – neki put je baš potrebno pustiti se i ne razmišljati previše....možda i ispadne dobro! Što se tiče onih koji su zauzeti – partneru se baš i ne dopada što toliko vremena provodite na poslu. Da vam veruje sto posto – pa i ne veruje....Tako da – ako brljate nešto sa strane, morate tokom ove sedmice otvoriti četvore oči!

Zdravlje
Osetljiv je stomak, ali i respiratorni organi. Stariji pripadnici znaka mogu imati problema i sa pritiskom i meteoropatskim reakcijama.

Ovo je, recimo – dobra nedelja ukoliko želite da otpočnete sa dijetom ili nekim zdravijim režimom ishrane. U svakom slučaju biste trebali da izbegavate kaloričniju i masniju hranu, kao i slatkiše – a naročito ovo poslednje!

Posao
Nemojte samo da se previše osilite ili pak opustite u poslovnom segmentu. Takođe, nemojte se zatrčavati što se nekih dogovora tiče, bolje pustite svaku situaciju da se „složi“ preko noći, pa tek onda delajte. Generalno gledano – ova nedelja nije loša po pitanju posla, ali možete „pasti“ na nekim glupostima ili glupim greškama. Zato pročitajte još jednom prvu rečenicu i sve će vam biti jasno šta je potrebno raditi, a šta nikako....Moguć je početak saradnje sa strancima ili proširenje jednog dogovora.

Novac
Problem je u tome što vi ove nedelje ne možete da računate ni na šta. Prilivi dolaze onda kad im se hoće, bez ikakve najave, a na isti način vas spopadaju i troškovi. Borite se kako znate i umete...

Ljubav
Više će se osoba motati oko vas, a iskreno rečeno – i vaša će razmišljanja i simpatije ići na više strana....Odabir prave osobe je u ovom periodu baš težak, jer sve su vam one privlačne i zanimljive na neki svoj način, pa ne možete nikoga posebno izdvojiti. Kad je već takva situacija, onda nemojte ni da se opterećujete odabirom – samo uživajte u flertu i opustite se, a neka se situacija sama od sebe pobrine i usmeri vas na stranu na koju bi trebalo. A ko zna – možda se uskoro pojavi neko potpuno nov, ko će kao gumicom izbrisati sve vaše „sadašnje“ simpatije? Ukoliko ste zauzeti, možda se po nekim pitanjima baš i ne kopčate sa partnerom, ali ako ništa drugo – makar se oboje trudite...Nije loše, nije....

Zdravlje
Kod ženskog dela populacije – mogući su manji hormonski problemi. Starije Vage mogu imati tegoba vezanih za pritisak.

Potrebni su vam proteini, tako da svakako konzumirajte i meso, ali ipak izbegavajte mesne prerađevine zbog začina i aditiva. Neki od vas mogu imati problema sa holesterolom, pa vam više odgovaraju „posnija“ mesa – kao što su piletina i ćuretina, a posebno – riba.

Posao
Vi biste da menjate nešto u poslovnom segmentu i to je skroz ok. Još samo ako biste se sami sa sobom usaglasili šta je to što želite da čupate iz korena i da zamenite novim, to bi bilo odlično. Iskreno, čini mi se da ste i vi sami neodlučni. Započnete jedno, pa prekinete i onda hoćete da započinjete drugo. Možda je najbolje da za sada ostavite stvari takve kakve su i sačekate neki bolji momenat....i bistrije misli. Ukoliko ste privatnik, vi ćete i tokom ove sedmice imati korektnu saradnju i poslovanje.

Novac
Neki vaši finansijski potezi možda se baš i neće pokazati kao najpametniji i najisplativiji. Zato, ne dirajte ništa, a o ulaganjima razmišljajte drugi put....

Ljubav
Pa, pod uslovom da ste zainteresovani za neku emotivnu priču, a to moram da napomenem jer ne treba zaboraviti da je vaš vladar Mars trenutno u Vodoliji i nekako pre „vuče“ na frendli varijante, neobavezno, avanture i tako to....možda biste ove nedelje mogli da se smuvate sa nekim ko ne živi u vašem gradu, ili eventualno sa osobom koja se bavi sportom, koja je muzičar ili koja radi u nekoj državnoj ustanovi....Ako vas to „pogodi“ – super...ukoliko ne – uvek vam ostaju kratkotrajne zanimacije sa suprotnim polom, zabava i provod....Zauzete Škorpije bi povremeno trebale da se sete da im je polje stabilnosti pomalo „truckavo“ i da iz tog razloga pokušaju da tolerišu neka ponašanja partnera...a i sami budu korektniji....

Zdravlje
Starije Škorpije definitivno moraju da se više pozabave svojim krvnim sudovima i pritiskom. Mlađi – obavezno na rekreaciju!

Prijaće vam lagana hrana, ali ne smete zaboraviti da mora da postoji izbalansiran nivo i proteina, minerala i vitamina u svakom obroku. Zato, pod obavezno – povrće u što većim količinama, i makar sezonsko voće koje volite. Takođe, razmislite o češćem konzumiranju meda i propolisa.

Posao
Nešto teže će vam ići komunikacija sa poslovnim partnerima i saradnicima. Moguće su nejasnoće i zbunjujuće situacije, što kod vas može izazivati nervozu, pa i povremene rasprave. Možete smatrati da neko namerno odugovlači sa dogovorom ili da vam ne govori istinu. Ne delajte u trenutku, prvo sačekajte da vidite da li ste u pravu ili ne. Generalno gledano – i ova sedmica je ispunjena velikom količinom obaveza i jakim tempom. No, bar ćete biti više nego zadovoljni svojim rezultatima....

Novac
Povremeno imate osećaj da vam rupa bez dna usisava novac. Koliko god da zaradite, uvek se prebrojavate i opterećujete....

Ljubav
Kod slobodnih se nastavlja period živosti, pokreta, komunikacije sa više zanimljivih osoba, ali i period za nova poznanstva, maltene na dnevnoj bazi. Pored ovoga, bićete i jako aktivni na društvenim mrežama, pa ne sumnjam da će ponude za izlazak, druženje ili nešto više od toga, pljuštati sa svih strana. Da se možete zainteresovati i ozbiljnije za nekog – možete, mada će većina vas ipak želeti da se samo opusti i uživa u kontaktima sa suprotnim polom. Što se tiče onih koji su zauzeti, pogotovo ako su u braku – ova nedelja može doneti probleme u komunikaciji i nerazumevanje, pogotovo ako je vaš partner pod jakim uticajem nekoga iz svoje porodice. U prevodu – neko sa strane podgreva nesuglasice između vas...

Zdravlje
Problemi sa stomakom, crevima, varenjem – verovatno polovinom sedmice. Proveravajte ispravnost i kvalitet namirnica koje koristite.

Ne preskačite obroke zbog žurbe, nervoze, manjka vremena. Toliko prostora možete odvojiti da pojedete nešto lagano, ukusno, kvalitetno. I apetit vam je dosta slab – uzimajte jače začine - ljutu papričicu, đumbir – da biste ga popravili.

Posao
Jedan dobar deo onoga što ste pokrenuli ste uspešno priveli kraju i mora se priznati da rezultati nisu ni malo loši. Ove nedelje ćete takođe pokušavati da ostvarite neke nove kontakte ili saradnje, ali to već neće ići tako glatko. Mogući su problemi u dogovorima ili pak oni papirološke prirode, što će vas kočiti, a vrlo često i izazivati nervozu. Izbegavajte da u tim trenucima donosite odluke, već sačekate da se stvari u vama „slegnu“. Zastoji su mogući, ali će oni biti prevaziđeni već krajem ove sedmice...

Novac
Još uvek ste u periodu pojačanih priliva, ali ove nedelje će i troškovi nekako da se razmašu. Moguće su popravke ili kupovina kućnih aparata.

Ljubav
I za slobodne i za zauzete, ovo je još jedna u nizu „povuci-potegni“ sedmice. Ako ste sami, ili nalećete na osobe koje vam ni malo nisu po volji, ili ako se vama neko dopadne – pod obavezno se ispostavi da je ta osoba zainteresovana samo za nešto prolazno, brzinski, s vremena na vreme....a vama to ne pada na pamet. Spremni ste da se posvetite, ali trenutno ni na vidiku nekoga kome bi vredelo pokloniti svoje vreme i trud....Ukoliko ste zauzeti, opet ste i vi i voljena osoba upali u svoje čuvene tripove što se ljubomore i kontrolisanja tiče. Oboje non stop nadgledate jedno drugo i pokušavate da otkrijete da li je druga strana verna...Ako ne ovo – onda ste u fazonu – svako na svoju stranu, pa kad se vidimo!

Zdravlje
Ako se bavite sportom ili rekreacijom – moguće su povrede tokom ove sedmice. Ukoliko ste stariji – reumatični bolovi u rukama i nogama.

Bilo bi dobro da ove nedelje izbegavate slatkiše, i da pokušate da ih zamenite voćem ili voćnim salatama. Takođe, energija vam je potrebna, ali ne prazne kalorije kroz grickalice ili brzu hranu, već kroz kvalitetne i izbalansirane obroke.

Posao
Ni poslovno ne stojite ni malo loše. Ono na šta biste trebali da obratite pažnju, pogotovo do polovine nedelje jesu neka vaša preterivanja – da li preterani zahtevi prema saradnicima, ili ćete pak pretovariti sebe obavezama, pa nećete znati gde udarate. Takođe, možete biti skloni da odugovlačite ili izbegavate obaveze koje su vam nezanimljive, pa iz tog razloga možete doći u kratkotrajni sukob sa saradnicima. Ne započinjite sa novim poslovima ili projektima, ukoliko prethodni niste priveli kraju! Zatrpaćete se!

Novac
Prilivi su i dalje vrlo korektni, ali vi možete tokom ove sedmice postaviti novi svetski rekord u brzini trošenja....razmislite malo o tome!

Ljubav
Sa voljenom osobom ili bračnim partnerom ove se sedmice možete gložiti uglavnom oko finansija ili dogovora oko planiranja zajedničkog vremena. No, sve su ovo sitnice koje mogu samo na kratko da ustalasaju vazduh i gde brzo dolazi do smirenja. Suštinski i vi i partner ste sada u vrlo korektnom odnosu i samo neka tako nastavi i dalje! Slobodne Vodolije su i dalje u fazonu ludila, jurnjave, zabave! Sve možete i ništa vam nije teško! Mnogo ćaskanja preko društvenih mreža, mnogo kontakata sa novim osobama preko izlazaka i provoda! U prevodu – vama je stvarno super! Ako se do sada niste zaljubili onako, do koske, verovatno i nećete. No, zato ćete imati odlične trenutke, odlične dane pred sobom!

Zdravlje
Male korekcije u ishrani i osećaćete se mnogo bolje. Ukoliko ste stariji pripadnik znaka – problemi sa meteoropatskim reakcijama i stanjima.

Umesto normalne i kvalitetne ishrane, uglavnom svoju glad zadovoljite u trenutku nekim slatkišem, grickalicama ili brzom hranom. Niste dete, ne treba vam govoriti da ovakav način ishrane nikako ne pogoduje stanju vašeg organizma...

Posao
Možete se itekako razočarati u nekog saradnika ili poslovnog partnera, pogotovo ukoliko vam je obećana neka pomoć ili podrška, a druga strana se sada izvlači i „pravi luda“. Takođe, vi lično izbegavajte da budete manipulativni prema drugima, jer to svakako neće izaći na dobro – samo možete pokvariti odnose sa nekim ljudima. Generalno gledano – sem ovih par sitnica, poslovno bi nedelja trebala da bude prilično mirna. Oni koji se bave privatnim poslom mogu imati veće troškove, vezane za reklamu.

Novac
Iako stanje vaših finansija nije ni malo loše, vi ste poprilično opterećeni ovim segmentom. Non stop imate osećaj nesigurnosti, koji nikako ne uspevate da kontrolišete....

Ljubav
Ukoliko vam je Venera u polju ljubavi tokom prošle nedelje donela emotivnu priču, vi se sada prebacite na deo teksta za zauzete....Ako ste pak prošli kroz prethodnu sedmicu bez ljubavnog ostvarenja, onda da znate da i ove nedelje postoji šansa za tako nešto. Doduše, ovo će biti jedna komplikovana, malo opsesivna, divlja, luda i strasna priča – ali, ni to nije loše! Obratite pažnju na period polovinom nedelje –možda baš tada, u tom trenutku osoba koja vam je namenjena odluči da vam bane u život! Pripadnici ovog znaka koji su u braku, mogli bi imati manjih trzavica tokom ove sedmice. Izvesni su problemi u komunikaciji i nerazumevanje. Ukoliko ste u vezi, vi ćete proći mnogo bolje – opušteni dani pred vama..

Zdravlje
Kod starije populacije, moguće su migrenozne glavobolje i meteoropatske reakcije. Mlađe Ribe bi mogle imati problem sa alergijama....

Autor horoskopa: Astro centar ''Moj astrolog'' - www.mojastrolog.rs
Astrolog: Olga (0906-200-600)

 

 

  • Da biste ostavili komentar morate biti prijavljeni na sistem!
    Prijava