Nedeljni horoskop: 7. - 13. maj 2018.

Pročitano: 1383 puta
Kategorija: Horoskop
Ocenite horoskop:
(0 glasova)

Predstavljamo Vam nedeljni horoskop za period od 7. do 13. maja 2018. godine!

Ove sedmice će vam biti potrebna veća količina energije, pa se potrudite da na vašoj trpezi češće budu meso i riba. Neka vaši obroci budu redovni i količinski dovoljni da biste mogli da funkcionišete kvalitetno tokom celog dana.

Posao
Zanimljiva i brza nedelja je pred vama. Doduše, više će vam odgovarati da radite sami, jer nećete dobro reagovati na pritisak od strane kolega i saradnika, a naročito autoriteta. Imate potrebu da dokazujete non stop da ste u pravu, a drugima to neće odgovarati. Ove sedmice možete imati zanimljive razgovore sa dosta ozbiljnim osobama, a neki od predloga koje budete čuli će vam u potpunosti odgovarati. Na dnevnoj bazi će biti manjih nepovoljnih dešavanja, ali ćete uglavnom brzo uspevati da ih prevaziđete.

Novac
Ove će nedelje dosta novca otići na neke troškove ili na vraćanje zaostalih dugovanja, kredite. Trenutno nisu povoljni uslovi za refinansiranje dugova.

Ljubav
Kvadrat Merkura sa Marsom i konjukcija sa Uranom koji postaju aktuelni tokom ove sedmice mogu doneti povećanje nervoze, pa i žučne rasprave sa emotivnim ili bračnim partnerom. Možete otkriti neko čudno ili skriveno ponašanje voljene osobe ili čak doći u posed poruka, prepiski, telefonskih razgovora. Takođe, izbegavajte vi lično skriveno ponašanje, bilo ono bezazleno ili ne, jer se to definitivno neće dopasti partneru. “Opasna mesta” su kontakti preko prijatelja ili društvenih mreža. Slobodni Ovnovi baš preko interneta mogu stupiti u kontakt sa vrlo zanimljivom osobom, koja čak ne živi daleko od vas. Pored dopisivanja, brzo bi trebali da krenu i susreti, a vikend vam je naročito dobar za početak emotivne priče.

Zdravlje
Naporna sedmica po pitanju zdravlja. Stres će biti pojačan a kod starije generacije Ovnova mogu se javiti problemi sa glavoboljama i pritiskom. Kod mlađih – virusne infekcije, upale.

Više će vam prijati lagana hrana i manji obroci – nešto što vam neće opterećivati varenje i stomak. Prija vam svo povrće, a odgovaraće vam i supice i čorbice sa malo mesa, a mnogo zeleništa. Meso i mlečne proizvode uzimajte umereno.

Posao
Nedelja u kojoj će poslovno – partnerski odnosi biti na nekoj vrsti ispita. Vodite računa o svojim izjavama i postupcima i potrudite se da razmislite pre nego što odreagujete na neku potencijalnu provokaciju. Ove sedmice vas malo može mučiti i konkurencija, čak i ona u najbližem poslovnom okruženju. Nije pravi trenutak da počinjete sa novim saradničkim poslovima, ali zato možete prihvatati dodatne angažmana, kojih bi u ovom periodu trebalo da bude više nego inače. Nadređeni mogu prenositi nervozu na vas.

Novac
Nekim rizičnim potezima i investicijama mogli biste tokom ovog perioda izgubiti novac. Sedmica u kojoj ćete imati troškove, verovatno oko kućnih aparata ili popravki u domu.

Ljubav
To što biste vi hteli od svojih emotivnih Ili bračnih priča je jedno, a šta se zaista na dnevnoj bazi dešava – nešto potpuno deseto. Ove sedmice ste oboje izuzetno tvrdoglavi i teško ćete pronalaziti kompromis po bilo kojim, iole ozbiljnijim pitanjima. Nervoza će biti prisutna i kod vas i kod partnera i bilo bi fino da kontrolišete svoje impulse i želju za raspravama. Što se slobodnih Bikova tiče, neko preko poslovnog segmenta vam nudi avanturu ili pak potencira na druženju sa vama, nadajući se da bi u nekom momentu moglo da dođe do konkretnijih situacija između vas dvoje. Nije problem “družiti se” ili uploviti u neko povremeno viđenje, dokle god ste svesni da ova osoba definitivno nije za vas.

Zdravlje
Manji problemi sa respiratornim traktom i plućima – verovatno kao posledica alergija. Takođe, vodite računa da se ne povredite u žurbi.

Pokušajte da želju za slatkišima pobedite, ili pak nađite alternative  - zasladite sebi život medom, voćnim salatama ili kolačima i tortama sa stevijom. Takođe, izbegavajte sve ono što će vas brzo i lako “zaokrugliti” – proizvode od belog brašna, punomasne mlečne proizvode i tako dalje….

Posao
Aktuelni aspekti upozoravaju vas na odnos sa poslovnim partnerima i šefovima. Imate itekako dobre mogućnosti da pokrenete neke situacije, ali morate dobro razmisliti, napraviti taktiku pa tek onda otpočeti sa realizacijom. Brzina donosi greške u koracima, a ishitrene reči i postupci mogu dovesti u pitanja neke, vama bitne poslovne odnose. Sam kraj radne nedelje donosi neočekivanu, vrlo dobru poslovnu ponudu koju valja uzeti u obzir. Vaša konkurencija je neumorna – pratite je jednim okom!

Novac
Povećanje troškova, kvarovi, ali i vaša impulsivnost, lakomislenost i razbacivanje novcem mogu vas dovesti do napete situacije sa finansijama.

Ljubav
Bilo kakvo sakrivanje i neiskrenost, i sa vaše, ali i sa partnerove strane, sada se može odraziti na vaš odnos. Neugodni aspekti vašeg vladara sa Marsom i Uranom, ali i opozitni aspekt partnerove planete sa Suncem, govore o tome da će komunikacija biti problematična, pogotovo ako neke tajne izađu na dnevni red. Pokušajte da više pažnje posvetite jedno drugom, budite otvoreni i iskreni i nemate razloga za brigu. Slobodni Blizanci svojim vedrim duhom i šarmantnošću neodoljivo privlače poglede suprotnog pola. Velika strast može buknuti između vas i jedne osobe, koju upoznajete ili preko prijatelja, izlaska ili eventualno preko društvenih mreža, interneta. Sve će se odvijati munjevitom brzinom.

Zdravlje
U ovoj ste sedmici vrlo osetljivog zdravlja. Moguće su prehlade, bakterijske ili virusne infekcije, ali i padovi, posekotine, povrede – sve zbog brzopletosti i nepotrebne žurbe.

Mislite malo na svoje krvne sudove, naročito ako ste stariji pripadnik ovog znaka, pa se potrudite da u ovoj nedelji izbegnete premasnu, prezačinjenu hranu, grickalice i neumerenost kada su slatkiši u pitanju. Pokušajte da “grickate” zdravo – suvo voće, lešnike, bademe, orahe.

Posao
Merkur u vašem polju karijere ove sedmice pravi kvadrat sa Marsom iz polja poslovno partnerskih odnosa, pa se čuvajte ishitrenih poteza i brzopletih izjava. Odnosi sa autoritetima i šefovima su non stop na nekoj granici, pa bi i ovde valjalo voditi računa da tu granicu ne pređete. U drugom delu nedelje moguće su neočekivane vesti i informacije, iznenadne poslovne ponude i preokreti u do tada ustaljenom načinu funkcionisanja. Prijaće vam promene u dnevnoj rutini, i nova dešavanja u poslovnom okruženju.

Novac
Vaša finansijska situacija je korektna, ali ove nedelje možete upasti u neke neplanirane troškove. Mogući su kvarovi kućnih aparata.

Ljubav
Venera u vašem polju tajni vas onako simpatično “čačka” i ubacuje vam u glavu misli o nekim tajnim ćućorenjima, dopisivanjima, flertovanjima. I vi lično se u ovom periodu osećate nekako življe, opuštenije, potrebne su vam promene i da se nešto dešava što će vas probuditi i učiniti da ponovo budete svoji. U ovakvim raspoloženjima Rakovi u emotivnim ili bračnim vezama mogu se čak odlučiti i da otpočnu neku tajnu priču….Što se tiče onih koji su slobodni, na brzu brzinu vam se može dopasti neko, vrlo podsticajna i zanimljiva komunikacija će krenuti odmah….a onda će se stvari dodatno ubrzati. U par dana možete proći sve nivoe – od simpatije i dopadanja, preko muvanja, pa čak i do zaljubljenosti. Srećno!

Zdravlje
Problemi sa cirkulacijom i pritiskom mogu opterećivati starije pripadnike ovog znaka. Mlađi Rakovi – više rekreacije, vodite računa o ishrani.

Vašem stomaku neće prijati prejaki začini, naročito ljuta hrana. Takođe, vodite računa da nekim neispravnim ili nedovoljno termički obrađenim namirnicama ne pokvarite stomak. Iz tog razloga izbegavajte brzu hranu.

Posao
Povremeno ćete tokom ove sedmice imati neodoljivu želju da nekom slatko odgrizete glavu ili makar da zaričete, onako Lavovski. Imate posla sa nekim komplikovanim osobama koje vas opterećuju svojim zahtevima ili primedbama i istinski iritiraju. Trebaće vam sva vaša snaga volje da ostanete hladnokrvni. Dešavaju se neke promene u radnom okruženju, a ako ništa drugo  - tempo je izuzetno užurban, pa ćete non stop juriti vreme i raditi sve u poslednjem trenutku. Ne dozvolite da vas izbace iz takta.

Novac
Iako su vaše predispozicije za zaradu tokom ove nedelje dosta dobre, izvesno je da će vam novac odlaziti na neke potpuno nepotrebne stvari. Malo štedite, nije to toliko strašno kao što izgleda….

Ljubav
Neka monotonija je zavladala u vašim emotivnim i bračnim relacijama. Ne bi to bio toliki problem, da cela situacija ne traje za vaš ukus, suviše dugo. Zato ćete, čisto rekreativno, da bi se nešto dešavalo, praviti malo drame i uzburkavati vodu, tvrdoglaviti se i isterivati svoju volju. Uz malo napetosti, ponovo ćete se osetiti živima, ponovo ćete funkcionisati bolje. Eh, dragi Lavovi – kraljice i kraljevi drame….Slobodni pripadnici ovog znaka uživaju u pažnji koju dobijaju od strane više osoba suprotnog pola. Taman možete da uživate u predstavi i da glumite nedodirljivog i neosvojivog. S druge strane – postoji osoba koja se VAMA istinski dopada, ali do nje je teško dopreti. I ona ume da se igra, kao i vi.

Zdravlje
Nestabilna nedelja po pitanju zdravlja. Previše iscrpljenosti kod mlađih Lavova, pa samim tim i slabog imuniteta. Podložnost virusnim i bakterijskim infekcijama. Osetljive tačke stomak, urinarni trakt.

Možda vi niste, ali vaš stomak je izuzetno “probirljiv” tokom naredne sedmice. Neke namirnice kao što su mesni i mlečni proizvodi, ni malo vam neće odgovarati. Prija vam kuvana hrana – variva, supe, ali i svo zeleno povrće.

Posao
Imate nečiju veliku podršku i nemojte nekim impulsivnim potezima ili izjavama prokockati poverenje koje vam je dato. Verujem da imate štošta da kažete, ali merite svoje reči u ovom periodu. Ukoliko imate neka poslovna putovanja, budite malo oprezniji u saobraćaju svakako, ali i pre odlaska pripremite dokumentaciju, jer se može dogoditi da one najbitnije papire zaboravite. Svaka vrsta pregovora sada će ići dosta komplikovano i uz tenziju, ali krajnji rezultat može biti izuzetno povoljan po vas.

Novac
Prilivi su dobri. No, postoji potreba da vrlo obazrivo baratate svojim finansijskim sredstvima. Ako sve ne iskalkulišete kako treba, možete biti na gubitku.

Ljubav
I vi i partner ste trenutno u nekoj nervoznoj fazi i ukoliko oboje ne budete vodili računa o svojim postupcima i izjavama, lako može doći do većih problema i rasprava. Iako će ovo biti kratkotrajne epizode, ipak one iza sebe mogu ostaviti negativna osećanja i razjedinjenost. Problemi jednim velikim delom mogu ići zbog finansija ili zbog mlađih članova porodice. Slobodne Device mogu nekoga upoznati u svojoj okolini, seminaru ili na kraćem putovanju, ali vam je jako aspektovan i segment poznanstava i dešavanja preko društvenih mreža. Neko vas može na brzinu privući i aktivirati strasni element u vama. Ova nedelja bi mogla označiti početak jednog izuzetno burnog i nepredvidivog odnosa.

Zdravlje
Morate tokom ove sedmice biti na oprezu. Negativni aspekti po pitanju saobraćaja, ali i mogućnosti za povrede svake vrste. Gledajte gde idete.

Izbegavajte slatkiše, gazirane sokove, brzu hranu, pohovano, prženo, “teške” sosove, majonez. U obzir dolazi presno, kuvano, blanširano, dinstano. Potrebno vam je više ribe, jaja, mladog sira, mesa – ali u ograničenim količinama i isključivo pileće, ćureće.

Posao
Vaše su poslovne pozicije prilično dobre u ovom periodu, ali postoji par stvari na koje morate obratiti pažnju. Bićete osetljivi na kritiku svog poslovanja (a može je biti tokom ove nedelje) i trebaće vam mnogo strpljenja i tolerancije da pređete preko nekih postupaka ili reči saradnika ili šefova. Brz tempo i mnogobrojna dešavanja zahtevaće od vas da se izuzetno dobro organizujete, a i tu ćete imati mali problem. Problemi sa kompjuterima i mobilnim telefonima, aparatima – u drugom delu sedmice.

Novac
Mogućnosti za zaradu će vam se neočekivano otvarati. Ipak, zbog nešto rizičnih aspekata koji su aktuelni, budite oprezni u baratanju novcem i u investicijama.

Ljubav
Mars u polju doma u kvadratu sa Merkurom u vašem polju ozbiljnih emotivnih partnerstava ove nedelje stavlja na iskušenje vaše bitne relacije. Ovo može biti naporan period, ukoliko dozvolite da se nesuglasice razmašu i otrgnu kontroli. Oboje lako reagujete na sitnice i kao da tražite kavgu. Pokušajte da u odnos unesete više živosti, optimizma, lepih dešavanja. Promenite nešto u vašoj ustaljenoj svakodnevici. Slobodne Vage mogu neočekivano preko prijatelja ili interneta stupiti u kontakt sa osobom koja živi nešto dalje od njih, u drugom gradu ili čak inostranstvu. Prijaće vam razgovori i neka opuštena komunikacija, razumevanje. Imate mogućnosti i za nova poznanstva na kraćem putovanju, seminaru.

Zdravlje
Promenljiv pritisak, naročito kod starijih Vaga. Kod mlađe populacije – povremeno izražena nervoza i stress.

Još jedna nedelja u kojoj ćete morati da se borite sa svojim “gladima” i da se trudite da održite neki zdraviji način funkcionisanja. Izbegavajte punomasne mlečne proizvode, svinjsko meso, mesne prerađevine. Okrenite se ribi, zelenom lisnatom povrću, medu.

Posao
Kad se sad bacite na posao u ovoj sedmici, čudo ćete da napravite! Pokrenuli ste se ogromnom brzinom, prosto “brišete” prepreke pred sobom i teško je da će bilo šta moći istinski da vas zaustavi. Da vas iznervira da, ali da vas zakoči – ne. A te nervoze će biti koliko vam duša ište. Neke kolege i saradnike ćete « oduvati » sa par biranih reči. Koncentracija vam je ogromna, usredsređenost i fokusiranost takođe. Iako ste dobri i što se organizacije tiče, biće nekih nepredviđenih situacija, ali stoji vam prilagođavanje.

Novac
Velika količina novca može proći kroz vaše ruke ove sedmice. Problem je u tome, naravno, što će samo proći a neće se i zadržati….

Ljubav
Par “varničavih” trenutaka tokom ove sedmice sa emotivnim ili bračnim partnerom. Pazite, vaš odnos je sada na vrlo klizavom, tankom ledu. Ne zaboravite da vas uskoro očekuju vrlo neobični i burni aspekti i već tokom ove nedelje pripremite se za njih, na taj način što ćete i vi i voljena osoba težiti kompromisu, toleranciji, poštovanju dogovoru….Nemojte posle da bude – “nismo znali….” . Slobodne Škorpije – uključili ste svoje funkcionisanje na strast i osvajanje, krenuli ste u akciju i nemate nameru da odustanete od osobe koju želite. Ne bih baš da vas razočaram, ali čini mi se da ste naleteli na prilično tvrd orah….Može vas privući osoba koja je mlađa od vas, preko posla ili preko društvenih mreža….

Zdravlje
Zglobovi, glavobolje, padovi, promenljiv pritisak, povrede. Cela paleta neugodnih situacija koje vas mogu spopasti tokom ove sedmice.

Mnogo je toga što treba izbegavati tokom ove nedelje od namirnica, pa je možda bolje fokusirati se na ono što smete i što vašem probavnom traktu odgovara. Korenasto  i zeleno lisnato povrće –da. Riba –da. Voće u umerenim količinama – da.

Posao
Obaveza ćete imati preko glave, ali ćete (a verovatno samo vi znate kako) izlaziti na kraj sa njima. Tokom ove sedmice stoje vam mogućnosti za rasprave, nesuglasice sa onima sa kojima radite na dnevnoj bazi, ali i sa autoritetima. U ovom periodu nećete biti zadovoljni ni nadoknadom za ono što radite, i možete pokrenuti i ta pitanja. Ne očekujte da vam šefovi po ovom pitanju aminuju, moraćete da se junački izborite za svaki dinar više. Ako radite sa strancima – očekujte povećanje obima poslovanja.

Novac
Ne baš “slatka” nedelja kada su troškovi i ulaganja u pitanju. Pokušajte ove prve da zauzdate koliko god je to u vašoj moći. Investicije bilo koje vrste izbegavajte.

Ljubav
Trebaće vam svo strpljenje ovog sveta za koliko toliko normalno funkcionisanje sa partnerom. Problem je u tome što vi tog strpljenja sad ič nemate. U prevodu – dobro došli u sedmicu koja će i vama i voljenoj osobi na nos izaći. Problemi se vezuju za nepoverenje, za finansije, za organizaciju zajedničkog vremena. Udahnite duboko, izbrojte do deset i zakoračite u ovu sedmicu. Srećno! Slobodni Strelčevi će tokom ove sedmice imati mogućnosti da uđu u neku neobaveznu priču, avanturu, povremeno viđanje. Takođe, stoji vam šansa da upoznate nekog dosta interesantnog preko društvenih mreža, osobu koja je nešto mlađa od vas, ali totalno drugačija od bilo koga koga ste do sada susretali….

Zdravlje
Problemi sa probavom, hroničan umor kod mlađih pripadnika znaka. Kod starije generacije – krvna slika i krvni sudovi.

Nemate vremena za opuštenost i uživanje, pa ćete u ovoj nedelji biti skloni brzoj hrani, pekarama,čisto da pojedete nešto « s nogu ». Ovo se može odraziti na vašu probavu, pa bi bilo dobro da ovakav način ishrane izbegavate.

Posao
Imate ogromnu volju, energiju, snagu – ali je veliko pitanje da li je usmeravate u pravom smeru ili je rasipate na poslove i na ljude od kojih nikakvu korist nećete videti. Osobe koje su oko vas i sa kojima pokušavate da ostvarite neki projekat, posao, saradnju – totalno su neodgovorne i lakomislene i teško je da ćete uspeti da ostvarite prave dogovore. S druge strane – vi lično ste u velikoj žurbi, pritisnuti nekim rokovima, a situacije na dnevnoj bazi vas vraćaju korak unazad. Polako, preguraćete i ovu nedelju….

Novac
Ne zanosite se nekim investicijama, jer je malo verovatno da ćete korist od toga videti. Čuvajte ono što imate.

Ljubav
Dosta neugodni aspekti aktiviraju se tokom ove sedmice i mogu dovesti u pitanje stabilnost između vas i voljene osobe. Rasprave će biti iznenadne, ali kratkotrajne i samo od vas dvoje zavisi da li će otići u nekom neželjenom pravcu u većoj meri. Ukoliko ste u braku – savet – ove jake energije koje sada funkcionišu između vas dvoje možete okrenuti u drugom pravcu – usmeriti se na neko veće sređivanje stambenog prostora, napraviti promenu rasporeda itd….Što se tiče slobodnih Jarčeva – Sunce u vašem polju ljubavi i dalje vam daje dobre prilike za nešto novo na emotivnom planu. Najviše su naglašene mogućnosti za nove osobe kroz segment društvenih mreža, eventualno – preko kolega na poslu.

Zdravlje
Variranja pritiska kod starijih Jarčeva. Kod mlađih – brzina i užurbanost mogu doneti mogućnost povređivanja, pada, udarca.

U najidealnijoj varijanti – ove biste sedmice trebali da živite maltene samo na voću i povrću (više ovo drugo). No, pošto je retko šta u životu idealno – možete da konzumirate i meso (pomalo), ribu (više), jaja (povremeno ali ne tako često), med (svakodnevno). Prosto, jel da ?

Posao
Konkurencija, eventualni tajni dogovori ili uplitanje u situacije na brzinu, biranje strana i tako dalje – sve vam ovo tokom sedmice u koju ulazite može izazivati probleme, nervozu, negativnu energiju. Za vas je najbolje da se u potpunosti posvetite svom redovnom poslu i sve druge priče maknete u stranu. Mogući su i nesporazumi i problemi sa nadređenima, sa saradnicima, pa čak i sami sa sobom. Organizacija će vam biti dosta loša, fokusiranost slaba a brzopletost naglašena. Cuvajte živce, trebaće vam….

Novac
Dosta promenljivo po pitanjima novca. Prilivi nisu problem, ali troškovi – i potrebni, ali i oni nepotrebni – jesu. Pokušajte da ne rasipate ono što imate.

Ljubav
Bilo da ste slobodni ili zauzeti, ove sedmice će vam se smešiti mogućnosti za ulazak u tajne, ali izuzetno vatrene emotivne priče. Kvadrat Merkura koji vlada vašim poljem ljubavi sa Marsom, planetom akcije i libida, dovešće do vrlo intenzivnih momenata sa nekim i malo je verovatno da ćete uspeti da odolite. Ukoliko ste zauzeti, pa šta da vam kažem – bilo bi divno da ne « skrenete » u mutne vode tajnih avantura, jer ste i sami svesni da to kad tad može izaći u javnost…..Ukoliko ste slobodni – vama te tajne ni nisu toliki problem, osim ukoliko ulazite u odnos sa zauzetom osobom…a zbog toga se možete pokajati….U drugom delu nedelje su aspekti najintenzivniji – akcija i gromka dešavanja kreću !

Zdravlje
Naglašen stres, glavobolje, problemi sa pritiskom. Takođe – mogućnosti za probleme u saobraćaju i povrede.

Brza hrana, grickalice, mesne prerađevine – sve ovo biste trebali da izbegavate tokom nedelje u koju ulazite. Povremene napade gladi pokušajte da obuzdate grickanjem svežeg povrća ili voćnom salatom. Još uvek imate manjih problema sa probavom.

Posao
Postoje osobe koje jako veruju u vas i koje vas iz sve snage podržavaju. Cenite njihovu podršku i pomoć i potrudite se i da je opravdate. Ove nedelje ćete imati manjih problema sa konkurencijom i sa nekolegijalnim potezima od osoba kojima ste okruženi. Suviše verujete u ljudsku dobrotu i poštenje i možete se jako neprijatno iznenaditi. Neke velike promene se dešavaju u vašem radnom okruženju i iako vas u prvom trenutku mogu uznemiriti, one su suštinski izuzetno pozitivne po vas.

Novac
Potpuno neplanirani troškovi ili obaveze koje ste zaboravili poremetiće vaše planove po pitanjima novca. U ovoj sedmici mogući su i nešto manji prilivi nego inače.

Ljubav
Planeta koja vlada vašim partnerstvima – Merkur, ali i Jupiter koji vlada vašim znakom – u nekim su napetim aspektima tokom ove sedmice, pa bi bilo dobro da i vi i voljena osoba pokušate da na neki miran i fin način rešite svaki potencijalni problem. Ukoliko dozvolite da vas rasprave i negativna energija povuku, možete samo dodatno zamrsiti stvari i još više iskomplikovati celu situaciju. Problemi se mogu javljati zbog obostrane nesigurnosti i nervoze. Slobodne Ribe opet imaju mogućnosti za udvarače preko poslovnog segmenta, ali i preko društvenih mreža. No, moram da primetime da se ni jedna od ovih osoba ne uklapa u ono što biste vi želeli, tako da su male šanse za neka ozbiljnija dešavanja….

Zdravlje
Manji problemi sa stomačnim delom, ali kod nekih od vas – i sa hroničnim umorom. Pokušajte da se više odmarate i naspavate.

Autor horoskopa: Astro centar ''Moj astrolog'' - www.mojastrolog.rs
Astrolog: Olga (0906-200-600)

 

 

  • Da biste ostavili komentar morate biti prijavljeni na sistem!
    Prijava