Nedeljni horoskop: 16. - 22. oktobar 2017.

Pročitano: 1874 puta
Kategorija: Horoskop
Ocenite horoskop:
(0 glasova)

Predstavljamo Vam nedeljni horoskop za period od 16. do 22. oktobra 2017. godine!

Još je jedna energetski zahtevna sedmica pred vama u kojoj će vam biti potrebno da dopunite svoje baterije kvalitetnim obrocima. Preporučuje vam se više mesa, ali ne i mesnih prerađevina, naročito onih industrijskih. Što se povrća tiče, najviše će vam odgovarati spanać i cvekla.

Posao
Iako ova nedelja neće biti baš toliko problematična, kao što su one koje su iza vas, još uvek je vrlo prisutan problem sa obavezama, ali i komunikacijom sa onima sa kojima sarađujete. Dogovori ne idu onako kako ste vi zamislili, iako je prisutna potreba za kompromisom i sa vaše i sa druge strane. I dalje ćete morati da vrlo obraćate pažnju na svaku reč i na svaki detalj, jer zbog istih može dolaziti do zastoja. Iako su dani ispred vas povremeno naporni, nećete biti spremni da odustanete od svojih ciljeva.

Novac
Početkom sedmice očekuju vas troškovi. Takođe, iako ćete biti povučeni mogućnošću neke zarade na brzinu, savetuje vam se da dobro razmislite o svojim koracima.

Ljubav
Nedelja u kojoj negativnosti i loša energija polako iščezavaju iz vašeg odnosa sa voljenom osobom ili bračnim partnerom. I na dalje ne mogu da kažem  da će baš sve da bude „cakum pakum“, jer ipak je Mars na poslednjim, vrlo nezgodnim stepenima Device, ali zato mlad Mesec u polju partnerstava govori o tome da ulazite u jednu novu životnu fazu kada su vaše bitne relacije u pitanju. U svakom slučaju – malo mirnije, sa dosta manje potresa i boljom atmosferom – za ovu sedmicu – više nego dosta. Slobodni Ovnovi – za vas pravi period da prihvatite udvaranje osobe koja vam onako, vrlo šarmantno i zanimljivo skreće pažnju na sebe. Uživajte u komunikaciji, koja će biti više nego inspirativna, prepustite se i neka priča krene sama od sebe....

Zdravlje
Potrebno vam je više odmora nego inače. Povremeno osećate da ste pri kraju svojih snaga. Posvetite se sebi, opustite se, hranite se pravilnije.

Želećete da probate nova jela, nove recepte, nove začine. Takođe, ove sedmice ćete radije, naravno ukoliko ste u mogućnosti, prošetati do omiljenog restorana, nego se petljati po kuhinji. Ovo je za vas period u kome je naglašena potreba za uživanjem i opuštenim obrocima u krugu onih koje volite.

Posao
Sada je pravi trenutak da se „spusti lopta“ u nekim dogovorima i da komunikacija sa saradnicima krene jednim normalnijim tokom. Iako i u ovom periodu ima nekih napetih situacija i povremenih zastoja zbog okolnosti koje vas koče, generalno – pred vama se ipak otvaraju jače mogućnosti nego do sada. Mlad Mesec u polju koje se vezuje za poslovnu svakodnevicu, obaveze i odgovornost govori o tome da ulazite u period sa jačim poslovnim aktivnostima, ali i šansama. Otvaraju se mogućnosti za nove saradnje.

Novac
Neke uplate koje ste očekivali početkom nedelje mogu se prolongirati, a neke od njih će ipak sačekati sledeću sedmicu. No, prilivi iz drugih izvora nadoknadiće ovaj manjak u vašem budžetu.

Ljubav
Venera, vladarka vašeg znaka, rasterećena od nekih teških aspekata, napreduje kroz znak Vage, donoseći Bikovima mirnije dane sa voljenom osobom ili bračnim partnerom. Iako će partner i dalje povremeno pokazivati „baksuzluk“ i terati inat u nekim situacijama, vama je sada neuporedivo lakše i da mu se prilagodite, ali i da svojom pozitivnom energijom i dobrim raspoloženjem, utičete i na njega. U svakom slučaju, okolnosti u vezama i brakovima polako se smiruju i okreću u vašu korist. Slobodni Bikovi lepršaju, koketiraju, flertuju, druže se. Zanimljive su osobe oko vas, ali su vaše misli na nekoj drugoj strani. Prirasla vam je za srce i uvukla se u misli jedna osoba, i nadate se da ćete sa njom uspeti da ostvarite nešto mnogo više. Za sada – samo lepi razgovori.

Zdravlje
Prijaće vam da promenite nešto u načinu ishrane, prijaće vam šetnja i neka lakša rekreacija. Bolje se osećate i to je sada već primetno.

Dok vaš vladar napreduje kroz znak Škorpije, pravi je trenutak za čajeve koji će vam pročistiti krv, detoksifikovati organizam. Takođe, doprineće smanjenju mogućnosti za neke urinarne probleme. Čaj od koprive, peršuna, kukuruzne svile – sami izaberite.

Posao
Mnogo dešavanja oko vas, pa ćete povremeno delovati nesređeno i neorganizovano. Suviše žurite, a u toj žurbi ne primećujete da pravite greške ili da svojim postupcima ljutite one koji su oko vas. Jasno je da biste vi da menjate nešto na brzinu, ali i sami vidite da sada važi ona fraza – preko preče, naokolo bliže. Pustite, ako je to ikako u vašoj moći, da stvari idu svojim tokom. Svakako nastavite sa realizacijom svojih planova, ali nemojte se nervirati ako vidite da to ne ide onako kako ste očekivali. Ima dana za megdana.

Novac
Nestabilnost po pitanju finansija je moguća već na samom početku nedelje i ovaj će vas „mini potres“ pratiti sve do kraja ovog perioda. Moguće je da je u pitanju veći izdatak za kuću ili člana porodice.

Ljubav
Venera u vašem polju ljubavi, zabave i životnih zadovoljstava donela vam je osobu koja vas je debelo zainteresovala. Ne samo da vam se uvukla pod kožu, već čini da prosto treperite od strasti i uskomešanosti u stomaku. Mlad Mesec u vašem polju ljubavi svakako vam sada otvara nove prilike i mogućnosti da ostvarite svoje želje. Zato, pripremite se za ljubavno osvajanje! Što se Blizanaca u emotivnim i bračnim vezama tiče, vi i partner sada možete funkcionisati savršeno, ali samo ako svesno izbegavate bilo kakvu mogućnost za raspravu. Jake energije koje su u ovom periodu između vas dvoje najbolje je trošiti kroz zajedničke aktivnosti koje vam oboma prijaju, ili kroz strast. Ne idite u pravcu nekih sukoba, jer bi to moglo biti prilično intenzivno i burno.

Zdravlje
Starijim Blizancima mogući su problemi sa krvnom slikom, ali i bakterijskim infekcijama urinarnog trakta. Mlađi pripadnici znaka su dobro, mada povremeno dosta nervozni.

Mlad Mesec u drugom delu nedelje donosi Rakovima odličnu mogućnost da krenu sa novim režimom ishrane, dijete, da se okrenu novim, zdravijim životnim navikama. Ako ste u mogućnosti, posetite nutricionistu, da vam odredi pravilan raspored i sastav obroka.

Posao
Tokom ove sedmice, iako imate nekih jako pozitivnih momenata vezanih za poslovni segment, moraćete da se prilagođavate drugima. Takođe, potrebno je da uložite veliki trud u neke saradnje, iako će vam to povremeno dosta teško padati, najviše iz razloga što ste već istrošeni i umorni od prethodnog perioda. No, koliko god sve išlo polako i uz prepreke, evidentno je da se stvari otvaraju pred vama. Možda nećete u potpunosti realizovati neki dogovor ili posao, ali i to će se ubrzo pokrenuti.

Novac
U prvoj polovini nedelje, novac će vam prosto leteti iz džepova. Neće to biti jedan veliki trošak, već gomila malih, posle kojih ćete ostati „goli kao pištolj“.

Ljubav
Jupiter u vašem polju ljubavi još uvek se nije pokazao kako treba – u prevodu – nema novog ljubavnog početka slobodnim Rakovima. No, to ne znači da vam nije lepo i zanimljivo – ima mnogo dobre komunikacije, nekih novih osoba u vašem životu, a ima i provoda i radosnih trenutaka. Od drugog dela nedelje vreme je i da vi intenzivnije krenete u akciju. Što da vas drugi osvajaju, kada vi možete da zavedete njih i zavrtite im mozak? Rakovi u emotivnim i bračnim vezama dobili su notu smirenja kroz planetu Veneru, a sada vas očekuje i nov, bolji emotivni početak sa partnerom, obzirom da se mlad Mesec dešava u vašem polju doma i stabilnosti. Ne treba zaboraviti i da vam se polje dece polako puni planetama, pa neki od vas mogu poželeti i prinove....

Zdravlje
Mogućnosti za padove, povrede, naročito u prvom delu sedmice. Ne gledate gde idete, rasejani ste, pa je potrebno da vodite računa i u saobraćaju.

Još ove nedelje Sunce vaš vladar, nalazi se u znaku Vage, koji vama i ne odgovara baš energetski, jer se često osećate umorno i izduvano. Potrebno vam je nešto da vas „digne“, pa pokušajte da pojačate ishranu jajima, orašastim plodovima, crnom čokoladom, spanaćem, džigericom.

Posao
Bar do polovine nedelje – ne otpočinjite ništa novo, ne sklapajte neke dogovore, jer bi oni bili ili problematični, ili ništa posebno ne biste izvukli iz njih – samo mnogo nerviranja. Bacite se u akciju u ostatku ovog perioda, pravite planove, rešavajte ono što je ostalo iz proteklog perioda, i pravite okvirne dogovore. Najbolje je da samo, formalno potpisivanje bilo čega, ostavite za narednu sedmicu. Neke poslovne šanse će vam se otvoriti, dobićete zanimljivu ponudu o kojoj će vredeti razmisliti.

Novac
Još ove sedmice Mars je u vašem polju finansija, pa ćete lakše disati kada ova planeta izađe. Do tada, teret troškova i obaveza još uvek postoji, a prilivima ste onako, delimično zadovoljni.

Ljubav
Ako ste do sada sedeli i čekali da vam ljubav sama od sebe padne sa neba, sada bi već bio pravi trenutak da počnete i sami da se aktivirate u ljubavnoj potrazi. Od ove sedmice kreće vreme uzbudljivih susreta, novih poznanstava i jedne mnogo bolje atmosfere u vašem društvenom životu. Osobe koje dolaze u vašu blizinu biće harizmatične, šarmantne i vrlo interesantne – baš kao i vi. Neki lepi dani su pred vama, pa se potrudite da ih iskoristite do maksimuma. Lavovi u emotivnim ili bračnim vezama su onako – okej, ništa spektakularno, ali realno gledano – nije ni loše. Možda bi sada bio dobar momenat da malo poboljšate kvalitet veze u kojoj ste, da se opustite i da sa partnerom češće izlazite, razgovarate, da provodite neko podsticajnije i zanimljivije vreme zajedno.

Zdravlje
Niste loše, ali niste ni savršeno. Menjate raspoloženja, imate oscilaciju energije, a neki od vas će imati i pad imuniteta, doduše blag. Kod starijih Lavova – manji problemi sa kožom.

Teško je održati balans po pitanju ishrane, kada je čovek okupiran problemima ili je u nekom intenzivnom stanju, zar ne? Tako i vi ove sedmice – povremeno se „pogubite“, odete u neku rasejanost i zamišljenost, a na hranu zaboravite.....

Posao
Lepa vest je da je ove nedelje mlad Mesec u vašem polju finansija i poslovne stabilnosti. Loša je da njegovo delovanje nećete osetiti odmah, tako da slobodno računajte da vam je i ova sedmica onako nervirajuće, iritirajuće, nestabilna. Dobro je što i neke ljude i neka svoja promenljiva raspoloženja uspevate da držite pod kontrolom, i što ste počeli da „gurate“ svoje, ne odustajući od zadatih ciljeva. Aktivirajte se u potrazi za novim poslovnim mogućnostima, jer vam je polje komunikacije jako.

Novac
Ova vam je sedmica u varijanti – evo priliva, evo troška. Slažete ih kao tortu, malo jedni, malo drugi. Kad sve saberete, verovatno ćete biti na nuli. Strpite se, biće tu poboljšanja vrlo brzo.

Ljubav
Slobodne Device su ostvarile neko novo poznanstvo ili su se uplele u jednu komunikaciju, koja ih polako, sve više „uvlači“ u sebe. Od samog početka ove sedmice ste u nekom zanosu, maštate, sanjarite na javi, a u glavi vam se vrte scene pune strasti od kojih prosto ključate. Sve je to lepo i krasno, ali nadam se da umete da budete strpljivi, jer ništa vam drugo ni ne preostaje. Za sada nema realizacije, ali nadam se da će vam i ovo što se događa itekako prijati.....Device u emotivnim ili bračnim vezama su kao nešto popravile odnos. Međutim, pitanje je koliko je to zaista boljitak, a koliko ste vi u stvari pustili da sve ide tako kako ide....pa dokle stigne. Radite na strasti, jer ovaj segment sada može da vas dodatno „iščupa“ i doprinese da se osećate bolje.

Zdravlje
Starije Device neka obrate pažnju na uro-genitalnu problematiku. Ako je potrebno, otiđite i do lekara. Kod mlađih pripadnika znaka – variranje energije, povremena iscrpljenost i stres.

Za vas je sada najbolja varijanta da jedete manje obroke, da uzimate dosta tečnosti i da izbegavate premasnu ili prezačinjenu hranu. Manjih tegoba sa varenjem bi moglo biti, a da biste izbegli nadimanje – ne jedite na brzinu i dobro zažvaćite svaki zalogaj.

Posao
Mlad Mesec u polju ličnosti govori o tome da drage nam Vage ulaze u jednu novu životnu fazu, u kojoj će težiti da na svaki način izbiju u prvi plan. Vreme radi ovaj put za vas, pa nemojte da se lomite i nervirate, ionako ćete dobiti sve što vam po zaslugama pripada. Ako ste dobro radili, nadajte se i dobroj nagradi. Ako niste – e, pa ko vam je kriv. To što ćete povremeno biti u nedoumici, u nekim bojaznima i strahovima, što ćete se brinuti i sikirati, to vam je u ovom periodu potpuno normalno.

Novac
Naravno, zaboravićete da morate da platite nešto, i kada vam početkom nedelje ispostave račun, džabe ćete se bečiti. Platite, to je vaš dug. U ostatku sedmice, korektno što se novca tiče.

Ljubav
Sa Venerom i Suncem, a ove sedmice – i mladim Mesecom u polju ličnosti, pa ko će sa vama izaći na kraj?? Slobodne Vage grade jednu finu komunikaciju, vrlo suptilno, nežno i šarmantno rečima zavode osobu koja im se dopada. Vi kad se ušećerite, pa čovek bi pomislio da te najdivnije biće na ovom svetu! Dobro, niste možda baš toliko slatki, ali šta vam fali....U svakom slučaju, nastavite drage i dragi moji, jer se bliži vaš momenat osvajanja. Samo tako, fino i polako....i nadajte se najboljem. Vage u emotivnim ili bračnim vezama ove sedmice su u boljem fazonu definitivno. Doduše, još uvek vam je vladar partnerskih odnosa iza leđa, što znači da vaše voljeno biće ima svoje momente ludila i zvocanja, ali vi sada bez ikakvih problema ili prelazite preko toga ili uspevate da uvedete harmoniju u svoj odnos.

Zdravlje
Da nije tog stresa i zabrinutosti koja se povremeno javlja, mlađe Vage bi bile skroz ok. Kod starijih – povremeno vas muči stomak.

Vaš vladar koji je na poslednjim stepenima Device govori da Škorpije itekako moraju da obrate pažnju na svoj način ishrane. Kad god „skrenete“ sa nekog pravog puta, imaćete stomačne probleme. Od varenja, nadimanja....i ostalog....

Posao
U polju ličnosti su vam Jupiter i Merkur, i šta više hoćete. Imate dašak sreće na svojoj strani, a imate i sposobnost da pokrenete svoje planove, kao i da napravite dobre dogovore. Ne sporim, možda su vaši planovi za ovaj trenutak preveliki, ali malo po malo – rešićete ih, brže ili sporije. Ionako imate period od više od godinu dana da poslovno „rastete“, pa vi izvolite. Pošto vama ionako nikad ništa ne pada sa neba, ne očekujte to ni sada. Bacite se na posao, i nadajte se najboljem. Biće to sve dobro.

Novac
Para ima, ali ih nema dovoljno. Na to se naviknite. Bitno je što je situacija koliko toliko stabilna, pa i ta neka dugovanja uspevate relativno lako da zatvorite.

Ljubav
Venera vam je iza leđa, Sunce vam je iza leđa, ove nedelje se tu smešta i mlad Mesec, a kada sledeće uđe i vaš vladar u polje tajni, e onda će cela ekipa biti na okupu. Dvojako značenje imaju ovi aspekti za one u vezama i brakovima – ili ćete ćutati i voleti se, trudeći se da maksimalno održite svoju intimu i ne puštate nikoga u svoj mali svet.....ili ćete pak krenuti da razmišljate o nekim brljanjima sa strane, da primećujete da vam neko „šalje signale“ na koje vi itekako reagujete. Na koju ćete vi lično stranu, evo ja lepo ne znam. To vam zavisi i od vaših ličnih natalnih predispozicija, ali i od toga kako se u ovom trenutku osećate....Što se slobodnih Škorpija tiče, vama je jedna osoba u glavi i iz nje ne izlazi. Ne mogu da potvrdim da tu još uvek ima značajnijih dešavanja, ali definitivno postoji komunikacija koja prija....

Zdravlje
Ako postoje bilo kakve tegobe koje se vezuju za urinarni trakt i bubrege, kao i za genitalnu regiju, bilo bi baš fino da prošetate do lekara. Ne lečite se sami, to neće dati prave rezultate.

Trude se Strelčevi da budu umereni ili da se zdravije hrane. Ne poričem, stvarno ste rešili da se sredite u ovom segmentu. E sad, drugi je problem što vam se sve nekako nameće da grešite, da kršite sopstvena pravila...u prevodu – ne možete da odolite nekim namirnicama, pa nikako....

Posao
Ono što vam je izuzetno dobro, jeste da imate veliku podršku od strane drugih. Sada možete aktivirati nekog prijatelja, kolegu, nekog „preko veze“ da biste ostvarili ono što vam je potrebno. Lepo zamolite, iznesite svoj slučaj i više je nego izvesno da će vam se izaći u susret. Ono što je onako, bezveze, jeste što vam je polje karijere i dalje pod uticajem Marsa, pa tu ne može u ovom periodu biti mirno i stabilno. No, i ovaj tranzit je pri svom kraju, pa već od sledeće nedelje očekujte neke pozitivnije promene.

Novac
Nije savršeno, ali je prilično solidno. Nekima od vas se nudi mogućnost da refinansiraju postojeća dugovanja ili da uzmu nov kredit. Razmislite o tome, dobro.

Ljubav
Venera se baš lepo smestila u vašem polju prijatelja, društvenosti, društvenih mreža. Sa te strane slobodnim Strelčevima ove nedelje idu neke fine emotivne prilike. Biće tu lepih poznanstava, biće kontakata sa osobama sa kojima ćete se skroz povezati, sa kojima ćete se „skopčati“ koliko odmah. Da li će se nešto konkretnije dogoditi ove sedmice? Pa iskreno, ne bih rekla, ali to vas ne sprečava da u svemu što se dešava itekako uživate. Za one u vezama i brakovima – vaš vladar i vladar partnerstava su u istom znaku, što bi jel da, trebalo da kao donese da se vas dvoje bolje razumete. Problem je što je taj znak Škorpija, pa se vi možete danas razumeti, a sutra već ratovati. Ja glasam da pokušate da idete na prvu stranu, a vi radite kako god hoćete....

Zdravlje
Opterećeni ste nekim situacijama već duže vreme, pa nije ni čudo što je kod vas još uvek jako prisutan stres. Neki od vas mogu imati i problema sa spavanjem. Starijima – urinarni trakt.

Jarčevi ove sedmice svaki svoj obrok pripremaju sa posebnom pažnjom. Uživaju i u pripremi, ali i u degustaciji, kao i u zadovoljnim osmesima onih koje su pozvali na ručak....Pravi je trenutak i da isprobate neke nove recepte ili mešavine začina. Uživajte, zaslužili ste.

Posao
Mlad Mesec u vašem polju karijere govori da Jarčevi ulaze u novu poslovno – životnu fazu. Ne očekujte preokret preko noći, jer se to samo u bajkama dešava, ali očekujte da polako gradite svoju poslovnu budućnost. Za neke od vas, prave prilike će se javiti već tokom ove sedmice. Ipak, zbog malo „muljavih“ aspekata, savetujem vam da ne pristanete baš odmah, već da date sebi dovoljno vremena da razmislite, da vam se sve lepo „slegne“. Idete napred polako, ali sigurno, iz dana u dan sve bliže svom cilju.

Novac
Početkom nedelje čuvajte novčanike. Vodite računa da vam pare ne ispadnu, ili da vam ih ne ukradu. Takođe, tada su mogući neki troškovi koje niste planirali. Ostatak sedmice je dobar po vas.

Ljubav
Venera je iz dana u dan sve bliža aspektu sa Saturnom koji vlada vašim znakom. Stvarno je odličan momenat da vam „naleti“ neka fina pričica, ili makar da konačno skontate da neko već postoji tu blizu vas, samo do sada niste obratili pažnju na tu osobu. Nemojte ove dobre aspekte potrošiti na neku drugu stranu, na primer kroz posao, pokušajte da se više otvorite za mogućnosti...Vaš vladar Saturn vam je iza leđa, pa možda ne želite da primetite ono što vam se nudi. Ne zatvarajte oči pred ljubavnim šansama. Jarčevi u emotivnim i bračnim vezama se definitivno u ovom periodu osećaju bolje. Vi funkcionišete mirnije, stabilnije, pa je samim tim i kontakt sa voljenom osobom rasterećeniji. Vaša bolja polovina vas može iznenaditi u drugom delu nedelje nekim zanimljivim predlozima. Saslušajte i poslušajte....

Zdravlje
Ukoliko ste pripadnik starije generacije, od drugog dela sedmice počećete da osećate olakšanje po pitanju tegoba koje su vas mučile u prethodnom periodu. Mlađi – solidno.

Ove su sedmice Vodolije u potpunosti nepredvidive, pa čak i kada je hrana u pitanju. Želećete da probate i nove ukuse, ali i da uživate u omiljenoj hrani. Potrebno vam je dosta energije, pa preporučujemo meso, jaja, banane, i naravno – puno voća i povrća.

Posao
U poslovnom segmentu – stvari dolaze neočekivano, iznenada, na brzinu. I ne moraju da budu uopšte loše, da se razumemo. S jedne strane, stoji nerviranje. S druge strane, stoji da sve što se sada dešava može da vodi u itekako pozitivnom i dobrom pravcu. U prevodu – kakva god da situacija naleti ove sedmice, vi ćete uspeti na pravi način da izađete sa njom na kraj i povedete je ka onome što vama odgovara. Koristite ove aspekte da promenite ono što je već suviše dugo statično kod vas.....

Novac
Ne uplićite se u neke nove šeme za zaradu. Samo će pojedine Vodolije uspeti da profitiraju na ovome...Ostali, držite se redovnih zarada i priliva, koji sada i nisu toliko loši....

Ljubav
Ako ste slobodni danas, već sutra možete biti zauzeti. Samo, pitanje je kakva će to „zauzetost“ da bude, iskreno....U prevodu, ljubavne šanse sada padaju sa neba, ali te ljubavne šanse nisu za pravu, stabilnu, dugu emotivnu vezu. To su pre šanse da se „dignete“, da se dobro provedete, zabavite, da se malo igrate neobaveznosti i kombinovanja. Naravno, možete i da se upustite u neku povremenu ili tajnu priču sa osobom koja je zauzeta. Nebo vam nudi sve i svašta. Na vama je da li ćete bilo šta od toga i prihvatiti....Vodolije u emotivnim vezama i brakovima neka povuku ručnu kočnicu i prestanu da se konfrontiraju sa voljenom osobom. Jeste da vas dvoje umete da s vremena na vreme protresete temelje vaše veze, ali bilo bi baš fino da sada budete malo oprezniji, jer kod nekih od vas prekid može biti trajan..

Zdravlje
Starija generacija Vodolija može tokom ovog perioda imati problema sa krvnim pritiskom, cirkulacijom. Mlađi pripadnici znaka – stres, nervoza, glavobolje.

Neki od vas su već primetili da su se zaokruglili, što je posledica lošeg načina ishrane, ali i preterivanja sa grickalicama, slatkišima. Da biste oporavili svoj organizam, potrebna vam je lagana hrana, sa manje mesa, ali više svežeg i barenog povrća.

Posao
Početkom nedelje može doći do nekih nesporazuma sa poslovnim saradnicima ili partnerima. Moguće su kratkotrajne konfuzije, ili pak neke „brljotine“ i sa vaše i sa njihove strane. Na svu sreću, ovo je prolazno i nemojte dozvoliti niti da vas dotiče, niti da utiče na odnos sa onima sa kojima radite. Mars još uvek pravi pometnju u vašem polju poslovnih partnerstava, ali ove sedmice ćete lakše izlaziti na kraj sa njim, jer više ne želite da se opterećujete niti nervirate. Neke dugotrajne probleme sada možete rešiti.

Novac
Solidna je situacija kada je finansijski segment u pitanju. Neke obaveze morate da zatvorite, ali to će relativno lagano proći.

Ljubav
Dok vi izmaštate savršenu priliku, tri ne baš toliko savršene vam prođu ispred nosa, a da ih ni primetite, pošto vam je glava u oblacima. Kako god okrenuli, poenta je sledeća – kod slobodnih se mogu dešavati sada neki povremeni kontakti i komunikacija, ali ništa ne pokazuje da se ide u nekom ozbiljnijem pravcu. Ona ljubav, da vas iz cipela istrese, ona koju želite i o kojoj sanjate – e ta još ne dolazi. Ili se zadovoljite onim što vam se nudi, ili nemojte. Vaš život, vaši izbori, vaša stvar. Ribe u emotivnim ili bračnim vezama dobrim su delom uspele da „ispeglaju“ situacije sa voljenom osobom koje su ih u proteklom periodu izbacivale iz takta. Biće tu još nekih sitnijih trzavica ove sedmice, ali nadam se da ćete sa tim uspeti da izađete na kraj. Ako hoćete i želite, možete ostvariti potpuno skladnu komunikaciju sa partnerom.

Zdravlje
Vaš energetski nivo se diže i sada je vreme da se uhvatite u koštac sa nagomilanim problemima u zdravstvenom segmentu.

Autor horoskopa: Astro centar ''Moj astrolog'' - www.mojastrolog.rs
Astrolog: Olga (0906-200-600)

 

 

  • Da biste ostavili komentar morate biti prijavljeni na sistem!
    Prijava