Nedeljni horoskop: 21. - 27. mart 2016.

Pročitano: 879 puta
Kategorija: Horoskop
Ocenite horoskop:
(0 glasova)

Predstavljamo Vam nedeljni horoskop za period od 21. do 27. marta 2016. godine!

Pošto je ove sedmice vladar vašeg znaka, Mars, u dobrom aspektu sa Punim Mesecom, savetujemo vam da ove nedelje konzumirate hranu koja će vam pročistiti krv i uticati na kožu. Zeleno povrce, voce (naročito limun i pomorandža), beli luk, orasi, bademi, semenke suncokreta i susama.

Posao
Ulazak Sunca i Merkura u vaš znak svakako će pogodovati jednom velikom poslovnom pokretu, naročito što se saradnje sa inostranstvom i strancima tiče. Vi lično ćete biti vrlo aktivni, komunikativni, ažurni i možete na mnogo lakši način pokrenuti ono što vas interesuje. Mnogo toga ćete uspeti u ovoj nedelji da privedete kraju uspešno, naročito što se poslovnih saradnji tiče. Vreme za konkretnije dogovore sa potencijalnim poslodavcima onima koji su nezaposleni. Ovnovima koji se bave umetničkim ili kreativnim zanimanjima, ovo je period koji može doneti veliki uspeh i afirmaciju.

Novac
Novac vam prilično haotično odlazi. Mogućnost gubitaka kroz investicije ili kroz vaše ili tuđe pokušaje mahinacija. Mogućnosti pokretanja sudskih postupaka radi naplate dugova. Vodite računa o tome da obaveze isplaćujete na vreme.

Ljubav
Ove sedmice potrebno je upozoriti Ovnove koji su u dužim emotivnim vezama i brakovima. Naime, Pomračenje i Pun Mesec u znaku Vage i vašem polju ozbiljnih partnerstava, iskušenje je za sve odnose u kojima u poslednje vreme stvari nisu funkcionisale kako treba. S jedne strane, dobro je to što se vidi da vi možete biti faktor smirivanja nekih neugodnih i tenzičnih situacija...ali sa druge strane, moram opomenuti one koji „sede na dve stolice“ to jest, imaju tajnu emotivnu aferu. Naime, postoji itekakva verovatnoća da vaša zanimacija sa strane bude otkrivena, a verujte mi da bi to izazvalo istisko pomračenje odnosa u kome ste. Upozoreni ste, a vi sad vidite šta ćete sa tim. Vi, slobodni – ne časite časa. Možda aspekti nisu savršeni, ali su više nego dobri da se uleti onako, na brzinu, u jednu žestoku avanturu. Čak je verovatno da ovo preraste u nešto zaista zanimljivo i trajno. Sreća je na vašoj strani.

Zdravlje
Mlađa populacija odlično, dok je starijima i dalje aktuelan pad imuniteta.

Pun Mesec se tokom ove sedmice nalazi u vašem polju zdravlja i životnih navika, pa je pravi trenutak da uvedete neke pozitivne novitete u segment ishrane. Možete odraditi detoksikaciju time što ćete 23,-eg samo konzumirati vodu i na taj način pročistiti svoj organizam.

Posao
Poslovni segment se tokom ove sedmice pokreće u velikoj meri. Nekih nejasnoća i nerešenih situacija može biti samo  početkom sedmice, već posle toga ulazite u period kada će se saradnje odvijati jednim nesmanjenim tempom, a nove mogućnosti se otvarati pred vama. Jedini problem tokom ovog perioda je to što su vaša očekivanja i želje u neskladu sa trenutnim mogućnostima. Ne zalećite se u neke poslove o kojima nemate dovoljno informacija ili koje su na neki način na ivici sive ekonomije. Saradnje sa strancima funkcionišu jako dobro, a i privatnici mogu biti zadovoljni rezultatima.

Novac
Dobri prilivi novca tokom ovog perioda, ali i ovde važi upozorenje da dobro preispitate sve mogućnosti pre nego što se zatrčite u neka ulaganja. Stoje mogućnosti gubitaka, stoji neisplativost. Zato se okrenite redovnim izvorima prihoda i smanjite troškove za kuću koji su u ovom periodu povećani.

Ljubav
Kod slobodnih može doći do velikog emotivnog ushićenja, ali pojedini će se vrlo brzo suočiti i sa padom. Naime, sve se otvara da Bikovi tokom ovog perioda uđu u emotivni odnos koji će biti od samog početka ispunjen velikim očekivanjima i romantičnim poletom. No, pošto i sami znate da bajke ne postoje (a i neki vrlo nezgodni aspekti su tu) jako je lako moguće da shvatite da vas ova osoba ne zaslužuje. Neki drugi Bikovi će pak u ovom periodu biti skloni povratku u prošlost ili ulasku u emotivne veze koje su po nekim svojim elementima slične onima koje su iza njih. Oni koji su u emotivnim vezama i brakovima imaju povremeno probleme u komunikaciji sa partnerom. Pored ovoga, sumnja i ljubomora mogu biti aktuelne i sa vaše, ali i od strane voljene osobe. Period nije baš najpogodniji da vaši emotivni odnosi funkcionišu stabilno, pa se oboje potrudite da ne dolazi do nesporazuma i konflikata.

Zdravlje
Mogućnosti trovanja hranom, pićem, tabletama, generalno – velika zatrovanost u fizičkom, ali i u psihičkom smislu. Problemi sa alergijama, varenjem. Šetajte se, rekreirajte, jedite zdravo.

Pun Mesec je tokom ove sedmice u opoziciji sa vladarem vašeg znaka, Merkurom, pa je ovo pravi momenat da „savladate“ neke svoje navike, naročito one prema brzoj hrani i grickalicama.  Učinite i svojim bubrezima uslugu i počnite da koristite čaj od maslačka ili kukuruzne svile.

Posao
Mesec vlada vašim poljem posla i novca, a njegovo pomračenje u znaku Vage, znaku partnerskih saradnji, može označiti prekide ili preispitivanja bitnih poslovnih relacija. Nemate razloga za zabrinutost niti za žaljenje čak iako se nešto ovog tipa dogodi, jer su vam nove mogućnosti za realizaciju u potpunosti otvorene. Ovo je dobar period i za one koji su trenutno bez posla da se aktiviraju i pronađu nešto za sebe. Prijatelji vam mogu biti od velike pomoći, naročito ako ste privatnik. Odlično su postavljena i sva umetnička i kreativna zanimanja. Velika inspiracije i ideje koje vas vode ka uspehu.

Novac
Vaše polje srećnih okolnosti jeste aktivirano, pa je lako moguće da pojedini Blizanci tokom ovog perioda osvoje i po neki dobitak u igrama na sreću. Ipak, ne ulažite mnogo i ne rizikujte previše. Dobri prihodi vam idu i od dodatnih i honorarnih poslova. Mogućnost sudske tužbe za neplaćeni račun.

Ljubav
U vašem polju ozbiljnih partnerstava i braka tokom ove sedmice Saturn kreće retrogradnim hodom. Iako kažu da je njegovo dejstvo teže kada ide unazad, u ovom periodu vi ipak dobijate mogućnost da svoje važne relacije dovedete do stabilnosti i ispravite greške iz prethodnog perioda. Iako još uvek ne postoji potpuno razumevanje, možda ni spremnost od strane partnera, da se neki problemi prevaziđu, ipak je ovo dobra sedmica za vas dvoje da se usmerite ka zajedništvu i povratite onu nit koja vas je spajala. U vašem polju ljubavi se tokom ove nedelje dešava i Pun Mesec, kao i njegovo pomračenje, pa je očigledno da ste pri kraju jednog perioda zastoja i nemogućnosti da postignete zadovoljavajući ljubavni život. Dobićete priliku za pokretanje preko prijatelja, društvenih mreža, izlazaka, pojedini čak i preko poslovnih okolnosti. Doduše, sigurno je da neki od vas neće želeti ništa stabilnije tokom ovog perioda.

Zdravlje
Starijoj populaciji su mogući problemi sa zubima i krvnim sudovima, jačim glavoboljama. Mlađi bi kro ovaj period trebali da prođu relativno mirno.

Pun Mesec, vaš vladar, i to u znaku Vage, doneće vam povećanje potrebe za dobrim zalogajem, naročito slatkišima. Ako ne povedete računa, u ovim danima ćete očas posla nabaciti par kilograma na sebe. Potrebna je dobra hidratacija organizma, više voćnih sokova i čajeva.

Posao
Pomračenje i Pun Mesec u znaku Vage, koja vlada partnerskim odnosima, ali i privatnim poslovima, definitivno je upozorenje za Rakove da tokom naredne sedmice nauče da naprave kompromis i „spuste loptu“ onda kada to bude bilo potrebno. Ne možete uticati na ponašanja i postupke druge strane učesnice, ali se potrudite da vi svojim nastupom ne provocirate razmirice i eventualno dovedete saradnički odnos u neku vrstu zapećka. Saturn je krenuo retro u polju poslovnih obaveza, i trenutak da pokrenete sve ono što ste planirali u prethodnom periodu je došao. Usmerite se ka drugim prostorima.

Novac
I sami znate da postoje zaostale obaveze koje još uvek ne znate kako da uglavite u svoj kućni budžet. Počev od ove sedmice, osećaćete sve veću stegnutost, pa je vreme da makar malo po malo počnete da se rešavate nekih dugovanja. Prihodi u ovom periodu ne zadovoljavaju vaše potrebe.

Ljubav
Pošto se tokom ove sedmice dešava Pun Mesec, ali i pomračenje vladara vašeg znaka, nisam sigurna koliko je to dobra predispozicija za racionalno i jasno razmišljanje kada je ulazak u neku emotivnu vezu u pitanju. Zato upozorenje slobodnima da tokom ove sedmice, ako se i dogodi neko novo poznanstvo, ne očekuju previše, ali i da se ne zaleću...da se ne bi žalili posle kako su zavedeni i ostavljeni. Što je najinteresantnije, sigurna sam da ćete privući mnogo udvarača, a vi sada gledajte kako ćete sa njima izlaziti na kraj. Ako pričamo o emotivnim vezama i brakovima, onda znajte da ta „priča“ može imati vrlo nezgodan kraj. Nećemo je nazivati tragedijom, ali drama će svakako biti prisutna. Naime, Pomračenje se dešava baš u vašem polju doma i očigledno je da će bračne zajednice biti pod jednom velikom presijom. Doduše, ovo ne traje od skora, i vas dvoje ste bili svesni da imate problema. Sad rešavajte kako znate.

Zdravlje
Zdravstveni segment ni u ovom periodu nije sjajan. Očigledno je potrebno da mnogo više pažnje posvetite sebi, svom organizmu. Imunitet vam je i dalje najslabija tačka.

Odličan je trenutak da neke stvari „prelomite“ u sebi. Već neko vreme se zanosite mišlju da uvedete novine u ishrani, i sada, sa aktivnim Punim Mesecom, to i možete. Zbog promenljivog krvnog pritiska u ovoj sedmici, savetuje vam se da uzimate kapi od gloga ili tablete žen šena.

Posao
Na samom početku sedmice moglo bi biti sitnije problematike vezane za komunikaciju sa poslovnim saradnicima. Vi nećete biti spremni da odustanete od svojih planova (a ni svog mišljenja) i to će se na kraju ispostaviti kao odličan potez. Dogovori mogu biti postignuti, a naročito će se Lavovima otvoriti šanse za inostranstvo i strane partnere. Period je dobar i za one koji su nezaposleni, ali samo ako su spremni da pristanu na neke uslove koji im neće u potpunosti odgovarati (verovatno visina nadoknade za posao koji obavljaju). Neke obaveze čekaju da im posvetite svoju pažnju, ne gomilajte ih.

Novac
Iako su prilivi krenuli uzlaznom linijom, vaša dugovanja i veliki troškovi ih prate u stopu. Kako god okrenulo, ispada da jedva krpite kraj sa krajem. Nije vreme za ulaganja i dalje, iako vas mogu povući obećanja poslovnih saradnika. Možete se suočiti sa gubitkom.

Ljubav
Ulaskom vašeg vladara, Sunca, u znak Ovna, stvari na emotivnom planu su krenule na bolje. Lupila vas je jedna žestoka, pozitivna energija, pa ćete lakše funkcionisati sa emotivnim ili bračnim partnerom. Vi ste dobro raspoloženi, gledate na život sa vedrije strane, puni optimizma (možda čak i preteranog) pa će pojedini Lavovi koji su u dužim emotivnim vezama početi da ozbiljno razmišljaju da se konkretnije vežu sa voljenom osobom. No, nemojte zaboraviti da Saturn, koji vlada vašim poljem ozbiljnih odnosa tokom ove sedmice kreće unazad. Očigledno je da još neke stvari u svojim vezama morate preispitati pre nego što se odlučite za zajednički život ili brak. Pustite da stvari idu svojim tokom i ne brzajte. Oni koji su slobodni ušli su u period koji će im doneti mnogo zabavnih i veselih trenutaka sa suprotnim polom. Ipak, teško je da ćete sa ovoliko šansi pred sobom zaista poželeti da se sa nekim ozbiljnije vežete.

Zdravlje
Prelazak Sunca u znak Ovna vam odgovara u zdravstvenom smislu, ali ne treba zanemariti da vladar polja zdravlja ove sedmice kreće retrogradno. Problematika sa imunitetom.

Pun Mesec je tokom ove sedmice baš u vašem polju hrane. Mogli biste da otpočnete takozvanu dijetu po Mesečevim menama i da tog 23,-eg budete samo na vodi i eventualno  prirodno ceđenim voćnim sokovima. Učinićete veliku uslugu svom organizmu, pogotovo što ste svesni povremenih tegoba.

Posao
Promenljiva sedmica u poslovnom segmentu. Prva polovina može doneti nerazumevanja i odlaganja nečega što vam je stalo da završite što pre. Moguće je da će vaše reakcije biti malo burnije, što bi dovelo do problema u partnerskim odnosima i saradnjama. Prepoznajte svoj interes i naučite da popustite onda kada je to potrebno. Ako ne budete poštovali ove principe poslovanja, moguće je da će pojedine saradnje biti dovedene do prilično bezizlazne situacije. Ona brzina i promene koju priželjkujete, sada ne može biti ostvarena, pa se prilagodite koliko je to u vašoj moći tempu drugih od kojih zavisite.

Novac
I dalje će postojati napetost u finansijskom segmentu. Raskorak između priliva i dugovanja i troškova koji rastu nesmanjenom brzinom. Neke novce možete zaraditi kroz dodatne i honorarne poslove, ali to će taman biti dovoljno da zakrpi neke druge „rupe“ u budžetu.

Ljubav
Slobodne Device mogu u ovom periodu intenzivnije početi da razmišljaju o nekom bivšem emotivnom partneru, ili će isti pokazivati naznake da želi da uspostavi komunikaciju sa vama. Vidite šta ćete sa ovom problematikom i na koji način ćete to rešavati, a u međuvremenu – otvaraju vam se šanse i za nešto novo. Doduše, to verovatno samo vuče konotaciju nečeg neozbiljnog, povremenog, neobaveznog. Za sada nema naznaka stabilnih početaka neke emotivne priče. Ako ste u braku ili u emotivnoj vezi, vreme je da vi lično napravite neke konkretnije pomake ka rešavanju problematičnih situacija sa partnerom. Period iz koga ste izašli je ostavio posledice sa kojima se još uvek borite i očigledno je da vaš odnos ne stoji na najstabilnijim temeljima. Ako ste voljni, ova nedelja će doneti priliku da povučete poteze koji vas na lakši i brži način mogu vratiti jedno drugom. Promenite sebe da biste promenili okolnosti.

Zdravlje
Prelazak vašeg vladara, Merkura, u znak Ovna, doneo je priliv jače energije i to da se osećate bolje u zdravstvenom smislu. Ipak, i dalje su, naročito kod starije populacije, ugroženi žuč, jetra, varenje.

Pun Mesec tokom ove sedmice u vašem znaku delovaće dvostruko. U tom periodu ćete biti skloni pojačanom izbacivanju vode iz organizma, pa se savetuje da se hidrirate dovoljno. Takođe, doneće vam pojačan apetit koji ćete morati da kontrolišete da ne biste nabacili pokoji kilogram.

Posao
Em je Pomračenje i Pun Mesec u vašem znaku, em je poslovni period sam po sebi dosta naporan, pa ćete funkcionisati u vrlo promenljivom raspoloženju....i  sa isto tako promenljivim rezultatima. Istina je da ćete napraviti neke značajnije pomake u saradnjama gde ste već bili spremni da dignete ruke...ali je isto tako istina da sve ono što želite sada nećete moći da obavite. Bićete povremeno zatrpani poslovnim obavezama i nećete moći da posvetite punu pažnju jednom dogovoru. Takođe, počeće da izlaze na dnevni red i neki vaši propusti ili greškice iz prethodnog perioda, koje ćete morati da rešavate.

Novac
Novac će vam dolaziti od dodatnih poslova, ali i pored ovih dopunskih prihoda nećete biti u mogućnosti da završite sve ono što ste planirali kada je zatvaranje nekih obaveza ili dugovanja u pitanju. Takođe, još uvek izbegavajte mutne finansijske situacije ili neka veća ulaganja.

Ljubav
Pun Mesec i pomračenje u vašem znaku žestoko će vas prodrmati u emotivnom smislu. Za one u vezama i brakovima ovo je period kada ste lako povredljivi, kada vrlo sumnjate u partnerovu vernost i iskrenost. S druge strane, ni vi lično niste skloni da budete baš u potpunosti „čisti“ tako da su u odnosima moguće kojekakve papazjanije, i sa vaše ali i od strane voljene osobe. Da će se neka bura dići, hoće, ali dobro je što ćete ipak dosta brzo uspeti da pregurate sve ovo i da nastavite dalje zajednički. Ukoliko ste slobodni, definitivno vam nije baš pravi trenutak da izgubite glavu za nekim. Previše ste željni ljubavi, previše emotivni, a one priče koje vam se otvaraju vuku karmičku konotaciju, to jest – veliki zanos, ali u najavi i velike probleme. Takođe, lako se može dogoditi da nešto započnete, da biste vrlo brzo shvatili da su vaša očekivanja izneverena. Pa naravno, kada su bila potpuno nerealna i kada niste hteli da zaista „vidite“ osobu sa kojom ulazite u odnos.

Zdravlje
Više pažnje i dalje morate posvećivati stomačnom delu. Savet za vas je da uvedete neke promene u ishrani. Starijima javljanje hroničnih problema.

Pun Mesec (pa još i pomračenje) ove sedmice se dešava u vašem polju podsvesti, ali u dobrom aspektu sa vladrarom vašeg znaka, Marsom. One promene koje u ovom periodu pokrenete, ne samo u ishrani, već i u fizičkim aktivnostima, ostaće kao trajna dobrobit za vas.

Posao
Ulazak Sunca i Merkura u polje poslovnih obaveza i aktiviranje vladara vašeg znaka, Marsa, daće Škorpijama tokom ove sedmice jedan veliki energetski impuls i podsticaj u poslovnom segmentu. Istina je da ćete neke planove morati da preispitate i promenite, ali ipak je pred vama dobar period za pokretanje novih poslovnih saradnji i dogovore koji će dati dobre rezultate. Saturn tokom ove sedmice u polju posla i novca kreće retrogradnim hodom, pa je ovo vreme da sve ono iz prethodnog perioda ponovo izbacite na dnevni red. Više se aktivirajte oko dogovora sa strancima.

Novac
Ono što mora biti vaš prioritet tokom ove nedelje jeste da vodite računa o svojim troškovima koji se konstantno povećavaju, iako vi pokušavate da ih ograničite. Očigledno je da nešto ne radite kako treba. priliva ima, ali nikako da budu dovoljni da zapuše sve rupe u vašem budžetu.

Ljubav
Tokom ove sedmice vladar vašeg znaka, Mars, počinje da „usporava“ i da se priprema za svoj retrogradni hod koji će nastupiti tokom aprila. I vi ćete u emotivnom segmentu početi na neki način da se povlačite, preispitujete relacije u kojima ste i u svakom slučaju zadaćete zadatak partneru, koji će početi da razmišlja šta se dešava sa vama i zbog čega se tako ponašate. Škorpije u emotivnim relacijama kao da su izgubile jasan pogled u to šta žele i očekuju od veza u kojima su. Možete i partnera doživljavati na drugačiji način, čak u nekim trenucima biti obuzeti razmišljanjima da druga strana nešto krije od vas. Ne izgleda mi kao da će doći do bilo kakvih pucanja i odvajanja, ali je ovo definitivno vreme stagnacije. Oni koji su slobodni osećaju privlačnost prema nekom, ali je veliko pitanje da li će tu bilo šta konkretno i uraditi. Previše razmišljate, premalo delujete i moguće je da će sve ostati i na dalje nedefinisano.

Zdravlje
Popravljanje u zdravstvenom segmentu je više nego očigledno. Možda će stariji imati manju problematiku sa cirkulacijom i krvnim sudovima.

Vama je tokom ove sedmice potrebna hrana koja će pomoći vašoj jetri da „odradi“ detoksifikaciju organizma. Dan započnite čašom mlade vode sa limunom, a od povrća (koje je u vašem slučaju naročito blagotvorno) koristite najviše brokoli, crni i beli luk, šargarepu, kupus i kelj.

Posao
Onima koji se bave privatnim biznisom otvaraju se dosta dobre mogućnosti, ali je savet za vas da se ne zatrčite ili da vam ne postanu suviše „gladne oči“. Idite polako, bez nekih velikih ulaganja i troškova i pustite da stvari dođu na svoje mesto, jer bi se neki od ovih poslova u narednom periodu mogli pokazati kao jako isplativi. Generalno – dosta toga uspevate da završite od onoga što ste planirali, a dobijate i podršku koju možda niste ni očekivali. Jako će se pokrenuti sve ono vezano za strance, pa su mogući i poslovni putevi i dogovori. Završite neke obaveze koje vam stoje nad glavom, ne puštajte da se gomilaju.

Novac
Sve ono vezano za finansije se pokreće mnogo sporije od onoga što ste planirali ili očekivali. Koliko god vas „svrbeli prsti“ ne investirajte novac u neke neproverene poslove, ali pokušajte i da obuzdate svoje troškove. Možete pokušati da sudski naplatite neko dugovanje.

Ljubav
Slobodni Strelčevi će se tokom ove sedmice zaljubiti „za sve pare“. Lupiće vas zanos posred čela i nećete znati gde je levo. Koliko će vas ova lepota držati, to je već drugo pitanje, ali to ćemo ostaviti vremenu da da svoj sud. Oni u bračnim relacijama definitivno će imati problem. Od vas dvoje samo zavisi da li ćete i na koji način uspeti da ga prevaziđete, ali budite sigurni da vas čeka jedna sedmica u kojoj ćete često biti pod stresom zbog nerešene situacije u braku. Najbolje će još proći oni pripadnici znaka koji su u dužim emotivnim vezama. Ne znači da vi i partner nećete imati svojih napetih momenata tokom ovog perioda, ali ćete nekako lako uspevati da ih rešite. Dosta toga sada zavisi zaista od vas i od vaše spremnosti da neke stvari „ispeglate“. U suštini, potrebno je da shvatite gde su vaše greške i da ne oklevate da ih ispravite. Na taj način će se bilo koji problem između vas i voljene osobe dosta lako srediti.

Zdravlje
Ova sedmica je pomalo problematična u zdravstvenom segmentu. Mogu se javiti i neki hronični problemi, naročito sa kičmom, ali je generalno najaktivniji pad imuniteta.

Tokom ove sedmice vladar vašeg znaka, Saturn, kreće retrogradnim hodom. Ovo je vreme da se zapitate šta možete uraditi za sebe i da ispravite neke loše navike za koje već vidite da vam smetaju. Pokušajte da uvedete nešto novo, a topao savet za vas bi bilo veće korišćenje đumbira, i kao začina i u vidu čaja.

Posao
Svakodnevica vam je obojena sitnim problemima koji vas izbacuju vrlo često iz takta. Obilčno neke situacije iskrsavaju u poslednjem trenutku, baš onda kada ste pomislili da ćete uspeti da posao završite bez problema. Imaćete tokom ove sedmice i razmimoilaženja u komunikaciji sa poslovnim saradnicima, dogovore će biti teško postići, a moguće je da ćete morati da pristanete i na neke uslove koji vam ne odgovaraju u potpunosti. Tokom ove sedmice i konkurencija se može aktivirati u većoj meri i pokvariti vam neke poslovne planove vrlo neočekivano. Još uvek su aktuelni povremeni problemi sa papirima.

Novac
Nepovoljna nedelja u finansijskom segmentu. Upozorenje da ne ulažete stoji i dalje za vas, jer je više nego verovatno da će vas ovo uvesti u gubitak. Koliko god pokušavali da kontrolišete troškove, trenutno to ne možete postići. Zato – ipak stoji mogućnost dodatnih poslova.

Ljubav
Mesec, koji vlada vašim ozbiljnim partnerstvima, biće pomračen tokom ove sedmice, a vladar vašeg znaka, Saturn, krenuće retrogradnim hodom. Očigledno je da sada postoje predispozicije za neke malo dublje raskole u emotivnim vezama. Partner će biti prilično emotivan i lako povredljiv a vi možda nećete biti na visini „zadatka“. Nadam se samo da se u vaše sukobljavanje neće umešati i sumnja i ljubomora, jer bi to samo dodatno začinilo ovu ljubavnu dramu. I pored tenzičnog perioda, smatram da možete očuvati svoje emotivne relacije, malo na mišiće, a malo zbog toga što ipak shvatate vrednost i značaj jedno drugog. Pojedini Jarčevi mogu u ovom periodu osetiti poriv da se opet upuste u nešto sa bivšim emotivnim partnerom. Drugi pak imaju dobre predispozicije da započnu vezu koja će od samog svog početka odisati ozbiljnošću i namerama i vas i druge strane da se posvetite ovom odnosu.

Zdravlje
I sami ste svesni da vam zdravstveni segment trenutno nije najsjajniji. Promenite navike u ishrani, krećite se više. Starijoj populaciji mogu se vratiti neke hronične tegobe.

Sa Venerom u polju hrane teško je da možete u ovom periodu „pobeći“ ili biti karakter kada su neki fini zalogajčići u pitanju. Ako ne možete da se uzdržite, onda ok, ali makar pomozite svom organizmu kombinacijom voća – limun, pomorandža, grejpfrut i podignite imunitet.

Posao
Odličan je trenutak da se aktivirate u novim dogovorima i da ostvarite komunikaciju sa poslovnim partnerima koji vas interesuju. Veći broj poslovnih putovanja takođe može biti aktuelan, a moguće je da će neki od vas otići i put inostranstva dogovora radi. I pored ovih dobrih predispozicija za uspeh, i dalje je samo polje posla pod dosta teškim uticajima, koji vam mogu doneti da vaša očekivanja ne budu ispunjena. Sad, možda je pitanje da li ste očekivali previše ili se ponadali da će neka obećanja biti ispunjena, a onda se suočili sa realošću koja i nije toliko dobra. Ne odustajte, ono pravo tek dolazi.

Novac
Možete se razočarati kada shvatite da ste dobili mnogo manje od onoga što ste očekivali. Neki poslovni dogovor nije isplativ u onoj meri u kojoj vam je to predstavljeno. I troškovi su tokom ovog perioda povećani, pa ne razbacujte novac a ni ne posežite za nekim ulaganjima, jer se verovatno neće isplatiti.

Ljubav
Slobodne Vodolije imaju pred sobom nedelju kada će prioriteti biti okrenuti ka zabavi, uživanju i možda čak malo promiskuitetnom ponašanju. Neko bi rekao da funkcionišete kao da ste „pušteni sa lanca“. No, nije to ni toliko loše ako vam je baš samo provod na pameti. Međutim, ukoliko želite da ostvarite neku trajniju vezu, malo je verovatno da će vam se pružiti prilika za tako nešto. Uživajte bez opterećenja, jer ovaj je život samo jedan (tako kažu) a ljubav će doći onda kada bude vreme za nju. Ukoliko ste u emotivnoj vezi ili bračnoj zajednici, pokušajte da sa partnerom sada funkcionišete maksimalno iskreno i otvoreno. Potrebno je da komunicirate i da porazgovarate o svemu što muči i vas, ali i voljenu osobu. Naovaj način ćete uspeti da lako prevaziđete neku problematiku, koja se provlači još iz prethodnog perioda. Sve se može srediti mnogo brže i lakše nego što mislite.

Zdravlje
Vladar polja zdravlja, Mesec, tokom ove sedmice je pomračen. Obratite pažnju na imunitet, a starijima mogući problemi sa bubrezima, kožom, alergijama.

Tokom ove sedmice više vam odgovaraju posna mesa – piletina i ćuretina, kao i riba – naročito skuše, pastrmke, eventualno oslić. Potreba za slatkim je i dalje pojačana, pa pokušajte da je zavarate svežim ili suvim voćem, naročito bananama i jabukama. Možete praviti i šejkove.

Posao
Sunce i Merkur u vašem polju posla i novca definitivno će stvari u poslovnom segmentu podići na jedan viši nivo. Malo ćete se uzdići, pošto je očigledno da je iza vas period kada ste bili u stagnaciji i teško ste mogli bilo šta da postignete. Aktuelne su sada saradnje sa strancima, ali konsultujte se sa nadređenima oko svih svojih poteza, jer kao da su vas u ovom periodu uzeli „na zub“ i motre svaki vaš potez. Zato je saradnja sa kolegama više nego dobra i od njih možete imati veliku podršku za neke svoje planove. U ovoj nedelji ne odlučujte na brzinu i budite spremni na kompromis sa poslovnim partnerima.

Novac
Novčani prilivi će tokom ove sedmice početi da rastu. Ono što vam je još uvek bolna tačka jesu troškovi i dugovanja. Možete pokušavati da ih regulišete, aktivirajući se u dodatnim poslovima, ali mi se čini da ćete se ovde mnogo naraditi za malo novca. No, bolje nešto nego ništa.

Ljubav
U emotivnim odnosima se raskol i razmimoilaženje između vas i partnera nekako sve više primećuje. Imate osećaj da druga strana „vodi neku svoju politiku“ i da ne obraća pažnju na vas. Vi ste u nekoj vrsti pada, zastoja, dok voljena osoba kao da sve više vremena provodi obuzeta nekom svojom  ličnom problematikom. Definitivno je u ovoj nedelji potpuno drugačiji tip energije kod vas i kod partnera i pitanje je koliko ćete zaista moći da se uskladite. Možete čak u nekom trenutku imati osećaj da je celoj priči došao kraj i pasti u jednu vrstu emotivne dubioze, koja je vama toliko svojstvena. Ukoliko ste sami, zaista bi bio topao savet za vas da ne „poletite“ i da se ne zacopate do daske, jer je pitanje koliko su osobe sa kojima sada dolazite u kontakt zaista vredne vaše pažnje. Za nešto prolazno – to je ok – ali za trajnu vezu i odnos bojim se da sada ima jako malo predispozicija. Možete ostati razočarani.

Zdravlje
Potrebno je voditi računa o navikama u ishrani i izbaciti one namirnice koje vam izazivaju stomačne tegobe ili alergije. Takođe, potrebno je mnogo više odmora i opuštanja.

Autor horoskopa: Astro centar ''Moj astrolog'' - www.mojastrolog.rs
Astrolog: Olga (0906-200-600)

 

 

  • Da biste ostavili komentar morate biti prijavljeni na sistem!
    Prijava