Nedeljni horoskop: 14. - 20. mart 2016.

Pročitano: 1134 puta
Kategorija: Horoskop
Ocenite horoskop:
(0 glasova)

Predstavljamo Vam nedeljni horoskop za period od 14. do 20. marta 2016. godine!

Shvatite ovaj period kao jedno vreme velikog čišćenja. I psihičkog i fizičkog. Ovo je trenutak kada trebate prepoznati šta je sve ono što vam smeta da biste se osećali i funkcionisali kako treba. posvetite se više očuvanju svog zdravlja, izbacite sa jelovnika sve ono što vam ne prija, čini vas teškim i tromim.

Posao
Ako vam još jednom napomenem da ste u periodu kada ne biste trebali započinjati nikakve nove poslove, verovatno ćete uzviknuti u glas – pa šta sad? Da sedimo i čekamo? I kad je to bolje vreme? Na žalost, istina je zaista takva – sve ono što u ovom periodu pokušate da započnete, pokrenete, nadajući se da ćete uspeti da se materijalno, finansijski izvučete....sve ono za šta se nadate da bi mogao postati stabilan posao – na neverovatno je klackavim nožicama. Ako ste baš navalili da krenete u nešto, jedino što vam mogu savetovati je oprez, oprez, oprez. Gurajte polako, pa možda i uspete....

Novac
Novac ove sedmice mogu zaraditi umetnici. Oni koji sarađuju sa strancima iz prekomorskih zemalja, oni koji prodaju lekove, oni koji se bave alternativom i duhovnošću. Vi ostali – redovne zarade su tu. Ne pokušavajte da muljate i da zaradite na brzinu. Od tog posla ništa. Vodite računa da vas ne obmanu.

Ljubav
Mogućnost aktiviranja tajnih odnosa naglašena je i slobodnima, ali i onima koji imaju emotivnog ili bračnog partnera. Strast vas može uvući u neke „kombinacije“ sa strane, pogotovo ako se dugo ne pojavljuje niko koga biste mogli doživeti kao mogućnost za stabilnu vezu. Slobodni Ovnovi baš iz tog razloga mogu uleteti dosta impulsivno u odnos sa nekim ko je zauzet. Poslušajte savet – nije ostalo još mnogo do osobe koja bi mogla biti vredna svog vašeg čekanja. Ne zaboravite, od početka sledeće nedelje ulazimo u proleće, a ono je uvek vaše vreme za ljubav. Vi, koji ste u emotivnim relacijama, očigledno je da je trenutno na delu veće zahlađenje i distanciranost između vas i partnera. Nije rešenje to što ćete se upetljati u neku aferu, rešenje je ili sesti i otvoreno razgovarati sa voljenom osobom...ili se u potpunosti maknuti iz odnosa, ako vam on već ne odgovara. Ovako, samo dodatno komplikujete.

Zdravlje
Starijima pad imuniteta, podložnost svim vrstama virusnih i bakterijskih infekcija. Mlađi Ovnovi povremeno padovi raspoloženja, ali generalno – dobro ste.

Slušajte dragi moji....ovo vreme vam, iskreno, baš i ne pogoduje da se tovarite bez mere što se hrane tiče. Mislim, možete, ali ćete brzo shvatiti da vam to ni malo ne prija. Za dobar osećaj, ali i dobru krvnu sliku morate konzumirati više voća i povrća, a posebno bacite akcenat na paradajz, cveklu, spanać.

Posao
Ukratko – mnogo hoćete, malo dobijate. Sve svoje snage ste uložili u jedan poslovni dogovor i povremeno imate osećaj da vas druga strana samo zavlači...i odugovlači. Iskreno, ne verujem da ćete ovo uspeti da ostvarite. Generalno, ovo je period velikih planova, razmišljanja, pravljenja nekih struktura i ideja koje će tek u nekim narednim vremenima moći i istinski da zažive. I na dalje isto važi –lepo se vi zadovoljite onim što radite sada, rešavajte tekuću poslovnu problematiku, angažujte se oko toga da malo popravite komunikaciju sa saradnicima....i to vam je to. Nikakvih posebnih dobrih promena nema.

Novac
Verujte mi, ta vaša ideja o zaradi samo u vašoj glavi izgleda dobro. U realnosti od nje neće biti ništa. Ne ulažite, ne pozajmljujte pare drugima, ne zadužujte se...vodite računa da ne izgubite novčanik ili da vas neko ne pokrade. A da – neko potraživanje će doći na naplatu sudskim putem.

Ljubav
Živo me interesuje ko će ove sedmice lagati više – vi ili partner? Ukratko, vaši emotivni odnosi su debelo u čabru i samo vas čudo može izvući iz njega. Razočarenja, obmane...i vi i voljeno vam biće upetljaćete se u mrežu laži i samoiluzija, da tu više neće biti jasno ko je kriv a ko nevin. Doduše, moguće je da nevinih i nema – oboje ste u periodu kada bežite od obaveza i odgovornosti koje vaša veza nosi i uplićete se u nešto sa strane. U suštini, izbegavate da se suočite sa tim da je vaša ljubav već odavno, odavno, na vrlo nestabilnom terenu. Sada gledajte šta ćete i kako ćete na dalje. Vi koji ste slobodni, iskreno rečeno – shvatite da ovo vreme za ljubav nije. Ako hoćete da pravite kule u vazduhu i da se zaluđujete i samoobmanjujete nekom pričom – samo napred. Poenta je – ne, osoba u koju ste zaljubljeni do ušiju nije vaša srodna duša. I najverovatnije je da će vas samo zavesti i onda otići na drugu stranu.

Zdravlje
Problem sa krvnom slikom i imunitetom, koji će naročito pogoditi stariju populaciju. Potrebno je stati na kraj nekim lošim navikama.

Mnogo toga možete učiniti i za svoje zdravlje i za svoje raspoloženje uvođenjem nekih promena u ishrani. Kao prvo – više čajeva od koprive, od matičnjaka, rtanjski...Kao drugo – barena hrana, mnogo više ribe i manje mesa. Kao treće – pod obavezno što više zelenog povrća.

Posao
Dokle god postoji napetost između polja saradnji i polja karijere, imaćete problem u poslovnom segmentu. Ovo označava da ni ova sedmica neće proći bez nekih potresa, iako je evidentno da ste vi već shvatili da ste u periodu dešavanja koja ne možete kontrolisati. Jedino što vam mogu savetovati jeste iskrenost i otvorenost, da vaš rad bude maksimalno transparentan i da ne pokušavate da prikrivate neke svoje greške, a kamoli propuste drugih. Pomirite se da sada ništa novo neće moći da se pokrene kako treba, i da ne možete pobeći od nekih obaveza, ali i grešaka iz prethodnog perioda.

Novac
Novac i dalje dosta promenljivo, a ova nedelja vas može uvesti i u veće gubitke, pogotovo ako ste smislili fenomenalnu ideju da pokrenete privatni posao i da se udružite sa nekim ko vam obećava kule i gradove.  Ništa od toga. Strpite se, od sledeće sedmice će stvari malo krenuti na bolje.

Ljubav
Slobodni Blizanci muku muče da osvoje jednu osobu. Uopšte vam nije jasno zašto to toliko teško ide, obzirom da se istinski trudite i na svaki način joj pokazujete zainteresovanost i želju. Ja jedino mogu da vam savetujem da ne odustajete, ali moram da primetim da je malo verovatno da će druga strana „popustiti“ tokom ovog perioda. Ponekad imate osećaj da se poigrava sa vama....ne bih rekla da je to to, već da je pre dosta oprezna i da ne želi da ponovi neke prošle greške. Što se onih u emotivnim vezama i brakovima tiče, rascep između vas dvoje kao da postaje sve očigledniji. Ako do sada neke tajne priče ili laži nisu izašle na videlo, ove nedelje je to itekako moguće. Ne znam šta bih vam rekla po pitanju vaših emotivnih relacija, osim da budete potpuno sigurni ako dođete u iskušenje da završite sa ovim odnosom. Ne zaboravite da je preseći lako, ali da je posle dosta komplikovano vratiti se na staro....

Zdravlje
Problemi sa imunitetom, a tokom ove sedmice posebno se treba čuvati čak i od najobičnijih prehlada, jer se lako mogu „pustiti“ na pluća. Vodite više računa o sebi.

Svidelo vam se što vam to kažem ili ne, vaš je način ishrane u ovom periodu u potpunosti pogrešan. To što jedete s nogu i brzinski i navikli ste da se hranite na kioscima brze hrane i pekarama, nema nikakvog smisla. Potrebni su vam vitamini i minerali ako mislite da lakše pregurate ovaj pretprolećni period.

Posao
Nesuglasice i nerazumevanje sa poslovnim partnerima, saradnicima i kolegama na dnevnoj bazi. Malo je razumevanja, mnogo napetosti i nerviranja. Ako ste od skora pokrenuli neki poslovni projekat, novi poslovni partner se može pokazati kao izuzetno nepouzdan. U svemu što radite ćete morati da se zadovoljite sa manje od onoga što očekkujete ili što vam na osnovu vašeg truda pripada. Teškom mukom, ali ipak uspevate da aktivirate neku saradnju sa inostranstvom ili stranim predstavništvima. Biće ovo naporan period, ali ćete uspeti da ga izgurate.

Novac
Radujte se tome da zaključno sa ovom sedmicom, završavate sa najvećim opterećenjem po pitanju finansija. Moraćete odmah početkom nedelje da se aktivirate oko nekih dugovanja i pokrijete ih. Takođe, do polovine sedmice vam stoje i neplanirani troškovi za kuću.

Ljubav
Prva stvar koja je evidentna kod onih Rakova koji su slobodni jeste mogućnost ulaska u tajni odnos i to bukvalno preko noći. Ne, nemate nekog posebnog razloga da se radujete, osoba sa kojom biste mogli otpočeti ovu „romansu“ vrlo verovatno ima emotivnog ili bračnog partnera....i verovatno vam je takođe „prodala“ priču kako je neshvaćena, nesrećna, na ivici da sve preseče....Obzirom na to koliko je vama u ovom periodu potrebna bilo kakva forma emotivne sigurnosti, „kupićete“ je....pa ćemo videti do kakve će lepote to dovesti na dalje. Oni koji su u emotivnim vezama i brakovima, obzirom na sliku ulaska u ovu sedmicu, zaista nemaju čemu da se raduju. Obzirom da vas unazad već duže vreme upozoravam da je podhitno potrebno da sređujete svoje emotivne relacije, shvatite ovu sedmicu kao jednu od poslednjih mogućnosti da stvari dovedete u red. Ne zaboravite da vas uskoro čeka Pomračenje Meseca i to baš u polju doma....

Zdravlje
Starija populacija bi mogla da uradi osnovne analize krvne slike, a problemi se mogu javiti i sa jetrom i kukovima. Oni mlađi neka porade na imunitetu i neka se čuvaju prehlada.

Neke promene ste počeli da uvodite u svoj način ishrane, ali još uvek ne vidite prave rezultate i ne osećate se posebno energetski jako. Samo nastavite sa konzumiranjem ribe, voća, povrća, jedite više barene hrane..sve će se ovo vrlo pozitivno odraziti na vaš organizam. Ne odustajte.

Posao
Nesiguran i nestabilan period u poslovnom segmentu se nastavlja. Želite promene, želite pokret, ali on je sada ili maltene nemoguć ili skopčan sa takvim poteškoćama sa kojima nisam sigurna da ćete uspeti da se izborite. Dogovori sa novim poslovnim saradnicima ne funkcionišu, a ljudi sa kojima budete dolazili u kontakt mogu pokušavati da vas obmanu ili iskoriste za svoje ciljeve. Privatnici mogu dobiti ponudu od strane firme, ali bih savetovala da iskoristite usluge advokata i na vreme se obezbedite od svih mogućih problema sa ovim ugovorom. Za Lavove je najbolje da se bave redovnim obavezama i čekaju proleće. Proleće koje će dosta toga promeniti.

Novac
Neki novac koji ste očekivali može doći tokom ovog perioda, ali je lako moguće da dobijete manje od onoga čemu ste se nadali. I na dalje važi da ne ulažete, da se klonite pozajmljivanja i da ne dajete svoj teško stečeni novac bilo kome kao pozajmicu.

Ljubav
Neke nategnute situacije u emotivnim odnosima i brakovima počinju da popuštaju i da se raskravljuju. Doduše, ne računajte da ćete vas dvoje tokom ove sedmice uspeti u potpunosti da se vratite na staro, ali neki pomaci u vezama već se naziru. Sve će krenuti mnogo brže od drugog dela nedelje, a za vikend ćete već imati osećaj da ste na kraju ovog perioda težine u emotivnim odnosima. Ovo vreme jeste bilo teško za vaše emotivne relacije, ali morate priznati da su nekada potrebni problemi da biste shvatili koliko vas dvoje značite jedno drugom. Lavovi koji su slobodni neka poslušaju savet i sačekaju još malo. Ono što vredi neće vam pobeći, a sigurno je da tokom ove sedmice nećete moći da se ostvarite emotivno na pravi način. Osobe sa kojima dolazite u kontakt su nepouzdane ili samo žele da vas iskoriste. Moguće je da „padnete“ na nečiju misterioznost, ali verujte mi – ničeg vrednog nema iza toga.

Zdravlje
Mogući su problemi sa urogenitalnim traktom, kao i sa reproduktivnim organima. Starijoj populaciji potrebno je više odmaranja i relaksacije.

Ove sedmice problemi sa želucem mogu biti izraženiji i Device će morati da obrate pažnju na svoju ishranu. Bolje je da jedete manje, a češće, nego da tovarite svoj stomak samo u večernjim satima. Potrebna vam je i hrana sa više biljnih vlakana i žitarice. Takođe, dosta citrusa imuniteta radi.

Posao
Odličan je period za planiranje, ali bez mnogo realizacije. U suštini, Devicama se savetuje da tokom ove nedelje dobro razmisle o promenama koje bi mogle da uvedu u postojeće poslove....i ideje o pokretanju nečeg novog sada mogu zaokupiti vašu pažnju. Generalno – u prvom delu nedelje potrebno je nastupati oprezno u svakoj vrsti dogovora, potpisivanja ugovora ili papiroloških pitanja. Naglašena je konfuzija, mogućnost saradnje sa nepouzdanim ljudima, obmanjivanje. U privatnom segmentu može doći do neočekivanih potresa prouzrokovanih lošim odnosom sa ljudima sa kojima sarađujete.

Novac
Nije problem u vašim prilivima, već u dugovanjima i obavezama. Čini mi se da će sve vezano za ovaj segment biti posebno naglašeno tokom ove sedmice. Bavićete se pokrivanjem dugova, biti zabrinuti zbog otplate rate kredita i u svakom slučaju – gledati da se iščupate kako god znate i umete.

Ljubav
Kulminacija nesporazuma u emotivnim ili bračnim odnosima dogodiće se tokom ovih nedelju dana. Saturn je već u vašem polju doma i porodice, a ulaskom Marsa svi problemi su dignuti na kvadrat. I sami ste svesni da ne možemo automatski odrediti da li idete ka razdvajanju ili ćete ovo uspeti da prebrodite. To zavisi i od kvaliteta veze, ali i od vaše i partnerove lične spremnosti da pređete preko nekih neugodnih situacija. U svakom slučaju, budite svesni da je vaše vreme iskušenja pri kraju, a mi se nadamo da ćete uspeti da ih prebrodite.  Slobodne Device osećaju veliku potrebu za ljubavlju, a u ovom trenutku ne vide pravu osobu sa kojom bi mogle da se ostvare. Možete početi da intenzivnije razmišljate o osobi sa kojom zajedno radite, a koja je zauzeta, ali vam ovde ne bih savetovala da žurite, jer je lako moguće da samo pokvarite dobar kolegijalni odnos. A verovatno je i da ne bi trajalo nešto naročito dugo.

Zdravlje
Želudac, varenje, nadimanje, nedefinisani bolovi u stomačnom delu. Starija populacija će imati problem sa venama i bolovima u nogama.

Generalno vam je problem imunitet tokom ovog perioda, pa bi bilo baš lepo uraditi nešto po tom pitanju. Ove sedmice konzumirajte biljne čajeve, naročito od koprive i kamilice, a potrebno je i da unosite mnogo svežeg voća i povrća. Batalite meso, jedite ribu. Salate sa maslinovim uljem.

Posao
Ulaskom Venere u znak Riba, vi ste zakoračili u jedan period nesigurnosti i blage konfuzije u poslovnom segmentu. U periodu na dalje moraćete da obratite pažnju sa kakvim osobama dolazite u kontakt, ali i o tome šta pričate jer možete vrlo lakoverno i nenamerno otkriti neke tajne informacije. Drugi će pokušavati da iskoriste vašu dobrotu i spremnost da pomognete, a budite sigurni da će vam ti isti kasnije pričati iza leđa i ogovarati vas. U se i u svoje kljuse bi realno, bio baš dobar savet za vas tokom ovog perioda. Ne uplićite se u ono što vas ne interesuje, radite svoj posao i završavajte sa obavezama.

Novac
Dosta neplaniranih troškova u ovoj nedelji, a čini mi se i da ćete vi pogubiti svaku meru kada se kupovine tiče. Imaćete tendenciju da preplatite sve ono što kupite, da uzmete nešto što je pokvareno, oštećeno, ili nešto što nikada nećete obući. U suštini, razbacujete se a posle ćete kukati kada na red dođe naplata.

Ljubav
Emotivni ili bračni partner se ponaša vrlo čudno, a vi ste prosto zatečeni celom situacijom. Imate vi i svojih ličnih briga, a voljeno biće vam u ovom trenutku ni malo ne olakšava. Neki čudan tip odnosa, koji će vrlo lako varirati od ljubavi do mržnje, ispuniće vam celu ovu sedmicu. Neki pripadnici ovog znaka pokušaće da zauzmu pomirljiv stav ili će se povlačiti, nadajući se da će se emotivni partner opasuljiti i početi da se ponaša normalno. Drugi će pak, itekako uzvratiti puni pravednog gneva, pa u vašem slučaju može dolaziti i do burnijih konfrontacija sa dragim vam bićem. Vage koje su slobodne, zbog bliskog kontakta vaše vladrke Venere sa Neptunom u znaku Riba, mogu se potpuno nerealno i zanosno zaljubiti. Obzirom na celu postavku aspekata tokom ove sedmice, moram da priznam da je malo verovatno da ćete ovo uspeti i da realizujete, ali makar ćete se jedno vreme osećati divno, poletno, ushićeno.

Zdravlje
Imunitet hoće biti glavni problem mlađim pripadnicima znaka, ali i generalno umor, neispavanost, lako iscrpljivanje. Starijima se savetuje da obrate pažnju na krvnu sliku i vene.

Bilo bi lepo da uradite nešto za svoje srce i kardio vaskularni sistem. Na primer – da izbacite previše masnu hranu, da jedete bareno ili kuvano... umesto vaših uobičajenih obroka, kada se najradije hvatate za prženo ili pohovano mesto. Potrebni su vam i cvekla, spanać, brokoli, zelena salata...

Posao
Imaćete osećaj da vam neko prosto namerno namešta takve situacije koje vas nerviraju iz sve snage. Poslovni partneri se prave ludi po pitanju nekih obećanja koja su vam dali, morate da dokazujete da ste vi u pravu, a to vas jako iscrpljuje. Ni sa kolegama neće biti bajnih odnosa, jer generalno postoji nerazumevanje i sklonost ka nesporazumima i pogrešno protumačenim rečima. Ako želite da pokrenete neku novu saradnju ili poslovni projekat, ili odustanite odmah, ili se spremite da se natežete i ubeđujete. Sedite vi blago meni, i malo više razrađujte planove koji vam se već neko vreme vrzmaju po glavi.

Novac
Nemojte se čuditi ako od samog početka nedelje počnu da vas jure poverioci,  ako neke kazne sa sve kamatom krenu da se gomilaju...i vama je jasno da je ovo moralo doći na naplatu kad tad. Progutajte knedlu i platite. Ne padajte u iskušenje da se dodatno zadužite, ne treba vam još i to breme.

Ljubav
Oni koji su u emotivnim vezama ili braku imaće osećaj da partner nešto „mulja“. Pazite, nikakvih dokaza nemate, ali znate i sami – kada vas uhvati vaša paranoja i ljubomorisanje, kopaćete sve dok ne iskopate nešto. Nije bitno šta je, bitno je da dokažete i sebi ali i voljenoj osobi da je nešto krila od vas. E, kada otkrijete, onda je na redu svađa, onda su na redu scene pune dramatike, onako kao što samo vi umete. Vaša omiljena izjava – sve na čistac! – sada će dobiti svoj puni smisao. Iskreno, ne deluje kao da će zaista doći do nekih ozbiljnijih prekida (možda trenutnih, na par dana, sa sve uvređenim i demonstrativnim ćutanjem) tako da će vas ovo drmati jedno vreme i prestati. U prevodu – tresla se gora, rodio se miš. Ako ste slobodni, vaše polje ljubavi ključa od planeta. Sve je tu na dohvat ruke. Sve miriše na zanos, na opojnu ljubav koja je tu, baš na vašim vratima....Pući će vas romantika iz sve snage....

Zdravlje
Baš biste i mogli s vremena na vreme da uradite osnovne analize krvi. Stariji mogu imati problem sa jetrom i kamenom u žuči.

Umesto što se tovarite nekom teškom hranom i pucate od praznih kalorija, savet za vas bi bio da se preorijentišete na hranu koja bi vam popravila dosta lošu krvnu sliku. Riba, džigerica, piletina, ćuretina, dosta zelenog povrća, svežeg, ali i sušenog voća, šargarepa i cvekla.

Posao
Poslovna partnerstva u ovoj će nedelji funkcionisati uz dosta tenzije i zastoja. Ako se nadate nekom novom poslovnom projektu ili saradnji, spremite se na odlaganja, a uz to – dobro povedite računa o stavkama ugovora na koji se spremate da se obavežete. Moguće je da vam neki uslovi neće odgovarati, ali da ćete biti prinuđeni da ih prihvatite. Može vam se ponuditi i posao koji je ispod vašeg nivoa znanja i radnog iskustva, ali obećava u budućnosti dobru finansijsku nadoknadu. Samo da ta nadoknada još bude i ispoštovana....Privatnicima problematične situacije, može biti pokrenuta tužba ili sudski proces protiv vas.

Novac
Neke finansijske situacije vas sve više stežu. Pojedini će imati problem sa otplatom kredita. Strelčevima generalno sada mogu doći na naplatu obaveze koje su „zaboravili“ da plate u prethodnom periodu. Moguća su utuženja ili prinudne naplate.

Ljubav
Ne treba ja da vam kažem da je odnos između vas i voljene osobe dosta loš u poslednje vreme, to znate i sami. No, treba da vidimo da li je ovo moguće popraviti....Pa, znate šta – iskreno, niste nešto naročito „slatki“ tokom ovog perioda, pa je sigurno da nećete tim stavom baš mnogo doprinositi da se vaša situacija reši. Mnogo ste se unervozili, mnogo brzo reagujete na svaku partnerovu reč, da je sa vama prosto nemoguće razgovarati. S druge strane, ni vaše voljeno biće se ne ponaša baš kako treba. Konstantno imate osećaj da nešto mulja i da vas laže. Do kulminacije sukoba bi moglo doći baš u ovoj nedelji. Šta da vam kažem osim – držite se dobro i nadajte se najboljem. Ako ste slobodni, kod vas je i dalje naglašena daljina. Ili neko koga upoznajete na putovanju, ili preko interneta ili osoba koja živi u drugom gradu. Nema tu nešto mnogo dešavanja osim dosta komunikacije i mogućnosti za povremene susrete.

Zdravlje
I vama je imunitet u padu, pa ćete se lako prehlađivati i kačiti virusne ili bakterijske infekcije, sa sve visokom temperaturom.

Ni vama ovo baš i nije najbolji period za imunitet, a vrlo često se osećate u potpunosti isceđeno. Sada nije vreme za vašu spartansku ishranu i da živite na zalogajčićima – pravite sebi napitke od voća koje će biti kombinacija limuna, narandže, ananasa, banane, a možete koristiti i cveklu i šargarepu. Prava vitaminska bomba!

Posao
Nastavite da funkcionišete kao što ste to radili i do sada – strpljivo i korak po korak, no uz malo više opreza. Vaše polje komunikacija je krcato stelijumom planeta, što vam sa jedne strane donosi mnogo mogućnosti da pokrenete neke nove priče i dogovore, ali zbog aspekata koji su aktuelni, morate voditi računa i o tome sa kakvim ljudima dolazite u kontakt i koliko im možete verovati. Zato i jeste savet da ne žurite, da biste imali vremena da proverite sve ono što vas interesuje. Neko može pokušavati da manipuliše vama ili da vas snabdeva netačnim ili neproverenim informacijama.

Novac
Dobre predispozicije za dodatne poslove, ali pazite na koji način pravite dogovor o visini novčane isplate, da se ne biste posle iznenadili zbog manje količine novca koju dobijate. Možete imati i neplanirane troškove, naročito vezano za automobil ili kvarove kućnih aparata.

Ljubav
Vi i emotivni ili bračni partner ući ćete u ovu nedelju u priličnoj meri distancirani jedno od drugog. Oboje ste se okrenuli ličnim prioritetima i poslovima a vaš odnos ostavili po strani. Još uvek će povremeno dolaziti do zastoja u komunikaciji, jer neko zahlađenje jeste evidentno, ali ne bih rekla da sa ovim nećete moći da se izborite. Ako uvedete malo više romantike i nežnosti u vaš odnos, možda ćete u početku zbuniti partnera, ali će vrlo brzo to prihvatiti. Može biti i pojačanih strasti tokom ove sedmice. Slobodni sada imaju jako dobre predispozicije da neku vrlo podsticajnu komunikaciju sa jednom osobom pretvore i u nešto konkretnije. Ne može se poreći da ste se i vi i druga strana u potpunosti zaneli i bukvalno „odlepili“ jedno na drugo. Videćemo u kom će pravcu ovaj odnos ići, jer je evidentno da će nekih problema biti u samim početnim koracima veze. No, za sada je dobro, pa da ne kvarimo....

Zdravlje
Starijim Jarčevima se mogu aktivirati problemi sa nekim hroničnim bolestima. Kod mlađih je aktuelan pad imuniteta. Takođe, malo više kretanja vam ne bi škodilo.

Apetit vam je u ovom periodu jako pojačan, a posebnu sklonost ćete imati ka slatkišima. Niti je ovo dobro za vaš izgled, niti za krvnu sliku i imunitet. Slatkiše zamenite suvim voćem ili šejkovima, a potrudite se da konzumirate i više čajeva. Generalno, potrebna vam je hidratacija.

Posao
U poslovnom segmentu sve izgleda kao da je na dohvat ruku, ali kada dođe do realizacije – ona se nekako prolongira ili nikako da se dogodi. Može biti izneverenih obećanja, manipulacija od strane poslovnih saradnika, nekih loših momenata sa kolegama. Sve u svemu – dosta nedefinisana situacija u kojoj ćete najbolje proći ako budete gledali svoja posla i bavili se obavezama koje imate. Ne savetuje se da se angažujete oko novih poslova ili projekata, jer je malo verovatno da možete ostvariti bilo šta konkretnije. Prihvatite da je trenutno vreme planiranja. Jedino je umetnicima period fenomenalan.

Novac
Ako budete previše očekivali od nekih dodatnih poslova, verovatno ćete biti razočarani. Novac vam pristiže nekim redovnim tempom, ali su troškovi dosta povećani, a postoji i problem sa dodatnim zaduživanjima. Sada lako uzimate novac, ali će vam biti teško da ga vratite.

Ljubav
Vama lično se čini da partner nije iskren i da krije nešto od vas. S druge strane, vašoj voljenoj osobi se čini da vi muljate nešto sa kolegom. Sad...pitanje je ko je od vas dvoje u pravu...i da li je uopšte neko u pravu? Poenta je u tome da je sada jako malo razumevanja između vas dvoje, a da se na žalost, konstantno nameštaju neke situacije koje izazivaju sumnje i vama i drugoj strani. Nekog instant rešenja zaista nema, osim da oboje malo više poradite na svojoj vezi. Znate ono – pričate, provodite vreme zajedno, trudite se da zajedljive i sarkastične primedbe zadržite za sebe, ne proveravate partnerov telefon čim on okrene leđa....i tako to....Ako ste slobodni, verovatno ćete pomisliti – e, to je to! Konačno onaj pravi/ona prava...smisao mog života, moja srodna duša! U suštini, rekla bih da ste malo pomešali strast sa emocijama, ali zbog vas se nadam da nisam u pravu. Možda od ovoga i bude nešto...

Zdravlje
Treba obratiti pažnju na mogućnost povećanja šećera u krvi. Dijabetičari neka budu na oprezu. Mlađa populacija u blagom padu što se imuniteta tiče.

Uglavnom jedete na nervnoj bazi. Kod Riba će se nervna napetost manifestovati ili kroz pojačan apetit ili kroz potpuno odsustvo istog. I u jednom i u drugom slučaju, savetuje vam se da funkcionišete sa većim brojem malih obroka, koji moraju sadržavati sveže povrće i mnogo voća.

Posao
Nije vreme za pokretanje nekih ozbiljnijih novih poslovnih projekata ili aktiviranje novih saradnji. Sve je suviše nedefinisano, nesigurno, niti vi znate šta tačno hoćete niti ste sigurni u osobe koje su preko puta vas, koje doduše imaju dobru priču, ali je pitanje koliko im se može verovati. Privatni preduzetnici se u ovoj nedelji mogu suočiti sa ozbiljnijim problemima u svojim poslovnim saradnjama. Moguće je i da ćete ostati bez poslovnog partnera sa kojim duže sarađujete. Očigledno je potrebno da promenite nešto, ali kao da se još uvek nisu otvorile prave mogućnosti za tako nešto. Sačekajte, biće bolje za neki dan...

Novac
Tokom ove sedmice možete naplatiti neko dugovanje od kojeg ste maltene već bili spremni da u potpunosti odustanete. Nisu loše šanse za prilive, samo budite pametni sa novcem koji dobijate. Vratite neke dugove, jer ste na ivici pokretanja tužbi i sudskih procesa.

Ljubav
Pred vama je još jedna naporna nedelja u emotivnim odnosima i brakovima. Ili vi i partner nećete uspevati da se vidite, jer ste oboje previše zauzeti ličnim poslovnim angažovanjima....ili će komunikacija ići dosta teško, a vas dvoje biti previše zahtevni, naporni...što će samo dovoditi do dodatnog distanciranja i napetosti. Baš te napetosti bi u prvoj polovini sedmice mogle izazvati i par dosta eksplozivnih svađa u koje mogu biti uključena i sumnjičavost, ljubomora ili posesivnost. Biće naporno, to stoji, ali ako zaista postoji prava emocija, nekako ćete ipak uspeti sa problemima da izađete na kraj. Ukoliko ste sami i postoji osoba koja vam se dopada, kao da sada sa njom ne možete da uspostavite pravu komunikaciju. U jednom trenutku divno, već u sledećem zahlađenje i povlačenje. Nije vam jasno na koji način da se postavite da biste ovo sredili i konačno dobili nešto konkretnije od cele priče...

Zdravlje
Nekako ste prenežni, preosetjivi u ovom periodu. Jednostavno, dugotrajni naporan period vas je iscrpio. Odmarajte se, relaksirajte, pokušajte da ne padate u dubiozu i ne razmišljate konstantno o problemima..

Autor horoskopa: Astro centar ''Moj astrolog'' - www.mojastrolog.rs
Astrolog: Olga (0906-200-600)

 

 

  • Da biste ostavili komentar morate biti prijavljeni na sistem!
    Prijava