Nedeljni horoskop: 29. februar - 6. mart 2016.

Pročitano: 1465 puta
Kategorija: Horoskop
Ocenite horoskop:
(1 Glas)

Predstavljamo Vam nedeljni horoskop za period od 29. februara do 6. marta 2016. godine!

Nedelja kada treba početi sa radom na detoksifikaciji organizma. Sigurna sam da niste ljubitelj povrća (osim ako je kao prilog uz neko podeblje parče mesa) ali vam se baš ono u ovoj sedmici preporučuje. Zelena salata, kelj, karfiol, brokoli...i što više konzumiranja tečnosti, čajeva, napitaka od ceđenog voća.

Posao
Ova sedmica je dosta promenljiva u poslovnom segmentu. Sve ono što ste pokrenuli funkcioniše dobro, čak možete uvesti i neke novine u saradnje koje su aktivne. Međutim, ukoliko pokušavate da osvojite novo tržište, napravite dogovor sa novim poslovnim partnerom – malo je verovatno da ćete u tome i uspeti. Ne preporučuje vam se ništa ovog tipa, jer je komunikacija između vas i druge strane loša, postoji nerazumevanje i nespremnost za kompromis. Takođe, poslovna putovanja neće doneti željene rezultate, ukoliko uopšte budete otišli na njih, jer je moguće otkazivanje u poslednjem trenutku.

Novac
Koliko god da ćete se povremeno nervirati zbog svojih poslova, finansijskim delom ćete biti zadovoljni. Novac od pokrenutih poslova dolazi, čak možete naplatiti i neka dugovanja iz prethodnog perioda. Postoji i jedan element rizika koji će pojedini Ovnovi moći da iskoriste u igrama na sreću.

Ljubav
U emotivim odnosima vi ste na kraju živaca, suviše dugo podnosite neke stegnute situacije i nećete biti baš u blagonaklonom ponašanju prema voljenoj osobi. Doduše, nije ona kriva za tako nešto, vas muče poslovne i privatne brige, i ako bude nekih rasprava između vas dvoje, krivac ćete biti samo i isključivo vi. Emotivni partner je sada spreman na kompromis, a i ima odlične ideje i načine da vam podigne raspoloženje, pa je bolje da se prepustite svom voljenom biću umesto da se pušite od besa i stresa. Oni Ovnovi koji vole da se upliću u neke tajne kombinacije, neka malo povedu računa. Možete se izgovoriti ili vas partner može otkriti, pa vi posle gledajte šta ćete sa tim. Ukoliko ste sami, u ovu nedelju ulazite zaljubljeni do ušiju. Sad, koliko ćete zaista i uspeti da uradite nešto konkretnije, to je već pitanje. Ako ne pokažete jaču inicijativu, lako je moguće da sve ostane samo na sanjarenju i maštanju.

Zdravlje
Mlađoj populaciji nerviranje jenešto što je zagarantovano, dok bi stariji trebali da obrate pažnju na srce i krvne sudove. Takođe, mogućnost povreda.

Odlično je vreme i za početak neke rekreacije, ali i za uvođenje malo noviteta u ishrani. To mogu biti i novi začini, doduše, ali mislim da bi mnogo bolje prošli ako biste međuobroke (koji su kod vas uglavnom grickalice) zamenili nekim zdravim voćnim salatama. Ili makar čašom soka od paradajza.

Posao
Željni ste promena, ali ova sedmica možda nije pravi trenutak za to, iako će u jednom momentu izgledati kao da vam se pruža prava prilika. Ipak, ovde treba biti oprezan, jer sve ono što sada pokušavate da pokrenete može biti suočeno sa velikim preprekama, koje neće odmah biti uočljive. Pritisak na radnom mestu će rasti, a atmosfera između vas i onih sa kojima radite bukvalno ključa. Kada naiđu ovakvi momenti, najbolje je povući se i posvetiti svojim svakodnevnim obavezama. Tu ćete naći smirenost koja vam je potrebna. Proširujte postojeće saradnje, ovaj period je otvoren samo za takve stvari.

Novac
Šanse za neke prilive ćete dobiti, a samo će od vašeg umeća i sposobnosti zavisiti u kojoj meri ćete ih iskoristiti. Koliko god ste vi sposobni da zaradite, toliko vas troškovi prate u stopu. Na sve ovo, imate neke zaostale obaveze koje nikako da regulišete.

Ljubav
Ako ste u emotivnom odnosu ili braku tokom ove sedmice imate dve opcije pred sobom – ili ćete vi biti u iskušenju da se upletete u neku tajnu kombinaciju ili ćete pak „nahvatati“ neku partnerovu komunikaciju sa drugom osobom. Sad, vi birajte šta vam je draže od ova dva. Ipak, mnogo mi je verovatnije da će vaše voljeno biće biti izvor problema u ovoj sedmici a kako ćete se vi nositi sa tim, to već samo vi znate. Da se razumemo, čak i ako ne bude prevare ili flerta od strane voljenog vam bića, biće više nego dovoljno nervoze pa ćete morati da ga smirujete i tetošite kao dete. Sve u svemu, onima koji imaju partnera ovih nedelju dana može biti prilično naporno. Ako ste pak slobodni, možete se na blic zainteresovati za nekog i u potpunosti odlepiti. Dobri su momenti ako ne očekujete ništa preterano i ako se spremni da se prepustite. Ako želite nešto čvršće od cele ove priče, može se dogoditi da se vrlo brzo razočarate.

Zdravlje
Čuvajte grlo i pluća, ne luftirajte se mnogo, ovo pretprolećno sunce ume da bude vrlo zubato. Starijim pripadnicima znaka je potrebno više kretanja. Koristite prepisane terapije.

Vaša ishrana nije toliko „na tapetu“ ove sedmice, problem je što ne unosite dovoljno tečnosti. Znate i sami – minimum litar i po vode u toku dana, više čajeva, više sokova, da bi vaš organizam ostao dovoljno hidriran. Em je dobro za lepotu i svež ten, em ćete izbacivati nagomilane toksine iz organizma.

Posao
Mars na poslednjim stepenima znaka Škorpije (vaše polje poslovnih okolnosti i svakodnevice) i Merkur, vladar vašeg znaka, tokom ove sedmice oformiće kvadrat, što će se dosta nepovoljno odraziti na poslovni segment. Saradnički i kolegijalni odnosi će funkcionisati loše, nove dogovore će biti teško pokrenuti, a definitivno računajte i na probleme sa tehničkim sredstvima, kompjuterima, mobilnim telefonima. Na žalost, čak i obično nabavljanje dokumentacije može predstavljati stavku za nerviranje. Odlaganje poslovnih putovanja ili problemi prilikom odlaska. Pritisak od strane nadređenih.

Novac
Sedmica je dobra da naplatite neke poslove koje ste već odradili, ili da vam neko vrati pozajmicu, najverovatnije prijatelj. Prilivi od redovnih poslova su stabilni. Ono što vam ne ide na ruku je povećanje troškova i velika opterećenost obavezama iz prethodnog perioda.

Ljubav
Ako ste slobodni, nekih velikih novih početaka neće biti tokom ove sedmice. Mnogi Blizanci su još uvek čvrsto vezani za neku bivšu emociju, kontakt i dalje postoji, a najgora je varijanta da pokušavate da održavate neku vrstu prijateljskog odnosa. Em ne dobijate ništa, em ne dajete sebi mogućnosti da krenete dalje. Čak u jednom trenutku ove sedmice možete pokrenuti nešto što će ličiti na novi početak, ali je malo verovatno da će to biti trajno. U suštini, brzo ćete se zagrejati, još brže ohladiti. Ako imate emotivnog partnera ili ste u braku, verovatno je da vaša voljena osoba neće znati kako da se postavi prema vama u ovom periodu. Vi ćete biti na ivici živaca, sa velikim promenama raspoloženja, u jednom trenutku divno raspoloženi, a u drugom pak sarkastični, besni, voljni da se posvađate. Bilo bi dobro da malo spustite loptu, jer se u vaš odnos može uvući problem koji će se nastaviti i u narednim nedeljama.

Zdravlje
Kvadrat Merkura i Marsa može doneti povređivanje, pa je oprez neophodan u svakom segmentu. Starijoj populaciji problemi sa krvnim sudovima i pritiskom.

Još jedna sedmica kada vaš apetit zavisi samo i isključivo od toga kako se osećate. Obzirom da ćete emotivno veoma varirati, moguće je da će vam apetit biti pojačan, ali ćete jesti na nervnoj bazi i uglavnom se okretati slatkišima i „hrani utehe“. Mora stradati makar jedna čokoladna torta...

Posao
U poslovnom segmentu prihvatite činjenicu – na brzinu se ništa ne može rešiti, spor tempo dešavanja sada vam samo ide na ruku. To ćete primetiti i sami, jer sve ono što ćete pokušati da pokrenete na brzinu, da biste se izdigli iz nekih situacija koje vas pritiskaju, samo će vam doneti dodatno nerviranje i stres. Ipak, da ne bude da ova sedmica samo donosi prolematiku, jedna saradnja koju ste u prethodnom periodu pokrenuli, sada počinje sa realizacijom . Takođe, problem koji imate sa dokumentacijom može vam pomoći ženska osoba da rešite. Ne terajte inat sa nadređenima, pritisak sa njihove strane.

Novac
Iako je sigurno da ćete tokom ove sedmice pomisliti na kredit ili na pozajmicu od nekog, bolje je da se ne zadužujete. Sada niste zadovoljni prilivima, ali oni će uskoro krenuti na bolje. Jedna jača novčana inekcija dolazi i ove sedmice i ovo će vam pomoći da pokrijete neke rupe u kućnom budžetu.

Ljubav
Slobodni, a zaljubljeni imaće osećaj da im samo trunčica, ma milimetar fali da osoba koja predstavlja njihovu čežnju i tihu bol, bude vaša. Sad, predispozicija za ovako nešto ima, ali obzirom na to kako se neke situacije vuku, moguće je i da do željenog ostvarenja ipak neće doći ove sedmice. Vi uradite ono što je do vas, pa ako se sve „poklopi“ – eto vama ulaska u novu emotivnu priču. Ipak, nemojte biti razočarani ako se početak opet prolongira. Do njega će sigurno doći sledeće nedelje. Rakovi u emotivnim vezama i brakovima imaju još malo vremena da svoje odnose srede. Poslušajte savet i ne odlažite rešenje, jer što vreme više bude prolazilo, teže će vam biti da nađete kompromis. I sami ste svesni da između vas dvoje neke stvari već duže vreme ne funkcionišu. Malo ste se trudili, pa odustali i pustili stvari niz vodu. Budite svesni – za neke emotivne odnose završnica je blizu. Spasavajte šta se spasiti da.

Zdravlje
Problemi sa stomačnim delom mogu postajati sve izraženiji. Potrebno je promeniti način ishrane. Mogući su i ginekološki ili hormonski problemi.

Za vas je bitno da u ovom periodu jako vodite računa o ishrani. Raspodelite hranu na više malih obroka, konzumirajte dosta povrća i voća, a sve ono što je zaprženo, masno, sa jakim sosovima i začinima pokušajte da maknete sa svog stola. Ako možete – umesto mesa koristite ribu.

Posao
Mnogo toga je nedefinisano u poslovnom segmentu i vama se čini da ste priterani uza zid, opkoljeni okolnostima sa kojima ne možete da izađete na kraj. Planovi se ne ostvaruju, željene saradnje sa inostranstvom prolongiraju, a sve novo što pokušavate da započnete odmah na samom početku pokazuje problematiku i uvodi vas u nesporazume sa potencijalnim saradnicima. Shvatite da je ovo period kada se treba okrenuti ka starom, proverenom i usmeriti se na završetak onoga što ste već u prethodnom periodu pokrenuli. Završavajte svoje tekuće obaveze, tu se snalazite bez problema.

Novac
I dalje smatrate da vam je rešenje za trenutnu finansijsku krizu u zaduživanju ili uzimanju kredita. Toplo bih vas savetovala da od ove ideje odustanete i da pokušate da svoje trenutne prilive uskladite sa troškovima. Finansije nisu bajno, ali još uvek se možete čupati.

Ljubav
Sedmica pred vama nije pogodna za emotivne odnose i bračne zajednice. Jedini segment u kome ćete vi i voljena osoba funkcionisati jesu neka praktična pitanja, i to najviše vezano za finansije. Naročito će onima u brakovima ovo biti naporno vreme jer kao da su neke situacije došle do svojih krajnjih granica i vodite računa da neke sitne rasprave ne uzmu ozbiljniji tok. Oni u emotivnim vezama će proći nešto lakše, ali ni vama neće cvetati ruže. Generalno – vi i partner funkcionišete na potpuno različite načine, vaše se energije ne uklapaju, samo vas odgovornost prema bračnoj zajednici ili prema vezi sada drži jedno pored drugog. Ukoliko ste slobodni, sigurno je da ste nekim zaneti u toj meri da ne znate gde vam je glava od zaljubljenosti. Ne bih volela da rušim vaše ružičaste snove, ali ne izgleda mi da će bilo šta realno i konkretno biti od svega ovog. Možda je bolje da vi sačekate nekog sa kim ćete se bolje razumeti.

Zdravlje
Za ishranu ste već dobili savet, ali još jedan stoji vezan za opuštanje i rekreaciju. U periodu ste kada je vaš energetski sklop dosta slab i potrebno vam je da budete odmorni i sveži.

Čim malo povedete računa o tome šta jedete i smanjite unos praznih kalorija, odmah se osećate neuporedivo bolje. Ovo i na dalje treba da vam bude smernica, dokle god je Jupiter u vašem znaku imate priliku da steknete neke zdrave navike. Više žitarica i namirnica biljnog porekla.

Posao
Sve ono što je pokrenuto u prethodnom periodu i oko čega ste se jako angažovali, sada će doneti svoje rezultate. Ovim delom možete biti zadovoljni, ali kada su noviteti u pitanju, tu morate biti naročito oprezni. Samo ono što pokrenete odmah početkom ove nedelje možda i ima šanse da se razvija, ali očekujte da će i tu biti određenih prolongiranja. Generalno, sada vam je teško da se usaglasite sa novim saradnicima, teško ostvarujete kompromis i zajedničko rešenje. Možda je bolje da nešto od svojih ideja i planova koje imate u ovom periodu ipak ostavite za trenutke kada poslovna situacija bude stabilnija.

Novac
Finansijski prilivi će vas poslužiti u ovoj nedelji, i ovim segmentom ćete biti zadovoljni. Međutim, da ne bude da ne znate šta ćete sa parama – troškovi se povećavaju i to velikom brzinom. Obaveze koje ste zapostavili takođe će doći na dnevni red. Šta da se radi – platite ono što morate.

Ljubav
Opuštenost i uživanje u emotivnom segmentu tokom ovog perioda će biti prodrmano. Vaše vreme za ljubav bez ikakvih prepreka je isteklo, sada idemo malo u turbulentnije vode, taman da se proveri koliko su zaista vaše emotivne veze i brakovi čvrsti. Da će biti problema, hoće, i to naročito u komunikaciji sa voljenom osobom. Neke sitnice koje ste do sada oboje zanemarivali, počeće da vam bodu oči i drugi deo sedmice je protkan jednom nervoznom energijom koja će često vas dvoje ubacivati u rasprave bez kraja i konca. Od kvaliteta veze zavisi u kojoj će se meri ovi dani odraziti na nju. Ako ste sami, slobodno možete računati da ćete to i ostati na kraju ovog perioda. Možete imati par žestokih seksualnih izleta, čak u jednom trenutku i pomisao da bi od jedne od ovih priča i moglo biti nešto, ali u suštini – ljubavni saldo biće nula. Ako želite da uživate, prepustite se. Ako čekate onog pravog – čekaćete i dalje.

Zdravlje
Nepovoljno za putovanja, stoji takođe mogućnost padova i povreda. Pored ovoga krvni pritisak i kardio vaskularni sistem biće pod pritiskom.

Vi ste i dalje u odličnom periodu, mada će vam se u prvoj polovini nedelje apetit nešto povećati. Ipak, pošto ste dosta u pokretu, aktivni i ne drži vas mesto, ne sumnjam da ćete lako potrošiti višak kalorija. I dalje stoji preporuka za više tečnosti, jer vam je hidratacija sada neophodna.

Posao
Obično vas savetujem – razmislite dobro pre nego što povučete neki potez. Ove sedmice, za vas nešto potpuno drugačije – ako se šansa za posao pojavi, iskoristite je, jer može nestati istom brzinom kojom se i pojavila. Pričamo o prvoj polovini nedelje, dok je u drugoj taj čuveni oprez itekako potreban. Saradnje sa strancima se mogu zakomplikovati, a generalno će poslovni segment postati mesto tenzija i nekih neugodnih situacija. Ako planirate put na duže ili u inostranstvo, verovatno je da ćete se dobrano pomučiti da na njega i odete. A moguće je i da rezultati budu daleko ispod očekivanih.

Novac
Sposobni ste itekako da zaradite, i tokom ove nedelje će vam se pružiti par prilika za neke prilive na blic. Međutim, i onaj drugi segment – troškovi i obaveze, je aktiviran i može vam napraviti dosta problema u ovom periodu. Ne časite časa, izmirite neka veća dugovanja.

Ljubav
Slobodne Vage će proći dosta dobro tokom ove sedmice. Konačno ste shvatili šta je ono što želite i umete da prepoznate da li su osobe sa kojima dolazite u kontakt nešto što može biti ozbiljnija priča ili samo avantura. Sada možete i na jednu i na drugu stranu, u zavisnosti od vaših afiniteta i spremnosti da se smirite.Venera u vašem polju ljubavi, udružena sa Merkurom tokom celog ovog perioda davaće vam mogućnosti da primetite i budete primećeni od strane interesantnih osoba. Takođe, prilike za provod i uživanje, neka vesela druženja sa prijateljima će se često pružati i sigurno je da se ni u jednom trenutku nećete osetiti usamljeno. S druge strane, oni koji su u emotivnim vezama i brakovima neće moći da se pohvale odnosom sa partnerom. Koliko god da ste vi u ovom periodu ipak spremni na kompromis, toliko je druga strana napeta i prosto provocira situacije koje mogu dovesti do tenzija i rasprava. U sve ovo se mogu umešati i sumnja i ljubomora i sa vaše i sa partnerove strane.

Zdravlje
Od polovine sedmice nepovoljni zdravstveni period po vas. Naročito bi starija populacija trebala da vodi računa o krvnim sudovima i cirkulaciji.

Sedmicu započinjete Mesecom u svom znaku, što će doneti nešto pojačan apetit i „gladne oči“. Definitivno ovo nije vreme da se natrpate hranom, jer će vam sve što pojedete pasti kao kamen na želudac. Mnogo, mnogo, mnogo zelenog povrća i čaj od matičnjaka u svakoj prilici.

Posao
Stvari su se nakupile i u poslovnom segmentu, vrlo ste napeti, preumorni i imate osećaj da nikada nećete uspeti da izađete na kraj sa nekim situacijama. Velika potreba za promenama može vas gurnuti u pravcu saradnji sa nepouzdanim ljudima, gde je više nego sigurno da ćete se nervirati još više. Imaćete problem u komunikaciji sa ljudima od kojih na neki način zavisite. Koliko god da je ovo naporna sedmica po vas, toliko je potrebno da budete staloženi i da ne donosite neke ishitrene odluke.  Pripremite svu potrebnu dokumentaciju oko jednog posla koji treba da otpočne naredne nedelje. Žurba, ali stižete na vreme.

Novac
Sve vezano za finansije je tokom ovog perioda dosta nepovoljno. Koliko god da zaradite, budite svesni da će vam samo proći kroz ruke i otići na plaćanje troškova koji vas u ovoj nedelji bombarduju sa svih strana. Pokušajte da reprogramirate jedan dug, mada će to ići teško.

Ljubav
Dok Mars šeta po poslednjim stepenima vašeg znaka, budite svesni da su mnoge situacije u emotivnom segmentu dovedene do krajnjih granica. Ovo važi i za one koji su slobodni ali i za one koji su u emotivnim vezama i brakovima. Koliko u vašim emotivnim relacijama prvi dani ovog perioda mogu zaista biti podsticajni i zanimljivi, toliko će biti nezgodan ostatak nedelje. Ako vi i voljena osoba zaista želite da održite svoju vezu, moraćete da se istinski potrudite i nađete kompromisna rešenja po mnogim pitanjima koja vas sada bodu u mozak. Budite svesni da okretanje glave od problema neće te iste probleme rešiti – ako sada i uspete da se provučete kroz „iglene uši“ to ne znači da će tako biti i na dalje. Kod slobodnih pripadnika ovog znaka, mešanje ljubavi i prijateljstva više neće biti moguće. Moraćete u jednom trenutku da se odlučite kojem od ova dva segmenta dati prioritet. Neke teške odluke su pred vama.

Zdravlje
Mučiće vas tipično Škorpionske tegobe – problemi sa urogenitalnim traktom, debelim crevom, hemoroidima.  Zdravstveni segment je u padu.

Nalazite se u nekom stadijumu kada vam samo malo fali da se više angažujete oko brige o svom zdravlju i stanju organizma. Već ste krenuli sa nekim promenama u ishrani, možda niste smanjili obroke, ali se češće na vašem tanjiru nalaze jela od povrća i sveže salate. Samo tako nastavite!

Posao
Dosta toga je u poslovnom segmentu stabilno, a najviše se odnosi na poslove i saradnje koje ste pokrenuli u prethodnom periodu. Nova angažovanja neće ići lakim tempom i sigurno je da ćete u njih morati da uložite mnogo više truda da bi dobili rezultate koje želite. Neke nepredviđene okolosti i potezi ljudi sa kojima radite mogu vam pokvariti dogovore u poslednjem trenutku. Nerazumevanje i problemi u komunikaciji. Nije povoljno vreme za poslovna putovanja, moguća su kašnjenja, problemi sa dokumentacijom, teško ostvarivanje kompromisa. Za neke odluke je bolje malo sačekati.

Novac
Finansijski segment je stabilan i u prvom delu nedelje vas očekuje par priliva iz više izvora. Neke šanse za zaradu se mogu otvoriti prilično neočekivano. Tekući troškovi su povećani, a u ovom periodu ćete morati da uložite dodatna sredstva i u neke obaveze oko porodičnog doma.

Ljubav
Ukoliko ste slobodni, trenutno vam vezivanje i obavezivanje nekom baš i nije prioritet. Imate svoje društvo, svoje prijatelje, izlazite i provodite se i upoznajete zanimljive nove osobe. Sa svima ćete uspostaviti lepu komunikaciju, biti duhoviti i interesantni, ali nećete povlačiti nikakav konkretniji potez. Jednostavno, želite da nekoga bolje upoznate pre nego što zaista poželite nešto trajnije. Očigledno vas je prethodni period i neka loša iskustva koja ste u njemu imali, naučio pameti. Sada idete polako i strpljivo. Doduše, nećete odbiti po koju „kombinaciju“ i neke neobavezne priče. Strelčevi koji su u emotivnim vezama i brakovima u drugom delu nedelje će imati dosta komplikovane situacije sa voljenom osobom. Vas dvoje već neko vreme ne funkcionišete kako treba, a ovo je samo još jedna kap u već prepunoj čaši. Ako možete, pokušajte da pronađete kompromisno rešenje. Potrebno je da ozbiljno porazgovarate.

Zdravlje
Pluća su najosetljivija u ovom periodu i naročito bi starija populacija trebala da vodi računa, čak i kada je najobičnija prehlada u pitanju. Odležite.

Vaše navike po pitanju ishrane su dobre i tu ne bi trebalo vršiti neke značajnije ispravke. Kao i nekim drugim znakovima, i vama je unos tečnosti problematičan, pa je ovo nešto na čemu bi trebalo raditi. Dakle, voda u velikim količinama i dosta čajeva i prirodnih sokova.

Posao
U ovom ste perodu najjači ako se oslonite samo na sebe. Neko vam može ponuditi uslugu ili dati obećanje, ali je malo verovatno da ćete se od svega ovoga ovajditi..Nije pravo vreme ni za okretanje ka privatnom biznisu, a preduzetničke firme sada mogu imati gubitke. Ono što dobro funkcioniše jeste mogućnost novih poslovnih dogovora i to odmah u prvom delu sedmice. Veliki broj obaveza, ali upornošću uspevate da sve privedete kraju na vreme. Ne ulazite u poslove sa prijateljima jer se mogu pokazati kao neisplativi, a moguće je i da ovo drugarstvo pokvarite. Dobre saradnje sa strancima.

Novac
Novčane prilike vam idu u korist tokom ove nedelje. Potpuno neočekivano, odradićete i neke dodatne posliće koji će vam doneti solidnu sumu novca za relativno malo posla. Iskoristite ove dobre finansijske momente da pokrpite neke troškove iz prethodnog perioda.

Ljubav
Ukoliko ste slobodni, ova sedmica vam daje mogućnost lepog poznanstva koje može krenuti kao prijateljski kontakt, ali ima šanse da se pretvori u nešto ozbiljnije. U svakom slučaju će vam prijati komunikacija i susreti sa ljudima koji vam svojom energijom i živošću unose svetlo u ove tmurne dane. Pojedini Jarčevi se mogu jako zainteresovati za osobu koju upoznaju preko prijatelja a koja ima značajniju razliku u godinama sa njima. Ovde ne žurite, pustite da vreme odredi da li vredi truditi se ili ne. Ukoliko ste u emotivnoj vezi ili bračnoj zajednici, vi i partner ste dosta distancirani jedno od drugog. Moguće je da se u vašu priču upleo i neko treći, jer ste i vi i voljena osoba sada skloni da tražite utehu u drugim ljudima. Da se razumemo, ovo ne mora automatski da označi prevaru, moguće je i da ćete radije birati društvo prijatelja od zajedničkih trenutaka jedno sa drugim.

Zdravlje
Mlađima odlična zdravstvena simbolika. Ukoliko ste pripadnik starije generacije – mogući problemi sa peskom ili kamenom.

Zabrana za alkoholna pića kod vas stoji i dalje, jer ćete se pre otrovati nego što ćete istinski uživati u njemu. Što se hrane tiče, tu trenutno nema zime za vas. Obroci su vam umereni, a ako i posrnete kada je neki slatkiš u pitanju – lako trošite jer se dosta krećete. Nije loše....

Posao
Mnogo ste truda uložili u neke poslove, bili odgovorni onda kada je to trebalo, pa nije ni čudo što rezultati dolaze sa svih strana. U ovom ste periodu kreativni, sa dosta dobrih ideja koje možete realizovati, pa će pojedine Vodolije lako i brzo doći do angažmana koji ih interesuje. Nedelja je dobra i za traženje posla, ukoliko ste nezaposleni. Neće vam se dopasti što sada morate da se prilagodite nekim odlukama nadređenog, sa kojima se lično ne slažete. Nije dobar trenutak za tvrdoglavost i teranje inata, jer u ovoj bici ne možete pobediti. Budite spremni na kompromis onda kada je to potrebno.

Novac
Odlične pozicije u finansijskom segmentu i jedan dobar momenat da uzmete pare sa više strana. Mogućnosti dodatnih poslova, a kod pojedinih će „proraditi“ čak i igre na sreću. Ukoliko ste privatnik, preporuke od strane zadovoljnih klijenata doneće vam nove poslove i veće prilive.

Ljubav
Ukoliko ste u emotivnoj vezi ili braku imate pred sobom nedelju dana koji će biti prožeti povremenim tenzijama (naročito u drugom delu) ali koji su i pored toga dobri da se više posvetite partneru. Da, neke probleme je teško rešiti, pogotovo ako ste do sada zatvarali oči pred njima, ali ako to ne uradite sada, sledeća sedmica bi mogla dovesti do još dublje problematike. Zato ne oklevajte i bacite se na posao, jer sa Venerom i Merkurom u vašem znaku možete pokrenuti odličnu komunikaciju sa voljenom osobom. Potrebno je samo malo truda da stvari dođu na svoje mesto. Samci imaju neke fine dane pred sobom. Svojom pojavom, stavom i načinom na koji komunicirate, privlačite pažnju osoba sa kojima dolazite u kontakt. Neke priče se mogu pokrenuti preko noći, a vi se ponovo osetiti puni pozitivne energije. Pustite da se sve između vas i osobe koja vam se dopada dešava neopterećujuće i spontano. Uživanje.

Zdravlje
Padovi, povrede, posekotine. Kod starije populacije mogućnost velikih oscilacija u krvnom pritisku. Ako je potrebno, posetite i kardiologa.

Dođu tako neki dani kada apetita nema ni od korova. Izgleda mi da ste vi baš u takvom periodu, a nikako ne smete dozvoliti sebi da se izgladnjujete. Ili da onda u nekom trenutku navalite i pojedete sve što pronađete u frižideru. Pokušajte da nađete pravi balans, vašeg zdravlja radi.

Posao
Bićete dosta stisnuti i vremenskim rokovima i količinom obaveza koje su pred vama. Jedna užurbana sedmica vam predstoji, a vi povremeno nemate dovoljno energije čak ni za tekuće poslove. Pokušaji da realizujete svoje planove pokvariće saradnici koji imaju drugačije viđenje pravca u kom vaši odnosi trebaju da idu. Biće i dosta neočekivanih i iznenadnih situacija koje ćete morati da rešite bukvalno u hodu. Na sve ovo, komunikacija sa kolegama je dosta traljava i mogu vas zaobići neke bitne informacije, zbog kojih biste kasnije mogli imati probleme sa šefovima. Pripremite svu svoju strpljivost i toleranciju.

Novac
Finansije vas „hoće“ tokom ove sedmice, a naročito će dobro funkcionisati neki dodatni ili honorarni poslovi. Mnogo manjih suma novca, od kojih ćete moći da podmirite jedno dugovanje koje vas dosta opterećuje. Svoje obaveze regulišite na vreme, jer postoji opasnost od pokretanja sudskih procesa u narednim nedeljama.

Ljubav
Za slobodne Ribe ovo nisu dobri dani. Moguće je da ste još pod utiskom nekog emotivnog pada iz prethodnog perioda, bićete skloni povlačenju u sebe i distanciranju od drugih. Neka će se nova poznanstva desiti i tokom ove sedmice, ali vi nećete biti u nekom posebnom raspoloženju da „širite priču“.  Kod pojedinih se mogu dogoditi neki pokušaji komunikacije sa bivšim emotivnim partnerom, ali od ovog posla je bolje da trenutno dignete ruke. Neko vam može nuditi neobaveznu priču, avanturu, ali sada vas takve priče ne interesuju. Ukoliko ste u emotivnoj vezi ili braku, svesni ste da trenutno ne postoji naročito dobra komunikacija između vas dvoje, ali ne vidite način da to i popravite. Vaši su se susreti proredili, a tempo života i poslova vas odvaja jedno od drugog. Mnogo planova ćete imati za vas i voljenu osobu, ali je pitanje da li ćete i koliko od toga i uspeti da ostvarite. Povremeno tenzija i mogućnosti za sitnije rasprave.

Zdravlje
Kod starijih pripadnika ovog znaka biće evidentan pad imuniteta. Mlađi imaju problem sa povremenim melanholijama i depresijama.

Autor horoskopa: Astro centar ''Moj astrolog'' - www.mojastrolog.rs
Astrolog: Olga (0906-200-600)

 

 

  • Da biste ostavili komentar morate biti prijavljeni na sistem!
    Prijava