Nedeljni horoskop: 15. - 21. februar 2016.

Pročitano: 1410 puta
Kategorija: Horoskop
Ocenite horoskop:
(0 glasova)

Predstavljamo Vam nedeljni horoskop za period od 15. do 21. februara 2016. godine!

Vašem organizmu je u ovom periodu potrebna detoksifikacija. Em je vaš način života prilično nezdrav, em u poslednje vreme uopšte ne vodite računa o tome šta jedete. Ne mogu da vas nateram da konzumirate više koprive u ishrani, ali biste makar mogli da češće pijete čaj od ove biljke. Čisti krv.

Posao
U poslovnom segmentu čekate nešto, a ni vama više nije jasno ni šta čekate ni da li ćete dočekati. Vi ste uradili ono što je do vas i sada treba biti strpljiv što se rezultata tiče. Ne brinite, prvo će početi pozitivne informacije da dolaze do vas, a onda i nešto konkretnije, opipljivije. Novi momenti u poslovnim dogovorima, ali vam ovo odgovara iako nemate potpunu kontrolu nad dešavanjima. Samo da se nešto pokreće, i da vi konačno imate osećaj da zaista nešto postižete, a ne da tapkate u mestu.

Novac
Svoje obaveze ispoštujte do polovine ove sedmice. Šta ste očistili, očistili ste – ako ste nešto propustili, ne brinite, sigurno je da će vas podsetiti, doduše na neprijatan način. Novac vam ide preko honorarnih poslova ili preko usluga učinjenih od strane prijatelja. Klijenti će vam dolaziti i po preporuci.

Ljubav
Retko ćete u prvom delu ove sedmice imati vremena za voljenu osobu ili bračnog partnera. Doduše, neke situacije u porodičnom domu vam možda i ne odgovaraju, pa ćete gledati da se sklanjate i da provodite više vremena u poslu ili sa prijateljima. I partner se može donekle povući pa bi prvih par dana u ovoj sedmici moglo povremeno biti zategnuto i sa nekom dosta distanciranom atmosferom među vama. Ipak, voljena osoba će se aktivirati i pokušati da popravi situacijom insistiranjima da češće izlazite, da se družite sa drugim parovima ili će prosto osmišljavati neke zabavne aktivnosti za vas dvoje. Sad, bilo da ste slobodni ili zauzeti, pred vama se otvara jedan period kada ćete možda početi da razmišljate o nekome sa kim ne možete da ostvarite zvaničan odnos. Ili još uvek niste spremni da ovoj osobi priznate da ste zainteresovani za nju. Neka forma povučenosti stoji kada su osećanja u pitanju.

Zdravlje
I pored toga što se osećate dosta jako, životna energija vam je ipak u padu. Potrebno je više odmora i opuštanja. U ovoj sedmici mogući problemi i sa nesanicama.

Potrebno vam je više kalcijuma i magnezijuma, pa unosite više mleka i mlečnih proizvoda, kao i suve smokve, bademe, kikiriki, orah, razne žitarice i naravno – sve vrste zelenog povrća. Em ćete nadoknaditi manjak ovih minerala, em će vam se metabolizam ubrzati, pa i kilogrami krenuti silaznom linijom.

Posao
Merkur, planeta koja vlada vašim poslovima u znaku je Vodolije i ovoj energiji se morate prilagoditi. Imaćete problema u prvom delu sedmice da odgovorite na pravi način na ono što se od vas očekuje, jer su se u poslovnom segmentu dogodile neke promene, a vama treba vremena da se priviknete na njih. Nema razloga za zabrinutost, noviteti nisu bauk, a vi ćete se brzo uklopiti i nastaviti da funkcionišete normalno. Tempo dešavanja je malo brži za vaš ukus, ali se snalazite. Ipak, dva puta proverite sve što radite, sada su greške lako moguće!

Novac
Najviše volite da se osećate sigurno i stabilno u svojim poslovima, jer tada pružate maksimum od sebe. No, sada su vam najviše otvoreni neki nekonvencionalni načini zarade, moguće kroz dodatne ili honorarne poslove. No, bitno je da novca ima da biste pokrili troškove, koji su nešto veći u ovoj nedelji.

Ljubav
Prelazak vaše vladarke Venere iz znaka Jarca u znak Vodolije označiće kraj jednog razdoblja u vašim emotivnim odnosima. I sami ste svesni da se neke stvari moraju promeniti, samo je pitanje u kom će se pravcu ta promena i odvijati. Veliki deo zavisi od partnera, ali ste ipak vi ona osoba koja može biti inicijator dešavanja. Ne pokušavajte da presirate i kontrolišete, jer je tako više nego verovatno da će vam situacija izmaknuti iz ruku. Unesite pozitivnu energiju koju sada nosite i nadajte se najboljem.  Slobodni će se aktivirati na društvenim mrežama, ali i postati češće viđeni u izlascima i u društvu prijatelja. Ne želite da sebe gurate u nešto što vam možda ne odgovara u potpunosti, pa ćete radije uživati, flertovati i biti opušteniji u kontaktima sa suprotnim polom. Sada se prijateljski ponašate prema onima koje upoznajete, ali će se vremenom iskristalisati da li je nešto od ovih poznanstava vredno.

Zdravlje
Pravilna i raznovrsna ishrana je ključ za to da se u ovoj nedelji dobro osećate. Stariji pripadnici znaka mogu imati problema sa nogama i cirkulacijom.

Odlično ste energetski tokom ove sedmice, pa poboljšajte dodatno stanje svog organizma, ali i duha izbalansiranim obrocima. Predlog za doručak je ovsena kaša, a za ručak i večeru napravite sami kombinaciju od piletine, ćuretine, spanaća, šargarepe, zelene salate. Kao grickalice badem i orasi.

Posao
Promene, promene. Nove obaveze, novi poslovi, nove angažovanosti – sve se radi na drugačiji način, mnogo brže i efikasnije, a ovo vam trenutno u potpunosti odgovara. Prija vam čak i kada ste stegnuti nekim rokovima, jer na taj način uspevate da “pobedite sami sebe” i postignete sve što vam je dato da odradite. Lepo ćete se vi najurcati, napričati, sastančiti…I kada budete krajem nedelje bacilli pogled unazad shvatićete da ste u suštini odmakli samo jedan korak. Mnogo buke ni oko čega, u suštini.

Novac
Završili ste sa nekim najvećim troškovima, podmirili obaveze koje su vam stvarale glavobolju i sada možete da krenete dalje u mnogo opuštenijem fazonu. Nemate loše predispozicije za zaradu ove sedmice, ali vam ništa ne bi falilo da se malo angažujete i u nekim honorarnim poslovima.

Ljubav
Emotivni partner i vi ćete imati malo problema da se usaglasite tokom ove sedmice. Ne, neće biti niti bilo kakvih ispada niti svađa, ništa tog tipa. Jednostavno, energije vam se trenutno ne podudaraju i funkcionišete na različite načine. Vi biste da se nešto dešava, da izlazite, da se družite sa zanimljivim ljudima, da uvedete neke promene u ustaljenu svakodnevicu….a partner…partner bi radije da imate malo više privatnosti, da ste zajedno u nekom “samo vašem” kutku, što dalje od gužve i gungule. Probajte sa kompromisom – malo na njegovu stranu, malo na vašu…to uvek pali. Ako ste sami, vi imate svoje planove. Znate šta hoćete, znate šta nećete, a sigurno je da nećete da sedite kod kuće i da čekate princa na belom konju. Zato ćete prijatelje pod ruku i u provod. E, baš u tom provodu nečije okice će vas zapaziti. Moguće je da je ovo osoba koju od ranije poznajete, ali koja se tek sada aktivirala prema vama.

Zdravlje
Ako krećete na neku rekreaciju tokom ove sedmice, slobodno računajte na upale mišića i bolove u zglobovima. Starija populacija može imati probleme sa nesanicom i nervozom.

Istina je da je proleće još daleko od nas, ali vas kao da je uhvatio prolećni umor. Trebali bi da malo popravite krvnu sliku ribom, posebno tunjevinom, piletinom i ćuretinom, crnim i belim lukom, jajima, cveklom. Ako volite džigericu – to je još i najbolja varijanta. Umesto slatkiša suvo voće.

Posao
Sam početak sedmice je za vas dosta naporan u poslovnom segmentu. Neke situacije jednostavno ne možete da pokrenete, bez obzira na količinu truda koju ulažete. Takođe, promene koje pokušavate da uvedete ne daju nikakve rezultate i imate osećaj da čak stagnirate ili idete korak unazad. Polako, dajte šansu promenama da zažive, bićete u mnogo boljem raspoloženju od polovine nedelje, kada shvatite da ipak uspevate da završite deo onoga što ste planirali. Ispoštujte dogovore koje ste napravili.

Novac
Da stojite bajno finansijski, pa to baš i nije tačno. Na žalost, to vaše stanje se tokom ove sedmice neće poboljšati u nekoj većoj meri. Novac stiže na kašičicu. Čak i ako vas potrefi sreća, pa vam nešto veća suma novca padne u krilo, ima itekako troškova i dugovanja koje treba pokriti. Saldo – pozitivna nula.

Ljubav
Ko smo mi? Rakovi! Šta želimo? Večnu ljubav! Šta ćemo da uradimo po tom pitanju? Ništa! Čekaćemo onog pravog… a u međuvremenu ćemo da se uplićemo u kombinacije! Da, da…jeste ovo šala, ali pošto u svakoj šali ima i istine, onda i znate kakva je sedmica pred vama. I na dalje mrtvo more kada je “ono pravo” u pitanju. A do tada zabava, do tada provod, do tada neobaveznog i povremenog koliko god vam volja. Pa ko voli, nek izvoli. Doduše, da ne bude da je baš samo to aktuelno u ovom periodu, postoji jedna osoba oko koje vam se često vrzmaju misli…samo što ovo ide polako, do bola polako…Ako ste jedan od onih “srećnika” koji imaju emotivnog partnera verovatno od te iste sreće ne znate gde ćete pre. Da ste vas dvoje dobro, pa baš i niste. Taman se situacija malo popravila, a onda ste i vi i drago vam biće krenuli sve po starom. Sedite lepo i porazgovarajte, ništa od tih vaših nazovi problema nije nerešivo.

Zdravlje
Nedefinisane tegobe, malaksalost, možda čak i problemi sa spavanjem. Oni stariji pripadnici znaka neka provere kičmu i vode računa o stanju grla i pluća.

Što više zelene salate, što više peciva i hleba od integralnog brašna, što više jabuka. Takođe, potrebni su vam orašasti plodovi. Sva ova hrana treba da vam pomogne da se izborite sa povremenom depresijom i razdražljivošću koja je aktuelna tokom ove sedmice. Zasladite dan crnom čokoladom.

Posao
Digli ste ruke od nekih ljudi, od nekih poslova. Muka vam je više od toga da večito isterujete neku pravdu, da pokušavate da uradite nešto korisno i pozitivno a da se konstantno suočavate sa opozicijom i blokadama. Posvetićete se nekim sitnijim obavezama koje niste odradili i pustiti da sve ide kako ide. Da će se neke značajnije promene desiti, baš i neće. Malo ćete neke pomake napraviti u odnosu sa jačim klijentima,  možda malo doraditi i proširiti neke dogovore, ali to je u principu to. Uglavnom mrtvilo.

Novac
Ne možete vi baš toliko da se žalite na zaradu u ovom periodu, bez obzira na to što je to ništavno u odnosu na sav vaš trud. U drugom delu nedelje će se ti prilivi čak i pojačati, pa će eto to biti jedna pozitivna stavka koja će vas malo oraspoložiti. Troškovi i obaveze su takođe u porastu.

Ljubav
Da su vam neke vajne predispozicije za ljubav ako ste slobodni, baš i nisu. Doduše, i vaše je raspoloženje u potpunosti promenljivo. Čas biste da sedite kod kuće, čas da izađete. Čas vam je potrebno društvo, u drugom trenutku biste najradije da vas svi ostave na miru. Čas se osećate usamljeno, čas ste dovoljni sami sebi. U principu – pošto nemate pojma šta hoćete, bolje je i da se ne uplićete u nešto, jer je sigurno da ćete se vrlo brzo pokajati. Sedite tu gde ste i čekajte bolje vreme. I neke nove prilike. Ako ste u emotivnom odnosu ili braku, pa ni tu vam ne cvetaju ruže. Uglavnom ste vi i partner svako na svoju stranu, svako u nekim svojim obavezama, pa kad naletite jedno na drugo – baš lepo. Ako se i ne vidite, nikom ništa, preživećete. Pokušajte da se malo više povežete, da nađete neke zajedničke aktivnosti i interesovanja, da se ne biste samo u prolazu pozdravljali. Mrdnite malo van kuće, prošetajte, prijaće vam oboma.

Zdravlje
Variranje vazdušnog pritiska i promenljivo vreme vam uopšte neće prijati. Postajete nervozni, razdražljivi, ne možete da spavate kako treba, a možete imati i probleme sa glavoboljama.

Vi se u ovoj nedelji osećate više nego dobro. Razmrdali ste se, pokrenuli, ponovo se osećate poletno i puni ste energije. Mesto vas ne drži pa će obroci “s nogu” postati sasvim uobičajena stvar kod vas. Smućkate neku dobru, jaku salatu sa kombinacijom mesa ili testenine i gotovo. Odličan obrok za vas.

Posao
Iako imate osećaj da u nekim stvarima i situacijama kaskate, kasnite – više je nego očigledno da se povoljan poslovni period po vas nastavlja. To će postati još aktuelnije u drugom delu sedmice, kada se neke veće prilike za nove poslove otvaraju pred vama. Ukoliko ste vodili pregovore ili pokušavali da napravite dil sa jačim poslovnim partnerima, sada dobijate pozitivan odgovor. I za nezaposlene je ovo odlična sedmica za aktiviranje. Nećete uspeti samo ako ne pokušate. Sve šanse za boljitak su tu.

Novac
Odgovara vam ulazak Venere u polje poslovnih obaveza i svakodnevice jer vam donosi dobre prilike za zaradu i od redovnih, ali i od poslova u kojima se povremeno angažujete. Ukoliko ste frilenser, ili se bavite nekim nekonvencionalnim zanimanjima – ovo je vaše vreme za zaradu. Iskoristite ga.

Ljubav
Vaš pogled na emotivne odnose se u potpunosti promenio. Želite da provodite vreme sa voljenom osobom, ali da ti zajednički trenuci budu kvalitetni, puni sitnih pažnji, ustupaka, ljubavi. Vaše voljeno biće pokušavaće da prati vaš tempo i da vam se na pravi način priključi u svim aktivnostima koje vi nemilice planirate za vas dvoje. Nemojte da preterujete, dajte šansu partneru da povremeno predahne. Pa nisu loši ni moment kod kuće, neki ušuškani zagrljaji i gledanje dobrog filma uz kokice, zar ne? Ukoliko ste u braku, tu je atmosfera već donekle drugačija. Vi ćete gledati da zbrišete negde ili da se izgovarate neodložnim poslovima, a vašem partneru ćete prepustiti da se bakće sa svakodnevnim problemima. Ako ste sami i imate simpatiju, postoji velika šansa da shvatite da ste se nadali uzalud. Izgleda mi da od vaših želja neće biti ništa. Sačekajte vi blago meni, neku bolju priliku.

Zdravlje
Iako je zdravstvena simbolika ipak povoljna po vas ove sedmice, to ne znači da ne trebate da vodite računa o sebi, naročito starija populacija. Mogući problemi sa cirkulacijom i nervozom.

Drage moje, došao je vaš trenutak da budete lepe, divne, lepršave, baš onakve kao što vi samo znate. Jeste da ste lepe, ali od vazduha ne možete živeti pa bi bilo fino da tu svoju prelepotu i prezgodnoću održavate nekim finim, zdravim zalogajčićima. Od svega po malkice, čisto da se čalabrcne.

Posao
Prva polovina sedmice je iscrpljujuća i naporna po vas. Ljudi sa kojima dolazite u kontakt su teški, zahtevni i oduzimaju vam veliki deo i vremena i energije. Ne dajte se drage Vage, od drugog dela sedmice vaš poslovni segment kreće uzlaznom linijom. Poslovi ili projekti oko kojih se bakcete duže vremena sada se pokreću, a na dnevni red dolaze i neke novine. Lakše će biti i napraviti konkretne dogovore sa klijentima ili potencijalni poslovnim partnerima. Inovativnost i kreativnost u usponu.

Novac
Novca čas ima, čas nema…što i ne bi bio toliki problem da se odmah od samog početka sedmice ne aktiviraju i neke zaostale obaveze. Koliko god vam to bilo u najnezgodnijem mogućem trenutku, ovo ćete morati da isplatite. Imate dobre ideje što se ulaganja tiče, ali za sada ulažite manje sume.

Ljubav
Ovo je bitna sedmica za vas, jer vaša vladarka Venera prelazi iz zemljanog znaka Jarca u vazdušni znak Vodolije, koji je srodan vašem i čiju energiju “kapirate” i u koju se lako uklapate. U prvoj polovini nedelje još uvek možete osećati težinu i stegnutost u emotivnom segmentu, zatvorenost i pritisnutost u odnosima koja vam ne odgovara i u kojoj se loše osećate. Imate osećaj da su neke stvari pri kraju, čak možete težiti da neka emotivna poglavlja “zatvorite” za sva vremena. Mogu samo da posavetujem da ne trčite pred rudu i da razmislite. Povučeni potezi se možda ne mogu vratiti, zato nemojte uraditi ništa zbog čega biste se mogli kajati. Ukoliko ste sami, budite svesni jedne činjenice – vaše polje ljubavi se probudilo. Sada je samo potrebno da budete divni, šarmantni i željni dobrog provoda i zabave – prilike za ljubav i sreću će doći. Ne budite u međuvremenu nestrpljivi i ne jurcajte u avanturu.

Zdravlje
Osetićete porast energije i poboljšanje raspoloženja, ali i zdravstvene situacije u celosti. Ukoliko pripadate starijoj populaciji, mogući povremeni problemi sa kičmom.

Trebali bi da tokom ove sedmice izbegavate testa, naročito slatka peciva, kao i mesne preradjevine i prženu hranu, jer će vam samo usporavati varenje. Za dobru probavu neophodni su ovsena kaša, mleko, banane. Konzumirajte i orašaste plodove u kombinaciji sa suvim voćem kao zdrav međuobrok.

Posao
Možda je do sada za vaš ukus sve išlo malo sporije i sa više napora, ali ste generalno zadovoljni poslovnim segmentom. Sada će stvari krenuti jednim bržim tempom, naročito u drugom delu nedelje. Neke prepreke ste uspeli da prevaziđete i da pokrenete ozbiljnije priče sa stranim partnerima ili većim domaćim firmama. Bacićete se na završavanje papiroloških pitanja i mnogo vremena posvećivati razrađivanju detalja. Oni koji se bave privatnim biznisom osetiće veće pozitivne pomake u poslovanju.

Novac
Usmerite se u velikoj meri na sve ono što je ostalo neizmireno od obaveza. Pokušajte sada da napravite dogovore o otplati ili ovo regulišite u potpunosti, jer bi vam naredni period mogao doneti problematiku u polju dugovanja. Novac vam dolazi iz više izvora, naročito od ličnih angažmana i dodatnih poslova.

Ljubav
Naporan je ovo period za vas, pogotovo ako ste usamljeni. Neko ko vam se od ranije dopada i dalje je u vašoj blizini, ali bez nekih dešavanja koja vaš odnos vode u konkretnijem pravcu. Osećaćete se neispunjeno, vaše želje i ono što pokazujete drugima su u neskladu i povremeno vam je teško da održite imidž hladnokrvnosti. Iako ste sami, ovo je vreme kada mnogo učite o sebi i svojim emotivnim potrebama, pa ste spremni da sačekate na pravi momenat, kad god on došao. U međuvremenu može biti nekih sitnijih flertovanja i muvanja, ali u suštini – ništa što vam donosi pravo zadovoljstvo. U emotivnim vezama i brakovima je dosta intenzivno. Koliko god da je emocija prisutna, u istoj meri su prisutni i posesivnost i ljubomora. I vi i druga strana umete na vrlo nezgodan način da podbodete jedno drugo, pa bi bilo dobro da inat i tvrdoglavost maknete i više se posvetite zajedničkim interesima.

Zdravlje
Problemi sa grlom, varenjem, a postoji i generalna iscrpljenost organizma. Odmarajte se, konzumirajte više čajeva, više svežeg voća i povrća.

Umesto da dovedete sebe u red, loše navike po pitanju ishrane kao da uzimaju sve više maha. Baš se možete ponašati hedonistički u ovom periodu, koliko god bili svesni da vam ovakav način života ne odgovara. Ako želite sebi dobro, vreme je da ozbiljno razmislite. Potrebna vam je umerenost i rekreacija, i to što pre.

Posao
Ponovo se osecate kao da nista u poslovnom segmentu ne zavisi od vas. Nemate uticaja na događanja, a pritisci postaju sve naporniji za izdržati. Na svu sreću, neke obaveze su zaista pri kraju i konačno ćete moći da odahnete, i to od drugog dela sedmice. Dobijate mogucnost da se vise aktivirate u dogovorima i susretima sa potencijalnim novim saradnicima, pred vama je jedno uzbudljivije i dosta lakše vreme, a pojedini Strelčevi će imati priliku za poslovna putovanja, moguće čak i van zemlje.

Novac
Uspešno rešavate neku novčanu problematiku, dugovanja koja možda vučete duže vreme. Biće aktuelna i ulaganja kao i nešto povećani troškovi. Ipak, prilivi su vam učestaliji i ne nalazite se trenutno u finansijskom ćorsokaku. Kod privatnika se povećavaju prilivi.

Ljubav
Neko će se baš angažovati oko vas. Istina je da vam pažnja ove osobe izuzetno prija, ali kao da ste u ovom periodu usporeni, nesigurni šta i kako da uradite na dalje. Moguće je da ste oprezni zbog nekog prošlog emotivnog debakla, ili da jednostavno želite da stvari radite na svoj način i svojim tempom. To što je vaš tempo u ovom periodu neverovatno spor, to je već druga stvar. Kao da sve vreme ovog sveta imate pred sobom.  Trebali bi da pružite šansu i sebi i ovoj osobi i da makar pokušate da joj posvetite više vremena. Sigurna sam da će vam biti mnogo zanimljivije nego što mislite. Dozvolite da se neka fina komunikacija dogodi između vas dvoje. Ako imate emotivnog partnera ili ste u bračnoj zajednici, evidentno je da ste premalo prisutni u životu voljene osobe. Teško vam je da uskladite međusobne obaveze i samo ćete povremeno uspeti da kradete neke momente sreće i lepih dešavanja.

Zdravlje
Uglavnom će starija populacija imati problematiku vezanu za lumbalni deo kičme. Generalno - potrebno je više kretanja, šetnje i aktivnosti.

Ove sedmice ćete dosta vremena provoditi okruženi nekim dragim ljudima, a kada ste u takvom ambijentu vaši apetiti se bude.  Ne brinite, aktuelna će biti i vaša umerenost, pa ćete umeti da stanete kada je najslađe. Naročito će vam prijati slatkiši – najviše sitni kolači i voćne torte.

Posao
Dobre prilike su pred vama i na dalje. U vaše polje posla i novca ulazi i tranzitna Venera, što će dodatno pokrenuti dešavanja. Promene kojima ste se nadali u poslovnom segmentu počinju da se dešavaju i pred vama je period kada će biti lakše aktivirati se oko onih pitanja koja vas interesuju. Iskoristite uslugu koju vam nudi prijatelj ili osoba od uticaja. U poslednjem trenutku, kada ste već mislili da vam jedno poslovno putovanje izmiče iz ruku, dobijate potvrdu od strane nadređenih. Budite strpljiviji sa kolegama.

Novac
Jače prilike za finansijsku dobit se otvaraju od drugog dela nedelje. Sve ovo je posledica poteza koje ste povukli u prethodnom periodu i bićete zadovoljni rezultatima. Možda ovo nije vaš maksimum, ali vam ipak donosi potrebnu stabilnost.

Ljubav
Venera je na izlasku iz vašeg znaka i nadam se da ste njen uticaj iskoristili, učvrstili se u svojim emotivnim relacijama i povezali se sa voljenom osobom na dubljem nivou. U prvih par dana ove sedmice vi i partner ćete imati jako malo vremena jedno za drugo, a povremeno  možete imati osećaj da partner neke stvari krije od vas, da je ćutljiv i povučen. Moguće je da bez razloga brinete i da su u pitanju samo obaveze koje druga strana pokušava da reši. Ako je nešto od ranijih problema ipak ostalo nerešeno između vas dvoje, pokrenite razgovor sa voljenom osobom. Ako ste sami  pažnju vam može privući osoba sa kojom imate poslovnu komunikaciju ili sa kojom se susrećete u radnim okolostima. Imate zanimljive zajedničke teme i vreme vam prolazi brzo u priči. Iako ste vi dosta oprezni, druga strana jako potencira na češćim susretima ili makar na svakodnevnoj komunikaciji. Prepustite se dešavanjima.

Zdravlje
Ako i bude neke zdravstvene problematike, ona će biti prolaznog tipa ili će se više odraziti na starije pripadnike znaka. Osećate se dobro.

Situacije će vas ove sedmice često vući van kuće, da provedete vreme u društvu prijatelja ili poslovnih saradnika. Naravno, svesni ste da u ovakvim prilikama jedete sa slašću, pa da ne biste pokvarili svoju liniju (koja je sada solidna) samo obratite malo više pažnje na umerenost. Naučite da kažete “ne” slatkišima.

Posao
Merkur je u vašem znaku, Venera je takođe tu od polovine sedmice, a kroz polje posla i novca počinje da tranzitira Sunce. Svu stegnutost i osećaj blokade  u prethodnom periodu, sada ćete preokrenuti u dejstvo i akciju. Vaše vreme za angažovanje je došlo i nemojte oklevati da pokrenete ona pitanja koja su vam bitna. Novi predlozi, mogućnosti za nove poslove, a dobar je period i za nezaposlene koji sada mogu pronaći svoje mesto pod suncem. Ne čekajte da dobre stvari same dođu do vas, vaša inicijativa je ključ.

Novac
I pored pozitivnih pomaka na polju posla, novac još uvek nekako kaska i nema ga u onoj meri koja bi vas zadovoljila. Takođe, osećate posledice prethodnog lošijeg novčanog perioda i morate zakrpiti rupe u budžetu. Ne budite nervozni, ovom segmentu će trebati vremena da se sredi.

Ljubav
I kod pripadnika vašeg znaka aktuelni su završeci, presecanja, prekidi. Nemojte ovo shvatiti potpuno crno, presecanja mogu biti i u smislu da završavate sa periodom težine i ulazite u novu, bolju fazu sa voljenom osobom. U svakom slučaju, u partnerskim i bračnim odnosima, sve će krenuti da se dešava na drugačiji način. Pošto će Venera biti u vašem znaku, lako je napraviti kompromise sa dragim vam bićem, a ne može se osporiti da ćete “pucati” od šarma i energije i unositi jednu pozitivnu notu u svoje emotivne relacije. Iskoristite ovo vreme da popravite u vašoj vezi sve ono što se popraviti da.  Slobodnima će tranzit Venere doneti da ponovo uživaju u radostima života i da se osećaju neuporedivo bolje nego do sada. Bićete aktivni u društvenim dešavanjima, okruženi prijateljima i dragim osobama i sigurno je da ćete privući neke zainteresovane poglede. Uživajte malo u svemu što se dešava oko vas.

Zdravlje
Zdravstveni segment je tokom ovog perioda prilično dobar. Ako ste pripadnik starije populacije, malo više obratite pažnju na grlo i pluća.

Sredinom sedmice ćete shvatiti da ne jedete iz uživanja, nego na nervnoj bazi. Pokušajte da izbegnete situacije gde tešite sebe hranom, naročito slatkišima. Sve vrste poslastica će postati vaša “zabranjena ljubav” , pa pokušajte da se zavarate suvim voćem, crnom čokoladom ili integralnim keksićima.

Posao
Apsolutno je jasno da vam je trenutno stabilnost u poslovnom segmentu neophodna, ali morate biti svesni i okolnosti u kojima ste, kao i toga da se ništa neće otvoriti pred vama na lakši način. Pritisci na vas se nastavljaju i dalje, a vi, koliko god bili umorni od svega, ipak uspevate da sve obavite u poslednjem trenutku. Neke Ribe će početi intenzivno da razmišljaju o promenama koje priželjkuju, možda ćete se čak nositi mišlju i da izađete iz trenutnih poslovnih relacija. Ne odlučujte na brzinu, nije vreme za to.

Novac
Neki troškovi dolaze na dnevni red i time ćete morati da se pozabavite polovinom sedmice. Ako razmišljate o nekom ulaganju, poslednji je trenutak da to i uradite. Prilivi su u ovom periodu stabilni, sigurna sam da niste zadovoljni u potpunosti, ali trenutno je tako kako je.

Ljubav
Tranzit Merkura, a naročito Venere kroz vaše polje tajni, otvoriće pred Ribama period nesigurnosti u emotivnim odnosima. Pojedini će početi da razmišljaju o nekome ko nije slobodan. Drugi će pak, iako imaju partnera, itekako primetiti nekog drugog i dvoumiti se da li da se upuste u tajnu avanturu. Ovaj aspekt generalno može doneti i povučenost i distanciranost od bilo kakvih emotivnih dešavanja. Jednostavno, trenutno ne možete i ne želite da razmišljate o ljubavi, pogotovo ako ste usamljeni a nikakvih posebnih prilika nema pred vama. Ako ste zauzeti, iskoristite ovo vreme da razmislite šta je ono što možete popraviti u odnosu sa voljenom osobom. Vaša inicijativa je od presudnog značaja, možete aktivirati i sebe i partnera i učiniti da vam ova nedelja prođe ispunjena lepim momentima i ljubavlju.  Šta god da radite, ne vraćajte se u prošlost i ne pokušavajte da uspostavite kontakt sa nekim bivšim.

Zdravlje
Ulazak Sunca u vaš znak u drugoj polovini ove nedelje uneće jedno pozitivnije raspoloženje, ali vam dati i dovoljno energije za prevazilaženje nekih sitnijih zdravstvenih tegoba.

Autor horoskopa: Astro centar ''Moj astrolog'' - www.mojastrolog.rs
Astrolog: Olga (0906-200-600)

 

 

  • Da biste ostavili komentar morate biti prijavljeni na sistem!
    Prijava