Nedeljni horoskop: 19. - 25. oktobar 2015.

Pročitano: 1102 puta
Kategorija: Horoskop
Ocenite horoskop:
(1 Glas)

Predstavljamo Vam nedeljni horoskop za period od 19. do 25. oktobra 2015. godine!

{slider Ovan (21. mart - 20. april)|closed}

Ako hoćete da poslušate preporuku za ovu nedelju, ona bi bila – velike količine povrća i kuvana hrana. I to najviše mislim na sve vrste variva, čorbi, supa. Ne, nemojte da se mrštite i da pitate gde je meso…I ne brinite se, imaćete sasvim dovoljno energije i sa ovakvim načinom ishrane.

Posao
U nekom dogovoru niste baš uspeli u onoj meri u kojoj ste želeli, ali ne možete da poreknete da se situacija ipak promenila na bolje. Jedan saradnik koji je napravio niz grešaka u prethodnom periodu pokušava kroz kontakt sa vama da se vrati na stare pozicije. Moguće je da ćete ga uključiti u svoje planove, dokle god bude zainteresovan da radi stvari na vaš način. Privodite kraju neki poslovni projekat i možete razmišljati u kom pravcu da se pokrenete na dalje. Trenutno ne vidite neke naročite izazove pred sobom, ali bi vam možda i prijalo da se malo bavite svakodnevnim poslovnim obavezama.

Novac
Ušli ste u jedan duži vremenski period kada će biti neophodno vraćati sve ono što ste se zadužili ili obavezali. Imate solidne finansijske prilike i mogućnosti da se aktivirate odmah po ovom pitanju. Nema razloga za čekanje niti odugovlačenje.

Ljubav
Ovnovima koji su u brakovima ide dosta dobar period sa partnerom, gde će neko vaše ustaljeno funkcionisanje biti povremeno prekidano samo problematikom na dnevnoj bazi. Zajednički ćete se baviti nekim sitnicama oko domaćinstva ili dece, gde može dolaziti do sitnih čarki, ali ništa ozbiljnije što bi ugrozilo vaš odnos. Oni u emotivnim vezama trebaju malo ozbiljnije da porazgovaraju jer u nekim stvarima nikako ne možete da se usaglasite. Iako ovo za sada ne izgleda kao veći problem, ako ga budete konstantno preskakali, i ostavljali za neko kasnije vreme da ga rešite, verovatno je da će doći na dnevni red u najnezgodnijem mogućem trenutku….i to već tokom naredne nedelje. Zato sada, dok ste oboje “hladne glave” sedite i popričajte da vidite da li možete napraviti neki dogovor. Slobodni Ovnovi…moguće je da vam neka osoba, verovatno preko posla,  sve češće pokazuje da je zainteresovana za priču i kontakt sa vama. Mislim da bi vredelo upoznati se malo bolje na zajedničkoj kafi ili piću.

Zdravlje
Tranzitni Severni Mesečev čvor je ušao u vaše polje koje se bavi zdravstvenom problematikom. Od sada pa na dalje vam je prioritet stanje vašeg organizma. Uradite makar neke osnovne analize.

{slider Bik (21. april - 20. maj)}

Koliko vidim, našetaćete se po proslavama, rođendanima, slavljima raznih vrsta…pa se pitam na koji način i sa kojim sve poslasticama ćete uspeti da ugrozite svoju liniju…Da ne bude da su samo slatkiši krivi za sve, imaćete želju da probate od svega po malo…ili po malo više.

Posao
Dragi moji Bikovi, mislim da je konačno došlo vreme da se vide pravi rezultati svog truda uloženog u nekom prethodnom periodu. Ne samo da ste vi zadovoljni onim što ste postigli, već su to itekako primetili i drugi i više je nego sigurno da vas čeka napredak, bilo u formi unapređenja, promene pozicije na bolje ili kroz materijalnu dobit. Informacije očekujte do kraja ove sedmice. U isto vreme stiže i glas o pokretanju vama veoma važnog poslovnog dogovora ili kontaktu sa osobom koja vas može promovisati ili protežirati. Ako vam se ponudi novi posao, prihvatite, promene su sada povoljne po vas.

Novac
Pored redovnih priliva, tokom ove nedelje možete i dodatno zaraditi kroz honorarne poslove. Odlično vreme da se podignete finansijski na najbolji mogući način. Ovo će vam taman dobro doći da pokrijete  obaveze koje dolaze na naplatu.

Ljubav
Neko vas je malo poremetio svojim ponašanjem i niste sigurni šta želi od vas. Signali koje dobijate su kontradiktorni pa ćete razmišljati na koji način da odgovorite. Verovatno ćete analizirati svaki postupak i reč te osobe pokušavajući da otkrijete – zainteresovanost ili samo prijateljstvo? Mislim da će vam stvari biti mnogo jasnije pred kraj nedelje, kada ćete dobiti nešto konkretniji dokaz privlačnosti koju neko gaji prema vama. Inicijalna kapisla bi mogao biti zajednički izlazak ili odlazak na piće, kafu. Ukoliko ste u dužem emotivnom odnosu, partner vas može iznenaditi predlogom ili čak poklonom . Ne, zaista nema razloga da preispitujete ovo i da pomišljate da se ko zna kakav “greh” druge strane krije iza toga, jednostavno shvatite da je voljena osoba poželela da vas obraduje i na taj način vam pokaže svoju ljubav. Bikovi koji su u bračnim zajednicama se više rekreativno svađaju sa partnerom, nego što zaista postoji pravi razlog za to. Zar ne mislite da biste oboje trebali da prestanete da se tvrdoglavite?

Zdravlje
Tokom ovog perioda kilogrami će se lepiti za vas. Ne samo da će ovo ugroziti vašu liniju, već može imati posledice i u problemima sa žučnom kesom  i povećanim masnoćama u krvi.

{slider Blizanci (21. maj - 20. jun)}

Vi ste i dalje u nekom svom fazonu, čas odlično raspoloženi, čas zabrinuti i u emotivnom daunu, a obzirom na sav stres koji vas očekuje tokom ove sedmice, hrana će vam zaista biti zadnja rupa na svirali. Šta u prolazu pojedete, to vam je. Na kuvano ćete zaboraviti u potpunosti.

Posao
Ako budete vodili računa samo o tome šta drugima odgovara i prilagođavali se zahtevima druge strane, može se desiti da vaši lični interesi nekako ostanu zapostavljeni. Ipak, to je nešto što ste sada spremni da preživite, obzirom na to da znate da nije važan samo ovaj trenutak već i budućnost ovog odnosa. Računate da će nečije učešće u zajedničkom projektu poboljšati stvari, oslanjate se na iskustvo i znanje ove osobe. Poslovni put može vam doneti mnogo više nego što ste to očekivali. Porast obaveza iz dana u dan.  Privatni poslovi su u velikom usponu i priliv novca od saradnji postaje sve očigledniji.

Novac
Jasno je da novčane prilike idu na bolje. Ono što vam nikako ne ide u prilog jeste neki veći trošak i to na samom početku nedelje. I vi sami ste skloni da se tokom ovog perioda malo lakomisleno odnosite prema novcu i da trošite i ono što tek trebate da zaradite. Na taj način se ne pomerate sa mrtve tačke po pitanju dugovanja.

Ljubav
Znate i sami kako to izgleda kada dođu oni trenuci kada se mnogo želi a malo može i da se ostvari…čini mi se da će se slobodnima nametati baš takve situacije tokom ove sedmice. Jako se trudite oko nekog, uložili ste sav svoj šarm i zavodljivost, zasipate drugu stranu duhovitim i slatkim porukicama, pokušavajući da je animirate i zainteresujete, ali ne dobijate pravu reakciju. Mislim da ovo nema ama baš nikakve veze sa vama, već je osoba suviše zauzeta nekim svojim ličnim problemima ili poslovima. Nemojte biti razočarani, biće još dana za megdana. U dužim emotivnim vezama može doći do zanimljivih preokreta. Obzirom na to koliko ste vas dvoje imali problema u prethodnom periodu i koliko vam je dugo trebalo da ponovo vratite na neke ustaljene staze vašu vezu, niko nije očekivao da ćete početi da razmišljate i u nekom ozbiljnijem pravcu. A ovo je itekako moguće, pa neki planovi za budućnost sada mogu otpočeti sa realizacijom. U bračnim odnosima porast nervoze u drugom delu nedelje.

Zdravlje
Nervoza kojoj ste konstantno izloženi može se manifestovati kroz probleme sa pritiskom i sa varenjem.

{slider Rak (21. jun - 22. jul)}

Ahm….da ne mislite da je malo rano da počnete da se bavite krčkanjem sarmi i podvarka? Je li moguće da vam se ovo prohladno vreme već toliko uvuklo u kosti da želite da se zagrejete  jakom hranom…sve u svemu, shvatili ste i sami – potrebno vam je “snažnije gorivo” za ovu sedmicu.

Posao
Ne znam koliko je vama divno to što imate puno posla, ali će vam svakako odgovarati što ćete, barem tokom ove nedelje, uspevati da završite sve ono što je potrebno. Po prvi put se nalazite u situaciji da ne morate da se nervirate zbog probijanja rokova i sve nekako ide mnogo lakše nego inače. Za ovo ste jednim delom zaslužni vi, a bogami imate i veliku pomoć od strane ljudi sa kojima radite, od kolega i saradnika. Iako od nekih od njih to niste očekivali, ipak su se pokazali kao velika podrška onda kada je to najpotrebnije. Najava jednog većeg posla, a automatski i većeg priliva za vas, dolazi krajem sedmice.

Novac
Smetaće vam što i tokom ove sedmice morate da se prebrojavate i da kalkulišete koliko novca ćete morati da odvojite za šta, ali morate prihvatiti da je sada finansijska situacija takva. Bitno je da imate dovoljno da pokrijete one troškove koji su vam najhitniji.

Ljubav
Dragi moji slobodni Rakovi, mislim da konačno za vas imam dobre vesti. Osoba koju upoznajete tokom ove sedmice može itekako da vam se približi i postane vam važna. Budite svesni da će, barem tokom ovog perioda, odnos malo klackati, da ćete imati uspone i padove i da povremeno komunikacija između vas dvoje neće ići glatko, ali to ni malo ne umanjuje činjenicu da je ovo neko sa kim se može graditi ozbiljnija veza. Prema tome, naoružajte se strpljenjem….kud ste čekali ovoliko dugo, možete da sačekate još malo da stvari dođu na svoje mesto. U dužim emotivnim vezama Rakovi su rešili da učine sve što je u njihovoj moći da ponovo povrate ljubav i zajedništvo između. Partner kao da vas testira nekim svojim ponašanjima da bi video kako ćete reagovati. Ili će to barem vama tako izgledati. Iako će vas jezik svrbeti da kažete neke stvari, pokušavaćete da se uzdržite i ne pokrenete ponovo problematiku. U bračnim relacijama Rakovi smatraju da partner zanemaruje neke svoje obaveze i sve prebacuje na vas….

Zdravlje
Mogući problemi sa lumbalnim delom kičme.

{slider Lav (23. jul - 22. avgust)}

Eto, tek pred kraj nedelje ćete moći da kažete da ste uspeli da sednete i da se najedete kao čovek. U danima pre toga ćete uglavnom gledati da pojedete nešto brzinski, ili da čalabrcnete s nogu u nekom od fast fudova. Jedino se apetit za slatkišima neće smanjivati.

Posao
Neke nedoumice koje ste imali po pitanju jednog saradnika sada su rešene, i shvatate da ovoj osobi ne samo da možete da verujete, već da su njeni predlozi pravi i da itekako mogu potpomoći vašem poslovnom napretku. Vaši zajednički planovi i ideje mogu naći put do ljudi koji su zainteresovani za to, pa me ne bi iznenadilo da se pojedini pripadnici ovog znaka više posvete poslovima u privatnoj režiji. Generalno – radite mnogo više nego što ste plaćeni za to i to vam izuzetno smeta jer shvatate da niste dovoljno cenjeni niti da je vaš trud adekvatno nagrađen. Biće vremena za vaše probijanje i za dokazivanje, za sada morate funkcionisati u ovom napornijem i sporijem tempu.

Novac
Koliko god se trudili, sada ne možete zaraditi onoliko koliko vam je potrebno. Stoji mogućnost da tokom ove sedmice stigne neki jači priliv, ali bojim se da je i to unapred potrošeno. Dodatni poslovi hoće potpomoći vašem kućnom budžetu.

Ljubav
U dužim emotivnim relacijama vam je u ovom periodu bitno samo ono što su vaši prioriteti i vama važne stvari, a partner će morati da se uklopi kako zna i ume. Da me ne razumete pogrešno, ovo ne znači da će dolaziti do bilo kakvih tenzija između vas dvoje, već da ćete jednostavno funkcionisati više pod vašim vođstvom i vašom inicijativom. I neće to uopšte ići loše….neke probleme ste prevazišli i sada prilično ustaljeno nastavljate dalje. I u bračnim relacijama sve je u manjoj ili većoj meri u okviru nekih vaših ustaljenih šablona. Kraj nedelje bi čak mogao da donese ponovno vraćanje strasti i vatre u vaš život. Slobodni ni sami ne znaju da li su spremni na neko konkretnije vezivanje ili ne. U jednom trenutku vas jako privlači pomisao na stabilnu i čvrstu vezu, na nekoga koga ćete imati u svom životu….dok u drugom niste baš toliko spremni da se odreknete svoje slobode. U vaš život će tokom ove sedmice ući osoba koja će ove nedoumice prekinuti. Bez nekog preteranog razmišljanja ćete uskočiti u ljubavni zanos.

Zdravlje
Zdravstvena problematika je vezana za kičmu, zube.  Pojedini bi trebali da posete očnog lekara.

{slider Devica (23. avgust - 22. septembar)}

Trend vašeg “skokovitog” apetita se nastavlja i dalje. Obzirom da ćete imati posla preko glave i da ćete uglavnom jurcati s jednog na drugi kraj kancelarije (ili grada) jako malo vremena će ostajati da se opustite i sednete da pojedete nešto kako valja. Setite se da makar usput pojedete po koju voćkicu.

Posao
Odlične poslovne prilike obeležiće celu ovu sedmicu i Devicama se preporučuje da daju svoj maksimum jer je više nego izvesno da mogu ostvariti mnogo više od onoga što su očekivali, planirali, ili smeli da se nadaju. Doduše, ne može da se ospori da ćete bukvalno “izginuti” od posla i količine obaveza koje sup red vama, ali kada se zna zbog čega se radi onda ništa nije teško. Stoji da ćete, kada čujete uslove jedne saradnje malo “pasti” jer smatrate da bi finansijski momenat trebao da bude jači, ali sada šta je – tu je. Svesni ste i sami da će vam ovaj posao na duži rok doneti poziciju, iskustvo i proboj do nekih osoba sa kojima želite da sarađujete, a moguće čak i izlazak u javnost.

Novac
Čak iako neke pare budu kasnile, budite ubeđeni da vas neće mimoići. Sigurno je da su vam novčani prilivi tokom ove sedmice povećani, pa budite pametni i iskoristite ovaj višak na pravi način. Sada možete ulagati jer imate dovoljno uvida u poslove koji vam se nude. Rizik je minimalan.

Ljubav
Ubedljivo je najgora varijanta kada vam se nude oni koji vas ne zanimaju a osoba za kojom čeznete vas ne primećuje. E, pa žao mi je zaista, ali izgleda mi da vam je ova sedmica baš takva. Slobodni ni u jednom trenutku neće biti bez udvarača, više osoba se u ovom trenutku vrti oko vas, a svaka od njih na drugačiji način pokušava da vam se približi. Pojedini polako “ispipavaju” situaciju i pokušavaju da vam se uvuku pod kožu na dnevnoj bazi, drugi su već agresivniji sa konstantnim pozivima na izlazak i za vaš ukus neumesnim primedbama….No, ovo i nije toliko važno, “onaj neko” je u svom svetu i izgleda kao da se svi vaši pokušaji da ga zainteresujete obijaju o njega. Pojedine Device će primeniti očajničke metode i rešiti da budu prijatelji sa osobom koja im se dopada, nadajući se da će u nekom trenutku moći da probiju blokadu koja postoji oko njih. Pa, srećno sa tim…I u emotivnim vezama i u brakovima dolaziće povremeno do nervoznih trenutaka, naročito sa vaše strane. Ipak, ništa što bi ugrozilo vaš odnos.

Zdravlje
Problemi sa ramenim delom, mogući čak i reumatski bolovi.

{slider Vaga (23. septembar - 22. oktobar)}

Čuli ste, naravno, za izraz – jesti na nervnoj bazi? Vi ćete svaki čas uzimati po nešto…neće to biti velike količine, ali čini vam se da vam mozak bolje radi dok zamišljeno grickate neke štapiće, neke lanene pločice, neke semenkice…a “prava hrana” će sačekati neki bolji period…

Posao
E, tih problema malopre spominjanih, može biti u poslovnoj sferi. Imate dvojak pristup poslu tokom ove sedmice pa će povremeno biti dosta teško sarađivati sa vama i uklopiti se, što ćete svakako čuti od strane osoba sa kojima ste na dnevnoj bazi u kontaktu. Sve želite da razradite do detalja, idete u perfekcionizam i na taj način razvlačite bespotrebno rokove. Ako neko pokuša da vas ubrza, svađate se, durite se i isterujete neku svoju pravdu. Za druge je najpametnije da vas puste da radite na svoj način, jer će se ipak vaši rezultati pokazati kao odlični. Ne može se poreći da je vaš rad primećen i da vam sledi zaslužena nagrada u vidu unapređenja ili nagrade.

Novac
Mnogo više obraćate pažnju na ono što zarađujete i ne može se poreći da se vaš odnos prema novcu promenio. Sada cenite svaki dinar, možda baš iz razloga što kroz težak rad dolazite do njega. Prilivi su Vagama jako dobri tokom ove nedelje i bićete zadovoljni postignutim.

Ljubav
Sve bi i u emotivnim vezama i brakovima funkcionisalo više nego dobro ove sedmice, samo da vi nemate tu neodoljivu potrebu da kažete baš u najpogrešnijem mogućem trenutku ono što mislite. I da, naravno, podbodete partnera. Na svu sreću pa je vaša voljena osoba ili bračni partner u ovom periodu prilično stabilan pa ga nećete mnogo izbacivati iz takta, ali računajte da vam neka zajedljiva primedba itekako može biti uzvraćena. Dobro je što se i vatra strasti, a ne samo sukoba, lako rasplamsava među vama pa će se raspravice lako završavati u spavaćoj sobi. Slobodne Vage su sada već u potpunosti ubeđene da su pronašle osobu svog života. Ne bih da vas podsećam koliko ste puta do sada u životu baš to pomislili, pa tek kasnije uvideli koliko ste se prešli, ali hajde da ne kvarimo….ipak ovo za sada izgleda prilično dobro, druga strana je takođe veoma zainteresovana za vas i sigurno je da će se ovde nešto konkretnije i pokrenuti. Digli ste se emotivno i to mnogo, što će vam pomoći da neke druge probleme lakše savladate.

Zdravlje
Nećete imati većih zdravstvenih problema tokom ove sedmice.

{slider Škorpija (23. oktobar - 22. novembar)}

Kada vam je sve potaman, vaš  apetit je neverovatan. A sada vam je ama baš sve potaman….znate vi da biste trebali da malo “olabavite” ali nešto nemate niti želju niti karaktera da stanete. Doduše, trošite se takvim tempom da je malo verovatno da će se ovo odraziti na vašu liniju….

Posao
Ah….taj posao. Kukali ste u prethodnim godinama, mislim da ste se svima popeli na glavu svojim jadikovkama kako vam teško ide…a sada? Sada ste konačno dobili ono što ste želeli, samo nisam sigurna da su vaše želje bile da baš budete preko glave zatrpani obavezama. A situacija je sada baš takva. Hoće vas posao, hoće vas saradnje, hoće vas ugovori…nekako ispada kao da svi traže baš vas i žele da rade samo sa vama. Ne može se poreći, idete itekako ka ostvarenju svih svojih ambicija, samo što radite od jutra do sutra. Samo da znate – konkurencija u vašem okruženju nikako nije zadovoljna ovim razvojem situacije. Za sada su to samo naznake, ali očekujte problematiku u ovom smislu u narednom periodu.

Novac
Drage moje Škorpije, ako sada propustite ovaj talas novca koji vas zapljuskuje sa svih strana, napravićete životnu grešku. Ne samo redovni prilivi, ukazuje vam se više mogućnosti da dodatno zaradite i ne oklevajte da sebe opteretite poslom dodatno – imaćete vremena za odmor kasnije.

Ljubav
Iako vam se može činiti da ste uspeli da prevaziđete jednu osobu, i dalje itekako reagujete na nju, njene pozive za komunikaciju i susret. Ako je ovo neko iz vaše emotivne prošlosti, shvatite da tu priču još uvek niste priveli kraju, mada ste svesni svih mana ovog odnosa i toga da je vezu na pravi način nemoguće realizovati. S druge strane, neko je zainteresovan za vas i pokušava da vam se približi, ali mu vi, za sada, uspešno nalazite mane i ne prihvatate neko konkretnije zbližavanje. Nećete prekidati komunikaciju i izgleda mi kao da ovu osobu za sada “držite u rezervi” ili pokušavate da napravite prijatelja od nje. Ako dozvolite sebi da se malo opustite u njenom društvu, možete biti iznenađeni koliko vam je zanimljivo i koliko zajedničkih tema za razgovor imate. Ako vas intelektualno zainteresuje, vaše zanimanje za nju će se dodatno probuditi. U emotivnim odnosima i brakovima imate tendenciju da se pomalo distancirate od partnera, iz razloga što vam je potrebno više prostora za sebe i za neke lične, poslovne prioritete.

Zdravlje
Sem psihičkog opterećenja i nervoze zbog posla, odlično se osećate.

{slider Strelac (23. novembar - 21. decembar)}

I vi spadate u one znakove koji tokom ove sedmice jedu kao provaljeni. Doduše, moram da napomenem da ćete zaobilaziti u širokom luku sve ono što iole podseća na “zdravu hranu”…kakve bobice, kakvi bakrači, daj ti meni nešto konkretno, i to u što većim količinama….

Posao
U proteklom periodu ste se u velikoj meri bavili organizacijom i pripremom nekih saradnji ili dogovora i sada je došlo vreme za njihovu realizaciju. Prvi deo nedelje ćete provesti dosta užurbano, baveći se sitnim detaljima i trudeći se da ispoštujete sve rokove koji su vam nametnuti, ali zato drugi deo sedmice donosi rasterećenje po ovom pitanju i konkretne pomake. Očigledno je da ste primećeni od strane bitnih ljudi vezanih za posao i da ćete biti dodatno stimulisani obećanjima o novčanim nagradama ili jačoj poziciji. Primetićete da drugi teško podnose vaš uspeh, ali to nije nešto o čemu biste trebali da brinete.

Novac
Svaki dinar koji vam se slije u džepove tokom ove sedmice je vaša nagrada za sve ono što ste u prethodnom perodu radili. A ima dobrih naznaka da će novca biti više nego dovoljno. I poslovi sa prijateljima ili bliskim kolegama u privatnoj režiji vam donose zaradu. Zadovoljni ste.

Ljubav
Slobodnima je ovo pravo vreme da ponovo počnu da se osećaju zadovoljno i rasterećeno. Ne samo jedna, već dve ljubavne prilike vam se pružaju i možda ćete imati manjih problema da odlučite na koju stranu da se usmerite. Jedna osoba vam ide preko posla, dok drugu upoznajete u izlasku ili na nekom većem društvenom okupljanju. I jedna i druga vam privlače pažnju u istoj meri i vezuju vas zajedničke teme i slični pogledi na život. Znam da su ovo slatke muke, ali mogu samo da vam napomenem da ćete do kraja nedelje znati tačno kome želite da poklonite svoju pažnju. U emotivnim vezama trenutno ste prinuđeni da igrate kako voljena osoba svira. Druga strana, na žalost, određuje i tempo vaših susreta, ali druga strana i unosi nervozu u vaš odnos svojim promenama raspoloženja i svadljivošću. Pokušajte da budete taktični i da ne odgovarate na provokacije. U brakovima je dosta dobra situacija, pogotovo što morate zajedno da se posvetite nekim sitnijim problemima. Moguće je da su u pitanju neka veselja, proslave koje treba organizovati ili zajednički planovi oko dece.

Zdravlje
Zdravlje je odlično u ovom periodu. Pojačan apetit i trebalo bi voditi računa o kilogramima.

{slider Jarac (22. decembar - 19. januar)}

Tranziti u odnosu na vaš znak govore o neusklađenosti vremena i obaveza, pa ćete, samim tim, imati jako malo prostora da uživate u hrani na pravi način. Ako ikako možete, makar se potrudite da pojedete nešto toplo, kuvano i malo pomognete svom stomaku.

Posao
Ova sedmica će za Jarčeve označiti preokret u poslovnom segmentu. Do sada ste bezuspešno pokušavali da pokrenete neke saradnje koje su vam važne i samo delimično uspevali. Uz nesebičnu pomoć jednog bliskog kolege ili čak nadređene osobe, tokom ove sedmice će doći do velikog pomaka. Možete pokrenuti poslovni projekat koji će od starta biti jako povoljan po vas i u finansijskom smislu, ali i kao mogućnost da kroz njega napredujete ili promenite poziciju, moguće čak i radno mesto. Nezaposlenima savet da ne sede kod kuće, već da se aktiviraju. Ovo je sedmica kada se možete iznenaditi okolnostima koje su na vašoj strani.

Novac
Neki novčani priliv koji duže očekujete dolazi ove sedmice. Moguće je da je u pitanju veći novac koji ne mora biti striktno na osnovu rada iz prethodnog perioda. Za vas samo savet da ljudima sa kojima radite ne pozajmljujete pare, jer su obećanja o brzom vraćanju – samo obećanja.

Ljubav
Konačno da i vi možete da kažete da skoro sve funkcioniše dobro u dužim emotivnim vezama i brakovima. Skoro. Dobro, ne bi ni valjalo da je ama baš sve potaman, jer bi vam onda pomalo postalo i dosadno. Ili ćete se bar tako tešiti. U suštini, u velikoj meri ste se vi i voljena osoba ili partner ponovo “vratili” jedno drugom i trudite se da tako i ostane na dalje. Nećete moći da preskočite neke sitne rasprave na dnevnoj bazi, ali ovo nije nešto što bi moglo poremetiti ili prodrmati vašu vezu. Najgore ste prošli, sada uživajte u ponovnom vraćanju strasti i ljubavi u vaš odnos. Što se slobodnih Jarčeva tiče, ne može se poreći da ste se u potpunosti probudili. Ponovo je u vama ona stara zanesenost i želja za predavanjem osobi koja vas zaslužuje pored sebe. A čini vam se da imate i pravog kandidata za tako nešto. Ukoliko već niste uspostavili neku značajniju komunikaciju sa njom, i to će se dogoditi do kraja ove sedmice. Vikend je za Jarčeve jedna velika mogućnost početka nove  priče koja ima itekako naznake da može trajati i doneti vam ono što vam je potrebno. Ljubav, onu pravu.

Zdravlje
Tokom ovog perioda ćete se osećati više nego dobro. Malo umora, ali ništa posebno.

{slider Vodolija (20. januar - 19. februar)}

Bićete dosta napeti tokom ove sedmice pa ni nećete mnogo obraćati pažnje na to kada i šta jedete. Biće vam važno da ste siti i da imate dovoljno snage za izazove koje ovaj period donosi. Preporuka za vas je da smanjite kafu i da se preorijentišete na čajeve….

Posao
Jako žurite da završite nešto a imate osećaj da vam vreme izmiče iz ruku. Ne može se poreći da će i ova sedmica biti dosta užurbana, sa kratkim rokovima i vašim velikim naporima da ih ispunite. No, svesni ste da je ovo sada neophodno jer menjate svoje poslovne pozicije i situaciju, a to nikada nije lagan proces. Ono što je neophodno je da sačuvate svoj mir i da shvatite da sada morate funkcionisati na ovaj način. Bitno vam je da drugi vrednuju i cene ono što radite i da imate njihovu podršku. A velika podrška od ljudi koji su vam poslovno bitni zaista stoji i pred vama će se tek otvoriti neki novi poslovi, za šta dobijate potvrdu do kraja ove sedmice.

Novac
U ovom periodu su svi prilivi olakšani i novca ima neuobičajeno mnogo. Nije ni čudo, iscrpljujete se poslom a to mora biti nagrađeno. Doduše, i dalje vam stoje problemi sa raspoređivanjem tog istog novca, jer imate mnogo troškova koje u ovom periodu ne uspevate da redukujete.

Ljubav
Bilo da ste u dužoj emotivnoj vezi ili u braku, situacija je više ili manje slična. Voljena osoba ili emotivni partner  je odustala od pokušaja da vam nametne svoju volju ili da istera stvari na svoj način. Kada je u pitanju tvrdoglavost, tu se niko ne može meriti sa vama, koliko god umeli da izgledate slatko i vetropirasto. Ali kada nešto zacrtate – to je to. A sada ste zacrtali da nećete popustiti već da se drugi moraju prilagoditi vama. I uspeli ste, nema šta posebno da se priča o tome. Partner se primirio i prati vas, a dokle će to funkcionisati na ovaj način, to ćemo tek videti. Za sada ste neizmerno zadovoljni situacijom i ponovo isijavate onaj stari sjaj i optimizam iz sebe. Što se slobodnih Vodolija tiče, vama je baš zanimljivo. Stoji situacija i kod vas da postoji više osoba koje vam privlače pažnju, ali za sada najviše šanse ima ona koja vam ne dozvoljava tako lako da joj priđete. To vam samo daje dodatni podstrek da se trudite, jer volite izazove. Ipak, taj neko neće moći dugo da se odupire vašim romantičnim i strasnim bockanjima. Vikend donosi susret i konkretizaciju cele priče.

Zdravlje
Generalno – iscrpljenost organizma. Malo više odmora i vitamina, da ne bi došlo do pada imuniteta.

{slider Ribe (20. februar - 20. mart)}

Neke stvari su krenule na bolje kod vas, raspoloženje se popravlja, a samim tim i vaša volja da uživate u hrani. Doduše, jako vam prija društvo tokom ovog perioda pa ćete gledati da uvek jedete sa prijateljima ili sa dragom osobom. Svako jelo je slađe kada su bliski ljudi oko vas…

Posao
Ono što će vam tokom ove sedmice predstavljati problem u poslovnom smislu je komunikacija sa saradnicima. Kao da ništa ne može da funkcioniše bez neke napetosti, bez požurivanja i bez ispravljanja stvari u hodu. Doduše, sve se na kraju završi baš kako treba i na svoje poslove se ne možete požaliti, ali vas jako nervira što do toga morate doći na teži način. Pa dobro, i ovo ćete uspeti da prevaziđete, kao što ste prevazišli i neke mnogo teže stvari. Bitno je da ste trenutno na sigurnom terenu, a da se i neki novi poslovi i projekti otvaraju pred vama. Bitan poslovni saradnik, koji može biti i iz iznostranstva zainteresovan je da vas uključi u posao koji će biti isplativ na duži rok. I nije tako loše, zar ne?

Novac
Obzirom na to kako je funkcionisala situacija sa novcem u poslednje vreme, sada već možete da kažete da ste zadovoljni. Bitno je da imate dovoljno da podmirite ono što je vaša obaveza, da vratite neka dugovanja, a i da ostane neki dinar za vas. Bacite se malo i na dodatne poslove, i odatle vam mogu doći novci….

Ljubav
Ako vam se neko tek dopao, malo ste zbunjeni ponašanjem te osobe. S jedne strane ona očigledno pokazuje zainteresovanost da provodi vreme sa vama ili da tokom dana komunicirate, ali ne vidite neke veće naznake da bi želela nešto više od toga. Mislim da u ovom periodu previše razmišljate i previše obraćate pažnju na svaku sitnicu kod simpatije, umesto da se prepustite trenutku, pa šta god on doneo. A mislim da će, ako samo malo budete strpljivi, ova osoba jasnije pokazati svoje namere prema vama do kraja ove sedmice. Ne može se poreći da Ribama u tom periodu idu jako lepi emotivni trenuci i spajanje sa osobom koja im je srcu mila. Inicijativa će ići sa druge strane, vaše je samo da uživate. Što se onih u dužim emotivnim vezama i brakovima tiče, počeli ste na pravi način da se vraćate jedno drugom. Ne samo da se između vas dvoje ponovo budi onaj stari zanos i romantika, već i strasti jačaju, pa je sigurno da ćete u ovoj nedelji uživati. I bio je red, posle toliko dugo vremena trzavica i preispitivanja….

Zdravlje
Apetit vam se popravio, pa postoji mogućnost da nabacite koje kilo….inače – odlično ste.

{/sliders}

Autor horoskopa: Astro centar ''Moj astrolog'' - www.mojastrolog.rs
Astrolog: Olga (0906-200-600)

 

  • Da biste ostavili komentar morate biti prijavljeni na sistem!
    Prijava