Nedeljni horoskop: 28. avgust - 3. septembar 2023.

Pročitano: 389 puta
Kategorija: Horoskop
Ocenite horoskop:
(0 glasova)

Predstavljamo Vam nedeljni horoskop za period od 28. avgusta do 3. septembra 2023. godine!

Zdravlje i pravilne životne navike trebali bi da vam budu na prvom mestu. Zato – pravac na pijacu i prodavnice zdrave hrane. Vreme je da se snabdete svežim voćem i povrćem.

Posao
Mnogo toga vezano za posao ovih dana ne ide po vašim planovima. Moguće je da i vi pravite greške (mada se one daju ispraviti sa nešto više uloženog truda, fokusa i vremena), ali je veća verovatnoća da više otežanja dolazi iz samog poslovnog okruženja, kao i od strane autoriteta. Kod nekih od vas su to promene koje teško zaživljavaju, kod nekih problem u odnosu sa kolegama i saradnicima, kod nekih prevelika količina obaveza, kod nekih otežanja i odgovornosti koje vam nameću šefovi.

Ljubav
Sto nekih situacija, đa životnih đa poslovnih vam je zajahalo za vrat i opterećuje vas i pritiska. Niste opušteni, mozak vam radi sto na sat u pokušajima da reši sve i sve postavi na svoje mesto. A partner traži svoje. Traži vreme, pažnju, posvećenost – sve ono što vi sada možete da date na mišiće i u malim količinama. Neće ovaj period doneti tenzije između vas dvoje, ali će vama lično doneti da se osećate iscrpljeno i razvučeno. Slobodni Ovnovi – neko vam se dopada, ali ta osoba vrlo promenljivo reaguje na vaše pokušaje da je osvojite. Čas vam uzvraća, čas se zatvara i povlači. Budite malo strpljivi.

Zdravlje
Meteoropatske i hronične tegobe, mentalni i fizički premor.

U ovom periodu teško ćete uspevati da vodite računa o pravilnoj ishrani. Uživanje u hrani je prenaglašeno i ni ne pokušavate da odolite slatkim i najslađim zalogajima.

Posao
Zastoj koji postoji unutar vas može se preneti i u poslovnu sferu. Možete imati manjak motiva, volje, snage, energije - neko iz razloga što se preforsirao u proteklom periodu, neko zato što se i pored svog truda ne vide pomaci na bolje. Dosta toga što vam je poslovno od važnosti sada može biti na čekanju ili se otezati a sa nadređenima možete imati zategnut odnos. Zato je ovaj period dobar za završavanje projekata ili ispravljanje eventualnih propusta i grešaka.

Ljubav
Usporeno kretanje a onda i stacionarnost pred direktan hod vaše vladarke Venere u znaku Lava i polju koje se vezuje za dom, porodicu, prošlost – lično vama neće ni malo prijati, kakav god da je odnos sa partnerom – najbolji ili baš i ne. Jer, kakva god da je situacija u vašem partnerstvu – vi ćete imati osećaj sputanosti, nezadovoljstva, blokiranosti u nekim situacijama i osećajima. Ne držite teskobu u sebi, razgovarajte sa partnerom da biste predupredili potencijalne nesporazume i nesuglasice. Slobodni Bikovi – ne očekujte previše ni od novih ni od starih osoba u vašem životu. Više se okrenite sebi.

Zdravlje
Više fizičke aktivnosti bi vam prijalo.

Ove sedmice ste okrenuti „konkretnim“ namirnicama – mnogo više mesa će biti na vašoj trpezi. Uživajte, samo pokušajte da izbegavate previše masno, prezačinjeno – „lakše“ varijante bi ipak bile dobrodošle.

Posao
Pun Mesec je u vašem polju posla, karijere, pozicije, pa i nadređenih – pa u ovoj sedmici može biti nešto zategnutijih odnosa i sa najbližim saradnicima ali i sa autoritetima. Takođe, u početnoj fazi neke situacije mogu delovati prilično komplikovane i teško rešive, ali će se dosta brzo pokazati da sa njima možete izaći na kraj. Očekuje vas prilična količina obaveza i moraćete da budete dosta fokusirani i organizovani da ne biste kasnili ili radili stvari iznova. Bitna administrativna ili papirološka pitanja sada mogu biti u zastoju.

Ljubav
Jedna šarena nedelja je pred vama i što se raspoloženja ali i dešavanja sa partnerom tiče. Čas ćete se odlično čuti i razumeti, funkcionisati – a čas će tog razumevanja faliti i malo ćete se igrati gluvih telefona. Takođe, povremeno će vas saplitati situacije koje se vezuju za porodicu, obaveze – tu nećete baš uvek ili u prvom pokušaju uspevati da pronađete zajednički jezik. U suštini, povremeno ćete umeti da budete teški jedno drugom. Slobodni Blizanci – neko će se u mislima vraćati u prošlost, neko će čak imati konkretniji pokušaj sa bivšim partnerom ili simpatijom. Bilo staro, bilo novo – ne žurite nigde.

Zdravlje
Promenljive zdravstvene situacije i nešto slabiji imunitet.

Pun Mesec vam donosi promene raspoloženja, a to automatski znači – i promenljivost kada je apetit u pitanju. Povremeno će postojati naleti hedonizma koje ćete nešto teže kontrolisati.

Posao
Sve nešto polovično ili delimično, kroz ponavljanja ili zastoje, kroz ispravljanja i preko prepreka. Kao da vam se u ovoj sedmici “ne da” da sve završite i obavite iz cuga i bez đa sitnije đa krupnije problematike. Između ostalog – sa saradnicima se nećete baš najbolje razumeti (ili nećete želeti da se razumete), što može biti posledica toga da vam je teško da se jedni drugima prilagodite. Budite mudriji i ne zatežite bespotrebno neke situacije. Fokusirajte se na posao i trudite se da se organizujete bolje.

Ljubav
U ovu nedelju ulazite u nešto zategnutijoj atmosferi i pojačanom nerazumevanju sa voljenom osobom. Ok, možda oko nekih pitanja ne možete trenutno da se dogovorite – ali distanciranje i podizanje zida tišine neće dati rezultate – svaka tema je rešiva ako su obe strane voljne da više puta pokušaju i malo popuste. Oboje budite hitri na lepim rečima a spori na prebacivanju i kritikovanju. Slobodni – vući će vas nešto unazad – kod nekih kroz misli o prošlosti, kod nekih kroz planiran ili neplaniran susret ili kontakt sa “starim” osobama, kod nekih kroz nove ljude ili priče koje vas podsećaju na ono što je bilo i prošlo.

Zdravlje
Teškoće sa respiratornim organima, padovi raspoloženja, pojačan stres.

Trudite se da više vremena posvetite i pripremanju obroka, izboru namirnica, da ne jedete „s nogu“ i da na vašem stolu bude više povrća, voća, žitarica. Ovo se samo pozitivno može odraziti na vas.

Posao
Finansije će vas boleti, okupirati vam misli i činiti da se nervirate i da vam kuva u želucu. Što možete da rešite – rešavajte, što ne ide – ići će neki drugi put. Usput – dobrano podignite ručnu kočnicu kada su troškovi u pitanju. Jer, neki od vas sada sopstvene frustracije pokušavaju da reše rasipanjem i bacanjem para na sve i svašta. Poslovno – ovo vam je naporan period, bili zadovoljni trenutnim pozicijama i poslom ili ne. Ako je nešto zakočilo – od sledeće sedmice ćete lakše rešavati i pokrenuti.

Ljubav
Da je sjajno – pa i nije. Zapinjaće osećanja u vama, zapinjaće situacija sa voljenom osobom, čas ćete se čvrsto držati jedno drugog a čas imati osećaj da vas sve razdvaja . I unutar vas se komeša – u jednom momentu znate šta želite, u drugom već niste sigurni. Kakav god da je odnos – sada nije trenutak da se povlače drastični potezi i donose ozbiljnije odluke. Malo se primirite i pustite da se sve u vama slegne i dođe na svoje mesto. Slobodni Lavovi – jako je teško da bi ovaj period mogao iznedriti nešto novo što je vredno truda i vaše pažnje. Prošlost vas je zaogrnula svojim plaštom – a ni na nju ne vredi gubiti vreme.

Zdravlje
Hronične tegobe.

Sve vezano za stomačnu regiju i varenje sada je dosta osetljivo. Jedite lakšu hranu, više vlakana, bazirajte ishranu na voću i povrću, izbegavajte meso, a naročito industrijske prerađevine.

Posao
Vaše želje i očekivanja se neće poklopiti sa trenutnom poslovnom situacijom i mogućnostima – ali to ipak ne znači da ćete proći loše. Vi nećete biti zakočeni i blokirani – ali će vas usporavati okolnosti i one osobe sa kojima radite i sarađujete. Oni preko puta vas vam donose težinu, ali vas sa druge strane uče odgovornosti i tome da pronađete rešenje za najkompleksnije situacije (ili iste takve osobe). Kroz otežanja i usporavanja rastete i napredujete, koliko god vam povremeno ovo bilo naporno.

Ljubav
Nije povoljan trenutak da se donose odluke koje su bitne za partnerstvo u kojem ste. Odnosi u kojima duže vreme postoji nestabilnost posebno su pod pritiskom tokom ove sedmice, pa bi bilo mudro da i partner i vi merite reči pre nego što ih izgovorite. Otvoreni i iskreni razgovori vas sklanjaju od problema, ćutanje i udaljavanje, prebacivanje i kritikovanje – samo vas distanciraju. Oni koji su eventualno u tajnom odnosu – poseban oprez je potreban. Slobodne Device – tajnovitost, strasti, burno, uzbudljivo – to je ono što vam sada prija i što vas privlači. Takođe – prošlost je živa, gledajte šta ćete sa njom.

Zdravlje
Hronične zdravstvene tegobe. Mentalni pad i iscrpljenost.

Teško je u ovim danima odoleti slanim i slatkim iskušenjima. Neke Vage jedu na nervnoj bazi, neke zato što su se maksimalno opustile i hoće da uživaju.

Posao
Pun Mesec u polju poslovne svakodnevice, obaveza i odgovornosti, prenaglašeno polje briga, tajnosti, podsvesti – govore i o mentalnom i o fizičkom opterećenju koje trenutno postoji kroz poslovni sektor. Stvari ne idu onako kako ste planirali, obaveze vas prilično pritiskaju a neki od vas mogu biti zabrinuti za svoje radno mesto ili za firmu u kojoj rade. Čak i da je sve dobro – ide previše sporo ili uz previše prepreka. Ne žurite sa novim projektima, novim poslovima – budite strpljivi još malo.

Ljubav
Usporavanje, pa stacionarnost vaše vladarke pred direktno kretanje u narednoj nedelji doneće vam osećaj zastoja, blokiranosti, zaglavljenosti u osećanjima koja se gomilaju, kao i porast nervoze koja će se odraziti kroz vaše emotivne relacije. Razlozi za ovakva osećanja mogu biti višestruki – od prošlosti, preko nezadovoljstva postojećim odnosom (ili nekom drugom životnom tematikom), možda tajni koje skrivate i od drugih i od sebe, pa sve do ljubomore sa razlogom ili bez. U svakom slučaju – nije trenutak da se dela, već treba pustiti da se sve posloži na svoje mesto . I u vama i oko vas. Slobodne Vage – znam da ljubav ne bira vreme i mesto (kao ni to da li je nova ili stara), ali bi po vaše srce bilo dobro da je ostavite po strani….za neko bolje vreme.

Zdravlje
Umor, nervoza, lošiji imunitet.

Potrebno je povesti više računa o tome šta je dobro i zdravo po vaš organizam a šta ne. Neuredna, neadekvatna i nezdrava ishrana. Neki od vas mogu jesti i na nervnoj bazi.

Posao
Imaćete osećaj da ste se u nekim situacijama, poslovima, projektima – zaglavili i koliko god da se trudite, tapkate u mestu. Distrakcija će u ovoj nedelji biti dosta i one će vam dodatno odvlačiti pažnju od redovnih poslovnih obaveza. Kontakti sa saradnicima, a pogotovo sa autoritetima mogu biti naporni i zahtevni, uz osećaj da ste pritisnuti i uslovljeni. Ostvarenja i rezultati će doći, ali sporije od očekivanog. Uspećete da rešite neka administrativna pitanja ili da ispravite propuste iz proteklog perioda.

Ljubav
Komunikacija između partnera i vas je vrlo šarena – imate dane u kojima se kopčate i razumete “na keca”, ali ima i onih momenata u kojima ne čujete jedno drugo ili u kojima je prisutna jača nervoza. Oboje ste na svoj način preopterećeni – možda poslovnim ili porodičnim obavezama, možda time što povremeno ne verujete jedno drugom. Rešenja postoje – nesigurnosti čistite kroz bolju komunikaciju, ali i kroz više uživanja i lepih zajedničkih trenutaka. Slobodne Škorpije – imate osećaj da vam prava ljubavna ostvarenja i dešavanja izmiču. Kao da ste na korak do nekog početka, ali nikako da se on zaista desi.

Zdravlje
Zdravstvena situacija je solidna.

Potrudite se da vaši obroci budu raznovrsni, a pošto vam je potrebno više gvožđa – jedite cveklu, džigericu, spanać, pijte sok od paradajza. Kontrolišite povremeno jake skokove apetita.

Posao
Sve vezano za posao ide na mišiće, usporeno i sa dosta izazova i težine. Sve ono što budete želeli ili pokušavali da ostvarite brzinski – zakočiće. Grandiozni planovi, projekti od kojih očekujete mnogo – malo je verovatno da će sada funkcionisati. Usmerite se na realno, praktično, na poslovnu svakodnevicu i na sve one redovne i sitne obaveze – koje vam da, jesu dosadne i neinspirativne – ali su neophodne. Malim koracima sada idete napred ali će vam vreme koje je ispred vas pokazati da ste na pravom putu.

Ljubav
Ljubavne želje, maštarije i potrebe kao da ćete morati da gurnete u drugi plan, jer je malo verovatno da one sada mogu biti ispunjene, bar ne u onoj meri koja vam je potrebna. Zadovoljite se time da imate korektan odnos sa voljenom osobom i da vaša veza ipak ide napred, da se držite zajedno. Povremeni bagovi u komunikaciji su mogući, kao i talasi ljubomore ili nepoverenja – ali ovo je lako rešivo i neće uticati na stabilnost vašeg odnosa. Slobodni Strelčevi – moguće su avanture, strasti, kombinacije. Nešto stabilno, nešto što vam donosi da vam je srce na mestu – trenutno je jako malo verovatno.

Zdravlje
Možete se osećati malaksalo, umorno.

Malo toga vam zaista prija kada je hrana u pitanju. Mogli bi da kažemo da „odrađujete“ svaki obrok. Potrebno vam je više kuvanih jela, potrebne su vam neke supice i čorbice i puno minerala kroz povrće

Posao
Kasnite, ali ćete ipak do onoga što vam je cilj stići. Sve obaveze će se završiti, svi dogovori ispoštovati, sve situacije posložiti – ali verovatno u poslednjem trenutku i uz mnogo više napora nego inače. Biće prisutna napetost u saradničkim odnosima, kao i mnoštvo prepreka – i kroz okolnosti, ali i kroz druge osobe koje pričaju mnogo a rade malo. Negde polovinom nedelje verovatno nećete znati gde udarate i na koju ćete stranu pre, jer će sve situacije odjednom zahtevati vašu pažnju.

Ljubav
Osećanja će se komešati gurajući razum u stranu. Atmosfera u odnosu sa voljenom osobom će biti zategnuta i imaćete osećaj da se stalno sudarate u pokušajima da pronađete stabilnost, ali i da ste srcem udaljeni jedno od drugog. Potrebna je komunikacija, ali ona u kojoj su prisutne i emocije i racio, potrebni su otvoreniji razgovori u kojima nećete dizati ograde oko sebe i u kojima ćete biti spremni da se jedno drugom prilagodite. Slobodni Jarčevi – niste spremni da date svoje srce na dlanu i da se brzo otvorite i to sada i jeste dobar model funkcionisanja. Neka se neke priče razvijaju, ali sporo.

Zdravlje
Potrebna vam je i mentalna i fizička relaksacija. Starijima su aktuelne hronične tegobe.

Pomozite svom organizmu i varenju – pijete više vode, jedite češće kuvanu hranu, variva, supe, čorbe. Preskačite brzu hranu, premasno, prezačinjeno, izbegavajte da utoljavate glad slatkišima.

Posao
Poslovnim životom sada ne upravljate i ne možete da kontrolišete ni okolnosti ni osobe sa kojima ste u kontaktu. Jedino što možete jeste da pratite i prilagođavate se. Ne zanosite se nekim velikim promenama, novim počecima i ne verujte mnogo obećanjima. Znate kako kažu – tamo gde ti mnogo obećavaju, malu torbu ponesi. Usmerite se na male zadatke, na redovne poslovne obaveze, na ono što treba ispraviti, doraditi, popraviti. Nezadovoljstvo finansijama, mada ćete sve obaveze ispuniti na vreme.

Ljubav
Neke će se situacije ponavljati, vraćaće vas korak unazad a misli će vas opterećivati i mučiti. Nezadovoljstvo jeste prisutno, koliko god da je situacija relativno redovna i normalna. Pritiskaće vas strahovi, prenaglašena ljubavna očekivanja, pitanja na koja nemate odgovore. Jedan dan će biti savršen, da bi već naredni doneo ključanje u glavi i osećaj da nemate kontrolu. Pokušajte da više vremena provodite zajedno, da biste se oboje opustili. Slobodne Vodolije – “normalni” ljubavni počeci su sada teško mogući, bilo da pokušavate nešto novo ili se vraćate na staro. Samo strasti funkcionišu, ostalo ne.

Zdravlje
Osetljivost stomačnog dela i pojačan umor.

Vreme je da se bavite sobom, svojom ishranom, da se trudite da promenite nešto u životnim navikama . I vama je ove nedelje potrebna barena, kuvana hrana. Takođe, i više tečnosti. Izbegavajte jake začine

Posao
Poslovna svakodnevica je puna obaveza i nikako da sve rešite i rasteretite se. Previše ste preuzeli na sebe i nikako da sve do kraja raspetljate. Takođe, u saradničkim odnosima – čas pričate istim jezikom i razumete se bez problema, a čas ne možete da skontate i čujete jedni druge. No, i pored prepreka i otežanja koji su evidentno prisutni u ovoj nedelji – nekako ćete vi uspevati da isplivate i otkomplikujete, nekako ćete stvari rešavati. Uspevate da pronađete snagu u sebi i izgurate sve.

Ljubav
Pun Mesec u vašem znaku, nepovoljni aspekti Saturna koji je kod vas i Sunca koje je u partnerskom polju, planeta ljubavi i uživanja koja trenutno ne radi u vašu korist – sve su ovo pokazatelji da se nemiri u vašim emotivnim relacijama nastavljaju. No, koliko god sve delovalo da ide na mišiće i da se distanca između voljene osobe i vas povećava – opet postoji prostor za rešavanje. Fokusiranost jedno na drugo, razgovori koji leče, to da se istinski čujete – pomoći će da se ovaj naporan period prevaziđe. Slobodne Ribe – realno je da postoji osoba sa kojom želite da budete. Nije realno da se bilo šta posebno pomakne tokom ove nedelje.

Zdravlje
Potreban vam je odmor i opuštanje.

Autor horoskopa: venerasapapilotnom.com
Astrolog: Olga Savić

 

 

  • Da biste ostavili komentar morate biti prijavljeni na sistem!
    Prijava