Nedeljni horoskop: 29. maj - 4. jun 2023.

Pročitano: 375 puta
Kategorija: Horoskop
Ocenite horoskop:
(0 glasova)

Predstavljamo Vam nedeljni horoskop za period od 29. maja do 4. juna 2023. godine!

Dosta će vam energije izvlačiti sedmica koja je pred nama – Ovnovi će pokušavati da kroz pojačane obroke, uglavnom one sa najvećom zastupljenošću mesa i mesnih proizvoda nadoknade ovo.

Posao
Poslovna ponuda ili projekat koji su vam ponuđeni bi popravili vašu finansijsku situaciju i poslovni status, ali bi vam istovremeno doneli znatno veću količinu obaveza. Obzirom da ste u periodu kada su ambicije dosta pojačane, verovatno je da ćete se odlučiti i prihvatiti to što vam se nudi. U ovoj nedelji ćete imati nešto zahtevniju komunikaciju sa saradnicima – ne znači da krajnji rezultat neće biti uspešan, ali će postojati napor i usklađivanje da bi se do njega stiglo. Moguća je opomena u vezi nekog dugovanja.

Ljubav
Partner će imati neka svoja gledišta, vi ćete imati svoja. Ta vaša gledišta se i neće baš nešto naročto spajati tokom ove sedmice, pa je možda bolje da iole ozbiljnije teme ostavite za „neki drugi put“. Vi budite inicijator aktivnosti, dešavanja – isplanirajte akcije sa zajedničkim prijateljima ili kraći put za vas dvoje. Nerviraće vas zato što se voljena osoba kilavi i večito ima neke zamerke – ali šta sad, izgurajte. Slobodni Ovnovi – ako se do sada niste pokrenuli, ne znam šta čekate. Ovo je period intenzivnih susreta, kontakata, lakog buđenja leptirića u stomaku, ali i strasti. Leto je za vas počelo, uživajte.

Zdravlje
Moguće tegobe vezane za želudac i kičmu – naročito rameni i vratni deo.

Vaš probavni sistem ne funkcioniše bajno ovih dana. Neke namirnice vam sada ni malo ne prijaju, otežavaju varenje i potrebno je da istražite koje su i uklonite ih iz svoje ishrane.

Posao
Nemojte rasipati vreme i energiju na obavljanje obaveza koje vam nisu prioritetne. Takođe, pokušajte da ne radite više stvari istovremeno jer u brzini i nefokusiranosti možete lako napraviti grešku. Ovih dana vam stoji nešto pojačana nervoza – jednim delom zbog informacija koje dobijate od saradnika, drugim delom zbog promena kojima morate da se prilagođavate u hodu. Bolja organizacija će pomoći da zatvorite sve obaveze koje ste preuzeli. Finansijski segment je nestabilan i sa većim oscilacijama.

Ljubav
Voljena osoba i vi niste na istim talasnim dužinama ovih dana. Ovo ne mora da donese jače tenzije ili rasprave, ali ćete oboje osećati prisutnost tog nekog naboja, pa su moguće povremene varnice uglavnom oko sitnica, ali kratkog daha. Ukoliko se partner vraća na neke stare a nezavršene teme – pokušajte da priču skrenete – sada baš i nije trenutak za ovaj tip razgovora. Slobodni Bikovi – dopašće vam se neko na blic, zaintrigiraće vas priča sa ovom osobom ali i pozitivna energija kojom zrači. Kontakt je moguć kroz izlaske, preko prijatelja ili preko društvenih mreža. Takođe – neko iz prošlosti vam se javlja

Zdravlje
Potrebne su promene u načinu ishrane. Pojačana nervoza.

Možete preterati sa nekim namirnicama, naročito u drugom delu sedmice – što može izazvati probleme i sa varenjem ali i sa pritiskom i krvnim sudovima.

Posao
Neočekivane informacije mogu doći do vas – kod nekih se one vezuju za povećanje nadoknade za rad, kod drugih – možete dobiti promenu radnog mesta, nov poslovni zadatak ili unapređenje koje sa sobom nosi ozbiljno povećanje količine obaveza. Što bi se reklo – tražili ste, gledajte. Ne zaboravite da ste u dužem poslovnom periodu kada zaista morate pokazati sve ono što znate i umete i biti maksimalno odgovorni. Finansije – dosta stabilno po pitanju priliva, ali postoje dugovanja koja vas opterećuju.

Ljubav
Partner i vi ćete se uglavnom tokom ove nedelje „voziti“ na talasu pozitivne energije. Ok, oboje imate neke svoje probleme, nedoumice, možda pretovarenost obavezama – ali to sada neće uticati na vaš odnos, jer ćete umeti da sve te distrakcije potisnete kada ste zajedno. Dobar je trenutak da planirate izlet, putovanje, letovanje....ili više druženja i aktivnosti sa prijateljima. Slobodni Blizanci – dobar period da se brzinski zainteresujete za nekog, čak da sa tom osobom i pokrenete emotivnu priču. Međutim, novozapočeti odnosi mogu imati neki vid prepreke – zauzetost druge strane ili veću razliku u godinama.

Zdravlje
Problemi sa grlom, prehlade. Takođe, osetljivost vratnog i ramenog dela kičme.

Ishrana treba da bude lagana. Ne opterećujte stomak time što ćete oscilacije raspoloženja lečiti jelom. Prosto rečeno – sada ne valja preterivati – samo umerenost vam donosi da se dobro osećate.

Posao
Koliko god da su se neke situacije, kontakti, papirološka i administrativna pitanja ili dogovori razvlačili do sada – tokom ove nedelje će se pokrenuti i to verovatno odjednom, brže nego što mislite. Takođe, povoljne informacije dolaze do vas a mogu se vezivati za ozbiljnije planove ili projekte koji tek treba da se ostvare. Kako dani budu prolazili, moguće je povećanje obaveza ali i tenzije u kolegijalnim i saradničkim odnosima – idite svojim tempom, ali nemojte ni vi požurivati druge.

Ljubav
Dobar kontakt Venere iz vašeg znaka sa više planeta govori da se možete emotivno pokrenuti, da se mogu ostvariti zanimljivi kontakti, da vas neko može probuditi ili podstaći na razmišljanje. Da li je to dovoljno da se uđe u konkretnu emotivnu priču – pa, nisam baš sigurna...ali sve je moguće, pa nam ostaje da sačekamo i vidimo....Zauzeti Rakovi – neka pitanja vam se vraćaju stalno, a za sada odgovore na njih nemate. Te neke nedoumice mogu vam povremeno tokom ovog perioda „kvariti“ ugođaj i energiju u partnerstvu u kojem ste. Pokušajte da se opustite i više prepustite lepim dešavanjima.

Zdravlje
Manjak odmora i relaksacije. Suviše ste pod tenzijom.

Potreba da hranom lečite raspoloženja možda izgleda kao dobar plan, ali nije. Manje brze hrane i slatkiša. Neka obroci budu raznovrsni, sa naglaskom na svežem voću i povrću

Posao
Osećaj da ste blokirani ili usporeni po nekim vama bitnim poslovnim pitanjima počeće da popušta od ove nedelje, a od ulaska u narednu već možemo očekivati zaista konkretna dešavanja. Ta dešavanja mogu biti nagoveštena sada kroz priliv interesantnih, mada vama iznenađujućih informacija. Neke obaveze, ali i osobe sa kojima sarađujete – sada vas mogu pomalo iscrpljivati, nervirati – ne rešavajte ništa po kratkom postupku i ne unosite tenziju u odnose koji su vam bitni. Finansije – promenljivo, nestabilno.

Ljubav
U odnosu sa voljenom osobom ima uspona i padova. Možete imati osećaj da vas partner na neki način usporava, ograničava, da nije u istoj energiji i aktivnosti kao vi. Vama su potrebne promene, da se nešto dešava, da postoji jača aktivnost – a nisam sigurna da će partner sada moći da vas prati. To može povremeno proizvoditi napetosti u vašem odnosu. Slobodni Lavovi – vi ste pod prilivom odlične energije, ali ona je bar trenutno najbolja za druženje i društvene aktivnosti, za vaše dobro raspoloženje i uživanje sa onima koji su vam bliski. Za prava emotivna dešavanja još uvek nije povoljno vreme.

Zdravlje
Stariji Lavovi neka više odmaraju. Mlađi – dobra energija.

Idete iz krajnosti u krajnost, sve u zavisnosti od toga kako se u tom trenutku osećate. Prijaće vam kuvano, bareno, blanširano, na pari, grilovano. Umereno začinjeno i bez mnogo slatkiša.

Posao
Zahtevna komunikacija sa nadređenima, ali i sa onima sa kojima imate dugotrajniju saradnju. Od vas se očekuje mnogo toga i nametnut vam je priličan teret odgovornosti. Neki od vas u ovoj nedelji mogu promeniti radno mesto ili dobiti unapređenje – što hoće doneti poboljšanje finansija, ali i more novih obaveza za vas. Dobro je što ste vi lično u takvoj energiji da umete i da pronađete rešenja za sve, ali i da se postavite na pravi način u svakoj poslovnoj situaciji. Finansije – dosta stabilno.

Ljubav
Nedelja u kojoj može biti nepotrebne tenzije između partnera koji žive zajedno ili su u braku. Ukoliko postoje zaista nepomirljive razlike, stalne rasprave neće doneti rešenje – možda bi bio trenutak da razmislite o odvajanju. Ukoliko pak još uvek postoji prostor za sređivanje stanja – vreme je da se ozbiljno oboje bacite na posao. Parovi koji su stabilni u ovoj će sedmici provoditi manje vremena zajedno, a sve zbog okupiranosti poslovnom ili porodičnom tematikom. Slobodne Device – nije loš momenat za nove emotivne početke. Veze započete u ovom periodu mogu biti trajnog karaktera i dosta ozbiljne.

Zdravlje
Pojačan stres. Potrebno vam je opuštanje.

To što imate sklonost da se opustite po pitanjima ishrane, može vam doneti stomačne tegobe. Zato umanjite meso, mesne prerađevine, mlečne proizvode – sve po malkice . I mnogo povrća.

Posao
Poslovno, ovo je više nego aktivan period za vas. Što bi se reklo – razapeće vas obaveze na sto strana odjednom. Koliko god da ćete biti opterećeni i okupirani – sve ovo će vam negde prijati jer ćete videti da rezultati dolaze i da su bolji od onog što ste očekivali. Spremite se na sedmicu sa puno promena u poslednjem trenuku, sa puno novih informacija, sa puno kontakata, sastanaka, dogovora. Na sedmicu u kojoj ćete prionuti i na rešavanje papiroloških i administrativnih pitanja. Finansije su sada solidne.

Ljubav
Dok Venera, vaša vladarka ne izađe iz znaka Raka – a to će se dogoditi ne u ovoj, nego u narednoj nedelji – imaćete problem sa preosetljivošću, osećanja će vam upravljati postupcima. Partner nosi drugačiju energiju – strasnu, živu, aktivnu – i možda bi bolje bilo prepustiti se akcijama sa njim, umesto biti u stalnim unutrašnjim preispitivanjima, previranjima i nemirima. Slobodne Vage – novih osoba ima oko vas, a i vaš društveni život je sada prilično živ i bogat. Ima osoba koje bi želele da flertuju sa vama i osvoje vas. Nemojte se okretati i gledati unazad, prošlost više nema mesta u vašem životu.

Zdravlje
Osetljivi ste, malo nenaspavani, često umorni. Odmarajte, šetajte, hranite se zdravije.

Ukoliko hoćete sebi da pomognete – potrebni su vam manji a češći obroci. Sa manje mesa i mesnih prerađevina, drastično smanjeni mlečni proizvodi. Voće, povrće, orašasti plodovi.

Posao
Što bi se reklo – napeto, tenzično – ali rezultata ima . I oni nisu ni malo loši. Vaša energija je naglašena, kao i motivisanost i nadahnuće po poslovnim pitanjima. Druga je stvar što će biti osoba koje će vas nervirati, što će biti promena planova u poslednjem trenutku, što ćete povremeno imati osećaj da se borite sa vetrenjačama. Ali, sve to ide u rok službe. Neke vrlo povoljne, mada iznenađujuće informacije će doći do vas u drugom delu nedelje. Finansije su dobre, ali troškovi vas pojedoše.

Ljubav
Mirno, pa nemirno. Razumete se odlično, pa se onda ne kopčate uopšte. Emocije i strasti nabujaju, da biste se već u sledećem momentu oboje povukli. Imate lepe zajedničke trenutke, pa onda nemate vremena jedno za drugo. Cela će vam sedmica proći u ovakvom fazonu. Na kartu ljubavi i strasti uvek možete da igrate, oboje. Sve druge karte nemaju smisla. Slobodne Škorpije – ljubavnih prilika ima i biće ih i na dalje. Šta više – neko vam se baš lepo može „uvući“ u misli i pokrenuti vam leptiriće u stomaku. Da li bi se ovo moglo pretvoriti u nešto ozbiljnije ili će samo protrčati kroz vaš život – pa, videćemo.

Zdravlje
Problemi sa grlom ili sa vratnim i ramenim pojasom. Stariji – pritisak, krvni sudovi.

Okrećete se brzoj hrani, obrocima koji su obilni, ali premasni i prezačinjeni. Unosite suviše praznih kalorija, i nije ni čudo što se često osećate bezvoljno i iscrpljeno.

Posao
Mnogobrojna dešavanja u poslovnoj svakodnevici u potpunosti će okupirati vašu pažnju. Kolege i saradnici će vam oduzimati vreme i energiju – pričom, promenama u poslednjem trenutku, zahtevima, tražiće od vas da se neke stvari obave „sad i odmah“. Jedino što vi možete uraditi jeste da se prilagođavate u hodu i trudite se da ispratite dešavanja. Sve će ovo doneti rezultate i vaše zadovoljstvo učinjenim – ali će vam takođe doneti i nemirne dane i potrebu da se što pre dobro odmorite.

Ljubav
Jedna „onako“ nedelja u kojoj će mnogo bolje proći oni koji su slobodni – pogotovo ako ste isplanirali neko putovanje, ili gomilu akcija sa prijateljima. Vama se mogu pojaviti osobe koje su vam interesantne, a da li će ovo otići u nekom konkretnom pravcu – zavisiće najpre od vas. Neko će zaista morati da vas pokrene i impresionira da biste mu pružili istinsku priliku. Zauzeti Strelčevi – pomalo zategnuta atmosfera. Ne mora problem da bude u samom odnosu, može dolaziti iz okoline – od strane porodice, poslovnih dešavanja – ali će u svakom slučaju uticati na vaša ponašanja i raspoloženja.

Zdravlje
Sitnija zdravstvena problematika. Potreba za više odmora, ali i više relaksacije.

Oscilacije raspoloženja itekako mogu uticati na apetit. Bitno je ne preterivati ni u čemu – niti izgladnjivati sebe niti se svaki čas tovariti hranom. Ni jedno ni drugo neće pozitivno delovati na vaš stomak i varenje.

Posao
Nešto više obaveza i malo intenzivniji zahtevi za vas na dnevnoj bazi. Potrebno je da budete posvećeni i odgovorni, ali nemojte ići preko svojih granica a nemojte preuzimati ni tuđe poslove na sebe. Komunikacija sa kolegama i saradnicima će biti dobra, najviše vašom zaslugom – jer vi sada umete da se postavite trezveno i praktično u svakoj situaciji i sa svakim sagovornikom. Povoljne informacije i interesantne vesti dolaze do vas. Niste prezadovoljni finansijama, ali imate potrebnu stabilnost.

Ljubav
Nastavlja se period povoljnije situacije u vašim emotivnim relacijama. Ima tu emocija i bliskosti, ali ima i realnih, trezvenih, praktičnih bavljenja svim pitanjima koja izađu na dnevni red. Oboje možete nešto više vremena posvećivati obavezama – ali ipak će ostati dovoljno prostora za zajedničke trenutke koji mogu biti dosta dobri. Moguć je odlazak na kraći put ili dogovori o letovanju, odmoru. Slobodni Jarčevi – očekuju vas pozitivna iznenađenja. Vi ćete biti aktivniji u društvu, izlascima, sa prijateljima. Pojaviće se osoba ili osobe koje vam mogu biti interesantne i intrigantne. Lep je period, nek vas ne drži mesto.

Zdravlje
Moguće prehlade, kao i manji problemi sa koštano zglobnim sistemom.

Povremene stomačne tegobe posledica su neadekvatne ishrane u kojoj preovladava meso i mesne prerađevine a premalo je voća, povrća, biljnih vlakana. Promenite nešto da biste se osećali bolje.

Posao
Želite da menjate neke stvari, ali vas trenutno situacija drži i dozvoljava vam samo male pomake. Uskoro će doći do jačeg pokretanja ka promenama a u ovoj su nedelji mogući tek nagoveštaji onoga što dolazi. Funkcionisanje na dnevnoj bazi će biti pomalo zahtevno za vas, najpre iz razloga što će dosta toga remetiti vaše planove i moraćete da pravite izmene u hodu. Ljudi preko puta vas će vas jednim delom motivisati da date najbolje od sebe, jednim nervirati. Finansije su solidne i idu na bolje.

Ljubav
Neadekvatna komunikacija, manjak zajedničkih trenutaka ili neki vid zahlađenja – sa kojim ste završili prethodnu nedelju, preneće se i u prve dane ove sedmice. Rešite odmah sve ono što „žulja“ jer vam ostatak nedelje donosi mnogo više pozitivne energije u partnerskim odnosima. Dobar je momenat za zajedničke aktivnosti, ali i za više strasti. Slobodne Vodolije – da će biti onih koji su zainteresovani za vas, biće. A izgleda da će biti i „prepoznavanja“ sa vaše strane – osoba sa kojima ćete se momentalno povezati i započeti intenzivnu komunikaciju. Izlasci, prijatelji, društvene mreže – su mesta noviteta.

Zdravlje
Manje tegobe sa stomakom.

Vašem organizmu je potrebna lakša hrana, manji obroci koji će se najvećim delom zasnivati na zelenom povrću, pilećem ili ćurećem mesu, koje je najbolje da bude grilovano. Ne opterećujte želudac.

Posao
Posla vam sigurno neće faliti. Šta više – verovatno je da će u nekim momentima biti toliko obaveza i „ataka“ na vas od strane kolega, saradnika, klijenata – da nećete znati na koju ćete stranu pre. E sad, jasno vam je da će sve ovo uticati na vas – mnogo energije ulažete u posao i moguće je da u nekim momentima vaša nervoza bude pojačana. Neke od vas očekuju vrlo povoljne informacije i vesti. Ušli ste u period promena koji je izuzetno pozitivan. Iskoristite ga do maksimuma. Finansije – solidno.

Ljubav
Nešto nestabilniji odnosi opet su naglašeni onima koji su u braku ili koji žive zajedno. Tu će situacija „ljuljati“ – smenjivaće se talasi mira sa talasima negativnosti. Potrebno je da sednete i popričate sa partnerom i pokušate da razjasnite sve, da stabilizujete odnos. To je sada moguće, samo ukoliko postoji volja. Ostale Ribe – situacija je dobra, komunikacija teče normalnim tokom a ima šansi i da napravite neki baš lep iskorak iz ustaljene svakodnevice. Slobodne Ribe – dobar i povoljan period za ljubav još uvek je vrlo aktivan kod vas. Neka vas ne drži mesto – emotivne prilike se mogu pojaviti neočekivano.

Zdravlje
Stariji pripadnici znaka mogu imati naglašenije tegobe sa pritiskom. Ostali – dobro.

Autor horoskopa: venerasapapilotnom.com
Astrolog: Olga Savić

 

 

  • Da biste ostavili komentar morate biti prijavljeni na sistem!
    Prijava