Nedeljni horoskop: 24. - 30. april 2023.

Pročitano: 687 puta
Kategorija: Horoskop
Ocenite horoskop:
(1 Glas)

Predstavljamo Vam nedeljni horoskop za period od 24. do 30. aprila 2023. godine!

Potrebna vam je hrana koja će vam donositi kvalitetne kalorije i energiju – koju ćete itekako imati priliku da brzo potrošite. Manite slatkiše, grickalice i brzinske obroke.

Posao
Sve što krene uz komplikaciju i zastoj – završiće se kako valja i na vreme. Ali isto tako – sve ono što krene baš kako treba i deluje kao da će se očas posla obaviti – verovatno će se zakomplikovati i pokazati se kao tvrd orah. Može da se dogodi da administrativna i papirološka pitanja, kao i dogovori – ne idu baš po vašim zamislima, ali to ne znači da ih nećete obaviti. Dosta vremena će vam u ovoj nedelji oduzeti kontakti sa saradnicima, sastanci, kao i more sitnih obaveza koje ne mogu da čekaju.

Ljubav
Komunikacija je ključ za dobar/loš osećaj u vašim emotivnim relacijama. Jer, ako kroz reči umete da se „pronađete“, ukoliko umete da na lakši i jednostavniji način saopštite čak i neprijatne ili kompleksne informacije, ako umete da čujete i saslušate jedno drugo – nikakvih problema nećete imati. Neke nepredviđene situacije vezane za kuću ili za članove porodice mogu vam zatezati živce i testirati strpljenje. Slobodni Ovnovi – postoji osoba koja vam donosi osmeh na lice, sa kojom je tako lako pričati i biti opušten. Uživajte i flertujte sa onima koji vam podižu raspoloženje i čine da se osećate dobro.

Zdravlje
Osetljivo grlo.

Gde je više pokreta i dešavanja, tu je i više stresa, nervoze. A kada je ovo prisutno – onda je nekako najlakše i najlepše smiriti se uz uživanje u klopi koju vi najviše volite.

Posao
Dosta toga će se vrteti oko finansija, jer to je segment koji vas trenutno najviše interesuje i okupira. Ušli ste u fazu kada možete zatvoriti neke obaveze, ali i podsetiti dužnike na sebe. Snalazićete se i uglavnom uspešno rešavati novčane teme i dileme. Što se poslovnog dela tiče – situacija je redovna, mada može biti povremenih, manjih naleta nervoze. Dobar je period da ispravljate eventualne greške i propuste – bilo da su tuđe ili vaše. Organizovani ste i fokusirani na ono što radite pa neće biti kašnjenja.

Ljubav
Retrogradno kretanje Merkura u vašem znaku i Mars u sentimentalnom i obojenom prošlošću znaku Raka – mogu biti udarna kombinacija da bivši partneri i osobe koje niste čuli niti videli sto godina – odjednom počnu da se interesuju za vas, da vas zivkaju ili da pokušavaju da ostvare kakav god, pa makar i površni kontakt. Vi vidite da li nešto od ove prošlosti može da se „probere“ i da li vam godi. Biće tu i novih lica jer u ovim ste danima nekako u centru pažnje suprotnog pola. Zauzeti Bikovi – sve će biti ok dokle god je komunikacija između partnera i vas korektna. A nema razloga da ne bude.

Zdravlje
Korektna zdravstvena situacija.

Neće vam baš sve namirnice prijati, pa nemojte mnogo eksperimentisati. Proveravajte rok trajanja i ispravnost namirnica i smanjite unos mesnih prerađevina.

Posao
Mogućnost pozitivnih promena (doduše, manjih) i pokretanja ka vašim ciljevima, pogotovo ako su oni vezani za stabilizaciju ili poboljšanje finansijskog segmenta. Moguće je da neće odmah sve funkcionisati po vašim zamislima, ili ćete nailaziti na prepreke – ali vi ćete umeti da pronađete rešenje i da se snađete. Što se tiče novih poslova ili projekata – budite nešto oprezniji i ne žurite sa odlukama i realizacijom. Dobar je period da ispravite propuste od ranije, kao i da se iznova povežete sa starim saradnicima.

Ljubav
Umeju vaša raspoloženja biti šarena ovih dana, ali sa Venerom u polju ličnosti i potrebom da lakše i lepršavije izađete na kraj i sa sobom i sa svakom situacijom sa partnerom – u eventualnim nemirnim momentima – umećete sve da okrenete na šalu. Postoji nervoza u vama, ali ćete se izboriti sa njom kroz zabavne aktivnosti i dobru energiju sa voljenom osobom. Slobodni Blizanci – mogućnost komunikacije sa više osoba, ali vas najviše privlači ona koja vas pomalo zbunjuje, ali i intrigira svojim postupcima i ponašanjima. Neki od vas će biti u razmišljanjima o bivšem partneru, ali bez pokušaja kontakta.

Zdravlje
Stariji Blizanci – pritisak. Mlađi – grlo, nesanica.

Oscilacija raspoloženja kojima ste vi tako podložni biće i u ovoj nedelji, ali ne u tolikoj meri kao do sada. Više ćete ugađati sebi i uživati u omiljenoj klopi. Pojačajte unos povrća, najpre kroz raznovrsne salate.

Posao
Nakon prilično nemirne prethodne sedmice koja vam je donela nervozu i žurbu – uplovljavate u nešto jednostavnije dane. Ne, naravno da ne znači da je pred vama lagan put ali opet – dosta toga će doći na svoje mesto i shvatićete da ste se oko nekih situacija bez razloga kidali i nervirali. Umećete i uspevaćete da se dogovorite sa saradnicima, a itekako je moguće da ćete imati i njihovu podršku u onim najizazovnijim i najkompleksnijim obavezama. Početak rešavanja papiroloških pitanja. Novac – korektno.

Ljubav
Rakovi koji su slobodni su čas u prošlosti koja iznova i iznova podseća na sebe, a čas u sadašnjosti koja donosi potrebu da se krene dalje – ka novim ljudima, novim ljubavima . I pored prizvuka sentimentalnosti koji vas boji ovih dana, čak i pored mogućnosti da se ostvari neki, slabiji ili jači kontakt sa osobama koje su ranije bile u vašem životu – suština je ipak da vi nastavljate dalje. Mars u vašem znaku vas usmerava da idete napred, bez osvrtanja. Zauzeti Rakovi – i pored nemira koji mogu postojati kod vas ili možda manjka vremena sa partnerom – vaš odnos je suštinski dobar. Uklapate se, tu ste jedno za drugo.

Zdravlje
Osetljiv stomačni deo, a moguće su i alergije.

Više uživate u hrani, više ste skloni da ugodite sebi i sada je samo potrebno da budete aktivni jer će to činiti da se bolje osećate u sopstvenoj koži. Samo bez previše začina i manji obroci.

Posao
U periodu ste kada intenzivno ulažete sebe u sve što se za posao vezuje. Biće nekih situacija, osoba, prepreka – koje će vas testirati, koje će vas izazivati, koje će činiti da se zatvrdoglavite da ih rešite. Za ta rešavanja imaćete podršku – bilo da je to sklop okolnosti koje vam idu na ruku, bilo da je podrška od strane osoba koje su vam naklonjene i koje svojim savetom ili uticajem mogu da vam pomognu. Malo izazovna, ali prilično uspešna nedelja je pred vama. Novci – dođu, odu – i tako u krug.

Ljubav
Partner i vi jeste najviše okrenuti obavezama koje vam oduzimaju gro vremena – ali ćete itekako umeti da pronađete momente samo za vas dvoje, a oni hoće biti protkani dobrom energijom i aktivnošću koja vam oboma prija kao izduvni ventil od napornog rada. Između vas dvoje će uglavnom biti mirni i skladni dani – ok, uvek mora nešto da zaškripi – ali to škripanje neće uticati na vaš odnos. Slobodni Lavovi – neka prošlost ili emotivna osetljivost kao posledica „starih rana“ vam je duboko ukorenjena u mislima. No, ima osoba koje vam prijaju i koje vas svojom lepom energijom bude i čine zainteresovanim za njih.

Zdravlje
Problemi sa spavanjem i možda sa stomakom.

Prisutne su oscilacije apetita. Neki od vas mogu jesti neredovno, drugi se pak zatrpavati brzom hranom i grickalicama. Ukoliko je moguće – izbegnite da jedete „s nogu“ i u prolazu – potrebna vam je redovnost.

Posao
Snalazićete se vi više nego dobro kada je posao u pitanju. Ovaj segment vam sada jeste prioritetan, kao i sve ono što se vezuje za finansije – i obzirom na to koliku količinu energije ovde ulažete, bilo bi pravo čudo da ne ostvarujete solidne rezultate. Baš te finansije posle kratkotrajnog zastoja ponovo kreću uzlaznom linijom tako da ćete moći da rešavate eventualne zaostale obaveze i račune. Povremeni, sitniji napeti momenti sa saradnicima, ali i sa papirologijom i administrativnim pitanjima. Sve je rešivo.

Ljubav
Vaše je raspoloženje promenljivo, a samim tim – promenljiva je i komunikacija i odnos prema voljenoj osobi. No, druga strana prilično uspešno prati vaše „uspone i padove“ i uvek nekako pronađe model ponašanja i komunikacije koji vas vraća u ravnotežu. Potrebno vam je više zajedničkog vremena, ali onog ispunjenog aktivnostima, skitnjom, radošću. Niti će posao propasti niti će svet prestati da se okreće zato što ste vi uzeli više vremena za sebe. Slobodne Device – neko vam crta osmehe i popravlja raspoloženje svojim prisustvom ili rečima. Za sada nećete praviti velike korake – samo ćete se družiti i uživati.

Zdravlje
Nešto pojačan mentalno – fizički umor. Suštinski – dobro ste. Relaksirajte se, opuštajte.

Totalno nedefinisan način ishrane u ovom periodu. Uvedete se malo u red, pa opet kiksnete. Zaboravljate da jedete ili se pak zatrpavate brzom hranom i slatkišima.

Posao
„Moj je život bitka neprestana“ – važiće kroz poslovni segment. Doduše, uglavnom ćete vi te bitke uspeti da dobijete, ako ne odmah u početku a ono kasnije da – ali će vas svakako smarati to što ništa ne ide normalno, iz cuga, u prvom pokušaju ili bez preskakanja prepreka. No, tako vam je zapalo pa se snalazite. Ako ništa drugo – te finansije će vam zadavati manje brige nego inače. Ili će novca biti više ili će pak troškova biti manje – bitno je da ćete uspevati da pronađete balans i budete dosta mirni.

Ljubav
Ovih dana je vaš odnos, komunikacija i način funkcionisanja sa partnerom kao na vrtešci – čas ste sa osmehom od uha do uha, opušteni i u odličnom raspoloženju i akcijama jedno s drugim – a čas struji neki čudan osećaj da se ne razumete, možda čak i povređujete jedno drugo postupcima i rečima. No, i pored ovih šaltanja mozga i srca – i dalje idete zajedno, kao par. Slobodne Vage – totalno zbunjujuća situacija kod vas. Sve u zavisnosti od tipa ličnosti, ali i perioda u kojem ste – neko se može ludo zabavljati i uživati, neko će intenzivno razmišljati o prošlosti, a neko se ozbiljno zaljubiškao u zauzetu osobu.

Zdravlje
Osetljivo grlo i respiratorni trakt.

Manjak apetita ili pak totalno neadekvatna ishrana u prvoj polovini sedmice. Kasnije se uvodite u neki red, mada je to daleko od vašeg uobičajenog načina funkcionisanja.

Posao
Sve što je vezano za posao čas zastaje, čas trči napred. Pomalo vas iritira ovakav način funkcionisanja na dnevnoj bazi ali se snalazite i uspevate da „plivate“. Kada zakoči, umete da stanete i da se priberete i da pronađete adekvatan model da biste ovo rešili. Kada situacija trči – umete da je pratite u korak. Saradnje koje su ranije bile korektne i solidne sada mogu ponovo da se aktiviraju – i ovo ne bi bila loša kombinacija. Po pitanju finansija – pare vas hoće ovih dana, a hoćete i vi njih . I lepo ćete se pronaći.

Ljubav
Sve će biti dobro u vašim emotivnim relacijama ukoliko partneru ili vama (najpre vama) ne padne na pamet da pravite neku dramu bez preke potrebe. Malo smirite uzburkana osećanja, mnogo zakočite kada je ljubomora u pitanju i nema glava da vas boli. Šta više, sada na obostrano zadovoljstvo možete rešiti neka bitna pitanja u vašem odnosu jer umećete i da se čujete, ali i da se srcima osetite. Slobodne Škorpije – onaj šaljivdžija od Merkura ide retrogradnim hodom kroz vaše polje partnerstava, pa će neki od pre Hrista krenuti da vam se javljaju. Da li od ovoga ima neke vajde? Ma jok, batalite i idite dalje. Treba sto i jedna situacija da se poklopi da bi neko iz prošlosti zaista uspeo da pronađe put do vašeg srca. E, ali neće se javljati samo bivši – evo i poznanika/poznanica da vas podsete malo na sebe.

Zdravlje
Neke stare ili hronične boljke mogu vas po malo mučiti. Osetljivi sinusi, zubi, grlo, kičma.

Možete češće nego inače u ovim danima tražiti utehu u hrani. Nije problem u tome da li ćete dobiti kilo ili dva viška – već u tome da ne bi trebalo odustajati od pravilnih navika. Zdravlje na prvom mestu.

Posao
Sve vezano za posao, poslovnu svakodnevicu i ljude sa kojima ste u kontaktu – oduzima vam vreme, energiju i dobar deo živaca. Vi ćete uspevati da se ispetljate iz svake situacije i da se pokažete u najboljem svetlu – ali će vas to koštati kroz umor i mentalnu isceđenost. Dobar je trenutak da sve ono što je propušteno, pogrešeno ili nije obavljeno do kraja – završavate i to ako je moguće od samog ulaska u radnu sedmicu. Po pitanju finansija – prilivi su redovni, ali su vaši troškovi preveliki. Kočite malo.

Ljubav
U ljubavi ćete se pronalaziti, a u svemu ostalom – baš i ne. Komunikacija će vam i dalje predstavljati tačku na kojoj se povremeno saplićete jer ćete oboje ići iz svoje perspektive a nećete želeti da sagledate drugu stranu i njene motive. Čas partner čas vi – imaćete svoje uspone i padove raspoloženja. Bilo bi dobro da bilo kakve nesporazume rešavate odmah i da ne ostavljate da se oni gomilaju. Slobodni Strelčevi – ukoliko vam se neko dopada imate utisak da nikako da pronađete model da ovu osobu privučete više sebi. Mnogi od vas imaju intenzivna razmišljanja o prošlosti, ali retku ili nikakvu interakciju

Zdravlje
Može doći do manjeg pada imuniteta koji bi se odrazio kroz probleme sa stomakom ili respiratornim sistemom.

Pokušajte da jedete lakšu hranu, najpre baziranu na povrću. Obroci ne bi trebali da budu teški, prezačinjeni i premasni. Unosite i više tečnosti.

Posao
Na svu sreću pa ćete imati dovoljno živaca i strpljenja za sve ono što se za posao vezuje, a posebno za kolege i saradnike. Da će vam povremeno skakutati po živcima – ma hoće, da će vam oduzimati dragoceno vreme – isto tako, ali neće uspevati da vam pokvare organizaciju i fokusiranost koja je sada izuzetno naglašena. Zastoj koji je bio evidentan tokom protekle nedelje, sada počinje da popušta i lakše ćete funkcionisati. Finansije – svaki neplanirani trošak će vam doneti nerviranje. A biće ih.

Ljubav
Retrogradnost Merkura, planete komunikacije u vašem polju ljubavi i zadovoljstva „obećava“ kontakte od bivših partnera, ali i osoba koje dugo niste čuli niti videli (a možda ni sada ne želite ni da ih čujete, a ni da ih vidite). Šta ćete vi sa ovim talasom prošlosti da radite u narednih mesečak dana – zaista ne znam, proberite ako nešto valja.....No, ukoliko se pojavi neka nova osoba – ona mora po izgledu, ponašanju ili ko zna čemu – podsećati na ono kroz šta ste prošli. Zauzeti Jarčevi – što više vi razuma i praktičnosti ulažete u komunikaciju sa partnerom, ona će biti bolja. Na praktičnost druge strane ne računajte mnogo.

Zdravlje
Osetljivo grlo i respiratorni organi.

Vi imate kontinuitet i neku formu redovnosti. Uglavnom će se problemi vezivati za probavu – to može biti posledica stresa pod kojim ste trenutno. Kontrolišite ispravnost i trajnost namirnica koje koristite.

Posao
Što vi volite (a i umete) da zakomplikujete sebi život, pa to je čudo jedno. Ili ćete prihvatati na sebe obaveze koje su previše zahtevne i oko kojih ćete se satrti dok ih ne završite, ili ćete se nadmudrivati i natezati sa kolegama i saradnicima bez ikakve potrebe. Idu vam neki ljudi na živce, a vi – umesto da se sklonite i sačuvate svoj mir – svojski se trudite da idete na živce njima. No, kada ostavimo po strani vašu tvrdoglavost, inat i zakomplikovavanje poslovnog dana – pred vama što se rezultata i finansija tiče nije ni malo loša nedelja.

Ljubav
Odnos sa partnerom je skroz korektan. Ok, možda vama nešto smeta – to što nemate onoliko zajedničkih trenutaka koliko biste voleli, možda vas povremeno zapljusnu i talasići ljubomore, možda vam drago biće s vremena na vreme iritira živce.....ali sve je ovo luk i voda. Suština je – kao par ste vas dvoje stabilni i to je to. Slobodne Vodolije – ukoliko postoji neko ko vam se dopada, tu komunikacija čas ide super a čas koči. Samo malo strpljenja – doći će sve na svoje mesto,niste na trkama. Naravno, neki od vas ni korak ne mogu da mrdnu a da ih prošlost ne prati u stopu. Rešićete nešto po ovom pitanju, uskoro.

Zdravlje
Lošija probava, ali i osetljivost grla i sinusa.

Veliki skokovi i variranje u raspoloženju dovode do oscilacija u apetitu. Slatkiši su još uvek stavka broj jedan na koju morate obratiti pažnju. U prevodu – kontrolisati, ne podsticati.

Posao
Moguće je da ćete u nekim situacijama kasniti, moguće je i da nešto nećete uspeti da završite iz prvog pokušaja ili da ćete pak morati da savladate više prepreka – ali suština je da je poslovni segment u ovoj nedelji više nego dobar. Malo se više fokusirajte, bolje organizujte i nemojte zaboravljati dogovore i sastanke koji su vam od važnosti. Vaši prilivi (bilo od redovnog, bilo od dodatnih poslova) kreću uzlaznom linijom. Na žalost, troškovi su još uvek dosta izraženi, regulišite da vas ne boli glava.

Ljubav
Dobro je. Nije savršeno, ali je dobro. Osećanja i strasti ima, poboljšanja komunikacije takođe ima. Svaki nesporazum se da razrešiti na pravi način, a evidentno je da će biti i baš lepih i opuštenih momenata. Jako je važno da vaša komunikacija teče, jako je važno da se čujete i razumete. Ukoliko se pojavi neki problem – nemojte ga ostavljati za sutra, bavite se njime odmah. Slobodne Ribe – više osoba sada može biti u vašoj blizini ili će se komunikacija sa njima intenzivirati. Neke su osobe od ranije prisutne, neke su glanc nove – ali nešto od ovoga bi moglo krenuti kako valja i ići ka razvijanju i produbljivanju.

Zdravlje
Zdravstvene tegobe su prolaznog karaktera.

Autor horoskopa: venerasapapilotnom.com
Astrolog: Olga Savić

 

 

  • Da biste ostavili komentar morate biti prijavljeni na sistem!
    Prijava