Nedeljni horoskop: 6. - 12. mart 2023.

Pročitano: 865 puta
Kategorija: Horoskop
Ocenite horoskop:
(0 glasova)

Predstavljamo Vam nedeljni horoskop za period od 6. do 12. marta 2023. godine!

Porivi za jačom ishranom, za uživanjem u svakom zalogaju – biće dosta naglašeni. Zapamtite ono – ne živite da biste jeli, već jedete da biste živeli. Odgurnite slatkiše a prigrlite rekreaciju.

Posao
Pun Mesec u utorak, u vašem polju obaveza, poslovne svakodnevice i odnosa sa kolegama – svakako vam obećava sedmicu u kojoj će se sve dešavati odjednom, a vi nećete znati na koju ćete pre stranu. Ukoliko privodite kraju neke vama bitne dogovore ili planirate poslovni put – šest puta proverite da li ste se dobro razumeli sa saradnicima i da li je što se tiče papirologije sve odrađeno kako treba. Komunikacija u poslovnom sektoru može povremeno biti zbunjujuća i gubiti se vreme na ispravljanje propusta.

Ljubav
Dokle god je sve čisto, jasno i transparentno – problema neće biti. Ali, ukoliko krenete da zamuckujete, da se u rečima i postupcima saplićete, ukoliko vas partner „uhvati“ u nekim tajnim domunđavanjima, dopisivanjima ili jednostavno – ako vaša ponašanja dragom vam biću postanu sumnjiva – e onda dobro biti neće. Možda ništa ne skrivate, ali u takvom ste periodu da povremeno delujete i ponašate se neobično – a to može bosti oči partneru. Slobodni Ovnovi – otvara se prilika za jednu zanimljivu avanturicu... a možda ovo i neće ostati samo na avanturi, već će potrajati... ako se sve kockice slože.

Zdravlje
Malo ste smušeni, gledajte da se ne povredite i budite oprezni u saobraćaju. Moguće viroze.

Baš onako slatko uživate u klopi ovih dana, pa se još slađe možete brzinski zaokrugliti ili dobiti viškove tamo gde im mesto nije. Više navalite na povrćance, a manje na sve ostalo.

Posao
Ode vam Saturn iz polja karijere, posla....da, doneo vam je mnogo težine i ograničenja, ali sa druge strane – mnogi od vas su u protekle dve i po godine postigli vanredne poslovne uspehe i ostvarili značajne pozicije. U ovoj nedelji, a naglašeno u njenom prvom delu – očekujte probleme u organizaciji i komunikaciji sa saradnicima, a moguće je da će se i po pitanju administracije dosta toga zakomplikovati. Prilivi mogu biti nešto otežani ili će kasniti, a troškova će hteli vi to ili ne – biti poprilično.

Ljubav
Slobodni Bikovi neka se spreme za zadovoljstvo kroz druženja, izlaske, ali i kroz kontakte sa osobama koje su im istovremeno neobične i neodoljivo privlačne. Ima šansi za ekspresna zaljubljivanja (mada je pitanje koliko će ovo potrajati), za varnice i flert, ali i za mnogo dobre energije u kojoj ćete uživati. Što se tiče zauzetih – i za pripadnike vašeg znaka važi – što ste partner i vi više otvoreni jedno prema drugom, što je manje tajni – manje će vas i glava boleti. Da li je moguće da i voljena osoba i vi imate u ovoj nedelji neka čudna ponašanja koja će kod druge strane izazvati podozrivost? Ma jeste. Trudite se da ne brljate.

Zdravlje
Glavobolja, sinusi, oči, zubi, grlo.

Eto vama druženja, opuštencije i uživancije. Bićete okruženi ljudima, a u društvu je uvek sve slađe. Ipak, nemojte da vam oči budu gladne – jer možete imati manjih stomačnih problema.Ljubav Porodične i poslovne obaveze će vući, svaka na svoju stranu a vi ćete biti negde u sredini i pokušavati da izađete na kraj i sa jednima i sa drugima, da ostvarite balans. Neće to ići lako i može se preliti i na odnos sa partnerom. Iako ćete vas dvoje uglavnom fino funkcionisati, postojaće dani i momenti nervoze i nerazumevanja i lošije komunikacije, možda i prebacivanja. Slobodni Blizanci – lep je period za vas, da ne razmišljate ni o čemu drugom već da se posvetite prijateljima i flertovanjima i da vam srce zatreperi. Kroz kontakte i opuštene momente sa dragim ljudima zaboravljaće se sve što pritiska i opterećuje.

Posao
Imunitet nije sjajan, a moguće su i povrede.

Ljubav
I evo od utorka Saturna u polju koje se vezuje za posao, karijeru, poziciju, poslovna ostvarenja. Vreme da se bude ozbiljan, odgovoran i da se grade važne poslovne priče, one koje mogu trajati u vremenu. Vi ste u ovoj nedelji kompletno zaronjeni u posao i to vam je prioritetna stavka. Verovatno je obaveza dosta i povremeno će vam biti dosta naporno da se organizujete i ispoštujete sve na vreme. Ne jurite, proveravajte sebe češće jer su mogući propusti. Komunikacija sa saradnicima često nerazumljiva.

Zdravlje

Biće pojačana želja za grickalicama, za slatkišima, brzom hranom – za svim onim što realno gledano škodi vašem organizmu. Pokušajte da ovo prevaziđete, jer u drugom delu sedmice to neće biti toliko izraženo.Ljubav Da, postoji šansa da slobodni Rakovi otpočnu emotivne priče u ovoj nedelji. Ali...Pa naravno da ima to „ali“ – sve što se sada započinje nosi sa sobom mnogo varnica, ali nosi i element tajnosti ili pak nekog vida prikrivanja, neizgovorenosti, neotvorenosti, nedefinisanosti. Suviše je ovo nestabilan teren na kojem se započinje nova ljubav da bismo mogli da pričamo o miru i spokoju. Ako možete, čekajte....ako ne možete – ulećite, zaljubljujte se i ne razmišljajte mnogo. Zauzeti Rakovi – komunikacija sa partnerom je blago rečeno nikakva. Kao gluvih telefona da se igrate. Ne razumete se. Ali se bar nemojte džapati.

Posao
Sve neka sitna, ali nervirajuća problematika. Stomak, zubi, oči, sinusi, grlo.

Ljubav
Saturn u devetom polju otvoriće Rakovima puteve i saradnje sa inostranstvom, sa državnim i javnim institucijama, otvoriće prostor za proširenje poslova i za napredovanje. Naravno, neće se to desiti odmah u utorak kada ova planeta uđe u znak Riba, ali kroz vreme - hoće. Neka važna dešavanja možete da očekujete već tokom ove sedmice, prve nagoveštaje promena koje su pred vama. Nedelja vam je sa dosta obaveza, milion i jedna stavka kojoj morate posvetiti pažnju, što će vam izazivati nervozu.

Zdravlje

Pun Mesec u polju hrane govori o znatnom povećanju apetita tokom ove nedelje. Bilo bi dobro da ne odustanete od zdravijeg režima ishrane koji ste započeli jer će naglašeniji apetiti brzo splasnuti.

Posao
Finansijski sektor je u fokusu – u ovoj sedmici u polju novca i vrednosti imamo pun Mesec, koji će se na Lavove odraziti različito – kod nekih kroz dugovanja koja je potrebno izmiriti što pre jer opomene stižu, kod drugih kroz pojačane prilive ali istovremeno i odlazak novca na troškove od kojih se neki mogu i izbeći. Generalno – sedmica koja vas „tera“ da po pitanjima posla žurite, a gde je žurba – tu se lako provuku propusti i greške. Pokušajte da održavate kvalitetnu komunikaciju sa saradnicima.

Ljubav
Saturn u utorak izlazi iz vašeg polja partnerstava, onih koji su preko puta vas a koji su vam u protekle dve i po godine donosili pritisak, ograničavali vas, ali vas istovremeno učili odgovornosti. Da li to znači da ste od ovog trenutka rasterećeni i da će vaše emotivne relacije funkcionisati besprekorno? Pa naravno da ne. Važne lekcije ste prošli, ali na dalje treba primenjivati naučeno. U ovoj se nedelji u partnerskim odnosima mešaju strasti i nervoza. Neka prvog bude što više, a drugog što manje. Slobodni – zanimljiva flertovanja, peckanja, interesantna komunikacija sa suprotnim polom. Biće vam zanimljivo.

Zdravlje
Problemi sa stomačnim delom, pojačana nervoza. Imunitet je još uvek prilično slab.

Pun Mesec u vašem znaku dovodi do oscilacija raspoloženja koje možete “gušiti” potrebom da non stop nešto grickate. Unosite više tečnosti i ishranu bazirajte na žitaricama, povrću i voću.

Posao
Nećete baš uspevati da se kako treba organizujete ovih dana. Pun Mesec koji je u vašem znaku u utorak doneće vam „razvlačenje“ na sto strana i osećaj kao da ništa u vašem poslovnom okruženju ne može da se završi bez vašeg angažovanja. Takođe, postojaće tenzija kroz saradničke i odnose sa nadređenima – najpre zbog loše komunikacije i propusta koji mogu ići i sa tuđe, ali i sa vaše strane. Po pitanju finansijskih priliva bićete zadovoljni – iako su troškovi i dalje jaki, prisutna je novčana stabilnost.

Ljubav
Neki vid raskoraka postoji između partnera i vas. Ne sporazumevate se baš savršeno ovih dana, imate manjak zajedničkog vremena a povremeno se javlja nervoza koja može biti prouzrokovana zbunjujućim situacijama ili pojačanom sumnjom. Vaše su oscilacije raspoloženja vrlo primetne ovih dana i partner teško uspeva da vas prati. Pokušajte da se saslušate i čujete bolje u ovoj nedelji. Slobodni – ulazak Saturna u polje partnerstava mnogim će solo Devicama doneti ozbiljne i trajne veze. No, još uvek nam nije savršen momenat za dešavanja – zainteresovanost može postojati, ali je realizacija slaba.

Zdravlje
Meteoropatske tegobe, slabiji imunitet.

Odgovarala bi vam ishrana zasnovana na povrću - najviše na spanaću, kelju, blitvi, brokoliju, karfiolu. Od mesa – pileće i ćureće, kao i riba, bilo rečna ili morska. Izbegavajte grickalice između obroka.

Posao
I eto od utorka Saturna u polju koje se vezuje za poslovnu svakodnevicu, odgovornost. Duži vremenski period pred vama je da se uvedete u red i ozbiljno zaronite u sve poslovne aktivnosti. Trenutno situacija deluje pomalo haotično – vi ste dosta brzopleti, teško se organizujete a u poslovnom okruženju ima mnogo promena i dešavanja koja vam odvlače pažnju. Pritisak od strane obaveza i saradnika na vas je dosta jak pa su moguća kašnjenja i manji propusti. Pokušajte da popravite komunikaciju sa saradnicima.

Ljubav
Malo ćete se svađati sami sa sobom, a malo će se i partner pridružiti (ili ćete ga vi uvući), mnogo ćete biti nestrpljivi i eksplozivni, a bićete i sumnjičavi – pokušavaćete da definišete i šta vi hoćete i šta je partneru u glavi i kuda ide ovaj vaš odnos (i da li uopšte ide).....a kroz sve to će se provlačiti strasti, akcija. Dakle, ovo vam je nedelja zvana klackalica, vruće/hladno, ljubav/nervoza. Slobodne Vage – za avanturu je ovo super period, dobro vreme za sve priče koje počinju uz prasak varnica ali koje su na neki način nedefinisane, neobične, možda čak i tajne. Vama će u svakom slučaju biti zanimljivo, pa onda uživajte.

Zdravlje
Loše spavanje, loše navike. Vreme je da se ozbiljnije pozabavite svojim zdravljem.

Manje masno meso, riba, povrće – trebali bi da budu osnova vaše ishrane. Mlečni proizvodi da, ali sa manjim procentom mlečne masti. Trenutno ste prilično slabi na slatkiše i pikantnu hranu.

Posao
Sami ćete sebi biti najveći kamen spoticanja kada je posao u pitanju. Jer, nećete moći da se fokusirate na jedno, već ćete šaltati na pet strana, pet obaveza odjednom. Počinjaćete, prekidati, prelaziti na nešto drugo – nikako nećete moći da uhvatite jedan smer, jedan pravac i držite se njega. Postoji mogućnost i da zaboravite važne dogovore, sastanke, da ih odlažete u poslednjem trenutku zato što ne možete da se organizujete kako treba. Ipak, i pored ovih mnogobrojnih sitnih bagova – poslovno ćete proći dobro.

Ljubav
I eto od utorka Saturna u polju uživanja, ljubavi, dece. A eto i vašeg vladara Marsa kako i dalje baulja kroz znak Blizanaca (još uvek je u retrogradnoj senci) i u ovoj nedelji ostvaruje kvadratne aspekte sa Merkurom, Suncem i Neptunom iz tog istog polja ljubavi. Ovo su aktivni aspekti, koji mogu pokrenuti kod slobodnih Škorpija zainteresovanost, delovanje, strast (Mars je u sekstilu sa Venerom) – ali nisu baš nešto stabilni i to će izgledati kao da se saplićete u pokušajima da nekog osvojite. Ili da sami niste sigurni šta i koga želite. Ili da hoćete sve sad i odmah a toga koga hoćete ne možete da dobijete. Ili da ste rascepljeni između više osoba. Kod zauzetih, odnos je sa oscilacijama ali suštinski – i nije toliko loš.

Zdravlje
Respiratorni sistem je osetljiv.

Imaćete problem da se izborite sa povremenim jakim talasima potrebe za masnijom, jačom, začinjenijom hranom. Pokušajte da izbegnete faze prejedanja u večernjim satima.

Posao
I komunikacija u poslovnom okruženju će ići kroz tenziju i nerazumevanje. Posebno prva polovina nedelje može da donese varnice i napetost, ali samo kroz početni momenat – brzo uspevate da se dogovorite i realizujete zacrtano. Ne dozvolite da vam oni oko vas unose nemir i stvaraju distrakcije. Pun Mesec je u vašem polju pozicije, karijere – verovatno će u radnoj sredini doći do nekih neprijatnih promena ili će se pokrenuti teme koje nisu jednostavne. Finansije – klackate, ali se borite.

Ljubav
Komunikacija sa partnerom ovih dana nije savršena. Bilo da se trudite ili ne – kao da ne uspevate da se razumete i napravite dogovor, već svako malo podignete temperaturu u razgovoru. Ako vidite da se na nekim temama saplićete, pokušajte da ih prolongirate za momenat kada ste oboje dobro raspoloženi i spremniji za kompromis. Možda vam priča baguje, ali zato strasti baš lepo funkcionišu. Što bi se reklo – manje pričajte, više delajte. Slobodni – baš dobar momenat da se sa nekim spetljate i uživate. Ono što je interesantno jeste da vam se istovremeno mešaju i prošlost i nešto novo. A vi gde ćete?

Zdravlje
Uglavnom sitnija zdravstvena problematika.

Potrebno vam je više tečnosti, više čajeva i sokova od svežeg voća. Mlečni proizvodi su dobrodošli, kao i sve vrste povrća. Preporučuje vam se da konzumirate što više ribe ili morskih plodova.

Posao
I pripadnicima vašeg znaka će organizacija predstavljati problem u sedmici koja je pred nama. Mogu vas ometati kolege svojim zahtevima ili vas pak usporavati time što će vam davati nepotpune informacije ili pogrešne papire. No, početni zastoj ili zbunjenost će se prevazići i situacije rešiti. Neki od vas mogu u ovoj nedelji dobiti predlog ili poslovnu ponudu koja možda nije ono što biste vi priželjkivali ali bi ipak vredelo razmisliti o njoj. Što se finansija tiče – veći troškovi koji se vezuju za dom ili za ukućane.

Ljubav
U emotivnim relacijama će biti napeto verovatno sve do vikenda. Ne mora napetost da bude zbog nekog velikog problema – jednostavno, možda ćete se oboje uhvatiti za sitnicu koja će prerasti u nesporazum, pa u nervozu, pa ćete onako fino ići na živce jedno drugom. Pokušajte da uvedete neke pozitivne promene u odnosu – isplanirajte neko kraće putovanjce, izlet, više izlazite zajedno. Slobodni Jarčevi – ova prva polovina marta vam nije savršena za ljubav – mnogo se prepliće prošlost, a ako i ima nekih novih dešavanja – sve to nešto krene, pa stane ili se pak vrti samo oko strasti i hemije.

Zdravlje
Stariji mogu imati problem sa pritiskom i cirkulacijom. Mlađi – prehlade.

Vi zaista, zaista želite da imate kontrolu nad svojim apetitima ali opet nekako popustite i ugodite sebi. Ne brinite, Saturn vam je ušao u polje ishrane – brzo ćete vi da se uvedete u red.

Posao
A šta ćemo sa tim finansijama pustim? Ove nedelje pun Mesec je u polju koje se vezuje za novac od drugih ljudi, dugove, kredite – pa je sigurno da će nam doneti nestabilnu finansijsku sedmicu sa puno troškova...koliko god da se priliva slije u naše džepove. Zarade hoće biti – bilo kroz redovne poslove, bilo kroz eventualne dodatne poslovne angažmane i projekte. Dobra je nedelja za komunikaciju, dogovore, za nove ideje i planiranje poslovnih promena. Biće žurbe i nervoze, ali šta sad – sve je za ljude.

Ljubav
Hajmo ručice gore! Evo utorka, poznatog kao „dan kada mi se Saturn skinuo sa grbače“. Nećemo sada da razmišljamo o tome da nam je izašao iz polja ličnosti a ušao u polje finansija, nećemo ni da razmišljamo o tome da će za petnaestak dana da nam ušeta Pluton u znak....Mislićemo o tome sutra, prekosutra – kad god, samo ne sada. A u našim vodolijanskim emotivnim relacijama je sve kako treba i na svom mestu....osim ako mi rešimo da pravimo neki problem i dižemo dževu (a umemo to, jel da?). Hajd malo da probamo da budemo divni i da uživamo.....Što se tiče slobodnjaka – možete malo da se igrate....pa da se zaigrate. Šta fali – aspekti su super da se uživa, flertuje, luduje, da se zabavi i dobro provede.

Zdravlje
Više povedite računa o odmoru, ishrani.

Impulsivno, nervozno grickanje svega što vam dođe pod ruku, a najviše ćete posezati za slatkišima, čipsevima. Probajte da loše navike zamenite boljim, pa grickajte voće ili pravite voćne salate, šejkove.

Posao
Ta previranja, nemiri, promene u poslednjem trenutku i nestabilna komunikacija sa saradnicima – postojaće i kada je poslovni sektor u pitanju. Stelijum planeta u vašem znaku govori da ćete, bez obzira na probleme i prepreke – uspevati da se snađete i okrenete situaciju u svoju korist. Volja, snaga i elan jesu kod vas – a kada je to prisutno – prepreke moraju pasti pred vama. Imate dobre mogućnosti da više zaradite i ugovorite nove poslove i projekte. No, znate već – troškovi, troškovi, troškovi.

Ljubav
Što bi se reklo – malo je bangava i truckava nedelja pred vama kada su emotivne relacije u pitanju. Posebno će nemiran put imati oni koji žive zajedno ili su u braku ili pak oni kojima porodične relacije već neko vreme unose nemir. U partnerskom polju je pun Mesec, pa će se emocije na sve strane uskomešati, sa njima će se pomešati tekući problemi i potencijalne sumnje – i eto prostora za neka fina prepucavanja. Iz previranja vas trenutno mogu „čupati“ strasti, pa ih koristite da uvedete balans. Slobodne Ribe – ja da sam na vašem mestu, ne bih čačkala ništa. Nije vreme. A vi kako god želite.

Zdravlje
Sitna, ali naporna zdravstvena problematika.

Autor horoskopa: venerasapapilotnom.com
Astrolog: Olga Savić

 

 

  • Da biste ostavili komentar morate biti prijavljeni na sistem!
    Prijava