Nedeljni horoskop: 12. - 18. jul 2021.

Pročitano: 251 puta
Kategorija: Horoskop
Ocenite horoskop:
(0 glasova)

Predstavljamo Vam nedeljni horoskop za period od 12. do 18. jula 2021. godine!

Pokušajte da smanjite upotrebu začina, a ako ne možete u potpunosti da se odreknete potrebe za slatkim, makar se trudite da to budu ipak neke laganije varijante kao što su voćne salate. Uzimajte što više sezonskog povrća.

Posao
Mnogi Ovnovi će baš ovu sedmicu iskoristiti za odlazak na godišnji odmor . I to bi zaista i bilo dobro – naglašeni su vam polje doma i porodice, ukućana ali i polje uživanja i zabave – pa bi ovo zaista bio pravi momenat da se posvetite malo sebi i onima koje volite. Ukoliko niste te sreće i morate biti na radnom mestu – ova sedmica donosi dosta olakšanije funkcionisanje, mirniju atmosferu na poslu a čak postoji mogućnost da vam u nekim trenucima bude i smorno i dosadno. Neće dugo biti tako,ne brinite.

Novac
Sa novcem budite nešto oprezniji, lako vam se izvlači iz ruku i dalje.

Ljubav
Ukoliko u ovu nedelju zakoračite kroz neki tip konflikta, povređene sujete ili tvrdoglavosti prema voljenoj osobi – verovatno je da će vam jedan dobar deo sedmice proteći u bezveze energiji i odnosu. Ukoliko zakoračite kroz razumevanje, bliskost i emociju (pri tom ne pričam o strasti – ništa njoj ne fali pod milim Bogom, ali je to kratkotrajna kategorija koja ne rešava ni jedan problem) – na isti način ćete nastaviti i do kraja sedmice. Vi sada birajte šta vam više odgovara. Slobodni Ovnovi – flertovanja, slatkih igrica i strasti koliko god ti duša hoće . I to bi otprilike bilo to, nešto stabilnije – vrlo teško.

Zdravlje
Odmor i opuštanje biće lek za većinu boljki.

Tokom ove nedelje ćete biti aktivni i u pokretu, pa je potrebno voditi računa o kvalitetnoj ishrani, vašem „pogonskom gorivu“. Uzimajte više sezonskog povrća, a od mlečnih proizvoda – kefir, jogurt, kiselo mleko.

Posao
I dalje su u poslu oko vas zahtevni ljudi, ali u ovoj nedelji imate pravi recept za njih. Ne, nećete im prepisati tabletice za smirenje nego ste fenomenalno inspirisani kada je komunikacija u pitanju i umećete da pokažete i dokažete da ona izreka “lepa reč i gvozdena vrata otvara” itekako ima smisla. Dakle, u ovoj sedmici ste gospodar reči, a istovremeno vladate i papirologijom – pogotovo onom koja je u prethodnom periodu kočila. E sad ćete lepo da je otkočite i da rešavate sve jedno po jedno.

Novac
I finansijski segment se pokrenuo, živnuo. Doduše, živnula je i vaša potreba za trošenjem, ali šta sad…

Ljubav
U zavisnosti od toga kakva je stabilnost i kvalitet vašeg odnosa, sedmicu koja je pred nama započinjete ili ljubavnim vatrometom…..ili pokušajima da nadglasate jedno drugo. No, ono što je dobro je da se i pored eventualnog pokušaja nadglasavanja – vaša komunikacija popravlja iz dana u dan. Postaje obojena i mekoćom i nežnošću a ni ljubavnih izjava neće faliti. Saturn i Mars će i dalje da vas testiraju kao par, od toga ne možete pobeći bar još neko vreme – ali čini mi se da ćete sada funkcionisati lakše. Slobodni Bikovi – za flert, komunikaciju i nova poznanstva jeste vreme. Ali – za zatrčavanje i žurbu nije.

Zdravlje
Što ste više aktivni i u pokretu – osećaćete se bolje.

Sveže, zeleno povrće kao i voće možete uzimati u neograničenim količinama. Mesne prerađevine skinite sa dnevnog reda, a pored mesa možete češće konzumirati i ribu. Slatkiše biste mogli baš i da preskočite, ali povremeno sebe možete počastiti sladoledom...

Posao
Nešto pojačana žurba početkom nedelje – izgledaće kao da je situacija prilično haotična i trebaće vam vremena da se snađete, ali nakon početnog rasula brzo ćete uspeti da se organizujete, pohvatate konce dešavanja i dosta toga rešite u svoju korist. Prethodni period vas je umorio i nakon burnog ponedeljka imaćete potrebu da laganije i opuštenije obavljate obaveze. Ostatak sedmice bi trebao da bude prilično miran i uglavnom će se sve odvijati nekim ustaljenim tempom.

Novac
Dosta korektna finansijska situacija.

Ljubav
Bolje razumevanje i komunikacija, više emocija i ono što je posebno važno – više radosti i potrebe da se zajednički opustite i uživate u malim ili većim životnim radostima – svakako će doprineti da budete zadovoljni odnosom sa voljenom osobom. Dokle god posvećujete jedno drugom dovoljno pažnje – sve će biti u najboljem redu. Što se slobodnih Blizanaca tiče – talas sentimentalnosti može još jednom da vas zapljusne a da li ćete na njega odgovoriti ili ne, videćemo. Ono što vam je više potencirano su novi izazovi, nova druženja, nova zanimljiva poznanstva, letnje ljubavi – šarene i lepršave.

Zdravlje
Nivo stresa će od drugog dela nedelje krenuti da pada.

Ove nedelje bi vam najviše odgovarale obrok – salate, mešavina ribe ili mesa sa puno povrća i pastom. Još ako u ovo dodate maslinovo ulje, malo grčkog jogurta, začinite limunom i morskom solju – vaš savršeno izbalansiran obrok je tu!

Posao
Ulazak Merkura u vaš znak, pored Sunca koje je već tu – dodatno će vas pokrenuti i aktivirati. Očekujte završetak bitnih pregovora, dogovora, važnih papira ili dozvola, projekata – sve ono što ste u prethodnom periodu pokrenuli a što je « štucalo » ili bilo u zastoju. Dobra je nedelja za sve ono što se vezuje za inostranstvo i saradnju sa državnim i javnim ustanovama. Posle dužeg vremena napravićete konkretne korake i krenuti sa realizacijom svojih planova koje ste do sada pripremali.

Novac
Finansijski segment je sa velikim oscilacijama.

Ljubav
Kompleksni aspekti pod kojima ulazite u ovu sedmicu govore o tome da je partnerov i vaš sistem vrednosti i način na koji gledate vaš odnos potpuno različit. Vi trenutno ne dobijate ono što vam je istinski potrebno –osećaj, lično vaš osećaj da je odnos stabilan i da ste mirni i emotivno ispunjeni. Više vam liči kao da igrate neku predstavu u kojoj se oboje pravite da je sve u redu. Nije. Na tome se može raditi, ali još je dugačak put pred vama. Slobodni Rakovi – lepu energiju koju trenutno imate usmerite na druženje, izlaske i neke fine trenutke sa prijateljima. Budite aktivni, ali ne jurite za ljubavlju.

Zdravlje
Povoljna zdravstvena situacija.

Jeste da vam u ovom periodu prijaju sve vrste mesa i mesnih prerađevina, naročito onih jače začinjenih ili sa roštilja, ali bilo bi dobro da ozbiljnije razmislite da makar par puta nedeljno umesto mesa konzumirate ribu. Neka na vašem stolu takođe bude češće povrća, voća.

Posao
Na početku sedmice malo će toga funkcionisati onako kako ste vi planirali. Bez obzira na to što u ovom periodu imate više nego dovoljno energije, samopouzdanja, vitalnosti i volje – koliko god da “gurate” neke priče one ne idu kako biste vi želeli. Prosto rečeno, u nekim trenucima treba prihvatiti tempo okolnosti i drugih ljudi, baviti se više tekućom problematikom i obavezama i istovremeno pratiti situaciju, čekati trenutak kada će vam se neka poslovna vrata otvoriti. A hoće.

Novac
Finansije su nestabilne. Dođu, odu i tako u krug.

Ljubav
Početak sedmice nije obećavajuć i može dovesti čak do dodatnog zahlađenja odnosa ili prouzrokovati tenziju između partnera i vas. Ni voljena osoba ni vi niste u ovom periodu u potpunosti iskreni jedno prema drugom – nerešena pitanja, tajne i obostrane nedoumice prete da pre ili kasnije dodatno poljuljaju vašu priču. Ljubav sada nije u prvom planu koliko god vas dvoje možda pokušavali da je stavite na to mesto – u prvom planu je sve ono što ste gurali pod tepih a što mora biti rešeno. Slobodni Lavovi – samo uživancija i opuštencija. Ništa više. Ne pokrećite nove priče, niste još ni stare rešili.

Zdravlje
Budite aktivni i u pokretu. Manji problemi sa spavanjem.

Lagani, manji obroci, sastavljeni od malih količina mesa (najbolje pilećeg) ili ribe u kombinaciji sa dosta povrća i pastama ili hlebom od integralnog brašna – u isto vreme će vam dati dovoljno energije, ali neće opteretiti vaš sistem za varenje.

Posao
Iako je nervoza dosta prisutna početkom sedmice, ipak razvoj situacija u poslovnom segmentu deluje dosta obećavajuće po vas. Konačno možete dobiti vetar u leđa i neku podršku kojoj ste se nadali ili oko koje ste bili angažovani u proteklom periodu. Segment poslovne svakodnevice i odnosa sa kolegama i dalje je pod pritiskom i ovde treba raditi na međuljudskim odnosima. Ukoliko imate planove – oni još uvek idu sporije od željenog ali već se vidi neko napredovanje i pomeranje sa početne tačke.

Novac
Malo ste preopteretili svoj budžet.

Ljubav
Prelazak Merkura u znak Raka vama odgovara jer će se komunikacija sa partnerom poboljšati – više ćete se baviti lepim stvarima i vašim odnosom, a manje problemima koji su vam donosili tenziju u proteklom periodu. No, to ne znači da ćete vi lično biti u potpunosti mirni, ne – previše ste opterećeni i okupirani nekim situacijama i nedoumicama i to će vam konstantno bubnjati u pozadini misli i mozga. Zauzete Device koje imaju neku tajnu komunikaciju, flert, priču – mogu biti razočarane razvojem situacije. Slobodni – izbegavajte nedefinisane i skrivene odnose, više se okrenite prijateljima i druženju.

Zdravlje
Sem problema sa spavanjem i povremene nervoze – dobro ste.

Ove sedmice – lagane salate, ćureće i pileće meso (najbolje grilovano, izbegavajte veće količine ulja), sirevi. Pored toga – izuzetno će vam prijati sve vrste supa i čorbi, ali bez teških zaprški i sa malo testenine. Voće unosite u neograničenim količinama, a sa slatkišima – umereno.

Posao
Možda da u ljubavi uživate trenutno ne možete, ali da radite sve u šesnaest – e, to možete. Možete i da menjate, možete i da planirate nešto novo, možete i da na starim osnovama i sa starim saradnicima gradite neku bolju i blistaviju poslovnu budućnost. Možete da blistate u onome što radite, a što ste ozbiljniji – ozbiljniji će biti i rezultati. Poslovno Vage nisu u lošoj poziciji, daleko od toga – imate dobar podsticaj a imate i dobre prilike koje vam se otvaraju. Radite – sve će se pokretati po vašim zamislima.

Novac
Finansije su dobre, što je baš fino jer ćete imati mnogo troškova u ovoj nedelji.

Ljubav
Početak sedmice nije obećavajuć jer to što vi želite od ljubavi i od partnera izgledaće kao da je na kraj sveta, kao da to nikada nećete dotaknuti ili će pak i kod voljene osobe i kod vas iz nekog razloga proraditi ego i tvrdoglavost i situacija će biti na ivici rasprave i sukoba. Budite pametni – pustite sve, iskulirajte i sebe i drugu stranu, skrenite misli kroz kontakt sa prijateljima i onima kojima verujete. Ostatak nedelje je mirniji, samo pregurajte prvih par dana. Slobodne Vage – na žalost, koliko god vas srce vuklo i koliko god žudeli da nešto pokrenete – nije trenutak. Družite se, uživajte.

Zdravlje
Sem nervoze i oscilacija raspoloženja – zdravstveno ste prilično dobro.

Apetit vam je trenutno na vrlo niskom nivou. Ne biste smeli da gladujete ili da preskačete obroke, potrebna vam je lagana, ali vrlo redovna ishrana. To što ste vi nervozni pa od nervoze zaboravljate da jedete « normalnu » hranu ali ne preskačete grickalice i slatkiše – to menjajte podhitno.

Posao
Iako vi mislite da ne ide kako treba – o, itekako ide. Svaki korak ili potez koji ste u prethodnom periodu napravili i koji pravite sada – pokazaće svoj značaj i to ogroman u danima koji dolaze sve tamo negde do jeseni. Sada trenutno imate osećaj da sva vaša borbenost i volja ne donose prave rezultate, da se vrtite u krug. Obratite pažnju na inostranstvo, na podsticaje, predloge i ideje koje vam dolaze odatle. Obratite pažnju na vašu intuiciju koja vas sada nepogrešivo vodi pravim putevima, koliko god oni vama delovali trnovito i neprohodno. Možda to ne doživljavate tako, ali ovo su dani u kojima gradite budućnost.

Novac
Para će biti, a vi ćete ih slatko potrošiti . I onda se nervirati što ste to uradili.

Ljubav
Dok u pozadini teče Galijina pesma i reči “nek sada ratne igre prestanu….” Škorpije i njihovi partneri ulaze u ovu sedmicu u fazonu “e sad neću ni kako ja hoću”. Vrlo zrelo i odgovorno ponašanje obe strane, nema šta. A ispod svih slojeva nesporazuma, rasprava, distanciranja, tvrdoglavosti, ljubomore, pokušaja da jedno drugom dokažete da ste samo vi u pravu – stoji ljubav. Još uvek netaknuta i neoštećena. E, jedino vas ona može čupati i iščupati – njoj dajte šansu, sve ostalo zaboravite. Slobodne Škorpije – hajde se vi lepo družite i radite. Stabilna emocija je sada misaona imenica za vas. Flertovati možete, to je ok.

Zdravlje
Oscilira vam raspoloženje, oscilira vam pritisak. Kulirajte, opuštajte se, odmarajte, uživajte.

Za vas bi trenutno bila najbolja umerenost, da u isto vreme uživate u jelu, ali i da umete da stanete onda kada je najslađe. Izbegavajte one namirnice za koje znate da vam usporavaju ili otežavaju probavu. Dosta povrća, od voća – breskve, kajsije, lubenice.

Posao
Dići će vam pritisak bilo kolege i saradnici bilo okolnosti na samom početku nedelje. Nešto na šta ste računali ili vam je obećano, neko u koga ste se pouzdali – napraviće problem ili će se situacija izvrnuti naopačke. Duboko uzdahnite i spremite se da rešavate ovo, ali ne dramskim izlaganjem i predstavom nego mirom, stabilnošću i mozgom . I rešićete. Posle burnog početka sedmice, ostatak će biti poprilično prijatan – čak ćete se u nekim momentima pitati da li je moguće da nema baš nikakve frke i stresa.

Novac
Pa, šarena finansijska situacija.

Ljubav
Komunikacija i razumevanje sa partnerom će se poboljšati u ovoj nedelji. Ali znate kako meni to vaše poboljšanje deluje? Pa, kao da ste na neki način primorani, prinuđeni da sarađujete, da pokrenete neka pitanja koja su od važnosti za vašu porodicu, brak, vezu. Nije to suštinsko poboljšanje, ali šta sad – bolje ikakvo nego nikakvo. Još neko vreme će vaš odnos talasati – od smeha do suza u roku od tri sekunde. Slobodni Strelčevi – bilo bi zaista mnogo pametno sa vaše strane ako ne biste žurili niti u obnovu nekih ranijih priča, niti u pokretanje i konkretizaciju noviteta. Ako već želite – a vi onda ne očekujte previše.

Zdravlje
Pod stresom ste. Ne žurite i ne trčite nigde, pokušajte da se više opuštate i odmarate.

Što laganije i jednostavnije - to bolje. Razne lagane supice, paste sa umacima u kojima preovladava povrće, sa malo mesa ili tunjevine, što bogatije salate. Bilo kakva teška hrana će doprinositi tome da se osećate statično, malaksalo.

Posao
Pritisak na vas u poslovnom segmentu ne posustaje. Ali, ako ćemo pravo – ne posustajete ni vi. Vrte se ovih dana i u ovom periodu neke ozbiljne teme oko vas, pa nije ni čudno što ste i vi shvatili sve vrlo ozbiljno i dajete sve od sebe. Tokom ove nedelje očekuje vas značajan kontakt, a možda čak i predlog za saradnju ili projekat od strane osobe ili firme koja vas jako interesuje. Itekako sad možete napraviti dogovor koji ima lepe šanse da bude pozitivan i finansijski isplativ po vas.

Novac
Poučeni prethodnim iskustvima, malo ste ograničili sebi troškarenje.

Ljubav
Još jedna sedmica koja će početi nervozom, mada bi ista itekako mogla da se izbegne. Pokušajte da ne zakoračite u ovu nedelju kroz tenziju sa partnerom jer će u tom slučaju i ostatak perioda biti obojen nekom bezveze energijom. Imate ogromne mogućnosti da ipak preokrenete situaciju, da budete blaži i nežniji jedno prema drugom. Ključ je sada u komunikaciji, tako da – umesto da zaćutite i naoštrite se jedno na drugo, a vi lepo i fino popričajte. Slobodni Jarčevi – prošlost uvek na mala vrata pronađe put do vas i podbode vas taman kad ste je lepo zaboravili. Pa, nema još zaboravljanja, podsetite se još jednom.

Zdravlje
Uglavnom slabije tegobe. Hroničnim bolesnicima je ovo naporna sedmica.

I na dalje postoji velika potreba da striktno vodite računa o ishrani. Svako preterivanje doneće probleme sa probavom, a kod starijih – i nagli pad pritiska. Bilo bi divno kada biste imali pet ili šest malih obroka, koji će se uglavnom sastojati od povrća i voća.

Posao
Od ulaska u radnu sedmicu imaćete osećaj da ste zakoračili u osinjak. Svi će da vas “podbadaju” zahtevima, svi će pokušavati da odgrizu komad vašeg vremena, svi će želeti da svoje probleme natovare na vas da ih rešavate. S jedne strane, ovo i nije toliko loše i pokazaće vam koliko u stvari drugi veruju u vaše sposobnosti i koliko imaju poverenja u vas kada je posao u pitanju. S druge – pa, sigurno je da će vas sve ovo jako mentalno i fizički opteretiti. Ako je za utehu – radićete dobro i zaraditi još bolje.

Novac
Mogućnost za fine prilive tokom ovog perioda.

Ljubav
Sam početak nedelje je bukvalno preslikan celokupni prethodni period – žestoka opozicija koja radi između partnera i vas a zajedničke tačke nigde. Ako se eventualno partner udostoji da u ponedeljak da neki signalčić da bi da se stvari dovedu u normalu između vas dvoje – prihvatite, iako sam svesna da će vam to izuzetno teško pasti jer ćete smatrati da je čak i taj signalčić obojen previše partnerovim egom. No, drage Vodolije – signal je signal, ne zakerajte previše jer ovo može biti početak vraćanja i stabilizacije. Slobodni – neko će se jako aktivirati prema vama. Na vama je šta ćete dalje sa tim.

Zdravlje
I pored svog pritiska na vas, ne osećate se loše.

I pripadnici vašeg znaka moraju se ozbiljnije pozabaviti načinom ishrane. Preporučuju vam se morska i rečna riba, bareno meso, blanširano ili grilovano povrće. Izbegavajte – roštilj, brzu hranu, mlečne proizvode, slatkiše.

Posao
Poslovna svakodnevica vas prilično opterećuje a to je posebno naglašeno početkom ove sedmice, kada se velika količina obaveza može sručiti na vas a cela situacija biti još dodatno iskomplikovana time što nemate pravo razumevanje i podršku od kolega. Iako je sve ovo zahtevno, ipak će vam se isplatiti – dokazaćete i sebi i drugima da itekako možete da se nosite sa svim poslovnim izazovima . I ne samo to – vaš rad će definitivno biti primećen pa su moguće značajne nove ponude ili pregovori.

Novac
Malo poboljšanje u segmentu finansija.

Ljubav
Posle još jednog, velikog talasa nesigurnosti, nedoumica i strahova – situacija između partnera i vas posle dužeg vremena ponovo se vraća u skoro pa normalan kolosek. Prelazak Merkura koji vlada vašim partnerstvima u znak Raka i vaše polje ljubavi – konačno donosi priliku da drago vam biće i vi počnete da se otvarate jedno prema drugom na pravi način i počnete bolje da se razumete. Na prvo mesto opet izbija ljubav a problemi (bar za sada) odlaze daleko od vas. Slobodne Ribe – neki odnos, komunikacija, flert, poznanstvo – razvija se baš kako treba i finim tempom. Neka samo tako nastavi i na dalje.

Zdravlje
Hronični umor.

Autor horoskopa: venerasapapilotnom.com
Astrolog: Olga Savić

 

 

  • Da biste ostavili komentar morate biti prijavljeni na sistem!
    Prijava