Nedeljni horoskop: 5. - 11. jul 2021.

Pročitano: 350 puta
Kategorija: Horoskop
Ocenite horoskop:
(0 glasova)

Predstavljamo Vam nedeljni horoskop za period od 5. do 11. jula 2021. godine!

Toplo vreme, više aktivnosti, ali i manjak vremena verovatno će vas pokrenuti ka promenama u ishrani. Osećaćete se izuzetno dobro ukoliko umanjite unos mleka i mlečnih proizvoda, kao i veće količine mesa. Akcenat neka bude što više na voću i povrću.

Posao
Neki propusti od ranije mogu isplivati na svetlost dana – posledice po vas mogu biti stres, nerviranje, pa i udarac po džepu. Možete se više nego inače ovih dana baviti dokumentacijom i papirologijom – pročešljajte ono što vam je važno da vidite da li ste nešto eventualno propustili. Ne zalećite se u dogovorima, pogotovo ako vam se nešto čini kao da će biti fenomenalno finansijski po vas – slušajte malo svoju intuiciju ali i savete drugih i nemojte trčati. Potrudite se da čujete nadređene.

Novac
Period koji je dušu dao da se zaletite u investicije ili da brzinski potrošite pare. To što dođe – čuvajte.

Ljubav
Što se više i partner i vi trudite da se uklopite jedno sa drugim, što ste više voljni da ljubav i strast stavite na prvo mesto, što više želite da uživate zajedno bez opterećenja – ovo će biti bolja nedelja za vas. Ne dozvolite da vas neke sitne tenzije (a biće ih) izbacuju iz koloseka i dovode do sukobljavanja. Ne opterećujte sebe ljubomorom, ali isto tako – trudite se da ne krijete ništa od osobe koju volite. Slobodni Ovnovi – lepa energija, dobro raspoloženje i velika potreba za akcijom i osvajanjem. Sve je to super i treba uživati – ali ovaj period više potencira na avanturama i prolaznim zadovoljstvima. Ko voli nek izvoli.

Zdravlje
Pojačan stres, a stariji još uvek mogu imati problema sa hroničnim tegobama.

Ovo bi zaista bio divan period za uživanje, da vaše telo ne zahteva uravnoteženu i zdravu ishranu. Poslušajte ga, osećaćete se dobro. Sa svog menija izbacite makar jednim delom meso i mesne prerađevine, umanjite unos slatkiša i pojačajte hidrataciju.

Posao
Izbegavajte direktnu konfrontaciju sa autoritetima ili sa teškim osobama iz vašeg poslovnog okruženja. Moći će drugi da vas isprovociraju i da vas nezgodno „čačnu“ – a vaše burno reagovanje sada vam ne bi bilo od koristi. Fokusirajte se na svoj posao, a ne na druge. Moguće je da dođe do nekih nesporazuma u dogovorima, gubitaka ili grešaka kada je papirologija u pitanju – tako da se trudite da više puta proverite sebe. Neki od vas imaju neplanirano, kraće poslovno putovanje.

Novac
Nedelja u kojoj vam se novac lako izvlači iz novčanika.

Ljubav
Vi ste u ovoj sedmici preosetljivi – menjate raspoloženja svaki čas – vozite od tuge do ekstatičnosti i nazad sto na sat. Isprovocirati vas može briga, tuga, partnerovo ponašanje, neka porodična problematika ili dešavanja, osoba iz prošlosti, nešto što ste davno stavili ad akta a sada ponovo promalja glavu. Posebno vam prvi deo nedelje donosi tu laku razdražljivost – od četvrtka, petka – bićete mirniji i u stabilnom, dobrom raspoloženju. Slobodni Bikovi – ako vam prošlost skrene pažnju i otvorite joj vrata – uvući će se nazad dok kažete keks. Bolje ludujte, uživajte, na ono što je bilo ne mislite.

Zdravlje
Napetost, nervoza. Kod starijih Bikova – aktiviranje hroničnih problema.

Ove nedelje možete varirati kada je ishrana u pitanju i ići iz krajnosti u krajnost. Pojedini Blizanci se mogu naglo ugojiti, drugi pak naglo izgubiti kilograme. Variranje apetita je verovatno posledica mentalne opterećenosti, nervoze, žurbe.

Posao
U ovoj nedelji letite na sve strane, i telo i mozak su se rastrčali i ne staju. E sad, znate i sami – kad se leti previše brzo – može nezgodno i da se aterira. Zato je potrebno da u ovoj nedelji ne odlučujete i ne reagujete brzinski i impulsivno. Em postoji prostor da napravite gomilu grešaka zato što ste u brzini prevideli nešto, em se možete brzinski razočarati nakon brzinskog ushićenja – kad shvatite da neki dogovori samo na prvi pogled izgledaju dobro, a u stvari su kupovina mačke u džaku.

Novac
Sa novcem u ovoj sedmici korektno, osim što troškarite možda zeru previše.

Ljubav
Nervoze će u životu biti uvek, kao i prepreka – ako u ovoj nedelji budete stavljali fokus na to – neke ćete lepe trenutke sa partnerom sami sebi pokvariti ili onemogućiti. Ne mogu da kažem da ćete se sa dragim vam bićem u potpunosti razumeti ili da će vam prijati svaki postupak druge strane – ali pre nego što odreagujete, pre nego što se sneveselite, rastužite ili razbesnite – razmislite da li iz vas progovara sujeta (više verovatno) ili realno postoji problem (manje verovatno). Slobodni Blizanci – vas će u ovoj nedelji potkačiti miks prošlosti, avanture, ljubavnih iznenađenja, flertovanja. Na koju ćete stranu – videćemo.

Zdravlje
Pojačana nervoza. Mogućnost povreda. Povedite računa u saobraćaju. Stariji – pritisak.

U ovoj nedelji ćete želeti da ugodite i sebi, ali i onima koje volite. Gledaćete da svaki trenutak slobodnog vremena iskoristite da uživate u dobrom zalogaju i još boljem raspoloženju. Moguće je i da ćete nabaciti koji kilogram u ovim danima...

Posao
Ovo je dobar period da se dodatno presaberete, da shvatite u čemu ste sve grešili i da pokušate da jedan deo tih grešaka ispravite. Finansijski sektor je jedan od segmenata u kojem ste napravili mnogo propusta i koji sada trpi zbog toga. Mlad Mesec u vašem znaku dobar je po vas jer vam daje šansu da u narednom periodu sve ono što ste na teži način naučili – primenite i poboljšate svoje poslovanje. U ovoj nedelji mogući su zastoji po vama bitnim pitanjima, naročito kada su dogovori i papirologija u pitanju.

Novac
Natežete se sa novcem, a i dalje trošite bez razmišljanja.

Ljubav
Iako na prvi pogled odnos sa partnerom funkcioniše, iako čak u ovoj nedelji možete imati više i uživanja i druženja i nekih lepih trenutaka – ipak situacija kada malo pogledamo ispod površine – još uvek nije stabilna.U suštini, vi niste stabilni – neka pitanja i razmišljanja vam se vrte po glavi a odgovore na njih ne možete dobiti od voljene osobe, samo od sebe.Slobodni Rakovi – za vas je ovo divan period da se pokrenete, najpre u smeru uživanja i druženja sa prijateljima. Emotivno – i pored mogućnosti da se oformi odnos ili pojavi osoba koja bi vam prijala – ja nešto nisam sklona tome da vam kažem da žurite.

Zdravlje
Osetljiv stomak, nestabilan hormonski status.

Pokušajte da ne preskačete obroke i da ih ne zamenjujete brzom hranom ili slatkišima. Potrebni su vam uravnotežena i raznovrsna ishrana, budite umereni sa mesnim prerađevinama, pecivima. Od mlečnih proizvoda – kiselo mleko, jogurt, mladi sirevi.

Posao
Ne gledate stvari na pravi način u ovom periodu, niste objektivni ni malo. Kada smo u takvim stanjima ne valja da donosimo odluke, ne valja da započinjemo sa novim poslovima, ne valja da konkretizujemo dogovore i pravimo veće zaokrete u poslu. A ne valja ni da smatramo da smo izmislili rupu na saksiji i da svi treba da slušaju samo nas – kolege, saradnici, nadređeni. Ono što valja jeste da saslušamo ono što nam se govori jer u tim rečima ima mudrosti, dolazile one od strane šefa, prijatelja, savetnika.

Novac
Previše ste poleteli, prizemljite se malo.

Ljubav
Ako hoćete da na pravi način iskoristite ovu nedelju, onda bi savet bio – uživajte, uživajte, uživajte i ne mislite ni na šta drugo. Da li ćete istinski uživati ili ćete biti nezadovoljni – zavisiće samo i isključivo od toga koliko OČEKUJETE od partnera. Jer, ako budete očekivali nerealno – onda ćete se nervirati, biti skloni raspravi i dramatičnim oscilacijama raspoloženja. Mislite na ljubav i na strast,ni na šta drugo. Slobodni Lavovi – nova poznanstva su tu, prošlost je tu. Ako ćete iskreno – nije dobro ni jedno ni drugo. Ne otpočinjite novo i ne vraćajte se starom. Uživajte u slobodi, životu, prijateljima, druženju.

Zdravlje
Glavobolje. Ne budite dugo na prejakom suncu.

I dalje postoji potreba za laganim i raznovrsnim obrocima i zdravijim načinom života. Jedino se možete nešto teže boriti sa pojačanom željom za slatkišima, ali povremeno možete sebi da date na volju i da se opustite, zar ne?

Posao
Poslovni segment je čas opterećujuć po vašu psihu, čas neizrecivo dosadan, čas vas energetski razvlači na sto strana. A i vi ste u jednom trenutku fokusirani, skoncentrisani, posvećeni.....a u drugom vam misli lutaju, ne znate da li ste pošli ili ste došli, otaljavate obaveze i naravno – slažete grešku na grešku. Bilo bi najbolje kad biste ovu nedelju mogli da iskoristite za odmor i da dozvolite mozgu i mislima da se presaberu. Ukoliko to niste u mogućnosti – ne žurite sa poslom, proveravajte sebe često.

Novac
Nezadovoljni ste stanjem svojih finansija.

Ljubav
Totalno je čudna situacija u vašim partnerskim odnosima. Kad se pogleda vaše polje podsvesti – opterećeni ste za sve pare. E sad, neke Device su opterećene odnosom sa partnerom i nekim pitanjima na koja nemaju odgovore, opterećeni su situacijama koje se ponavljaju. Druge pak Device imaju emotivnu tajnu koju im gori u mislima. Ni jedni ni drugi nisu u zavidnom položaju jer nemaju suštinski mir. A sam odnos sa partnerom je....pa ne znam šta bih rekla – čas dobar, čas bezveze. Slobodni – nije baš sjajan momenat da pokušavate da realizujete neku priču, bila ona stara ili bila nova.

Zdravlje
Napetost, nervoza, mogućnost povreda, nesanica.

Korenite promene u načinu ishrane i vođenje računa o zdravom životu i navikama bi bio najbolji put za vas. Dodatno smanjite unos testenina, peciva. Akcenat bacite na biljna vlakna, manje masne mlečne proizvode. Sa mesom umereno. Voće – koliko vam duša ište.

Posao
Motiv da zablistate na poslu svakako imate, ali jedno je imati motiv a drugo je uspevati izboriti se sa svim preprekama koje stoje na putu vašeg blistavila. A sedmica će krenuti teško i komplikovano i manje više – cela će proteći u takvom fazonu. Umeli biste vi da se organizujete kako treba da nije kontradiktornih informacija koje dolaze do vas i poteza saradnika koji su blago rečeno – čudni. Kada Saturn stoji preko puta vas, to znači da će vam svi kontakti i odnosi biti naporni, na ovaj ili na onaj način.

Novac
Možda biste i bili stabilni, kad biste umeli da sačuvate koji dinar.

Ljubav
Da, zaslužujete sve i još više preko toga. Da, partner treba da vas drži kao malo vode na dlanu, kao kraljicu njegovog srca . I ne, ne možete to sada da dobijete, koliko god zasluživali ili ne zasluživali. A ako i dobijete nešto, biće vam malo . I iznerviraće vas što vam druga strana ne daje ono što vam je potrebno ili što se okolnosti preprečuju i ne dozvoljavaju da vam srce peva. Lepe moje, Saturnova prepreka se ne može preskočiti niti zaobići. Umesto da pevate – pevuckajte, umesto da blistate – blistuckajte . I to neka za sada bude dovoljno. Slobodni – uživati i družiti se – da. Grabiti za ljubavlju, starom ili novom – ne.

Zdravlje
Stariji neka izbegavaju jako sunce, a mogu imati povremeno i problem sa pritiskom.

Potreba za lakšom hranom i zdravijim načinom života. Neće vam lako pasti da sebi uskratite neka zadovoljstva, ali ćete se truditi. Smanjite meso i mesne prerađevine, mleko i mlečne proizvode, peciva i testo.

Posao
Inspiracije ne manjka, volja i motiv su tu, borbenost je na vrhuncu – rekao bi neko – sad kad Škorpije grunu, ništa ih zaustaviti neće . I da se razumemo – grunućete, ali umesto da kao što ste očekivali – odjednom počnu da padaju rezultati i pare sa neba – dobićete jedan mlakušan, tu i tamo vidljiv i opipljiv ishod. To što je sada mlakušno ne znači da nećete dobro podgrejati u narednom periodu, ali sada ne može. Napredovanje je sada sporo, prihvatite to jer drugačije neće ići.

Novac
Standardna situacija već neko duže vreme kod vas, zvana – kako došlo, tako otišlo.

Ljubav
To što partner i vi pokazujete jedno drugom ili onima oko vas i to što živite i proživljavate iznutra u vašem odnosu i u vama – dve su dijametralno suprotne stvari. Oboje ste povukli gomilu pogrešnih poteza u prošlosti i to vam se sada obija o glavu, zakočilo vas je kao par. Niko ne kaže da emocija nema – ali nije samo ljubav dovoljna da sredi i ispegla sve. Ali je zato neophodna da bi proces sređivanja počeo – ako je ima, od ove nedelje kreće vraćanje....ako je nema - ćao, pa pa, laku noć dragi gledaoci. Slobodni – ni za kakve početke ova nedelja nije dobra, ni stare ni nove. Uživajte sa društvom. Ili u poslu . I to je to.

Zdravlje
Dobro ste. A i da niste – to neće znati niko osim vas.

I period unazad, ali i ova nedelja doneće Strelčevima jačanje potrebe da nešto korenito promene u načinu ishrane. Bilo bi dobro da nađete meru kada je konzumiranje mesa, mesnih prerađevina i mlečnih proizvoda u pitanju. Više ishranu bazirajte na biljnim vlaknima.

Posao
Komunikacija ni sa kim neće biti dobra . I potpuno je nebitno da li ste u pravu vi, druga strana ili niko – teškoća u dogovorima će svakako biti. Ne samo to – kao da ste u ovoj nedelji na takmičenju u preskakanju prepreka – imaćete ih sto i jednu, ali ako je za utehu – stići ćete do cilja, možda ugruvani ali stižete. Saradnici mnogo pričaju a ne stoje baš iza tih svojih reči pa se nemojte mnogo oslanjati na njih jer od priče nemate ništa, izostaju konkretna dela i pomoć. Pripremite živce i - u se i u svoje kljuse.

Novac
Uvek može komplikovanije, a to će vam ova nedelja i pokazati. Novca će biti, ali troškovi pokazuju fenomenalnu sposobnost da te iste novce pojedu.

Ljubav
Ako izbegavate teške teme, u ovoj nedelji ćete tako fino oboje moći da se pravite da vam je super. Partner će da cvrkuće, vi ćete da ga podržavate u cvrkutanju i tako – biće vam baš sjajno. Kad naleti neki problem, prepreka, dašak pitanja bez odgovora – vi se pravite da ne vidite. E, ovo će važiti kod nekih Strelčeva....a kod drugih – pa, koliko god se trudili da ne budete isprovocirani od strane milog vam i dragog bića – nećete moći a da ne kažete šta imate . I onda ćete malo da se raspravljate. Slobodni – nasrću novi, nasrću stari a ni jedni ni drugi vam sada ne donose mir u duši i spokoj.

Zdravlje
Budite umereno fizički aktivni, potrebno vam je da se krećete.

Greške u načinu ishrane manifestovaće se kroz osećaj težine, nadutosti i probleme sa varenjem. Pokušajte da jedete laganu hranu. U širokom luku zaobilazite slatkiše, meso i mesne prerađevine svedite na neku umerenu meru a svoju ishranu bazirajte na svežem povrću i mlečnim proizvodima.

Posao
Vi ćete se zaista lepo i junački naraditi u ovoj nedelji . I kad izađete iz nje shvatićete da ste se manje više vrteli u krug, da je sve nekako ostalo polovično ili vi baš i niste potpuno zadovoljni rezultatima. A usput ste se i prilično umorili, jer su saradnici i dogovori zahtevali da im budete maksimalno posvećeni. No, ono čime ćete svakako moći da budete zadovoljni jeste činjenica da ste neke baš velike projekte i obaveze, ili pak neke zaostatke – uspeli da rešite i da na njih konačno stavite tačku.

Novac
Onako. Ima ga, ali ili imate problem sa naplatom ili vam pak suviše brzo odlazi na troškove.

Ljubav
Sa mladim Mesecom u polju partnerstava – dobijate priliku da svoje emotivne relacije poboljšate, sredite, stabilizujete. E sad, da će to biti lako – pa baš i ne, jer će vam ova nedelja postaviti sto prepreka, što kroz vašu nervozu i komplikovano raspoloženje, što kroz oscilacije u ponašanju partnera, što kroz finansijske probleme koji vas oboje mogu opterećivati, što kroz neke tajne i tajnice koje krijete jedno od drugog. Hajte polako i pokušajte da ne otežavate jedno drugom. Slobodni Jarčevi – prošlost vas čačka a čačka vas i mogućnost da brzinski pokrenete nešto novo. Možda bi bilo dobro da ne žurite.

Zdravlje
Pomalo ste umorni od svega i koristite svaki trenutak da se opustite i relaksirate.

Ako iole preterate sa ishranom ili sa određenim grupama namirnica (pri tom najpre mislim na slatkiše, masnu i prezačinjenu hranu) – imaćete osećaj težine i nadutosti. U principu – bilo bi dobro smanjiti meso i mesne prerađevine, a pojačati unos povrća.

Posao
Posao će vam ići od ruke, ali odnosi sa drugima neće. Biće tu pokušaja da se napravi dogovor i kompromis, ali i to će ići poprilično na mišiće. Pred vama je jedna naporna nedelja u kojoj ste vi preumorni za sve zahteve koji stižu od strane saradnika i samo se isporučuju na vašu adresu. Odlučili ste da ćete da izgurate sve i to ćete i uraditi, ali će vas to koštati i mentalnog mira i energije. U ovoj nedelji ćete povući neki potez, uvesti neku promenu – koja će vam na duži rok doneti dobre rezultate.

Novac
Novac baš i ne žuri ka vama, ali ipak dolazi.

Ljubav
Sve vam smeta kod partnera – te površan je, te preglasan je, te preaktivan je, te gleda samo sebe i hoće samo ono što on hoće, te – baš njega briga, on bi samo da uživa a mene ko šiša....Kad pokazuje inicijativu prema vama – naporan je. Kad hoće da vam da ljubav – šta li je sad smislio, mora da postoji nešto iza toga....i tako dalje i tako dalje. S druge strane, partner vas doživljava kao teškaša crnozemljaša kome sve smeta i ništa mu ne valja . I da znate – oboje ste u pravu. A možete li nekako da se uklopite a da ne bude frka svaki čas? Možete, ako se potrudite, puno. Slobodni – ono što gledate, gleda vas. Odmeravate snage i čekate ko će napraviti potez. Držite jedno drugo, a oboje ste kukavice da napravite prvi korak.

Zdravlje
Mentalni umor. Opuštajte se, relaksirajte. Stariji – hronične tegobe.

Smirite svoje nemire, jer jedino zbog njih u ovom periodu ne uspevate da funkcionišete normalno po pitanju ishrane. Izbegavajte sve ono za šta inače i sami znate da nije dobro po vas. Vaša ishrana mora biti uravnotežena i redovna.

Posao
Nedelja koja je prilično tenzična i zahtevna za vas. Ako ne bude problema u organizaciji posla, biće u kontaktu sa saradnicima. Ako papirološki bude sve u redu, biće napetosti u odnosu sa kolegama. Ako jedno rešite, iskrsnuće vrlo brzo drugo čemu ćete morati da posvetite punu pažnju. U prevodu – iskomplikovaće se i ono što je nemoguće iskomplikovati – kao da se situacija urotila da vam ne da da jedan radni dan provedete koliko toliko opušteni. Bijete poslovne bitke, ali izlazite kao pobednik.

Novac
Malo poboljšanje. No, i kod vas neplanirani troškovi prave dar mar.

Ljubav
Težina je svugde oko vas, pa i u vama. Osećaj da vam je muka od borbe, od natezanja, od problema. Samo želite da ste opušteni i da uživate u miru sa osobom do koje vam je stalo. Nije problem, može.....ali....koliko god da želite velike stvari, velike reči, izjave i ponašanja od strane partnera – neki put je lepo uživati i u sitnicama, u malim pokazateljima ljubavi, bliskosti, pažnje. U suštini, pokušavam da vam kažem – smanjite očekivanja. Slobodne Ribe – da može biti novih poznanstava, može . I ona mogu biti baš interesantna i podsticajna po vas, mogu doneti da se osećate dobro. Ne žurite.

Zdravlje
Odmarajte se, relaksirajte. Pojačani stres nepovoljno deluje na vas i mentalno i fizički.

Autor horoskopa: venerasapapilotnom.com
Astrolog: Olga Savić

 

 

  • Da biste ostavili komentar morate biti prijavljeni na sistem!
    Prijava