Nedeljni horoskop: 14. - 20. decembar 2020.

Pročitano: 350 puta
Kategorija: Horoskop
Ocenite horoskop:
(0 glasova)

Predstavljamo Vam nedeljni horoskop za period od 14. do 20. decembra 2020. godine!

Moguće je da u poslednje vreme konzumirate previše kaloričnu hranu, ili da ste „odlepili“ za slatkišima, što će se definitivno odraziti i na vaš stas, ali i na tromost koja vas može povremeno pratiti. Ili menjajte ishranu ili se više bacite na rekreaciju.

Posao
17-og Saturn prelazi u vaše polje budućnosti, planova i ostvarenja, a 19-og će to isto učiniti i Jupiter. Mlad Mesec u polju koje bismo mogli nazvati “sudbinskim” na samom početku nedelje u kombinaciji sa već navedenim dešavanjima u suštini pokazuje da će Ovnovi u narednom periodu istinski krenuti put velikih promena u poslovnoj sferi. Sve ono u šta ste ulagali trud u prethodnih minimum godinu a maksimum tri godine – počeće zaista da daje svoje rezultate. Ova nedelja vam je luda, ne posustajte.

Novac
Smirivanje napetih situacija u finansijskom segmentu od polovine nedelje.

Ljubav
U prvom delu nedelje partner i vi se slušate ali se ne čujete. Vi širite priču u onom pravcu koji je vama zanimljiv, partner radi to isto – tako da ćete se verovatno slatko ispričati i na kraju se nećete dogovoriti ništa. Manje i veće zabune su moguće tokom ovog perioda, razmimoilaženja i nerazumevanje – ali ovo ne bi trebalo da dovede do problema (osim kod onih Ovnova i njihovih partnera gde postoje tajne i laži). Slobodni Ovnovi – i do sada ste imali uspeha u flertovanju, a ulaskom Venere u znak Strelca polovinom sedmice – vaš uspeh će se dodatno poboljšati. Tražite zabavu i dobar provod, ali i oni traže vas.

Zdravlje
Osetljivi ste. Mogućnost bakterijskih i virusnih infekcija.

Ne vodite mnogo računa o svojoj ishrani tokom ove nedelje. Kad se setite, jedete, a kad se ne setite - glocnete po koju grickalicu, čisto da vam želudac i creva ne zavijaju. Oni koji žele da se odgovornije postave prema sebi, neka uvedu više svežeg ili ukiseljenog povrća u ishranu.

Posao
Saturn i Jupiter ulaze u vaše polje karijere u drugom delu sedmice. Pred Bikovima je jedan dosta ozbiljan period u kojem će im se pružiti velike poslovne prilike, ali će se isto tako od njih očekivati ogromna odgovornost i preuzimanje obaveza i određene forme rizika na sebe. Mlad Mesec i pomračenje Sunca u polju promena i kriza suštinski govore da će “uvod” u sve ovo krenuti vrlo brzo – već u narednih mesec dana. Ova nedelja vam je haotična po pitanju obaveza i papiroloških pitanja.

Novac
Neplanirani, veći odliv novca.

Ljubav
Prelazak Venere, planete koja je vaša vladarka u znak Strelca više će pogodovati slobodnim Bikovima. Kod vas se može pojačati potreba za zabavom, za avanturom, za uživanjem u životu i upoznavanjem novih osoba. Strelac je znak slobode, nesputanosti i daljina, avanture – lako se možete zainteresovati za nekog iz drugog mesta ili osobu koja ne živi blizu vas. Da li bi se to moglo pretvoriti u ozbiljniju emotivnu priču? Pa, kod većine ne, kod pojedinaca – da. Zauzeti Bikovi - neka pitanja vise u vazduhu i u ovoj nedelji mogu doći na dnevni red, naročito u njenom prvom delu. Rešite ih i bićete dobro, oboje.

Zdravlje
Osetljivost, energetska iscrpljenost.

Još uvek se povremeno „kilavite“ kada je taj imunitet u pitanju, i potrebno je da ga sređujete i oporavljate što pre. Ne preskačite obroke, jedite raznovrsno, a potrudite se da na vašem meniju češće budu riba, beli luk, spanać. Takođe, uzimajte limun, med, propolis....

Posao
Saturn i Jupiter ulaze u znak koji pripada vašoj, vazdušnoj trijadi što znači da će vas u narednom periodu svojski podržavati. Obzirom na pomračenje Sunca i mlad Mesec u polju partnerstava (ovog puta poslovnih) možemo reći da Blizance očekuje jedan veliki poslovni zaokret i otvaranje novih poslovnih trasa i puteva. U ovoj sedmici možete imati česta nerazumevanja sa saradnicima i partnerima, naročito u prvom njenom delu. Imaćete problema sa ljudima na koje ne možete da se oslonite.

Novac
Promenljivo, ali nije loše.

Ljubav
Pomračenje Sunca i mlad Mesec u polju partnerstava na samom početku ove nedelje šta god da u početnoj fazi donesu u vašim emotivnim pričama, poenta je da jesu povoljni po vas. Kod nekih Blizanaca – partnerstvo prelazi na viši nivo u narednom periodu. Kod drugih – prekid u postojećim vezama i vaše “otvaranje” za drugu osobu koja će se pojaviti. Kod onih koji su slobodni – definitivno se otvara prostor za ljubavna dešavanja i to već od ulaska Venere u ovo polje, od sredine sedmice. U postojećim vezama, kakve god one bile ova nedelja donosi potrebu da se neke situacije raščiste, razjasne, privedu kraju.

Zdravlje
Imunitet je i dalje dosta slaba tačka kod vas.

Mlad Mesec (vladar vašeg znaka) ove se sedmice smestio u polje koje vlada navikama, između ostalih i kada je ishrana u pitanju. Taman je pravi trenutak da napravite neke, korenite promene i okrenete se zdravijem životu.

Posao
Poslovna svakodnevica je u ovoj nedelji mesto koje vam crpe svu energiju, naročito u njenom prvom delu. Obavezama ćete morati da posvetite maksimum svog vremena i da se itekako naučite strpljenju, jer će vam isto biti neophodno. Očekujte promene u dogovorima, nerazumevanje, skraćivanje rokova za završetak a isto tako očekujte i da ćete vi povremeno gubiti konce dešavanja i brkati stvari, grešiti. Teškoće u komunikaciji sa kolegama, ali ovo bi trebalo da donese samo sitniju problematiku.

Novac
Vaša ustalasana finansijska situacija počeće da se sređuje u drugom delu ove sedmice.

Ljubav
Za slobodne bi ovo mogla da bude zanimljiva nedelja u kojoj biste mogli da se tako lepo “pronađete” sa nekim i otpočnete ljubavnu priču koja može trajati i ići ka nekim ozbiljnim temama. Zauzeti – Saturn i Jupiter izlaze iz vašeg polja partnerstava a posledice njihovog dejstva osetićete i u narednih mesec i po dana. Već znate, da vam ne ponavljam – ko treba ostaće, ko ne treba – otpašće. U vezama koje su stabilne ova će nedelja doneti dodatnu harmoniju i jačanje strasti. U vezama koje su nestabilne – svakodnevica može predstavljati konstantno mesto iskušavanja vašeg odnosa. Tajne mogu izaći na videlo

Zdravlje
Mentalna preopterećenost, nešto slabiji imunitet, problemi sa spavanjem.

Potrebno je da više pažnje obratite na svoju ishranu, naročito na namirnice koje vas čine teškim, tromim, ili koje imate problem da svarite. Samo lagani obroci i dosta šetnje. Takođe, striktno obratite pažnju na rok trajanja namirnica koje konzumirate.

Posao
Vi ćete neki detaljčić zaboraviti, kolega će napraviti sitnu papirološku grešku, nešto se nećete baš najbolje razumeti – i eto odlične podloge za jurnjavu da se ispravlja što se ispraviti da. U poslednjem trenutku, naravno. U nekom prilično čudnom raspoloženju ulazite u ovu sedmicu i zato se potrudite da budete fokusirani, organizovani, skoncentrisani – mada će to biti prilično teško. Očekujte kašnjenja, ali će se dosta toga u drugom delu ove nedelje srediti, raščistiti, regulisati.

Novac
Više ne znate na šta vam sve i na koliko strana novac odlazi.

Ljubav
Ova nedelja ne ide na ruku zauzetim Lavovima koji imaju bilo kakvu tajnu koju skrivaju od partnera. Vaše tajne mogu biti otkrivene što može napraviti priličnu pometnju u odnosu sa voljenom osobom. No, ovo može da se manifestuje i drugačije – da pojedini Lavovi više ne žele da ćute i da će pitanja koja ih opterećuju izneti na dnevni red. Saturn i Jupiter ulaze u vaše polje partnerstava tokom drugog dela ove nedelje – vreme je da se ozbiljno uozbiljite i odrastete. Slobodni Lavovi – pomračenje Sunca i mlad Mesec u vašem polju ljubavi, nagoveštavaju pojavu značajnog novog emotivnog interesa kod vas.

Zdravlje
Stres, nesanica, nervoza, osetljiv imunitet.

Malo šarajte kada je ishrana u pitanju, dižite svoj imunitet, neka obroci budu raznovrsni, ali ne obilni. Odgovaraju vam ove sedmice piletina i ćuretina, ali i džigerica, spanać, cvekla, karfiol. Ne preskačite ni voće, naročito citruse i jabuke.

Posao
Greške i propusti biće aktuelni kod svih dogovora i papiroloških pitanja. Naročito u prvom delu sedmice obratite pažnju da vam neki detalji (za koje će se kasnije ispostaviti da su jako bitni) ne promaknu. Moguće je i da ćete po nekim pitanjima kasniti i to najpre zato što vam je pažnja rasuta na više strana. Saturn i Jupiter ulaze u vaše polje poslovne svakodnevice, obaveza i odnosa sa kolegama – očekujte u narednom periodu proširenje poslovanja ali i to da ćete morati da prihvatite više odgovornosti.

Novac
I pored dosta troškova za kuću i članove porodice, korektna finansijska situacija.

Ljubav
Ukoliko ste bilo šta prikrivali od partnera (potpuno je nebitno koja je tematika u pitanju) vrlo je moguće da ćete biti “rešetani” i to u prvoj polovini nedelje. Takođe, sva ona pitanja koja su u prethodnom periodu gurana pod tepih sada mogu izaći na velika vrata na dnevni red. Neke ozbiljnije i trajnije emotivne priče, kao i brakovi – mogu zbog ovakvih situacija biti prilično dubinski “prodrmani”. Slobodne Device – trenutno ste pod dejstvom moćnog koktela strasti i hemije. On kod nekih od vas može učiniti da trenutno srljate u emotivnu priču vođeni osećanjima a da je razum ostao negde daleko iza vas.

Zdravlje
Osetljivost.

Čućete vi svaki savet i preporuku koju vam daju drugi kada je hrana u pitanju.....ali ćete na kraju uraditi baš onako kako je vama po volji i kako vi hoćete. Ove sedmice želite da probate nove stvari, nove recepte, nove začine....i želite mnogo, mnogo slatkiša....

Posao
Pomračenje Sunca i mlad Mesec koji se dešavaju u vašem polju pokreta, komunikacije, dogovora – pred Vagama otvaraju jednu prilično ozbiljnu poslovnu fazu koja će im doneti mnoštvo dešavanja i akcije kao i nove poslovne dogovore. Saturn i Jupiter u vašem polju kreativnosti, hobija, talenata, podučavanja – daju Vagama prilike da se u narednom dužem vremenskom periodu kreativno izraze i bave onim što istinski vole. U ovoj nedelji očekujte strku, zbrku, gužvu i papirološke probleme.

Novac
Mirniji ste nego inače u ovom segmentu. Samo povedite računa o troškovima ili gubitku (krađi) novca.

Ljubav
Negde ste uspeli da ostvarite dogovor prvo sami sa sobom, a onda će se to projektovati i na odnos sa partnerom. Ulaskom vaše vladarke u znak Strelca otvarate novu fazu u kojoj ćete se osećati bolje, laganije, lepršavije nego do sada. A neki od vas će se osećati i slobodnije jer su u međuvremenu prekinuli odnos koji ih je ograničavao, sputavao ili im na bilo koji način smetao. Kako god okrenuli, od sredine sledeće nedelje bićete dobro. Slobodni – Saturn i Jupiter u drugom delu sedmice ulaze u vaše polje ljubavi i zabave, a vaša vladarka ulazi u polje pokreta, dešavanja. Opa! Idemo u nove ljubavne pobede!

Zdravlje
Još neko kraće vreme ćete energetski biti “polovično”.

Pomračenje Sunca i mlad Mesec u polju koje, između ostalog – vlada i vašom ishranom govori o tome da bismo Škorpijama zaista preporučili da sagledaju svoje navike po ovom pitanju i pokušaju da uvedu neke pozitivne promene. Bićete slabi na “tešku” hranu i na slatkiše u ovom periodu.

Posao
Saturn i Jupiter u drugom delu ove nedelje ulaze u vaše polje doma, stabilnosti, porodice, privatnog posla. Pre ili kasnije, Škorpije će krenuti u razmišljanje o pokretanju sopstvenog biznisa, a ukoliko ste već u tom fazonu – ono što vam sledi jeste povećanje obima obaveza, ali i potreba da se mnogo odgovornije postavite prema sopstvenoj firmi. U međuvremenu – sve što u ovoj nedelji započnete, i završićete – ali verovatno uz mnogo prepreka, otežanja, kašnjenja i ispravljanja grešaka u hodu.

Novac
Ulazak Venere u vaš sektor finansija u drugom delu nedelje, poboljšaće ovaj segment.

Ljubav
Slobodne Škorpije – neko vam se dopada, ali nemate pojma niti u kom pravcu ova priča ide niti da li će od nje biti bilo šta. Samo znate da uživate u dešavanjima i jedino što vam ostaje jeste da pustite da sve ide kao i do sada. Nemojte gurati niti požurivati drugu stranu, neka se sve što treba – desi samo od sebe. Zauzete Škorpije – iako ste jednim delom ostvarili neku formu stabilnosti sa partnerom, ipak vas još mnogo toga žulja i smeta vam. A ono što vam najpre smeta jeste sporost i nerešavanje bitnih pitanja, najpre od strane voljene osobe. Vi biste to rešili očas posla, ali partneru treba vremena.

Zdravlje
Uglavnom ste dobro, više obazrivosti kada je ishrana u pitanju.

Ne želite da se odreknete ni jednog uživanja kada je hrana u pitanju, ali morate ipak da vodite računa da vaši obroci budu raznovrsni. Ne preskačite one namirnice koje baš i ne volite previše, kao što su sve vrste povrća.....Ne može se živeti samo na mesu, testu i slatkišima, znate....

Posao
Saturn i Jupiter ulaze u drugom delu ove sedmice u vaše polje pokreta, dogovora, komunikacije, kraćih putovanja. Pred Strelčevima se otvara potpuno nova poslovna faza u kojoj će imati mnogo više prilika nego do sada da se pokažu i dokažu. U narednom periodu je moguć vrlo bitan, dugoročan dogovor ili ulazak u nov poslovni dil koji će vas pratiti na duži rok. Tokom ove sedmice imaćete više ponuda ali vam se ne savetuje da odlučujete na brzinu. Moguće su greške i nesporazumi sa poslovnim partnerima.

Novac
Vaše polje finansija je zvanično slobodno od uticaja Saturna. Nadam se da vas je isti naučio da odgovorno i praktično raspolažete svojim prilivima.

Ljubav
Pomračenje Sunca i mlad Mesec dešavaju se već prvog dana u ovoj sedmici u vašem znaku i polju ličnosti. Ovaj aspekt, između ostalog, obuhvata i promene u vašem segmentu partnerstava – kod nekoga na bolje, kod nekoga baš i ne. Sve u zavisnosti od predispozicija u vašim natalnim kartama. Promene mogu biti drastične – od izlaska nekih tajni na svetlost dana i “urušavanja” partnerstva zbog toga do onih kada se pojedini parovi mogu u narednom periodu odlučiti na zajednički život, brak. Kod slobodnih Strelčeva ovo definitivno govori o pojavi nove osobe u vašem životu. Kakve – pokazaće vreme.

Zdravlje
I dalje dosta velika osetljivost.

Potrebno vam je više južnog voća, od citrusa – limuna, pomorandži, mandarina, pa do banana, ananasa, kivija...i tako dalje i tako dalje....Što više vitamina, a možete ih konzumirati i kroz cveklu, šargarepu, crveni kupus.....

Posao
E da, Saturn i Jupiter se sele u vaš sektor zarada. Jupiter je tu da ih proširi, a Saturn da vas konstantno podseća na lekcije kroz koje ste prošli. Trenutno vam situacija još uvek ne ide savršeno na ruku, ali i to će se uskoro promeniti – verovatno već od ulaska u sledeću sedmicu. A u ovoj – još uvek ne osećate pravu podršku od ljudi na koje ste računali i u čiju ste pomoć verovali. Dosta toga će se raščistiti i znaćete ko je zaista za vas a ko vam samo prodaje prazna obećanja. Budite strpljivi i čekajte svoje vreme, jer dolazi.

Novac
Trenutno – stabilno. Brinete se zbog nekih troškova i dugovanja, ali to ćete rešiti, jednim delom.

Ljubav
Saturn i Jupiter u drugom delu ove sedmice izlaze iz vašeg znaka. Saturnov uticaj od zime 2017-e i Jupiterov od zime 2019-e godine trebali su, između ostalog da vas nauče i odgovornosti po pitanju emotivnih partnerstava, ali i da isto tako – prekinu one odnose kojima je istekao rok trajanja. Posledice delovanja ovih planeta i onog kako ste regulisali svoje emotivne veze – osećaćete do kraja januara naredne godine. U ovoj nedelji moguća je dosta loša komunikacija sa partnerom i izlazak neprijatnih istina i pitanja na dnevni red. Slobodni Jarčevi – neko bitan trebao bi da se aktivira prema vama.

Zdravlje
Stress, napetost, nervoza, problemi sa spavanjem.

I ove ćete sedmice funkcionisati promenljivo po pitanjima ishrane. U jednom danu preterujete, u drugom se ograničavate, i stalno klackate. Ono što vam je u ovom trenutku potrebno jesu namirnice sa više gvožđa u sebi – cvekla, spanać, džigerica.

Posao
Isto tako kao što će se u vašim emotivnim partnerstvima zahtevati posvećenost, odgovornost – moraćete da se ponašate i u poslovnom segmentu. Da, dolaze vam prilike koje treba iskoristiti – za neke od njih već znate i svesni ste ih (iako nisu razrađene u potpunosti), a neke će se smernice pojaviti baš tokom ove sedmice. Pomračenje Sunca i mlad Mesec u vašem polju budućnosti, planova, želja i ostvarenja – govori o tome da se putevi otvaraju pred vama. Nedelja je malo luda, ali lepa za vas.

Novac
Naravno, s jedne strane u ovu nedelju ulazite kroz prilive, ali i kroz povećanje troškova.

Ljubav
Opa, Vodolije! Saturn i Jupiter se iz vašeg polja podsvesti i tajni sele u vaše polje ličnosti u drugom delu sedmice. Saturn, kao vaš vladar dolazi da vas uozbilji (imaće težak i pretežak zadatak, znam) a Jupiter dolazi da vam to uozbiljavanje olakša i donese zrnce sreće. Sva partnerstva koja su u nekoj nedefinisanoj fazi (gde se ne zna ko pije a ko plaća, ko je s kim a ko nije) vrlo brzo će se uobličiti. Takođe, mnogi odnosi idu ka ozbiljnosti (lepo sam ja rekla da ćete morati da se uozbiljite i prihvatite odgovornosti na sebe). Što se slobodnih tiče, možda to još uvek ne vidite, ali nećete biti slobodni još dugo.

Zdravlje
Osetljivost, prolazne zdravstvene tegobe.

Južno voće, velika količina povrća, meso – naročito goveđe i ćureće, a od mlečnih proizvoda najviše će vam prijati kiselo mleko. Ove sedmice probajte da smanjite slatkiše, a da povećate unos suvog voća, naročito kajsija i urmi.

Posao
Pa drage Ribe nadam se da ste lepo iskoristile Saturna koji vas je u polju budućnosti, planova, želja i ostvarenja podržavao pune tri godine. Kao i da ste iskoristile Jupitera koji je to isto radio u proteklih godinu dana. Da ste stekle stabilnost i pozicije na kojima ste se učvrstile i koje vam odgovaraju. Jer….ove dve planete se u drugom delu nedelje sele u vaše polje podsvesti i ubuduće će raditi “Iznutra”. U ovoj nedelji mlad Mesec u vašem polju karijere obećava da ste u novoj poslovnoj fazi. Srećno!

Novac
Neplanirani troškovi vam konstantno “kradu” pare.

Ljubav
Sa jedne strane ćete biti zadovoljni svojim emotivnim životom, sa druge ne. Takav vam je valjda period – čas mirni i stabilni, čas nemirni i pod pritiskom. Ista je situacija i kod partnera, tako da jedino mogu da vam preporučim da gurate u prvi plan ljubav a da sva škakljiva pitanja i sumnje ostavite za neki drugi put. U suprotnom – oboje ćete samo mučiti i opterećivati jedno drugo. Slobodne Ribe – bude se emocije, strasne, lepe, snažne, duboke . I mogu trajati i zovu vas da ih zgrabite i prihvatite. Nisu to “meke” emocije kao što ste vi navikli, ali ne znači da vam neće doneti radost, zadovoljstvo, uživanje.

Zdravlje
Osetljivost respiratornih organa.

Autor horoskopa: venerasapapilotnom.com
Astrolog: Olga Savić

 

 

  • Da biste ostavili komentar morate biti prijavljeni na sistem!
    Prijava